Új privát üzeneted érkezett!

Kata: dehogy lehet gond :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Én vidék, autó, + 2 gyerek... :D de őket el lehet passzolni végülis :), illetve idillikus környezetben, vidéken, árnyas fák közelében találkahelyet ajánlok :) nálunk :) csak ezzel tényleg az a gáz, mint Katáékkal, hogy vidék: utazós Bp-ről (+ ugyancsak 4 macska színesíti a társaságot, igaz, kizárólag a kertben)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Na, király. Van 2 helyszín. :) Kata és Csöre lak. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 

 
 

:lol: Nem akarok belekontárkodni, de ha valamelyikünkhöz esik a választás, úgy értem, hogy nem belváros, akkor lehet, hogy érdemes lenne hétvégére tervezni, mert akkor mégiscsak mobilabb az ember, időt tekintve (munka,munka :evil: :evil: ), vagy be lehet vonni a papákat is :lol: Ha meg hétköznap, plázásmcukrászdásmiegymásos :lol: tali, akkor leszünk csak mi, csajok :lol:
Ja: mi aug 13-tól 20 ig nyaralunk, de után 21-22.-én is szabin leszünk még,de akkor már itthon. De jó előtte is :D

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! Részemről mindegy. :) Bár az én Uram nem tudom, eljön-e. Olyan kis félénk.
A többiek is nyilatkozhatnának.

Nekem a 8.,9., 10. nem jó és 29.,30., 31. Családi programok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Kata! Részemről mindegy. :) Bár az én Uram nem tudom, eljön-e. Olyan kis félénk.
A többiek is nyilatkozhatnának.

Nekem a 8.,9., 10. nem jó és 29.,30., 31. Családi programok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Bocs a duplázásért.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna,persze, csak ha van kedve a párodnak :) Csak azért gondoltam, hogy ha már mi ilyen jól összebarátkoztunk itt a babaneten, lehet, hogy Apákok is jól kijönnének és jó kis társaság lennénk! De lehet az én férjem is azt mondaná, hogy ez olyan csajbuli :lol: Nem tudom, lehet, hogy ő is szívesen csatlakozik, ha leszenek más apatársak, mert ennyi kismamival egyedül ő sem tud mit kezdeni :lol: Néha még én is sok vagyok neki -- mondjuk azt nem is csodálom :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! Igen, csak az első talin, még mi sem ismerjük egymást. Szegények meg sokkal jobban izgulnak. Azért nem túl jó az első talira őket is beszervezni. (szerintem)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Én is én is! Ki ne hagyjatoka buliból:) bár én csak Mátéval tudok menni hétköznap. Hétvégén csak akkor tudom lepasszolni ha apa ráér és itthon van. De ha hoz más is gyerkőt akkor jól ellennének. CSöre a lányoddal jól kijönne..már ami a szutykolást illeti:)
Nekem végül is tökmindegy hol talizunk, mi is kint lakunk pest szélén a 17. kerületben pécel felé.
Jó időben mehetnénk valami szabadtéri helyre. Mondjuk Margit sziget egy pár pléd, süti miegymás társaságában:)
Apát én tuti itthon hagyom, had legyen már egy jó napom:)) amúgy sem az a csajok közé járós fajta:) Látványosan tud unatkozni:))

Vickybabe nyugi. Úgy fogsz hozzáérni a babádhoz, mintha világ életedben őt fogdostad volna! Meg hát muszáj lesz...

Varrtam egy melegítő felsőt pihe puha plüssből:) még egy nadrágot csinálok hozzá holnap...apa azt mondta olyan, mint egy pizsi:( Mondtam is neki, hogy akkor éjjel nappal abban leszek ha már pizsi! Komolyan mondom néha olyanokat tud beszólni, hogy csak na...
katuska79
 
 


Katuska! Senkit nem hagyunk ki!!!!!! Muti, mit alkottál!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


:) Katuska: a pasik ilyenek, nem értenek hozzá :D a lányom jól elvan a kicsikkel :D ő ugye már 7,5 éves, és kifejezetten nagyra értékeli, ha nem óvják tőle a babákat (egyébként nem is kell, tud figyelni)
Párom sem élvezné a csajbulit, sőt, ő egyáltalán nem társasági fajta, neki adagolni kell a dolgokat :D
Tehát azt javaslom, hogy Apák nélkül, és ahol jólesik :D
Mi 11 és 23 között nyaralunk, ebből 18-23 között messze. Előtte közel, viszont a gyerekeim megkétésfélszereződnek, így sokkal kevésbé leszek rugalmas. Viszont dolgozni is itthonról dolgozom, de mindent meg tudok oldani :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Hanna, oksi, csak tipp volt :lol:
Mondjuk a Margitsziget nekem is tökéletes, Anyumék ott laknak a körúton,lerakom a járgányt és szabad vagyok :lol:
Katuska, de sokat jártam akkor felétek: arra van a Noé állatotthon is, sokat mászkáltam ki, amíg nem lettem babás :lol:
Egyébként hozd Mátét nyugodtan, hadd lássuk mi is, milyen az élet egy kiskrapekkal :lol:
De rendes vagy, hogy így varrogatsz -- én még a bandázsig sem jutottam, pedig milyen nagy szám volt, hogy majd én is varrok :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! a szemben lévő utcán kell felmenni az állat otthonhoz:)

