Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

engem a gátmasszázs érdekelne bővebben, yuyu79 elküldenéd nekem azt az alapos leírást?

köszi előre is

mindenkinek sok sikert

kiss orsi
kiss orsolya

Sziasztok!

Zsófi, Isten éltessen!

Bende, nagyon gratulálok, szuper, már nagyon vártad és látod? Tudd be annak a futár késlekedését, hogy nyár van és sok a megrendelés mostanában.

Rita, megkérdeztem, magnézium letiltva, mert elnyomja a fájásokat. Tehát vagy homeo és tea, vagy magnézium, de akkor akár tolódhat is a szülés!

Ti tényleg masszírozzátok a gátat? :roll: :shock:
Mondjuk én nem olvastam a leírást, de nekem külön kiemelte a szülésznő, hogy csak gyengéden átkenni szabad, semmi erősebb nyomás, masszázs...

Yuyu, nekem nagyon tetszik a babaszobátok!

Nálunk:
Reggel 8 és fél9 között megmásztam 2x az 5. emeletet, azt hittem megszülök a végére, de sehol sem kellett várnom, se vérvétel, se ctg. Szuper volt, végeztem is 9-re.
ctg, 20-30, 2x felment 60-ra, de állítólag ha rugdos a babó, akkor azt is összehúzódásnak érzékelheti a gép, a szülésznő is kérdezte, hogy éreztem-e valamit, vagy csak rugizott a babó.
Szóval sztem mi még kitartunk egy ideig 2in1.
Végre megszereztem a passzoló foganytúkat is babaszekrényekhez, szerzek még 30 napnál nem régebbi ház.any.könyvit is, mert elvileg elég a 300 napnál nem régebbi, de egy ügyintéző mégsem fogadja el, hiába van a kórházi tájékoztatóban is 300 nap. :?
Most meg megyek mexikói mártásos tarját főzni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszi, nekem is tetszik a szobánk ;-)

Hát, én is csak óvatosan masszírozok ám...

Hajrá lányok, aki már szeretne, az menjen szülni :lol:

yuyu79

Ja és továbbra is várjuk a friss babás képeket :!: :roll:

yuyu79

Sziasztok!
Gratulálok a gyöngyörű babákhoz.

Zsófi!
Én is érzek napok óta hasonló "fájásokat",nekem néha úgy nyilal hogy meg is kell állnom ha éppen utcán vagyok.

Sajnos hozzánk a költözés miatt még nem kötötték be az internetet ezért nem tudok rendszeresen jelentkezni.Igaz hogy még elvileg van három hetem,de valaki elküldené a telefonszámát hogy tudjak sms-t küldeni ha esetleg történne valami esemény.
Az én számom: 06-30-585-47-53

Köszönöm.Veronika
l.veronika

Sziasztok!!

Bende, gratulálok! Nagyon jó egészséget Nektek!! :)

