Új privát üzeneted érkezett!

Nyugtonmalac - A Fogarasi útiban vettük, de szerinem a többiben is lehet. Akkor kezdték kipakolászni az őszi téli cuccokat. Nem volt olcsó egyik sem, de beléjük szerettem :roll: (2600 és 3700). A színeket nem tudom pontosan, mert mi végre célirányosan a fiús cuccokat néztük, a fehérre pedig a semlegesek között akadtam rá. Egyébként lányos még színekből nagyobb volt a felhozatal. Várjuk a képeket!!!!

Ancsa - Sebaj, majd csak összejön egyszer, ha más nem majd babakocsival!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


sziasztok. hamarabb megjött a hordozó, ma bementünk érte. itt vannak a fotók: Kép
Kép
nekem nagyon tetszik és az ára sem volt rossz.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


ma elmentünk Györbe a Brendonba. ott megvettem a cumis üvegeket, popsi törlöt, termoszt meg bandázst magamnak.
nagyon tetszik az az üzlet. :lol: voltunk a komáromi Kenguru Kidbe, de ott nem volt semmi, amit venni akartam :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 

 
 

Timi, tök szép a hordozó! Ez hány kg-ig jó?Kocsiba is jó gyerekülésnek, ugye?Te milyen cumisüveget vettél latexet v szilikonosat?

Kép
babe.
 
 


Timi
Te aztán jól beindultál vásárlásilag!!! A hordozó is tök jó!!!

marek
 
 


Sziasztok!

Perdo - lehet, hogy a kórházba fekvés nem épp pozitív hír, de minden más az, pl. hogy ennyire jól fejlődik a babád és hogy kihúztátok már idáig is, erre gondolj most!!! A lényeg, hogy minden rendben van!!! És lesz is!!! :lol:

Ancsa - nem is drága a 4D Genesis akkor, bár én cd-t is kérek majd képekkel, az még pluszban 1500 forint, de akkor így 12 e és az tényleg nem vészes. Jó kis képeket csinálnak ahogy látom. Mi a 30. hétben megyünk, bár először a jövő hetet akartam becélozni, de elég melós lesz, szóval marad a nyaralás utáni hét.

Marek - milyen volt a névnapi parti? Tényleg Abonett és ásványvíz volt vagy azért volt pici lazulás is? :lol: És a szombati hamburgerezés bejött?

Bettyna - nagyon cukik a rucik, a Tesco-t majd én is megnézem, jó, hogy végre bejöttek az őszi-téli cuccok, mert amikor mi voltunk, még csak napozók és bodyk voltak. Nem volt vészes az áruk egyáltalán, egy Brendonban pl. nem kapsz ilyeneket ennyiért! Vagy márkás boltokban, mint pl. Zara vagy H&M, szóval a Tesco még mindig a legolcsóbbak egyike. Bár én még mindig a turira esküszöm, augusztusban már megyek is, amikor itthon leszek, az biztos!

Nyugtonmalac - képek???

Szöszke - örülök, hogy rendesen hazaérkeztetek, azért a csöpögő csappal nem lehetett semmi a fülke, de jó, hogy tudtatok aludni!
Köszi a könyvötletet, egész jól hangzik, lehet, hogy megveszem, bár megmondom nektek őszintén, hogy én nem szoktam beszélgetni a babával :shock: Valahogy eddig nem tudtam, mert olyan idiótának éreztem magam, amikor néha szóltam neki valamit. Aztán meg magamban szídtam magamat, hogy én milyen anya vagyok :roll: Nem értem, miért nem beszélek hozzá :shock: :?

Timi - de szép a hordozó, nekem nagyon bejön! Jó masszív is gondolom, kilóba mennyi? Mert én max. 3 kg-osat szeretnék venni majd. Amúgy ami nekem igazán tetszik, az a Maxi Cossi Cabrio Fix, 2,75 kg és bár nem olcsó (30e), nagyon bejön! Ez az : Kép
Valakinek van vele kapcsolatban tapasztalata? Arra gondoltam, hogy az autósülésből veszek újat és babakocsit keresek majd használtat. De ezeket csak augusztus-szeptember tájékára hagyjuk.
Én még ilyen dolgokat, hogy cumisüveg, hőmérő, pelus... nem veszek, csak szeptemberben max. Nem is tudnám hová tenni, most is minden zacskókban van a szekrényemben. :roll:

Tényleg, szerintetek mikor érdemes összerakni a baba ágyát, helyét? Mert a védőnő azt mondta nekem a héten, hogy szepmberben már nem árt, ha megvan, mert van egy fészekrakó ösztön a kismamákban és akkor fogok igazán megnyugodni, ha már megvan a baba helye. Persze nálunk a mi szobánkban lesz az ágyunk mellett minden, de mégis, érdemes összerakni a bútorokat már szeptemberben, ha október 20 körülre vagyok kiírva?? :shock:

Amúgy mi megvagyunk, tegnap nem csináltunk semmit, csak mostam, vasalni már nem volt erőm, ma is csak pihi lesz, mert megint visszajött a meleg. Persze nyár van, szóval nem akadok ki, de tök élveztem azt a hűvös időt, ami volt a héten.
A jövő hét elég húzós lesz, mert hétfőn sokáig van meló, kedden értekelet zárás után, szerdán kell mennünk bevásárolni, mert pénteken utazunk Visegrádra, csütörtökön búcsúzás a mh-en.
És még fogászatra se mentem el :roll: Á, kemény az élet!
Megyek is tovább, írjatok, látom mindenki eltünt a hétvégére :lol:
Dalma, Adri - veletek mi van??? Hol vagytok???

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Nagyon klasszak a hordokák!!!!Én nem értem mi az 1,2-es hordoka én abba fogogm hordani amibe Zsófit.Férjem szerint ha benne van nem kötnek bele.De pl sogoromék ruha mózesbe utaztatják a gyereket ami nincs is bekötve és még nem büntették meg őket :shock: Ki érti ezt? :roll:

Timi!Én is szeretem a Brendont de van ami mocskos drága de viszont van,hogy jobbat olcsobban megtudsz venni :lol: Hol vetéttek a hordozot?

Ildi!Mi augusztus végén összerakjuk a kiságyat.Én kiszámoltam szeptember 21-től 37 hetes leszek vagy is minden órás és addigra azt akarom,hogy minden úgy áljon ahogy megálmodtam és ha véletlen(de ne)korábban jön akkor is minden kész legyen :oops:

Betty!Az én fiamnak is ezek a méretei voltak(mondjuk 27 hetesen)és nekem is 1500grammra sacolták :wink: De a doki szerint ez férfias méretek :lol:

Ancsa!Te ma vagy a 100.napon :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


sziasztok

Remélem mindenki jól van.
Én mondjuk megint nem aludtam éjjel :?
Megyek is,mert fugáznom kell a csempét,majd este jövök :lol:
Mindenkinek szép hétvégét :lol:

Tényleg ma vagyok a 100. napon :lol: :lol: :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Olyan boldog vagyok! :lol: :cry:
Elhoztuk az unokatesóméktól a babakocsit, szerintem olyan szép! Nem látszik hogy használt lenne! :lol: Majd lefotózom és rakok fel képet! :lol:
Odaadta a hordozót is, azért nem akart pénzt kérni, az kicsit használtabb, de nem vészes. Lényeg hogy ami van rajta szám 03-al kezdődik! Bár nem tudom hogy a hordozókat is nézik e???
Ja, és kaptam 3 nagy táska kisruhát. :!: :shock: Kéket, sárgát,zöldet, bézs és fehér színűket,vastagot- vékonyat. Sok Kenguru Goldos van, ami olyan szép állapotú mint az új! :lol: Főleg az 56-os méretű rugik! olyan helyesek! Remélem nem lesz hosszabb a babám 56-nál, mert akkor sírok! :?
A 62-68-asban már több a kopott, és gyengébb minőségű, meg van amit két gyerek is hordott, de itthonra az is megteszi!
Csak badyt kaptam vagy 25 db-ot Persze ebben is van 56-62-68-as szebb is, kopott ...minden. :D
Olyan cuki újszülött kis zoknit és cérna sapit is kaptam, olyan pici lehet az én fiamra már most is jó lenne! :shock:
Jaj, még kaptunk kis dzsekit is, az 68-as, remélem tavasszal még jó lesz! 15 ezret akart kérni, de 20-at adtam, mert ennyi kisruha, meg a kocsi is tök szép....szerintem így is jól jártam!

Kép
Kép
Kép
És ennyi rucit kaptunk! :lol:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ildi, a könyv szerint a babához való beszédet nem fontos élőszóban produkálni, hanem gondolati síkon is történhet, érzések, képek formájában, ezért nagyon jó. Nem fogod idiótának érezni magad közben. :) Szerintem ezt minden anyuka csinálja a gyerekével, csak legfeljebb nem annyira irányított formában.

