Új privát üzeneted érkezett!

Pat!
Én az utolsó pillanatban bejelentkezőket fagyival szoktam kinálni... :wink: De más ötlet még: tiramisu
1 evőkanál Nescafét teszel kb. 2 dl forróvizbe, összekevered, félreteszed. + 1/2 dl rum amikor kicsit már kihült
Krém: 4 tojássárgája+12 dkg porcukor+1 mokkáskanál fahéj+50 dkg Mascarpone sajt, vagy Philadelphia krémsajt (én Philadelphiával szoktam)

Tálba lerakod: minden babapiskótát a kávéba mártasz, majd
1 sor babapiskóta, krém majd megint 1 sor babapiskóta és a tetejére a krém. Megszórod a tetejét kakaóporral vagy fahéjjal.

Nálam ez eddig mindig nagyon bevált, és nagyon egyszerű!!! És persze hűtőbe teszed.

A tegnapi éjszaka egyébként várakozáshoz hiven sikerült. Miután este 8-fél1ig aludt, fél1-3 ig volt fenn és folyamatosan sirt...
Reméljük a mai könnyebb lesz... :roll:

Én mérleg nélkül is látom, hogy milyen rohamtempóban nő, ma csak a harmadik rugdalózó volt rá jó, mert a többit kinőtte...(a kórházban emlékszem még lötyögtek rajta ugyanezek...) :)

szly! a kendőt még 1 hete sincs, hogy használom, tehát nem emiatt, de már előtte is elég keveset marad Artemisz kiságyban vagy kocsiban "szó nélkül" ha ébren van...Max 10-15 percet "van el magában", utána elkezd nyekeregni, és végül orditani, ha nem vesszük fel.

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Sziasztok!

Süti a látogatóknak?! Egy kismamától ki várja el ezt?! Hozzám hozni szoktak :lol: Komolyan, otthon nálunk(falun, Erdélyben) a gyerekágyas anyának"radinát" szoktak vinni a rokonok, szomszédok, barátok. Vagyis komplett menüt, hogy ne kelljen főzzön. Be szokták osztani egymás közt, hogy ki mikor viszi. Persze itt Pesten nem ez van. Mindenesetre én csak bolti dolgokkal kínálom a látogatókat. De a kókuszgolyót és azt a gyors sütit szívesen megkóstolnám :D Terhesség előtt nem kedveltem az édes dolgokat, most meg folyton enném :oops:
A tegnap írtam, hogy a ti gyerekeitek többet esznek, mint az enyém, ne is beszélve arról, hogy az enyémnél a mosoly is olyan ritka, mint a fehér holló :) És még egy csomó mindent, ami most nem jut eszembe. A képek szuperek, én is kedvet kaptam tőlük, hogy rakjak fel:)
Voltam hathetes kontrollra, de nem tudtak rákszűrést csinálni, mert még vérzek. Nem mondta a doki, hogy gond lenne, de itt azt olvastam, hogy nektek már korábban megszünt. Remélem nekem is hamarosan meg fog.

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Na végre elaludtak a gyerkőcök! :?

Berni!
Hát valami nagyon nem stimmel a mérlegemmel, mert most este meg kevesebbet mért, mint szopi előtt, szóval egy nagy sz.. az egész! :evil:
Lehet, nem kéne mérlegelnem, csak az bosszant, hogy most telt le az egy hónap, és a napokban hosszabbítattam meg! Talán az elem merül ki... Van valakinek ilyen tapasztalata?
A receptet én is kipróbálom, jól hangzik! Én ált.ban muffinokat szoktam sütni, azok is hamar megvannak, és nagyon jól variálhatók, a kedvencem a nutellás muffin! Nyam-nyam... :)

Joli!
Helyesek vagytok a képen, az alvós is nagyon tetszik! De az nem most készült ugye? Mármint arra gondolok, h. baromira lehűlt a levegő, a body most nem elég! Én nem is tudom sokszor, mit adjak rá, de még a lakásban is elkél a pulcsi, meg a hosszú gatya!

