Új privát üzeneted érkezett!

Na metformin vs. GDM kísérletek x. verzió:) Reggel egy nagy pohár víz + metformin. Reggelikészítés, capuccinogyártás... kb. fél óra múlva reggeli (capuccino, szenya... izé... ez most bevallom direkt volt, egyszerűen azelőtt kell rájönnöm mi a jó reggeli cukor titka mielőtt bedurvulna a helyzet... ). Reggeli után még 2-3 deci víz. Kb. 65 perces cukor: 6.0

Jipiii:)

Inni kell, inni, inni, inni...
Vendég

hunci: nem tök mindegy, látott-e valaha cicit? Téged látott, te vagy az anyja :)

Lillánál egyébként azt hiszem teljesen kimaradt a szeparációs szorongás (állítólag ez normális ha egy gyerek állandóan az anyján lóg) viszont most 16 hónaposan tízszeresen is bepótolja... "anyaaaa, anyaaaa, anyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"...

Egyébként döbbenet ez a 16 hós kor... Most van az, hogy napról napra csinál valami durvát... pl. most imád rajzolni... felragasztottam egy nagy papírt az egyik szekrény oldalára ő meg odamegy a ceruzáival és veszettül firkál... és nem a tapétát stb. hanem a papírt... (na meg néha a bútorokat, de már haladunk a papír felé terelésben:)))) drága bútorunk meg nincs, ezeknek úgyis annyi lesz néhány éven belül:))))) Megtanulta krémezni magát (és engem), fésülködik (engem is fésül), be nem áll a szája (csak tudnám mit mond) stb. Rossz belegondolni, hogy ha 1 éves korában visszamentem volna dolgozni erről lemaradam volna...

Láttam néhány 1,5 -2 évest, na azoknál dobam egy hátast, hogy már milyen marha ügyesek... alig várom:)
Vendég

Gondoltam hátha érdekel valakit (unatkozik)... csak ezt nem értem miért nem lehet gyerekkel menni... egyszer már írtam a nőnek akkor épp anyatejeseket keresett és Tesco várárási utalványt adott, ott viszont fel se merült, hogy nem gyerekkel megy az ember (akkor a Moszkva környékén lett volna a cuccos de nekem nem volt kedvem átvágni a városon)

Piackutatásra keresek nőket, akiknek van 6-12 hónap közötti gyermeke és tápszerrel eteti. A beszélgetések Kedden vagy Szerdán lesznek napközben és 5000-6000 Ft értékben adunk ajándékot vagy vásárlási utalványt. Ha meg tudod oldani, hogy gyermekedre vigyáz valaki és el tudsz menni a csoportra egy kis pénzt keresni kérlek szólj! Tel: 20_4123566 vagy gombkoto.judit@chello.hu
Vendég

(bocsi az elgépelésekért, Lilla telemorzsázta a billentyűzetem, egyszerűen nem tudom belőle kivakarni, ha nem nyomom elég erősen, van, hogy kihagy stb.)
Vendég

Sziasztok !

Csakegy, a bőséges folyadék valamiért tényleg segít kordában tartani a hipózást és ezek szerint a vc szintet is.
Én Avandamet mellett rengeteg ittam, máskülönben szarul voltam.

Lányok, SOS kérdés. Felnőttet hogy a legcélszerűbb magas láznál kezelni ? Az OK, hogy lázcsillapító. De végtagokra vizesruha (egyszer valahol hallottam, hogy nem is mindegy,h ogy lábra, vagy kézre tesszük), vagy hűtőfürdő ? Mi a picsulit csináljak ?
A férjemnek kevéssel 40 fok alatti a láza. Tegnap megcsípte már megint egy darázs. Este még nem volt baja, a csípés után sem. Reggelre bedagadt a keze. Délelőtt egyik percről a másikra ilyen magas láza lett. Voltunk az ügyeleten, Claritin akut, Calcium Sandozt ajánlottak. Egy nyamvadt lázcsillapító injekciót sem adtak, mondván, hogy Rubofen úgy is van otthon :twisted:

Egyáltalán létezhet, hogy csípés után fél nappal lázasodik be ? :roll:

Köszi...
Niki
mniki

Mniki!