Julcsi, klassz kis szobát alakítottatok ki a leánykának, biztosan jól fogja érezni magát benne. :)
A kórházas cuccokról majdnem minden infót megkaptál, ahogyan olvastam, de azért leírom én is. :)
Szóval, kórházas hálóinget kapsz a szüléskor, azt szerintem érdemes magadon hagyni első nap, mikor még nagyon vérzel, mert előfordul, hogy foltos lesz. Utána már kényelmesebb a sajátodban lenni.
Eldobható bugyit, nedves wc papírt és intim törlőkendőt én vittem magammal és nagyon nagy hasznát vettem. Az intim törlőkendővel klasszul lehet hűsíteni a gátsebet és persze fertőtleníted is vele. Én még ajánlanék eldobható wc ülőkét, vagy fertőtlenítő kendőt, amivel áttörlöd a wc ülőkét, mert nem biztos hogy lesz erőd tartani magad fölötte és hát hiába takarítanak nagyon sűrűn, elég sok igénytelen nő lesz az osztályon. Sajnos! Szóval megéri, a Te érdekedben.
Pelenkát a babásoknak adnak pár darabot, de vigyél még Magaddal, biztos ami biztos. Amúgy liberót adnak, az a legjobb, tehát az a pár darab biztos jó lesz. :)
Ruhácskát kapnak a babák minden nap szép tisztát, ha kifogsz egy aranyos csecsemőst, akinek nagyon szimpi a kislányod, akkor nagyon csinin fogják öltöztetni. :D
A mellszívót mindenképp vidd Magaddal, és már az első pár csepp előtejet is szívd ki vele a melledből (ha a baba esetleg még nem tudja majd kienni, de reméljük, hogy ki fogja!), mert annál több termelődik vissza!!
Ajánlom nagyon a Győri Édes Zabfalatok nevű kekszet, mert nagyon megkönnyíti a "nagydolog elvégzést"!! Nekem nagyon bevált és akkor nem kell hashajtót kérned. Ha mégis kellene hashajtó, akkor nagyon vigyázz vele, mert valakinek már fél szem is nagyon erős hasmenést okoz!!
Betétből én 6 cseppes libresse-t vittem, hát az mondhatni semmit nem ért, olyan erős vérzésem volt. Én első napon kértem steril papír vattát a nővérkétől és a betét fölé még pár darabot összehajtva rátettem, így elég volt a hosszabb időre is éjszakánként. A tena betét sokkal többet bír és klassz pamutos a belseje.
Rágcsálnivalót vigyél Magaddal, mert nagyon éhes leszel szülés után és szopik után, én háztartási kekszet ropogtattamm egész nap. :) Pedig mindent felfaltam amit kaptam a kórháztól. :D Amúgy reggeli 7:30-kor, ebéd 11:30-kor, uzsi 15:00-kor és vacsi 16:30-kor van. Este utána semmi!!! Ezért kell a nasi, vagy valami étel. Hűtő van, bár én nem használtam.
Gyógyszert adnak, ha kérsz. Minden reggel és este megkérdezi a nővérke, kérsz e valamit, meg kapod az orvos által előírt dolgokat, ha kell.

Hát azt hiszem mindent leírtam, ami így elsőre eszembe jutott. :) Ha van még kérdésed, nagyon szívesen válaszolok. Remélem másnak is tudtam segíteni az általános részével. :)

Lehet hogy még este visszanézek, de nem ígérem.

Sziasztok! :)

k.a.t.i.c.a

hát én azt hittem mire visszaérek lesznek fenn képek :( :(
ennyis ok babából nemláthatunk még semmit :cry: :cry:
Vendég

egyetértek....
Andi akkor ezek szerint túlélted a jógaórát;)) minden elismerésem a Tiéd!

sniky

Niki!sőt nagyon is jólesett és kifejezetten nekem aktuális gyakorlatokkal megtüzdelta Andi az órát!!de nem vettem már bérletet, bár szerintem én szülés után is járni fogok nekem nagyon testhezálló ez a fajta mozgás :)
mindenki nagyon el van tűnve EZ FELHÁBORÍTÓ!!pedig még el sem kezdődött az augusztus? mi lesz a jövőhónap végén?befagy a topic????
Vendég

megnézem a júliusikat bosszúból...
Vendég

Én is jövök itt babákat nézni és semmi, pedig ideülök a fájásommal a gép elé! Irgum-burgum!
Mindegy Niki mi még nem megyünk, mert rendszertelen nagyon, bár fájni azért van, hogy piszkosul fáj. Ti mentek ma?

Még lehet egyszer felnézek hátha este apukák raknak képet!

Ritus

Kép
rituspoc

Aztán ki tudja, lehet hogy reggel meg arra a hírre jövünk, hogy megszültetek mind a ketten... De azt majd kössétek az apukák lelkére, hogy lássanak el minket képekkel ;-)

yuyu79

Sziasztok!
Sziszka vagyok! Mi végre itthon, csak még kicsit sok a dolog, ha lesz időm akkor visszaolvasok.
Mindenkinek gratula a babákhoz, és nagyon sok örömet és boldogságot kívánok hozzájuk.
Jó hír!
Ma este császárral megszülettek Binyek Ikrei, Maja és Marcell baba, mindannyian jól vannak, de sajnos több részletet nem tudok, majd biztosan jelentkeznek.