Előkészületek: mivel október végére vagyok kiírva, én is kicsit túlzásnak érzem, hogy már szeptember elején pikk-pakk álljon a helyén minden. Egy rácsos ágyat összerakni nem lehet több, mint egy óra, úgyhogy szerintem elég megcsinálni a helyét. A többi holmit meg szépen gyűjtögeti az ember. Annak a bepakolása sem vehet igénybe fél óránál többet. Amire az idő nagy része elmehet az az utánajárás, amit a holmik kiválasztása okoz.
És ahogy emlékszem, sokunknál 1-2 szoba van, ott meg nem sok variációs lehetőség van, hogy hol legyen a gyerekkuckó...

Lkata, nagyon jó cuccokat kaptál. És a padló is szééééép! :P

Kép
szöszke
 
 


Aki még babakocsi vásárlás előtt van:
http://www.fogyasztok.hu/cikk/20080604/ ... es_korkep/

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!!

Tegnap dilis napom volt, kissé összerogytam lelkileg. Bence dolgozott de hazahívtam. (sosem tettem még ilyet). Ábel kihasználta a labilis idegállapotomat és rosszalkodott ezerrel. Pld. kiskanállal szórta a mosóport a lakásba, mindent ledobált a polcokról.....
Ma már jobb, a Nap is kisütött.

Marek!
Férjecském pénteken este megfőzte a levest, reggel felszelte a husit. Nekem a szószokat kellett megcsinálni és a köretet. Nem tudom ki mennyire kívánós, de rám néha rámjön. Most a vadast kívántam meg így azt főztem. Ábeltnek kiütéses lesz a bőre a mustártól, így neki meggysszósz lett. ette , mint kacsa a nokedlit :D

Sikerült kicsit összepakolnom és összeszedtem a rucikat. Van 11db hosszúújjú, 9 rövidujjú bodynk és 10 db rugi. 56-62-68-as méret. Úgy gondolom elég lesz. Az új rucikat nem is számoltam ebbe bele. Ha hüvi lenne van kezeslábas, igaz 74-es, de nem baj, nem költök most kissebbre. Overáll 75-es és 80-as...
Még harisnyanadrágot akarok, 3-4db van, de keveslem. Szeretnék egy pihenőszéket, mert az Ábinak nem volt. Ábelnak kell matrac... szóval lesz még kiadás.

Ildi!
36. hét környékén már jó, ha nagyjából megvan minden. Akkorra mondják a kórházi holmi összepakolását is. Pesze mindenki úgy tesz, ahogy neki megfelel. Én anno a hordozóba belepakoltam a hazahozós holmit, így Bence csak felkapta és jött értünk. Én pedig ugyanabba a ruhába jöttem haza, amibe szülni mentem....

L.Kata!
Nagyon jól jártál a holmikkal!!!!!!!!!

Timi!
Szupi a hordozó!!!!!!!!!

Én azt gondolom, ahol kap valaki kölcsönt ezt-azt, érdmes elfogadni. AKi több babát tervez, ott érdemes az alapdolgokat megvenni.

Még agyalok, h az eltett és most a szekrényből előszedett rucikat átmossam, vagy elég egy öblítőprogramra betenni...Szerintetek??

Ancsa!
Gratu a 100-hoz!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Timi - Nagyon szép a hordozó! Tényleg jól beindultál a vásásrlással! :lol:

Ildi - Az általad kinézett kordozó is tök jó! Tapasztalatom nincs vele. Fészekrakást mi is szeptemberre hagyjuk, egyrészt, addira biztos végzünk a lakással és lesz hova tenni, meg ha netán hamarabb jönne, akkor se esek majd kétségbe. Ja, és én okt 18-ra vagyok kiírva! :lol:

Ancsa- Gratula a 100-hoz!

L.Kata - Gratula a szerzeményekhez! :wink: Tényleg jól néz ki a kocsi!

Zsuzsu - A kis kópé! Mennyi esze van, tudja, mikor kell rosszalkodni!!! :wink: Nekem még minden kölcsön kapott illetve az a 2-3 új cuccom zacskókban van bedugdosva ide-oda. Első körben egy nagy szanálást kell végrehjatanunk a saját cuccaink között (pl. apa ezer éves számítógépes alkaltrészei + az én kacataim, amiket eltettem emlékbe, de már azt sem tudom honnan van stb.), utána tudok csak nekiállni rendezkedni. Szerintem én átöblíteném a szekrényből előszedett cuccokat is, ha másért nem , legalább a frissesség kedvéért. Itt kapásból felmerül a kérdés, hogy az újszülött ruhácskáit milyen mosóporral kell mosni? Öblítő? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


sziasztok
babe: 13kg-ig van. igen, használható kocsiba gyerekülésként és be lehet pattintani a baba kocsikba is. szilikonossat vettem.
marek: köszi. hát igen, elkapott a gépszij és úgy élvezem!!! :lol: :lol:
nusildi: könnyü, csak 2,6kg-s
kata84: Komáromba vettük
sz.bettyna: én is pont ezt akartam kérdezni a többiektöl, hogy milyen mosóport és öblitöt használjak a bébi ruhák kimosásához.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Timcsi!Szerintem nem túlzás mert igazából nagy hassal amikor már minden bajod lesz hát fájás,türelmetlenség...stb nem nagyon lesz kedved majd pakolászni.A másik az,hogy mi a kiírt idöpont semmit nem jelent simán jühet akár egy hónappal is korábban ami már nem számít koraszülötnek(36.hét).