A végtagborogatás nem sokat ér, a priznic kegyetlen, inkább hűtőfürdő!
Rubophen v. Algopyrin, calcium és bele egy nagy kád vízbe, amihez folyamatosan engeditek hozzá a hűvösebb vizet, de csak addig, amíg úgy nem érzi, h. hideg és fázik.
Fáznia, vacognia nem szabad, mert az azt jelzi, h. bekapcsol a fűtőközpont. Inkább olyan kellemesen hűvös legyen, mint a Balcsi jobb napokon.
Utána ágyikó és sok folyadék.
Ha gyógyszerrel sem megy le a láza, tovább dagad a keze, hány, fulladásérzése van, bedagad a nyelve, esetleg kiütések, v. apró piros bevérzések kezdenek megjelenni, akkor azonnal ügyelet!
Ha túl van rajta, akkor valamikor célszerű lenne felkeresni a körzetit v. szakorvost, h. nem lenne-e célszerű összeállítani egy csomagot csípés esetére, amit mindig magával kell hordania.
http://www.allergiainfo.hu/inda9r.html

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rami, köszi szépen !
már fél fokot lement a láza, de még így is 39 :(
Calciumot már kapott, mindjárt megetetem egy kis húslevessel és beültetem a kádba. HÉtfőn mindenképpen megy a körzetihez, kéne egy allergai vizsgálatot kérni..

Az apró piros bevérzések mit jelenthetnek ? Ugyanis pont ma vettem észre, hogy mindkét lábszáram tele van velük :shock: (csak a belső és a felső részen, hátul nincs) Már volt ilyen kb. 2 éve, nem tudták mitől, csináltak vérképet, ami jó lett és kaptam rutascorbint.

Bocsi mindenkitől, hogy az eü.problémáimmal offolom a topikot :oops:
mniki

sziasztok csajok!

Dimet Hűha! :lol: és ejha! Aztaaa!

és mi lenne, ha nem lennél PCO-s? :lol: :lol:

nekem meg az okoz fejfájást, hogy képtelenek vagyunk bevállalni a kis korkülönbséget. én nem merem, így totál nagymamahiányban. az rendben van hogy anyu dolgozik, csak ne lenne olyan messze...és napi 10 órákat melózik...esélyem sincs számítani rá...a pótnagymama, bébiszitter nem ugyanaz...pedig annyira szerettem volna a második körben Johanna után kis korkülönbséget...de nekem öngyilkos menetnek tűnik...

most pl. harmadik hete nem alszunk, Johanna mióta megszületett nem aludt ilyen szarul, még első pár hónapban sem. teljesen kikészíti ez a nyár, hol egyik mamánál vagyunk, hol másiknál, hol nyaralás, és ezeken a helyeken egy légtérben, sőt egy ágyban alszik velünk. teljesen elszokott itthonról és az itthoni rendtől. rekedtre üvölti magát éjszaka, mert egyszerűen a harmadik, negyedik átmászkálás után nincs több erőnk átmenni hozzá Zsoltival , pedig mindent bevet a kiscsaj, "inni kéjek" akkor is, ha biztosra tudom hogy nem szomjas, mert tudja erre eddig mindig átmentem és adtam neki, egy ideig csak azt kiabálja anya és apa, majd bedobja magát, és anyaka, apaka, meg kell zabálni, na tegnapelőtt erre már átmentem, mert mondom ilyen nincs, te tündérbogár mit ki nem találsz...aztán tegnap már erre sem volt erőm átmenni hajnalban...akkor elkezdett énekelni, mert arra mindig megdícsérem és összepuszilom, hihetetlen mit ki nem talál...

szóval kivagyunk.

Kép

Kép
rejo

Mniki!

Alapban semmit!!!!! Csak magas láz mellett kell figyelni!

Rejo!

A ded 3 hétig minden délután anyuéknál aludt, mint a bunda, most, h. lejárt anyu szabija, itthon nem hajlandó elaludni.
Este nincs baj, csak a délutánival. Már kikészített a héten!
De az is igaz, h. nem is tudtam rendesen lefárasztani, mert az eső miatt nem tudtunk játszóterezni, csak csajozni mentünk át csütörtökön és pénteken a kis barátnékhoz, de neki még az is kevés.
Meg jön a bal alsó ötöse is, már átlátszanak a belső csücskei úgyhogy bármelyik éjjel jöhet a nemulass! :shock:

Ma délután fél 5-től fél 7-ig pótoltam az egész heti alvásdeficitemet!!!!!! :D Végre!!!!!

Zsizsikről tud valaki valamit?

rambóka

zsizsikék jól vannak! szerintem holnap írni is fog!!!!

rejo, itt sem kívánság műsor volt, hogy mekkora korkülönbséget akarunk. :lol: és nemtom, ha nem lennék pcos, mi lenne. mert ennél gyorsabban, egyszeri nem védekezős szexxel nem is lehet teherbe esni :lol:

zazzy, nyugi!!!! majd a doki megmondja mi a helyzet. én a 23. ciklusnapin estem teherbe. ugyanakkor tuti voltam benne,hogy 14-15. napon volt pé-m. tuti!!! de lehet mégsem:)

holnap keresztelő és előszülinap.