Puszi mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

nos akkor az ikres topicot is meglesem... :wink:
Vendég

Kedves apukák!

Mondjuk abból kiindulva hogy én már most tudom hogy az én drágám nem fog ideülni és irogatni képeket felrakni, azért annyira nem haragszunk hogy nincsenek képek , de legalább tudnánk pár sort a lányokról és babákról.

Na nekem az estém pocsék lett, kaját megfőztem aztán ki is jött belőlem. Ennek valahogy most nagyon nem örültem. Ramatyul vagyok.

Nem úgy volt hogy binyeknek augusztus 1lesz az időpont ? vagy én emlékszem ilyen rosszul??

Mindenkinek görcsmentes jó éjszakát! én elteszem magam tentézni. Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nagy-nagy gratula Binyeknek Majához és Marcellhez, és jó egészséget kívánunk nekik!!!!!

Aproo,
Köszi, akkor nem iszom még a teát. Én direkt rákérdeztem a dokimra, és ő szigorúan megtiltotta, hogy abbahagyjam a mg szedését, nehogy hamarabb szülessen, mint kéne. Azért mostmár csütörtökön remélem feloldja a tiltást :wink:

Katica,
Milyenek az éjszakáitok? Alszik Pistike? És hogy bírod a strapát? Majd azért írd meg azt is részletesen, hogy milyen volt a szülés!!!

Zsófi,
Olyan nyillalás nálam is van régóta, helyezkedik a baba, és szerintem ilyenkor tágít is.

Tegnap óta nem akaródzik a fiatalúrnak mozogni, vagyis nagyon lelassult a drága, nem ficánkol úgy, mint eddig. Tényleg mókás, hogy augusztusiak vagyunk és már ennyi babus megszületett :wink:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Szia Sziszka! Gratulálok hazatérésetek alkalmából.

Éljen Bende és az ő Nikije, éljen Binyek és éljenek a Várhalmi ikrek is! Nagyon beindultunk lányok. Már 11 baba megszületett a topikból.
Most jöttünk haza a sétából a párommal és menet közben nekem is elkezdett keményedni a hasam, meg sajog az alvázam és vannak kicsi görcseim is. Szóval megint vannak jóslófájások. De nem kívánok senkit beelőzni. Csak szépen sorjában hölgyeim.

Mazska, köszi az infót, már majdnem elindultam Vecsésre, de amilyen peches vagyok mától egy hétig zárva vannak, szóval ha júliusban akciós csak a mérleg, akkor lecsúsztam róla. :(

Próbáltam frissíteni a születéses táblát, de nem minden adat áll a rendelkezésemre. Mindenesetre Bendének megelőlegeztem egy normál szülést.

Kép

Itt van excelben is: szuletesek

szuszu

BInyeknél a megindítás dátuma volt aug. 1-csak azzal nem számoltak, hogy a babák előbb akarnak jönni, így ma délután természetes úton indult meg szülés, csak elhúzódott a vajúdás, és az egyik babának leesett a szívhangja, ezért nem vártak tovább, kivették őket.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ritus,

Egyelőre mi nem indulunk sehova, mert egy pár órája elmúltak a görcsök, aztán ki tudja mi lesz éjjel....
azért jó lenne szerdáig kitartani, szeretnék Veled még találkozni a szülés előtt:) azt se bánnám, ha ctg-ről már nem mennénk haza;))

Sziszka de jó, hogy már otthon lehettek! Gyere majd, mesélj, hogy hogy telnek a napok, ha lesz egy kis időd?!

Binyekéknek hatalmas gratuláció:)))) csak van itt történés :)

Mecsi, nem ér beelőzni ;) még legalább egy hétig tarts ki ;)

na megyek én is alukálni, mert leragad a szemem, pedig egész nap semmit tettem, jó éjt nektek!

sniky

Sziasztok!

Mákszem barátnője vagyok - ha emlékeztek még rám, hoztam már hírt Juditról -, és jó híreket hoztam Nektek!

