Sziasztok!
Ancsa - pár oldallal ezelőtt kérdeztem pont a gyomorégésről, akkor kaptam ötleteket, mint pl. hideg tej, zellerrágcsálás, Rennie, kefír... nekem a kefír jött be, de lehet, hogy csak úgy magától elmúlt, vagy attól égett, hogy olyat ettem, szóval figyelni kell az étrendre is. Nekem pl. a paradicsomtól, kecsöptől, mustártól, fűszeres ételektől és olajos-zsíros dolgoktól mindig ég.
LKata - nagyon cuki a babakocsi és durva mennyiségű rucit kaptatok, a 20 e forint semmi sem volt érte, gratula!!!
Én a mosást majd max. októberre hagyom, amikor már áll a szekrény és a kiságy. Akkor már októberben nagyon nagy hasam lesz és otthon jól elleszek a rucik pakolgatásával
Kata, súly miatt ne parázz, emlékszel még az én régi képemre, hogy milyen voltam? Na ahhoz képest a mostani narancsültetvényes sejhaj és combszerkezetemet elnézve, én is kivagyok, de leszünk még olyanok, mint rég, csak időt kell hagyni majd magunknak, ha meglesz a baba, akkor úgysem ezen fogunk parázni, hanem minden máson
Nagyon ügyin turiztál, a kis zöld rugi és a nyuszis lábú kisgatyó nagyon cuki!!!
Szöszke - ha gondolati síkon is megy a babával a kapcsolatteremtés, megveszem a könyvet
Akkor kb. egyformán gondolkodunk a babaholmik-"szoba" összerakásával kapcsolatban, kb. szeptember közepe-vége felé szeretném ha már meg lenne minden, utána már úgyis mosás-vasalás-pakolás dolog jön majd és igaz az is, hogy jöhet akár előbb is a baba, ahogy Kata írta, nekem azt mondta a dokim, hogy a 37. héttől akármi lehet.
Én hallottam már arról, hogy más mosószerrel kell mosni a baba ruháit, mint a sajátunkat, mert kevésbé allergén, van kifejezetten babamosópor is, szerintem azt fogom használni majd, biztos ami biztos.
Zsuzsu - neked is van már jó pár rucid ezek szerint
Ábelkéhez kitartást, biztos nem lehet könnyű, ha így beindul a kis gazfickó, de annyira aranycsillagvirág, hogy tuti nem tudsz rá haragudni
Képet rég nem tettél fel, jöhetne egy pár róla!
Marek - de jól nézel ki! Egyáltalán nem vagy husi, sőt, semmilyen hájat nem látok rajtad, nagyon is csini vagy!!!
Anhel - nekem még össze-vissza rúg, hol lent, bugyi környékén, hol feljebb, hol nagyon magasan köldöktől vagy 5-6-7 cm-re, szóval szerintem még simán van helye forogni ide-oda!!!
Hangulatváltozás nekem sokszor van, nem is frontfüggő, néha tök borús vagyok és depis, aztán hirtelen mintha mi se történt volna, de ez tuti normális.
Peva - nekem is már csak 3 nap a melóból
Csütörtökön leköszönök, de jobb is, mert még ma is simán lehúzták rólam az összes bőrt az ügyfelek, kihasználva, hogy még itt vagyok
Viszér nekem még nincs, csak pár halovány hajszálér, nem tudok rá semmit sajna.
Matti merre van???
Velünk semmi külcsi, hétvége csak pihi volt, láblógatós-kajálós, a mai nap nehéz volt, jöttek ezerrel az ügyfelek, kaptam egy plüsskutyát, vagyis a baba
Na megyek, mert meló van, majd jövök még,
Ildi