Ó a bandázst tényleg egyszerű megvarrni akár kézzel is....a lényeg, hogy nem téglalap alakú anyagot, hanem trapézt kell kiszabni és akkor jó lesz. Bár ha ugyanolyan széles vagy pocakban, mint csípőben akkor lehet tégla is.
Ha teljesen kész lesz a ruci akkor dobok magamról egy képet.

Csöre! óóó én nem féltem senkitől Mátét:) minél rosszabb, elevenebb gyerekek vannak körülötte, Ő annál jobban érzi magát. Majd viszek neki egy pár méter pányvát, hogy ne kelljen állandóan futkosni...bár 10-20 túrórudival elvan szépen:)

Én egyfolytában éhes vagyok! borzasztó! éjjel felébredek, hogy wc-re kell menni és már korog is a gyomrom...pedig ma reggel megint itt volt vuk :evil:
katuska79
 
 


Katuska: nekem is eszetlen étvágyam van... :? most is enni készülök... és nálam rókakoma sem jár, szóval valahol csak elvan az a sok kaja :) remélem, Kispockot gyarapítja, nem az én párnáimat :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Katuska, komolyan, szinte 2 hetente mentem, imádtam az állatkákat simizni, sétáltatni, mellesleg a 4-ből 3 cicám onnan van :D -- csak most meg a világ túlfelén lakunk, de ez nem akadály, csak Martinnal a pocakban ne merek.
Igen, hozd el Mátét, hadd szokjuk a kiképzést -- legalábbis mi, elsőbabások :lol: Látom, őt is 'le lehet túrórudizni'

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Hanna
Ennyi hányás, fogyás miatt én csinálnék egy labort...

Tali
Irigy vagyok :oops: :cry:
Vendég
 


Csajok! Jó a Margit sziget. :)

Vicky! Nagyon köszi. :wink: Hogy vagytok? Ti mikor jöttök haza? Mert akkor is csinálhatunk talit!

A laborom tökéletes. A fogyás összesen ennyi. A baba nő. Sajna azt hiszem ez családi örökségem. :( Anyukám 7 hónapig hányt.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Vicky! vagy háynás miatt inkább egy lavort:)

Kata! lehet én sem simiznék idegen állatokat babával a pocakban..ki tudja mi minden bajuk lehet. Ezért nem vállalok kutyákat én sem. Régebben sok menhelyi kutyust kozmetikáztam ingyen. Így hamarabb kerültek gazdihoz. Némelyikre rá sem ismrtek mikor jöttek érte...jééé ez ilyen szép is lehet? Érdekes módon azokkal a kutyákkal soha nem volt semmi baj, nem haraptak, ugráltak kavartak közben, hanem hálásak voltak és a végén büszkék magukra:) bezzeg némeliyk panel kutty...no comment..mikor hozzák a szobakutyát ősrégen rászáradt kakával a fenekén...közben meg puszilgatják...váááá.

KAptam két kakós csigát:) egyiket sikerült megennem titokban. A másikat meglátta a gyermek és lelejmolta:) vigyáz a vonalaimra. A szép kerek vonalaimra:)) Én eddig másfél kiló plusszal vagyok.
katuska79
 
 