Patrícia!
Jó sűrű programok! :) De legalább nem unatkoztok!

Gabuska, Neirda!
Ez a hordozókendő tényleg klassznak tűnik, én még nem próbáltam, csak korábban a kengurut, szerintem most is azt fogom, ha már megvan, nem tudjátok, mikortól lehet használni? Én úgy emlékszem 3 hónapos kortól, de pontosan nem tudom...
A testközeliségről ugyanaz a véleményem, mint Adrinak, ilyen piciket szerintem sem lehet "elrontani"!

Megyek aludni, jóéjt mindenkinek: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

örülök,h bejött a recept,gyors kajákban otthon vagyok :lol: ha nincs kedvem főzni,mindíg előveszem a gyors recepteket.ma épp lángost sütöttem.olyat,aminek a tésztája kb 5perc alatt elkészült és sütőben 1 hétig eltartható.mondjuk nem lettek épp vékony és szabályosan kerek lángosok,de a férjem majdnem elment bearanyoztatni a nevem a gyönyörtől :lol: (hú,de szerény vagyok :lol: )szóval sajtos-tejfölös lángost uzsiztunk(na jó,én még vacsira is leerőltettem egyet :oops: ha kell a recept szóljatok!vagy pizzat is szoktunk sütni,annak is megvan a téstája fél óra altt,kb ennyi megsütni is.

mi lehet kindertojival?nagy a csönd... :)

Kép
berni1

Sziasztok!
Lányok,nagyon egy húron pendülünk,mert nekem is a tiramisu meg a muffin jutott eszembe! Mindenkinek köszi a tippeket!Arik vagytok! :)
Joli!
Falun még manapság is van ez a szokás,mamáméknál a babalátogatást "poszrik"-nak hívják,és ha kaját nem is,de sütiket,gyümiket,meg ilyeeket szoktak vinni.Amúgy nem várják el a látogatók szerintem,de jó ha valamivel meg tudom kínálni őket.Meg,lehet csúnyán hangzik,de 2 gyerek mellett néha felüdülés egy kis sütéssel tölteni az időt! :lol:
Képeket még sokat!
Az eddigiek is tündériek,gyönyörűek!Én épp most töltöttem a gépre vagy 200-at,majd szortírozok!

KépKép
Kép
patricia83

Mira 1 hónapos! :)
Kép
Égnek áll a hajam a sok fotózástól! :lol:
Kép
A Fehér Ló fia!
Kép

Családi kép,háttérben a mamával! :)
Csak,hogy lássátok,Márk mennyire mérges,hogy nem az ő kezében van a fényképező! :shock:
Kép

KépKép
Kép
patricia83

A legjobbat a végére tartogattam! :lol: :lol: :lol:
Óriás pólyás! :lol:

Kép

KépKép
Kép
patricia83

Berni!
Én igényt tartanék a lreceptjeidre! Bár azt kétlem,hogy egy hétig eltartható a tészta a SÜTŐBEN!!!! :lol: :lol: :lol:

Tényleg,Toji merre vagy? Csak nem?
És Csilla,na meg a többiek?

Jut eszembe,valaki megkapta már az anyaságit? Én azt hiszem kedden múlt 2 hete,h bent voltam,de még semmi!

Na jó,nem a cél,hogy velem legyen tele az oldal,szóval lépek! Nunásnak negyed 11-kor telt le a 3 óra,meddig várjak még?Ez mé'nem éccaka van így?????????? :roll:
Jó éjt mindenkinek! :wink:

KépKép
Kép
patricia83

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: úúúú,de gáz!természetesen hűtőben tartható el 1 hétig.de legalább így hajnali fél7kor jót nevettem.jól indul a nap!
szal lángos:1kg liszt,0,5l tej,1pohár tejföl,kb.2ek só,3tojás,3dkg élesztő.összekeverni(ha híg lenne,mehet még pici liszt)pihentetni és lisztes kézzel tépni,formára húzogatni és megsütni.
lehet úgy is alakítani,h kinyújtjuk és kis tálkával kiszaggatjuk és azt húzzuk szét kézzel.így talán szabályosabb lesz,nem próbáltam,mert az már idő lett volna :oops: és HŰTŐBEN :lol: 1 hétig