2008.07.24-én 0:10-kor megszületett Luca! A 36. hétre látta meg a napvilágot, 3360 grammal és 52 centivel!

Hál' Istennek mindketten jól vannak, Judit ismét gyorsan kitágult, és hamar életet adott a kiscsajnak.

Mindenkinek további csodaszép babavárást majd boldogságos babázást kívánok!

Titi

KépKép
titi_27

bende és BInyek Sok szeretettel gratulálok a kicsikhez! :lol:

NEkem reggel kell mennem a Klinikákra ctgre, meg 9.15kor lesz UH.. most abban bízom, hogy a bomba miatt azt a részt nem zárjákle :roll: :twisted:
Vendég

Titi köszi a jó hírt.. szép súllya van 36.héten a kcisinek ..sok szerettel gratulálok Mákszemnek is!
Vendég

Na, ma sem hiába vártuk a híreket :)

Sziszka, üdv újra itt :!: 3 nap után már haza is engedtek? Akkor biztos nagyon jól vagytok, nem? Megy a szopi is? Gondolom azért még nem tértetek teljesen magatokhoz, de jó lehet végre otthon lenni... Ha lesznek, tegyetek fel majd új képeket Adélról :-)

Gratulálok Binyekéknek és Mákszemnek is :!: :!: Kiváncsi vagyok, mekkorák az ikrek... Luca szép nagy baba, ahhoz képest, hogy előbb jött... Ha kihúzza végig, óriásbébi lett volna lehet ;-)

yuyu79

Szerintem Binyek nem bánta, hogy kicsit előbb jöttek, már nagyon elege lehetett...

yuyu79

Gratula Mákszemnek is!
Az én nyilvántartásom és a vonalzója szerint is 37. hét 3. napon szült. Ahhoz már jobban illik ez a szép méret is.

Jóéjt lányok!

szuszu

no szépen gyarapodunk így a finishbe!!de képek nélkül nemtudok pityeregni, de fülig ér a szám ám!!
Sziszka!
utólagos engedelmeddel beírtam a jó hírt az ikres topicba rád hivatkozva...had örüljenek ők is!! :wink: :wink:
Vendég

d-egy lemaradt :oops:
Vendég

Hűűűűűűűűűűű, Ennyi babát :D
Kép .

Isten hozta Lilit, Nikolettet,Maját és Marcellt! Nagy Gratula anyukáknak is :D

Nekem is vannak görcseim,de nem sietek.Azóta vannak amióta abba hagytam a mg-umot.És nem tudom mitörtént velem, de annyira várom már a szülést, elmúlt minden félelmem :D

Az a fránya bomba!!!!!!!!!!!! Megyek ma ctg-re meg strepto szűrésre,gőzőm nincs hogy közelítem meg majd. Gyalog megyek ma és nekem kellet volna a Boráros :twisted:
Na de tudom,nem kívánság műsor....

nicike

Jó reggelt lányok!

Alighanem éjszakai állat lehet a gólya, sötétre jönnek a babák. :) Jellemzö, már elsö alkalommal se hagyják az anyjukat aludni, mi lesz késöbb!? :)

Nagy-nagy gratula Mákszem Juditnak és Binyeknek! Csoda ügyesek vagytok csajok, gyönyörüek a babák egészen bizonyosan! Éljen a babaesö!

Mivel mindenkinek görcsölget a hasa, alighanem a szülés ragadós... Gyanítom, hogy a következö napokban még sok-sok jó hírt kapunk!

Döncike szépen szopizik, de mivel nincsen mérlegem, nem tudom az eredményt. Mindenesetre zömmel mindig büzölög, annyit kakil. Éppen friss a pelenkája, a következö nyújtózkodásnál megint telepakolja... :) Annyi baj legyen, legalább látoma szoptatás egyik eredményét.
Egy hét múlva jön a barátnöm 10 napra, aminek nagyon örülök. Igaz, hogy anyámmal egyidös, de olyan fiatalos megjelenésre és stílusra is, hogy 25 évet simán letagadhatna.
Holnap megyünk autót nézni, tegnap meg megcsináltattttuk Dönci papírjait, útlevelét.
Kinyomtattam pár képet is róla, majd elküldöm a család offline tagjainak.
Párom nem fért a börébe és a túláradó apai büszkeség jegyében megírta anyósoméknak az újabb szaporulat hírét. Nem tartozik a válaszuk a kellemes kategóriába, érdeklödés szintje változatlanul nulla. :(

Megyek megetetem a bandát, ovi, aztán jövök vissza vasalni.

