Új privát üzeneted érkezett!

Bettyna!GRATULÁLOK!!!!!Végre erösödik a fiú csapat :lol: Hogy fogják hívni?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata - Köszönjük! Még nem eldöntött a dolog, győzködöm apát az Áronnal, de ráerőszakolni nem akarom. A lehetséges variációk közözz még ott van a Szabolcs és a Gábor is, de az is lehet, hgoy valami teljsen más lesz. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Jaj, nem olvastalak végig! Gratula Zsófinak az első bilibe kakihoz!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 

 
 

Bettyna!

Tök jóóóóóóó, gratulálok, örülök, hogy neked is bejött a Genesis.:-)))))Kis fütyisetek lesz?kezd kiegyensúlyozódni a mérleg.
emmalena
 
 


Jaj, igen, a bilibe kaki, az szupi.És képzeljétek, erről jut az eszembe, hogy 2 napja Ábel a bölcsibe már a kis wc-be pisil.És azt mondják a dadusok, hogy amikor csurizik bele a wc-be a pisi, annyira büszke magára, hogy sikongat, és tapsol közben.Na meg egyensúlyozik:-)És senki más nem húzhatja le a wc-t csak ő, mert az olyan klassz:-)
emmalena
 
 


Jó reggelt!

Bettyna! Grat. a kisfiúhoz! Jók a képek nagyon.
Hogy az én párom miért 4d ellenes..... :cry:
bár ez legyen a legnagyobb baj.

28. heti uh.: nekem azt mondta a dokim, hivatakosan a 28. és 32. hét között kell egy uh. Persze én kértem, hogy csináljon 28 hetesen, mivel olyan régen láttam már a babócát...és hátha kiderül fiú-e vagy kislány. persze ez nem derült ki.
Párom tegnap este is megjegyezte, hogy a kislányok aranyosabbak! El vagyok keseredve, mi lesz, ha fiú? Bőgtem is ezen (csak hogy legyen min bőgni tegnap is).
Uh-ra megyek majd 32 hetesen is. De nekem a doki csinálja mindig az uh-ot. (5e)
De azért ilyen tapló uh-ost, hogy elküldött!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Peva!

El azért nem küldött, de épp hogy nem hányt le:-(
Ti nem tudtok a kórházba menni, ahol szülni fogtok uh-ra?Olyan sokan mondjátok, hogy milyen dráfga az uh a dokitoknál.Az én dokim nem is uh-s szakember, így hivatalosan nem is csinálhat szűrést genetikait meg pláne nem.Ehhez be kell menni a kórházba, és ott tök ingyen megcsinálják.
emmalena
 
 


Peva!32 hetesen már csak látják mi van a lába között :lol: De ha ennyire nem látszik akkor lehet tényleg kislány :wink:

Betty!Köszönöm a gratulálást :lol:

Emmaléna!Gratulálok a wc-be pisiléshez!Nálunk ez szerintem még nem lesz végleges de végre elkeztük :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


sziasztok. tegnap a férjemmel elmentünk bevásárolni. ezeket vettük a kis Törpének:
ágynemü huzat, pólya, textil pelenka, ágy lepedö, pelenkázó lap, takaróvá átalakitható lábzsák, ülöke kádba, kis kád, kókusz matrac, kiságy, 3rugi, 1csomag pelenka.
az autós ülés/hordozót megrendeltük, mert ami ott volt annak nem tetszett a szine. halvány rózsaszinbe és sárgás zöldbe volt. mi kékes szürkét rendeltünk.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok!

