Hello lányok!
Na de sok eltűnt kismami visszatért!
Eszike: Sajnálom, hogy rosszul vagy, de gondolom ez már tényleg amiatt van, hogy itt vagy a finisben! Ezért viszont irigyellek! Nekem mostanában a hányinger az, ami miatt rosszul vagyok, de mondjuk ez kezelhető, mert bekapok egy B6-ot és O.K leszek.
Humanka: Nagyon sajnállak a róka miatt! Nem is értem, hogy hányhat ennyit egy kismama...én tuti kikészülnék. Egész eddigi terhességem alatt 2X hánytam, de már attól is tök kivoltam! Nem akartak emiatt bennt tartani a kórházba? Azért az elég durva, ha napokig nem marad meg benned semmi! Itthon szerintem már befektettek volna kórházba. Vigyázz magatokra!!
Ági: Én tuti, hogy kiverném a balhét. Bár amilyen kötözködős vagyok mostanában, már akkor beszóltam volna a főnökömnek, amikor húzkodta a száját!
A derékfájásodat sajnálom és együttérzek... szó szerint! És én is észrevettem, hogy amióta fáj a derekam, azóta görcsöl a vádlim reggelente. Na de kitartás...
Kistiggrincs: Húúú, csempézés még hátravan? Nem irigyellek, viszont le a kalappal, hogy még így a vége felé is ilyen vagányan nyomod!! Azért gondolom Te nem akarsz csempézni!!
A 6-ból 6 lemondta: ismerős. Ez így szokott lenni.
Bagzerka: Akkor mesélek:
1: Férjem a legénybúcsúján elhagyta az előtte egy héttel részletre vásárolt hiper-szuper telefonját...Gondolhatod, nekem is megfordult a fejemben néhány dolog arról, hogy hol és milyen körülmények között veszítette el! Másnap visszamentek a srácokkal megkeresni a telefont, de természetesen nem találták... A részleteket persze azóta is fizetjük.. PASIK!
2: A verekedés: Úgy látszik ez általános az ennyi idős gyerekeknél. Nekem most a tesóm édes kislánya "neveli" a családot ütés-rúgással ... de válogatás nélkül! Én ilyenkor beszélgetek vele, de érzem rajta, hogy ő nem akart rosszat csinálni... gondolom ilyen korszakát éli.
3: Tavaly november végén fürdőszoba felújításba kezdtünk. A mester ember- akinek egy külön kis team dolgozik- azt mondta, hogy egy-másfél hét alatt kész lesznek. Ehhez képest, a vizes munkák 2 nap alatt készen voltak, de ami ezután jött.... A burkoló egy olyan faszi volt, akiről annyit mondott a vizes (ő volt a fővállalkozó,a mester), hogy nagyon szépen dolgozik, csak lassan... na jó, de mennyire lassan???
1. nap kettő, azaz KETTŐ darab csempe volt a helyén!!!!Semmi több. A számonkérésre azt a választ kaptuk, hogy ma csak kimérte, hogy hova mennyi csempét kell tenni, stb. Gondoltam, majd holnap belehúz.... ááááá... kb. 6 db. csempe volt a helyén!! És ez így ment egy hétig... és még tovább. Volt, hogy rá kellett szólnom este 8-kor, hogy most már ne kopácsoljon, holnap jöjjön vissza, mert a lakókkal sem akarok rosszban lenni... ja és amig dolgozott, a wc nem volt a helyén és elég kellemetlen volt délután 4-től este 8-ig tartogatni a kikívánkozó dolgot...Na mindegy. 2 hét után kissé gyanús lett Félixünk, a burkoló, de mint utóbb kiderült, nem is ok nélkül:
Azt csinálta ugyanis a drága, hogy reggel ott volt nálunk egy fél órát, aztán miután mi elmentünk otthonról, ő átment egy másik helyre dolgozni, majd délután, mielőtt hazaértünk, visszatért hozzánk és úgy csinált, mintha dolgozott volna! Mindezt nem kevés pénzért. Ez akkor derült ki, amikor már elkészült 3 hét alatt a melóval... Először azon gondolkodtam, hogy nem kapja meg a pénzét, vagy nem az egészet, de mivel van egy fogyatékkal élő gyereke és emiatt elég nehéz az életük, nem tudtam szemét lenni.. pedig megérdemelte volna... Heppy end: Karácsonyra készen lettek!
Szóval tanulság: ott kell lenni és figyelni kell minden lépésüket, mert különben lesz@rják a munkát és a te érdekeidet is (tisztelet a kivételnek). Kitartás!!!
Rólunk: Mi jól vagyunk!!!! Nem keményedek, csak nagyon ritkán esténént egyszer-kétszer, nem görcsölök, és én tuti nem fogok augusztusban szülni! Tegnap délután 4-ig takarítottam, volt mit, mivel mostanában kicsit elhanyagoltam ezt a foglalatosságot
, ma pedig el akarok menni az Árkádba venni a kiscsajnak néhány dolgot. CSak az a bajom, hogy nincs a kocsiban légkondi, és annyira utálom, ha megfő a fejem...
Ja, mert hétvégén természetesen megint nem jutottunk el a bababoltig.... viszont az álmennyezet a helyén van, ahova el tudunk pakolni egy csomó dolgot.
SZép napot!!
MÁRTI: BOLDOG NÉVNAPOT!!!- Bár most nyaralsz... azért mégis!