Boeske!
Lehet, hogy jön a foga is, mert fehéredik a két alsó fogacskájának a helye, de ha Lilire ütött, akkor a jelek még nem jelentenek semmit. A csajnál is úgy volt, hogy ha láttam, hogy meg van dagadva az ínye és már fehér is, az még nem jelentette, hogy bizonyos időn belül kibújt a kis fránya. Volt, hogy visszakúszott a kis genyó fogacska.
Szóval nem tudom, lehet, hogy ez is baj, de én nem hinném, hogy emiatt sír.
Andris egyébként forgolódik? Mert azt mondtad nemrég, hogy nem igazán... (vagy ezt Viki mondta a Mikiről?
)
Gratulálok a házassági évfordulóhoz! Nekünk a 3. lesz szeptember 3-án.
Reni!
Alapjáraton egész sokáig elvan hason. Percekig. Én is olyan vagyok, hogy nem szaladok oda az első nyekkenésre, és fordítom vissza, hagyom hagy próbálkozzon. Csakhogy amikor már igazán rázendít a sírásra, akkor az már azért van, mert addig nem sikerültek a próbái a visszafordulásra. Tehát amikor sír, akkor ő már nem próbálkozik. Akkor már csak fekszik, és két oldalt behajlított kezekkel kitámaszt, és esély sincs rá, hogy megmutassam neki, hogyan kéne visszafordulni.
De, abbahagyja a visítást egy idő után, de addigra már úszik a bukásában, ezért muszáj vagyok visszafordítani...
Lili??? Ne is kérdezd! Ő másfél hónapig szivatott ilyen téren. Igazából már megedződhettem volna, de hát a gyereksírást nem lehet megszokni (szerintem), és Bulcsúnak különösen nagy hangja van.
Mikortól megy bölcsibe Norbi?