NApot!
Köszi a tippeket, mi is az öleléses verzióra tértünk át, és, megcisklandozzuk, ha nagyon belelovallja magát a hisztibe...hát majd kiderül, ha két három hét után sincs semmi változás, akkor kell vmi más...ostor...
Nati
Sztem se normális! Főleg, hogy ez a hányás iszonyú mérteket ölt, nem is tom, honna merít enerdzsit...de amikor tóna borona orvost megjártunk se lettünk okosabbak. Látható, kimutatható oka nincs, vagy lelki, vagy genetikai...úgyhogy abbahagytuk a dokizást. és várunk.
Zapáné. Nati
Csúcs ez a súly, nemsokára én is beállok a sorba, még úgy másfél év, és újra kezdem a nem evést...addig szedjétek össze a jó tapasztalatokat, hátha gyorsabban lemennek a dolgok.
Gröni Drága!
Hogy hogy nem vagy jól? remélem csak a visszatérő hőhullám miatt, jajj pihenj, inkább írok smst! Coríjjad!
Csipcsab!
Flóra csodaszép, és milyen mosolygós...és ne hülyéskedj, láttál volna engem a 2. napon! anyám, élőhalott, a folyton üvöltő gyerekkel...kisimult, és fitt vagy te is!
Krisz
Üdv újra a porondon!
Tegnap már nem volt erőm éjszaka írni, kicsi nehezen ütöttük ki a gyereket, hossszú napok óta először kimentünk...igaz még sár van, de már nem lehetett bírni tovább...úgy nézett ki, mint a kismalac, de felpörgött, és alig akart bejönni, meg elaludni...
Ma mosok ezerrel, keddig meg kell száradni egy csomó cuccnak, mert megint jön a víz!
Cép napot, majd holnap követem a termést!
Jó pezsizést!