Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ennyi szuperédes gyereket! MIndegyik gyönyörű, köszi a képeket!!!

Mi is nyaralgatunk, vidéki rokonoknál ülünk a házban ebben a "jó" időben. De gyerkők szuperül elvannak, legfőképp a 2 hónapos pumikölyökkel, imádják. De van kint malac, kiskacsa, kakas, pipi... Pösti gyerekeim élvezik nagyon.

Barbi, köszi, 18hós oltás-folt már elmúlt, nekem kicsit fura volt. B azóta is mondja,h "A néni szúj a dábi" (doktornéni megszúrta a lábit). +maska még azért icioicit várhat, de érlelődik a gondolat (és végre már nem csak bennem :) )

És képzeljátek, tegnap B közölte,h "edd, kettő, hálom, néééééé". Csak néztünk!(Na jó, számolni még nem tud, csak a szavakat jegyezte meg szép sorban.)

Kicsit olvasgattam vissza, de majd még próbálok jönni, most hívnak ebédelni.

Mindenkinek puszi, és szebb időt! (Jövő 7en áll. nyár lesz végre.)
rídonli#
 
 


Szellő, B ha megy aludni azonnal közli,h "Anya pójója", és csak a levetett pólómmal hajlandó aludni. Otthon ellopott egy hálóinget, az már folyton az ágyában van. Vmelyik nap séta közben a bkocsiból le akarta rólam könyörögni a pólót. (Mindig az jut eszembe,h szegény kis 2.gyerek, ennyi jut neki az anyjából, de aztán elhessegetem, ez az én saját Anyám mániája volt, jól belémvésődött. Nálunk sztem nem igaz.)
rídonli#
 
 


Tinu,
Tök jó, h az árajánlat oké :D akkor mennek a drukkok, h tényleg összejöjjön!! És Úrhida tényleg jó választás már csak a tavak miatt is :wink:

Ríd,
De jó lehetett a balatoni nyaralás és h Borid miket tud már :D
És hajrá hármaska!!! :wink:

Lindi,
Hű, micsoda lagzi lehetett :o :D

Deni,
Szupi, h ilyen jól haladtok a pelusnéküliséggel :D és szerintem nem baj, ha jutalmazod Bálintod a nagy műért :wink: Hol voltatok kirándulni, képek? :wink:

Neet,
Jó, h visszatértél, megmondtad megint a frankót :lol:
Lyme témában úgy néz ki, h ál-lyme-om van :shock: még 2 hét a megerősítésig. Csajod hihetelen nagy lett, alvós kép a legtuttibb :lol: és a kutty is cukorpofa :D

Rylie,
Képek eszméletlenek, gyöngyörűek a csajaid!!! :D Anyukádat kiengedték arról a borzalmas helyről?

Votiv,
Párod fiának +++++++++++++++++++++++++++++++!!!! Még kész szerencse, h időben észrevették.
Képek nagyon klasszak, hihetetlen milyen csajos LiliRóza és Isti pedig még mindig olyan jóképű pasi :D :wink:

Szrek,
Képek nagyon tuttik, látszik a pasiaidon, h tényleg büszkék és van is mire :D :wink:

Johi,
Sajna mi úgy néz ki a balcsinál leszünk, de semmi sem biztos, ameddig nem indulunk el :lol: :wink:

Ruz,
Mozi rulez :D

Gabi,
Neked is köszi a gyerkőcös képeket, annyira édesek :D Dorka egy kész hölgy, Boti meg igazi pasi :D

Szellőke,
Ünnepelted gyöngyörű és micsoda ajándék :D Atti nem semmi :lol:

Szülés témában tök jókat írtatok, mindenkivel vhol egyet tudtam érteni.

Kép Kép
curse
 
 

 
 

És én is tennék egy képet, ha nem haragszotok :D azt hittem tudok majd frissebet, de a 12 hetes uh-n nem kaptam képet :cry:
Kép

