Új privát üzeneted érkezett!

Na még egy kérés:

Anna!
Légyszi amikor lesz egy kis időd írd le nekem,hogy Panna miket eszik,miből mennyit,hogy hány kiló,hány cm!Köszi! :D
Természetesen neki is Boldog névnapot!!

Mostmár tényleg megyek,jóccakát!
Vendég
 


Ani,
Köszi a segítséget, körbenézek a boltokban, hátha találok valami szépet!

Alexa,
Panna mindenevő! Reggel általában kakaó 1,5dl+kalács lekvárral(1-2 szelet), vagy tojás(1 db), vagy virsli(1 db), párizsis kenyér, téliszalámis kenyér(imádja a téliszalámit), napközben nasi(keksz, tejszelet, imádja a túrórudit, a bűnözés:burgonyaszirom), ebéd általában főzelék(borsó, zöldbab, tök, burgonya, paradicsomos burgonya, cukkini, sárgarépa), ami tejjel és tejföllel, néha tejszínnel készül(kb3-4dl), husi bele(csirkemell, pulykamell, marhahús, imádja a májat(akár resztelt májnak elkészítve is, kevés fűszerrel), nem ritka, hogy azt eszik, amit mi(kedvenc:csirke pörkölt, nokedlivel, tejföllel), krumplis tészta, bolognai spagetti, levesek(karalábé, borsó, frankfurti, húsleves(ebből a főtt répa-imádja), sült csirkehusi. Uzsonnára vagy banán(1 db), vagy krémtúró vagy joghurt(2db). Szoktam neki adni sárga és őszibarackot is, de görögdinnyét is! Azt is nagyon szereti! Az almát egészben adom a kezébe és nagyon ügyesen harapdálja! A paradicsom is kedvenc(uzsira egy kis párizsis kenyérrel). Vacsi vagy valamilyen főzelék, vagy tejbegríz(3-4dl) esetleg tojás(2db),virsli(1 db). Annyit tudnod kell, hogy Panna mindíg eszik, ha valaki nálunk eszik. Körbejár és kéreget mindenkitől. Főleg, ha kedvére való a hami!
Mindezek ellenére nem egy dundi kislány. Most 10-10,5 kg, és ígérem lemérem legközelebb hány centi. Viszont rengeteget mozog, tehát nem csoda, hogy ilyen! A fiam is hasonló volt, sőt még most is kis szikár, szálkás srác! Pedig Ő aztán eszik, mint a gép!
Az italon most változtattunk, mert eddig mindíg teát ivott(mecsek babatea), de javasolta a doki, hogy adjunk inkább vizet, mert a tea elveszi az étvágyát! Tényleg jobban eszik, amióta babavizet és almalevet kap. Tea csak a vacsihoz van!
Hát most hirtelen ennyi jutott az eszembe, ha kérdésed van, írj nyugodtan!

Hát ennyi ma estére!
Jó éjszakát Nektek!

Kép
Kép
szofika3
 
 


Csehi,
Mindenképp tegyél fel képet a babaszobáról, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lett!!!!
Bencust még a tegnapi napocska se tudta előcsalogatni, de már teljesen nyugi vagyok, jön, amikor szeretne!! :P

(ma inkább ne, mert a dokim kirándul, tegnap délután-este meg bulizott, de holnap egész nap ügyeletes lesz, talán majd akkor – nagyon sz…r, hogy mindig van valami, ami miatt jó lenne, vagy nem lenne jó, de úgy vagyok vele, hogy úgyis akkor jön, amikor ő szeretne. No meg ma van a szülésznőm névnapja is, biztos ő is ünnepel... bár őszínte leszek, ha beindul a szülés egyik sem fog nagyon érdekelni :oops: :wink: )

Anna,
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek névnapotok alkalmából!! Akkor ezért volt az a nagy takarítás :wink:
Látom, Te is nagy babaholmi „vadász” vagy!!!! Nekünk is sok holmink van a tesz-veszről meg innen-onnan.. Volt idő, amikor le se tudtam kattani az internetről… :oops: Most már alábbhagyott a lelkesedés, de már meg is van minden.
Ani javasolt turkijain kívül még a Gyár utcait tudnám mondani, Kata mindig azt dícséri. De majd valóban jön ő, és elmondja, mert ebben ő a profi!!!

Ani,
Nagyon édes kis pufók baby Danika!!!!! Rettentően aranyos!!!!! Örülök, hogy már együtt lehetnek, remélem lesz hamar tejcsi is és Danika is rendbe jön! Hát, nem irigylem őket, de fő az optimizmus!!!!! :P
Roni pedig továbbra is csodaszép!!! Olyan kis szép bőre van és nagyon édes ahogy nevet!!! Igazad van, fő a tudatosság!!! Ügyes vagy!! :wink:
Vikiéknek jobbulást, sajnálom Levikét, remélem hamar visszaszedi a kilókat és ismét olyan kis csábító lesz, mint eddig!!!!

Kriszti,
Ez igen, ti aztán jó sokszor esztek halászlét!!!!! Irigy-irigy!!!! :wink:

Alíz,
Örülök, ha kicsit is, de javul a kezed, reméljük, innen már csak jobb lesz!!!! Látom, azért rajtad is kitört a kismami láz és sütögetsz!!!! :lol: :lol: Milyen az a pingvin szelet??? Ma én is sütni akarok – és fogok is!!!!

Alexa,
16 fogacska??? Az igen, valóban csodás lehet, ha mosolyog és látszik mind!!!!! Jön a hétvége, reméljük jó lesz az idő is és mehettek pancsizni a kertbe!!!! :P

Rólunk: tegnap kisebb-nagyobb szünetekkel, de szinte egész nap érezgettem a pocim - hol fájdogált, hol feszített vagy kemény volt - de semmi rendszeresség :shock: . Már ma is érzem, de egyáltalán nem erős vagy fájdalmas (gondolom, ami késik nem múlik :shock: :oops: ). Ma megint megyünk nst-re, holnap pedig nst és magzatvízvizsgálat. Azért boldog lennék, ha holnap már szülnénk is :P :wink: (na jó, ígéretet tettem, hogy még egyszer nem "programozom" be magam :lol: :P ).

