Új privát üzeneted érkezett!

Beja!
Hát megnéztem a könyvemben és hát nem tudtam teljesen jól. Sajnos az első időszakban se jó egy bárányhimlő. Állítólag 100 bárányhimlős várandós mamá gyerkőcei közül 3 gyerek lehet beteg. Kép

Jaj, Beja, nagyon szorítok, sőt imádkozom is! Jó?
Remélem, hogy nem lesz semmi baj!!!
Küldök egy kis bíztatást!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Menta
menta

Menta, nagyon aranyos vagy, köszönöm!!!!!!!!!

Jaj, még nem is mondtam ebben a nagy összevisszaságban, hogy ma voltam Tidrenczel dokinál. Nagyon szimpatikus, kedves orvos, türelmes, mindenre válaszol és mindent elmagyaráz, nagyon jól sikerült az első találkozás. Ő lesz az orvosom! Máris az!
Márti, kösziKép

Volt UH isKép Még csak a petezsák látszik, de kaptam Róla egy képetKép JÖvő hét kedden kell visszamennem hozzá, hogy megnézzen megint UH-val, addigra már vernie kell a kis szívecskéjénekKép Akkor már kapok kiskönyvet is...

Bácuskámnak megmutattam a fotót, mondtam, hogy ebből lesz a kistesó, azt kérdezte, hol van? Majdnem sírtam...

Istenem, csak minden rendben legyenKépKépKép Ha Bálinton reggelig nem jönnek újabb pöttyök, akkor nem bárányhimlő, ugye?

Szorítsatok, lécci...

Beja
beja

Sziasztok!
Bocsika, hogy megint bepofátlankodok, de még mindig nyugtalanít Bogi alvásszokása.Már egyszer írtam nektek ezügyben, de a helyzet nem változtt semmit, sőt Kép De látom másoknak sokkal nagyobb problémájuk van. Kép

Beja Drukk!

És minden kisbetegnek jobbulást!

Szóval, most Karácsonykor lesz 21 hónapos és még mindig rengeteget alszik! Ez azt jelenti, hogy végig alussza az éjszakát, napközben pedig kétszer is alszik még. A legtöbb ismerősöm akinek ilyen korú gyermeke van, mind arról panaszkodik, hogy a gyerekük nem akar aludni. Nekem meg az a legnagyobb bajom, hogy szerintem túl sokat alszik! És nagyon nehezen alszik el. Tök sötétet kell varázsolnom és csendet. Ha pl megszólal a telefonom egyből felébred és ordít! És ha nem alussza ki magát napközben, akkor agresszív lesz karmol,rúg,ver és dobálózik Kép Ilyenkor próbálom elaltatni, mert ha kialussza magát akkor annyira aranyos Kép Egyébként olyan nyugodt gyerek. Kiegyensúlyozott, kedves, igaz ,hogy akaratos, önfejű, de meg lehet vele "beszélni" mindent. Kép De ha nem tudjuk megoldani a nappali alvást....az valami borzalom......

A ti gyerkőcötök-gyerkőceitekkel mi a helyzet? Mennyit alszanak? És napi hányszor?
Köszi előre is a hozzászólásokat!
Puszka Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Beja!
Naná, hogy nagyon szorítunk KépKép Kép Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Nem tudok most mindenkinek külön írni, alig győztem az olvasást.

Beja: drukkolok Neked, hogy inkább valami allergia legyen!!!

Borcsa: köszi Kép Jó volt olvasni az írásodat - egyébként mindig olyan vidámakat írsz, szeretetteljeseket, de most különösen vidámnak éreztelek a babóról Kép És Tomi úgy tűnik megnyugodott, mert ma meséltem neki az állatkerti farkasról, akit majd meg fogunk látogatni nemsokára. Meg mutattam is neki képen. És ma este nem volt semmi gond, "pedig" apa mesélt neki és ő is fektette le.
Remélem, holnap nem lesz gond a bölcsibemenés. De ha igen, azt is túléljük Kép

Tomi újdonságok: mama maradj, papa dógozik (plágium Vilitől Kép) Tomi esz (ik). Biztos van még, de most nem jut eszembe. Jó lesz már ez a szünet, mert úgy érzem, totál lyukas az agyam...
Én is allergiás vagy mia szösz lettem: 2 napja őrületesen viszketnek különböző testrészeim, lábam, hasam, nyakam, karom, és csalán-jellegű kiütések lepnek el, nagy égő vörös foltokkal. Iszom a Fenistilt, mert kenni képtelenség ekkora felületet. Nem tudom, mi lehet, de nem érek rá orvoshoz menni... Még jó, hogy legalább az arcomon nincs, különben nem mehetnék emberek közé Kép
Ma fél 6-ra értünk haza a fiúkkal, nekiálltunk sütni. Daninak holnapra muffinok a suliba, Tomi bölcsijébe sütike, itthonra sütike, szóval elvoltunk Kép De minden kész, én is... Itt vakaródzom, mint egy bolhás eb Kép
Jó éjt!
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Beja! Nagyon-nagyon szorítok, hogy ne bárányhimlő legyen, meg hogy ne is tejallergia KépKépKép Szerintem, mindenképp mutasd meg dokinak mihamarabb!

Örülök, hogy a Tidrenczel szimpatikus neked! KépKépKép

Márti++
márti

Beja!

Nem lehet, hogy valami vírus?? És ezért volt a láza is valamelyik nap??
Szorítok, hogy semmi komoly ne legyen!!

Írj ha kiderült valami!

pussz

Tikk
tikk

Beja! Drukkok, hogy ne bárányhimlő legyen.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ne izgulj minden rendben lesz.
Nem lehet, hogy a tejtől megy a pocija?

Bogancsi! Akkor jó sokat sütöttetek ma.Kép
Csalánszerű kiütésekKép Próbáld meg ne vakarni, mert rosszabb lesz.