Marek...most én mondom hogy- ennek a babának mindenhol van lába! :shock: :D Reggel mit művelt! :shock: Most szerintem fordult, mert a két oldalamban éreztem őt, de két oldalra nem tud rúgni egyszerre, úgyhogy szerintem az egyik felén a keze volt! :shock: :D Kis izompacsirta! :D Remélem úgy döntött hogy fejre fordul! :D
Reggel énekeltem is neki gyerekdalokat és akkor nyugton maradt, biztos fülelt, hogy ki kornyikál??? :? :D

Zsuzsu...nem semmi ez az uh-os doki! :twisted: Méhlepény állapota, magzatvíz....ilyesmit nem is mondott??? :shock: De az jó hogy fejvégű a fekvés :lol:

Perdo...köszi a linkeket, ki is másoltam, nagyon hasznos lesz később! :lol: Még jó hogy van közöttünk ilyen szakember! :lol:

Emmalena...én most voltam uh-on, mert elötte nem voltam 6 hétig. Nem tudom amúgy mi a szabály, mert angem soha nem akkor hív vizsgálatra a doki, mint ahogy titeket! :?

Bettyna...de szép a baba! :D Helyes kis husos! Nagy súlya van valóban! :shock:

Peva...ez hülyeség hogy a kislányok aranyosabbak! :evil: Ne is sírj e miatt! A férjed csak féltékeny mert köztudottan a fiúk anyásak, a lányok meg apásak! :lol: Külömben és olyan szép rucikat kinéztem már a Norbikának, tök helyes lesz benne! :D Ma már a fiúkat is lehet tündérien öltöztetni. Ugyan olyan bújósak és kedvesek....tudom mert van keresztfiam! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ancsa: Nekem is volt, pár hete, h azt hittem, h a magzatvíz szivárog, és mondta az orvos, h csak a méh már annyira nyomja a húgyhólyagot, h a vizelet szivárog, főleg ha pont a hólyagnál van a baba.

Jövőhéten megyek az orvosomhoz, akkor majd megkérdezem tőle, h kell e neki vmilyen papírt adnia. De ugye multkor, már ugy kérdezte, h megvan e már.Mondtam, h nincs, erre mondta h akkor mostanába menjünk be az önkormányzathoz és intézzük el. Csak adott volna vmi papírt ha kéne.De a kiskönyvbe is benne van minden, orvosi pecsétekkel stb. Különben sztem elég hülyeség ez is meg a házassági is. HAd döntsem már el én, h kinek a nevén legyen a gyerek :? Meg tudja azt az apja mondani ott a kórházba is, h igen az enyém :?

Kép
babe.
 
 


szerintetek melyik pelus jobb?

én Pampers new baby-t vettem /sárga zacsi/
akiktöl kérdeztem mindenki a pampers-t ajánlotta

most megyek, viszaolvasok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Timi: Jól bevásároltál.Jövőhéten megyek Én is a Brendonba, kádat nézek állvánnyal, de lehet h azt még nem vesszük meg.Meg ilyen apróságokat akarok megvenni, mint pl. cumi, cumisüveg, éjjeli lámpa, hajkefe stb. Aztán már cask pelenkázó komód kell, ami nagyobb tétel.

Kép
babe.
 
 


kata......én is gratulálok, ügyi csajszi Zsófika! Mire jön a kistesó, már kész önálló csajszi lesz! :lol:

Húúú...Timi, ti aztán kiköltekeztetek rendesen!
:lol: Biztos nagyon örülsz neki, én mindíg órákig gyönyörködöm az új beszerzéseken! :oops: :lol:

Ja, apropó...hallottátok hogy a 01 és 02-vel kezdődő számú gyerekülések már nem lesznek szabályosak január 1-től??? :roll: Keményen büntetik! :(
Mi meg használtat vettünk! :cry: Meg se tudom nézni hogy jó e a száma, mert nincs itthon, elvittük áthuzatni! :twisted: Felrobbanok, ha nem lesz jó!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sztem mindegy a pelenka, úgy értem, h ha a normális (Libero, Pampers..stb) közt gondolkozol. Én biztos nem adnék a gyerekre ilyen olcsó gagyit. Van aki ráadja, szegény gyerek meg szenved m kényelmetlen, meg átázik szinte. Mondjuk Én mindennel így vagyok, nem csak a gyerek cuccokkal. Inkább kerüljön sokkal többe, de akkor az olyan is legyen.

Kép
babe.
 
 


Ja, Timi, milyen kádat vettél?

Kép
babe.
 