Szép napot nektek, majd jövök, csak most lassan keltenem kell Apácskát, hétvégén 8-9 között van csak állítólag nst, így ma sem aludhatja ki magát :cry: :cry:
Vendég
 

 
 

Hello-bello mindenkinek!

Próbálok visszaolvasni, bár nem kicsit vagyok most elmaradva...

Ani: basszus, még mindig nincs hang a gépemen, ezért sajnos a Roni-horkol videót csak nézni tudtam, hallani nem, de így is nagyon cuki a cumizós relax.
Sajnálom szomszédod babáját, hogy fertőzést kapott,én azt hallottam, hogy amikor előbb reped meg a burok, mint a fájások elkezdődnének, akkor fennáll a Streptococcus fertőzés, gondolom, az lehetett.

Roni: a pingvin-szelet csak a kezdet! :lol: Egyre jobban fogsz ám örülni annak, hogy mostantól mindenre jobban lesz időd, és már nem kell a meló miatt idegeskedni, csak a babavárásra kell koncentrálnod.

Judy: ez a legrosszabb ebben a mostani időjárásban, hogy az ember nem tud előre tervezni semmit se. Ha előre befizetett nyaralása van az ember lányának, muszáj elmennie, a jó időért meg csak imádkozni tudunk...Mi is jártunk már úgy, hogy befizettünk (november hónap, melegvízű fürdő), és még fűtés sem volt a szobákban, mit ne mondjak, remek kis gyulladással sikerült hazatérnem, úgy megfáztam. Ez tavaly volt, idén úgy döntöttünk, nem megyünk inkább sehova, bár már elvonási tüneteim vannak...(gerincsérvem van, műtöttek is, és jót tenne neki egy kis termál.)
Sajnálom unokahugodat, át tudom érezni a helyzetet. Remélem, hamar felépül lelkileg.

Chrissy: jó bográcsozást! Mi is megyünk vasárnap Öreghegyre bográcsozni, marhapörkölt lesz, remélem nem esik bele az eső... :lol:

Nati! Majd írd ám meg, mi volt NST-n! Néztem a vonalzódat, sokat sejtet.....azaz lehet, hogy napra pontos lesz??? :lol: :lol:

Gabi: Talival kapcsolatban: Livike délutános lesz azon a héten....basszus.....pedig hajt ám a kíváncsiság, szívesen megismernék mindenkit! Szabit kérhetnék, de sajnos úgy áll a helyzet, hogy örülnöm kell annak is, hogy a táppénzem után visszavettek az eredeti állásomba, nem nagyon merek ugrálni. No, de majd a következőre remélem el tudok menni, ha a Sors úgy akarja, akkor már akkora pocakom lesz, hogy be se fogok férni az ajtón... :lol:

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Anna, Boldog Névnapot kívánok!

Nati, kitartás, bármikor jöhet KisBence!!!Nagyon szorítok!!! Kezem okozta fájdalomhoz kezdek hozzászokni. Talán majd hétfőn Blaskó doki tud majd valami okosat még mondani. A pingvin szelet egy tejszínes süti. Rájöttem, hogy nem is olyan nehéz. Ha kíváncsi vagy a receptjére, a rama.hu-n megtalálod. Tényleg nagyon fini, viszonylag gyorsan és egyszerűen elkészíthető. A Kindernek is van egy ilyen édessége. Talán a pingui. Drukk a mai Nst-hez! Várjuk a beszámolót! :wink:

Livi, köszi! Én is így gondolom. Annyira hihetetlen jó érzés nem dolgozni, és csak a babácska várásra készülni. A sors meg minden jót elhoz az életedben! :wink:

Tand, Áginak már csak 1 hete van hátra!Augusztus 3-ra van kiirva. Nincs nagyon étvágya, de jól van. Sokat pihen. Ennyit tudtam meg.,

Jövöhéttől elkezdjük a babalakot kialakítani!!!Egyenlőre a mi szobánkban lesz, de ott kis ki lehet alakítani egy kis részt neki. Hurrá! :D

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Jó reggelt,

Este voltam az unokahúgomnál, szegénykém egész nap sírt, szemei dagadtak és vörösek, a feje szét akar robbani a fájdalomtól. Teljesen kész van. Én meg semmi okosat nem tudtam neki mondani, csak vígasztalni. :cry: :cry:
Este kapott tágító valamit, és ma délelőtt műtik. Majd délután rácsörgök.

Anyu még mindig szédül, reggel kevésbé, délutánra már jobban, mellette a keze és a lába is zsibbad. Vérnyomása viszont ugy néz ki, hogy normalizálódott, de ez a zsibbadás és szédülés idegesíti. Már alig várja az augusztusi MR-t, nem igazán érti, hogy miért nem javul.

Srácaim jól vannak, Barbika imádja a fiúkat. Annyira édes, amikor feléhajol valamelyik fiú, megfogja az arcukat és egyfolytában dumál nekik. Látszik, hogy mennyire imádják egymást. Olyan jó 3 gyerekes anyukának lenni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nati,

Remélem már nem engednek haza ma a kórházból... :lol: :lol: :lol:
Bence baba jól kivárja az idejét! A kis huncut. :lol: :lol: :lol:

Livi,

Hát igen, én megértelek, hogy nem igen akarsz ugrálni a tali miatt. Én is örülök, ha 2 év múlva visszavesznek. :roll: :roll: :roll:
Majd meglátjuk, nem szívesen keresgélnék melót 3 gyerekkel. :lol: :lol:

Ani,

Nagyon aranyos Dani baba és tényleg nagyon formás. Gratulálok az anyukának.
Roni baba és gyönyörű, megnéztem a horkolós videót, enniveló kis lurkó. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Anna,

BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


madiani, nati : majd csinálok képet és rakok fel ígérem, csak még nem tudom mikor.