Yuyu!

Nem zsúfolt a gyerekszoba, a fehér meg idötlen, klasszikus. Szerintem nagyon jól sikerült.

Sziszka!

Legalább te kényeztess minket képekkel és mesével!

Szép, babában gazdag napot!

Barbi
maass

szép jó reggelt ismét:)

micsoda babaeső:))) Titi, köszi a jó híreket, hatalmas gratula Juditnak, nagyon jó egészséget kívánok nekik!!!

Barbi, ma kiszaladunk anyukádhoz a csomagért, még egyszer nagyon köszönöm!!!

A tegnap éjjelem szörnyűre sikeredett, nem a görcsök miatt, hanem iszonyú meleg volt a lakásban, ha 10szer nem voltam fent, akkor egyszer sem... így most jó fáradt vagyok, folyamatos pisilés is volt, meg görcsölgetés is és sehogy nem volt kényelmes feküdnöm... vajon meddig fog még "kínozni" ez a kislegény odabent? :)

na megyek összekapom magam, irány a háziorvos a tb papíromért, aztán oep és Pestimre:)
később még jövök, remélem babás képekre, vagy újabb jóhírekre:)

Ritus, remélem megvártál...?! :))

sniky

Sziasztok!

Én ma 5-kor keltem, akkor jött ugyanis egy kis görcs, ami körbejárt alul a hasamon, aztán még megismétlődött ez vagy kétszer, aztán abbamaradt, de most is érzem azért egy kicsit. Olyan mintha egyfolytában meg akarna jönni a menzeszem. De a dokim szerint annak csak örülni kell, ha ilyenek vannak, mert készül fel a testünk. Szóval én is örülök.
Barbi, anyósodékról megvan a véleményem. Bármelyik nagyszülő boldog lehetne ilyen gyönyörű unokákkal. Ez csak az ő szegénységi bizonyítványuk. Úgy irigyellek a szoptatás miatt. Én az egész anyaságban ezt várom a legjobban. Már kb. 1 éve vannak ezzel kapcsolatosan visszatérő álmaim. Remélem ügyes leszek.
Lányok, mindenkinek szép napot kívánok! Én megyek negyed 11-re ctg-re. Kíváncsi vagyok mit mondanak.

Friss, ropogós, 12 fős kisbaba kollekció :D
Kép

szuszu

jó reggelt mindenkinek!

Mákszemnek is gratula a szép nagy babucihoz!
Alakulunk , szép kis osztálylétszám lesz ebből. Lehetne saját kis ovodánk is akár. :D

Niki igyekszem nem előzni, a héten tuti nem szándékozom szülni, én 10dikéig mindenképp várnék , mert apa utánna egész hónapban itthon lesz velünk szabin ugyhogy addig ráérünk. :D

Nicike nagyon el vagy te is tűnve! Hogy áll a kérótok kész vagytok már?

Barbi ha nincs mérleged ilyenkor hogy tudod meg mennyit eszik Döncike? Kell majd menni orvoshoz vagy védőnőhöz és akkor megnézik?

Tegnap jól összetörtem a a gátolajamat annyira béna vagyok, most mehetek venni ujjabb üveggel. Béna béna...........

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mákszem,
Sok egészséget és tejecskét kívánok nektek!!!!

Annyira jó, hogy potyognak a babák :D

Barbi,
Én sem tudom elképzelni sem, hogy nem örülnek az unokáknak :( Hozzá tudsz ehhez szokni? Vagy márcsak egyszerűen lepereg rólad?

Én is a melegtől szenvedek, csurog rólam a víz állandóan.