 


Kép kád és ülöke

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Nagyon szupi az a kád, én is vmi ilyesmit szeretnék, tök szép a színe :D Mennyiért vetted?

Kép
babe.
 
 


Sziasztok!

Na, elkezdődtek az első rémálmok. Ma éjjel nyak köré csavarodott köldökzsínórokról és hasonló borzalmakról álmodtam :( Mire zihálva ébredtem és vártam, hogy a kislány a szokásos reggeli kezdőrúgást intézze, de hiába, nem rúgott. Na ezen 10 perc után úgy beparáztam, hogy felkeltem. Nagy nehezen vissza negyedóra múlva, de most, végleges ébredés után is, nem nagyon érzem a mocorgást, nagyon enyhén. Most reggelizzek dinnyét, hogy a kisasszony végre élénküljön és az én hülye fejem meg ne aggódjon? :(

Emmalena: én is el voltam keskenyedve, hogy a 28. uh kimaradt és most várhatok 4 hetet, de nyugi, ez valszeg nem az uh protokoll része már, mert nekem is azt mondta a dokim, hogy ilyenkor csak azt nézte volna úgyis, hogy milyen nemű a baba. (mivel már tudjuk 4D-ről és ezt nem is titkoltam előtte, nem nézett most semmit)

Kép
anhel
 
 


Kata, ezek a gyerekülések azok, amiket a rövidebb biztonsági övek át sem érnek rendesen?
Hallottam én is, hogy a régebbi ülések nem igazán kompatibilisek az újabb autókban lévő övvel, ill. fordítva. De hogy még nem is szabályos és bűntetik? :O Őrület... Mintha nem lenne így is egy halom kiadása az embernek.

Kép
anhel
 
 


kád: 1.960,-
ülöke: 840,-

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


találtunk itt nálunk egy üzletet, ahol jó árak vannak.pl: a kókusz matracot 3.400,--ért vetttük. és nem sima fehér, hanem mimtás huzattal, ami lecipzározható.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Kép ilyen a matrac

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Nekem tegnap mikor hirtelen felkeltem az ágyból, kicsit megrándult a hasam, bele is nyilalt. Még utánna is aggódtam, h nem történt e emaitt baj.De nem mert mozgott rendesen. Bár nekem ezektől a hirtelen mozdulatoktól mindig ez van. Nehéz hozzászokni, h kicsit lassabban keljek fel az ágyból, vagy inkább feltolom magam.

Nekem olyan rémálmom még nem volt, h a babyvel baj volt. Vmelyik nap álmodtam azt, h kicsit már nagyobb volt a hasam, és tele volt csikokkal, meg cellulitisszal mindenem.De a baba az jól volt :D Reggel azért megnyugodtam mikor tükörbe néztem. :D

Anhel, én is gyengébben érzem, és inkább csak a bordáimnál és oldalt.Pedig 3-4 hete mindenhol éreztem. Sztem ez attól, van h már nődögél rendesen, kevesebb a helye a forgolódásra, meg a nagyobb rugásokra.Amíg mozog, mindegy h gyengén, v erősebben addig nyugi.

Kép
babe.
 
 


Timi, tök mázlista vagy :D Én ugyanezt, v hasonló kádat 4000ért néztem :P Különben durva kád-árak vannak, még egy sima ronda kád is 2000től kezdődik,legalábbis itt.. de nekem olyan csúnya nem kell

Kép
babe.
 
 


Köszönöm szépen Zsófi nevében is!

Én Zsófival Pampers-t használtam és nekünk az vált be.De ez változo én most veszek Pamperst meg Hugisst mert arról is jót hallottam nekem a Libero nem jött be csak most mikor már nagy Zsófi.Érdemes venni kis csomagot és több fajtát.

Kata!Milyen az 1-2es ülés?Nekünk hordokánk van Zsófinak meg rendes ülése :roll:

Timi!Nagyon jó cucokat vetettek!!!