Katuska: én egy félig megcsócsált fánkot leltem az előbb... így járt, aki elhagyta :D én is kb 1,5 - 2 kiló pluszban vagyok, napszak és kajafüggő... dehogy lassan a második reggelivel sem húzom ki délig :? :oops: biztos fegyelem kérdése is... elhatároztam, hogy inni fogok helyette, kérdés, meddig bírom :) pedig nekem a laborom sem jó :( remélem, hogy csütörtökön bíztatóbb lesz.
Sztem is jó a Margitsziget.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok, most jottem az Uh-rol, es most mar tutira kisfiunk lesz. Eddig kis Attila, meg mindig harcol ellene a nep. Na de ma bebizonyitottam, hogy Spanyolba volt es Szent Attila, hatha ugy jobban hajlanak a dologra.
A baba amugy kis aranyos tokeletes, jokat asitozott mikozben neztuk, es nem allt meg mozogni. Hiperaktiv mindig mozog ahanyszor csak megnezzuk, lehet ezert hanyok annyit?
Amugy hanyok de viszont hizok, nem ugy vaygok mint szegeny Hanna. Eddig 1-1,5 kg plusz van rajtam. na meg a hasam. Ma megkerrem ferjecskemet, hogy fenykepezzen le, es feltoltom a netre, meg persze a picikemrol valo kepeket is:)
Mi mast is irhatnek, olyan ramatyul vagyok, hogy csak na, semmire sincs erom, a haz kesz cirkusz, nem tudom, honnet vezek ra erot, meg a bazi sok vasalasra is amit otthon var ram. na majd meglatjuk ma mi lesz belole. csak felfrissulne egy kcisit a levego itt 38-40 fokok vannak, persze nincs legkondink, szoval gaz.........
de meg egy het es nyaralunk:)
Vicky de orulnek, ha az en kutyusomat is megkozmetikaznad :lol: olyan melege van szegenynek, hosszu szoru nemet juhasz, szegeny egesz nap alszik, na majd elviszem valami fodraszhoz itt:) es megszabaditom a nagy szormetol:)

Kép
brestovsky
 
 


Katuska! Csöre! Egészségetekre!!!!

Rita! Nagy gratula a kis kukishoz!!!!!!!!! Várjuk a képeket!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna!Voltál nacit nézni? Vagy győzött a gyermek? :oops:
Rita! Gratula a kis kukishoz!!! Nagyon várjuk a képeket Rólad meg Attiláról!
Én ma délután befagyiztam, most meg mindjárt dinnyézek...de van egy kis gyomorkavar...miééééééééért? Azt hittem, már jó lesz!
De jó, akkor tali a Szigeten, klassz lesz!
Vicky, tényleg, nem jársz itthon vmikor? Ütemezhetnénk úgy a talit :D
Katuska: milyen jó lehetett annyit kutyizni! Én is olyan szívesen mennék, meg cicázni, csak ugye hiába oltottak, nem tudom...jobb félni, mint megijedni. De édesek a kis menhelyes jószágok, legszívesebben hazahoznám mindent, lehet fekete, tarka, kicsi,nagy, fiatal,öreg...egyszerűen imádom őket!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! Ő győzött! :oops:
Közben kiderült, a hétvégén is program van. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


:( ma nekem fáj a fejem :( nagy empátia rendel
a hétvégém lehet, hogy nekem is foglalt: hazajött a barátnőm Mexikóból :D tegnap telefonált :)
Rita: gratula a kiskandúrhoz :) kékül az a tábla szépen :D
Hanna: hogy indul a napod? ma jobban vagy?
Katuska: nem csoda, hogy őrültek szegény panel kutyák: a panelban én is megőrülnék, nem való oda szegény állat sem

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre: Sajnál-sajnál :wink: Én tegnap este voltam olyan általánosan szarul, égett a gyomrom, fájt mindenem, nyűgös voltam...ma reggelre csak az orrdugulás mardt,ami ugye szokásos! Most benyomok egy krémtúrót meg egy vaníliás Danette-t, küldöm Martinnak a kalciumot :lol:
Tegnap kitaláltam, hogy mától mártír leszek, és minden nap, ha a szabad levegőn nem tudok, akkor nyitott teraszajtónál sétálok 2km-t a futópadon....muszáj egy kis kondi, amíg nem találok kismamitornát :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok!

Csöre! Ölellek! Jobbulást! Nem tudsz egy picit lefeküdni? Én ma elég jól vagyok.

Kata! Neked is nagy ölelés a tegnap estéért. Martin baba tuti élvezi a finomságot. :)

Többi Kismami?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna! Örömmel hallom, hogy jobban vagy mára! :D Lepd meg magad 1 nacival :lol:
Tegnap ismét a Westendben voltam, mert égre-földre kerestem kismama tankinit, de nem kaptam, úgyhogy az aluljáró szinten meglátogattam az utolsó reményemet, a Gólya kismamaboltot és olyan cukikat találtam, hogy 2-t vettem :oops: Vettem már egy cuki bikinit, de nem merek azzal az eggyel nekivágni a nyaralásnak, meg jó is, ha a tunéziai napot majd egy kicsit enyhíti a pocira húzható fürdőruci!
Látom, nagyon elfoglaltak vagyunk mostanság, ilyen ez a nyaralószezon :wink: Azért gondolkozzunk taliidőponton, hátha valami összejön a közeljövőben -- vagy mikor mindannyian kinyaraltuk magunkat :wink: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Jó reggelt!