Enikő! Szerintem semmi baja. Kicsit nagyobb az alvásigénye. Nem egyformák a gyerekek sem.Kép
linato

Borcsa! Grat az UH-hoz is! Kép

Jaaa, és néhány Ármin duma:

Elmegyek a boltba és veszek egy Alfa Romeot! (kb 20 autót megismer a jeléről!!!!!)

Amikor apának pénz kell, elmegy dolgozni.

Megkérdeztem: Ármin, ki tanított téged beszélni? Válasz: A Vilka baba pandája!

Á: Nekem nincs fejem!
Én: Akkor ez mi? (simizem meg a fejét)
Á: Egy kapu.

vers:
ciróka, maróka (Vilkát simogatja)
hol jártál?
malomba
mit hoztál?
pogácsát
hová tetted?
a padkára
Jajjj, a Vilka baba mind megette!!!

Karika-Marika-Barika - ez egy vicc!

na, megyek, mert legalább Vilka aludni akar - én is!!! de Árminnak eszébe sincs Kép épp ruhákat pakol, kaptunk uis egy csomagot KépKépKép és ilyeneket mond: ez a Vilka baba ruhája, hogy ne fázzon. Ez akkor kell, mikor rugdalózik és mászik. Ezek zoknik, ez egy ruhácska a Vilka babának sárga-piros csíkos, ezen fekete csillagok vannak, ez száz forint húsz KépKépKép

na, nem közvetítek tovább élőben... vilka már az ölemben ül

márti++
márti

Sziasztok,

Beja,
drukkokKépKépKépKépKépKép!

Márti,
ha Ármin megy az Alfa Romeo-ért, kérd meg légyszi, hogy egy darabbal többet hozzonKép. Én is szeretnékKép.

Heni,
www.hanga.ngo.hu/Barni itt vannak a Barni képekKép, így nem kell cd, nem kell posta, akkor töltöd le, amikor akarod.Kép

Puszi
Szila
szila

Sziasztok!

Beja: én is egész este és holnap is nagyon gondolok Rátok, remélem miharabb kiderül, hogy semmi komoly Bácus kiütése és hasmenése!!! Nem hallottam mostanában ilyen vírusról, szerintem tejallergia lesz, vagy valami más ételallergia. Nem evett valamiből túl sokat?
Próbálj optimistán gondolkodni, hesegesd el a csúnya gondolatokat! Dokihoz menj el, vagy inkább a férjed vigye el Bácust, nehogy a beteg rendelésen kapjál el valamit! Vigyázz nagyon magadra!!!!! Minden rendben lesz, hidd el!!!!!Kép

Bogancsi: kiütésekKép Calcium pezsgőtablettát nem próbáltad, hátha elmúlik!

Márti: Ármin szövege felülmúlhatatlan, ugye felírod valahova ezeket a mondatokat, milyen jó lesz 1 év múlva Vilka szövegével összevetni!Kép Jó hangulat van nálatok!Kép

Enikő: és ha több napon át próbálnád edzeni a nem alváshoz? Mindennap egy picivel hamarabb keltenéd fel (1-2 perc, majd 5, aztán 10 ....30)? Családban volt valaki hasonló mormota?Kép Szerintem, ha rendesen fejlődik és jó hangulata van, örülj neki, hogy van elég időd rendet rakni és mosogatniKép Homeosbogyót nem próbáltál ki?

Norci: úgy látszik egyformán sütünkKép én is tojássárgájával kenem a sütiket. (Ma sikeresen elejtettem egy doboznyi tojást, a fele eltörött, pedig úgy örültem, hogy szép nagyokat sikerült vennemKép)

Borcsa: az én dokim is azt mondta, hogy nem a szülést igazítjuk hozzá, hanem a dokik igazodnak a szüléshez, ha pl. ő nincs kéznél, mert külföldön van, akkor természetesen átvesz egy kollégája, de ugysem a doki a lényeg, hanem a szülésznő. Én ebben teljesen egyetértek, így biztosan fogok választani szülésznőt, ő ott lesz, a doki a terhesgondozáson fontosabb.

Dzsili: hogy vagytok? net mikor lesz?

Zafi: és nálatok? nem lehet igaz, hogy ennyi időt kell várni egy netre!!!!Kép

Zsuzsa: hogy vagytok? Túl vagy a nagytakarításon? szép lett?

Linato: "Jaj Istenem"Kép - Nagyon édes! Kitől hallhatta?Kép Gyógyuljatok meg gyorsan!

Gorsi: szerintem mi itt az osztályban engedélyt adunk Neked, hogy legálisan lustálkodj!Kép Sőt legszívesebben mindenkit kollektív lustálkodásra buzdítanék!KépKép Na lányok benne vagytok?! Kép

Heni: Dorka is ha sokat szopizott mindig kihányta a nagy részét! Azóta hányt Boldi ?????

Nyuszimanó: örülök, hogy volt egy jó napod is!Kép Nemsokára itt lesz veletek a férjed!!!Kép

Andi: nem tudsz írni bent nekünk a munkahelyedről? Kép szegénykém, biztosan hulla fáradt vagy! Lányokról új fotók vannak?

üdv, megyek el, fáradt lettem:

Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Megjöttem!

Először is nagyon köszönöm mindenkinek a kedves jókívánságokat a születésnapom alkalmából!

Még olvaok ezerrel úgy hogy tutira nem vagyok napra kész!

Beja!
Márkom volt már bárányhimlős,én mégis már kétszer hittem azt Napocskára hogy most tutira ő is elkapta pedig van benne tapasztalatom mégis más kiütések voltak!!!!!!
Nagyon bízom benne hogy így legyen nálatok is drukkokok nektek!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Főleg most hogy ilyen pazar ajándékot kaptatok a pároddal a "Jézuskától"!
A kiütéseknek is idő kell amíg átalakulnak hólyagokká, mindenesetre szebb nem lehet ha bárányh. A meleg helyeken kezdődik szinte mindíg a hason, hogy mennyire jön ki ez változó, azért azt megjegyezném hogy nálunk annak idején a két kis gyerek/unokatesók/ elkapta, míg a felnőttek nem, pedig rajtam kívül egyikük sem volt gyermek korában beteg!
Tehát ha netán talán mégis Bálint is ezt a vacakot kapta volna el, is nagy a valószínűsége hogy ti ketten nem lesztek betegek.

