Csehi,
Mindenképp tegyél fel képet a babaszobáról, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lett!!!!
Bencust még a tegnapi napocska se tudta előcsalogatni, de már teljesen nyugi vagyok, jön, amikor szeretne!!
(ma inkább ne, mert a dokim kirándul, tegnap délután-este meg bulizott, de holnap egész nap ügyeletes lesz, talán majd akkor – nagyon sz…r, hogy mindig van valami, ami miatt jó lenne, vagy nem lenne jó, de úgy vagyok vele, hogy úgyis akkor jön, amikor ő szeretne. No meg ma van a szülésznőm névnapja is, biztos ő is ünnepel... bár őszínte leszek, ha beindul a szülés egyik sem fog nagyon érdekelni
)
Anna,
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek névnapotok alkalmából!! Akkor ezért volt az a nagy takarítás
Látom, Te is nagy babaholmi „vadász” vagy!!!! Nekünk is sok holmink van a tesz-veszről meg innen-onnan.. Volt idő, amikor le se tudtam kattani az internetről…
Most már alábbhagyott a lelkesedés, de már meg is van minden.
Ani javasolt turkijain kívül még a Gyár utcait tudnám mondani, Kata mindig azt dícséri. De majd valóban jön ő, és elmondja, mert ebben ő a profi!!!
Ani,
Nagyon édes kis pufók baby Danika!!!!! Rettentően aranyos!!!!! Örülök, hogy már együtt lehetnek, remélem lesz hamar tejcsi is és Danika is rendbe jön! Hát, nem irigylem őket, de fő az optimizmus!!!!!
Roni pedig továbbra is csodaszép!!! Olyan kis szép bőre van és nagyon édes ahogy nevet!!! Igazad van, fő a tudatosság!!! Ügyes vagy!!
Vikiéknek jobbulást, sajnálom Levikét, remélem hamar visszaszedi a kilókat és ismét olyan kis csábító lesz, mint eddig!!!!
Kriszti,
Ez igen, ti aztán jó sokszor esztek halászlét!!!!! Irigy-irigy!!!!
Alíz,
Örülök, ha kicsit is, de javul a kezed, reméljük, innen már csak jobb lesz!!!! Látom, azért rajtad is kitört a kismami láz és sütögetsz!!!!
Milyen az a pingvin szelet??? Ma én is sütni akarok – és fogok is!!!!
Alexa,
16 fogacska??? Az igen, valóban csodás lehet, ha mosolyog és látszik mind!!!!! Jön a hétvége, reméljük jó lesz az idő is és mehettek pancsizni a kertbe!!!!
Rólunk: tegnap kisebb-nagyobb szünetekkel, de szinte egész nap érezgettem a pocim - hol fájdogált, hol feszített vagy kemény volt - de semmi rendszeresség
. Már ma is érzem, de egyáltalán nem erős vagy fájdalmas (gondolom, ami késik nem múlik
). Ma megint megyünk nst-re, holnap pedig nst és magzatvízvizsgálat. Azért boldog lennék, ha holnap már szülnénk is
(na jó, ígéretet tettem, hogy még egyszer nem "programozom" be magam
).
Szép napot nektek, majd jövök, csak most lassan keltenem kell Apácskát, hétvégén 8-9 között van csak állítólag nst, így ma sem aludhatja ki magát