Sziasztok!
Beja
Nagy kő esett le a szívemről. Húúúúú.
A frászt hoztad rám!!!
De inkább csak aggódj, meg rémísztgess itt minket mint hogy valami bajotok legyen akármelyőtöknek is!
ParaBorcsa
Nyugi szerintem is a rákszűrés miatt van, és hogy ki tud józanul gondolkozni? Hát te, éppen az előbb írtad hogy mi lehet a gond!
Egyébként nagyon finoman fogalmaztál.
Értetek is szorítunk ám!!!
Zsuzsi
Hát nekem elég mackós lenne....
De az én párom nem olvassa a Netet!
Szegény Dóri apukájának mielőbbi gyógyulást kívánunk most már aztán!!!!!!
Solya
neked meg túl szőke?
Látjátok, hiába na tökéletes férfi ember nem létezik vagy ha mégis akkor.....az elkerül engem!
Én úgy tudom gombára is lehet valaki allergiás!
De az is lehet hogy valami olyan összetevő volt az ételben amire nem is gyanakodtál, vagy eddig nem volt rá reakció gy kizártad, nehéz dolog ezt ételeknél megállapítani.
linato, Szila
Örülök hogy tetszett, sokat gondolkoztam merészeljem-e feltenni, mégis majdnem pucér pasi a Babaneten, de aztán győzött a kisördög bennem.
Van főzös ürgém is egyébként!!!Csak hát most sütéses alkalom van, egyébként nekem a szüleimmel egyidős nagynéném szokott elképesztő butaságokat küldeni /mint ez is/ meglepinek!
Márti
Képzelheted két tesó mellett akiknek be sem áll a szájuk mégis csak muszáj kiverekednie magának a figyelmet!
Most is itt ugrál rajtam úgy hogy menni kell "bijkizni" /bírkózni/ és "bokcsolni" /bokszolni/ nem is értem egy nő miért ilyeneket akar játszani??????
A stílusát külön látni kéne, ugyebár a bratyókkal szokott esténként bokszolni ami abból áll hogy ugrál a nagy ágyon és bokszolja a fiukat akik már a röhögéstől fetrengenek, ahogyan a kezét tartja olyan csajos....
Beszélgettetek a tizenévesek ajándékozásáról azt hiszem Cory hozta fel a témát ha nem akkor bocsi rosszul emlékszem!
Szerintem kutya kötelessége a szülőknek /anyuka mindenek előtt!/ ismernie annyira a csemetéjét hogy tudjon tanácsot adni milyen baállítottságú a gyerek és mivel szeret foglalkozni, csak hogy ne nyúljunk nagyon mellé.Tizenévesnek meg hogy ne vágjon pofákat.Annyirekülönbözőek és nagyon nem mindegy hogy fiúk vagy lányok és hogy éppen milyen érettségi szinten vannak.
Én már jó előre mebeszéltem velük /gyerekeimmel/ hogy miket szeretnének én is ajánlottam nekik dolgokat aztán szétküldtem az ötleteket mindenkinek mást.
Nálunk menő volt most másoktól az óra /fogyó eszköz legalább négyet hagyott már el!/, a nyaklánc/bőrből olyan pasis vagy ezüst/, PS játék, foci mez,egyes könyvek /de az nagyon speciális mert enyém fiam sem szeret olvasni/.
Tudom hogy mindez pénz fügő, de órában sem csak márkás létezik, és PS -ben is vannak CD -k is nem csak DVD-k nem a legújabb verziók, amitől még kitűnően lehet használni.Szeretnek Legózni is az ugyanis igazából nem nőhető ki mert vannak olyan szerkentyűk amiket csak 12-14 éves kortól ajánlanak.
Ennek ellenére megint lesz egy ember az már tuti aki nagyon mellé válogat mert nem hallgat rám, de a fiaim nem fogják megszólni az is biztos.
Egyébként ha egyáltalán nincs ötelt és nem akarsz pént dugni a fa alá/ami őket biztossan nem bántaná, csak téged!/ még mindíg lehet ajándékutalványz is venni.
Csajoknak is menő az ékszer, itt is vannak nagyon frankó bizsuk is nem kell feltétlenül arany és drágakőre gonolni, egy pulcsi vagy szoknya,egy jó parfüm,/ami a fiamnál is bejön egyébként!/ napló titkoknak, még több könyv mert más beállítottságúak vagyunk mi nők, ha komolyabb emberke tudományosabb dolgok is jöhetnek, no meg társasok amiket még felnőttek is szívesen játszanak.
Tőlünk a Márkom telefont kért, nincs neki, szüksége se igen rá.....de ez a szíve vágy, most hogyan magyarázzam el neki hogy míg mások mondván anyuka és apuka dolgozik és nincs otthon már évek óta mobiloznak és számokat cserélgetnek, neki nem kell mert én itt vagyok és fölösleges hogy hívogassam.
Pech fiam ráfásztál mert anyád itthon van,ááááá.
Mátém egy játék laptopot kért, ami még hasznos is, most hogy írni és olvasni tanul.
Délután discóba megyek!
A suliba. Szendvicseket kenegetni és árulni az SZ.M.K.-nak jó mi? A fiam nem megy sosem szokott, én bezzeg igen, naná hogy mindíg megtalálnak ha valami kell, most Ms."én már olyan nagy lány vagyok ne vegyetek nekem játékot" sem megy nehogy lebukjon előttem. Hi-Hi-Hi de gonosz vagyok mi?
Jó hosszú lettem!
Dzsili