Zsuzsa
!Oh a gyerekek simán kihasználják mikor vagyunk feszültek.Mondjuk én utána nagyon rosszul érzem magam,hogy kiabáltam vele :cry:

Kisruhák:
Én már sokat turtam és lassan elöszedem Zsófi régi semleges ruháit és kezdem kimodni.Nyáron jobban beszárad és most még van energiam az utólsó idöben "bálna"ként nem tudom mennyire lesz :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Csajok,megőrülök a gyomorégéstől :? már mindent kipróbáltam,de semmi nem segít :? S.O.S. :!: Tud valaki valami jó tippet?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa - Bocs, de nem. Kitartás!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!!

Ancsa![b]BOLDOG NÉVNAPOT,[/b] ha most volt!
Gyomorégésre keksz, RENNIE:..

Mosás:
Én nem csináltam ügyet belőle. Nem engedhetem meg magunknak, h pár db. babaruciért indítsam a gépet. Így simán összemostam a mienkkel. Ua. mosópor+öblítő. Semmi baja nem lett. Persze, akinél megjelenik az allergia, az más. Fehéret, szineset természetesen külön mosok.

Kata!
Nagyon egyetértek Veled! Nagy pocakkal minden nehezebb na meg ne adj isten ha be kell feküdni a kórházba.... inkább legyen készen....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Mosás: miért kellene külön kezelni a baba holmijait? Otthon ugyanazok a szennyeződések fognak a ruhájára kerülni, mint ami a felnőttek ruhájára...mosópor allergia ellen legjobb a folyékony mosópor: sokkal jobban feloldódik, mint a por, ami foltokat is hagy. ha túladagoljuk például. És utána nem viszket a bőr...

Kép
szöszke
 
 


itt elég jó infók vannak bio-mosószerről:
http://www.okoszolgalat.hu/zold_praktikak/mososzer

Kép
szöszke
 
 


Zsuzsi
egyik sem segít,próbáltam :(

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa, és egy kis zeller?

Kép
szöszke
 
 


szöszke
azt is próbáltam már :cry:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa, akkor már csak a szülés segíthet... :( :D :D :D

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!
Vettünk ma új fényképezőgépet és ennek örömére el is mentünk kirándulni. Rakok fel egy mai pocakképet (29+2). Fejemen nem röhög!!!! 8)
Ja, és tök jó volt a séta. Nem is gondoltam, hogy tudok még sétálni, aztán kiderült, hogy simán. Ennek nagyon örülök!!!
Ja, és vettem egy blúzt a Promodban, mert esküvőre megyünk három hét múlva és nincs egy rongyom... :lol: Tegnap meg egy fekete gatyát vettem, kedden meg még megnézem az akciós felsőket a Brendonben, de ezt már nemtom mire fogjam, mert ennyi esküvőre azért nem járunk.... :lol:

Szóval a hasam:
Kép

marek
 
 


Marek, juj, de formás vagy!!! :D

Kép
szöszke
 
 


szöszke :lol: :lol: :lol:

Marek nagyon csini vagy :lol: :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Jó reggelt!!

Szöszke
:lol: :lol: :lol: A formás minek a szinonímája??? :lol: :lol: :lol: Jóvan, értem én a célzást! :wink:

Ancsa
Akartam már kérdezni. Hogy állsz a diétával?

marek
 
 


Zsuzsa!szerintem 2gyerekkel simán kijön majd egy adag külön gyerek ruha :lol: Én külön mosom Zsófi ruháját mert Gabi anno benzinkutas volt most sofőr és azt nem akartam összemosni :oops:

Ancsa!Nekem a Renni mindig segített.Nem tudom te hiszel-e a természetgyógyászatban de ha bemész valami bio boltba lehet tudnak csoda teát vagy valamit javasolni ami nem gyógyszer de segíthet :roll:

Marek!Neked késik a vonalzod?Egyébként csini vagy :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Lányok, totál tapasztalatlan lévén kérdem: létezik, hogy így a 29. hét környékén a babám odabent hol fejjel lefelé, hol fordítva mocorog (úgy értem, elvileg elférhet így még odabent)? Mert vagy igen, vagy ahogyan Marek írta valamelyik nap, mindenhol van egy lába és amerre bírja, mozgatja is. :) Tök furcsa érzés, bár nagyon élvezem és egyátalán nem fájdalmas vagy ilyesmi.