Kép
berni1

Jó reggel!
Köszi a receptet Berni!És ebből kb. hány db lesz?
Én este jól kitoltam magammal...csak nem feküdtem le,hogy majd szépen kivárom a következő etetést...na ja,3/4 1-ig vártam,de nem ébredt,így elaludtam!Negyed 2-kor ébredt! :evil: Előtte meg 19:20-kor evett! Ha ezt tudom,lefexem aludni 10-kor...persze akkor kelt volna 11-kor! :roll:

A másik,soha nem udom megjegyezni melyik cickóból evett előzőleg,így írom!Ennek ellenére tegnap 2-szer egymás után ugyanabból evett,és úgy bedurrant a másik! :shock: [/i]

KépKép
Kép
patricia83

Csajok!
Az ideg akar szétvetni! :evil: :evil: :evil: Most volt itta tejesember,hozta az előző papírt,amire rá volt írva,hogy hívjam fel a tejleadót.Hát felhívtam!
Közölték,hogy valami sz@rt kitenyésztettek a tejben,ki kell önteni amit eddig leadtam!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Fasza!!!!!!!!!!!! Ez kb. 6 liter vol! Az egy dolog,hogy ez egy tizes lett volna nekem,de mi a ráknak fejek 2 hete?????????? Pedig azt mondta,nagyon jó a tej,jó zsíros!Köszi...most itt állok leforrázva....! Nem a pénz,ne gondoljátok,csak olyan bosszantó,mondhatták volna hamarabb is! :evil: Azt mondta a nő,megint felküld egy adagot vizsgálatra,bár azt sem tudom adjam-e még le a továbbiakban.Lehet jobban jártam volna,ha fagyasztom magamnak,legfeljebb megfürdetem benne későb! :shock:

KépKép
Kép
patricia83

nem tudom,hány darab jön ki belőle,de jó sok.ugye attól is függ,h milyen vékonyra sikerül kihúzni.+1 ötlet:a darabokba virslit is lehet tekerni és úgy kisütni.nagyon fini álhot-dog :)
pizza:
2 nagyhoz-25g élesztő,2dl langyos víz,1ek olaj,0,5tk só,250gr liszt.élesztőt vízbe->minden hozzá.30perc kelesztés->rá amit szertünk->200fokon 20 perc sütés
jó étvágyat!

Kép
berni1

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról , a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

Sziasztok!
Évi, a bodys kép vasárnap készült, a másik tegnap.
Berni, te egy konyhatündér vagy! Én minden komolyabb kajának csak a férjem segítségével fogok neki.Vagy inkább fordítva?! Ő fog neki és én segítek :lol:
Pat, olyan jó képeket hoztál! Egyik szebb, mint a másik! A fiamat én is fel kellett ébresszem éjfél felé,mert nem vette észre, hogy letelt a 3 óra. Szerencsére éjjel is így volt, csak nem ébresztettem fel :D Sajnálom, a dolgot a tejjel :(
Neirda, a recid is jó :)

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok, kismamik!
Még mindig csőre töltve... :D de már nem sokáig!!! :lol:
Manó új specialitásokat produkál: feje a méhszájbaqn, lába a bordáim között (úgy kb 2 cm-re állnak ki a lengőbordáim ilyenkor) esetleg ez a pozíció mellúszásgyakorletokkal kombinálva... :shock:
Ma megvettem a hordozókendőt, ami rám és a férjemre is jó: két ilyen gombóc esetén nem mindegy hogy mekkora :oops: ugyanis amit kaptunk, azt nem tudtam rendesen megkötni. A nagyikra teljesen jó lett.
Feredőszoba ügyben meg hétvégén visszakerül a zuhanytálca, aztán a fiúkkal megcsináljuk a csempézést. (Remélem egyben maradok addig, mert csak én tudom rendesen megvágni a csempéket, a fiúk kb 30%-os arányban törik... fiúk alatt a páromat és a papámat értettem...)
Szóval lehet hogy ez is megoldódik, mire kijövünk a kórházból!