Rita, üdv a kukisok klubjában :lol: :lol: :lol: :lol: Mindjárt dobok egy kék táblát :lol:

Kata, tornázz addig Rékával (DVD), én is azt szoktam itthon (na jó, kb heti 1x, meg ne ártson :lol: ).

Csöre, szegénykém jobbulást!!!

Hanna, örülök, hogy Ti ma végre jól vagytok!!!!!!! Én a 13-14. hét környékén hánytam utoljára, hátha Nálad is így lesz :wink:

Nem is írtam, hogy voltam kismamijógán végül nem az Örsnél, hanem találtam itt a környéken, nagyon szuper volt!!!! Szerintem Mazsola is élvezte :lol:

Ja és képzeljétek, tegnap este mi történt: Manó rugdosott, egy helyen sokat, de oylanokat, hogy kidudorodott a pocakom! :lol: Szóltam a páromnak, így Ő is láthatott 1-2 rúgást! :lol:

Tali: én is Bp környéke és autó, úgyhogy jó bárhol, lényeg, hogy lehessen parkolni (Bp-i parkolás a rémálmom). De a Margitszigeten van nagy parkoló, úgyhogy okés :lol:
Katuska, nem lakunk messze, úgyhogy ha nincs autód, akkor majd tudlak hozni-vinni :wink:

Aug. 8-10 hétvége nem jó, egyébként még nagyjából rugalmas, jó lenne mielőbb kitűzni az időpontot, mert minél közelebb vagyunk hozzá, annál több embernek lesz már programja...

Kép
vickybabe
 
 


Íme a tábla, szóljatok, ha valamit módosítsak!

Kép

Kép
vickybabe
 
 


Kata! Büszke vagyok rád. :) Remélem, ma eljutok.

Vickybabe! Gratula a picikéd rugdosásához. Hihetetlen élmény lehetett. :)

Tali! Akkor kinek melyik hétvége jó? Sajna nekem csak 16-17 és 23-24 jó. A többin esküvő és egyéb nyalánkságok. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Köszi Lányok, aranyosak vagytok. Sajnos nem tudok ledőlni, mert ma Bp-en vagyok :( 1,2 km-re a ferencvárosi bombától :( de sajna be kellett jönni. Azért mire elkezdik matatni, egy kicsit odébb megyek.
Hanna, Kata :) örülök, hogy jobban vagytok...
Kata, Vickybabe: jól teszitek, hogy mozogtok... nekem tényleg "csak" a gyereküldözés marad :) ami néha nem semmi :D
Kata: köszi a tippet, megyek fürdőrucit nézni :) de nem hiszem, hogy ma :(

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Hanna, akkor tűzzük ki az aug. 23-24. hétvégét szerintem - még van addig 1 hónap, addig mindenki át tudja szervezni magát, hogy ráérjen :wink:

Mit szóltok?

Kép
vickybabe
 
 


Vickybabe: milyen jó ötlet ez a Réka torna, azt tényleg időtől függetlenül csinálhatom, mikor épp belefér! Jógára meg én is találtam már helyet, csak jövő héten nem tudok menni, mert akkor megyünk genetikai UH-ra, hogy üti a 2 egymást, szerdán Zalaegerszeg, vagy még van egy péntek este fél 8,vagy ilyesmi... de az olyan későőőőőőőőőőn van. Egyébként a Bimbó úton van.
Te jógáztál egyébként?? Mert én még soha, kíváncsi vagyok, milyen lesz!
Gratula a rugizáshoz, jó nekte, hogy párod már látta! Én mindig odateszem a férjem kezét, mikor érzem, hogy mocorgás van, de mindig ráfogta, hogy nem érzi. Persze, mert 2 percig tartja ott a mancsát :lol: Egyszer mondta, hogy olyan kis zubogást, hullámzást érez. :)
Szépen kékül a tábla :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Vickybabe! Nekem jó az időpont!

Kata! Nekem megvan a dvd. Ha kell szivesen másolom.

Csöre! Vigyázz Magatokra! Bár ügyesek a szakértők és tuti nem lesz baj. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Nekem sajnos nem jó :( Pécs mellett nyaralunk akkor
Vigyázok Hanna :) bár azt hiszem, nem rajtam múlik.
A fejfájás elmúlt, viszont veszett fáradt lettem :( mindjárt elalszom :?
Tök jó Nektek, hogy már látványosan kapálózik a babó :) nekem még nem látszik, bár határozottan érzem :) a kis kalimpálását :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Akkor legyen más időpont. :) Szerintem a tábla szerint jó sok kismami van a topicban, aki jönne még.
Pihenned kellene! Beárullak. hihi

Babamozgás: én is irigy-irigy.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

Úgy irigylem azokat, akik már érzik a babájukat.
Nektek a méh melyik falán tapad a baba??
Nekem a mellsőn, és erre azt mondják, hogy később érzi meg a kismama a babáját.
Hát... remélem én leszek a kivétel. :-)

Mi még nem tudjuk a nemét, bár az orvos meg sem próbálta megnézni eddig.
Jövő héten mondjuk meg szeretném kukkolni megint 4d-s uh-gal. :-)
Nagyon kíváncsi vagyok, megmutatja-e magát nekünk.
Én nem bírom ki a 18. heti uh-ig!!!!! Nemcsak a neme miatt, hanem olyan jó őt látni, olyan megnyugtató, amikor látom, ahogy rugdos. :-)

Pocak: nekem szinte napról napra nagyobb. Majd csinálunk újat a párommal és én is dobok fel.

