Új privát üzeneted érkezett!

HENI: Alexinek boldog 9. hónapfordulót!
JUDY: Barbinak boldog 5. hófordulót! Hogy vagytok?????????????
Vendég
 


Nóri,
dehogynem! :lol:

Hát igen, mindig csinálnak valami újat, ez tény, és annyira imádnivalók. Én most azt imádom, hogy egy pár napja kapott egy rugit, amit hátul kell begombolni, igy amikor hasra fektetem mindig fekvőtámaszokat csinál, és irtó magasan tartja a fejét, sokáig. Olyan büszke vagyok olyankor rá, hogy ilyen ügyes! A kezünkben már régóta csinálja ezt, ha látni akar valamit a vállunkon át, de hason ezt most láttam először, olyan megható!

Jaimee,
sajnálom pirit! :twisted:

Bibi,
ez most a ti házatok, vagy egy illusztráció a legóra? :D

Heni és Judy,
boldog hófordulót a gyerkőcöknek! :D
sirkici
 
 


Szép reggelt Mindenkinek!!

Ez a lánykérős-házasságos téma nagyon érdekes. Bíbivel abszolút egyetértek, bizony nekünk nőknek kell rávezetni a leendőbelinket arra, h. milyen jó is lesz nekünk így együtt örökkön-örökké!! Legjobb barátnőm van most abban a helyzetben, h. három éve tartó boldog kapcsolatát szertné ha tovább -és még szorossabbá fűznék. Kérdezte tőlem, h. "én hogyan vettem rá Férjuramat a házasságra??" Mire én elgondolkodtam, h. vajon tényleg, h. is történhetett ez, de választ nem tudok rá adni, talán annyi lehet a nyitja a dolognak, h. amikor szóbakerült a házasság (úgy nagy általánosságban, hát persze-persze... :wink: :D ) akkor elmondtam, h. számomra nagyon fontos a szerelemnek ez az ünnepe! De mondjuk alapvetően az én rocker Férjecském is házasság párti. :) Úgyh. egyáltalán nem kellett győzködni.
Mert tényleg azt gondolom, h. a szerelem "beteljesülésének" első komoly lépése a házasság, majd a gyermek! Persze a folyamat felcserélhető, de mi ölég "maradiak" vagyunk... :roll: És higgyétek el nem a külsőségek miatt, h. na "má' nekem is van karikagyűrűm bibibííí" (=Bíbi ez most nem a neved volt... :D ) hanem, olyan megnyugvást hozó, megfogalmazhatatlan őszinte érzéseket csalt elő belőlem. Nekünk volt templomi is, és aki már vett részt katolikus esküvőn tudja, h. van fogadalom-tétel rész is. Ekkor összefonjuk kezünket, a pap ráteszi finoman a stólát, és úgy kell ismételni utána a fogadalmunkat. Örökké bennem fog maradni amikor Férjecském a szemembe nézve ismételte a Pap szavait, háááát nagyon-nagyon meghatódom még most is... :cry:
No, én ilyen "rövidre" fűzve próbáltam elmondani, h. nekem miért volt fontos a házasság. :)
Bocsi a terjedelemért... :oops:

Bíbi,
én is imádtam legózni!! Ez annyira aranyos házikó lesz!! :) Ahogy látom a kilátás is nagyon szép, a természet lágy ölén! Jujj de jóóó

Heninek és Judynak,
Boldog hófordulót a babáknak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.07.25 08:05-kor.
Vendég
 

 
 

Arikon:Te romantikus írónő, gyönyörűen fogalmazol ám! :wink:
Bíbi néni:hajrá hajrá legoooo!Milyen színűre lesz festve?(csak nem piros...?)
Jaimee:piri bekaphatja...((())) Az én uramat nem kellett meggyőznöm...kicsit viharosan indult a kapcsolatunk, teli legyőzhetetlennek tűnő akadályokkal és egyszer azt mondta nekem, hogy ha ezen a nehéz időszakon túlleszünk, tutira elvesz feleségül!Így történt szenteste a lánykérés térdreborulva, tök zavarban. :oops: :D
Jajja csajok, nem hétfőn, hanem már vasárnap kapunk kulcsot, úgyhogy már vasárnap délután kezdődik a pakolás a 4.-ről le!(másnaposan jó lesz!
ÉÉÉs a lényeg, tegnap lefoglalóztuk a kiskutyákat, jövőhét végén hozhatjuk el őket.Boldogságos vagyok!!! :D
Vendég
 