Puszi: Réka

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

latva az edesebbnel edesebb kepeiteket nekem is kedvem tamadt :D

Kép Kép

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Pat! Ismerős probléma...Én is irom, hogy mikor melyik ciciből eszik :D De nálam is volt már "tévedés" (éjszaka nem vagyok a "toppon" naplóvezetésben...) És már alig vártam utána, hogy "leapassza" a kimaradt mellet...

Berni! A langost ki fogom probalni hamarosan, mert nagyon tetszik!!! Es kedvet kaptam!!!

Évi! A kenguruból nagyon sokféle van, a fajtától is függ, hogy mikortól lehet használni. Én egyébként úgy tudom, hogy amikor már tudja tartani a fejét meg ülni

Remelem ma jo ejszakank lesz, 1 oraja szopizott jo sokat, es most alszik...Ugyhogy megyek gyorsan osszepakolni a vacsora maradvanyait es aztan aludni, mert aztan ki tudja mi var rank :)
Jó éjt mindenkinek! (kevés sirással :) )

.

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Évi,
kenguru van olyan is, ami már újszülött kortól jó, meg olyan is, ami 3 hós kortól.

Én az enyémet ma átvariáltam, mert már nehézkes volt a járkálás szoptatás alatt, éshát a sajtkukac 3 évesem mellett nem tudok egyhelyben ülni háromnegyed órákat, míg Nóri táplálkozik. :lol:
Kép

Nagyon jók a fotók, amiket felraktatok, a legjobban az óriáspólyás tetszik. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

nekünk olyan kengurunk van,ami orthopédiailag a gerincre van kidolgozva,úgyh abban is fektethető.mi avval járunk vásárolni,végigalussza az egészet apán :lol: majd csinálok én is képet.
nálunk nincs +1 hároméves,úgyh még tudok nyugiban szoptatni,de már nekem is eszembe jutott,h magamra kötöm,amikor nyűgös :)

Kép
berni1

Berni, kíváncsi vagyok a kengurudra, várom a képet. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Réka! Te még csempézni akarsz szülés előtt !? Ajjaj.Nincs fejcsóválós smile? Na de ha azt akarod, akkor sok erőt kívánok hozzá! Mi itt várjuk a hírt, hogy hogyan szült, ő meg vágja a csempét a fürdőben...
Neirda, hozzad csak a képeket, mert ti is aranyossak vagytok:) Szívesen nézegetjük!
Gabuska, jónak tűnik az a kenguru! Berni, atied is hasonló? Az enyémben nem lehet fektetni, ezért csak akkor használom, ha csak egy kevés időre megyek ki.

KépKép
Kép
el..né

ma nem került használatba a kenguru,de a brendon honlapján meg lehet nézni,cybex i-go kenguru a neve.
ma voltunk cand a-ban és vettünk Dodónak édi rucikat.annyira jó öltöztetni őket csak pénztárcával bírja az ember :) már alig várom,h meglegyen az autóm és mehessek turiba :oops: :lol:

Kép
berni1

Jé, tényleg egész vasárnap nem nézett be senki?! Remélem holnap elmesélitek, hogy telt a nap!

Mi a WestEndben tekeregtünk délután két szopi közt, aztán látogatókat fogadtunk. Délelőtt természetesen aludtunk :)

KépKép
Kép
el..né

Hááááááááát!
Nagyon eltűnt mindenki!!! Hol vagytok lányok?

Gabuska!
Ez a kengurus kép már Nórival készült?Milyen nagynak tűnik benne!Tök jól néz ki! Nekem olyan kengurum van,amit majd csak később használhatok,de Márkkal csak egyszer vettem magamra,de az is nagyon kényelmetlen volt neki is nekem is,de azóta megmutatták,hogy kellett volna használni! :oops: Majd Mirával!

