Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi, boldog szülinapot!

Yuyu, erre én is gondoltam a mérleggel kapcsolatosan, de valahogy úgy van, hogy a Mini manóban meg kell előre mondani, hogy mennyi időre akarod bérelni. És azt az ember lánya sohasem tudhatja, hogy meddig lesz rá szükség. Arra gondoltam, hogy szétnézek a használt mérleg piacon hátha olcsóbban meg tudom venni. Amúgy a Mini manóban havi 1800 Ft a bérleti díj.

szuszu

Kisebb bababoltokban lehet hogy olcsóbban is van... vagy a neten használtan?

yuyu79

Yuyu, nekem minden este van ilyen fájásom.

szuszu

De miért csak ha a hátamon fekszem? Akkor nyom valamit a babó talán??

yuyu79

Szuszu, ha akarsz venni, nézd meg ezt a linket! Ez az aukció 4 óra múlva lejár, itt használtan 7000 Ft a mérleg... de van több is úgy láttam:

http://teszvesz.hu/item405813111_momert ... erleg.html

yuyu79

De nem tudom a postaköltség mennyi lehet, mert egy ilyen mérlegnek azért van súlya...

yuyu79

Nem tudom mi köze ennek a háton fekvéshez. De közben rájöttem, hogy nekem akkor van ilyen, amikor a jobb oldalamra fordulok a bal oldalamról. Nem is háton. De gondolom a babát ilyenkor megnyomjuk. Ő meg szegény így jelez.

Én is a teszveszen néztem az aukciókat, de nem ezt a mérleget, mert ez Pécsen van, hanem egy másikat aminek szerda este jár le az aukciója, de majd ideültetem a férjem, mert ő a nagy ebay-es a családban.

szuszu

http://teszvesz.hu/item404059331_teljes ... 6470_.html

Ezt láttad? Újabb fajta, vadiúj állítólag, 9400 körül...

yuyu79

Igen, pont ezt néztem ki én is :D Majd lejárat előtt kell rádobni a licitet (állítólag, azt mondja az okos párom).

szuszu

Hát igen, látom, már licitált rá valaki, úgyhogy ki kell cselezni ;-)

yuyu79

Micsoda babyboom volt itt az elmúlt napokban, míg nem voltam.

Mivel még egy hónap van Picike érkezéséig, így én igazolatlanul hiányoztam. ;-)

Mentségemre legyen mondva, hogy péntek délelőtt vízóra csere volt. Utólag vettem észre, hogy számlát nem adtak, és próbálták elhitetni, hogy plusz 6 ezer forint lesz még a plombálás, de megkérdeztem a szomszéd bácsit, ő neki nem számoltak plusz pénzt. Meg a honlapjuk szerint sem járna már. Most mehetek az irodájukba a számláért, meg reklamálni. Meg persze az egyik óránál (4-et kellett cserélni) lehúztak 10 e Ft-ra, hogy plusz csövezés, de szerintem nem kerülhetett annyiba. Hogy így kihasználják, hogy egy kismama szétszórtabb? :( Mert persze pont ebédidőben jöttek, alig vártam, hogy elmenjenek, már kopogott a szemem az éhségtől. Szurkoljatok, hogy sikerrel járjak az irodában, legalább a plusz 6 rugót ne kelljen kifizetni.

Utána meg marcipános tortát sütöttem férjuramnak szülinapjára. Annyira édes volt, azt mondta, hogy pont olyan, amilyennek lennie kell, és mindenképpen rakjam el a receptet. :)

Szombaton fél nap neki kerestünk még ajándékot, mert persze a héten is mindennap olyan későn jött haza, hogy akkor nem volt időnk. Délután egy másik párral voltunk kicsit sétálni a nagyrétnél, tündéri a kislányuk, most 15 hónapos. És egyfolytában szaladhatott utána vagy az anyja, vagy az apja, annyira kis aktív.

Tegnap hatalmas szunya után pedig Anyuéknál voltunk, aztán hazafelé "elkaptuk" a Balcsiról hazajövő tömeget, jó lassan értünk haza.

Szóval aktívan telt a hétvége. Most hétvégén pedig remélem mi is beszerezzük végre a hiányzó dolgokat (pelenkázó feltét, ágynemű). Aztán én is végre elkezdhetem a mosást-vasalást.