nati: drukk a mai naphoz is :)

roni: semmi gond, nincs mit. igen , én pezsgőtabletta formájában fogyasztom. hát igen eddig 4 kiló, de mint már írtam is még hátra van 6 hét, addig még bármi lehet :shock:

szofika: először is BOLDOG NÉVNAPOT
másodszor pedig ,nekem mindegy mikor megyünk szülőszoba látogatásra.Szinte mindig tudok időt szakítani,ahogy neked jó, neked van egy 15 hónapos kislányod :lol: De ez egyébként hogy működik? Ingyenes?

húúú... én annyira rosszul voltam az éjjel, hogy nem is tudtam aludni.Hajnal 4-kor aludtam el. Biztos az időjárás miatt. Nagyon fájt a fejem, pedig amióta terhes vagyok nem is fájt. :(
Na mindegy nem panaszkodok, mostanra már úgyahogy kipihentem magam, és a fejfájásom is elmúlt :)

most főzök egy kis leveskét, aztán később jövök.

Kép
csehi77
 
 


sziasztok,
nst-n minden rendben volt, most nem is volt más. Fájások elmúltak, ahogy végeztünk :wink: , utána ezer helyre mentünk vásárolgatni :P . Most egy kicsit érzem, de semmi extra. Este grillezni megyünk, még sütni akarok addig egy sütit :lol: :lol: Persze csak miután megvolt az ebéd utáni szunyi :oops: :P

Judy,
sajnálom az unokahugidat, ha délelőtt műtötték, akkor már túl van rajta és ma már haza is mehet!!!!! Legalább ez jó az egészben, hogy nem kell sokáig bent maradni!!!
Anyukádnál kíváncsi vagyok miért nem javul... Pihen eleget???

Barbika nagyon-nagyon édes lehet, ahogy a fiúknak dumál :P :P

Csehi,
szeritnem ha eddig ennyi jött fel, az utolsó 6 hét már nem lesz vészes. Furi érzés nem, hogy már be vagy pakolva :wink: Nálunk lassan már megrohad a citrom a kocsi csomiartójában annyi ideje ott van a szülőszobás táskában :oops: :shock: meg is nézem, hogy áll....

Lívi,
megértem a talis dolgot, a helyedben én se nagyon ugrálnék. Jó, hogy visszavettek, bár azt hiszem, ilyenkor nagyon embertelen lett volna nem visszavenni... mégse egy kamu dologgal voltál otthon... :cry:

Alíz,
hű, nagyon klassz időszakotok jön most!!! Babaholmit vásárolni, nézegetni és rendezgetni, ennél talán már csak az a jobb, amikor megszületnek :wink:

Megyek csicsikálni, ha bármi történik, kapjátok a sömit!!!!! (de egyenlőre semmi jele :shock: :shock: )
Vendég
 


Csehi,
jobbulást, remélem tényleg csak az időjárás volt, és mostanra teljesen elmúlt a fejfájásod!!!!
Vendég
 


:twisted:

elszállt amit írtam :( na akkor mégegyszer

nati : Örülök,hogy jó volt az nst. Estére jó szórakozást:) Most én is úgy döntöttem,hogy ebéd után alszom egy nagyot :) Igen, tényleg nagyon furi érzés,hogy már össze van készítve a csomag, és a tudat,hogy bármikor indulhatunk :) Izgalmas dolog,hogy nem lehet tudni pontosan,hogy mikor érkezik a kismanó :) Na jó pihenést.

Kép
csehi77
 
 


Sziasztok!

Anna!Köszi,hogy így leírtad,hát jó étvágyú kislányod van,az biztos!Irígy-irígy!! :D Martinka nem eszik ennyit,18 hósan csak 9840 gr. volt.Azzal nyugtatott a védőnő,hogy így is jól néz ki Martinka,meg mi is vékonyak vagyunk(a férjem 70-72 kiló én 50)
Martinka reggel kenyeret eszik felvágottal vagy sajttal,délelőtt gyümölcsözik vagy babakekszezik,ebédre azt kapja amit mi eszünk,vagy ha nem szereti akkor üvegeset,délután joghurtozik,vagy gyümölcsözik,vagy túrórudizik,aztán a vacsi olyan mint a reggeli.Előfordul,hogy eszik még lefekvés előtt rizspépet,de nem mindíg.Az a baj,hogy a tejet,kakaót,babatejet nem fogadja el,pedig ez is kéne a szervezetének.Remélem később megszereti.Erőltetni úgy sem lehet.
Martinka sem nagyon iszik teát,inkább vizet vagy gyümölcsleveket.
Ja,hát a mozgás az nála is megvan,estére mi már kidőlünk,ő meg még mindíg pörög ezerrel! :lol: :lol:

Nati!Sokat gondolok rád!!! :wink: :D
Vendég
 


Sziasztok,
Végre egy kicsit jó idő van!!!

Csehi,
azt hiszem a látogatás ingyenes, szerdán van 2-től, de ha esetleg valamelyikőtök tud pontos infót, azt megköszönnénk! Akkor, ha ráérsz jövő hét után szerdán el is mehetnénk körbekuksizni!
Ne izgulj a fejem nekem is nagyon fáj már 2 napja! Biztos az időtől van! Köszi a névnapi jókívánságot!
Különben mi sem aludtunk éjjel! Panna fél 2-től ébren volt, az apja 4 körül jött haza a munkából, addig pillogott a kiscsaj, talán 5 órát, ha aludtunk. Pedig soha nem csinált még ilyt. Megint csak a francos frontra tudom fogni. Nekem meg a hasam keményedett egyfolytában!

Nati,
örülök, hogy minden rendben a babócával!
Tudod sokat lehet spórolni a használt babaholmikkal. A légzésfigyelőt, ami egy angelcare 401R(legújabb) 25 ezerért vettem meg. 40ezer az új ára! A mérleget 13ezer helyett 8500 vettem! Aztán, ha nem kell továbbadom, még ha 5-10ezer forintért, akkor sem kerül annyiba, mint az új! A kölcsönzésről nem beszélve! A Távirdában a bababoltba 3500.-ft/hó összeget mondtak a mérlegre és 3500.-Ft/hó összeget a légzésfigyelőre. Az 7000.-Ft egy hónapra és mind a kettőt 7-8 hónapig érdemes használni. Az 50-60ezer forint! A semmiért, mert utánna vissza kell adni. Hát így jobban jártam! Majd még valamilyen jó kiságy kell, és aztán csak a kisruhák maradnak!