Gyomorégésre nekem a szódabikarbóna vált be, bár nem vagyok nagy gyohaégő szerencsére. Az egyébként is lúgosít és kissé vízhajtó, ami ártani nem árthat.

Nem tudom, ki hogy van vele, nálam most érkezett el a hormonális vihar (remélem, ez már a csúcsa és nem csak a kezdete...), olyan iszonyatos hangulatváltozásaim vannak, mindenen megsértődöm és kötözködök, saját magamtól van utóbb persze herótom, de amíg nem csillapodik ez le, halálba idegesítem szegény férjemet és azokat, akiknél nem ügyelek fokozottan a viselkedésemre. Hisztis vagyok és fél óránként bőgnék (többnyire meg is teszem), utálom. Vígasztaljatok, lesz ez rosszabb is az idő előrehaladtával? :)

Marek, a formás úgy hiszem, a "csak egy kerek pocak a csinos, vékony nőn" szinonímája és nyugodtan vedd komolyan! :) (bár nem ismerem az alapot, de az látszik, hogy sehova máshova nem híztál és ez a legjobb)
Én is betévedtem a Promodba, nagyon cuki felsőket láttam, ami épp' akciós volt, az nagyon meg is érte, úgyhogy soha nem tudhatom mikor kell megjelenni valahol elegánsban alapon én is vettem 1-2-t. Az őszi modelleket meg majd télen bogarászom át...:)

Kép
anhel
 
 


Marek...tök jó vékony vagy! :lol: Irigy...irigy! Csak a nagy poci, de semmi felesleg! :lol: Szép kismama vagy!

Én is gyorsan csináltam egy pocifotót reggel :lol: Felraktam minden képet a www-mre!

Ha, már a mosás a téma...én annyit változtatok, hogy a plüsseknek vettem Pervolt (ne menjen már tönkre olyan hamar), és majd vesze Sensitive öblítőt :D !
Amúgy ARIEL van itthon, még a németektől hozta egy ismerősöm. Sokkal jobb mint a magyar! Mindent kimos! :D
Régebben Tix-Tide -ot használtam, az is jó volt.
Ja, meg a Vanish szappan jó ha van, az szedi ki legjobban az anyatejes híg kakit! :lol:
Ti mikor mostok? Szerintem elég szeptember elején kimosni a bébi cuccokat, nem?

Ancsa...utólag is boldog névnapot! Ég a fejem hogy elkéstem! :oops: :lol:
Banánt ettél már??? Az is lúgosít!Meg a tej! :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Anhel...én is nyűgös vagyok ám! :roll:
Meg kezdek befordulni a hízás miatt! úgy eltorzultam. Tegnap nézegettem a 2 évvel ezelötti fürdőruhás képeim :shock: , félek hogy olyan már nem leszek :cry: Pedig akkor is volt rajtam felesleg! :oops: :)
A baba nekem is össze vissza kever ám! Néha szerintem keresztbe fordul! :lol: :shock: Még nagyon elfér ám! Majd a 32-33.héttől megváltozik a mozgása és kicsi lesz a helye....remélhetőleg akkor már fejre fordul! :D
Az én babám egyenesen áll bennem még! :roll: :shock:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata!Te is csinos vagy!!!Anyumék is német mosoport használnak és tényleg jobb!!!Én már be-be rakok egy adagot mosni,hogy kilegyen egy adag gyerek ruha most még könnyen beszárad és még van is kedvem csinálni :roll: Igen megváltozik a mocorgás jobban fáj majd amikor fészkel32-33hetesen Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Az a baj, hogyha tudnám az okát, próbálnám kezelni magamban a dolgot, de hiába a hízás (én is hízom ám, és alapban sem voltam vékony) nem ez az oka. Ill. csak közvetve talán.
A környezetem elképesztően kedves és toleráns velem, hangoztatják, hogy szép vagyok és cuki és mindig terhesnek kéne lennem, olyan jól áll, és közben nem merik észrevenni a szörnyeteget, aki a joviális pocakot hordja, de tudom, hogy tudják, hogy tudom, blabla. :)
Tavaly télen rosszul voltam a karácsonyi fotókon látva magam, hát minap megnéztem és csak reménykedem, hogy egyszer még leszek olyan... :)

Jééé, mi a vonalzónk szerint pont egyidősek vagyunk! :)

Kép
anhel
 
 


Kata
Kéne új vonalzót csinálnom, mert most épp október 11. az időponotom, de nincs kedvem, úgyhogy ez már így marad.