Babe!Nem mindig a minőségi cuc a jó én kipróbáltam olcsó pelust semmi baja nem volt Zsófinak akkor pont jó mikor mondjuk letépi magáról meg ilyenek.Érdemes többet kipóbálni :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról , a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Bocsi h csak most jöttem,de nagyon későn értem haza és bealudtunk úgy,hogy csak na :roll:

Tegnap rendben találtak mindent Uh-án, ő szerintük talán a felső burok repedhetett meg, és ott van rá esély szerintük,hogy az be is hegesedik. Hát nem tudom erről mit gondoljak :roll:

1000% hogy kislányom lessz,már az első percben megmutatta a punciját, apa nagyon megnyugodott hogy ő is látta végre és most be van sózva ugy dolgozik a gyerekszobán,hogy ilyen tempót tőle még nem láttam :lol:

A méhlepény 0 fokban érett, és jó az áramlása :lol:
A köldökzsinórban és a baba artériájában is tökéletes az áramlás :lol:
A szívhang is rendben van és nagyon szépen megmutatta a 4 üregű szívét is :lol:

Sajnos a felvételek nem lettek valami jók,mert kislányom bebújt a méhlepény alá, így csak 1 fotót sikerült csinálni az arcáról,de az se lett valami igazán jó,mert ott éppen nem volt magzatvíz.
De nekem akkor is gyönyörű volt ahogy 2 ásítás után bealudt és a méhlepényt használta párnának :lol:
Viszont kész balerina, a lábait nagyon szépen mutogatta, gyönyörű husisnak látszik a vádlija és meg is jegyezték hogy szokatlanul hosszu a combja is :lol: És még mindíg medencevégű fekvésben van.
A sulya, 760g.
BPD:6,03 cm
OFD:7,85 cm
HC:21,90 cm
AC:20,50 cm
FL:5 cm

Megpróbálom csatolni a képet,remélem sikerül.

Ez a lába:
Kép


Itt már teljesen bealudt:
Kép

És a vádli:
Kép

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa!

örülök, hogy minden rendben van, ezek igazán jó hírek!akkor most megnyugodhatsz, és újult erővel pihenhetsz:-)
emmalena
 
 


Sziasztok, megírtam a levit és ki is töröltem úgy ahogy volt :?

Timi - nagyon cuki a kád, jó olcsó volt, a matrac is tök jó árban volt, hogy csinálod? :lol: Jól bevásároltál, ügyi vagy!!!
Pelenkával kapcsolatban a barátnőm azt mondta, hogy nekik pl. a Libero nem jött be, a Pampers pedig nagyon is, neki most 3,5 hónapos a kisfia, de szerintem mindenki kitapasztalja majd, hogy mi a jó neki(k). Én is inkább Pampers-öt fogok venni, nem tudom, miért, valahogy az szimpibb. Bár fene se tudja.

Bettyna - GRATULÁLOOOOOOOOOOOK!!! Jó méretek, cuki kép, látom a Genesisben voltatok, mennyibe került cd-vel, dvd-vel együtt???

Zsuzsu - én imádom a kutyikat és nem félek tőlük, a kóbortól sem, de ha ilyen van, ne lássák/érezzék rajtad, hogy félsz tőlük, más ötletem nincs, mert én minden kutyát megsimizek alapból :lol:

Anhel - rémálmom nekem is volt már jó pár, azt írják is, hogy az ucsó harmadban előjönnek a félelmek az álmainkban, én is álmodtam pl. olyat, hogy a baba szopott és közben hatalmas foga volt :lol:

LKata - és hol vannak ezek a 01, 02 számozások a hordozón? :shock: Hol, mit kell nézni??? Mi még nem vettünk, ami tetszik, az a Maxi-cossi, de marha drága, amit kinéztem, az 35 e forint, fene se tudja, annyiért meg kéne-e venni, de a 10 e forintos kategória meg olyan silánynak és megbízhatatlannak tünik.
Pl. a CORA-ban árult 10 e ft-os nem tudom mennyire masszív?!