Beus

Kép
félhold

Isten hozta a kis jövevényeket, Nonot, Adélt és Lilit! Jó egészséget és sok tejecskét! :)

Katica, Barbi, Felicia!
Hogy milyen gyorsan gyarapodnak a kisfiúk.És milyen hajasbaba mindegyik. Zabálnivalóak! :D

Barbi!
Annyira helyesek együtt a gyerekeid, tisztára kedvet kap az ember jó sok csöppséghez! Mondjuk mi eddig is három-négy babában gondolkodtunk, a családban sok jó példa van. Pont a hétvégén tudtam meg, hogy Apum családjában az egyik helyen most született meg a 3. baba, a másik helyen pedig már úton van szintén a 3.

Panna!
Boldog névnapot. Rég jelentkeztél, csak nem?

Zsófi!
Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig!

Boniko és Julcsi!
Nagyon helyesek a szobák. :-)

Mi még nem próbáltuk ki az Angelcare légzésfigyelőt, de mi is az állítható hangerősségűt vettünk. Meg annak jobban tetszett a színe.
Egyébként a Mini Manóban azt mondta az eladó csaj, hogy a Madarász utcai kórházban azért a Baby Controllt ajánlják, mert az ottani főorvos importálja. Bocs, ha kicsit illúzió romboló voltam, de szerintem teljesen jó az Angelcare, ne izgulj emiatt. Az eladó csaj is azt mondta, hogy nincsenek igazán különbségek a márkák között tudásban, a reklámon és ajánláson múlik, hogy ki mit vesz. És ő is azt mondta, hogy az Angelcare-ek a matrac egész felületén érzékelnek, nem csak a tappancsok felett, feltéve, hogy stabil alapon van.
Ellenőrzted az elem erősségét? Mert lehet, hogy nincs teljesen feltöltve, és azért halkabb. Vagy hálózati adapteres?

Makadu!
Etetőszéket mi majd csak hónapok múlva veszünk, úgy hallottam az a legjobb a baba gerincének, ha csak akkor rakod bele, mikor magától is tud már egyenesen ülni. Meg helyhiány miatt mi most úgysem tudnánk hova rakni. :wink:

Beus

Kép
félhold

Sziasztok!

Mi is vagyunk és egyben :)
Nekem egész nap mensis erősebb görcseim vannak, de nem időre, pedig már én is várnák futárt ;)

Nagyon szépek a szobák, már csak egyvalaki hiányzik belőlük :)

Tényleg nagy csönd van, mi van itt, mi elég elől vagyunk Nikivel és Szuszuval, de beelőzni nem ér! Mindenki a maga sorrendjében :)

Zsófi Sok Boldogat!

Ritus

Kép
rituspoc

Én nem sietek, úgyhogy hajrá mindenkinek, aki sorrendben következik ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Nálunk még "semmi", holnap megyünk a 3. ctg-re... meglátjuk.

Nekünk az AngelCare R301-es van és van az oldalán hangerő szabályozó. Kipróbáltuk és elég hangos, szerintem már ettől felriad a baba.
A bébi örző is teljesen jól szuperál. A héten kimosom az ágyneműt és berakom a figyelőt is, akkor letesztelem a kert végéből is, de szerintem nem lesz gond. Nagyon jók az AngelCare figyelők.

Fordulásnál nekem is van keményedés, bár én inkább húzódásnak nevezném, fekve nem is nagyon tudom kinyújtrani mindkét lábam, mert fáj a hasam alul.

Írtatok a nyákdugóval kapcsolatban... hát lehet, hogy nekünk is az volt... Bár volt szex szombat reggel és után 2* is láttam, hogy a papíron van egy kisebb átlátszó valami, az egyik vége picit barnás. De lehet, hogy ez nem az? Mostanság így nézegetem magam... bocsi! Azóta semmi.

Vidám és eseménydús napot! --> aki szeretné!! :D :shock: :D
Vendég

Zsófi,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Nagyon szépek lettek a babaszobák!!!!

Ritus, Niky
Ha ennyit görcsölgettek, tuti nincs sok hátra :wink:

Nekem ma is csak keményedéseim vannak, a tegnapi jóslók nem folytatódtak, viszont a hasam jóval lejjebb ereszkedett. Nálam is már jöhet-persze péntektől- a baba, mert eddig mindig 1 héttel nagyobbnak mérték, úgyhogy elvileg a 39. hetet is kezdhetem ma. Csütörtökön kiderül a dokibácsinál.