Zsuzsi
El tettem emlékbe a képet amit készítettél nekem igazán megható hogy gondoltál rám és ilyen szép montázst küldtél nekem!KépKépKép
Én is szeretem a havat akárcsak Dóri !!!KépKép

Betegeknek sok-sok gyógyiKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Coryéknál a fiúk, Csengu és Rebi, Gorsi Petije, Korina, Boldi baba és még akit érint gyorsan gyógyukálni!!!!

Rebi
Gratula a sikeres vizsgához!!!És kitartás már nincs sok hátra /a suliból/!!!!
Hát nem lehet most könnyű nem csak karácsony de még költözés is!!!! Hajrá! KépKépKépKép

Bogancsi
Remélem már kevésbé vakarózol, kiderült hogy mitől lett?
Szerintem időnként mindegyiknél vannak ilyen félelmek, meg nem szertem napok bölcsi ürügyén, nem? Tomi is már szépen beszélget! KépKép

Gorsi
Végre írtál magatokról hosszabban is, jó volt olvasni. Egy örökmozgó mellett kismamának lenni nem egy egyszerű dolog úgy hogy legyél csak megelégedve magaddal,nem kell mindi szorakoztatni a gyereket attól még foglalkozol vele!!! KépKépKépKép

Márti
Nagyon édi Ármin szövege!!!KépKépKép
És milyen jó izlése van autó márkákban, legalább is a férjemmel egy hullámhosszon vannak ebben a témában, nekünk is Alfánk van!KépKép
Mi is jókat derülünk Napocskán ő a kis bohócunk mindegyőnk imádja mert olyan kis naívan tündéri és mindenre van egy megjegyzése.
persze folyton figyelni kell rá mert megfogja az arcom és úgy kiabál hogy:
"Anya figyelj!Nézz ide!" Nem lehet ám csak úgy fél füllel és szemmel!

Linató
Kori szövege is jópofa! KépKépKép

Nyuszimanó
Nekem nem meglepő hogy alig várod a párod mint felmentő sereget már csak alig két nap, ha jól számolom, én a tesómékkal voltam így amikor Mátém volt még alig két éves náluk voltunk nyaralni és alig győztem kivárni amíg meg jött a férjem és haza vitt minket, pedig alapban szeretm őket de azért együtt élni még ha viszonylag rövid ideig is.....az más tészta.

Borcsa
Neked egy babóka kellett hogy írjál!!!!KépKépKép
De jó hogy minden rendben volt az UH-on!!!!
Én /is?/ kérdeztem hogy mit szól a legnagyobbad a kicsihez de ezek szerint még semmi biztosat, szerintem örülni fog neki!!!KépKépKép

Tikk
Ti terveztek mostanában picurkát Hanna tesókának, csak mert már alig van valaki aki nem pocakosodik és te most ugyebár dolgozol.
Remélem nem túl indiszkrét a kérdés!

Pussz: Dzsili
dzsili

Zsuzsi
Már van látod!!!!Már mint net!
Ennek most örülök!!!!
Milyen ismerős a dokid szövege!!! És még komolyan is gondolja!!

Tényleg Zsuzsa
Merre jársz milyen lett a szoba kész van most már teljessen beköltözve stb. jöhet az ünnep nyugisan???

Dzsili
dzsili

Na ezt nem hagyhatom ki.
Küldök nektek a sütés-főzéshez némi segítséget:
Kismamák és apukák szemeket becsukni!!!!ÉS NEM MEGKÖVEZNI!!!
Kép
dzsili

Dzsili! Megnevettettél korán reggel. Egyébként szemet nem becsukni. Példát venni:KépKépKép
linato

Dzsili,
jöhet a fickó hozzám főzni...Kép
Szila
szila

Szila! Ármin szívesen hoz Ferrarit is KépKépKép És téged nagyon emleget a buli óta, úgyhogy biztos neked is Kép

ZSuzsi! Igen, elvileg Kép van egy füzet, amibe írok mindent Ármin születése óta, de mostanában nagyon ritkán jutok hozzá, hogy írjak - a gépelés már jobban megy Kép Úgyhogy innen kell majd átmásolnom a jó szövegeket Kép

Dzsili! Nem is csodálom, hogy Napocska mindenki teljes figyelmére igényt tart Kép

Rebi! Tegnap elfelejtettem gratulálni az oroszhoz, úgyhogy akkor most: ócseny harasó, gyevocska! KépKépKép (sajnos csak ennyi telik tőlem, és még cirill billentyűzetem sincs Kép)

Beja! Mi van a pöttyökkel? Voltatok dokinál? Továbbra is nagy drukkok!

Márti++
márti

Dzsili KépKépKép Nekem nem kéne. Túl szőke! Kép

Lányok,
hallotatok már olyat, hogy vki a gombára allergiás? A hétvégén vendégségben voltunk gyermekteleneknél, és gomba volt az ételben. Nem tudtam teljesen kikerülni, így kapott Máté is. (Úgy tudtam, csak azért nem szabad 2 éves kor alatt adni, mert nem tudják megemészteni.) Estére nagyon csúnya csalánkiütése lett a lábán és a kezén is. Az orvos kizárta a gyógyszert. Tegnap tettem egy próbát és gombalevest csináltam. Most reggelre megint kiütéses lett. És ami még érdekes, hogy fürdés után jobban látszik. Szerintetek is létezik, hogy gombaallergia???
Beja,
hogy vagytok? Pöttyök?
solya

Jó Reggelt!