Más: nektek is írt fel a doki vasat????
Nekem a vérképemmel minden rendben van, de azt mondta, hogy a legtöbb kismama vérszegény lesz a terhessége alatt, úgyhogy szedjem. Mondjuk ez még nem is baj, csak félek, hogy mégjobban szorulásom lesz, amivel már így is küzdök rendesen. Ezt elmondtam neki is egyébként, de nem mondott semmi értelmeset, csak azt, hogy hozzam rendbe valahogy, mert ez is nagyon fontos dolog. Hát köszi! Na mindegy! Még próbálkozom egy pár dologgal.

Torna: úgy néz ki, egyre jár az agyunk, mert nekem is tegnap jutott eszembe, hogy már ideje lenne csinálni valamit.
Igazság szerint én eddig sem voltam nagy sportember, de azért jó lenne nem hagyni elsorvadni az izmaimat, már amennyi van. :-)
Én már régebben megszereztettem a férjemmel a Réka féle kazit, de csak tegnap vettem elő. Csak 20 perc az egész, de meglátszik, hogy nem vagyok valami jó kondiban, mert bizony ma jó kis izomlázam van.
Egyébként én is tervbe vettem a kismamatornát, illetve kéne valami jó kis gyógytorna is, mivel gerincsérvem van, és bizony már most elkezdett fájdogálni, nem tudom mi vár rám még később!!! Egyébként erre sem mondott semmit a dokim, azt mondta, el kéne menni szakrendelésre. Ez is tervbe van véve. :-)

Orrdugulás: nekem van, nem olyan vészes, de azért alvásnál eléggé zavaró. Ezt is említettem a dokinak, de ő még nem hallott ilyen terhességi tünetről!!!!! Én a neten olvastam, nem nagyon értem!!!!!

Kép
jandrea
 
 


Sziasztok!
Na az ígért kép végre megvan:)
[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1217329970.9446.jpg[/img] 15 hetes Zsebikuckó

Tegnap mevolt az AFP-m, 13-án megyek genetikai uh-ra, remélem ott ár megtudom én is a nemét!
mocorgást tegnap én is éreztem megint, előtte napokig semmit.. :)

jandrea:
Én is kaptam vasat, igaz Ferro Folgammában, de abban is van vas a folsav mellett.

Tegnap nekem is iszonyatosan fájt a fejem, kb. dél körül eszembe jutott, hogy mivel terhesen amúgy is alacsony a vérnyomásom, i van, ha leesett még jobban? megittam egy jó erős kávét, és mint akit elvágtak, semmi bajom nem volt :) Pedig már a gyógyszeren gondolkoztam...[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Csöre, akkor áttesszük máskorra! Jó lenne még aug-ban, mert utána ki tudja, mikor lesz jó kiülős napos idő...

Kata, soha nem jógáztam :lol: Most nekem is szünet van, mert aki tartja, nyaral. Gondolokodom, hogy addig megnézem az Örsön a Padmát.

Andrea, mi is így lőttük be a 4D-t, hogy félúton legyen a 18 hetes és az előtte levő között. A Genesist nagyon tudom ajánlani, nagyon kedvesek voltak, és addig onnan szerintem el nem jöttök, míg be nem lestek a lába közé :wink: a mi kisfiúnk sem volt egyszerű eset, annyira rejtőzködő üzemmódban volt, de az uhus néni nagyon kitartó volt :lol:
Vas: nekem a 16 hetes vv-n meg volt csillagozva a vas, de azért, mert túl magas :shock: Kérdezték is, hogy szoktam-e enni vasat :D A normál terhesvitamint szedem (először Gravida, most áttértem a Hipp Natal-ra), szerintem ez elég - sőt ezek szerint még sok is?! :lol:
Várjuk a pocifotót! :wink:
Nekem hátsó fali a lepény és elég vékony alkat vagyok, állítólag a vékonyabbak hamarabb érzik. De nyugi, pár hét és mindenki érezni fogja a rúgkapálást :lol: :lol: :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok!