Nóri,
:oops: :oops: köszönöm aranyos vagy, de ez azért túúúúlzás! Bár az tény, h. bennem egy írónő lelke bújik meg, csak sokkal többet kéne ahhoz olvasnom, kutatómunkát végeznem, h. előtörhessen! Így csak hobbi szinten irogattam ezt-azt az élet NAGY dolgairól! :D Na, majd nyugdíjas koromban amíg várom az unokákat, kép pite sütése között megírom a memoárom. :D

Visszatérve a valóságba, milyen kutyusokról beszélsz??? IMÁDOM a kutyákat (is)!!!
Vendég
 


Hát élő pamacs-bűnrossz kiskutyákról! :lol:
Múlthónap elején születtek, törzskönyvezett szülőktől van mindkettő.Tanítható, nyugis nagykutyák lesznek, gyerek mellé való.(utánajártam ezer helyen)
Az egyik egy magyar vizsla a másik pedig egy welsh terreir.
Tudod, meséltem a cicámról régebben, aki most már egy rokonnál lakik, mert a Zuram nem tűri meg, és én közöltem vele, amikor házat vettünk, hogy, ha a cicám nem jöhet vissza, akkor 2 kutyát kérek cserébe!Bolondulok az állatokért!!!Küldök priviben képet róluk.
Vendég
 


Ide kérjük a kutyás képeket, légyszilégysilégyszi!Nemsokára mi is szerzünk kutyákokat ! :lol: :lol:
Vendég
 


priviben megy neked is :wink:
Vendég
 


Móning!

Judy: Boldog hófordulót Barbinak. Bár szerintem egy ideje már nem olvas minket. :( Mármint Judy....

Heni: Alexinek is boldog hófordulót!

Esküvő: hát ha magától nem jön rá....a rávezetősdi már nem az igazi, de ez csak az én véleményem. Ettől még azt gondolom, hogy nincs pasi a Föld hátán, akit jobban tudnék szeretni, mint Apát.
Ront a dolgokon, hogy valami rokon most vált el harmadjára, most 3 hónappal a naaaagy templomi, örökkön örökké után....Szóval....
De lesz itt esküvő, csak nem úgy, ahogy valamikor fiatalabb koromban elvártam volna. De ahogy apa mondja, ez alapvetően úgyis csak cukormáz, (amellett, hogy egy hatalmas élmény, oké...)a lényeg, hogy közöttünk meglegyen az összhang és minden, ami kell egy életen át a másik elviseléséhez.

Pirim nincs ám még. De ha jön se bánom! :D :wink: Sőt!

Jaj, Nóri, vizsitek lesz? Jaj, de jóóóóóóóóóóó! Mi nagy vizslabarátok vagyunk. Apának 10 éves kora óta mindig van vizslája. Most is van. Tiszavize Kérész Avar...Él még, bár Kérész a neve....3 éves lesz.

Mik derülnek ki? Mennyi író egy fórumban.... :shock: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.07.25 09:13-kor.
jaimee1
 
 


Jaimee:igen, imádjuk a vizslát, az tuti volt, hogy az lesz, a másik az joker. :D
Lányok, megjött, de nem izgat nagyon, legalább a nászéjszakánkon hancúrozhatok kedvemre!
Indul a 17. hónap! :cry: :lol:
Vendég
 


Ja és totál igazad van, a lényeg, hogy nagyon imádjátok egymást és kész!Ja és van egy gyönyörű Popitok, ami minden templomi flanc és egyéb cukormázat leköröz!!! :lol:
Vendég
 


Welsh terrier? Majd utánanézek, melyik is az....Fiúk vagy lányok?

A vizsi nagyon gyerekbarát, imádnivaló természete van. Jajjj, de imádom őket. .....Ha a spánielek olvasni tudnának.... :oops: (merthogy nekem meg az van...) De azokat is imádom!

Hajrá nászéjszaka! :oops: :oops:
jaimee1
 
 


Én miért nem kaptam privit? Brühühü..... Kép
jaimee1
 
 


Néked is megy Drága! :wink:
Lyányok!
Vendég
 


Elküldtem azt is, hogy milyen lesz nagykorában.
Nekem a spánielek idegbetegek.(legalábbis amennyivel találkoztam, mind ugatós, morgós volt) :oops: :oops: :oops:
Bocsánat Molly!!!
Vendég
 


Pápá, írjatok sokat!