Azért sajnos még nem teljes az öröm, mert úgy néz ki benyeltük a toxot :cry:
Erről írnék néhány érdekes dolgot, mert szerintem sokan vannak még itt köztünk, akit érinthet a dolog.
Szóval én azt képzeltem, h már rég túl vagyok rajta, mivel mióta az eszemet tudom, macskákkal vagyok körülvéve. Gondolom azt nem kell ecsetelni, h pl. egy gyerkőc hogyan szeretgeti a macsekot. Volt ott anno minden, még talán nyálcsere is :lol: Aztán még azt is hittem naivan mivel rengetegszer érintkeztem nyers hússal, sőt mit több, meg is kóstoltam (pl. fasírt) és akkor még a tatárbeefsteaket nem is említettem, h szintén túlestem rajta. Arról már nem is beszélve, h anno mennyi mosatlan gyümölcsöt ettem meg. Na mindegy, szóval a leletem alapján már úgy néz ki, h voltam fertőzött, viszont bármilyen hihetetlen újra el lehet kapni és akut betegség lészen belőle, ami szintén veszélyes lehet a babára nézve. Szóval, a tévhittel ellentétben, újra meg lehet kapni (illetve nem is újra elkapható, hanem ha folyamatosan ilyen fertőző forrásnak van kitéve az ember). Ez roppant mód dühít, mert az ember teljesen nyugodt, miközben fennállhat a veszély.
Szóval, ha vkinek pozitív lesz a IgM értéke a toxoplazmánál, az kérjen beutalót a dokijától a Szent László kórház Lyme ambulanciájára (nem vicc, ők foglalkoznak a toxoval is). Most én is itt tartok, ma átküldött Faludi a Szent Lászlóba, ahol ugyan időpontos a rendszer mégis fogadtak 2 órás várakozás után (Adéllal egy élmény volt). Ott elmondta a doki, h az sztk-s leletem kevés ahhoz, h bármit le lehessen szűrni, meg nem is igazán megbizhatóak, úgyhogy ott is levették a vért és most két hetet kell várnom az eredményre. Nagyon-nagyon izgulok, drukkoljatok!!! És bocsi, h ilyen össze-visszafogalmazok, csak annyira bosszant a dolog. Adélnál pl. meg sem nézték a toxot, pedig állítólag kötelező lenne várandós anyukáknál. Bele sem merek gondolni, h mi lett volna, ha Adélnál születés után derül ki pl. abból, h vmilyen károsodása van :roll:

Kép Kép
curse
 
 


Curse,
:D egyrészt gratula :D :D ;) most hány hétnél tartotok? És a kkor Faludi?

másrészt drukkok mennek, ne aggódj, minden rendben lesz :D
hát igen, nekem UM kérte a toxót, itt lőrincen meg azt mondták, hogy mi a francnak és még nekem kellett erősködnöm, hogy de, vegyék le.
viszont ezt, amit mondtál, még nem hallottam, én úgy emlékszem (lusta vagyok előkeresni a hányódó papírokat), hogy valami nekem is pozitív volt, de azt mondták, minden okés :D
szóval abszolút nem divat sajnos toxót nézni, és tényleg úgy tudtam én is, hogyha egyszer elkaptam, akkor már nem okozhat problémát

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


SZIASZTOK!


Segítségeteket szeretném kérni: második gyerekemmel vagyok a 19. hétben és szeretnék átigazolni a Szt. Imrébe, mivel a mostani kórházammal elégedetlen vagyok. Bardóczi Zsoltot szemeltem ki, mert az anyukám hozzá jár, valki ismeri? Megosztanátok a véleményeteket?
A kórházra is kíváncsi lennék pl. szülőszoba, szülésznők, kórtermek, stb... Sajna nagyon kényes vagyok ezekre a dolgokra, így szívesen venném a tapasztalataitokat. Előre is köszi
nagy bea
 
 


Szrek,
Köszi :) Hát most kb. 11-12. hétben vagyok, a ticker az én számításom :wink: És igen, maradtam FP-nél. Egyáltalán nem bántam meg, továbbra is nagyon alapos és most h már csak a magánt viszi sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb :D Arról meg nem beszélve, h kb. negyedóra alatt sorra kerülök, időpontos, viszont nincs sok csúszás :D
És igen, jól emlékszel a pozitív eredményre, most már nagyon pipec vagyok leletek értelmezésében :lol: Szóval, ha az IgG pozitív, akkor azt jelenti, h már voltál (ezek az emlékező antitestek), viszont, ha az IgM pozitív, akkor az vagy friss fertőzés vagy nem régi fertőzés. Sajnos nekem ez utóbbi is pozitív lett, ezért gyanakodnak akut dologra.