Alíz,
Mi is nagyjából egy időben szülünk! Te nem csatlakozol a szülőszobafelfedezéshez? Köszi a névnapi jókívánságot!

Judy,
Én is nagyon sajnálom az unokahugival történteket. Hál istennek nekem még nem volt részem ebben! És most már, mivel nekünk szerintem nem lesz több babánk, nem is lesz! De aztán ki tudja! Hallani 40 éves csajokról is, akik szülnek! :lol: :lol: :lol:
Köszi a névnapi jókívánságot!
Azért remélem egy kicsit jobban vagy már lelkileg!?
Örülök, hogy ezt írtad"Olyan jó 3 gyerekes anyukának lenni." Már alig várom én is!
Na most megyek egy kicsit!
Anna

Kép
Kép
szofika3
 
 


Szia Alexa,
Nem láttam a választ, csak most! Nyugi Martinka súlya miatt! A gyerekeknek van egy jó tulajdonságuk! Annyit esznek amennyi jólesik, nem halnak éhen, hiába tünik nekünk kevésnek a mennyiség! Ne legyél irígy, nekem is mondta a doki, hogy kéne még egy kis súly a csajra. Na de apuka 83 kg, elég magas, én most 1,5 hóval a szülés előtt 70,5 kg vagyok és 173 magas! Szerintem két ilyen alkatú embernek nem lehet duci gyereke!
A kisfiam volt úgy atejjel, hogy nem nagyon szerette! Amikor 8 hós volt, elkezdtem neki igazi házi tehéntejet hozatni, nagyon sokat ivott belőle. Persze forraltam, meg vizeztem először, de jól hízott tőle, szerette, aztán jól megunta. Talán 8-9 éves koráig atej látványától is "rosszul" volt! Most kezdett el megint tejcsizni, kakaónak, na meg a gabona bogyókkal issza!(eszi)
Szerintem ha az ételébe(pl:főzelék) használsz tejet,és mellette eszik sajtot, különböző tejterméket, a megfelelő tápanyagokat megkapja a szervezete.
Nekem nagyon fura volt, hogy azt mondta a dokibácsi, hogy adjak még 1/3 vizet a tejhez! Hát a bolti tej, amúgy is víz! Úgyhogy bólogattam okosan, és azóta sem vizezem a tejet!
Jó tanács!Halgass az ösztöneidre és a gyerekedre! Néha a védőnők(bocsánat) nagy hülyeségeket tudnak mondani! Tényleg ne haragudjatok ezért, hogy ezt írtam a védőnőkről, de tényleg van ilyen tapasztalatom! Itt most aranyos a védőnő(Györgyi a Sarló utcában)!!! :lol: :lol: :lol:
További szép napot!

Kép
Kép
szofika3
 
 


Szofika, mire gondolsz? Járok szülésfelkészítőre, azon kívül másra nem. Tényleg majdnem egyidőben szülünk, pár napot leszámítva. Nagyon izgi!!!!!Bocsi, lehet, hogy írtad, de kinél szülsz?

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Nati, ez már valóban erről szól, ahogy mondod. Nagyon élevezem már most, hogy nem kell mennem, felkelnem reggelente, és becammogni a melóhelyre. Végre azzal foglalkozhatok, amivel akarok. Örülök, hogy jó lett az NST! Nekem is le kellene feküdnöm egy kicsit pihizni, de itt volt nálam a volt kollégám, és csak most ment el. Remélem te azért jót pihentél.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


szofika : remélem tényleg ingyenes. és azt is remélem ,hogy már neked is elmúlt a fejfájásod. Nekem elmúlt . Jó lesz a jövőhét utáni szerda. Most épp a hasam fáj , de nagyon :?

Kép
csehi77
 
 


Sziasztok,

Csehi,
Akkor megbeszéltük. Megszerzek minden pontos infót addig. Különben már nem fáj a fejem! Mi van a hasiddal? Keményedik?

Alíz,
Megyünk Csehivel szülőszoba látogatásra! Nem jössz velünk? Én a Schwarczinál fogok szülni! És Te?

Anna

Kép
Kép
szofika3
 
 


Anna, úgy tudom, hogy az utolsó alkalommal (aug. 12.-én) lesz a szülésfelkészítő keretében szülőszoba látogatás nálunk is. Ti mikor mentek? Ki szervezte?Én Blaskónál szülök.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Anna, bocsi, figyelmetlen voltam, és nem olvastam el alaposabban amit írtál.:oops: Akkor ezek szerint ez egyéni és minden héten van?

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


nati: hogy vagy? ja és megnézted a citromot? nem mászott még el ??? :lol:

Kép
csehi77
 
 


szofika: nem keményedik, hanem fáj, olyan mint amikor megvan :(

Kép
csehi77
 
 


Most jöttünk haza, majd szét durranok, annyit ettem :shock:

Csehi,
te még pihengessél és növesztgesd a babódat odabenn, most már irgum-burgum lesz, ha valaki beelőz!!!!! :wink: REmélem semmi komoly, csak valami erős jósló!!!! Azért pihizz sokat!!!!

Nálam minden jósló elmúlt, pihi óta semmi bajom!!! Holnap jövök nst után!

Jó éjt!
Vendég
 


Csaó Csajok!

Úgy tudom szerdánként be lehet menni a szülőszobára körbenézni, ha jól tudom 2 órától! Van valakinek erről bővebb infója? Ha nincs, akkor sincs semmi gond, megkérdezem a Györgyi védőnőt!