Ami lemaradt: :oops: :oops:

Jaj, Bíbi anyu, gyönyörű helyen raktok fészket!!!! :D :D

Betsy: jaja, én is azt néztem, hogy érdemesebb 12 éves koráig tartó ülést nézni, csak valahogy kételkedem, hogy 11 éven kitarthat ugyanaz az ülés.... :shock: Másrészt ugye tervezünk tesót, tehát mindenképpen két ülés kell....Bonyolult.... :D
jaimee1
 
 


Nóri: Csak az elhanyagoltak. Nagyon kötődik az emberhez. Anyuék otthon vannak vele 24 órában és teljesen nyugis, édes, kedves, egész nap madarászós tündérpofa. Az igaz, hogy egészen más a természete, mint a vizslának. Az angol vére ugye....vagy spanyol.....Na letépem magam....mintha nem lenne dógom.... :roll: :roll: :roll:

Drukkoljatok, meggyes piskótát sütök.
jaimee1
 
 


Jaimee:zseléset? :lol: :lol: :lol:
(emlékszel???)
Vendég
 


Nóri,
a vizslát (és minden egyéb négylábúúút)IMÁDOK én is!! A másik fajta kutyulit nem ismerem, de az biztos, h. ő is naon édike lehet!
Menszi (ó, h. az a....és itt egy büdös nagyot káromkodtam...magamban) :twisted: deannak nagyon örülök, h. optimista vagy, ez már fél siker! Nászéjszaka, az aztán a szupi dolog! :oops:

"Cukormáz"-as hasonlat egy kicsit erős szerintem, de azért nem veszem magamra, mert szerintem azoknál áll fenn a "ragacsosság" veszélye, akik főleg a külsőségek miatt házasodnak templomban, és nagy csinnadrattával! Mi az áldás miatt tettük, számomra (számunkra) fontos na...
De úgy van ahogy írjátok, a legfontosabb a kölcsönös szeretet, tisztelet és az érzés, h. ŐŐŐŐŐŐ az igazi. :)
/asszem hatással van rám a könyv, amit elkezdtem olvasni.... :oops: :D /
Vendég
 


A cukormázat Jaimee Párjának a gondolataiból vettem.(lásd fent)
Nem vagy te hiperérzékeny!!!És tudod, hogy nem ÚÚÚgy gondoltam na...csak itt néha olyan könnyű félreérteni a dolgokat. :roll:
Mit olvasol?
Vendég
 


Nóri, bizti arik a kutyuk! Én kutyamániás vagyok. Most éppen egy 14 éves német juhászom van. :D

A vizsla nagyon jó választás. A szomszédunknak volt. Mindig átszökött hozzánk játszani, meg papucsot lopni. 8) Olyan édi kutyus!!!!


Jaimee, piskota nyamm-nyamm. Múlt héten anyósom fini málna habosat csinált. Isteni volt!!!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Nóri, bizti arik a kutyuk! Én kutyamániás vagyok. Most éppen egy 14 éves német juhászom van. :D

A vizsla nagyon jó választás. A szomszédunknak volt. Mindig átszökött hozzánk játszani, meg papucsot lopni. 8) Olyan édi kutyus!!!!


Jaimee, piskota nyamm-nyamm. Múlt héten anyósom fini málna habosat csinált. Isteni volt!!!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Nóribaba,
bocsi, de én Jamiee-nek válaszoltam, de lemaradt a neve! :oops: Bocsánat!!!
De csajszi, írtam én, h. nem vettem magamra, de "szó" nélkül sem akartam elmenni a dolog mellett, hisz előtte pont a templomi esküvő szépségéről írtam...
Hiperérzékenység, amúgy előfordulhat, mert állandóan a sírás fojtogat, ha egy szerelmes jelenetet látok a tévében, vagy csak kisebb veszekedés esetén is elsírom magam...Mimózalélek vagyok bevállalom! :D brühühü :cry:

Két könyvet is olvasok, az egyik ebből a Magyarország csodái sorozatból az első rész, illetve a másik öööö a címe elég hossszú.... de ciki nem jut eszembe. :oops: No a lényege, h. Stáhl Judit kedvenc könyvei közül kiadnak egy párat, amelyekben van romantika, főzöcske és izgalom. Ez egy főzőműsoros csajról szól, aki keresi az igazit és amíg megtalálja rengeteg lehetetlen helyzetbe keveredik...szóval a szokásos forgatókönyv. :)
Nyáron mindig az ilyen "egyszerűbb" könyveket szeretem. De szemezek Emily Bronte Emma c. könyvével is, diák koromban olvastam utoljára és imádtam.
Vendég
 


Én inkább a riportkönyveket szeretem.
Én úgy bírom, hogy ilyen sokfajták vagyunk!!!Az egyik érzékeny, a másik szókimondó...én csípem az ilyet.ÉÉÉs visszatérva a topik-talira, én benne lennék!!! :wink:

Jaimee:pikótát akarok enni énisénisénis!
Vendég
 


Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról , a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest
 
 
 