(megmondtuk szülőknek, most itt van mind a 4. kezdenek erős terhes tüneteim lenni. zsuzsinál ilyenkor még nem volt nagyon. de még mindig meg vagyok ijedve. rinyálok. )

lafi, írtam emilt tegnap arról a jogszabályról!!
zsuzsinak is volt 5-6 hónapos körül már szeparációs szorongása. azóta még 8-9 hónapos körül. de nem erős. ez a cumizás lehet az. ha kell, hát kell.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok !

Dimet, hogy sikerült a keresztelő ? Jó meleg időt fogtatok ki. Dobsz majd képet ?

Zsizsikék úgy tudom, hogy szabin vannak/voltak.

Lassan Kavicskáék is visszatérnek.
mniki

Sziasztok lánykák,

köszönöm a hiányolást, megvagyunk, ma értünk haza nyaralásból, Horvátországban, Krk szigeten voltunk, barátainknál 1 hetet. Az idő eléggé vacak volt, nem esett, csak nem volt túl osk napsütés, végül is két napot tudtunk komolyan strandolni, napozni, hajókázni a tengeren. Jó volt, kipihentük magunkat, le is barnultunk.... majd kaptok néhány képet, ha letöltöm őket a gépről.

Dimetnek itt is hatalmas örömujjongás, én rettentően örülök nektek !!! :D :lol:

De a titkos esélyes csak befutott, Zazzy, GRATULA !!! Ne aggódj, Arnold doki vigyázni fog rád, meglátod !

Gyerekek, hogy micsoda beindulás van itt nálunk..... :lol: :lol: :wink:

Dimet sms-re férjem a következőképpen reagált: (miután természetesen kiörömködtük magunkat, hogy lesz babakocsi tologatós társ-barátnőm :lol: ) azon töri a fejét, hogy akár gyors egymásutánban egy harmadikat is össze kéne hozzunk, neki egyre többet jár ez a fejében..... :shock: :shock: :roll: Úgyis a szülés után egy jó darabig még működni fogok ( lásd Dimet, Norka és még jópáran) mi lenne, ha gyorsan összedobnánk még egyet..... hát, csak hápogni tudtam. Nekem egyelőre csak ezen a mostani babán jár az eszem, észrevétlenül kezdem beleélni magam, kezdem megszeretni. Most, a nyaralás alatt többször álmodtam vele, megszületett, szép erős egészséges kislány volt, és nagyon mohón szpoizni kezdett rögtön.
Holnap de megyek genetikai vizsgálatra az Istenhegyire. Be vagyok ám tojva rettentően. De legalább 1 órűn belül megmondják az eredményt. Majd tudósítok.

Bocsi az önzőzésért, még jövök, és akkor reagálok a héten történtekre, most megyek, kiváltom a kutyánkat a Vau Hotelből. :lol:
zsizsik

Szia Zsizsik!
De jó, hogy újra itt vagy!Én mint titkos esélyes???Pont most? :lol: Ez valami csodával határos módon történt!

Nem is írtam nektek, tegnap lagziban voltunk, a kaja felejthető volt, de egyébként jó volt!Férjem még soha semmit nem ivott, mióta együtt vagyunk.Most igen(de nem durván)csak pont annyira, hogy végre táncolt velem!!!!Még lassút is!Tavaly a sajátunkon sem táncolt velem! :( Olyan jó volt most!
És én már egy percre sem tudom kiverni a fejemből ezt a babát!Egyszerűen állandóan eszemben van, folyamatosan fülig ér a szám, annyira remélem, hogy semmi baj nem lesz, NEM LEHET!Ez annyira kellett már nekünk! :D Na most kiörömködtem magam.Holnap megint hajnalban kelek, MM vérvétel, kedden telefonos konzultáció Arnolddal az eredményekről(hcg, progi)

Monee???

Kép
Kép
zazzy

Lányok!
Magne b6-ot csak igény szerint kell szedni,(ha szükségét érezzük pl.görcs miatt) vagy rendszeresen?Ha igen mennyit?
Valamelyik nap vettem be, amikor lagzis cipőt vettünk, egész délután mászkáltunk, és nem mondanám, hogy jól érezte magát a "pocakom"mire hazaértünk, de egyébként semmi bajom nincs.Kopp-kopp :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Zsizsik!