Anhel
Én előző héten írtam a rettenetes hisztijeimről. Nagyon gáz, de elmúlik...aztán majd újra visszatér.... :lol: :lol: :lol: Most épp egész normális vagyok, pár nap múlva gondolom megint előjön a házisárkány. Az a legjobb, hogy sose tudhatom, hogy mikor alakulok át...egyik pillanatról a másikra leszek teljesen ütődött és elviselhetetlen.... :roll: Kitartás! Már csak két hónap (vagy egy kicsit több)!!!

Én még nem kezdek el mosni. Előbb ki kéne takarítani a babaszobát, amire nem nagyon tudom rászánni magam. Pedig ezt nem hagyom másra, még mindig ott tartok, hogy oda más nem léphet be csak én és a férjem (bár ő meg nem akar). Én szeptember elején mindent meg akarok csinálni. Én úgy tudom, hogy az a lényeg, hogy ne váltogassuk a mosószereket és az öblítőket, hanem mindig ugyanazzal mossuk a baba cuccait. Tavaly vettem sensitive mosószert, lehet, hogy a baba cuccait most is olyannal fogom mosni, bár az egy vagyon úgyhogy lehet, hogy erről le kell mondanom... :roll:

marek
 
 


Anhel....igen a vonalzónk egyszerre jár! :D Bár én kicsit előrébb lennék, mert a doki már mult hét elején 28+2 öt számolt! :lol:
Úgyhogy mint Marek én is okt.11-re vagyok kiírva! :shock:
De nekem sincs kedvem átcsinálni a vonalzóm! :? Megvárom a következő mérési adatokat! :D

Most jutott eszembe hogy nekem van baba mosóporom is, még régebben vettem! Akkor nem is kell külön erre költeni! :lol:

Hát nekem is táskázva vannak a cuccok, annyi hogy méret szeint szétválogattam. Úgysem tudom hová rakni, még nincs szekrény vagy komód! :roll:

Ja, nem is mutattam mit túrtam még a mult héten 150 ft volt darabja! :lol:
Kép
Még találtam 50-56-os méretet, biztos, ami biztos megvettem, legyen ilyen is! Ennyit megér!
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Marek, pontosan az a formás, ahogy Anhel írta: szép kerek pocak egy vékony nőn. :)

Hiszti: én is sírással indítottam ma a napot...a férjem nem talált valamit, később együtt kerestük, aztán végülis ő találta meg, és a fejéhez vágtam, hogy "még keresni sem tudsz rendesen"...pedig igazán nem érdemelte meg...ahogy a kis pizsamájában akciózott a táskájában kotorászva... :(

Kép
szöszke
 
 


Képzeljétek, elmentem öltönyt venni a férjemnek, oda, ahol szombaton vettem magamnak a fekete gatyót, erre szólt a csaj, hogy a nyári kismamacuccokra 30% akció van. Gyors vettem is magamnak egy farmerrövidgatyát... :lol: :oops: :lol: Még jó, hogy nem mutatta szombaton, mert annyira jó, hogy tuti megvettem volna. :roll:

Kata
Én nem tudok turkálni, pedig ezek tök jók!!! Lehet, hogy rá kellene szánnom magam??? :roll:

marek
 
 


sziasztok!

Timi! Klassz a hordozó!

Kata! Babakocsi nagyon tetszik ( a padló is :) )
Lovacskás rugi szuper!

Jó, hogy így beindult mindenki a vásárlással. Én jövő héten kezdem.
A 36. hetem szeptember 9, szóval lesz 5 hetem beszerezni a dolgokat.
Dolgozni már nem jövök, szóval szerintem elég lesz.
Eddig van egy hordozónk és pár kombidresszünk. Ennyi.
De jó lesz shoppingolni!

Szombaton úgy néz ki veszünk gépet otthonra (ha nem, kkor ezért leszek eltűnve.....)

Marek! Tényéleg nem vagy kövér, csak bolond. Dokik, védőnők kapják be.

Gyerkőc helyzete: nálunk nagy a mocorgás, attól parárok megfordul (eddig fejvégű volt). Néha már fáj, annyira nyomja az oldalamat.
Mozgás egyre nehezebben megy.

Visszér-re tudtok valamit? Homeós bogyókra gonoltam, ma meg is kérdezem a gyógyszertában...
Rá is keresek neten is mindjárt.