Én a tejes hercehurca után megpróbálok kevsebbet fejni,így viszont egyre jobban bedurrannak a cickók :arrow: így egyre többet eszik Mircsi egyszerre :arrow: így egyre kevesebbszer eszik!Tegnap is ma is 6-szor! Ma vacsira 190-et evett! :shock: Nagyon remélem nem fájdul meg a pocija ettől a mennyiségtől! Nappal meg egész nap alszik!!!!

Ma anyóséknál voltunk,meg a mamámék voltak nálunk babalátogatóba!Zajlik az élet!! Ja, a lényeg a férjem is "hazaugrott" tegnap,de holnap sajna megy is vissza! De legalább látjuk!

KépKép
Kép
patricia83

Joli,ez szinte egyszerre ment! :wink: És vettetek valamit a West Endben? És aludt közben Csanád?

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Nem tudom, emlékeztek-e rám.
Próbáltam az elején becsatlakozni, de valahogy sosem volt időt gépezni, így nem sikerült. De azért érdekelt volna, kienk-hogy alakul a pocakosság, és mikor születnek a babák.
Látom, sok baba már meg is érkezett.
Ezért jöttem most én is.

Gyors jelentés:

Második kisfiam, Ádám megérkezett 07.12.-én, 17.15-kor. 8) 8) 8) 54cm, és 3450g méretekkel.
Elég gyors szülés volt. Onnantól, hogy átléptem a szülőszoba bejáratát (papírmunka, felvétel, ctg, előkészítés, majd vajúdás, szülés), mindenestől összesen két és fél óra múlva kint is volt! :) :) :)

A pocakosoknak hasonlóan gyors szülést kívánok, egészséges, vidám babát, sok tejcsit, és boldogságot!!!

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Szilpa,
én nem innen emlékszem rád, hanem a nagyfiad korosztályosából, régebben olvasgattam ott. :wink:
Gratulálok Ádámhoz! :)

Jányok, ez a kenguru nem fektethető, gyárilag. Csak ha az egyik vállpántot veszem fel keresztbe téve, akkor így megdől, de a karommal tartani kell. Szóval ez csak házi megoldás. De arra nagyon jó, hogy sokkal kisebb súlyt tartok egy kézzel, mert a nagyját a kenguru végzi, én csak kitámasztok. 8)

Mi szombaton esküvőn voltunk, nem sokat, azaz szinte semmit nem láttam belőe, mert hol Livi rosszalkodott, hol Nóri sírt, szóval izgi volt. :?

Vasárnap meg a babaklubunknak volt összejövetele, na az már nagyságrendekkel jobb volt. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Most csak gyors leszek, előre is bocsi, de nem tudok reagálni mindenre, mert mindjárt kel Jázmin.

Patrícia! Kaptam én is olyan üveget, amin látszik a mérce. Nekem teljesen jó. Csak mivel ez infúziós üveg volt valaha, fejre kell állítani, hogy a tényleges mennyiséget mutassa. Neked esetleg nem így volt?
Egyébként sajnálom ezt a tej dolgot! Akkor adják vissza a bacis tejet, mi az hogy kiöntik! Tuti nem öntik ki, csak így nem kell kifizetni!
Nekem azt is mondta a nőci, hogy ha több van mint ami befér az üvegbe amit adtak, nyugodtan rakjam befőttesüvegbe, mert úgyis sterilizálják.

Jaj, nyöszög Jázmin!

Még annyi hogy tegnap Rolin egész nap nem volt pelus és nem is volt baleset sem! NAgyon ügyi!
:lol:

Kép
szly27

Pat, jót tett a tejes hercehurca! ha fájna Mira pocija a sok tejtől, azt az első nagy adag után észrevetted volna. Én is be voltam tojva tegnapelőtt, mert 180-at evett, pedig ált. csak 130-at szokott, de nem lett semmi baja. Én is azt vettem észre, hogy sokkal nyugodtam és többet alszik, ha sokat eszik:)
A tegnap egy telefont vettünk az unokahúgomnak, én meg nézegettem távolról az elegánsabb ruhákat, mert már egy hónap sincs sz egyik unokahúgom esküvőjéig. Na és ott a keresztelő is. És természetesen nincs egy rongyom, amit felvegyek :lol:

Szilpa, gratula Ádámhoz! A nagytesó hogy fogadta? Szívesen látunk, remélem most már lesz több időd írni.