Beja: mi újság? hogy vagytok? Doki mit mond?

Dzsili: jó-jó ez a pasi, de én a macisabbakat szeretemKép De most nehogy egy szumóbajnokot tegyél fel eme csinos fiatalember helyett!Kép

Hajnalban állandóan köhögött a férjem, így nem tudtam tőle aludni és persze ő sem. 4-kor úgy döntöttem, hogy inkább a kanapén (a férjem nem fér el rajta) alszom a nappaliban. Szegény férjem képtelen kilábalni ebből a betegségből. Ma megyek az új háziorvoshoz, pedig inkább apának kellene, de ő ugye dolgozik...

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a sok-sok drukkot, asszem túlspiláztam magam tegnap egy kicsit, ne haragudjatokKép Bocsánat mindenkitől! Biztos a terhességKép Nekem is volt tegnap hasmenésem, de ma reggelre elmúlt... asszem... Tegnap este volt egy kis hőemelkedésem is...

A Bácus állán lévő pöttyről mára kiderült, hogy tulajdonképpen egy rövid vágás, aminek tegnap piros udvara volt. A térdén lévő pöttyöt ma már nem találtam. Az egyik combjának hátulsó részén pedig a három pöttyből ekcémás folt lettKép, mint anno csecsemőkorábanKép Tehát valami allergia lesz. Tegnap este és ma reggel nem kapott tejet, nem is lett hasmenése. Azt hiszem, ezek után az egészet összefüggésbe hozhatom a tejjelKép Úgy döntöttem, most már megvárjuk az új évet, Karácsony előtt és két ünnep közt már nehéz lenne bárhova is szakrendelésre bejutni, január elején majd elmegyek vele.

Félő a tejallergia, mert a családban apai ágról az egyik unokatesójának is tejallergiája van.

Bogancsi, Te Tomival merre mentél??? Írj egy kicsit erről, akár e-mailben is! jó? Köszi!

Dzsili, kösz a képetKép Jöhetne ide is kikeverni valami jó kis sütitésztátKép

Márti! Ármin-szövegekKép BehalokKép
És Tidrenczel doki télleg bejövősKép Úgy örülök, hogy hozzá kerültem... Köszi még egyszerKép

Borcsa, UHKép Vajon mennyivel járhatsz előttem? Neked mikor volt az uccsó mensi? Nekem nov. 9.

Na megyek, össze kéne rakni a lakást...

Pusza mindenkinek, és köszi még egyszer a drukkokat! És ne hari még egyszer a pánikjelenetért!!!

Beja+Bácu+Foltocska
beja

Beja
Nekem okt. 23. De nem biztos, hogy igazán előtted járok, mert az utsó két ciklusom több, mint 30 napos volt.
A parázásra minden kismaminak hivatalos engedélye van. Tejallergia Kép Valszeg ki fogja nőni.
Most épp én vagyok a paramami, mert reggel barnáztam egy kicsit, illetve valamennyi trutyó még most is van, mert a papírmunkánál látszik, de a tiszibetéten nincs folt. (Bocsi a naturalizmusért.) Ha meglelem a józan eszem, arra tippelek, hogy a tegnapi rákszűrés utóhatása. No de ki van ilyenkor a józan eszén???

ParaBorcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

BorcsaKép

Picit azért előttem jársz, mert nekem is 30egynehány napos lett volna ez az utolsó... Babódnak már ver a szivecskéje, tegnap nekünk még nem látszott.

Hogy Bácu kinövi-e a tejallergiát, nem tudom, mert a fentebb említett unokatesó nem nőtte ki, már 16 éves...

Barnázás=rákszűrés, nyugi!!! Délutánra elmúlik, ígéremKép

Pusza,
Beja
beja

Beja: jaj, de örülök, hogy nincs nagy baj, igaz a tejallergia sem kis probléma, de jobb, mint egy bárányhimlő!
Beja, légy egy picit optimistább, ne gondolj rögtön rosszra! Ott van Bácus, aki egy nagyon jól sikerült gyerek, nem lesz baj a kistesóval sem, kistesók mindent kibírnak!Kép

Borcsa: én 2-szer barnáztam a mostanival, Dorkával pedig 2-szer véreztem. Mindkettőt elég jól lehetett látni a fehérneműn sajnos, arra elég volt, hogy beparázzak. Szerencsére annyi embertől hallom, hogy ez szinte természetes, hiszen hormonálisan most még egy picit megvan boldondulva a szervezetünk, ezért kb. a 12. hétig elképzelhető ilyen váladékozás.
Különben a barnásozás miatt hagytam abba a szopit, de a dokim azt mondta, hogy nem hiszi, hogy attól lett volna, tehát nem orvosi utasításra tettem. Luca mennyit szopizik még? Te hogy bírod?

Mikorra vagytok kiírva? Nyár végére? Én nyár közepére!
Akkor még pont el tudunk menni Solyáék nyári bulijára!Kép Igaz gurulni fogunk!Kép

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Beja!
Nem pár napja, hete kapott antibigyót Bácu? Mert van olyan is, hogy az antibigyó kiírtja a bélflórát és tönkre teszi a hámsejteket, amin az az enzim van, ami a laktózt bontja, és akkorjön a fosás. Szóval ilyenkor szokták adni pár napig ezt az enzimet és akkor utána minden rendbejöhet. Kép
Menta++
menta

Sziasztok!

Márti: egy barátnőm hónapok óta tanítja Balunak, hgoy sportkocsit kell venni, ha nagy lesz, mert az a csajozós autó Kép Ármin már egész jól halad Kép

Beja: nagyon drukkolok nektek! Kép

Borcsa: barnázás előfordul Kép Nem lesz semmi gond!!!! Nekem élénk piros vérzésem volt Kép Megdöbbentem, mi mindentől lehet.