Bende vagy BendeApu hol vagytok???? Nagyon izgi :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Lányok tanácstalan vagyok!

Már megint homeos bogyók bocsi!!!
Ahogy olvastam mindenki nagyjából alacsonyabb számut szed ch5-ch9
de nekem a szülésznőm ch-30asat mondott egy héten egyszer 5golyó egyenlőre a caulophyllumból jövőhéttől jön a cimicifuga is de abból is a ch30at mondta. Próbáltam utánna nézni hogy jó e ez így de nem találtam róla semmit csak annyit hogy senki sem szedi igy ahogy én. Mi a fenét csináljak a mai napimat már bevettem de lehet mégis váltanom kéne??? Lehet hogy segit ez is , de nagyon elbizonytalanodtam, főleg hogy senki sem szzült még ennél a szülésznőnél az ismim se. a védőnő is furálotta ezt az erősséget.

Beleki :
Nyákdugó azt mondják nyúlós tuti ráismersz!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok! :D
Tegnap délután 5 órakkor megszületett Bende kislánya,Nikolett 3680 gr,és 58 cm-rel! :D
Mindketten jól vannak :D

KépKép
KépKép
andesz78

Kép
Gratulálunk Bendének! Csak megérkezett CsAnditól az a futár a nyereménnyel!!!! :D
Jó egészséget kívánunk nekik! Várjuk a képeket szintén!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Húúú, de jó! Bendének nagy gratuláció a kislányhoz!!!

Jó ilyen hírre jönni ide :)

Én még mindig egyben,de már nehezn bíromén is! most is görcsölget a hasam, de nem tudom meghatározni milyen érzés, úgy az egész hasam keményedik és hullámokban fut át rajtam a görcs, ilyenkor libabőrös is leszek hirtelen. Mindenesetre nem jó érzés :?
holnap lesz UH, másnap meg ctg megint.
meg azon parézom, hogy lehet, hogy van balami gomba alul, és nehogy a nyitott méhszáj miatt baj legyen. Úgyhogy szerintem felhívom a dokit, hogy mikor tudná megnézni, mert nem akarok bajt esetleg.

Áginak is gratulálok a kis Lilihez! :?: Nem gondoltam volna, hogy tényleg megszül, hiszen épp mondta, hogy nem érzi úgy hogy jönne a baba :) hát úgy látszik, tényleg akkor jönmnek, amikor ők úgy érzik!!!
lei

Zsófi!

Azt a türelmetle mindenedet! Látom szomszédolsz a környezö topikokban! Boldog szülinapot! Talán babában végzödik a buli, ki tudja!?

Barbi
maass

Sziasztok!

Nagyon nagyon gratula Bende-nek! :D Igen, várjuk ám a fotókat!

Yuyu,
Nagyon szép a szoba! Sztem sem zsúfolt. A mi babaszobánk csak 7m2, szóval ismerem a helyzetet, hogy nehéz berendezni, de ügyesen megoldottátok. :)

Kép
Kép
dia123

Bende!

Szuper! Nagyon ügyes vagy! Szívböl gratulálok!
Ágikámat se felejtettem el, írtam neki sms-t. Nicky is gyanús...
maass

Sziasztok!

Nagyon nagyon gratula Bende-nek! :D Igen, várjuk ám a fotókat!

Yuyu,
Nagyon szép a szoba! Sztem sem zsúfolt. A mi babaszobánk csak 7m2, szóval ismerem a helyzetet, hogy nehéz berendezni, de ügyesen megoldottátok. :)

Kép
Kép
dia123

Andesz, köszönjük a szupi hírt, és gratulálunk Bendének!!! Nikolettnek minden jót és sok-sok tejcit!! :D

yuyu79

Mecsi, én valahol olvastam már ilyet, hogy ch 30 hetente egyszer, de én is bizonytalan vagyok-. De nem hiszem hogy a szülésznő rosszat mondana...