Gabuska, zabűálnivalóak a lányok! :)

Szly, gratulálok Rolinak! na és persze az ügyes anyucinak, mert egyedül nem menne :)

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Bébik nagyon édik és a "nagyok" is! Jó frizurája van Mirának!

Sikerült végre néhány tesós képet készíteni!

Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Sziasztok!
Csajok,má' hétfő van,mégis nagy a pangás!
Csilla,Livi,Orsi,,Noémi ti már tök régen voltatok felénk! Mizujs veltek?? Titiről meg nem is beszélve...bár róla olvastam a másik nyári topicban,szegénynél mindig van valami gond! :(
Gabuska jók a képek! :) Azt hiszem akkor nem táncoltál hajnalig a lagziban! :lol: Én me már meg sem tudom mondani mikor voltam utoljára!
De tavaly szeptemberben! Hiába fűzöm a barátnőimet,nem akarnak férjhez menni! Vagy a pasik nősülni? :idea:

Sly!
Lehet,hogy ez is olyan üveg,mert fejjel lefelé is van rajta mérce! :oops: :oops: Az életben nem jutott volna el a tudatomig!
Amúgy én is gondokodtam rajta,hogy akár vissza is adhatnák azt a 6 lityi tejet,de már biztos kiöntötték! Persze más is mondta,hogy dehogy öntik!!! elvégre ígyis-úgyis csírátlanítják!!! :evil:
Ma felhívtam őket,hogy úgy döntöttem többet nem küldök.azt mondta a nő,nagyon sajnálja,de megért.Ha bemegyek,kiadja az eredményeket egy másolásra,és szerinte Szombathelyen folytassam a leadást,mert hát ez a kitenyésztés egyszeri alkalom volt,nagyon gyakran előfordul,és semmi biztosíték nincs rá,hogy már esetleg a másnapi tejből is kitenyésztették volna...na kösz! :evil:

KépKép
Kép
patricia83

Amit még írni akartam! Roli nagyon-nagyon ügyes!!!!! Márknak eszébe sincs a bilibe pisilni,kakilni,ha nincs rajta pelus,hol a garázs sarkába kakil,hol a szoba sarkába! :roll: A pisivel meg úgy van mint a kuyták,jelzi a területét félméterenként! :lol:
Meghát nálatok nagyon gyorsan is ment!!!!!
Tündére a közös képek,1-2-őt láttam a másik topicban.A szeme alapján nagy csibész lehet Roli.Az ujjai pont olyan dagik (bocsi) mint Máknak (megjegyzem imádom benne,meg azt a duci,boltos lábát) :lol:

Adri!
Ha nem bánnád majd kérdeznék tőled néhányat a lakhelyedről.Lehet priviben,mert nem akarom nagyon offolni a topicot! Te merre jársz? Hűsíted magad a tengerben?? :lol:

Toji!
Végeztél a csempevágással? Ráérsz már szülni???? :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Patrícia! Az a 3 hónap ami a fiúk között van rengeteget számít. Meglátod, ennyi idősen Márk is biztos ügyesebben fog bilizni.
Hát igen! Rolkó sem egy csontkollekció! De úgy birom, olyan csini a feneke a kisgatyókban!

Kép
szly27

Sly!
Legyen igazad!!!!! :)
Szilpa!
Természetesen emlékszünk rád! :) Gratulálunk Ádám megszületéséhez,és az igazán gyors szüléshez! Jó egészséget,sok tejcsi,és bármikor szívesen látunk,ha jössz! :)

Joli!
Mikor lesz a keresztelő? Majd mi is terbezünk,de még nem tom mikorra.Talán együtt a 2 gyerkőcnek,mert mé Márknak sem volt!

nézzétek el a sok gépelési hibát légyszi,Mira épp eszik,én meg ballal pötyögök...