Akkor én mimózalelkű-szókimondó vagyok! Húúúú, azt hiszem ez elég rossz párosítás! :oops: :D

Nórikám, akkor a topiktali résztvevői listára felírlak...öööö eddig vagyunk...ketten: Te + én! :D :D
Vendég
 


Vihetem a két kutyát?Te meg hozod Nyúl gyereket és akkor leszünk 5-en!!! :D
Juhéjjjjj!
Vendég
 


Rékám: Jaj, ne vedd magadra, Apa aligha rátok gondolt. Bár ki tudja, a kis zugolvasó! :lol: :lol: :lol:

És a cukormázat Apa eleve nem a templomi esküvőre értette (asszem... :roll: ) Hanem hogy a nagy felhajtásban elveszhet a lényeg. Na, tisztáztam magunkat? Ha valaki még félreért valamit, azt elfenekelem.

Még a szülinapomra kaptam két könyvet (én választottam őket) mindkettő érintetlen. :shock: :shock: :shock: Bár ez nem is meglepő szerintem....

Mirci itthon van már szerintetek?

Nóri: Emlékszem. :) Pikkótában jó vagyok, bár még sosem sikerült 2x ugyanúgy. :shock:

Schönes Wochenende, lányok! Talizunk hétfőn!
jaimee1
 
 


Pikkóta..áááá...elverlek!!! :D
Alles gut!Jó hétvégét nektek is! :wink:
Vendég
 


Jamiee,
Na jó, tisztára mostad a zagyamat! :D
Gondolom amikor nekem is ilyen aranyos kis bébim lesz, tuti nem lesz időm, kedvem olvasni! :)

Nórikám,
Neked meg legyen fantasztikus hétvégéd!!! Jót ne halljunk rólad!! :wink:
Vendég
 


JAIMEE: Réka Annának boldog 2. névnapot!!
GITKA: Boldog névnapot a kislányotoknak!!
Vendég
 


OLIK: Boldog névnapot! Mi újság Veletek? Olyan régen írtál már.. :cry:
Vendég
 


Olik mami: Boldog névnapot!

Nóri: Megvagymég???? :D
jaimee1
 
 


Olikanyuuuuuuuuuuuuuuu: Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Húúú, de eltűnt mindenki! :shock:

Nóri,
Milyen volt a lánybúcsú??? ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT akarok (akarunk)!! :D
Vendég
 


Jó reggelt!

Hű, micsoda pangás! :shock:

Nóri: Még mindig buliztok? :shock: :lol:

A piskótám nem sikerült, ugyanolyan magas volt kisütve, mint amikor betettem a sütőbe. Nem értem, mi volt a baj....Amúgy fincsi volt.

Betsy: Köszi!

Ki mit csinál?

Pocakos kismamák?

Bíbor anyu: ??? Hogy áll a vityilló?

Hagy ne soroljak fel mindenkit név szerint....Szép napot mindenkinek!

Friss kép: Kép
jaimee1
 
 


Mirci,
ha jól számolok itthon kell, h. legyetek! :wink: Milyen volt Csopakon? Pocaklakó hogy érezte magát? :)
Vendég
 


Jaimeemami, mi ez a szép színű amiben csücsül ez a tündérlány? Ez a vigyor! Tényleg zabálnivaló!

Piskóta nekem is pont ilyen magas szokott lenni néha, sőt, többször, mint nem :lol: :lol: és én sem tudom megfejteni, mitől sikerül, ha sikerül.

Lányok, ez a favilla, csak nézünk, hogy halad, hiába székely ember nem beszél, dolgozik. 3-an építik, s ez volt a 3 és fél napos állapot. :shock:

Kép Kép
Vendég
 


Hú, Nóri, a menyasszony mindjárt lelép a volnalzódon! :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok, tényleg jó kis pangás van...

Jaimee: tündéri a csajszi és annyira jó képeket csináltok róla...

Bíbi: nagyon tuti kis villa lesz ám, kívülről mivel kezelik le???? Vagy már úgy hozták a fát... :oops: ... nem...nagyon nyers színe van... na ezt jól megbeszéltem magammal.

Tegnap dokinál voltunk, nagyon csipásodik Beni szeme és zegnap már vérben is volt, úgyhogy meguntam a kammillát és szemcseppet kértünk. Ma pedig kipróbálta a pihenőszéket is, íme:

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


na az egyik kétszer ment el...bocsi... :oops: :oops:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


SziasztoK!