Hanna, igen, HR-es vagyok, de most saját magamhoz keresek valakit (még arra a kis időre), egyébként nem interjúzok. Viszont olyan jó jelöltet találtam, hogy egészen feldobott tegnap, még az erőm is visszatért a vele való beszélgetés után.
Amúgy szeretem, amit csinálok :oops: , bár ez nem a tipikus HR munka, sokkal inkább projektekről és számokról szól… bár tudom, valakinek az is zsibbasztó.

Kata, én kérdeztem az állítható magasságot. Akkor mindenképpen elmegyünk megnézni a bútoraikat.
Az AFP-vel kapcsolatban nekem felhívta a figyelmemet a védőnőm, hogy egy cseppet sem essek kétségbe, ha az eredmény bajt jósol. Állítólag 50%-ban rossz eredmény születik, beparáztatják a kismamákat, aztán az UH-on kiderül, hogy semmi baj nincsen.
Sajnos arra én már rájöttem, hogy a görögdinnye nem jön be a Kiscsillagnak, utána én mindig hányok. Pedig annyira imádom, és kívánom.

Csöre, szerintem a legtöbb vizsgálat 1-2 héten belül végzendő, talán az AFP az, ahol fontos, hogy a 16. betöltött hét után legyen mielőbb a referencia értékek miatt. Talán véletlenül megyek mindenhova ici-picit korábban, de szerintem ennek semmi komolyabb jelentősége nincsen. A genetikai UH pl. szerintem pl. korán lesz, mert azt a 18-20. héten szokták csinálni, én 17+4 leszek aznap.
Ja, én tegnap voltam AFP-n, és péntek reggel mehetek az eredményért. Vickybabe-nek meg már másnap megvolt. Szóval szerintem csak a lusta kórházak csinálják 2 hét alatt. Neked ez az 1. toxoplazma vizsgálat volt? Én legközelebb megkérdem a dokit, nem kellene-e csinálni egy újat, meg engem az ellenanyag is érdekelne, már nagyon régen, a legelején nézték, hogy minden renben van-e.

Rita, gratula a tutti kisfiúhoz! Ja, és kitartás ebben a nagy melegben!!!!

Csöre, empátia megvan. Én az éjjel kb. 3 órát aludtam, úgyhogy álmos vagyok ezerrel. A fejem viszont még jól van. Jobbulást!

Vickybabe, irigy vagyok a rugdosásárt! Én már úgy szeretném érezni, de még nem akarja megmutatni, milyen az. Én is vékony vagyok (voltam), és hátsó fali, mégsem érzem :( Nem baj, ami késik, nem múlik :)

Mágnes, nem semmi pocid van már!

Kép
petne
 
 


Petne! Szerintem szép kis bútoraik vannak, meg ráadásul jó részük rendes fa, pl a miénk cseresznye.
Jaa, az AFP, én is megkérdezhetném már az eredményemet, remélem, nem fognak itt beparáztatni semmivel. Tényleg remélem, hogyha minden más eredmény OK volt, beleértve a kombinált tesztet, nem lehet baj! Meg ha a 16 hetes UH-n is mintaszerű volt Marcipáncicácska!
Én jövő héten 18+3 (mensi szerint 18+5) hetesen megyek genetikai UH-ra.

Vickybabe: én elmegyek jövő kedden a Bimbó útira jógázni, meg tornázni a MOM-ba. Egyszer megnézem, aztán döntök, hogy jó-e.

Nekem is hátsó fali a lepény és én is vékony alkat vagyok, Martinka sokat "kalimpál" odabent, de nagyrészt csak én érzem, mikor látom, akkor is olyan hullámzásfélét :lol:

Jandrea: terhesség alatt állítólag minden nyálkahártya jócskán telődik, így azért dugul a nózink. Vagy pl lehet ínyvérzést tapasztalni fogmosáskor.

Vérkép: nekem eddig azt mondta a doki, hogy tökéletes, úgyhogy én folsavat szedek csak,az nem árt :lol:

Mágnes, nagyon szép a pocid! :D Nekem eddig azt mondták a kollegák, nem túl nagy, de mikor tegnap tankinit vettem, meg egy blúzt, az eladónő megdícsért, hogy milyen szép már a pocakom....Hááát, nem tudom. Olykor én is meg vagyok vele nagyon elégedve, máskor meg azt hiszem, hogy kicsi, mindig van valami parám :lol: :lol: :lol: Vagy gyártok magamnak :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Helló lányok!

Zsong a fejem a sok infótól! :roll:
Egy hét és náhány nap távollét után felpörögtek itt az események!