Dolgozni nincs kedvem - már csak 3 nap! :lol:

Szülés időpontját a gép a méretekből számol, szerintem nem kell módosítani (nekem szept.20 a legutóbbi, de a doki mondta nem számolunk aszerint, ez csak a gép átlagolása miatt van)

Utálatos meleg lett megint!
Lábdagadás valakinek?

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Ancsa, tejet v. a kefírt próbáltad már?Monjduk nekem segít a Rennie, úgyhogy sokat Én sem tudok mondani evvel kapcsolatban. Viszont több helyen olvastam, h terheseknél a szódabirkarbonát el kell felejteni.Ebből megint nem tudom mi igaz,esetleg kérdezd meg előtte az orvosod, ha már a szódabikarbónán nem lesz más megoldás :)

Kép
babe.
 
 


Sziasztok!

Marek - Tök jól nézel ki. Mondjuk az arcodra mintha kiült volna a fáradtság. :lol:

L.Kata - Nagyon cukik a cuccok!

Peva - Meleg! 8) Én is nehezen viselem! Abszolút megértem,hogy nincs kedved dolgozni. Nekem jóformán ma semmihez sincs. Szerdán jössz tornázni? Ha épp nem lesznek itt a destők, akkor én megyek. Mattiba mikor mész? Még mindig nem jó a honlapjuk, pedig kíváncsi lennék rá.

Lányok, megkezdődött a dúlás nálunk. Reggel 7-kor csöngettek a munkások, fél 10-re leverték az egykori kályha mögötti vakolatot (bazi nagy por társaságában), most már rakják vissza az újat. amint megszárad ekzdődhet a festés! Nagyon remélem, hogy gyorsan meglesznek és nekiláthatok takarítani, mert ugye az én tempóban nem lesz meg egy nap alatt az sem. Pedig már nagyon utálom ez a port, rumlit!!!! :x

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Peva....A viszereimre most a tusoloás végén hidegzuhanyt engedek, talán jót tesz! :wink: Meg a lioton gélt kenem, de most fog elfogyni. Ha, találsz valami jobbat érdekelne, köszi! :lol:

Most én nem vizesedek! :D Szombaton a TV2-ön volt a Babavilág, nézte valaki???
Ott volt szó a stírákról meg a vízesedésről és valami homeopátiás sókat emlegettek! :shock: Sajnos nem tudtam megjegyezni a nevét!

Holnap megyek a védőnénihez, és a fogorvoshoz! :?

Szép napot! Pussz!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


L.Kata - Most nem néztem, de a homeos csaj ott minidg ezeket a sókat nyomja, de én dem tudom pontosan mik azok és csak fonetikusan tudom leírni: süszler sók. :roll:
Sok szerencsét a fogorvoshoz!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Lovaszkata! Láttam a babavilágot. Ma kiderítem milyem homeós bogyó kell visszérre és vizesedésre. Az legalább tuti nem árthat.
Sajnos én sem figyeltem eléggé, de visszérre meg stírákra ugyanazt mondták.
Holnap beszámolok.

Bettyna! Megyek szerdán mindenképpen! Remélem tudsz jönni. Bármennyire is dög meleget mondanak...megint fáj a derekam, csípőm.
Pedig jövő héten ki akarom takarítani a konyhaszekrényt.
Sámlit már találtam, amin ülve az alsó polcokat hajolgatás nélkül meg tudom csinálni. :)
Mattit aug. 11-i hétre időzítettem (állítólag kiskádat ott érdemes), és van mellette egy Kenguru is.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


itt találtam homeopátiás szerekről infót (persze hogy a 4 közül melyik jobb, nem tudom....)

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ory_id=151

itt panaszok szerint vannak a dolgok

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Lkata, Szbettina, a Schüssler sókról és értelmükről van néhány oldal, a másodikon, amit csatoltam, rajta vannak azok a szakértők, akik arcdiagnosztikával is foglalkoznak. Bizonyos jelekből megállapítják, hogy milyen ásványi sók hiányoznak a szervezetedből.

http://www.datanet.hu/pharma/phorient/99/pho99term.htm
http://www.hbk.hu/arcdiagnosztika

Én a védőnőmtől kaptam egy nagyon jó kis szóróanyagot, azon rajta vannak a tünetek és a kezelési mód is.

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Ancsa - pár oldallal ezelőtt kérdeztem pont a gyomorégésről, akkor kaptam ötleteket, mint pl. hideg tej, zellerrágcsálás, Rennie, kefír... nekem a kefír jött be, de lehet, hogy csak úgy magától elmúlt, vagy attól égett, hogy olyat ettem, szóval figyelni kell az étrendre is. Nekem pl. a paradicsomtól, kecsöptől, mustártól, fűszeres ételektől és olajos-zsíros dolgoktól mindig ég.