Kérdés: Ha fejvégű a baba, akkor mennyire lent érzitek a csuklását? nem emlékszem Zalánra...

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

rendben Mecsi, jó fej vagy:))
ha óvoda nem is, de babazsúrokat kezdhetünk szervezni :)))
ha így haladunk aug. közepéig mindenki a kezében tarthatja a babáját...

szuszu, majd gyere a hírekkel, hogy mi volt a ctg-n?!

sniky

Hú Mecsi, pedig nem is olcsó az olaj... De én is mindent elejtek, hihetetlen... egyre bénább vagyok... Remélem a szüléssel elmúlik ;-)

yuyu79

Írtam Binyeknek sms-t, hogy gratulál az egész topic :-) Remélem majd megírja, hogy mekkorák a babák és jól vannak-e mindhárman...

yuyu79

Rita, én jobb oldalt szoktam érezni a csuklást, ott van a baba háta, a hasam felezővonala alatt kb.

Megérkezett nekem is a hasmenésem :?

szuszu

Akkor Te leszel a kövekező, Szuszu :?: :wink:

yuyu79

Na mentem tornázni... Remélem nem kapok hőgutát, mire hazaérek :wink:

yuyu79

Nem hiszem, hogy én leszek, mert egyelőre se nyákdugó, se magzatvíz és még csak most kezdtem a görcsölést. Hátha majd a ctg-n mondanak valamit.

szuszu

Szisztok!!!!!!

Látom jönnek itt az augusztusi babák júliusban. Nem baj az a jó hogy jönnek.
Tegnap voltam dokinál. Azt mondta én még nem fogok szülni legalább 2 hétig. hát remélem :) .
Holnap megyek az első ctg-re. kiváncsi leszek milyen lesz.
Nektek is nagyon dagad a lábatok? mert nekem nagyon. Amikor a doki meg látta azt mondta hogy ebből kórház lesz de mivel zárt a méjszájam ezért nem kellett bemennem :lol: .
Mindenki vigyázzon magára.

Kép
nitty

Húúúú de jó!!!!! Így szeretek felkelni, hogy egy csomó babás hír fogad! :D Pedig most nem is volt front, vagy igen?

Gratulálok Binyeknek és Mákszemnek az utódók érkezéséhez! Vajon ki lesz a következő?

Mecsihez hasonlóan én is szeretném kihúzni augusztus 11-ig, akkor jön haza a dokim! :? Már egyezkedem Csenge babával, hogy addig csak fejlődjön szépen bent a pocakomban.

Szilvi

rizsimami

Jó reggelt!

Binyeknek és Mákszemnek nagy nagy gratuláció, szuper!
Olyan jó lenne már születéstörténeteket is olvasni!

Nekem érdekes módon most éjszaka még nem volt melegem, sztem még nem melegedett át a ház. Így mostanáig alukáltam, írtó fincsi volt.
Hasmenésem már vagy 5 napja van, de a jóslók elenyészőek. Csak néha sziszegek, szóval újabb állattal bővűlt a magam alkotta beceneveim száma. Bálna, pingvin, tigris és most már kígyó is. :lol:
Viszont én a kezeimtől szenvedek nagyon.
Annyira zsibbadnak, hogy egy csomó mindent alig tudok csinálni. Pl. a billentyűket is csak gyűrűsujjal és kisujjal tudom kezelni. :?
Remélem ez hamar elmúlik majd, mert nagyon gáz.

Akik ma mennek be a városba, vigyázzanak magukra. Sztem megérne egy telefont, mert nagy eséllyel be sem lehet jutni sehova. Lehet hogy várni kéne holnapig...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt mindenkinek!

Örülök, hogy ismét vannak babók, akik tuti egészségesek! Gratulálok Binyekéknek és Mákszem Juditnak is! ;) Sziszka, Nektek pedig a hazatéréshez!