Én most vettem ch 9-es caullot meg cimicit, azokat szedem naponta 5 db-ot mindkettőből, és a 30-as caullot majd vajúdás alatt, szülés után meg a 30-as arnicát, ha lesz gátmetszésem. De nekem nincs szülésznőm, csak Tőletek, meg máshonnan a netről szedtem az infókat...

yuyu79

BENDE!!NAGYON NAGY GRATULA !!
bár majdnem eltévedt, de mégiscsak odaért aza futár!!
játszunk még ilyet!én is szeretnék ily csodás főnyereményben részesülni!!
Vendég

Nekem is sűrűn vannak már menszi szerű görcseim, na meg újabban iszonyatos szúrásokat is érzek oda lenn, ami kisugárzik a combjaim belsejébe. Ezt inkább csak akkor szoktam érezni, ha mozog a babó, és elvileg attól van, hogy nyom ott valami idegcsomót a kis buksijával.

Amúgy történt valami nagyon vicces a hétvégén. Kedves férjem fent volt az emeleten és békésen számitógépezett, én pedig lent voltam és locsoltam a lenti virágokat a nappaliban. Az egyik magas polcon lévő növényt locsoltam, igy nem láttam mennyi vizet adtam neki. Hát túl soknak bizonyult, igy elkezdett ömleni belőle a viz, rá a könyvekre stb. Erre én felkiabáltam, hogy hozzon gyorsan, de nagyon gyorsan, egy nagy törölközőt, mert folyik mindenhová a viz! Hát ha azt az arcot láttátok volna, ahogyan rohant le a lépcsőn és ijedten rohant felém egy nagy törölközővel! Azt hitte, hogy elfolyt a magzatvizem, és hogy az a viz folyik!! :shock: Tök vicces volt az egész! :D Szegény fiúk, sztem jobban izgulnak már a szülés miatt mint mi!! :wink:

Kép
Kép
dia123

holnap megint megyek dokihoz, de nemvagyok benne biztos, hogy lesz uh...
ja és most jöttem meg ctg/nst-ről és bizony a mi babánk nemnagyon kedveli vszínüleg, mert a második géppel tudták csak megtalálni a szívhangját annyira elbújtatta...nagyon kis huncut volt...
ja és csupa 40.hét utániak voltak azt gondolta aki csinálja a vizsgálatot, h tuti megszülnek és 4 kismamit írt be 11-re , de mind el is jött :P :P he-he
ja és kiderült, hogy a májam jelenleg a jobb mellem alatt tartózkodik a gyerköc meg tapossa ezerrel :shock: :shock: :shock: :shock:

DE JÓ MA IS SÍRNI FOGOK HA FÖLKERÜLNEK A FRISS KÉPEK!!ALIG VÁROM!!
Vendég

Sziasztok!

Eloszor is gratulalok az uj babakhoz - jo sokan erkeztek kozenk hetvegen! :) Malna nagyon aranyos a kepeken, varjuk a tobbi kepet is!

Mi meg egyben vagyunk, egyenlore nincs tul sok jele, hogy Laura ki szeretne bujni, bar nekem van meg 2 es fel hetem. Neha viszont mintha kest forgatnanak a huvelyembe, nagyon tud fajni. Lehet, hogy ez mar a tagulas jele?

Azt hiszem nekem is megjelent az aranyerem igy a vegere, kezd az is fajni - melegvizes, szodabikarbonas furdon kivul erdemes vele valamit kezdeni? Verezni nem verzik szerencsere.

Szuszu, en a vecsesi boltba vettem merleget - Momert, teljesen uj 11.000 Ft volt - ebben a honapban akcios. En is azt szamoltam, hogy ket gyereknel mar siman megeri, es gyerekmerlegnek is lehet kesobb hasznalni - 20 kg-ig.

Mi a hetveget kettesben toltottuk a ferjemmel - jo volt egy kicsit kikapcsolni. Kimentunk az allatkertbe, nagyon sok kisgyerekes, babakocsis csalad volt kint - jovore mar mi is igy mehetunk :) Megneztuk a Vilagra jonni cimu filmet - a vilag kulonbozo tajairol mutattak be szuleseket - erdekes film volt. Volt benne tegerbe szules delfinekkel, otthonszules, de korhazi is - ahol naponta 150! gyerek szuletik. Olyan volt mint egy nagyuzem...ilyen helyen azert nem szeretnek szulni.