Na megyek, mert lassan zárunk, végre hétvége, csak pihizni akarok és semmittenni!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Timi...ugyanilyen kádat vettünk mi is, csak sárgába! :lol: :lol: :lol:

Pelenka: én hallottam hogy a BERNI pelenka is nagyon jó az újszülötteknek, van 2-5kg-ig és 3-5kg-ig! Nagyon jól beszívja a híg dolgokat és jó zár, árban talán hasonló mint a Liberó! :lol:

Ancsa....nagyon örülök hogy minden rendben van! Tök ari hogy megmutatta a kis lábacskáját is! :lol: :lol: :lol:
Most már nyugodj meg, a babád szép és egészséges! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ildi, nem tudom hol kell a számot nézni az ülésen :roll: állítólag van rajta egy matrica. Majd megpróbálok a neten utánnaolvasni!
Sík ideg vagyok, mert mi használtat vettünk! :(

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ancsa - de jó kis képek, örülök, hogy minden oké, most már nyugodj azért meg!!! :lol:

Kata - Zsófikának gratula az ügyes kakiláshoz :wink:

Ja, mi a kádat 6500-ért vettük, bár abból 1500 pontot kaptunk (Brendon-törzsvásárlói), amit le lehet vásárolni, de úgy is 5 e.
Na mentem tényleg :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


nagyon örülök, hogy ráakadtam erre az üzletre és ilyen olcsón be tudtam vásárolni. néha nekem is lehet egy kis szerencsém :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a ctg-ről. Megnézett a doki megint, hogy állunk a nyílással meg a rövidüléssel, meg nézett egy bpd-t is.
A helyzet, hogy most ugye 29 hetes vagyok, baba adatok alapján már 31 hetes. Eddig mindig kissebb volt egy héttel a koránál. Így mindent mérlegelve aug 11.-én 32 hetesen befektet a kórházba. :cry: Ő elmegy szabira, de mivel annyira összetett eset vagyunk nem mer csak így itthagyni. 4-6 hétig tuti vendég leszek a kórházban. Hogy hogy fogom kibírni Dóri nélkül....

Tündériek a képek!!! És nagyon jó dolgokat vett mindenki. Olyan jó látni hogy már mindenki így készül.

Most megint csak ennyire futja, kicsit magam alatt vagyok.

Kép

Kép
perdo
 
 


Perdo!

Ne légy magad alatt!Most az a kényeg, hogy a pindur minél tovább kibírja odabent.Tudom nem egyszerű, meg a kórház elég szar hely, de ez az időszak is el fog múlni, az a lényeg, hogy a babának jó legyen. Dórit tuti viszi a papája minden nap hozzád látogatni, tudom az nem olyan...de ezt most ki kell bírni, és utána lesz egy egészséges babád, és újra a családodé lehetsz, és ők a tiéid:-)fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!
emmalena
 
 


Perdo!
Szurkolunk neked!
m.

macianyu
 
 


Perdo
Szorítok neked nagyon!Kitartás! A baba érdekében ki kell bírni a korházi benntlétet.
De gondolj arra,hogy hamarosan lessz egy egészséges gyönyörűszép babád.

bettyna
Én is a 4D Genesisben volta,csak utánatok kicsit később,kár h nem találkoztunk :roll:
GRATULÁLOK a kisfiuhoz!
Szép nagy baba már :lol:

nusildi
A vizsgálat dvd-vel együtt :10500 és ehhez 1 fotót is adnak.

Köszönöm h drukkoltatok nekem!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


gyerekülés, januártól új törvény. olvassátok el:
http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=233077[/b]

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Perdo
Fel a fejjel! Azért leszel a kórházban, hogy biztos minden rendben legyen! Tudom, hogy nem lesz egyszerű, de itt a mi környékünkön meg nem szokás befektetni a kismamákat és abból szokott baj lenni... :cry: Örülj neki, hogy ennyire figyelnek rá, hogy minden rendben legyen!!!
És tök jó, hogy már ilyen nagy a baba!!!! Továbbra is mennek a drukkok!!!!