Fiúk köhögnek, folyik az orruk. Zsoma már hányt is ma Kép Elegem van!! De már csak 1,5 nap, és 2 hétig nem leszek egyedül!!!!!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Menta, ilyenkor kéne adni a gyereknek pl. a bifiduszos tápszert/babatejet? Már egyszer ajánlották, ittuk is, de már nem tudom, milyen betegség után... talána hasmenéses után februárban!

Beja
beja

Sziasztok!

Beja
Nagy kő esett le a szívemről. Húúúúú.KépKépKépKép
A frászt hoztad rám!!!
De inkább csak aggódj, meg rémísztgess itt minket mint hogy valami bajotok legyen akármelyőtöknek is!

ParaBorcsa
Nyugi szerintem is a rákszűrés miatt van, és hogy ki tud józanul gondolkozni? Hát te, éppen az előbb írtad hogy mi lehet a gond!
Egyébként nagyon finoman fogalmaztál.
Értetek is szorítunk ám!!! KépKépKépKép

Zsuzsi
Hát nekem elég mackós lenne.... KépKépKép
De az én párom nem olvassa a Netet! Kép
Szegény Dóri apukájának mielőbbi gyógyulást kívánunk most már aztán!!!!!!

Solya
neked meg túl szőke?
Látjátok, hiába na tökéletes férfi ember nem létezik vagy ha mégis akkor.....az elkerül engem!
Én úgy tudom gombára is lehet valaki allergiás!
De az is lehet hogy valami olyan összetevő volt az ételben amire nem is gyanakodtál, vagy eddig nem volt rá reakció gy kizártad, nehéz dolog ezt ételeknél megállapítani.

linato, Szila
Örülök hogy tetszett, sokat gondolkoztam merészeljem-e feltenni, mégis majdnem pucér pasi a Babaneten, de aztán győzött a kisördög bennem.
Van főzös ürgém is egyébként!!!Csak hát most sütéses alkalom van, egyébként nekem a szüleimmel egyidős nagynéném szokott elképesztő butaságokat küldeni /mint ez is/ meglepinek!

Márti
Képzelheted két tesó mellett akiknek be sem áll a szájuk mégis csak muszáj kiverekednie magának a figyelmet!
Most is itt ugrál rajtam úgy hogy menni kell "bijkizni" /bírkózni/ és "bokcsolni" /bokszolni/ nem is értem egy nő miért ilyeneket akar játszani??????
A stílusát külön látni kéne, ugyebár a bratyókkal szokott esténként bokszolni ami abból áll hogy ugrál a nagy ágyon és bokszolja a fiukat akik már a röhögéstől fetrengenek, ahogyan a kezét tartja olyan csajos....

Beszélgettetek a tizenévesek ajándékozásáról azt hiszem Cory hozta fel a témát ha nem akkor bocsi rosszul emlékszem!
Szerintem kutya kötelessége a szülőknek /anyuka mindenek előtt!/ ismernie annyira a csemetéjét hogy tudjon tanácsot adni milyen baállítottságú a gyerek és mivel szeret foglalkozni, csak hogy ne nyúljunk nagyon mellé.Tizenévesnek meg hogy ne vágjon pofákat.Annyirekülönbözőek és nagyon nem mindegy hogy fiúk vagy lányok és hogy éppen milyen érettségi szinten vannak.
Én már jó előre mebeszéltem velük /gyerekeimmel/ hogy miket szeretnének én is ajánlottam nekik dolgokat aztán szétküldtem az ötleteket mindenkinek mást.
Nálunk menő volt most másoktól az óra /fogyó eszköz legalább négyet hagyott már el!/, a nyaklánc/bőrből olyan pasis vagy ezüst/, PS játék, foci mez,egyes könyvek /de az nagyon speciális mert enyém fiam sem szeret olvasni/.
Tudom hogy mindez pénz fügő, de órában sem csak márkás létezik, és PS -ben is vannak CD -k is nem csak DVD-k nem a legújabb verziók, amitől még kitűnően lehet használni.Szeretnek Legózni is az ugyanis igazából nem nőhető ki mert vannak olyan szerkentyűk amiket csak 12-14 éves kortól ajánlanak.
Ennek ellenére megint lesz egy ember az már tuti aki nagyon mellé válogat mert nem hallgat rám, de a fiaim nem fogják megszólni az is biztos.
Egyébként ha egyáltalán nincs ötelt és nem akarsz pént dugni a fa alá/ami őket biztossan nem bántaná, csak téged!/ még mindíg lehet ajándékutalványz is venni.
Csajoknak is menő az ékszer, itt is vannak nagyon frankó bizsuk is nem kell feltétlenül arany és drágakőre gonolni, egy pulcsi vagy szoknya,egy jó parfüm,/ami a fiamnál is bejön egyébként!/ napló titkoknak, még több könyv mert más beállítottságúak vagyunk mi nők, ha komolyabb emberke tudományosabb dolgok is jöhetnek, no meg társasok amiket még felnőttek is szívesen játszanak.
Tőlünk a Márkom telefont kért, nincs neki, szüksége se igen rá.....de ez a szíve vágy, most hogyan magyarázzam el neki hogy míg mások mondván anyuka és apuka dolgozik és nincs otthon már évek óta mobiloznak és számokat cserélgetnek, neki nem kell mert én itt vagyok és fölösleges hogy hívogassam.
Pech fiam ráfásztál mert anyád itthon van,ááááá.
Mátém egy játék laptopot kért, ami még hasznos is, most hogy írni és olvasni tanul.

Délután discóba megyek!
A suliba. Szendvicseket kenegetni és árulni az SZ.M.K.-nak jó mi? A fiam nem megy sosem szokott, én bezzeg igen, naná hogy mindíg megtalálnak ha valami kell, most Ms."én már olyan nagy lány vagyok ne vegyetek nekem játékot" sem megy nehogy lebukjon előttem. Hi-Hi-Hi de gonosz vagyok mi?

Jó hosszú lettem!