Bea,
Üdv és gratula a pocaklakóhoz :) Bardóczy dokihoz, ha jól emlékszem Ancsi, Lindi és talán Szellőke jár :? Ők nagyon elégedettek vele, viszont elég drágán teszi a terhesgondozást, már mint a többi dokihoz képest, de állítólag így akar kevesebb beteget magának :?
Szülőszobák szerencsére egyszemélyesek, a szülésznők többsége nagyon ügyes, érdemes fogadni, ha esetleg több figyelmet szeretnél, meg mondjuk gátvédelmet is.
Kórtermek tiszták és nincs kórház szaguk. Általában kétágyasak, 2 szobához egy fürdő tartozik. Van egyszobás kórterem is, az fizetős. Napi 7e ft, de ez nem foglalható. Tehát, ha megszültél és éppen van szabad egyágyas, akkor tudsz csak olyat igénybe venni.
Nekem most kb. ezek jutottak eszembe. Majd jönnek a többiek és kiegészítik :wink:

Kép Kép
curse
 
 


Köszi curse a gyors választ és a sok infót. Holnap hívoma dokit, hogy átvesze-e, nagyon bízom benne.
Kislányod neve nagyon szép én is kacérkodoma gondolattal, hogy Adél legyen-e.
nagy bea
 
 


Sziasztok,
Curse: NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És kitartás az eredményig!!
Adél a pici képen nagyon cuki :lol:

Bea,
én kétszer is BZS-nél szültem, nagyon elégedett vagyok vele, kétszer is 4kg fölötti gyerkőt fájásgyengeséggel, emberi módon természetes úton szülhettem nála...Hálás vagyok neki,csak jókat mondhatok a szüléssel kapcsolatosan róla. A rendelése elég gáz viszont: pénzben rengeteg( Ancsi a legfrisebb összegeket tudja...), várakozni is sokat kell, de fizethetsz egészségpénztárral is.És a várakozás sztem okés annál,aki ennyi szülést vezet: konkrétan miattam is volt csúszás :wink: :lol: Tehát ott van, ahol lennie kell, azaz a szülőszobában, Veled.
A kórház, sztem az összes Mo-i kórház közül kiemelkedik, kulturált és nagyon jó, hogy SENKI nem mehet be a szobákba látogatni.Ezt mindenki megerősíti. S ha minden rendben, akkor nagyon hamar hazajuthatsz.

Mára ennyi +egy Eszter mondás. Reggel hallom, ahogy Atit hívja:
"GYere ide nyuszikám" :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szelloke
 
 


időnként ugye beszélgetünk autós és vezetős témákat. ezt meg kell osszam veletek 8) : 407es egyik hátránya, hogy nem a magyarországi utakra készült. értsd: baromira tapad az úthoz. van elől 2 kis műanyag bigyója, ami védi az autót, hogy nehogy sérüljön. no ez a műanyag rendszeresen lejön (hiába ragasztotta már vissza szerelő :roll: ). már megszoktam, hogy amikor megyünk mutogatnak a kocsi elejére. no a lényeg, hogy múltkor (Anyukám mellettem, Angi hátul) a Hősők terénél mutogatja egy szép terepjáróból egy pasi, hogy lejött. visszamutogattam, hogy köszönöm tudom. s fordultam is vissza menetiránynak. a pasi kiugrott az autójából, odajött az miénkhez, s elkezdte visszaillesztgetni. hááááááát bevallom nem kicsit hatódtam meg, hogy ilyen még létezik!!! :lol: :lol: :lol:

Szelloke! a levetett ruháidért kép :lol: :lol: :lol: , s no persze a többi is :lol: s ti már itt tartotok bicajozásban?! ejha! :lol:
nyuszikám :lol:

Ríd! "számolás" nálunk is nagyon menő. mostanság még kapcsolódott a bal-jobb is. mókás :lol:
levetett ruhához:nehogymán azt hidd, h azért ilyen a köli mert második, s nem kap elég figyelmet! olvastam több helyen, hogy ez próbáljuk ki mint nyugodtalváshoz módszer! 8)

Curse! wowwow és naaaaaaaaaagy gratula! :lol: :lol: :lol: én nem is tudtam :oops: már épp hiányozak a pocakok 8)

Ancsi! +++++++++

Bea! szia. Bardócziról jó véleményeket hallottam. kórházi dolgokat Curse jól összefogta. ha konkrétabb kérdésed lenne hajrá. én még egy vmivel egészíteném ki: mostanság nagy a tumi.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


s ha mán ígértem:
Kép kertipancsi

Kép itt jól látszik az új frizkó
gödibarbi
 
 


Curse,
hú, mennyi info! Ál-lyme, terhesség, toxoplazma... csak kapkodom a fejem. Babucihoz gratula, de ami nem vili: (mert ugye kimaradt pár hó nekem), szóval: amikor terveztétek picurit, már tudtad, h nem is lyme a lyme? És a toxoizé tényleg ennyire veszélyes lenne? Vagy csak az, amit terhesség során kapsz be? Anno én is kértem a dokim, h csináljanak egy tesztet, de negatív volt, amin jót csodálkoztam, mert mindig is voltak állatias élmények (höhö, anno kiszáradt kutyaszarral rajzoltunk a telepen a földre, tök olyan volt, mint a kréta, így utólag: fúúúúúúúúúj...)
És ezt a toxot midnen hónapban kéne mérni ahhoz, h megnyugodhasson a kismama? Legalább az első harmadban? Mert az oké, h pl én a terhesség elején negatív voltam, és közben meg kerültem a nyers macskákat, de el is kaphattam (volna?) időközben, nem??