Csehi,
Pihenés!!!! Lazítás, de azért ha nem múlik, telefon a dokinak(szabi ide vagy oda). Nem játék ez!!! Inkább kérdezz 2x, mint egyszer baj legyen! :?: :?: :?:

Alíz,
Igen, van minden héten ilyen látogatás, én meg nagyon kíváncsi vagyok, na meg nem szeretnék idegen helyre menni szülni!
Azt beszéltük Csehivel, hogy a jövő hét után, szerdán mennénk egy kicsit körbekuksizni. Azt hiszem, az én ötletem volt!?

Na jó most már repülök aludni! Mostanáig az ebay-en vadásztam kocsira. El is szalasztottam kettőt. Nem baj, még ráérünk!!!
Anna

Kép
Kép
szofika3
 
 


nati: nem szeretnélek beelőzni :) este már nem volt olyan vészes,aztán meg el is múlt teljesen.Biztos jót tett neki az Edda koncert :lol: Mert,hogy Agárdon voltunk. Jó nagyot aludtam :) Bencus most már tényleg kibújhatna. Egyébként már most tipikus pasi, élvezi,hogy ennyi nő várja idekint,ezért gondolta vár még egy kicsit :D Várunk nst után :) drukk,drukk,drukk

szofika: pihentem, és ma sem szándékozok mást tenni :? De mint már írtam is, elmúltak a fájások :) És igen, a te ötleted volt.

Ma úgy örülök,mert jön az anyukám hozzánk :D Már nagyon izgatott vok,és nagyon várom. Elég messze lakunk egymástól, sajnos :(

Kép
csehi77
 
 


Nati
Mi újság? Bencus igazán felcsigáz mindenkit! Gyorsan végigolvastam nagyvonalakban, hogy lehet-e már gratulálni, de ez a kisfickó várat mmég magára! Na de majd ma!
Jól tetted, hogy fagyasztottál le gyümit. Mondjuk Gréti nemnagyon díjazza, de az őszibarackot megfőzve már megeszi.
Ja és mellékesen megjegyzem én 40+1-en szültem (bár erre az időre már Gréti mellettem volt a kórteremben!)

Alexa
Martinka napról napra aribb!! A kilói miatt meg ne aggódj, annyit biztos, hogy eszik, amennyire szüksége van.

Vikcy
Túléted a fogorvost?

Andesz
Nem semmi a -10 kg! Példát vehetnék rólad, mert nekem sem ártana egy kicsit többet mozognom, mert sajnos most kezdek hízni.

Gabi
A hajmosással én is így vagyok. Mindig amire oda jutok, arra már tök késő van, és akkor már nincs kedvem nekiállni.

Judy
Sajnálom, ami az unokahugoddal történt. Ilyenkor jut mindig az eszembe, amit Kata is írt, hogy vannak, akik nem törödnek a pocaklakójukkal, és cigiznek... stb., és akik igazán megérdemelnék, azok meg harcolnak a babáért!
De ahogy olvasom a nyaralás sem jött össze a legjobban! Ez nem a ti szérátok most, de kitartás!!!!

Anna
Igaz egy kicsit megkésve, de nagyon boldog névnapot!!
Babakocsit még csak néztetek, vagy már vettetek is? Ha megvan, várjuk a fotót a járgányról!!

Ani
Add át Vikikééknek a drukkunkat!+++++++++++++++++++++++++ Kitartást Vikikének, és vigyázzon magára!

Chrissy
Gondolom már bográcsoztok, hár egy kicsit irigy vagyok, régen ettem egy igazán jó halászlevet!

Alíz
Kösz az infót Ágiékról!
A szoba rendezgetése igazán izgi lesz! Kíváncsian várjuk a végeredményt!

Csehi
Már minden okés? Jól vagy?

Mindenkinek szép napot!

Kép
tand
 
 


sziasztok,

Csehi,
örülök, hogy jobban vagy!!! Kicsit megijetsztettél, az én 33-om hetes "szülésem" is így kezdődött, és le kellett állítani, de amint látod, jól sikerült, mert még mindig semmi :shock: :shock:

Andi,
megfőződ Grétinek a barackot? Csak sima vízben, minden nélkül? Annyira még nem érett, hogy natur megegye, vagy úgy nem szereti? Jó hogy jöttél!!!

Anna,
én úgy tudom ingyenes a látogatás, aki jár felkészítőre, annak benne van a programban. Szerda és két óra, jól tudod, a szülőszoba előtt kell gyülekezni és utána körbevezetnek. Ha apás szülés lesz, érdemes őket is elvinni, lássák, hogy hova mennek!!!!

Ma nst csúcsszuper lett, Bencuska magától mozgott jó sokat (ez nála újdonság :P ). BB megint jóóól megvizsgált (hogy Alexát idézzem :P ). Állítólag megint megpiszkálta a nyákdugót, ami természetes védekezés képpen újratermelődik (klassz, mi :evil: :twisted: , eddig legalább azt hittem, hogy azon túl vagyunk...). No de sebaj, méhszájam már 1333 :P :P . Viszont fájások sehol :shock: . Ebéd után elmegyünk Apával és Mazsival kirándulni ide a Vértesbe, ott legalább hűvös van, és mindkettőnkre ráfér egy kis mozgás :P

Kellemes vasárnapot mindenkinek, ha korábban nem, holnap nst után újra jövök :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Natikám, még mindig 2 in 1? Éjjel többször néztem a telóm, valahogy úgy éreztem hogy már jönnie kell Bencének. És nem... Lécci ad át ezt neki: Bence baba tesék kibujni mostmár mert az Ani nagyon meg szeretne nézni. Na meg anyuci és apuci is nagyon vár már.
Köszi hogy átadod.

Tegnap kerti partyztunk anycáméknál, vagy 20-an voltunk, pedig csak egy sima főzésnek indult. Nagyon jól sikerült. Apácska még mindig huzza a lóbört. Reggel 4-ig buliztak, hangosan szolt a zene, de mi Ronival aludtunk mint a bunda. :) Anycikám örül is mert sokat tudtam neki segíteni a romeltakarításba reggel.

Megpróbálok visszaolvasni :)

madiani
 
 


Köszi Mindenkinek, átadom Vikikééknek a drukkokat.