Gatmasszas - en hetente 2-3-szor szoktam csinalni, de en sem vagyok benne biztos, hogy jol csinalom-e. En kb. 5 percig birom. Remelem azert fog hasznalni valamit. :)

Zsofi - boldog szuletesnapot!:)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Bende !!!! Végre teljesült a vágyad:)) Andesz köszi a híreket, nagyon boldog vagyok, hatalmas gratula a kis druszámhoz és jó egészséget, sok tejcsit, na meg sok puszit mindkettőjüknek!!!

Ritus, szóval te is görcsölgetsz, nagyon jó, még a végén tényleg osztozunk az alapítványi szobán:)) ha igaz, akkor holnap haza kéne engedjék belőle Pöttömöt:) akkor lecsaphatnánk a szobára;))

össze-vissza fájdogálok, rendszer még nem nagyon van benne, de jóval erősebb és több, mint korábban volt...;)

Dia, nagyon tetszett a viráglocsolásos sztorid, nagyon jót kacagtam rajta:)

Pannát hiányolom nagyon... jó ideje nem jelentkezett, szerintem ott is baba van a dologban ;)

apukák!!!! képeket akarunk;))

sniky

Bende! Hatalmas gratuláció!!!!! :D :D Örülök, hogy végre kibújt a kisasszony!

Mecsi!
Nekem is azt a homeos bogyót adta a szülésznő. Úgy néz ki, hogy a Szent Imrében ez a favorit. Én is nézegettem a neten, hogy mi is tulajdonképpen ez, és mindenhol azt írták, hogy erős fájdalomcsillapító hatása van! Csak aztán nehogy ne vegyük észre, mikor jönnek a fájások! :shock: Jó hogy írtál róla, mert ma kell beszednem!

Szilvi

rizsimami

szegény Mazska, sajnálom, hogy Te is kezdesz ilyen popsigondokkal küzdeni, nem lehet könnyű...:(

én mondhatom, pont a másik véglet vagyok 2 napja hasmenéssel küzdök, pedig nem ettem semmi olyat.... :shock:

sniky

Sziasztok!

Gratulálok Bendééknek!

Zsófinak boldog szülinapot!!!

Mi is egyben, bár éjszaka erős mensisre ébredetm, aztán délelőtt folytatódott, de elmúlt.
Reggel elszaladtam a hivatalba a akiv másolatért,mert az még hiányzott, meg vásárolni jött velem Anya, no meg takarítok én is, mert 7végén megcsinálták a korlátunkat végre és most takaríthatok....
Szülni még nem szeretnék...nncsenek kivasalva a kisruhák... :lol: :lol:

További szép napot, este még bekukkantok, hátha megérkezik a következő csajszi...
makadu

Most beszéltem a szülésznőmmel megint , meséltem neki hogy az uh-n azt mondták kicsit meszesedik a méhlepényem erre ő azt mondta hát lehet akkor egy héttel előbb szülünk?! :shock: sokkot kaptam de örülök:D jó lenne!

kifaggattam végül is a homeos bogyiról, azt mondta nincs más hatása a ch 30nak ez esetben csak nem naponta kell bevennem. Most már igy maradok ugy döntöttem aztán majd meglátjuk beválik e. Ő szerinte ez bevállt módszer, csak nem beszél hülyeséget.

Zsófi még nem jelentkezett be. Biztos nst után bentragadt áginál :D babázni.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Hát először is elnézést a téves riasztásért! Én még nem szülök, az tuti! ;)

Nagyon köszönöm a köszöntéseket! Kedves Tőletek, hogy gondoltatok rám! ;)

Bendének hatalmas gratuláció, örülök, hogy végre teljesült a vágya, és a "pici" lányka hamarabb jött, mint a kiírás, szóval még az anyukája kedvében is járt! Szuper! Képeket nagyon várjuk!!!

Amúgy reggel 6 körül keltem, szóval nem aludtam annak ellenére sem, hogy éjjel 1 volt, mire megpróbálkoztam az alvással, és az is csak úgy ment, hogy azt kb. óránként pisilés szakította meg... :( Nagyon rossz volt! Kb. percenként tudtam volna pisilni, szóval lehet, hogy helyezkedik ez a gyerkőc!?