Barbi,
Angi édes! :D Apának az Alfa elején van valami díszizé, ami néha lelóg, és pl fekvőrendőrökön írtó csikorgó hangot hallattunk...

Nagy Bea,
a H nagyon jó és szép (legalábbis a szülős rész), de úgy hírlik, átalakítják a szülőszobákat, és mindenhova futószalagokat tesznek be ágy helyett....

Szellőke,
tudod, nagyon lemaradtam, de... szóval a 2 ded között csak pár hónap korkül van??? És Esztered tényleg csak egy múlt, jó a tickered? Nekem legalább 2nek tűnik a képeken!!

Úgy tűnik,. jövőhéten a Balcsin lehetne összehozni egy babás talit. ;)
neet
neet
 
 


Neet,
naná, h kettő ;-) Ticker frissítve... 8)
Pár hónap korkül :lol: :lol: :lol:

jövő 7végefelé mi is újra Balcsin leszünk,szóval részünkről tényleg lehetne tali...

Kép
Kép
szelloke
 
 


Sziasztok!

Most beszéltem BZs-vel, hát hiába hivatkoztam az anyukámra, hogy hozzá jár, úgy elhajtott kapacitás hiányára hivatkozva, hogy szinte szóhoz sem jutottam.

Persze tudomom, hogy én rontottam el, hogy nem ott kezdtem, de próbálom vígasztalni magam, hogy hátha találok még valakit?
Valakinek tippje?
nagy bea
 
 


Curse,
nagggyon nagy gratullllla :D :D - és ne aggódj, minden ok lesz! Nagyon sok ilyen eset van mostanság (itt a bnyeten is) talán mert most került a figyelmünk középpontjába, nem tudom, de sok.

Neet,
jövő heti balcsis taliban mi is benne vagyunk (Lelle :D )

gyerkők pedig gyönyörűek! MIND!!

Johi,
Gondolok majd rád!!!! :) :)

Rylie,
hogy van legújabb kishölgyünk?

ésésés Macs! jöhetnél friss pocakinfóval!! :wink:

Kép
akata
 
 


Neet,
:mrgreen: száraz kutyaszar :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Hülye babanet csak engem sz..pat, vagy mást is?

Szellőke,
tökhülye vagyok, úgy értettem, h megszületett a nagy és aztán pár hó múlva teherbe estél, ez így állja a helyét, vagy nézzek utána ennek a fogantatás dolognak? Enyém olyan rég volt, h már nem is értem... :lol:

Nagy Bea,
ne törj le, inkább örülj, h nem vállalt el, mert ideje aztán nem lenne rád elegendő. Inkább keress egy kevésbé favoritot, hidd el, jobban jársz, mint a sztárdokikkal. Vagy szülj az ügyeletesnél. 8)

Akata,
majd átintegetünk, mi északi part.

neet
neet
 
 


neet

Köszi a biztatást, tudtok ajánlani egy kevésbé felkapott dokit a tétényiben magánrendelő telszámmal együtt.?
nagy bea
 
 


Á megint mennyi jó kép.

Curse: gratula a pocaklakóhoz. Bakker én is azt hittem, hogy ha már volt Toxo, akkor már nem lehet fertőződni. Ez engem is nagyon meglep, hogy még egyszer meg lehet fertőződni. Mindenhol azt olvasható, hogy nem. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Szellőke: én is éppen kérdezni akartam, hogy hogyan csináltad ezt a kis korkülönbséget. :-)

Akata: várom ám vissza a kolleganődtől a törött púdert. (bocsi az offért). :-) Balcsi, de jó is az. Én is mennék.

Nagy Bea: rengeteg jó doki van még a Szentimrében, biztos ajánl valaki valami okosat. Én nem ott szültem. :-)

Barbi: Angi édes, végre egy lány, akinek hasonló a frizkója, mint Fanninak. :-) Mi finomat eszik?

Na el, megyek utolsó független napjaimat élvezni. :lol: :lol:

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Lányok nagyon várom a válaszaitokat, totál kivagyok nagyon szeretnék váltatni, de a Bardóczin kívül nem tudok senkit.
Neetnek igaza van, lehet hogy egy kevésbé sztár, de jó doki kellene.

Aki tud ilyet írjon légyszi, mert nagyon sűrgős.

KÖSZI!!!!!
nagy bea
 
 


Curse :) Óóóóóóóóriási gratula!!! :D :D :D ez aztán a jó hír!! :D :D :D
Toxo :( persze hogy mennek a drukkok!! Faludi :D :D de jó, hogy ilyen alapos doki, meg hogy nem kell sokat várnod!
Kirándulás: Anyámék telkén voltunk Gödöllőn (nekünk már ez is kirándulás :lol:), ők most köszöntötték meg Bálintot, kapott egy barkácsasztalt mindenféle tartozékkal, ment is a harc értük rendesen a srácok között :lol:
Ilyet: Kép
Ja és nézd Bencust kezét, milyen profin csőkulcsozik már :wink:

Gabi :) Gyerkőcök nagyon édesek!! :D :D Te jó ég, mekkora már Botond! milyen szépen "kitölti" a hordozót :D hány kilónál jár a Fiatalember?

Ancsi :) Szupi, hogy minden rendben :) de remélem azért majd mesélsz, hogy merre jártatok?!

Neet :) Kutyaszaros rajzolás :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: Futószalag :mrgreen: valszeg ez lesz a jövő...

Szellő :) Jajj de édes a ruhás kép!! :D :D Eszti meg nagyon ügyes a bicajon!! és pikk-pakk megtanulta tekerni?

Ríd :) Király lehet ez a tanya! :D B-nek gratula a beszédéhez!! Hihetetlen, hogy már mennyi mindent tud!! :D Sztem se aggódj a ruha miatt, anyaszagú cuccnál nincs is jobb :wink: További jó pihizést Nektek!!

Barbi :) Nem magyar utakra készült kocsi :mrgreen: :roll: no igen... de tök jó, hogy vannak még jó fej vezetők!! (ma én is meghatódtam, mert 2x is átengedtek a zebrán) Angi új frizkója nagyon szuper, igazi nyári séró!! :D ez a medence meg wow és wow!!! és az a kék ott benne vmi ülőke?

Johi :) utolsó független napok :lol: És mivel töltöd?

Bea :) Doki: Ha már szóba került, akkor esetleg megkérdezhetnéd Faludi dokit is, Curse minden friss infot meg tud róla adni :wink: Én is nála szültem 2x, és már csak magánban rendel (de nem a felső árkategória), de szüléseket még vezet a H-ban.

HELP: Bencusnak nemsokára esedékes a 15hós szuri, nem tudja vki, hogy ehhez melyik homeós kivezető bogyesz kell? Amit Bálint kapott anno már nincs meg és sajna nem is emlékszem a nevére :oops: ráadásul ő még a régi oltási rend szerint kapta, Bencus meg már az új szerint, vagy ez mindegy? Az MMR is rémlik, ez a 15 hós? Eddig Bence az ACT-HIB+DPT D30 -at kapta kivezetőnek, jó ez most is vagy másik kell? Ha jól emlékszem, akkor a oltás nevével kell egyeznie a bogyesz nevének :roll: Esetleg ha van vkinek 15 hós kivezetője és jön Johiék esküvőjére szombaton, nem dobna meg pár szemmel?? :oops: :oops:

Kép
Kép
denizsa
 
 


Bea :) Ezt találtam, mint dr.Faludi-elérhetőség:
Bp., XI.,Lágymányosi u. 17/B.IIem.1/a
Tel: 466-40-15.
A rendelési időt nem tudom, majd Curse segít :wink:
denizsa
 
 


És még nem is írtam, hogy Bencus ráhajtott a fogakra: az alsó őrlők után most a felsőket növeszti, már kettőnek kint a hegye 8)
De befejezem a pofázkodást, ébred az illető...
denizsa
 
 


Deni: én ott leszek az esküvőn és tudok is belőle adni, mert megtaláltam, nem a többi között volt, hanem valahol tök külön, de megleltem. Úgyhogy adok belőle, nekem egy ideig tuti nem kő. :-)
Bencus tényleg profi. Született ezermester.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


köszi az eddigi segítségeket!
Curse: Esetleg tudnál nekem dr Faludiról egy picit írni: millyen stílusú, ár stb..? köszi
nagy bea
 
 


[quote="johanna1975"]D írta:johanna1975eni: én ott leszek az esküvőn

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és köszi a bogyeszt előre is!!! :D :D
denizsa
 
 


[quote="johanna1975"]D írta:johanna1975eni: én ott leszek az esküvőn
denizsa
 
 


[quote="johanna1975"]D írta:johanna1975eni: én ott leszek az esküvőn

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és köszi a bogyeszt előre is!!! :D :D :D
denizsa
 
 


Johi :) na ezt nem tudom, hogy sikerült 3x, de legalább látszik, hogy nagyon hálás vagyok! :wink: :mrgreen: :lol: :lol:

Kép
Kép
denizsa
 
 


Köszi-köszi lányok, aranyosak vagytok!!!! :D :D

Bea,
Elvileg küldtem privit, ha nem kaptad meg szóljál és újra küldöm. Akkor ezek szerint tudjátok már, h kislányotok lesz már mint a névválasztás miatt? :wink:

Szellőke,
„Gyere ide Nyuszikám" :lol: :lol:

Barbi,
Ejha, hát nem semmi az autós sztori, tényleg nagyon ritka az ilyen sajnos :roll:
Micsoda pancsolója van Anginak és az új frizkó rulez!!! :D :wink:

Neet,
Igazából terveztük a tesót, csak nem ennyire „hamar” (hiába olyan vagyok, akire ha ránézek, már terhes lesz :mrgreen: ), szerettem volna a végére járni ennek a vacaknak. Szóval még nem tudtam akkor, h ál-lyme-om van :wink:
És a toxo csak akkor veszélyes, ha a pocakosság alatt kapod el (nálam ez még nem teljesen tisztázott), pont emiatt elvileg az egész terhesség alatt nézni kéne, nemcsak az elején.
Száraz kutyaszar :lol: :lol: :lol:

Johi,
Igen, én is túlnyomó többségben ezt olvastam a toxoról, h ha már egyszer elkaptad, akkor már nem lehetsz többször, meg ha már volt macskád, akkor tutti túlestél rajta stb, aztán még sem igaz. Pont emiatt bosszant, mert én is ennek tudatában csináltam végig Adéllal a pocakosságot.
Ez is olyan, mint a bárányhimlő. Arról is azt mondják, h ha már egyszer voltál, akkor már nem lehetsz többször. Sajnos vannak hajlamosabb emberek illetve, akik folyamatosan fertőző forrás mellett vannak.

Deni,
Gödöllői kiruccanás jól hangzik, bizti szuper volt :D ahogy elnézem főleg a fiúknak :wink: Azért nem semmi Bencus kézügyessége, bár van kitől tanulnia :wink:
És 15 hós oltás kivezetőnk nekünk is van, ha esetleg Johi elfelejti az esküvőjük napján (ami szerintem természetesen lenne a nagy napon :lol: ) :wink:

Kép Kép
curse
 
 


curse: küldtem privit
nagy bea
 
 


Akata,
mire vagy kíváncsi? :)


Curse,
nagynagy gratula, szép pocakaosodást és sok ++++ tox miatt! Ha gondlod, én ajánlanám neked UH-ra Dr. Hajdú Krisztinát, van ő a praxisban és az Istenhegyi-n is, nem occccsó, de az ország egyik legjobb genetikus-szonográfusa és roppant alapos. Ha bármi látható baj lenne, nagy valószínűséggel Ő észre veszi..


Neet,
kutyaszar... :mrgreen: :mrgreen: mi anno a tehénlepényeket rajzoltuk át, igaz botocskákkal... hehe óccsó gyermekjátékok... :mrgreen:



Babaképek jóóóóók :) és Némó is!


Szülés-témához annyit: szerintem nekem azért volt a gyorsnál is gyorsabb szülésem mindkétszer, mert a fájdalomtól nem féltem, totál ki tudtam zárni a külvilágot (NEM tudatosan!!!!) és engedtem átfolyni magamon minden érzést (testi-lelki értelemben). Ja és elvárásaim sem voltak, csak annyi, hogy hagyjanak békén, viszont engem tényleg békén hagytak.... Csak nehogy rácáfoljak a harmadikkal....

Szép napot mindenkinek!

csók

macska
macskanyu
 
 


Macs :D hááát hogy mekkorákat tud rúgni :) , meg hogy megy a meló Füli_Pocakkal, és meddig dolgozol még és mi lesz a neve, meeeg Füles várja-e már a kistesót és még egy csokor dolog :) :) :) mesélj máááár!! :D

Kép
akata
 
 


Curse :) Köszi, ari vagy! :D :D És nem is írtad, hogy hogy vagy!? rosszullétek, fáradtság meg egyebek??

Macs :) Szia! :D Még annyival kiegészíteném Kata kérdésarzenálját, hogy hányadik hétnél is jársz, mikorra vagy kiírva?
denizsa
 
 


Sziasztok!

Curse:
nagyon örülök és gratulálok :D
Toxohoz drukk,de Macs jól beszél :arrow: Hajdú Krisztinára fel :!:

Macs:
szia :D
Igen igen mesélj!!!

Deni:
köszi a bókot,aranyos vagy :D
Ifiúr már 7kg felett járhat :lol: ,de a Te fiaid is nőnek,mint a gomba :lol:

Johi:
én is ott leszek lélekben :D
Pláne,hogy nálunk is lagzi lesz szombaton, a férjem bátyja nősül és a csajaim lesznek a koszorúslányok :shock: :lol:
Majd hozz fotókat :D

Szia Neet :D

petergabi
 
 


Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról, a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest
 
 
 


Nos:
1., meggyőzően nagyokat tud rúgni :mrgreen:

2., eléég jól megy a munka, persze nem esik jól a sok üldögélés, de állva és térdelve is szoktam dógozni. Füles ugye bölcsiben, utána meg nagyokat beszélgetük vele, meg játszunk, miegymás

3., Ha lyányka, akkor Karola, ha fiúcska, akkor Álmos, a második nevek még kialakítás alatt

4., októberig terveztem dolgozni, de lehet, hogy kinyújtom okt. közepéig. meglássssuk....

5., Füles várja és beszélget vele, meg főz neki "finnom kumplilevest", meg is eteti a pocakomat és néha ráripakodik, hogy " Viselkedjél Tesó!!" gondlom eme idill állapot rögvest megváltozik, ha a Tesó kibújik....


Denisának:

Kép
de ebből nyugodtan le lehet vonni egy hetet, mert ÉN pontosan tudom, mikor jött létre a kölek :mrgreen:

valamint: okt.21-re vagyok kiírva, de figyelembe véve eddigi összes gyermekeim érkezését, ÉN november első hetére sejtem a valós időpontot. Csak reménykedem, hogy nem nov.1 és nem nov.5.-e lesz. Pedig jó lett volna egy mérleg-baba, most jól körül leszek véve egy nyilassal, egy bakkal és egy skorpióval..... :mrgreen:

továbbra is csókhegyek mindőtöknek, néha azért bekukkantok :)


macs
macskanyu
 
 


annyit még hozzá: jövő héten megyek a vesekontroll UH-ra, akkor kiderül talán, valóban fiúcska-e, mint két hónapja mondták.
Egy tuti: ez a terhesség szinte olyan, mintha nem is lenne.... bődület, milyen könnyű, problémamentes, rosszullét-mentes, meg minden kellemetlenség-mentes. Rohangálok full enördzsivel, mintha semmi nem is lenne.....

nu L
macskanyu
 
 


Bea!
BZS-nél 15eFt a terhesgondozás és 10eFt az NST. (ha ottani szülésznőkből választasz)

Pannusoknak boldog névnapot kívánok!
(meg az összes Anikónak és Annának, beleértve magamat is ;-)

Johiéknak sok boldogságot kívánok az elkövetkezendő 70-80 évhez :)

ancsipancsi
 
 


Én is boldog névnapot kívánok minden Pannának, Annának, Ancsinak és Anikónak!!!! :lol:
Johiéknak szintúgy sok sok boldog évet!

písz.


Kép

és/vagy


Kép

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


és hogy a többiek se maradjanak ki:

Kép

és


Kép

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


csak, hogy magamat is fényezzem:

Kép


és most már itt sem vagyok, hív konyha, vár a csirkecomb...:lol:


legyen szép estétek!!!
zsancikant
 
 


még mit árulhatnék el magamról?

Kép
zsancikant
 
 


Nagyon boldog névnapot Pannusnak, Ancsinak és minden Annának, Anikónak!!!!!

Zsan :) :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Macs :) Köszi :D Szupi, hogy ilyen minden-kellemetlenség-mentes a pocak :D :D Füli de édes, ahogy így dumál a tesóval :D :D

Curse :) Ti végül nem jöttetek szombaton, nagyot aludt Adél vagy mi történt?

Rylie :) Minden oké Nálatok? Hogy vagytok??

Sajnos a hétvégi nagy eseményről nem sikerült vmi jó képeket készítenünk, az egyetlen tűrhető felvételen hátulról látszik az ifjú pár :mrgreen: :oops: de legalább a torta is rajta van :lol: és Johi király frizkója is látszik :D Remélem majd az ifjú asszony felrak rendes képet is :wink: addig is érjétek be az ízelítővel:
Kép
denizsa
 
 


Sziasztok,

Először is nagyon szépen köszönöm mindazoknak, akik eljöttek és velünk voltak és persze a sok gyönyörűséges ajándékot is. Azoknak is köszönöm, akik lélekben voltak ott, sokat számított ám. :lol:
Az esemény nagyon jól sikerült, az idő nagyon kegyes volt hozzánk, minden a tervek szerint zajlott (bár nem volt túl sok terv). :lol: :lol: Képeket teszek majd fel, csak még nem kaptuk meg a vendégektől.

Mi is boldog névnapot kívánunk utólag Annáknak, Anikóknak, Pannáknak.... (elnézést, hogy csak késve).

Macs: örömmel olvasom, hogy ennyire fitt vagy és enerdzsivel teli, küldhetnél nekem is. :lol: Fülesnek jó a dumája tényleg.

Gabi: nálatok hogy sikerült a lagzi?

Na L, mert várnak az itthoni teendők.

Jaj még azt akartam elmesélni, hogy mivel nászútra később megyünk, ezért tegnap akartunk csapni egy laza wellness napot, ki is néztünk egy szuper wellnesközpontot (lehet, hogy nem is annyira szuper). MIvel Zsolti vezetett, ő autójával mentünk én nem vittem se pénzt, se semmit, mondván minek... Na megérkezünk wellness helyre, ahol azzal fogadnak, hogy akkor ők most fotót készítenek rólunk, ki kell tölteni egy reg. adatlapot, valamint elkérik a személyimet, lakcímkártyámat meg mittoménmiazanyámat.... Na én mondtam, hogy nincs nálam, mert semmi nem hoztam, erre ők, hát akkor nem lehet bemenni. Mire mi, hát a férjem :lol: :lol: majd igazol engem (ezt általában a rendőr is el szokta fogadni, legalábbis nekünk már volt rá példa). Hát itt nem, ez egy akkora komoly hatóság, hogy ide nem engedtek be minket, mert nem tudnak rögzíteni a tagok közé. Mondom neki, akar a kis...szom tag lenni, be akarok menni szaunázni... hát ennyi a történet, szerintem eléggé gázos. Hogy jön ahhoz egy szauna, stb.., hogy az én személyimet nézegesse. Jó, hogy a boltban nem kérik el. És hogy jön ahhoz, hogy ne fogadják el egy másik felnőtt (büntetlen előélető állampolgár) szavát, aláírását, hogy az adatok a valóságnak megfelelőek.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


help:
Ancsi-féle lázmrő neve kéne nekem.
Ati fosik+lázal :-(

Kép
Kép
szelloke
 
 


Sziasztok!

Tényleg köszönöm mindnekinek a választ BS, UM kapcsán.

Ma megyek Vass dokihoz, és mindenre rákérdezek, ami elbizonytalanított (ha esetleg tudok olyan dolgokat, amit az ember lehetőleg előre kérdezzen meg az orvosától a szüléssel kapcsolatban, szívesen vennék pár tanácsot, mert mikor ottvagyok, semmisem jut az eszembe, és félő, hogy így majd a 38. héten jut eszembe valami fontos, és akkor már késő változtatni...).

Votiv, kérdeztél Vass dokiról: nagyon kedves, alapos doki. Én eredetileg év elején azért mentem hozzá, mert hormonproblémáim voltak régebben, és féltem, hogy majd nem vagy nehezen fogok teherbe esni (ehhez képest gyakorlatilag elsőre összejött, és ez a mai napig is annyira nagy örömmel tölt el, hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy itt ez a pici a pocakomban), és annyi orvosban csalódtam... Na de lényeg a lényeg, hogy vassdoki rögtön elsőre alaposan megvizsgált, elmagyarázott mindent, maximálisan elégedett voltam. Mikor a laboreredményekkel vissza kellett mennem, már állapotos voltam, így kerültem hozzá. ÉS mindig nagyon kedves és alapos (csak ez a délelőtt nem szülünk ne lenne...).

Üdv mindenkinek:
Pipal

Kép
pipal
 
 


Sziasztok!

Johi! Nagy nagy gratula nektek és sok boldogságot kívánunk :) Képekre nagyon kíváncsi vagyok :) Hová mentek nászútra?

Sajna nekünk már nem fért bele a szombatba a ti esküvőtök is, ugynais aznap 2 esküvőre voltunk hivatalosak és vittük a gyerekeket is :roll: Hát ... Egyik ceremóniából sem láttunk semmit és a kaják közben is a gyerekek után rohangáltunk, de legalább itt tuti nem híztunk egx dekát sem :wink: (még jó, hogy a múltkori 3 napos lagzira csak kettesben mentünk)

Hoztam eg ypár képet:


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Persze a nap végére mindannyian kidőltünk, a kölykök már a kocsiba ülést követő percben :)

Kép

Kép
lindicita
 
 


Na és akkor még egy pár szolnoki kép:
Kép

Kép

Kép
lindicita
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?