Curse
Óóóóóóóóriási gratula!!! :D
ez aztán a jó hír!!
Toxo
persze hogy mennek a drukkok!! Faludi
de jó, hogy ilyen alapos doki, meg hogy nem kell sokat várnod!
Kirándulás: Anyámék telkén voltunk Gödöllőn (nekünk már ez is kirándulás
), ők most köszöntötték meg Bálintot, kapott egy barkácsasztalt mindenféle tartozékkal, ment is a harc értük rendesen a srácok között
Ilyet:
Ja és nézd Bencust kezét, milyen profin csőkulcsozik már
Gabi
Gyerkőcök nagyon édesek!!
Te jó ég, mekkora már Botond! milyen szépen "kitölti" a hordozót
hány kilónál jár a Fiatalember?
Ancsi
Szupi, hogy minden rendben
de remélem azért majd mesélsz, hogy merre jártatok?!
Neet
Kutyaszaros rajzolás
Futószalag
valszeg ez lesz a jövő...
Szellő
Jajj de édes a ruhás kép!!
Eszti meg nagyon ügyes a bicajon!! és pikk-pakk megtanulta tekerni?
Ríd
Király lehet ez a tanya!
B-nek gratula a beszédéhez!! Hihetetlen, hogy már mennyi mindent tud!!
Sztem se aggódj a ruha miatt, anyaszagú cuccnál nincs is jobb
További jó pihizést Nektek!!
Barbi
Nem magyar utakra készült kocsi
no igen... de tök jó, hogy vannak még jó fej vezetők!! (ma én is meghatódtam, mert 2x is átengedtek a zebrán) Angi új frizkója nagyon szuper, igazi nyári séró!!
ez a medence meg wow és wow!!! és az a kék ott benne vmi ülőke?
Johi
utolsó független napok
És mivel töltöd?
Bea
Doki: Ha már szóba került, akkor esetleg megkérdezhetnéd Faludi dokit is, Curse minden friss infot meg tud róla adni
Én is nála szültem 2x, és már csak magánban rendel (de nem a felső árkategória), de szüléseket még vezet a H-ban.
HELP: Bencusnak nemsokára esedékes a 15hós szuri, nem tudja vki, hogy ehhez melyik homeós kivezető bogyesz kell? Amit Bálint kapott anno már nincs meg és sajna nem is emlékszem a nevére
ráadásul ő még a régi oltási rend szerint kapta, Bencus meg már az új szerint, vagy ez mindegy? Az MMR is rémlik, ez a 15 hós? Eddig Bence az ACT-HIB+DPT D30 -at kapta kivezetőnek, jó ez most is vagy másik kell? Ha jól emlékszem, akkor a oltás nevével kell egyeznie a bogyesz nevének
Esetleg ha van vkinek 15 hós kivezetője és jön Johiék esküvőjére szombaton, nem dobna meg pár szemmel??