Sziasztok!
Nyafi
A reggel nálatok hány órakora van? Nem lesz kevés a négy étkezés Giginek? Csak érdeklődök, semmi hátsó szándék nélkül..
Ülő babások
Hol hagyjátok ülni a kicsit? Körbepárnázzátok, vagy mit csináltok? Én most össze-vissza bepárnáztam azt a részt, ahol játszik a földön, bár negyed órákat már tud ücsörögni. Az egyetlen veszélyforrás a játékok, mert ha arra esik rá, óhatatlanul ordítás lesz a vége. Ki, hogy oldja meg?
Kobuki
A vízből nekünk sem csúszik semmi sem. Eleinte én is a Hipp-es Gyermekteát adtam neki annak ellenére, hogy cukros és nem örülök neki, de egyedül ezt itta meg. Meg a málna-csipkebogyósat. Most, a sima Csipkebogyó hús nevű teát kapja, és nagyon szereti. A sima vízzel egy ideje nem is próbálkozom, a lényeg úgy is az, hogy igyon sokat.
Persze néha kapja még a Hipp-et, mert el kell használni, de főleg csak akkor adom, ha rohanásban vagyok, és nincs időm 10-15 perceket várni a tea feloldására.
Egyébként Lorin nagyon szép kislány, tetszik, hogy neki is szöszi a haja és így olyan, mintha nem is lenne.
Megkérdezhetem, hogy honnan jött a neve? Lorin... nagyon szép. Mikor van a névnapja?
Még annyit akartam, hogy Csabi jelenleg cumisüvegből iszik, még az újszülőtt cumiformával, mert ami 6 hónaptól való, azt nem fogadta el. Diósdon ivott már pohárból, de először szeretném, ha kialakulna egy biztos étkezési rend, és utána újra elkezdünk pohárkából inni. Egyébként nagyon tetszett neki, ti is kipróbálhatjátok. Egyszer csak annyit láttunk, hogy a játékpoharát odaemeli a szájához és úgy cisnál, mint aki iszik. Utána meg balhé, hogy nincs benne...
Zsuzsi
Te ha kiszívod a cicidet amikor tele van (mondjuk egy 8 órás cicit), akkor mennyi jön ki az egyikből? Neked is kékes színű? Amúgy amit kiszívok cicit, sokkal kisebb a zsírtartalma már, mint korábban volt. Ezért is lehet, hogy ha csak cicit kapna Csabi, sokkal éhesebb lenne.
Niki
Hogy vagy? Mi a helyzet a pocakkal? Hanyadik héten jársz? Megint egy téli babád lesz, vagy ő már tavaszi?
Rólunk
Az ücsörgés mellett elkezdtem kicsit ritkábban etetni. Ez alapján van reggel ugye cici (meg hajnalban is szinte
),
10-kor tízórai gyümölcs,
13-kor ebéd főzelék formájában és ha kevésnek bizonyul, még egy kis gyümi, de csak babakajás és csak egy fél üveg max
17-kor gyümi (tegnap már annyira éhes volt, hogy előre kellett hozni egy fél órával)
21 vacsi, ami cici és fürdés. (ez tegnap megint csak fél órával előlrébb jött)
Tegnap amúgy nagyon jó volt, hazafelé anyósoméktól sétáltunk egy jó nagyot, Csabi meg végig alukált.
Igen erősen gondolkodom most a járókán, vagy nem is tudom, hogy min. Merthogy ezek a hátraesések óriási puffanással járnak, nagyon féltem a fejét, és hát nem akarom, hogy hozzászokjon ahhoz, hogy játék közben is anya éjjel-nappal ott van mellette....