Sziasztok, megírtam a levit és ki is töröltem úgy ahogy volt
Timi - nagyon cuki a kád, jó olcsó volt, a matrac is tök jó árban volt, hogy csinálod?
Jól bevásároltál, ügyi vagy!!!
Pelenkával kapcsolatban a barátnőm azt mondta, hogy nekik pl. a Libero nem jött be, a Pampers pedig nagyon is, neki most 3,5 hónapos a kisfia, de szerintem mindenki kitapasztalja majd, hogy mi a jó neki(k). Én is inkább Pampers-öt fogok venni, nem tudom, miért, valahogy az szimpibb. Bár fene se tudja.
Bettyna -
GRATULÁLOOOOOOOOOOOK!!! Jó méretek, cuki kép, látom a Genesisben voltatok, mennyibe került cd-vel, dvd-vel együtt???
Zsuzsu - én imádom a kutyikat és nem félek tőlük, a kóbortól sem, de ha ilyen van, ne lássák/érezzék rajtad, hogy félsz tőlük, más ötletem nincs, mert én minden kutyát megsimizek alapból
Anhel - rémálmom nekem is volt már jó pár, azt írják is, hogy az ucsó harmadban előjönnek a félelmek az álmainkban, én is álmodtam pl. olyat, hogy a baba szopott és közben hatalmas foga volt
LKata - és hol vannak ezek a 01, 02 számozások a hordozón?
Hol, mit kell nézni??? Mi még nem vettünk, ami tetszik, az a Maxi-cossi, de marha drága, amit kinéztem, az 35 e forint, fene se tudja, annyiért meg kéne-e venni, de a 10 e forintos kategória meg olyan silánynak és megbízhatatlannak tünik.
Pl. a CORA-ban árult 10 e ft-os nem tudom mennyire masszív?!
Na megyek, mert lassan zárunk, végre hétvége, csak pihizni akarok és semmittenni!!!