NST-n egész jól voltam, és képzeljétek, a múltkori 0-20-as max. erősségű méhösszehúzódások most már átlag 35-50 közötti az érték, szóval alakul, bár nem tudom, hogy ebből lehet-e további következtetéseket levonni, avagy sem, de nem siettetek semmit, csak, hát én is be vagyok sózva... Mikor az uramnak meséltem, hogy múltkor Áginak 10-100 között ugrált a méhösszehúzódása, megállapította, hogy az én mai "teljesítményem" arra elegendő, hogy van még 1 hetünk! :D Hát persze! Ha ez ennyire matematika lenne... :)

Dia, nagyon aranyos volt a sztorid a viráglocsolással, illetve vízzel kapcsolatban! Elképzelem, hogy a párod milyen arcot vághatott!

Én is tegnap beparáztattam apát rendesen... Mikor már közeledtünk éjfélhez, akkor mondtam neki, hogy ő aludjon, mert neki meló van ma, majd felkeltem, ha van valami, erre ő, mi lenne!? Ne idegesítsem, mert most még nem szülhetünk! :D Ja, mondom, értettem főnök!

Amúgy a hasam alja nekem is változatlanul fáj, nem tudom, hogy ennek a méhszájhoz van-e köze, hogy mondjuk nyílik, vagy inkább a gyerek helyezkedik egyre lejjebb, vagy csak a fejével ügyködik ott lent valamit, de nagyon kellemetlen! Mondjuk a hasam nem ereszkedett még egy centit sem lejjebb.

Pfff. ez most nagyon kellemetlen ám... :S Lehet, hogy fel kellene állni és akkor rendeződnének a viszonyok! :)

Lili apu, Nono apuka, tökre meg vagyunk sértődve, hogy mi nem gyönyörködhetünk a bébikékben!? :( Tényleg, és Pöttöm, valamint Sziszka mikor mehetnek vajon haza?

Na most picit mocorgok, hátha jót teszek magamnak vele, mert ez ülve elég elviselhetetlen!

Aki teheti ne mozduljon ki, mert szörnyű a klíma odakint! :(

Én még jövök, szóval most már itt vagyok és figyelek ezerrel!

sophie27

Mecsi, megjöttem! :) Amúgy gondolkodtam rajta, hogy benézek Ágihoz, csak aztán nem szívesen állítanék úgy be, hogy nem beszéltük meg, mert gondolom, hogy van elég dolga szokni a babócát, meg az új szitut is, akár látogatói is lehetnek, szóval nem rontottam ajtóstól a házba! Nagyimnál voltam ebédelni, és végül most hoztak haza nagybátyámék, és rögtön jöttem, kiéhezve a babás hírekre! :)

sophie27

Én viszont lépek főzni, meg délután szépitkezem kicsit. Aztán átadom magam az olvasásnak és a henyélésének.
Szép napot mindenkinek!

Zsófi kívántál már szülinapod alkalmából??

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok Lányok!!!

Gratulálok SZISZKE, PÖTTÖM, BENDE ÉS ÁGINAK :!: :!: :!:

Persze mindenkinek megy a drukk a gyors babajövetelért, most már lehet :lol: :lol:

Niki, olvastam, hogy Dr. Gröber Katalint a gyerekorvosotok, hát szerintem nagyon jó mi is hozzá járunk a lányommal, szegény nem is tudja még, hogy a második bébivel mi történt :oops: , mert azóta hál istennek a Vivivel nem kellett hozzá menni. :lol:

Kitartás mindenkinek!!!
:lol: :lol:
Gabi

Kép
Kép
minimano74

Mecsi, hááát, nem. Hosszú még ez a nap, és igazából éjfél előtt születtem meg egy picivel, szóval még ráérek! :)

Jó főzést, pihizést!

sophie27

Bende, nagy gratula Nikoletthez! Sok tejecskét kívánok a lánykának és jó egészséget mindkettőtöknek!

Zsófi, boldog szülinapot!

Kisfiammal ma leköltöztünk a nagyihoz vidékre. Szüleim nyaralnak, úgyhogy a hetet itt töltjük. Nagyi 89 éves, szerencsére most elég jól van, a sok betegsége ellenére. Remélem jól telik majd a hetünk. Párom sajnos maradt Pesten, mert nincs már szabija. Ha ilyen jó idő lesz, akkor megyünk majd a Balcsira fürcsizni.
Vendég

Bende,
Na végre!!!! Nagyon -nagy gratula a "kis"csajhoz!!!!