Lányok
Nagyon jók ezek az uh-s képek!!! Énisénisénis!!! De én már tuti nem megyek, mert így is gatyánkat odafizetjük a sok utazásért.... :cry:

Most megyek, mert megyünk névnapozni. Asszem megint Abonett és ásványvízparti lesz.... :lol: :lol: :lol: :lol: Akkorát fogunk bulizni... :lol:

Majd holnap...
Pá!

marek
 
 


Ja és azt még nem is mondtam ,hogy már nagy haja van állítólag :lol:
Legalábbis azt mondták

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Hű, menniyt írtatok reggel óta!
Mindenekelőtt köszönjük az elismeréseket!
ELmentünk a Tescoba bevásásrolni a hétvégére és most már mi sem álltuk meg, hogy ne vagyunk valamit a mi kis Piszén Pisze Kölyökmackónknak! Íme:
Kép
Kép

Emmalena - Gartula Ábelnek a pisihez! Elképzelem a kis vigyori képét, ahogy büszkén csurgat! Nagyon édes lehet!

Peva - Ne szomorkodj! Apa hajthatatlan? Mutasd meg neki a képeket! Bár én nem voltam annyira sírós, de már kezdtem egy kicsit lekonyulni, hogy lassan mindenki mindent tud a gyerekéről mi meg nem és ez most hatalmasat dobott rajtunk! És Csilla (aki csinálta a vizsgálatot) hihetetlen profi! Én még csak pacákat láttam, de ő már mondta, hogy az a haja, meg a válla stb.

Timi - Gratula az új szerzeményekhez! Pelekna ügyben én is azt hallottam, hogy többet is érdemes kipróbálni, mert a babák formájától is függ, hogy kinek melyik jön be, sőt lehet, hogy életkronként is változik. Én valakitől pl. a Tescos és a DM-es pelusokról is jót hallottam. VEnni még nem vettem, de kaptam egy bontott Liberot, amiből alig pár db. hiányzik, mert kinőtték.

Ancsa - GRTAULÁLOK! Nagy nap volt a tegnapi mindkettőnknek! Majdnem összefutottunk, ahogy nézem! Vagy ti kukkantottaok be esetleg, amikor ott volt az a pár a babakocsis kislánnyal? Mi épp akkor fizettünk!

A méretetinkkel még én is lógok:
BDP: 7,6 cm
OFD: 8,49 cm
HC: 28,08 cm
AC: 26,27
FL: 5,38
Ezekből a gép 29 hetesnek és 4 naponak találta! :shock: Óriásbaby növekszik a pocakomban! :wink:

Ildi - http://www.4dgenesis.hu , itt mindent megtalálsz! Áprilisban nem náluk voltunk, de többet fizettünk és nem volt ennyire profi!

Perdo - Drukk, drukk!!!! Okosabbat nem tudok mondani, okoskodni meg nem akarok! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Battyna
Biztosan nem mi kukkantottunk be :roll: ha tudtam volna hogy te is ott leszel elöttünk, akkor előbb mentem volna, mert egyépként ott voltunk akkor csak beugrottunk a Mekibe kajálni :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!!

Emma!
Furcsa a dokid! "ProtokollUH" szerintem nincs. Dokija válogatja. Itt Szegeden amelyik dokinak van készüléke az minden hónapban felajánlja az UH-t. Az én dokim állítólag az egyik legjobb diagnoszta, Ő a Klinikán csinál Uh-t, minden hónapban, ha akarom. Igaz Perdo??! :)
Nagyon ügyi Ábeled!!!

Bettyna!
SZÍVEMBŐL GTATULÁLOK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET A PICI FIÚHOZ!

Kata!
Én is szeretném mielőbb öszepakolni a lakást, nyuigodtabb lennék. Most "ostromállapotok" vannak, úgyanis szükség volt a bizonyítványaimra és feltúrtam érte a lakást...elpakolni nem volt időm. Kértem a férjem, h két órára kösse le Ábelt, de egyenlőre reménytelen.... Dolgozik ezerrel így várok türelmesen.

Zsófinak gratula!!!!! (én most akarok beszerezni bugyipelust és akkor a lakásban is szoktatom bilire...)