Üdv itthon!
Örüjjé! :D
És remélem azóta a kuttyok haza kerültek, otthon mégiscsak jobb, bár lehet hogy élvezték a hotelezést is. :)

Zazzy!

Te is örüjjé, úton van a Csoda. :D

Minden oké van velem, csak ma egésznap be vagyok punnyadva. Tulajdonképpen reggel óta álmos vagyok és nincs kedvem írni. :)

Én renitens vagyok magnézium ügyben is, csak akkor szedtem ha bajom volt. Úgy emlékszem, mintha azt mondták volna, hogy van terhességmegtartó hatása is, de mivel én teljesen jól voltam, csak a görcsökkor dobtam be egy-egy szemet. Most sem szedek, meg kell jegyeznem. :D
De ha gondolod, szedjed nyugodtan, bajt nem csinálsz vele. Talán 2×1?! (A max adag ha jól tudom 3×3 vagy 4×2, szóval ebbe még az emelés is belefér.)

Ezennel, akkor kihirdetem, hogy amint valami történés van velem, vagy Rami, vagy Monácska, vagy Bettica (vagy mindenki :lol:) kap tőlem smst. Amég nincs sms, képes voltam a gépig elmászni és leütni a billentyűket. :lol:
De egyenlőre még nem lesz semmi, mert még két hetet egyben kell lennünk. Punktum! :lol:

Próbálok a szülésre hangolódni, hogy milyen lesz babástul az élet, de egyenlőre még annyira élénk bennem a terhességtudat, hogy nehéz tőle szabadulni. Jó nekem így, nah, meg is szoktam már a 8 hónap alatt, nem megy olyan hirtelen a váltás. :lol: Szeretek így egyben lenni a babával, egyenlőre minden tökéletes. Ma pl. azon gondolkoztam, hogy nekem asszem az lenne a jobb, ha úgy mint Betticának, beköszönne napokkal előbb már a Babus, hogy legyen időm készülni a találkozásra. Amikor ezt előadtam a Férjemnek, jól kiröhögött, hogy akkor most sűrgősen álljak neki a ráhangolódásnak, ha már egyszer a 8 hónap nem volt elég. :lol:

Szép estét!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Jó reggelt!

A szokásos van, még Bence "horkol", így van egy kis időm :D

Zsizsik: Remélem szupi volt a nyaralás a rossz idő ellenére. Képeket várjuk!!! Kutty gondolom teljesen oda volt meg vissza, hogy a gazdikat láthatja végre :lol: Hármaska már most? :lol: A párod nem semmi. Az enyém uram is már most kezd fűzni ketteskére :roll: Mondtam neki, hogy előbb el kellene felejtenem ezt a szülést, várja ki, az idő mindig megszépíti a dolgokat :lol:

Zazzy: Monee jól írja a MagneB6-ot. A folsavat és a magnéziumot külön vedd be a mettől, mert az elsőnek gátolja a met a felszívódását ;) De lehet, már mondták a lányok, akkor bocs a belepoffért :oops:

Monee: Azért az sem volt jó, hogy minden nap ugrásra készen kellett lenni a fájások miatt :) Komolyan. Mondta a párom, hogy ő emiatt nem aludt majdnem egy hétig... :D Na meg én sem, mert volt, hogy éjjel jöttek azok a fájások vagy jóslók vagy mik. Hú, visszagondolva kemény éjszakák voltak :roll: Emlékszem itt "sírtam", hogy megint nem aludtam szinte semmit....
Ja, és 2 hét??? nono, vára csak ki a kis Ákos a sorát :) Majd a 39.héten szépen kibújhat, előbb nem ;) Addig hízzon csak, pláne ha anya ennyire élvezi a pocakosságot :lol:
Már csak 40 napotok van ;)

Dimet: Keresztelő? Hogy fogadták a szülők a nagy hírt??? Tök jó, még mindig alig fogom fel, hogy így összejött nektek a kistesó :lol: Gondolom, te sem vagy ezzel másképp ;)

Jut eszembe! Fotók! A talin készültek májusban képek... Mi van azokkal? Vagy csak én voltam figyelmetlen és már rég fel lett rakva? :oops:

Topiktali is jó lenne :roll: Ismét jó lenne talizni veletek és végre kimozdulhatnék én is Bencével nem csak a boltig és a szülőkig...
Húha, tényleg! Nekem még IKEA járatom is lenne. Kéne már az a szőnyeg, mert mindig attól félünk, hogy Bence felébred, amikor kijövünk a szobájából altatás után... A héten viszont nagy meleg lesz, így nem nagyon akarok vele kimozdulni :(
Pedig ortopédiára is el kellene menni ma... Meg védőnővel is meg kellene nézetnem Bence nyakát, fülét... Előbbin csúnya piros pöttyök vannak, amikor még enyhe időben sem múltak el, utóbbi meg szerintem viszket neki, mert nagyon csúnyán hámlik, apró rücskök vannak rajta. Fogalmam sincs mi ez, mert nem is hasonlítanak a tejkiütéshez, amit a doki mondott ( az meg a mellkasán van az én kis katicabogaramnak ;) )

No, nekiállok telefonálni, hogy hova és mikor mehetünk...