Niky,
Mostmár te is kezdesz gyanús lenni, igaz, hogy hasmenésem nekem is van pár napja (a sok csoki ellenére is :oops: )

Dia,
Nagyon mókás ez a vizes sztori :D

nekem még nincs mérlegem, Zalánnál kölcsönbe kaptuk, egy olyan babától, aki végül nem szopizott, így nem is volt szükségük rá. ebből okulva én inkább még nem veszek.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

megnéztem a kismama táblát, azt itthon töltögetem mindig, és tényleg sorrendben haladunk, leszámítva persze a korababukat, úgyhogy Panna, Jázmin(Andi), Csimby, Sniky, Ritus, Szuszu ... a sorrend a kövedtkező napokra! ;) Eddig kb. mindenki 1 héttel előbb szült, mint a kiírása, úgyhogy Pannának és Andinak ma kellene jönni az örömhírrel, de ugye Andiról tudjuk, hogy holnap van a császár, Pannáról pedig napok óta semmi hír!?

Szóval lehet, hogy borul a papírforma!? ;)

sophie27

Sziasztok!

Hát lányok, gyanús ez nekem nagyon! Eddig 20 percesek voltak és fájtak, mondjuk kibírtam, mire felfigyeltem, hogy na akkor nézzük az időt a következő nem 20 percre jött, aztán megint, most meg 9-10 percre, de hamar elmúlnak! Riogat itt engem ez a csaj! :)

Ha lenne valami akkor apát betanítottam, hova lépjen mit csináljon!

Niky remélem Pöttöm abban az alapítványiban van, amiben ott a pótágy, különben ki alszik a fotelban? Amúgy meg ha egyikünknek sikerül, majd a másik jöhet zuhanyozni ;) Én már előre félek itt a közös zuhanytól, leginkább ez azavar a több ágyasban. Gondold el, ha kapunk hashajtót vagy valamit! Majd időre vesszük be?

Kiváncsi vagyok én erre a szerdai ctg-re. Ki lesz ott és ki nem, vagy mit fog mutatni, bár Zorka akkor mindíg lapít!
Jaj már én is akarom a futárt...................

Ja Niki felírtam a számod, de nem aktuális ha a másik szobába fogok sms-t küldeni! :)

Engem is értesíthettek bátran, a számom: 06-70-946-36-18

Ritus

Kép
rituspoc

:)))) elmentettem a számod Ritus!
remélem én is, hogy nem lesz nagy tumultus, mire mi odakerülünk?!
én nem is a közös zuhanyzótól félek már, hanem sokkal inkább egy 20 fős roma családtól... múlt héten is elég ijesztő volt...

tényleg érdekes lesz ez a pár nap, én is kb dél óta irogatom a fájásokat, egyelőre semmi rendszer nincs benne, de sokszor rámtör és elég erősen....

sniky

Niki!

Lehet, hogy a hasmenés már a közelgő szülés előjele? :wink:

Panna tényleg jól eltűnt, lehet, hogy náluk is már meg van a baba? :D

Kellemes délutánt!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

lányok! nem tudom, nekem ma olyan fura valami...

lehet, hogy nektek már ezerszer volt ilyen, de megpróbálom leírni, hogy mit is érzek...

a hasamban a gyerek ezerrel teper, vagyis fent, ahol gondolom, hogy a sarka van, ott motoszkál ezerrel, miközben alul, úgy a szeméremdombom felett éles nyilalló fájdalmat érzek már vagy 2 órája... nincs semmi rendszer benne, szóval nem hiszem, hogy jósló, vagy passz, de esetleg szerintetek most csinálja a buksijával a helyet!?

nektek volt már ilyesmi? ha ülök, ha állok, tök mindegy, mindig érzem, tényleg olyan, mintha egy kést szúrkálnának a hasam aljában! :(

sophie27

Zsófi, nagyon hasonlóan érzek én is, szerintem helyezkedik a babóca:)

sniky

Mazska én már nagyon nem bánnám ;)) na majd kiderül hamarosan, barátnőm az előbb írta, hogy a keddi nap nagyon jó szülésre, legalábbis neki bevállt :)))

sniky

sziasztok!

engem a gátmasszázs érdekelne bővebben, yuyu79 elküldenéd nekem azt az alapos leírást?

köszi előre is

mindenkinek sok sikert

kiss orsi
kiss orsolya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?