Timi!
Szupi cuccokat vettetek!!!!!!!!

Anhel!
Nálam is van para, ne izgulj! :D A férjem megtiltotta, h rémtörténeteket olvassak, noha kerülöm a témát. Én is parázok, ha épp nem érzem, mire Bence: hagyd már aludni drága kiskölköm... :lol: :lol:

Ancsa!
Neked is gratula!!!!!!!

Perdo!
Biztos mondtam már, de próbáld meg a nőire kérni magad, ha befektet! Ott van a doki szobály és a Kalmáré is. Tudom, h nehéz, de Vivi érdekében ki kell bírni.... VELED VAGYOK!!!!!! Majd tudasd merre vagy és ha dolgom lesz arra felugrok egy puszira!! :)

pelus:
mi a sima, mezei Lidl-s pelust (nem a cien!!) használjuk. A várandós csomagból és a baba-mamam csomagból beküldtem anno mindenféle kuponokat és sok termékmintát kaptam. Kipróbáltam, de a Lidl-s bevált. Most mondták a szomszédságban, h itt a közelben van egy csaj, aki foglalkozik pelussal. Ha az eső engedi elsétálunk ma hozzá és körbenézek. Ábinak kéne bugyipelus. tesónak is ki akarok próbálni valamit, mert a liudl-s 4-9kg a legkisebb és félek, h az nagy. Majd beszámolok....

kutya:
tegnap nem láttuk, csapatban sétáltunk. Alapból én sem félek, de pocakosan, gyerekkel.... ja és a férjem húsvét hétfőn megharapta egykutya. Kinyúlt a kerítésen...állítólag Ábel motorja idegesítette.....

L.Kata!
Méretek vannak az UH-ról, csak nem irtam be.Íme:

magzatszám: 1
magzatvíz mennyisége: normál
szívműködés: szabályos
mozgás:élénk
fekvés:koponyavégű
BPD:77,8
FRONTO:90,3
THORAX:76,9
femur:56,3
súly: kb. 1200g
29. hét

ennyi....

Mit főztök ma????? Nálunk marhahúsleves, vadasmártás, zsemlegombóc , a fiúknak meggyszósz....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Jó reggelt!!!

Betty
Tök jók a cuccok, amiket vettetek a Tescoban. Nekünk is van ilyen barna kiskabátunk, ez az egyik olyan ruhánk, amit valahogy nem tudok elképzelni egy lányon... :cry: Szóval akarok majd venni valami hasonlót fehérben.

Zsuzsu
Te mindig ennyit főzöl? :shock: Mikor van erre időd meg energiád örökmozgó Ábel mellett???
Hozzánk ma vendégek jönnek (férjem öccse és unokatesója). Én általában valami zöldséges cuccot főzök, de most úgy döntöttem megkímélem őket az ilyesmitől és csinálok nekik hamburgert. Ez kell a fiataloknak...és még egyszerű is. Hogy én mit eszek az más kérdés... :roll:

marek
 
 


Jó reggelt!

Ancsa - :D Lehetett volna annyi eszünk, hogy megbeszéljünk egy randit. :wink:

Marek - A barnát apa választotta! :D A Zsebi babás is ilyen kis bundis és szerintem egy kislányon is helyes. Ami nem látszik a képen, hogy a kapucninak vannak fülei. :wink: Volt ilyen sapi meg kiscipő is, talán kabátka is, de ebben nem vagyok biztos.

Zsuzsu - Köszönjük!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Tegnap olyan későn néztem fel ide, hogy már nem maradt energiám válaszolgatni. Mára meg elfelejtettem mindent.

Két dolog ami megmaradt:

Bettyna: melyik tesco-ban szerezted ezeket a szőrös rucikat? Imádom, én is szeretnék venni Borinak. Illetve milyen színű van még ezen kívűl, és mennyibe kerülnek kb.?

A babafotók szenzációsak! Gratulálok a babákokhoz!