Kép

Kép
bettica

keresztelő, szülinap megvolt. majd délután teszek fel sok-sok képet:)

topiktali jó lenne vhol pesten aug. végén???

nagyzsülők meglepődtek igencsak.
én még mindig nemtom hogy állok hozzá. van és kész :) lényeg,hogy egészséges legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de jamiroquai koncertre megyek szigetre. tuti. :D

Kép

dimet

Hello!

Bettica!

39. hét?! De az még olyan nagyon sokára van... :lol: Szóval, érted, így vagyok most. Jó lenne még pocakosnak maradni, de közben a Babucka is jó lenne ha hamar kibújna. :lol: Hogy nekem semmi sem jó?! :D
Nemtom miért alakult ez így, nekem a 36 hét az álomhatár. Kint is meg tud nőni ez a gyerek, csak az összes alkatrésze meglegyen. :)
Most hétvégén pl. szigorúan tilos neki bármiféle szüléshez hasonlító jeleket produkálni, mert Apája nem lesz itthon 4 napig. :lol: Még jó, hogy ilyen korán van idén augusztusban a Forma-1 (oda megy dolgozni). :D

Monee

monee85

Bocs, ez most egy kicsit OFF lesz, de asszem felrobbanok ha nem írhatom le.

Most szólt a Férjem, hogy a volt felesége közölte ma reggel, amikor vitte vissza a gyereket haza, hogy eladta a lakását, holnap az anyjáékhoz költöznek, mert vette egy házat Pécstől nem messze egy faluban és ott fognak ezentúl Katával lakni. És bocs, de azért nem szólt eddig, mert tudta hogy mi biztos elleneznénk. Pafff... :shock:
Terjedt ez a hír már korábban is, bár akkor meggyőztük magunkat a Párommal, hogy ez biztos hülyeség, de ezek szerint nem.
B@ssza meg, nem lehet valaki ennyire hülye! Egyedülálló anyaként elköltözik egy kis zsák faluba az egyszem lányával, se segítség, se semmi, mindezt azért hogy megmutassa, hogy ő is tud családi házban lakni. Mindemellett az már nem számít, hogy a gyerek iszonyatosan a távolsági buszokhoz lesz kötve, nem csinálhat más programot magának, mert nincs busz hazafelé és reggel sem kelhet egy perccel sem később, mert nem ér be az iskolába ha elkési a buszt. Az sem lényeg, hogy az apjának nem szólt, hogy ugyanmár, elviszi a gyereket, mi meg örüljünk neki, hogy végülis nem Debrecenbe költöznek. És mindezt úgy, hogy nem egy életre való nőről beszélünk. Ráadásul rokkantnyugdíjas, amit most vettek el tőle, mert annyira nem beteg, hogy ne tudjon dolgozni, de azt meg nem akar. Tehát a mi tizenhétezrünkből és az ő rokkantsági segélyéből, meg a feketén összefodrászolt pénzéből akarja fenntartani a házat és a gyereket.
Ha most itt lenne, tuti megpofoznám, ráférne. Nagyon nagyon mérges vagyok!

Monee

monee85

moneee, a te állapotodban ne idegesítsd magad :)
(hülye liba lehet az a nő) -bocs-

Kép

dimet

Zsizsik hajrá mára!++++++++++++++
Vendég

Dimet!

Kisírtam (mostanában mindig bőgök), kidühöngtem magam. A Férjemnek van igaza - ha még nem is tudom belátni - hogy ezek tények, ebből kell a legjobbat kihozni. Mindenesetre a Férjemnek azért van még mit megbeszélnie a gyerek anyjával (pl. hogy nem kérjük hazugságra a gyereket saját érdekből) és azt is remélem, hogy az anyósom majd nem fogja be a száját és elmondja jól a véleményét V.-nak. :evil:
Az a baj, hogy ez most kb. annyira kellett így a baba előtt és a rengeteg minden más mellett, mint púp a hátamra. :(

Zsizsik!

+++++
Jöjjenek a jó hírek!

