Sziasztok Lányok!
mi mivel nem szopizunk ugye ugy másfél hónapos korában átáltunk a 2es cumira de sokkal jobban szereti mint a 1est ....és nem kell annyit küzdeni mire megeszi..merthát ugye 150-160 milliket eszik.a mam kólika elleni cumisüvege elött le a kalappal.én imádom és Máté is.
Nincs valakinek vmi jó állatorvos ismerőse????
Elég sok gondom van megint amugy anyósékkal is:
Kisfiamnak hívják Mátét és nem tehetek róla de engem ez irritál..az ENYÉMGYEREK és nem az övék..azért én szültem meg hogy nekem járjon ki ez a kiváltság hogy azt mondhassam kisfiam...és ők meg csak ezt mondják neki...a férjem szerint pedig igazuk van hadd hívják csak ugy...szte én meg bolond vagyok..de engem tényleg nagyon mélységesen bánt..
el kell vinni őket megmutatni a házat amit veszünk mert Zoli fontosnak tartja hogy nekik is tetszen...(semmi közük hozzá) főleg hogy a saját házuk amiben laknak abban 5 milliója van a férjemnek..ezer bútor ésatöbbi ésatöbbi...de nem hozhattunk el semmit mert akkor rögtön ugatnak hogy kisemmizi őket...pedig mindent megad nekik...
én nem tehetek róla hogy a nevelőapja egy paraszt és ugye ezért költöztünk el..marasztalni nem marasztaltak de az most fáj nekik hogy Zoli nem fizeti a rezsijük
Mamája folyton beszól neki hogy Kisfiam elfelejted te már öreganyád...(annyira szemét hogy igy akar hatni rá nem fogja fel hogy mi is itt vagyunk már neki)
ja egyébként szülinapjára 6000 ftos bőrpénztárcát kapott...ami még nem is tetszett neki....csak mert a mamikának mindent meg kell venni..
mert bele nevelték hogy legyen hálás amiért felnevelték....(amikor csak rossz emlékei vannak a gyerekkoráról)
és akkor még neki nem tetszik..a nem kicsit drága pénztárca..
állandóan sírnak hogy igy nincs pénzük ugy nincs...hát basszus nekünk is nehéz az élet ahogy mindenkinek...mégsem bőgök uton útfélen..főleg nem gyerekkel a kezemben nem kezdek el sírni...hát ők igen...Zoli rájuk is szólt hogy jó lenne ha a kicsi elött ezt hanyagolnák...
sztük Máté megfog fulladni a babaúszáson....
és a legjobb...elüttötték a kiskutyájuk...olyan fajta mint a miénk (törpe pincher) másfél hónapja van náluk és nincs kerítésük...kiment az útra nem figyeltek rá és pfff..meg volt a baj.
most hétfőig állatkórházban van Tatán (20 000 Ft) majd onnan hétfőn vitethetnék fel Pestre műteni (50 000 ft) eltört a csípője és mindkét lába...3 hónapos kutyus...
ne nézztek szívtelennek de nekik nincs pénzük rá mégis megakarják műtetni mert a huga azt mondta elmegy a háztól ha el merik altatni (18 éves) ..és hát a lényeg hogy Zoli felajánlotta hogy kifizeti....na pfffffffffffffffffffff.....nagyon kiborultam.
sajnálom szegény állatot de basszus....egy havi fizetés..és még annyira pici szegény kutya és nem is bizti hogy a műtét után felépül..és hát na akkor követelözzön ha kitudja fizetni.
nekem eszem megáll komolyan...
lekéne tennünk a házra a foglalót de ez eszükbe sem jut..most csak a kutya a lényeg aki 6 hete van náluk..
és bocsánat hogy panaszkodom de komolyan egyre kilátástalabbnak érzem a helyzetem pedig tudom hogy a férjem melettem van (pont ezért nem cirkuszolok semmin velük) de ugy érzem sosem lesz nyugtunk....és ez megőrjít
:(
Mátéval is ugy bánnak mintha porcelánból lenne és ezt nem szeretném...vigyázok rá de nem fogom burokban tartani ahogy ők szeretnék..beleugatnak mindenbe de azt elfelejtik hogy tanyán laktak és ott aztán minden volt anno csak higénia nem....minden eggyes alkalommal ezt hallgatom hogy TE FÁZIK EZ A GYEREK ??? MIÉRT NE MADSZ RÁ MÉG GATYÁT IS MEG JAJJJJJJJJJJJJJ FOGDD A FEJÉT MEG JAJJJJJJJJJ ODA FIGYELJ MIKOR ETETED ...STB STB
Férjem fürdette multkor és megnézték..másodpercenként beszóltak neki...ő meg simán tűrte én inkább kimentem...2 hónapja fürdeti és azt hiszik béna...
késöbb megkérdeztem tőle hogy viselte el...erre ő jajj szívem hagyjál már hát ők ilyenek nem kell meghallani..engem nem zavar...
HÁT ENGEM MEG IGEN....
na offolom magam de asszem lassan nyitok egy Hogy éljük túl az anyóst topicot......
bocsánat igy vasárnapra a panaszért....de nincs kivel ezt emgbeszélnem...férjemmel nem akarok veszekedni...