Tudod, hogy mit szerettem volna kérdezni!? Az, hogy eltöltesz a kórházban x napot, rooming-in rendszerben, az mennyire nagy segítség!? Szóval, hogy otthon mennyire leszek talpraesett, vagy ugyanúgy bénázok, ahogyan most gondolom? Kicsit ettől félek, hogy nem fogom tudni rendesen fürdetni, megfogni, szóval, hogy félni fogok tőle... :(

Ritus, nekem a csuklás mindig a hasam alján, középen szokott érződni. Vicces, pont ott, ahogyan a kis buksiját képzelem...

A tegnap éjjelem ismét iszonyatosan telt, egyszerűen nem tudok aludni, folyton felébredek és nyüglődök. Szerintem a málnalevél tea is ludas a dologban, mert az emésztésem is lelassult, és egyszerre két dolog nyom lent, ami nem túl kellemes! :(

Szóval megint vagy éjjel 1 volt, mire elaludtam, de ugye úgy, hogy vasárnap sem aludtam, és hétfőn direkt napközben sem, hogy nehogy ez legyen a gond megint! De nem! Szóval kész vagyok, nem túl kellemes dolog, de ez van! Leginkább éjjel ilyen hascsikarásos görcsökre keltem...

Lányok, kitartást! Ma Andi biztosan üzen, ha megszületett a kislánya, azonnal tájékoztatlak Benneteket is, aztán pedig még ki tudja, hogy kit hoz a mai nap!?

Én holnap megyek megint nőgyógyászhoz, kíváncsi leszek, hogy vizsgál-e, vagy sem, de az tuti, hogy a laborbeutalót kiadja, illetve, hogy az NST eredményem megnézi.

Aztán a következő program az uh jövő héten kedden este, szerdán pedig ismét NST, majd doki! Szóval nem uncsizom! De még mindig nincs minden kimosva-vasalva, és, ha ezt veszem, én még nem szülök egy darabig, mert nincs meg ez a fajta fészekrakó ösztön... Emlékszem, Ági is nagyon eltűnt a vége felé, most meg Lei az, aki hol jön, hol nem, szóval gondolom ő is pakol, rámol ezerrel, és még sorolhatnám! Én meg szépen fórumozgatok, mint, aki nem egy szülés előtt áll!? Normális vagyok én!?

Csenge Nektek jó pihit, jók legyetek!

sophie27

Lányok, akinek mennie kell, az indexen főoldalon írnak a bombáról, most azt olvastam, hogy a csepeli hév teljes szakaszon közlekedik, szóval Nicike Neked jó a Borárosra, annyi van, hogy a Lágymányosi hídon nem áll meg, na de bumm... Szóval mielőtt indultok, nézzétek meg a www.index.hu -t, mert érdemes nem potyára menni!

sophie27

Binyek, Judit, gratulálok! Jó egészséget kívánok nektek sok tejcsit a piciknek!

Zsófi, fórumoz csak nyugodtan, ha ez esik jól :lol: remélem pihi is lesz, de azért házimunka is van elég, itt van a bátyám is, csak négyünket kell ellátni, nagyitmeg nem akarom engedni dolgozgatni.

Tegnap este nagyon jó programot találtunk, Siófokon felültünk az este induló gyerekhajóra. Másfél órás sétahajókázás, bohócprogrammal. Nagyon jó volt a műsor, Zéti is élvezte, de én is nagyon jót mulattam rajta.
Jógázni én is szívesen mennék!

Itt majd mindenki júliusban szül/akar szülni. Augusztusra is maradnak azért babák?? Mert én meg szeptemberben szeretnék :lol:

Barbi, ezeket a nagyszülőket én sem bírom megérteni :( Örülök, hogy jól vagytok, ne is foglalkozz velük!
Vendég

Sziasztok!

Micsoda méreg....pont ma mentünk volna ctg-re, még jó,hogy felhívtam a szülésznőt, különben potyára mentünk volna.... :roll: :shock: :?

Egyébként gratulálok a Babákhoz!! Binyeknek és Mákszemnek is!
Lassan Ritáé is meglesz ugye?

Yuyu tök jó a szobátok, nagyon tetszik a dekorcsíkotok!!
Olyan alul görcsölős dolog nekem is szokott lenni...most már minden este .