:D

Ha lesz időm én is felteszem a tegnapi UH-nk képi bizonyítékait. :D
100% lány, láttuk az UH-n. És szép pofija van profilból.
Naná, hogy amíg várakoztunk szétbulizta magát odabent, mire sorra kerültünk, meg bealudt. És szopizta a köldökzsinort :D

Még volt a pelus kérdés: akinek nem az első gyermeke érkezik, az biztos rájött már, hogy a pampers, meg a liberó méretei különböznek. Így ahogy nő a gyerkőc, úgy váltogatod majd a pelusokat. Olyan pici pelust, mint a kórházban adtak anno, én nem találtam Lilinek a boltokban (liberó), ccsak az eggyel nagyobbat, ezért kezdtük pamperssel, mert az volt a kisebb. Aztán megnőt a lány, és észrevettük, hogy a pampers nem tartja magában a pisit éjszaka. Azóta csak liberónk van. De ez egy éves kor után következett csak be :)
Amúgy meg minden gyerek más és más. Kinek ez, kinek az jön be. Nézzétek meg a pelenkafutár.hu-t is. Olcsó pelusok házhoz szállítással, és az ismerősök esküsznek rá, hogy jó. :D

Most megyünk keszire a mamához... Jó muri lesz, visszük a babamozi dvd-t is. Kötelező végignézni :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


sziasztok

remélem mindenki jól van :lol:
én nagyon pocsékul aludtam,éfélkor aludtam el aztán hajnali 3-kor már fennt voltam,de nem bírtam vissza aludni,ughogy most koki vagyok teljesen :?
de viszont a kisasszony 3 órán keresztül hajnalba produkálta magát :lol: ugyhogy nagyon élveztem a dolgot :lol:

bettina
igazad van :lol: de nem tudtam hogy te is mész aznap, aztse hogy este :shock: pedig amikor te bennt voltál és akkor voltam a mekibe,3 utcányira tőled :shock:
de nagyon sajnálom a dolgot,mert tényleg tök jó lett volna talizni akár csak 10 percre is :lol:

nyugtonmalac
várjuk a képeket :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


sziasztok

remélem mindenki jól van :lol:
én nagyon pocsékul aludtam,éfélkor aludtam el aztán hajnali 3-kor már fennt voltam,de nem bírtam vissza aludni,ughogy most koki vagyok teljesen :?
de viszont a kisasszony 3 órán keresztül hajnalba produkálta magát :lol: ugyhogy nagyon élveztem a dolgot :lol:

bettina
igazad van :lol: de nem tudtam hogy te is mész aznap, aztse hogy este :shock: pedig amikor te bennt voltál és akkor voltam a mekibe,3 utcányira tőled :shock:
de nagyon sajnálom a dolgot,mert tényleg tök jó lett volna talizni akár csak 10 percre is :lol:

nyugtonmalac
várjuk a képeket :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!
Sikerült hazavergődnünk vonattal Münchenből. Igaz, hogy valami rossz csap volt a hálókocsinkba, amitől a fél fülke padlószőnyege tocsogott az undorító létől, de azért sikerült végigaludnunk az utat.

Legfőképpen Perdo, és akiket érdekel a pocakukban lévő babájukkal való kapcsolattartás lehetősége:
Próbáld megszerezni Hidas György-Raffai Jenő-Vollner Judit: Lelki köldökzsinór -Beszélgetek a kisbabámmal című könyvét!
Amióta elolvastam, egész másként gondolkozom a babámról. Tudom értékelni a mozgásait, hogy mit miért csinál. A könyv nagyon szépen felsorolja (több évnyi kísérletre alapozva) a rendellenességek létrejöttének okait. És megoldási javaslatot is tesz!!!! A Te problémádat is említi a könyv. Ha hiszel benne, hogy meg tudod beszélni a babáddal és a testeddel a problémát, akkor meg lehet előzni a koraszülést.
Én minden nap fél-egy órát (nem egyfolytában) foglalkozom ezzel a dologgal: megpróbálok ráhangolódni a kicsire, és felkészíteni arra, hogy be tudjon illeszkedni az életünkbe születés után. :)

Kép
szöszke
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?