Mártiéknak is átadom a dícséreteket. Holnap már jönnek haza.

Alexa, "piszénpisze" ez tecik, aranyos.

Nati, biztos hogy sok tejcije lesz a Mártinak mert a fiúk olyan tejfakasztó bulit tartottak hogy még a csapból is alkohol folyott. :)

Livi, tudtommal a burok nem repedt idő elött Mártiéknál, úgyanis meg kellet repeszteni (fájásai már bőven voltak). De ha majd pontosan tudom a történteket megírom hogy mi volt a fertőzés oka. A videót meg megtudod majd késöbb is nézni, nem törlöm le. Sajnálom hogy nem tudsz jönni talira, de majd a kövire,pocakosan. :D

És hát nem felejtem ám el hogy nagyon köszi mindenkinek az én Kincsem dícséretét. Nagyon jól esik. Minden leendő anyuka (kismamik, leendő kismamik): élvezzétek ki minden percet mert úgy repül az idő hogy nem is hinnétek. Roni, most fogant és már két hónapos.

Judy, szegény unokahugod :( Hány olyan nő van aki nem érdemli meg... igazsátalanság. :( Anyukád se javul, és ez a hülye idő is, most bezzeg meleg van. Remélem anycádnak az MR megoldást ad a rosszuléltekre. Én is szeretnék 3 (sőt tőlem focicsapat is jöhet) gyermekes anyuka lenni. Olyan jó lehet.

Orsi, :) oksika várjuk a képet. Max Lucával együtt fotózod majd le. :D

Anna, Orsi, a szülőszoba látogatás ingyenes, a szülőszoba elött kel gyülekezni és végig mutatanak mindent, apácskát is érdemes vinni. Mi nem voltunk mivelhogy a fogadott szülésznőnk megmutitott mindent. Viszont amikor bent voltunk Ronival, láttuk a csoportot, nagy pocakos mmákat. Azt kuksizták hogy milyen picik a babák. Olyan büszkék voltunk a szobában lévő anyukákkal. :) Persze egyben rossz is volt hogy néztek minket mint az állatkertbe, de kibírtuk.

madiani
 
 


Látom nagyon hétvége van! Bár ebben a szupi időben gondolom mindenki strandolni van. mondjuk én is felfújtam Grétinek a kis medencét, de még szundizik, így nem próbáltuk ki. Kíváncsi leszek mit "szól" majd hozzá!

Nati
Bencus lehet, hogy nekem lesz szülinapi ajándék? Akkor már csak pár nap! :wink:
Azért főzöm meg neki, mert hiába édes, máskülönben nem akarja megenni, így meg falja.

Ani
Apácska jól bírja a bulizást (na meg utána az alvást :lol: )!

Orsi
Anyukád meddig marad? Hol lakik, hogy csak ritkán találkoztok?

Kép
tand
 
 


tand: igen már jól vok, köszi. Gréti biztosan örülni fog a pancsinak :) Anyukám egy pár napig marad, majd meglátja. Gyöngyöshalászon laknak /Gyöngyös mellett van/ kb. 130-140 km. Annyira nem vészes, egy hónapban 1-2-szer azért mindig megyünk, meg ők is jönnek, szóval azért talizunk mi, csak én nagyon - nagyon anya-apa mániás vok :oops:

madiani: mindenképp küldök képet, és köszi az infót a szülőszoba látogatásról :)

tnati: hogy-hogy le kellett állítani a szülést? ezt nem nagyon értem, van akinek engedik megszülni, van akinek leállítják.... :?: :idea: mitől függ? nálad mi volt a probléma, ha ne mvok indiszkrét? Jó kirándulást nektek :)

Kép
csehi77
 
 


Sziasztok!
Jól eltüntem a hétvégén.
A fogorvosnál minden oké volt gyökérkezeltek.Aztán utánna hazamentem anyukámékhoz és ott voltam idáig.
Sajnos nagyon nehezen szokom meg a külön életet.Meg a párom is sokat dolgozik és nem szeretek egyedül lenni itthon.
Jövöhéten szombaton lagziba megyünk.És nem tudom mit vegyek fel. :(
Én is szivesen elmennék veletek szülöszoba látogatásra.Lehetséges?
Madiani nagyon édes Roni képe.
Tand Gréti is nagyon gyönyörü kislány.Ilyen szép kiscsajt én is elfogadok ám.Már nekem is mindegy mi lesz hiába kiváncsiskodtam eddig nem tudtam meg.De ennek igy kell lennie.



vikcy6
Pákozd
 
 


vikcy: na egye fene ,te is eljöhetsz velünk szülőszoba látogatásra :lol:

Kép
csehi77
 
 


Hát igen Csehi nem csak a barátnöd ilyen "szopos"!!!! :D :lol:



vikcy6
Pákozd
 
 


Köszike hogy megengeded!



vikcy6
Pákozd
 
 


vikcy : hát ez van, mi már csak ilyenek vagyunk :lol:
de addig jó szerintem, amíg ilyenek vunk :) jól vagy?

Kép
csehi77
 
 


Sziasztok!

Hu....micsoda pangás.....de legalább nem kell sokat visszaolvasnom. :D

Tand, pancsizot Gréti?

Orsi, én is apa-anya mániás vagyok :) Most is náluk vagyunk.

Viki, köszi. Elöbb-utóbb csak megtudjátok a pocaklakó nemét. :) Max a szülőszobán.

madiani
 
 


Na hát apácska türőképessége végleges. Inni meg bulizni bírt nagyon de most itt nyavajog nekem, én meg ilyenkor nem tudom sajnálni. Minek iszik aki nem bírja?! Tudom mit érez, volt hogy én is berugtam mint egy albánszamár, de másnap nem nyavajogtam. Na de majd holnapra elmúlik ez is. Csak addigis inkább aludna mint itt sóhajtózik.

madiani
 
 


madiani : hát nagyon tudnak szenvedni az biztos :) a múltkoriban a párom is hasonlóképpen volt :) csak ő nem másnap hanem amikor hazajött az ivászatból :) szenvedett nagyon ,de azért nagyon édes volt , elkezdett beszélni a mi kis pocaklakónkhoz, hogy " .... kérlek csak ne ma éjszaka akarj megszületni, mert apa egy kicsit rosszul van ....." hát nagyon aranyos volt :)

Kép
csehi77
 
 


jó éjszakát mindenkinek!