Dzsili
dzsili

Cory
Jobbulást a fiuknak, szegény kis Zsoma baba küldök nektek gyógyikat!
KépKépKépKépKépKépKép)KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Beja
A bifiduszos joghurt is nagyon jó erre hogy vissza térjenek, illetve megint elszaporodjanak a tejlebontó baktériumok!

Dzsili
dzsili

Cory, gyógyok mennek ezerrel: KépKépKépKépKép

B.
beja

Sziasztok!
Beja!
Örülök, hogy nem bárányhimlő.KépKépKép Tessék nem idegeskedni mindenen. Én már könnyen beszélek. Kép

Borcsa!
Én terhesen egyik gyereknél sem engedtem a rászűrést. Közöltem, hogy mindenkinek toll a fülébe. Általában elfogadták, mert mindig rendesen évenként jártam, és mindig feltudtam mutatni egy aránylag frisset. Ne izgulj, nem lesz semmi baj.KépKépKép

Márti!
Alfa Romeo!KépKép Én is! Én is kérek egyet!KépKép

Betegskedőknek villámgyors gyógyulást kívánunk, mindjárt itt a karácsony!KépKépKép Bea meggyógyult, most már veszettül rosszalkodik. Tegnap megmászta a dobozokat, és az egyik ablakba ült. Kép Túl nagy volt a csend, és amikor észrevettem csak vigyorgott ezerrel.KépKépKép

Dzsili!
Szobák kimeszelve, most aztán minden a feje tetején áll, én és a Bea pakolgatunk, takarítgatunk, és ha minden jól megy, akkor a hétvégén szekrény pakolás. Utána még apróbb igazgatások, és a 2 ünnep között már élvezni is tudni fogjuk az egészet remélem.
Tegnapi szabadnapom ugrott, mert anyós beteg lett, így ma az Apukém jött vigyázni a Beára délelőtt. Majdnem mindent megvettem, de sajna holnap még vissza kell menni a mobiltelefonomért. Ugyanis a párom úgy döntött, hogy a Miki megkapja az én mobil telefonomat (a számom marad), és magamnak vehetek egy másikat. Azért kap a Miki mobilt, mert a múlt héten ránk hozta a frászt, mert nem tudtuk hol van, és csupán csak egy komoly kommunkációs probléma merült fel. Én kiadtam ki mit csináljon, közbe szólt az iskolába valami, aztán a fiúk nem egyeztettek, és már kész is volt a bonyodalom.
A Pityunak megvettem a Harry Potter V. részét.Kép Dobtam egy hátast, amikor mondták, hogy 3690.-. Nem baj megvettem, mert legalább olvas.
Beusnak egy hátizsák és egy könyv lesz a nagy ajéndék. A gyerkőcöknek még holnap vásárolgatok apróságokat, és kész is vagyok.
A szüleimnek és anyósomnak készítettem dig. fényképekről papírképeket, amiket elvileg ma hoznak majd ki. Beleteszem egy-egy albumba, és kész is.Kép Apunak meg egyÉlet és Tudomány előfizetés lesz.Kép
A páromnak meg vettem egy bőr pénztárcát.KépKép

Most elhúzok, mert Beus pakolja a játékait össze, és egyfolytába hajtogatja, hogy tente, enni, és tente.

Sziasztok!
Zsuzsa

beababa

Beja, az is jó!
Bár az nem az az enzim, amire gondoltam, de pontosan úgy hat, ahogy Dzsili is írta. Szóval nyugodtan adhatod tej helyett is.

Gyógyuljatok! Kép

És egy picit gondoljatok rám is, mert 13-ra megyek vizsgázni forgalomból... Kép Hát kíváncsi vagyok! Kép

Puszi!
Menta
menta

Sziasztok!

Beja
A frászt hoztad rám. Bácunak gyógyok mennek allergiaűzőnek.KépKépKép

cory
Srácoknak is gyógyok.KépKépKépKép

Zsuzsi, Dzsili
Köszi a kedves szavakat.Kép Mióta leírtam, egy nap alatt több dolgot csináltam, mint az utóbbi 1-2 hétben összesen.Kép

Márti
Autóvásárlás.Kép

Solya
Szerintem simán lehet gombától is allergia. Várjatok vele fél évet, hátha addigra elmúlik.

Menta
Utólag ugyan, de drukkolok.Kép

Borcsa, Beja
Babócák.KépKép

Levi öccse is 13 éves és 2-3 hete, amikor náluk voltunk, kérdeztem tőle, hogy minek örülne, mondjon pár dolgot. Nem tudott, de én felsoroltam egy csomó mindent, az itt az utóbbi időben mind el is hangzott és mindre rázta a fejét. Mi a fenét csinál ez a kölyök nap mint nap???? Még nem tudom, hogy mit kap, de pénzt juszt sem adok neki, legyek bármilyen gonosz is ezért. Azt utálom, hogy szívesen örömet szereznék neki, de így nem működik a dolog.Kép

Már tudom, hogy mit kapok apától.Kép Sosem tudja eltitkolni, ha van is mit, de így is meglepődtem, mert kerek perec elutasított, amikor meg akartam venni 1 hónapja. Ő ugyan nem ad ki ennyi pénzt ilyen vacakra. Hát mégis van szíve.Kép Ja, Ákos Andante dvd-t kapok.

Üdv: Gorsi
gorsi

Hahó!

Van netünk!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Visszaolvasom, hogy mi újság, bár azért elég jólimformált vagyokKép és jelentkezem bővebben is!

Még annyit, hogy
Bogancsi: Tominak itt is nagyon boldog szülinapot kívnánunk!KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Zafi! Rékának nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Bogancsi! Tominak nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Később még jövök!Kép
linato

Zafi! Végre itt vagy.Kép
linato

Sziasztok!