Monee

monee85

Sziasztok!

Monee, szelektív hallás és látás... tudod, miután bevéreztem, ezt nekem elég erősen gyakorolni kellett. Nem is hittem, hogy ez működhet, de mikor olyan sztorikat hallok, hogy valaki terhessége alatt vesztette el az apját és bátyját egyszerre :( , és hasonló, és mégis kibírták anélkül hogy belebolondultak volna, akkor jövök rá, hogy igenis önfegyelemmel minden lehetséges, és muszáj a pici érdekében.
Na ez nem szentbeszéd akart lenni, de csak annyira vállald fel mások sorsát, amennyire épphogy muszáj... tudom jól, Kata miatt is aggódsz. De...

Zsizsik örülök hogy visszatértél, Kavicska bejelentkezését is várom!!

Mniki, rendeződött a helyzet?

Amúgy se jöttem gyakran, de lemegyünk a Balcsira kicsit, mielőtt befordulnék teljesen a monotóniától. Nem panaszkodom, állandóan van itt valaki, nem élünk remeteéletet, de kicsit hiányzik a környezetváltozás, kikapcsolódás... mi nem is nyaraltunk. A múlt héten amúgy szentül meg voltam győződve róla, hogy hüvelyi felfertőzés okozza a problémáimat, de úgy tűnik mégsem. Viszont 2 napja úgy járok, mint egy öregasszony, hasogató derékfájás, a forgók elkezdtek combtőben fájdalmat sugározni... :shock: húha, azt hiszem lassan kezdődik a lassú felkészülés a majdani szülésre.

Nem tudom, emlékszik-e még valaki arra a Zsazsára, aki a PCOS talin a Lombikbabásoktól tartott előadást, meg a decemberi Babavilágban (Tv2) velünk szerepelt? Éjszaka megszületett a kisfia. :D Csaknem 10 óra alatt, az otthoni vajúdást nem számítva. :?
Vendég

zsazsának nagy-nagy gratula!!!

norka, ti meg kapcsolódjatok ki, vagy menj tömegbe, lángos, hamburger stb a balcsin :D

zsizsikkkkkk. hajrá!

ma megyek dokihoz.

kaviccsal beszéltünk ma. szerintem majd jön, csak aklimatizálódik

Kép

dimet

Bettica!
Hogy érted a nem együttet?A múltkor írta itt valaki(bocsi, nem emlékszem, ki volt), hogy legalább fél órával evés előtt kell a folsavat.Azt kb.úgy szedem, a metet meg kaja közben. Ez így jó?
Akkor inkább szedek 2 magneb6-ot is, arra az van írva, hogy evés után.(Megjegyzem, nekem a folsavamra is az van írva :shock: , meg is lepődtem, mikor írtátok, hogy úgy nem annyira szívódik fel.)
Már csak azt tudnám, hogy akkor mire jó az Elevit, ha ennyi mindent kell mellé szedni? :shock: :roll:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: Jól csinálod. A nem együttet úgy értettem, hogy nem egyszerre ;)
Azért kell ennyi bogyesz, mert sajna az Elevitet nem nekünk fejlesztették ki. Bár tehettek volna bele több magnéziumot, ha még lehet :roll:

Szaladok is tovább, nyűglődés van :(

Kép

Kép
bettica

Köszi! :D

Kép
Kép
zazzy

zazzy, ne parázd túl magad:) csak szedjed, oszt jóvan :)

voltam dokinál. szekönderi 5 mm összvissz. vagyis a petezsák. még picike, ugyebár 4-5 hetes lehet. szívhang még nincs persze, de majd lesz. a doki azt mondta ha jól meg van csinálva ez a gyerek nem lesz gond :D és tuti jól megcsináltuk,mert jól kiszámoltunk mindent :D
egyébként megkérdezem majd tőle,hogy fel lehet-e tenni a pcos oldalra. egyidős velem, és iszonyat képben volt pcos-al kapcsolatban! metfromin párti. terhesség alatt is. igaz van egy stílusa, laza, közvetlen. de engem nem zavart. rákszűrés is volt, meg se éreztem. és sms-ben elküldi az eredményt -3 nap múlva-, papírokat majd postán. és olcsó is. :) nem utolsó szempont. és szókimondó. vagyis nem kertel semmivel sem.

lekicsinyítek képeket és elárasztalak titeket

Kép

dimet

sziasztok!

Dimet, Gratula a petezsákhoz :lol: :lol: :lol: :lol: !!!