Kép
csehi77
 
 


Ani,
Apácska akkor a hétvégén nagyon belehúzott, ha pénteken és szombaton is "jól érezte magát" :lol: :lol: Remélem jobban van és most újból alszik :wink:
Örülök, hogy Mártiékkal minden rendben, biztos nagyon vágynak már haza!!!!

Vikcy,
lényeg az, hogy rendben lesz a fogad!!! A baba nemét meg szerintem már izgi hogy még nem tudjátok. Nem akarjátok most már egyáltalán meg se tudni??? Na ezt jól megkérdeztem :shock:

Andi,
hogy tetszett Grétinek a pancsi? Anyudéknál vagytok most?

Csehi,
akkor most nagyon jól érzed magad igaz? Néha jól jön egy kis anyai ápolgatás :P

Ha a szülés a 36. hét előtt indul be és még leállítható, akkor megpróbálják infúzhióval leállítani, mert még érettlen a baba tüdeje, emésztőrendszere, főbb szervei. Csak akkor nem állítják le, ha már olyan stádimban van a kismama, hogy nem lehet... Nekem is a második infúzió után szűntek meg a görcsök, aztán szigorúan feküdnöm kellett a 36. hét végéig.
Vendég
 


Sziasztok!

Csak életjelet adok, nem tudtam vissza olvasni. Azt azért látom, hogy Nati még mindig egyben :shock: :wink: Kisbence nagyon jól érzi magát odabent :lol:

én pénteken rosszul voltam, hánytam is, pedig az első három hónapban egyszer sem :?
Holnap megyünk UH-ra, majd jelentkezem, mi volt

Jó éjt mindenkinek :D
bessy76
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy mostanában nagyon nem jövök, meg nem is tudok most visszaolvasni!

Gergőbaba mostanában hasfájós lett, nagyon szenved, meg én is. :( Olyan rossz, hogy nagyon nemtudok segíteni rajta, szegénykém néha síkitva sír.Már adok neki infacolt, azt is már dupla adagot, tornáztatom is.Sokat van fent ez miatt látszik rajta, hogy nagyon fáradt,szopizni sem szopizik rendesen.Ha elaltatom akkor sem alszik nyugodtan, ha leteszem akkor hamar felébred.Most, hogy jobb az idö mostmár legalább sétálni eltudunk menni. :) Voltunk védöben méreckedni 4390g,azért ennek ellenére szépen gyarapodik.Remélem hamar elmúllik ez az idöszak!

Gabi
A tali nagyon jó ötlet, nekünk bármikor jó lenne csak azon a hétvégén nem mert messziföldre megyünk lagziba.De ha esetleg máskor lenne mi is mennénk!Szeretnék menni mert a múltkori talira sem tudtunk menni. :(

Nati
Nagyon drukkolok nektek!Remélem neked nem akar a picifiad ráhúzzni! :P

Ani
Szedek hómeosbogyókat, meg alkoholmentes sört is iszok, hogy legyen sok tejci. :)

Bocs, hogyha valakinek nem válaszoltam, de nem nagyon tudtam visszaolvasni!
Képeket majd teszek fel!

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Tand
Grétibaba nagyon szép! :)

Alexa
Martinka is nagyon aranyos! :)

Ani
Gratulálok a barátnődnek, nagyon szép Danika! :) Ronibaba is nagyon aranyos! :)

Judy
Nagyon sajnálom a rokonodat, nagyon rossz lehet most.Az én húgommal is megtörtént 12 hetesen nagyon rossz volt.Nehezen dolgozta fel(amig újra terhes nem lett).

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Újra itt. :)

Hazaértünk nagynehezen. Apácska ágyba, Roni ágyba, mindkettő letisztázva fürcsizteteve. Én is megyek pancsizom egy kicsit (ez a hülye mensi nem akaródzik múllani, már 1 hete tart, szülés elött csak 3-4 nap volt).

Mindenesetre megérte a nagy ivászat a hétvégén: hívtam Mártit, beindult a tejcike :) :) :), igaz neki is kisebesedett a cickója, de majd begyógyúl addig meg türelmesen de lelkesen tűr. Rosszúl tudtam, nem holnap hanem csak kedden jöhetnek haza. Már jönne, de bíztattam hogy gyorsan elmegy az idő. Kicsit fél az itthoni dolgoktól, hogy hogy fog menni, de bíztattam hogy minden jön magától, ami meg nem abba mi is és a nagyik is segítenek. Ő már nagyon jól van, kicsit még fáj a gátsebe (1 kicsike varrat) na meg neki is kijött az aranyere. Danika pedig nagyon jól néz ki, semmi jele fertőzésnek, jah és majdnem eléri a születési sújját (van tejci bőven, na meg étvágy is)

Most látom az előzetesbe, jövő vasárnap Nicsak kibeszél az RTL-en. Én úgy szeretem azt a filmet :)

Orsi, te apácskád is ari lehetett :D

Natikám, még mindig itt. Jaj Bencus drágám tessék már kibujni.

Bessy, oh sajnálom a rosszúllétet. Valami rosszat ettél? Holnap gyere UH után és mesélj. Reméljük kiderül a neme is :)

Ibi, hu nagyon sajnálom. Azért vigyázz azzal a sörikével, hátha arra is érzékeny a pocoja. Nagyon cép ez a súlygyarapodás, nem semmi nincs 4 hetes és már ennyit híízott. Neked nem kell aggódnod hogy keveset eszik.

madiani
 
 



Nati
Ez a eső sem hozta meg Bencust? Én már úgy izgulok!
Hétvégén mindig anyuéknál dekkolunk Grétivel. Ilyenkor itt is szoktunk aludni (csípem, mert itt mellettem alszik a nagy ágyban.