Nekem is alul jobb oldalt csuklik Kismukk. Pont a méhlepényen fekszik a drágám és így nem érzem annyira,mint mikor a bal oldalamon feküdt. :)

Mit akartam még? Totál zizi vagyok megint... :cry:
makadu

Sziasztok!!

Milyen szépen indul a nap ilyen jó hírekkel! Gratulálunk a pici babákhoz!! Nagyon jó egészséget mindannyiótoknak!! :)
Augusztusra is marad még valaki??? :wink:

Sziszka, szívből gratulálunk!! Ezek szerint odaért a front. :)
Nagyon édes a kislányotok. Klassz, hogy ilyen gyorsan elengedtek Benneteket. Kívánom, hogy teljenek olyan csodásan a napjaitok, mint nekünk. :)

Binyek, Nektek is nagyon nagy gratula!! Végre teljesült a vágyad! :)
Remélem jól vagytok!! Kívánom, hogy Ti is minél előbb mehessetek haza!

Julcsi, tegnap leírtam Neked mindent a kórházi cuccokhoz, nem tudom olvastad-e, gondoltam szólok, mert lehet átsiklottál fölötte. :)

k.a.t.i.c.a

Szuszu!

Ne aggódj, menni fog! Ha valaki szoptatni szeretne, akkor az menni fog, feltéve, hogy nem görcsösen akarja! Lazíts és sikerülni fog! Nekem az elején Enivel és Imivel is gondjaim voltak, annyira fájt a szoptatás, hogy a körmeim az ágytámlába mélyedtek, de pár hét múlva összerázódtunk valamelyest. Regövel és Döncivel már nem volt gond, a tapasztalat sokat segít. Van akinek nehezebbn jön meg a teje, de talán nincs olyan, akinek ne jönne meg. A kórházban megismertem egy anyukát, aki császárral szült, neki is nehezen indult, hetekig csak pár milije volt, aztán most megint egymásba botlottunk és most fürdeni tudna a tejébe, annyi lett. Megérte a kínlódás!
Én most az elején kaptam oxitocyn orrspray-t, a cicire meg weleda telszaporító olajat. Erösen hinni akartam a dologban és be is jött, hiszen a 3. nap már volt tejem, ami a császárosoknál nem okvetlenül értelemszerü.

Mecsi!

Nincs mérlegem, egy gyerekemnél se volt és ebböl kifolyólag sose mértem se a fogyasztást, se a növekedést. A bába csak egyszer mérte öket, a gyerekorvos pedig 2 ill. 6 hetesen, aztán tudomisén hány hónaposan, stb. Emiatt nem pánikolok. Amíg van elég pisis és kakis pelenka és elégedett a gyerekem, addig nem lehet baja. Szoptatni meg annyit és addig szoptatom, amennyi neki kell. Dönci óránként-másfelenként tankol kb. 5-10 percet. Annyi idö alatt nem lehet 100 ml-t meginni, de nem is az a lényeg. :)

Anyósomék meg egy szót se érdemelnek meg. Nem tudom, hogy ök anno minek szaporodtak, mert már a saját gyerekeikben sem telt örömük, az is csak kötelesség volt. Nem sok érzelem szorult beléjük, annyi biztos. :(
Rita! Ehhez ép emberi ésszel és szívvel nem lehet hozzászokni, vagy megérteni. Engem anno nagyon megviselt, rengeteget beszélgettünk a férjemmel róla, de nem találtunk megoldást. Most meg már ha ajánlkoznának, se kérnék belölük, mert hamisak.

Zsófi!

Az elején furcsa talán és szokatlan a kis szuszogó, törékeny lenyt kézbe venni, de pár óra után természetesnek veszed, se perc alatt elmúlik a félsz! Én a babáimat egy percre se adtam le és ez mindkettönknek nagyon jó volt így.

Kis büdösbogaram megint éhes... :-)

Barbi
maass

Sziazstok!

megjártam a belvárost, szerencsére semmi komoly fennakadás..

meg tudja valaki mondani, hogy meglett az a link, ahova csak a baba adatait beírom és kiirja a súlyát? :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?