Sajna azonban most nem fogom tudni követni az eseményeket, most azon izgulok, robban-e a házunk este vagy sem, ugyanis a bomba a szomszéd utcában volt szíves leesni anno, a II. vh idején.
Valószínűleg a Bakáts téri ált. iskolában fogunk alukálni, szerencsére most csak 1 gyerek van itt, Marcit elküldtük táborba jó messzire a Bakonyba. :?

Egyébként tegnap voltam genetikai UH-n, s teljesen ki vagyok akadva. Minden OK, legalábbis azt mondták, de ez a gyerek mindig megviccel minket. Az első számítások szerint jan. 11-én lett volna az ő napja, az első UH szerint jan. 29-én, a mostani szerint viszont jan. 21-én!!!
Ez engem teljesen kikészít, mert eddig mind a két lurkóm a kiírt dátumok körül született.
Tudom, hogy ez nem jelent semmi rosszat, de hát ez azért mégiscsak 1-2 hét eltolódás oda-vissza!

A másik a doki volt. A drága olyan kövér volt, hogy a pocakja a térdét súrolta, majd mikor lefeküdtem, hogy megvizsgáljon, s nem látta rendesen a babát, közölte, ráadásul a lányom előtt, hogy húzzam fel a hasamon a zsírt, mert hát ugye így nem tudja megvizsgálni, különben is nyugodjak meg, ő is kövér és én is, ez már így alakult.
:twisted:
Azonkívül rágózott és semmit nem értettem abbókl amit mondott, kaptam egy képet, amin a gyerekünk feneke és a gerince látszik.

Ezután, mint utólag kiderült, az értékelhetetlen és hosszas silabizálásra szoruló papírt odadobta az asztalra, hogy majd kérjem el a nővérkétől. Püff neki első igazi találkozás a babával...
Egyébként édeske, aranyoska, de annyira elrontotta az egész vizsgálat hangulatát ez a vadállat, hogy csak na.
A kis pötyimet egyébként már 2-3 napja érem, sőt, az apukája is! :)

Ja, és közölte ez a barom (bocsánat, de ez a doki teljesen kikészített), hogy mondjam meg a doktornőnek, hogy a lepény mellső fali. Basszus, akkor csináljam meg januárban magamnak én a császárt vagy mi a rossebb?!!! A nővérke is ki volt akadva.

No most abbahagyom, s megyek a családom elé, hogy szép szerelmes három és felesben elvonuljunk a gyűjtőhelyre. Jó mi?

Bocs, ez egy kicsit destruktívra sikerült, de ez van.
Majd írok, hogy egyben van-e a lakásunk, s hogy betörtek-e vagy sem.

Millió ölelés minden kismaminak és pocaklakónak!

PS: A találka engem is érdekel, de még nem tudtam rendesen lecsekkolni az időpontokat, majd holnap, ha túlleszünk ezen a ramazurin... :evil:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


mágnes: pocakhoz nagyon gratula!!!! :-)

vickybabe: mi is a 4d-Genesis-be voltunk. Nagyon-nagyon nagy élmény volt, pedig akkor még csak 10 hetes volt a baba.
(akkor jött rám az igazi paramamiság, hogy valami baj lehet és én nagyon gyorsan látni akarom) :-)

kata8110: az orrdugulással kapcsolatban én is valami ilyesmit hallottam. De a doki hogy-hogy nem tehet róla???? Azért említettem meg neki, hátha tud valami orrsprayt vagy valamit, ami segíthet. Na mindegy! Majd legközelebb megkérdezem a védőnőt.

batkata: hát... nem semmi történet!!!! Egyébként mélyen átérzem a helyzeted az uh-val kapcsolatban! Nekem kb 5 perc alatt összevágta a doki a 12.heti uh-ot, mert rohant császározni meg még valami más műtét is várt rá. Hipp-hopp lemérte, amit kell, olyan gyorsan váltogatta a képet, hogy még a tudatomhoz sem jutott el, hogy éppen melyik részét látom a babámnak.
Én megértem, hogy ő siet, meg számára csak egy kismama vagyok a sok közül, de mi ezeket az alkalmakat már olyan türelmetlenül várjuk, hogy az hihetetlen, aztán jön a nagy csalódás! Lehet, hogy női dokit kellett volna választani????
Ez is egy ok egyébként, amiért megint szeretnék elmenni 4d-re. Ott háromnegyed órán át csak babókát bámultuk!!!! :-)

Kép
jandrea
 
 


Sziasztok!

Nekem jó szerintem mind a két megjelölt hétvége!
Vickybabe az tök jó lenne ha tudnánk együtt menni! A parkolást megoldjuk, lerakhatjuk máshol is és megyünk vilivel! A margitszigetre úgy tudom nem lehet bemennei csak úgy kocsival...vagy rosszul tudom?