Zafi, Bogancsi: Boldog szülinapot Rékának és Tominak Kép

GOrsi: ugyanezzel küzdök Kép Talán hátizsákot kapnak (13 éves lány, 15 éves fiú). Iskolábajárós budmilt, de még nem biztos.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kép</font>Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Réka,
És Tomi!
Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk! Kép

Kép
Tamamék
tamtam

Bogancsi Tomija és Zafi Rékája!
Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk mi is Beussal!KépKépKép

Menta! Hogy sikerült a forgalmi vizsga?

Zsuzsa+BeusKépKépKép

beababa

Kis életképek Lucával:

Észrevétlenül kiszedte ma a hűtőből a sonkás dobozt. Én arra figyeltem fel, hogy ül a szoba közepén Foltos cicánkkal, és HUSI-HUSI jeligére békés egyetértésben eszegetnek KépKépKép.

Felmászott a kanapé tetejére. Innen már feléri a könyvespolcot, el is kezdte lepakolni a videokazettákat. Amikor rajtakaptam, rámvigyorgott, és megfenyegetett az ujjával, hogy NANA!!KépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Zafi: Kép Én direkt nem itt gratuláltam Rékának, nehogy azt higgyék a "népek", hogy kiprovokálom Kép Kép Kép
Mindenkinek köszi a jókívánságokat Tomi nevében is.

linato: próbálom nem vakarni, de nem mindig sikerül.

Zsuzsi: sajna nincs itthon, de majd talán holnap tudok venni, bár már kezd javulni magától is Kép

Dzsili: fogalmam sincs, mitől lett ez a vakarózás Kép Ez a pasi, húúúúúú, de melegem lett tőle Kép Disco milyen volt?

Solya: szerintem is van gombaallergia. Én pl. csakis rántott gombaként tudom enni, a levestől, pörkölttől kiráz a hideg.

Beja: de jó, hogy "csak" paráztál!!! Írok mélt a bőrdokiról később.

cory: gyógyuljatok sürgősen!!!

Zsuzsa: anyósnak javulást! szobák Kép Remélem, pénzt is teszel a párodnak a pénztárcába Kép

Menta: forg. vizsga???

Gorsi:Ákos Andante Kép

Tamtamék: nagyon édesek, köszi!!!! Kép

Borcsa: husi-husi Kép

Tomi ma reggel nagyon szépen ment be a bölcsibe. Tetszett neki(k) a torta, bár a szokásos, "ronda, de finom" lett Kép Mindenesetre nem volt maradék. Itthon apa már 6-ra hazajött !!! így együtt tudtunk vacsizni és utána felköszöntöttük Tomit. Volt gyertyaelfújás és ajándékosztás. Kapott egy diavetítőt, diafilmekkel, amiből a Sicc Afrikábant rögtön meg is néztük. Nagyon tetszett neki! És megkapta a gumilovat, amitől először megijedt, de azóta már megbarátkozott vele. Nem pont olyan, mint a bölcsiben, de így legalább nem unalmas. Sajna fotó nem készült Kép Újabb szó: naná! Kép Ja, és valszeg túl vagyunk a farkason, mert visszatért a régi vidám lefektetéshez hál'Istennek!
Holnap reggel apát is bevisszük a cégéhez Biatorbágyra, megdöntjük a hány-ember-fér-1-Twingoba rekordot... Az iskolatáskákat, süteményestálakat asszem madzagra kötjük és majd lebegnek utánunk Kép Még jó, hogy negyed 7-kor alszanak a rendőrök Kép
Jó éjt! pusz: bogancsi és 2 éves Tomi Kép

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

rékának és tominak is boldog-boldog második szülinapot kívánunk!!!!!!! az ismert okok miatt - vilka az ölemben - csak kisbetúvel, de nagy szeretettel!!!!

beja! én is tudok jó bőrgyógyászt, nem is messze tóletek, ha kérdekel!

menta! hogy sikerült a forgalom?

nyuszimanó! holnap péntek!!!!!!!

minden betegnek gyógyulást!!!

ha letettem vilkát és még ébren vagyok, írok rendesen is...

márti++
márti

Sziasztok!

Zafi!
Ja de jó! Attól, hogy te jól informált vagy mi még nem, szóval tessék bepótolni az írást, ami kimaradt. Hogy vagytok, Mikorra is vagy kiírva, milyen az új lakás? Merre jártok a kerületben levegőzni. Gyertek felénk bátran!
És a legfontosabb:
Rékának nagyon boldog születésnapot! Kép Kép

Bogancsi!
Tominak is boldog szülinapot! Kép

Cory!
Gyors gyógyulást a fiúknak!

Gorsi!
Jaj én is szoktam felmentést adni magamnak dolgok alól, de ehhez nem kellett terhesnek lennem, csak egyszerűen időnként kialvatlannak. Aztán persze bepipulok magamra, meg hat apa rosszaló tekintete is (ami kölcsönös, hogy ő épp miért nem segít nekem), meg engem is elkezd idegesíteni a rendetlenség ha körülnézek és sitty-sutty (amennyire azt Vili mellet lehet) midnent megcsinálok. Most pl. azért adtam magamnak felmentést a takarítás alól, hogy majd Karácsony előtti hétvégén megcsináljuk.
Ajándék Kép Azért kár, hogy így nincs meglepi. Mi most nem akartunk egymásra sokat költeni, közösen vettünk egy melegszendvicssütőt, de kölcsönösen lesz meglepi is.

Márti!
Ármin szövegek Kép

Borcsa!
Luca nana Kép Ez olyan mint mikor Vili villanyt kapcsolgat és "fütyül" (azt a fűzfánfütüylő rézangyalát) kiabál, vagy épp a játékokat teszi az ágyneműtartóba és "ajaj" felkiáltásokkal rohan utánam és megmutatja, hogy mi is az aktuális ajaj Kép
Tessék nem parázni! Észre se fogod venni hogy elrepül azi idő és te is érezni fogod a babó mozgását.

Beja!
A fentebb írtak rád is vonatkoznak. Úgy örülök, hogy nem bárányhímlő.

