Új privát üzeneted érkezett!

Én is dobok!

G
Ö
R
B
E

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

A kezdet:
Kép

...és most: :lol:
Kép
zapáné

És csak ebédelni szoktál???
Vendég

Nati :)
Kéne egy grafikon a napi elfogyasztott pezsi mennyiségről! :lol: Deciliterben!!! :lol: :lol:
zapáné

Most már nem vagyok olyan szigorú magamhoz, mint az elején. Reggelizni sosem szoktam. nem vagyok éhes. Kávézom. :oops: Tudom, hogy nem a legegészségesebb. De ha reggel eszem, beindul mindenem és nem bírom abbahagyni. Most már ebédelek rendesen. Rendesen? :roll: Sokkal kevesebbet bírok megenni, gyomrom akkora, mint az öklöm. Meg azért odafigyelek. Ma barnarizst csinálok magamnak. (A lasagneből szoktam enni! :wink: ) Délután és este meg visszafogom magam. Ha nagyon éhes vagyok, eszem abonettet sajttal, füstölt párizsival és rengeteg hagymával!!! :lol: Az elején nem ettem édességet. Zéró. Most már, ha megkívánom, eszem egy kis csokit is... Na, nem két tábla milkát, mint régen..... :lol: :lol: Édességnek kis barna gabonapehelygolyókat rágcsálok. Fincsi és eltelít hamar. ....és mégsem csokival tömöm a fejem. :wink:
zapáné

Ja, tegnap a család pörit evett tésztával. Én találtam a hűtőben egy kis rántott patiszont...... Nem is tudom, hogy került oda...... :lol: :lol: :lol:
zapáné

Nekem megállt 60-nál :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

És reggelizni sosem szoktam, és még mindig iszom a mályva teát!!!! :?
Vendég

Megcsinálod a grafikont??????????????
Vendég

Komolyan mondom, ha tudnék grafikon szerkeszteni, megcsinálnám!!! :lol: :lol: De nem'tok..... :?

Fogyival meg kitartás. Minél közelebb vagy az ideális súlyodhoz (kg, akkor tömegedhez.....), annál nehezebben megy lefelé. Ez látszik a grafikonomon is. Én meg ráérek. :wink: Most már jól érzem magam a bőrömben. Egy a méretem a 14 éves leányommal! Elhordom a megunt farmerjait!!! :lol: Ő meg lenyúlja az enyémet. :? :lol:
zapáné

Ja, egyé' szűztea kapszulát! Nekem bejött....
zapáné

Nekem nem, a mályva igen! de akkor sem megy lentebb
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Kitartás!!!!!!!!!!!!!! :wink:
zapáné

A má elfogyott...................... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Kép
zapáné

Megyek főzök egy kávét :wink:
Vendég

Hihi! Most raktam föl én is egyet! :lol:
zapáné

Akkor reggelizzünk 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég

Na, én jól is laktam.... :wink:

Mesélek:
Fölöttünk lakik egy nő a fiával, legyen Józsika. Éjjel jön át a lányom dühösen, aszongya nem tud aludni, mert Józsika hangosan nyög. :shock: Lehakítottam a tévét.... Háááát...nem Józsika nyögött!!! :lol: Kimentem az erkélyre hallgatózni. :oops: A nyitott hálószobaablak kb. 2 méterre volt tőlem... Anyám!!!! Mintha az ágy mellett álltam volna!!! :lol: :lol: Irigykedtem egy sort...... :oops: :lol: :lol:
zapáné

Hát akkor kinyögött :roll: :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?:
Vendég

Többiek? Ennyire hétvége van? :(
zapáné

Tele lesz velünk az oldal!!!!!!!!!!!!!! Nem baj majd átlapoznak rajtunk

Kép
Vendég

A kedvenc mosolygós szmájlim!!!!! : :oops: :oops: :lol: :lol:
Kép

A kis tüsi. 8)
zapáné

Este!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Hali!

Zapáné, Nati! :lol:
látom, jól elvoltatok délelőtt 8) 8)

Ticsi!
én nem tudok segíteni, nekem még nem volt hisztis gyerekem :D
4d-t sajnálom :? :twisted:

én dolgozom..... :evil:

ja, és végre megjött reggel piri amit küldtetek :lol:
de úgy, hogy egséz éjjel fetrengtem a görcsöktől :shock: :roll:

szóval hétfő 3.cn, reggel ( hajnali 6-kor, 1/28-ra kell ott lenni :roll: ) irány Tapolca :P
fincsi lesz a hétvégi ügyelet után :?

többiek?????????
Vendég

Vicuska!!

Akkor este nincs pezsi??????????????????????????

Kép
Vendég

Nati! :lol:

dehogynem :oops: , egy kortyoska csak jót tehet(csak ne tudja meg senki :wink: )
Vendég

Vicuska!!!!!!!!!!!!

Szupi az új vonalzód!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Vicuska :)
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Este nem leszek, megyünk kártyázni. De majd ott iszokkk! :wink: :lol:
zapáné

Hozzánk is jönnek!

Úgyhogy én is iszok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Nati, Zapáné!

köszike :lol:
akkor este egészségünkre 8)

csak mi tartjuk a frontot???????? :shock:

ráadásul én 2 beteg között :roll: :wink:
Vendég

Sziasztok! :D

Kicsit el voltunk havazva. Ma tartottuk apukám szülinapját és Krisi névnapját. Nem volt nagy buli, csak olyan házias.
Én már őszintén szólva meguntam, hogy Krisi ezt sem ehet, meg azt sem, mert ő mindig olyanokat enne, amit neki még nem lenne szabad. Így hát ma hagytam, hogy benyomjon egy fél krémest. Nagyon ízlett neki. :oops:

Vicuska :D

Akkor most már a célegyenesben vagy. Kitartás az ügyelethez!

Az alkeszoknak meg jó esti programot kívánok!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Bobóka!

Boldog névnapot Krisinek, és egészségére a krémest!
Vendég

Sziasztok csajok!
ÉN is itt vagyok, most értünk haza, vásároltam egész nap :lol: Mindent vettem, csak azt nem amit akartam :lol: :lol: :lol: :lol:
Mivel lefogytam, így a cuccaim nagy része, amiket nemrég vettem, lóg rajtam mint tehénen a gatya, így muszáj voltam venni egy-két új cuccot! :lol: :lol: :lol: :lol: á imádok vásárolni mondtam már? :lol: :lol: Egész nap plázáztunk, meg voltunk a humanikban, deichmannba, a takkoba.......................... :lol:
babácska08

Bobóka! :lol:

fincsi is az a krémes 8)
Boldog Névnapot Krisinek :D

Babácska!

de jó neked :P :P :P
pirkóval mi a helyzet? :roll:
Vendég

Vicuska!
Ha reggel fél 8ra kell menned, akkor gondolom nem leszel ott 11-ig. Mert nekem 11-re kell. Ha ráérsz, 10 körül átmegyek, de ezt még meg kell beszélni apukámmal, mert ő akar vinni és nem hiszi el, hogy egyedül is el udok vezetni. :roll: :evil:

Zapáné, Nati!
Gratulálok a fogyáshoz!! Nem semmi, nagyon büszke vagyok Rátok!!!! 8)

Babácska!
Én is imádok vásárolni!!! Neked is gratula a fogyáshoz!!! :lol:

Bobóka!
Boldog Névnapot Kristófnak!! Annyira tetszik a neve! :lol:

Tegnap a szüleimnél voltunk Cserszegen, van egy kemence, amiben finom kenyérben sült csülök volt. :lol: Este meg halászlé volt a barátoknál. Én 10kor hazajöttem. Olyan vagyok mint egy nyugdíjas. Uram persze maradt. 3-kor jött meg. :roll: :lol: :lol: n meg feküdtem az ágyban és hallgattam a zenét, ami a partról jött. És azzal nyugtattam magam, hog jövő nyáron is itthon leszek, mert a másik szobában fog aludni a babucink. :lol:

Ma pedig lemegyünk a strandra. Vagyis a férjem levisz, mert a gyaloglás még nem nagyon megy.

KépKép
zsófikukac

Tudok vezetni= udok vezetni. :lol:
Én=n
reggel van!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
zsófikukac

Na ez szép kis laptetű! :lol: :lol: :lol:
Jól elvagok itt magamban! :lol:

KépKép
zsófikukac

Kukac!!!

Nekem küldhettél volna abból a csülökből, felfüggesztettem volna a fogyókúrámat!!!!!!!!!!!!! Hmmm de jól hangzik!
Vendég

Szép reggelt!

Hogy ti mennyit írtatok! :shock: ....és mennyit ittatok! :shock: :lol:

Csak futtában olvastam át, nem vagyok valami jól és jó társaság sem vagyok.....

Zsófi!

Örülök, hogy pozitív vagy, nagyon sajnálom, hogy ezen kell keresztül menned, de sikerülni fog a lombik meglátod, csak gondolj sokat az avatarodra! :wink:

Ticsi!

Nálunk hányás nem volt, hiszti az annál több, de nálunk is a babusgatás jött be! Nem lett belőle később baj, nem nőt (annyira) a fejünkre, de így, hogy eltelt majdnem 10 év azóta, asszem jó döntés volt, mert nagyon szoros a kapocs és még így kistiniként is adogatja a puszikat, bújuk időnként, ami nagy kincs, elnézve a többi gyerek, szülő kapcsolatot!

Vicuska!

Örülök, hogy bepiriztél! Akkor holnaptól már élesben megy! Növeztgess sok szép tüszőcskét és hajrá ikrek! :wink:

Zapáné, Nati!

Nagyon ügyik vagytok! Én már soha nem leszek annyi! :roll:

Zsu!

Drukkolok neked péntekre! Sutyiban lősz tesztet előtt, ugyi? :wink:

Bobóka!

Boldog névnapot Kristófnak!

Fenci mikor jön meg? Olyan sokat gondolok rá!

Ennyi maradt meg bennem, bocsi aki kimaradt!

Kép

Kép
gröni

Sziasztok Banyák!
Ìrok gyorsan, most van pár percem! Szóval jól vagyok, jól telik az idö a szülökkel. Itt is dög meleg van már!!! :cry:

Kedden megyünk haza, úgyhogy kb két hétig nem leszek, de remélem lesz idöm néha bekukkantani, hogy mi újság Fencivel és Zsuval! Nagyon drukkolok nektek! :wink: :wink: :lol:

Vicuska te pedig már augusztusabn kismami leszel!! Hurrá!!! :P

Ja és holnap délelött megyünk genetikai uh-ra, remélem minden rendben lesz, na és hogy megtudjuk a csöppség nemét is!! 8) 8) Azért még megpróbálok utánna jönni!

Mégegyszer köszönöm a szülinapi köszöntéseket!!!:P

pussz Mindenkinek! :)
susy75

Hali csajok! Itt szépen süt a nap, és meleg van! jeeeeeeeeeeeeeeeee
végre valahára, így már van kedvem elindulni holnap :lol: :lol: :lol:

Most vagyok túl a vasaláson, már csak be kéne pakolni :lol: :lol:

Zapáné

én 65ről indultam, most 60 vagyok, és az 57-et céloztam meg :lol:
odáig már nincs sok hátra, remélem utána már abba tudom hagyni :lol: nehogy elfogyjak :lol: :lol:

Susy

drukk a holnapi uhuhoz! Gyere majd a hírekkel! Sztem nunisod lesz :lol:

Zsófi

olyan jó olvasni ,milyen pozitív vagy! :wink: :wink:
Biztosan meglesz most már a gyümölcse :wink:

Vicuska

látom megérkezett hozzád a piri, amit küldtem :D Most már sinen vagy! jeeeeeeeeee! Nekem barna van :? Piri még sehol :roll:
babácska08

Jaj képzeljétek este milyen ciki helyzetbe kerültem :oops:
Tegnap délután megszédültem, és este meg elkezdett szúrogatni a szivem körül, de inkább baloldalt, azt hittem a szivem, rohantunk is az ügyeletre, doki megvizsgált, azt mondta hogy tuti nem a szivem, hanem csak a bordaközi izom, biztos rosszul fordultam mikor levegőt vettem, vagy mi :roll: én már azt hittem infarktusom lesz :oops: :oops: :oops: kicsit ciki volt, hogy ügyeletre mentünk, de legalább így nyugodt lettem, hogy ma biztos felkelek :lol: :lol:
babácska08

Sziasztok Csajok!

Nati invitálására itt vagyok. 8)
Nem igérem hogy mindig képben leszek és tudok annyit írni és olyan sűrűn mint Ti,de ahogy tudok jövök.

Nagyon örülök hogy a régi-újak előkerültek!!!! :D Teljesen más így a topic. Végre van benne "élet" megint!!! :lol:

Zsófi!

Hajrá lombik! Ne keseregj. Tuti biztos sikerülni fog. Mikor nekem csinálták az inszemet,már nekem is újra volt endóm. És ráadásul elég szar helyen. A dokim már simán kitudta tapintani a kezével. És látod mégis itt van Velünk Flóra!! :D

Vicuska!

Neked is megy a drukk a lombikhoz. Ez annyira izgi. Lehet már izgulni értetek! :D

Most ennyi vagyok. Mosogatnom kell,és még szalad az egész lakás. Még beágyazva sincs. Komolyan mondom úgy megy az idő hogy valami iszonyat. Van hogy azon kapom magam dután hogy még nem is mosakodtam meg(reggeli arcmosás) és még fogat se mostam és rohangálok hálóingben ami tiszta tej. :lol: És csak etetés büfiztetés pelenkázás. És ahogy vége kezdhetem előlről. :lol: De nem baj mert ezt akartam. Meg majd csak belejövök hogy jobban legyen időm mindenre.
Csak ne látogasson így meg senki. :lol:

És akkor a képek amiket Nati szintén hiányol hogy nem rakok.
csipcsab

Kép fürcsi apával Kép Kép mosolyalbum Kép itt is Kép fáradtan de Boldogan. Flóra meg fitten. :-)

Az utcsó képen elég brutálul nézek ki. :lol: Ez pár napja készült. Azért azóta már jobban nézek ki. 8) :lol:

Remélem nem voltam túl sok ezekkel a képekkel. :roll:
csipcsab

Sziasztok! :lol:

Itt egy rég (másfél-2 hónapja) eltűnt. :oops:

Remélem csak jó dolgok történtek errefelé mostanában.Ki van zárva, hogy végigolvassam azt a többezer :D oldalt amit azóta írtatok...egy kis összefoglaló viszont jól jönne :oops: ..ha vki esetleg ráérne és lenne kedves írni egyet.

Rólunk:
Nálunk a kezelés lejárt, másfél hónapja volt az utolsó szuri. Jó lett volna mostanában egy peteérés, de sztem nem volt....a pg 53 páfránymentes teljesen...eltart még egy ideig míg magáratalál a hormonrendszerem.

Hőhullám is van még néha...de hát innentől már próbálkozgatunk...vaktába lövöldözünk. :lol: Lombik egyenlőre nincs tervben...meglátjuk mi lesz ha majd megjön.

A nyár suli után 3 hét szuperinztenzív tanfolyamal telt...nem volt megállás.A szakdogám is behalasztottam...majd januárra lesz esedékes.Közben németül tanulgatok..

Voltunk1-2 helyen kirándulni, ilyenek lesznek még hátra...nemtom lesz-e hosszabb lélegzetvételű nyaralás az idén. Motorozni sem tudtunk még igazán mert a vizsga is csak 10 napja volt, aztán várni kellett a papírra, most meg magára a jogsira...még vagy 8 napot.Azért már mentünk 1-2 kört így nem szabályosan 8) ...meg tán ma is megyünk ha nem esne végre...de itt feszt esik. :(

CSipcsab
Nagyon édi mosolya van Flórának! :D

Zsófi
Kitartás!!!

Puszi mindenkinek.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Majd jövök gyakrabban mostmár.
vizkriszisback

NApot!

Köszi a tippeket, mi is az öleléses verzióra tértünk át, és, megcisklandozzuk, ha nagyon belelovallja magát a hisztibe...hát majd kiderül, ha két három hét után sincs semmi változás, akkor kell vmi más...ostor... :lol:

Nati

Sztem se normális! Főleg, hogy ez a hányás iszonyú mérteket ölt, nem is tom, honna merít enerdzsit...de amikor tóna borona orvost megjártunk se lettünk okosabbak. Látható, kimutatható oka nincs, vagy lelki, vagy genetikai...úgyhogy abbahagytuk a dokizást. és várunk.

Zapáné. Nati

Csúcs ez a súly, nemsokára én is beállok a sorba, még úgy másfél év, és újra kezdem a nem evést...addig szedjétek össze a jó tapasztalatokat, hátha gyorsabban lemennek a dolgok.

Gröni Drága!

Hogy hogy nem vagy jól? remélem csak a visszatérő hőhullám miatt, jajj pihenj, inkább írok smst! Coríjjad! :D

Csipcsab!

Flóra csodaszép, és milyen mosolygós...és ne hülyéskedj, láttál volna engem a 2. napon! anyám, élőhalott, a folyton üvöltő gyerekkel...kisimult, és fitt vagy te is! :D

Krisz

Üdv újra a porondon! :D

Tegnap már nem volt erőm éjszaka írni, kicsi nehezen ütöttük ki a gyereket, hossszú napok óta először kimentünk...igaz még sár van, de már nem lehetett bírni tovább...úgy nézett ki, mint a kismalac, de felpörgött, és alig akart bejönni, meg elaludni...

Ma mosok ezerrel, keddig meg kell száradni egy csomó cuccnak, mert megint jön a víz! :x

Cép napot, majd holnap követem a termést!

Jó pezsizést!

Kép
ticsimû

Baba!

El is felejtettem! :oops: De aszittem már úton vagytok! Jó pihenést, szeretgetést, feltöltődést és persze jó időt, valamint piri kerüljön el messzire!

Susy!

Drukk az uh-hoz és, hogy megmutassa a micsodáját! :wink: Itthon pedig neked is csupa jót és szépet, érezzétek jól magatokat! :wink:

Krisz!

De jó, hogy jöttél! Sajnálom a mellékhatásokat és a rossz időt! Küldd ide, én elviselem! :D Most spontánkodtok vagy lesz valami beavatkozás?

Ticsi!

Éjszaka már összepakoltunk, hogy megyünk a kórházba olyan görcseim voltak! :cry: Indulás elött rámjött a hasmars és elmúlt a görcs! Pedig aszittem, hogy már kiismeretem magam! Basszus, olyan volt, mintha pisiltem volna, csak egy lyukkal odébb! :oops: 8) Nem tett jót a lelkivilágomnak, megint elkezdtem nagyon parázni! Pihenek ezerrel, úgy nincs panaszom! Nálunk nagyon meleg van, cserélnék veled! Sehogy sem jó, ha esik azért nem megyek ki, ha meleg van azért! Olyan vagyok, mint egy hulla, nem látott nap ezen a nyáron!

Kép

Kép
gröni

Vicky kukisára akartam még reagálni! Nagyon szépen megmutatta, hogy mit hord a lába közt! :D Gratulálok! :wink:

Kép

Kép
gröni

Kép

Csak bekukk, mert csomagolok. Holnap tábor. Csak szombaton jövünk haza.

Krisz :)
Rég beszéltünk már..... :wink: :lol:

Néha bekukkantok azé' még ma! 8)

Mit fogok itthon hagyni?????? :roll: :roll: :roll:
zapáné

Vicky :D

Üdv a kukishordozók klubjában. Nem tudom, mit szerettetek volna, de hidd el, hálás leszel a kisfiúért. Most már nem mernék én sem bevállalni egy puncist.

Mindenkinek köszönjük a névnapi köszöntéseket! Nagyon aranyosak vagytok!

Marietta :D

Ha beáll a napirend, könnyebb lesz, addig kitartás!

Zsófi :D

Egye fene, nektek is lehet Krisitek! De a Márk sem rossz név, ugyi Nati?

Gröni :D

A szívbajt hozod rám! Tessék pihengetni! Napozni még ráérsz.

Susy :D

Jó lenne, ha még benéznél holnap az uhu eredménnyel, nagyon kivi vagyok!

Nekem is holnap kell mennem 38. heti uh-ra, meg nstre is. Én még nagyon nem érzem, hogy itt lenne az idő. Kicsit szűkösen, de jól elvagyunk így ketten.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?