A genesis az ami az örsön van? Mert majd oda akarok menni 4D-sre valamikor a 24. hét magasságában. Mennyivel hamarabb kell időpontot kérni? Vinni kell a DVD-t vagy adnak?

Ti tudtok mozogni ebben az időben? BEvallom én csak vegetálok...egyáltaln nem bírom a meleget pedig lyány koromban napimádó voltam. Most meg besötétítve, mint egy veremben várom a késő délutánt...szegény Máté is diebent motorozik, nem merem kiengedni mert túlhevülne.

Muszáj egy kicsit panaszkodnom, annyira fel vagyok háborodva. APukám nagyon beteg. 70 éves...és hát nem sűrű látogatta az orvosokat a saját hüylesége, konoksága miatt. És nem is élt túl józan életet sem, de ennek ellenére jó ember, nem ezt érdemli.
Múlt héten elmentek anyával az orvoshoz, hogy rosszul van, fáj a hasa, nem tud wc-zni sem kis sem nagy dolgot. ELküldték laborba meg urológiára. Ott kapott gyógyszert és egy időpontot szeptember elejére egy hasi uh-ra, hogy mi van odabent. Meg egy rakás hashajtót.
De semmit nem használ, már vizet sem tud inni mert azt is kihányja, alulról semmi nem jön már hetek óta...teljesen le van gyengülve és fájdalmai vannak. A doki beutalta a korházba a gasztroenteorológiára. MA bementek regel 9-re. Fél 3-kor siekrült bejutniuk úgy, hogy anya szólt már nagyon rosszul van...
Egy asszisztensnő meghallgatta a beleit egy sztetoszkóppal és közölte, hogy bélmozgások rendben, a doktor úr most nemt udja megvizsgálni mert el kell mennie, jöjjenek vissza szeptember 30-án UH_ra!!!!!!!! Könyörgöm és addig????? minimum infúzióra kellett volna kötni mert napok óta már inni sem tud! Anya hiába csinál neki cukros teát, meg cukros sós vizet ki ne száradjon ha nem marad meg benne semmi, azonnal jön vissza! Holnap reggel vissza megy a dokihoz és lemondja neki...csak már annyira el van gyengülve, hogy alig bírja elmondani az egészet:( peidg Ő aztán nem volt iylen sőőt. Sajnos messze vannak tőlünk, pedig ha ott lettem volna biztos kisztom az összes embert a korházban. Mire várnak? Hogy meghaljon? Az tuti, ha a nemtörődömségük miatt lesz valami nagy baj akkor én ráérek egy pert akasztani a doki nyakába! És mehet a nőgyógyász mellé aki átszúrta a nő beleit....ugyanabban a korházban.

iszonyat dühös és tehetetlen vagyok. háát hiába ha nincs boríték, nincs ellátás. :evil:
katuska79
 
 


Kép van segítség:)
katuska79
 
 


Batkata
Nekem is ilyen gondom van. Lepény a mellső falon és rám is császár vár. Háááát, nem örült neki a dokim. Valahogy csak kiszedik majd a Manócskáinkat. (Remélem!)

Holnap megyek az AFP eredményemért. Nagyon izgulok, ez nekem egy nagyon mumus vizsgálat. A tavalyi eredményemre a SOTE1 genetikusa azt mondta, hogy ilyet még nem látott. Annyira jó lenne, ha jó lenne............... Még ha valójában semmit nem jelent, akkor is szeretném.
Vendég
 


Lányok!
Áruljátok már el, hogy miért kell a csaszi a mellső fali lepénynél? Vagy nektek ettől függetlenül lesz császár??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes
Pont, hogy nem jó a mellső fali lepény a császárhoz. Nem emiatt kell.
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm az üdvözlést!

Nekem olyan gondom nem lesz, hogy nem találok elég kisméretű ruhákat, hisz alapból 40-42-est hordok :oops: , az csak különösen szép álmaimban szerepel, hogy egyszer még 38-asba is beleférek majd.

Nem irigylem azokat, akiknek császárral kell szülniük, láttam anno császáros szobatársaim szülés utáni mozgását, amikor az első felülés 20 percig tartott, biztos nagyon húzódhatott a sebük.
Batkata, sajnálom, hogy ilyen "élménnyel" gazdagodtál!

Katuska, Apukádnak jobbulást kívánok, remélem talál egy dokit, aki hajlandó megvizsgálni! Látszik, hogy Máté nagyon profin kezeli a varrógépet! :lol:

Mágnes, szép formás a pocid!
Hétvégén bejelentjük a nagyszülőknek az örömhírt, hogy készülődik a harmadik babánk, kíváncsi leszek, mit fognak szólni hozzá!

Most megyek csinálok egy kis sült husit és gatyába rázom a srácokat!

Kép Kép Kép
datolya
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: