Sziasztok!
Hát először is elnézést a téves riasztásért! Én még nem szülök, az tuti!
Nagyon köszönöm a köszöntéseket! Kedves Tőletek, hogy gondoltatok rám!
Bendének hatalmas gratuláció, örülök, hogy végre teljesült a vágya, és a "pici" lányka hamarabb jött, mint a kiírás, szóval még az anyukája kedvében is járt! Szuper! Képeket nagyon várjuk!!!
Amúgy reggel 6 körül keltem, szóval nem aludtam annak ellenére sem, hogy éjjel 1 volt, mire megpróbálkoztam az alvással, és az is csak úgy ment, hogy azt kb. óránként pisilés szakította meg...
Nagyon rossz volt! Kb. percenként tudtam volna pisilni, szóval lehet, hogy helyezkedik ez a gyerkőc!?
NST-n egész jól voltam, és képzeljétek, a múltkori 0-20-as max. erősségű méhösszehúzódások most már átlag 35-50 közötti az érték, szóval alakul, bár nem tudom, hogy ebből lehet-e további következtetéseket levonni, avagy sem, de nem siettetek semmit, csak, hát én is be vagyok sózva... Mikor az uramnak meséltem, hogy múltkor Áginak 10-100 között ugrált a méhösszehúzódása, megállapította, hogy az én mai "teljesítményem" arra elegendő, hogy van még 1 hetünk!
Hát persze! Ha ez ennyire matematika lenne...
Dia, nagyon aranyos volt a sztorid a viráglocsolással, illetve vízzel kapcsolatban! Elképzelem, hogy a párod milyen arcot vághatott!
Én is tegnap beparáztattam apát rendesen... Mikor már közeledtünk éjfélhez, akkor mondtam neki, hogy ő aludjon, mert neki meló van ma, majd felkeltem, ha van valami, erre ő, mi lenne!? Ne idegesítsem, mert most még nem szülhetünk!
Ja, mondom, értettem főnök!
Amúgy a hasam alja nekem is változatlanul fáj, nem tudom, hogy ennek a méhszájhoz van-e köze, hogy mondjuk nyílik, vagy inkább a gyerek helyezkedik egyre lejjebb, vagy csak a fejével ügyködik ott lent valamit, de nagyon kellemetlen! Mondjuk a hasam nem ereszkedett még egy centit sem lejjebb.
Pfff. ez most nagyon kellemetlen ám... :S Lehet, hogy fel kellene állni és akkor rendeződnének a viszonyok!
Lili apu, Nono apuka, tökre meg vagyunk sértődve, hogy mi nem gyönyörködhetünk a bébikékben!?
Tényleg, és Pöttöm, valamint Sziszka mikor mehetnek vajon haza?
Na most picit mocorgok, hátha jót teszek magamnak vele, mert ez ülve elég elviselhetetlen!
Aki teheti ne mozduljon ki, mert szörnyű a klíma odakint!
Én még jövök, szóval most már itt vagyok és figyelek ezerrel!