Az az igazság, h én sem egészen így szedtem a folsavat, magne B6ot, meg a metet. Néha egyszerre, néha külön. Ugyanis nem lehet mindig kiszámolni, mikor kajálsz, félórával előtte, meg utána stb. Múlt héten hallójárati gyulladásom volt (kaptam cseppeket és 2 nap alatt elmúlt), este csepegtetnem kellett, a gyogyikat meginni, meg az utrót fölrakni, h ne kelljen még1x felkelnem, már a végén azt sem tudtam mit h vettem, helyeztem be. Éjszaka, pedig fölriadtam, h vmit kifelejtettem. Alig várom, h már az utrót ne kelljen rakosgatni.

Norka, kellemes pihenést a Balcsin!

Zsizsik??

Topiktali jöhet!!!
apple

na, elárasztalak titeket képekkel!!!!!!!!!!!! :lol: 8)

Kép itt még nem tudtam mi vár rám

Kép előnytelen felvétel.....a hurkáimat fényképezték!!!!!

Kép itt már megkeresztelve.......

Kép anyával

Kép kóstolás........

Kép először végigetettem mindenkit. sosem lehet tudni anyám mit tett elém!

Kép végre

Kép

dimet

Kép hmny-nyam-nyam

Kép fúúú, itt már nagyon jó volt a buli

Kép és a nap végén még paradicsomot is szüreteltem. néha zöldet is....

Kép

dimet

Dimet, annyira édes Zsuzsi!!!!!!!!!!!!!!Hogy-hogy megmondtad a szülöknek?Azt hittem, vártok még...Az a doki pesti???leírom püben vagy emailben ki az és hol rendel mennyiért, hol orvos stb....
Írtál emailt a hivatalnak?????????
Vendég

köszi:)

áááá, nem vártunk, mert megjelentek a terhes tüneteim :) elég hamar :? meg végülis most volt együtt a család. de nem mondhatják senkinek, mert ugyebár még minden benne van a pakliban.
nem pesti :(

kitaláltam,hogy nem emilt írok, hanem hagyományos levelet. vagy elég az emil is? nem hivatalosabb a "közönséges" levél?

Kép

dimet

Dimet, az 30 nap...az email meg 8!!!!!!!!!!!!!
Vendég

ja, ok! akkor emil. köszi!!!!!!

Kép

dimet

Dimet: hatalmas gratula a keresztelőhöz (plusz az 5milis zsákos kistesóhoz:)))))))))) Látom Zsuzsi remekül érezte magát:))) Nagyon aranyos a képeken:)))))

Az Apehnál az e-mail is jó szokott lenni, korrekt, iktatószámos választ küldenek rá mindig:) (marha praktikus). Én is az e-mailre szavazok.

Bocsi, most nem tudok mást visszaolvasni, az ideg még mindig dolgozik bennem... anyósom iszonyúan felhúzott... ezen asszem megint csak nem tudok majd néhány évtizedig túllépni... mondjuk most a férjem is sík ideg lett, asszem nála is túllépte az anyós (már sokadszorra) a tűréshatárt... utána meg ömlenghet, hogy ő mennyire örül nekünk stb. de amiket a fejünkhöz vágott azt nem lehet ennyivel lenullázni... főleg mert komolyan gondolta a sok hülyeséget amit összehordott... Mondjuk jól ki is osztottam, de sajna úgyis lepereg róla. (Ez van... van egy pont amíg még megy az udvariaskodás, de ha azt túllépi akkor már megy a véleményem is amitől azért tart...)
Vendég

Dimet de egy se...gg vagyok :oops: Gratulálok a kisDimethez :lol:
Vendég

Sziasztok,

megvolt genetikai vizságlat az Istenhegyin..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Down kór 1:8000, Edwards és Pattau szindróma 1:11000........(ide most valami táncolós röhögős ikon kellene)
Tehát úgy néz ki, hogy első körben a gyermek egészségesnek találtatott....!!! Dr Hajdú Krisztina nagyon jó fej volt, előzmények hallatán jó alaposan átnézte a kis hernyókámat, ami éppen szunyált, hasrázással fel kellett ébrestenem, akkor gyrosan megmérte, de nem volt rá sok ideje, mert a kiskölök azonnal visszafeküdt az oldalára és tovább durmolt..... haláli volt !! Szerinte is napra pontosan akkora, amekkora kell legyen, minden oké és minden rendben az UH szerint....
Talán el tudjátok képzelni, mekkora lehetett az a kő (több tonna) ami leesett a lelkemről..... az eredmény közéles után még egy jó fél órát sokkos állapotban töltöttem el, alig bírtam visszatérni a normális emberek közé.... lassan kezdem hinni, hogy lesz ebből még embergyerek.....