Ani
Látom azért 10-re ágyba tudtad dugni a fiukat!

Ibi
Sajnálom, hogy Gergő ilyen pocakfájós lett. Képzeld az egyik hévizi barátnőmnek is Gergője van, és pont a pocakkal küzdenek :( .

Bessy
Kíváncsian várom az uh eredményt, gondolok majd rátok! A dokinak említsed meg a mai rosszullétedet!

Délután kipróbáltuk a medencét. Hát egy kicsit kicsi még hozzá. Szerintem először nem tudta hova tenni a dolgot, de aztán jól elvolt. Bár nem sokáig hagytam bennt a vízben. Miután felöltöztettem, szinte egyből elaludt. Szerintem azt hitte, ha fürcsi, akkor utána egyből alvás.

Na de azt hiszem nekem is alvás lesz már! Szép álmokat mindenkinek!

Kép
tand
 
 


nati : igen,most nagyon jól érzem magam :P . Köszi,valahogy én is így gondoltam, csak nem voltam benne biztos. :oops: Milyen volt a kirándulás?

bessy : drukk az uh-hoz :)

nibcsike: sajnálom Gergő babát, de neked is nagyon rossz lehet,hogy tehetetlen vagy.A barátnőm kisfia is hasfájós volt és ő mindennap ad neki espumisan / nem biztos,hogy így kell írni :oops: / cseppet,és hatásos. Esetleg kérdezd meg a védőnénit.

madiani : igen nagyon ari volt :lol: , apa kipihente már magát ? :wink:
azt a filmet én is imádom :)

tand: Gréti annyira szép kislány. bejelöltelek az iwiwen.

Kép
csehi77
 
 


Orsi, Vikcy
Visszajelöltelek titeket az iwiw-en. :wink:

Nati
?????????????????????????????????????????????

Ani
Mi van Vikikéékkel? Levi jobban van? Vikike hogy bírja a strapát?

Bessy
Nem is tudom hányra mész, vagy mentél UH-ra. Már lehet, hogy tudod kisfú, vagy kislány lapul a pocakodban?

Chrissy
Hogy sikerült a bográcsozás? Finom lett a halászlé?

Nem is tudom írtam-e már, hogy szombaton lesz a keresztelő. Kíváncsi leszek Grétire, hogy fogja "átvészelni" a szertartást! Egy kicsit tartok tőle, mert az a legújabb, hogy élvezi ha hallja a hangját, és egyfolytában beszélget a maga kis nyelvén, sőt ha nagyon elemében van, akkor sikongat. Majd meglátjuk.

Kép
tand
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Remélem mindenki hétvégéje remek volt. Mi voltunk vasárnap az állatkertben alig bírtam. nem is emlékeztem rá, hogy emelkedős lejtős az egész. Jó kis mozgás volt nekem :) Barnikának tetszett, főleg hogy jó ismerősökkel voltunk akinek két olyan lurkója volt akikkel jól megértették egymást :)
Szóval csúcs volt a vasárnap :)

Kérdezni akartam: lehet hogy buta kérdés de ez a felpuhítja a méhszájat jobban megy a tágulás miatt. Nu. Szóval. Nekem Móron anno azt mondták hogy hogy nem tágulok hiszem egész szépen a fájásaim. A fájás nagysága és a tágulás mértéke mennyiben is függ akkor egymástól? Lehetséges hog y améh erőlködik de a méhszáj nem enged? Lehet hogy buta kérdés...

Ja! Képzeljétek 3 hete tartom a súlyom ,szóval úgy néz ki hogy (kopp-kopp) sikerül visszaszorítanom a plusz kiklók érkezését bár még csak 26 hét körül vagyok.
Ezt a súlyt a 40. hétig kellene tartanom. Remélem sikerül.

Alexa: Tényleg! Hogy megy a bilizés? :) Barninakis volt ilyen időszaka hogy nem akart belecsücsülni a vízbe aztán egy idő után megoldódott. Én sem tudom mi volt vele akkor.Martinka nagyon nagyon nagyon édi!!! :) Mindig a kis nevetése jut előszőr eszembe :) Arra a horkantásra vagy mire én is kívácsni volnék

Csehi: De jó neked! Tényleg jól állsz kilókkal. Remélem ma már nincs olyan sírós hangulatod. Hogy telt a hétvége?

Tand: Grétike csodaszép :) Nem is kell válogatni a képek között :)

Ani: Nagyon édi a horkolo Roni baba :) Olyan édi. Nem is horkol inkább dudolászik :)
Sajna a nagyik ilyenek. Én is a falra tudok mászni tőlük, aztán meglepődnek ha ritkán megyünk hozzájuk vagy nem hívjuk őket.
Ha meg el van kényesztetve meg később visszabeszél ráfogják mert nem nevektük meg. Anyu mondogatja hogy : Esztike régen nem volt ilyen. Néha hogy hogy beszél vele... Nem tudja miért hagyják...
Ki hagyja. Barninak is mindent megenged, mondtam neki hogy ne csodálkozzni, ha idősebb korában tiszteletlenül fog vele ő is viselkedni.
Dani tényleg gyönyörű kisbaba. Én is látni akarom már a kislányomat!!!
Roni is egyre szebb :) Irigy irigy irigy (mármint én)

Nati: Ne hagyd magad felhúzni. Lehetnének megértőbbek is. Nagyon izgulok érted. Ha ilyen szépen tágulgatsz bizti sima és zökkenőmentes suzülésed lesz :)

Vicky: Remélem nem volt olyan rossz a fogorvos :) Mondjuk gyökérkezelés kicsit brután hangzik.

Judy: Sajnálom hogy nyaralásotok nem úgy alakult és az unokahugod babáját is. :( Hát akkor nem volt túl kellemes az utóbbi időszak számodra :(

Úgy sajnálom Levikét. Drukkolok hogy minél előbb meggyógyuljon a Kiscsillag!

Andesz: Gratulálok a szép fogyáshoz. Ügyes vagy és kitartó :) Irigyellek.

Anna: Boldog névnapot! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?