Rövid hírek:
Megvolt a konzultációnk ma Szűcs dokival a BMC-ben.
Hááát, nem vagyok felhőtlenül boldog.
Azt mondta a doki, h apánál nem múlt el még mindig a baci, sőt, három félét találtak.... szerinte ez arra utal, h bőrröl kerül bele, szóval szerinte rá kell állni a "durva" higiéniára.
Ráadásul szeritne a 19M kiskatona nem túl jó mennyiség. Vagyis azt mondta, h éppen elég lehet.... na, ez adott egy pofont!
12-én kell mennünk újabb mintavételre és ha negatív lesz, akkor mensi 2. vagy 3. napján inszemes megbeszélés.....
Most aztán végképp vegyes érzelmeim vannak.

Jó éjt!

babszika
 
 


JUDY: Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Gyabi: nagyon édes a kis trónörökösötök, ahogy pihen és már így lekötik a játékok? Tuti!

Fát lekezelik még persze, eddig csak szárítóban volt...de nekem tetszik ez a nyers szín, épp tegnap választottunk festéket, belülre színtelent, kívülre meg épphogy színűt. :lol:

Babszi: sajnálom, de el ne kenődj. Az éppen elég pont elég lehet, pláne inszemnél!Nem feladni!

Többiek? Beütött a nyár, vagy mi?

Jaj, hadd meséljem el, tegnap mivel kápráztatott el megen Csiribébi. Cumisüvegből kapta az apatejet ( apa hívja így, mert a lefejt tejet ő szokta adni általában), na, de most én etettem, mire fogta a két kis kezét, és megfogta az üveget, s egyedül ivott, úgy, hogy én elengedtem az üveget, sőt, az se borította ki, hogy közben vadul kiabáltam apának, hogy jöjjön gyorsan, és hozza a fényképezőt is :lol: Ez azért is érdekes ám, mert eddig csak nézegette a kezeit, tudatosan nem nyúlt meg nem nagyon fogott még meg semmit, kivéve, hogy ha felvesszük, akkor ragadja meg a ruhánkat, meg a hosszú láncomat, vagy csak magával hoz egy textilpelenkát. :lol: Szóval most örülünk :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bíbi,
és még csak 2 hónapos!! :shock: Mi lesz itt később!! Bíborlányka nagyon gyorsan fejlődik, csak ámulok és bámulok.
A házatok nagyon gyorsan épül! Hány szoba lesz benne? Elosztása? Mesélj-mesélj!! 8)

Babszi,
A "durva" higiénia alatt mit értesz? Gondolom a rendes, és alapos fürdésen kívül valamit kell még alkalmaznia? Bocsi, ha hüleséget kérdezek, csak érdekelne a dolog? :oops: Mert, ki tudja, lehet azt hiszem, h. nagyon higiénikusan tisztálkodunk, aztán kiderül, h. áááá nem! Bár én alapvetően tisztaságmániás vagyok, de ki tudja... :roll:

Gyabi,
Beni baba szeme jobban van? Nagyon aranyos a pihiszékben, úgy látom tetszik neki! :)
Vendég
 


Arikon!
Külön szappan neki - antibakteriális meg egyebek....

És szex/psi/kaki előtte, utánna, mindig meg kell mosnia a kezét, a szerszámot is mintha megfürdene és a gáttájékot is.

Saját véleményem, h ez egy f*szság - szó szerint -, de ha ez kell, hát remélem, h apa is emgteszi.

babszika
 
 


Sziasztok!

Kibújt egy hét alatt két fogacskánk. Tünet nem volt, csak nagyon sírt. Éjjel is majdnem 2 órán át sírt vígasztalhatatlanul.

Hoztam nektek pár képet, kicsit sok lett, nem tudtam választani.




Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Jaimee,
megzabálom ezt a Réka lyányt... :D Nagyon cuki!

Bibi,
szépen alakul a házacskátok!
Bibi baba pedig nagyon ügyes! :D

Gyabi,
úgy látom tetszik Beni babának a pihenőszék! Nagyon édes! :D
Remélem jobban van már a szeme!

Babszi,
nem feladni, mostmár ha máshogy nem akkor az inszemmel vagy a lombikkal sikerülni fog! Egyre közelebb vagytok a babához! Nagyon drukkolok! :)

Képzeljétek tegnap felült Niki baba! Azt hittem eláljulok, feküdt rajtam a hátán, egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy húzza fel magát, és sikerült is neki felülni! Ezt muszály volt megosztanom veletek! :)

És akkor teszek fel két új képet:

Kép Kép
sirkici
 
 


Chrissyy,
nagyon jó képek! Aranyosak vagytok! Nem semmi ez a lábasba mászás! :lol:
sirkici
 
 


Sirki! Ti is szépek vagytok, nagyon ügyes kis lánykád van!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?