Menta!
Drukkoltam csak nem volt időm írni? Hogy sikerült? Szerencsére nem volt csúszós idő.

Zsuzsi!
Puhulnak már a mézeskalácsaid?

Ráérek írni, apa céges vacsin van, így írok kicsit Viliről. Eddig is dumált, a mondókákat párbeszéd formájában eddig is elmondta (én mondtam ő befejezte az adott sort) ez nem újdonság, de most elkezdett egyre inkább mondatokban beszélni és tökéletesen toldalékolni is, és magától modnókázni.
Én se akarom elhinni. Pl. megkérdezte ma "Hova ment apa?" "Apa vásárolni ment" Mikor hazajött: "Apa vásárolt pénzért" Elkezdett olyan szavakat is használni aminek nem érti pontosan a jelentését, ebből elég vicces dolgok sülnek ki. pl "bodlog hajszárító"
Este elpakoltuk a játékait utána mondtam, hogy na most már a Vilit is eltesszük holnapra, erre ő "Engem?"
Van egy régi memória játékom szokta pakolni Vili, mindegyik képre megkérdezi mi az, csak épp ilyenek vannak benne mint a Petőfi szobor, Pilvax kávéház, Rákóczi szabadságharc zászlaja, stb. Így ilyeneket mond "szobor Pető bácsi Sándor" No és a "Pista bácsi fűrészel.." kezdetű mondókát, amit végig el tud egyedül mondani, át is költötte "Pető bácsi fűrészel, dolgozik a fűrésszel..." és az átköltéseire nem felejti el megjegyezni, hogy vicces Kép .
Másik költeménye: "ubuka, ubuka, uborka, vers" Kép Azóta, ha megkérdezem, hogy van az a vers amit írtál ezt rögtön elmondja.
Kezd egyre szórakoztatóbb pasi lenni Kép !

De látom ahogy nyiladozik az értelmük a gyerkőknek mindenki egyre jobban szórakozik és legszívesebben megzabálná a tündérkéit Kép

Norci
norci

Zafi és Bogancsi:

Rékának, azaz kis kisasszonynak és Tominak, úrfinak nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk sok szeretetettel!!!!

Kép

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Kép
dzsili

Kép
dzsili

Sziasztok!

Rékának és Tominak NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Most lettem kész a szakdogámmal... reggel már csak ki kell nyomtatni, és vihetem köttetni, aztán be szegény tanárnak.. ja... még egy címlapot kell rittyentenem... fogalmam sincs, anno hova mentettem el... de ez a legkevesebb... asszem Kép Igaziból nem vagyok ám még mindig készen... de pár napig pihenni fogok.... vagy költözni.... Az előbbinek jobban örülnék...

... na megyek, mert 8-kor ébresztő...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Zafi
Üdv újra a fedélzeten!Kép Rékának boldog szülinapot kívánunk!!!KépKépKép

Bogancsi
Twini rekord.Kép Tominak is boldog szülinapot kívánunk!!!KépKépKép

Menta
Naaa, írd meg, hogy sikerült!

Peti már egész jól van, az éjszakát mindenesetre köhögés nélkül végigaludtuk.Kép
Most pár napja észrevettem, hogy kifejezetten rosszalkodik Peti mindennap egy rövid időre. Azaz direkt felborítja a szemetest, szétdobálja a kaját, stb. csak azért hogy bosszantson. És ilyenkor le vagyok tojva, aztán hamar túljut ezen a perióduson és újra "csak" a szokásos őt veszélyeztető nemszabad dolgok vannak.

Január elején lesz terheléses vércukor és még mindig ezt a szupercukros löttyöt kell meginni, de most citromot is kell vinnem. Annyi helyen hallottam, hogy csak zsömlét kell enni.

Remélem kisüt majd a nap.Kép
Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Most is csak gyorsan beugrok, hogy gratulaljak a szulinaposoknak Kép Igy is sajna csak utololag Kép, de elegge el vagyok maradva az ajandek vasarlassal es ugye ez a mai nap, mig a Fatus suliban van. Utana kezdodik a teli szunet. Tehat van kerek egy napom, hogy bevasaroljak. Igaz a baratainknak majd a csaladdal egyutt megyunk venni ajandekot a hetvegen.

BOLDOG SZULETESNAPOT TOMI!
Kép

BOLDOG SZULETESNAPOT REKA!
Kép

Andysj
andysj

HÁÁÁT!

Sajnos elbénáztam. Pedig már több, mint a felén túlvoltunk, amikor én béna!!!! nem ismertem föl egy álló kocsisorról, hogy az egy álló kocsisor és nem parkoló kocsisor és ki akartam kerülni őket. KépKépKépKép

Tényleg elég gáz, de nagyon-nagyon izgultam.
És egyébként jószándékú volt a vizsgáztató is, de tényleg. Én izgultam túlságosan.

Ezután összetörtem véletlenül a mobilomat, majd este a Corában vettünk egy kismamaszoknyát és csak az anyósom nézte meg, hogy hogy áll rajtam. Este, amikor megmutattam Győzőnek, azt mondta, kicsit túl őszintén, hogy olyan, mintha egy asztalterítőt kerítettem volna magam köré.

Szóval ilyen hormonális állapotban ezek elegek voltak ahhoz, hogy többször is jól kibőgjem magam és ne tituláljam a tegnapi napot egy túlságosan sikeres napnak.

De ha belegondolok, ez mind olyan apróság, ahhoz képest, hogy mindannyian egézségesek vagyunk. KépKépKép

Szóval minden rendben és köszönöm a sok drukkot! Legközelebb majd jan. 15-én kérem. Kép

Rékának és Tominak mi is BOldog 2. Szülinapot Kívánunk! KépKépKépKép

Zafi! Megkaptad a legutolsó levelem? Írnál majd, hogy ti hogy álltok a döntésben a dokinkkal kapcsolatban? Köszi!

Puszi!
Menta++ (23.)
menta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?