Jó reggelt!
A szokásos van, még Bence "horkol", így van egy kis időm
Zsizsik: Remélem szupi volt a nyaralás a rossz idő ellenére. Képeket várjuk!!! Kutty gondolom teljesen oda volt meg vissza, hogy a gazdikat láthatja végre
Hármaska már most?
A párod nem semmi. Az enyém uram is már most kezd fűzni ketteskére
Mondtam neki, hogy előbb el kellene felejtenem ezt a szülést, várja ki, az idő mindig megszépíti a dolgokat
Zazzy: Monee jól írja a MagneB6-ot. A folsavat és a magnéziumot külön vedd be a mettől, mert az elsőnek gátolja a met a felszívódását
De lehet, már mondták a lányok, akkor bocs a belepoffért
Monee: Azért az sem volt jó, hogy minden nap ugrásra készen kellett lenni a fájások miatt
Komolyan. Mondta a párom, hogy ő emiatt nem aludt majdnem egy hétig...
Na meg én sem, mert volt, hogy éjjel jöttek azok a fájások vagy jóslók vagy mik. Hú, visszagondolva kemény éjszakák voltak
Emlékszem itt "sírtam", hogy megint nem aludtam szinte semmit....
Ja, és 2 hét??? nono, vára csak ki a kis Ákos a sorát
Majd a 39.héten szépen kibújhat, előbb nem
Addig hízzon csak, pláne ha anya ennyire élvezi a pocakosságot
Már csak 40 napotok van
Dimet: Keresztelő? Hogy fogadták a szülők a nagy hírt??? Tök jó, még mindig alig fogom fel, hogy így összejött nektek a kistesó
Gondolom, te sem vagy ezzel másképp
Jut eszembe! Fotók! A talin készültek májusban képek... Mi van azokkal? Vagy csak én voltam figyelmetlen és már rég fel lett rakva?
Topiktali is jó lenne
Ismét jó lenne talizni veletek és végre kimozdulhatnék én is Bencével nem csak a boltig és a szülőkig...
Húha, tényleg! Nekem még IKEA járatom is lenne. Kéne már az a szőnyeg, mert mindig attól félünk, hogy Bence felébred, amikor kijövünk a szobájából altatás után... A héten viszont nagy meleg lesz, így nem nagyon akarok vele kimozdulni
Pedig ortopédiára is el kellene menni ma... Meg védőnővel is meg kellene nézetnem Bence nyakát, fülét... Előbbin csúnya piros pöttyök vannak, amikor még enyhe időben sem múltak el, utóbbi meg szerintem viszket neki, mert nagyon csúnyán hámlik, apró rücskök vannak rajta. Fogalmam sincs mi ez, mert nem is hasonlítanak a tejkiütéshez, amit a doki mondott ( az meg a mellkasán van az én kis katicabogaramnak
)
No, nekiállok telefonálni, hogy hova és mikor mehetünk...