LKata - nagyon cuki a babakocsi és durva mennyiségű rucit kaptatok, a 20 e forint semmi sem volt érte, gratula!!!
Én a mosást majd max. októberre hagyom, amikor már áll a szekrény és a kiságy. Akkor már októberben nagyon nagy hasam lesz és otthon jól elleszek a rucik pakolgatásával :lol:
Kata, súly miatt ne parázz, emlékszel még az én régi képemre, hogy milyen voltam? Na ahhoz képest a mostani narancsültetvényes sejhaj és combszerkezetemet elnézve, én is kivagyok, de leszünk még olyanok, mint rég, csak időt kell hagyni majd magunknak, ha meglesz a baba, akkor úgysem ezen fogunk parázni, hanem minden máson :wink:
Nagyon ügyin turiztál, a kis zöld rugi és a nyuszis lábú kisgatyó nagyon cuki!!!

Szöszke - ha gondolati síkon is megy a babával a kapcsolatteremtés, megveszem a könyvet :lol:
Akkor kb. egyformán gondolkodunk a babaholmik-"szoba" összerakásával kapcsolatban, kb. szeptember közepe-vége felé szeretném ha már meg lenne minden, utána már úgyis mosás-vasalás-pakolás dolog jön majd és igaz az is, hogy jöhet akár előbb is a baba, ahogy Kata írta, nekem azt mondta a dokim, hogy a 37. héttől akármi lehet.
Én hallottam már arról, hogy más mosószerrel kell mosni a baba ruháit, mint a sajátunkat, mert kevésbé allergén, van kifejezetten babamosópor is, szerintem azt fogom használni majd, biztos ami biztos.

Zsuzsu - neked is van már jó pár rucid ezek szerint :lol: Ábelkéhez kitartást, biztos nem lehet könnyű, ha így beindul a kis gazfickó, de annyira aranycsillagvirág, hogy tuti nem tudsz rá haragudni :wink: Képet rég nem tettél fel, jöhetne egy pár róla!

Marek - de jól nézel ki! Egyáltalán nem vagy husi, sőt, semmilyen hájat nem látok rajtad, nagyon is csini vagy!!!

Anhel - nekem még össze-vissza rúg, hol lent, bugyi környékén, hol feljebb, hol nagyon magasan köldöktől vagy 5-6-7 cm-re, szóval szerintem még simán van helye forogni ide-oda!!!
Hangulatváltozás nekem sokszor van, nem is frontfüggő, néha tök borús vagyok és depis, aztán hirtelen mintha mi se történt volna, de ez tuti normális.

Peva - nekem is már csak 3 nap a melóból :wink: Csütörtökön leköszönök, de jobb is, mert még ma is simán lehúzták rólam az összes bőrt az ügyfelek, kihasználva, hogy még itt vagyok :?
Viszér nekem még nincs, csak pár halovány hajszálér, nem tudok rá semmit sajna.
Matti merre van???

Velünk semmi külcsi, hétvége csak pihi volt, láblógatós-kajálós, a mai nap nehéz volt, jöttek ezerrel az ügyfelek, kaptam egy plüsskutyát, vagyis a baba :lol:

Na megyek, mert meló van, majd jövök még,
Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Olvastam, csak mindent elfelejtettem... :(

Ma nagy bevásárlás volt nálam, vettem ezt-azt, készítettem kórház csomag listát, amit majd közkincsé is teszek, ha van rá igény.

A hétvégén mamáztunk. Szombaton egyik, vasárnap a másik mamát látogattuk meg.

Hoztam képeket Boriról:
http://riztejbeg.extra.hu/borokadorka.html

Tessék megnézni! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nyugtonmalac - jaaaaaaaaaaj, nagyon-nagyon édes a kislány, szuperjók a képek, már én is alig várom, hogy a 30. héten elmenjek még egyszer, főleg ha ilyen szép képeket készítenek majd az én babámról is!!! GRATULA!!!

Képzeljétek, kezdjük lebeszélni magunkat a Boglárka névről :?
Már majdnem bizti volt, de most párom szerint túl tucatnév (bár én tojok erre) és gondolkozunk más neveken is.
Fene se tudja, annyi van, ami tetszik és mégsem tetszik semmi, értitek ezt? :shock:

Megyek fürizni, puszi,
Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Nyugtonmalac
Nagyon jók ezek a képek!!!! De kár, hogy én már nem megyek 4d-re!

Holnap megint megyek Pestre. Drukkoljatok, hogy jó legyen az eredményem!!!

marek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?