Dimet, a képek óriásiak, a szöveg meg napláne..... :lol: :lol: Zsuzsi tündéri volt, te is nagyon csinos voltál ! Ketteske pedig jó helyen van, hagyd szépen békén, hogy növekedjen, majd egyszer csak úgyis kibújik valamikor.... :wink:

Monee, ezek az elvált feleségek néha nagyon hülyék tudnak lenni. :twisted: A nőci szerintem nem is fogta fel, hogy leginkább Katával cseszett most ki, a sárgabuszozás és egyéb általad felsoroltak miatt.....de a párodnak igaza van, a tények most már ezek, ebből kell majd legjobbat kihozni. És mennyire van tőletek ez a falu ?

Norka, jó pihenést a Balcsira....! Remélem, kifogjátok a jó időt !

Csajok, én a bogyeszeimet egyszerre, reggeli után veszem be, met, elevit, folsav..... :roll: nincs nekem időm számolgatni, hogy hány perccel reggeli előtt, meg után.....valami csak felszívódik így is.
Bettica, vihogtam a hsz-on, tényleg, mikoraz ember már szinte követni sem tudja, hogy mit hová dugott, vett be, csepegtetett.... :lol: :lol: én egyébként abbahagytam az utro dugdosást, ma vagyok 12+2, szerintem már nem kell. Semmi változást nem észlelek, babszem szépen stabilan a helyén van.
zsizsik

Helyesbítés következik:
1. Hernyókám nem ami hanem egészen határozottan AKI
2. Nem Betticára gondoltam a hsz vihogás közben, hanem Apple-re, ő írta azt a pár mondatot, ami nagyon tetszett.....

:oops: :oops: :oops:

Bocsi, ma kissé zilált az idegállapotom..... :wink: :lol: 8)
zsizsik

csakegy, most olvastam vissza, amikor te lettél terhes :D na, kb. ugyanaz a sztorink :D jókat mosolyogtam. de én tudom a pontos dátumot :D

(5 mm-es petezsák nem pici vajon :roll: ....na, nem aggódok :) ez a gyerek meg lett csinálva, ahogy a doki mondta :lol: )

zsizsikkkk, itt is gratula. (férjem nem tud menni a húskonzervért. majd legközelebb!)

fáj a hasam :? :(

Kép

dimet

zsizsik :))))) Neked is hatalmas gratula... főleg a kőhöz:) Képeket fel tudsz pakolni?
Vendég

ja, a 3. képen létszódik, hogy a dekoltázsomhoz "nyúlok". ami azért volt,mert egy hatalmas légy beszállt a pólómba. zizegett a hasamba, feljebb jött és kénytelen voltam benyúlni........... :lol: 8) (lelkésszel szemben ültem, remélem a gyerek takart vmennyire). persze aztán lecsúszott az amúgy is kivágott pólóm, így a zakómat kellett összehúzogatnom magam előtt........cikihegyek

Kép

dimet

Na skacok... egy kis fényképbombázás....

Lilla 2 hete még hosszú hajjal (na amikor így néz akkor garantáltan rosszban sántikál)...
Kép
Szombaton hosszú hajjal:
Kép
Vasárnap kopaszon:)))))) (az ikejás zsák azért lóg enynire mert itt nincsenek benne párnák)
Kép
Kép
Vendég

no, vki adjin egy oep emil címet. béna vagyok, nem találok ilyet...............

Kép

dimet

de aranyos a lilla ezzel hajjal. dinnyés kép tuti!!!!!!!!!!!!!

Kép

dimet

azért holnap bemegyek itt az oephez, kisvárosi ismeretségek hátha vannak. kifaggatom őket is!

Kép

dimet

Dimet:))))))) A legyes sztorin jót röhögtem:))))))))))) (eszembe jutott amikor nekem egy pók ugrott a dekoltázsomba... nekem meg ugye pókundorom van... mindez egy csomó ember előtt ahol még a ruhát se téphetem le magamról:))))
Vendég

Dimet: és ez a napi dinnyeadagnak csak a töredéke!!!!!!! (plusz minimum 3-4 sárgabarack stb. Mondjuk az is tény, hogy ennyi gyümölcs mellett alig eszik komoly kaját, de azért csak nem fog éhenhalni...)
Vendég

ennél a dokinál voltam:)
van honlapja :)

http://macsarizsolt.mindenkilapja.hu/

Kép

dimet

OEP: csak telefonszámot találok első körben, de ott tutira tudnak majd infót adni... 06-1-288-5100, 06-1-288-5150
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?