KépKép
Kép
patricia83

nekem is mindíg szopi közben van időm pötyögni :lol:

Kép
berni1

Halihó!
Még mindig egyben. csempézés csúszik, mert lasssan köt a ragacs, amiben a tálca csücsül... :evil: szóval mire hazajövünk még nem lesz kész.... :(
Remélem, holnap már tényleg osztódunk, mert kezdek nagyon nagyon bálnaállapotba kerülni :oops:
puszi

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!
Nem voltam, mert tegnap volt egy kis csaladi "buli" nalunk, hogy 40 naposak lettunk, itt ez a szokas. Az en kicsim soha nem volt meg ennyire nyugos...Vegigsirta az egesz estet szegenykem, mert ugy fajt a hasa, hogy meg szopni sem akart. Ilyen meg nem fordult nalunk elo, ugyhogy kicsit meg is ijedtem, de aztan este "bepotolta" a kimaradt vacsorat :)

Par napja elkezdtem a jarokaba tenni delelott a teraszon, hogy levegon legyen. A jatekok egyelore max 5-10 percig kotik le, de legalabb a levegon alszik!

Pat! Mark meg kicsi a szobatisztasaghoz, nem? A sogornom kisfia 2,5 eves mult, es most lett csak 3 hete szobatiszta. De ejszaka meg mindig pelusozik, es a delutani alvaskor is sokszor meg tortenik egy "kis baleset."
TEgnap valoban vegre usztam egyet a tengerben, mar nagyon vartam!!!! Nyugodtan kerdezz barmit, nagyon szivesen valaszolok.

Bocs lanyok, most latom, hogy ekezetek nelkul irtam, de mostmar lusta vagyok kijavitani....
Megyek leteszem Artemiszt, mert itt van az olemben mar jo ideje es elaludt :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Adri!
40 napos buli? Tök jó! Ilyet még nem is hallottam! :) Van az úgy,hogy a babák okoznak meglepetést,enyém gyerek ma reggel 70-et "akart" enni,de megbeszéltem vele,h még kicsit vegyen magához,így 110-zel kiegyeztünk! :lol: És ami a legjobb,és ilyen még nem volt:
Tegnap este negyed 10-kor vacsizott,egyből elaludt és fél 6-kor kelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én már hmarabb ébredtem mint ő! De nagyon jól sett 2,5 óránál többet aludni egyhuzamban! :)

Szobatisztaságnál valóban sokat számít 1-2 hónap! Legalábbis remélem! :wink: Szeretnék őszre megszabadulni a nappali pelustól,de Márk még nem "érett meg a feladatra". Van ilyen!
Adri,akkor majd küldöm az üzit! Előre is köszi! :)

Toji!
Neked kitartás! Már csak pár nap!!!! :)

KépKép
Kép
patricia83

Adri!
40 napos buli? Tök jó! Ilyet még nem is hallottam! :) Van az úgy,hogy a babák okoznak meglepetést,enyém gyerek ma reggel 70-et "akart" enni,de megbeszéltem vele,h még kicsit vegyen magához,így 110-zel kiegyeztünk! :lol: És ami a legjobb,és ilyen még nem volt:
Tegnap este negyed 10-kor vacsizott,egyből elaludt és fél 6-kor kelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én már hmarabb ébredtem mint ő! De nagyon jól sett 2,5 óránál többet aludni egyhuzamban! :)

Szobatisztaságnál valóban sokat számít 1-2 hónap! Legalábbis remélem! :wink: Szeretnék őszre megszabadulni a nappali pelustól,de Márk még nem "érett meg a feladatra". Van ilyen!
Adri,akkor majd küldöm az üzit! Előre is köszi! :)

Toji!
Neked kitartás! Már csak pár nap!!!! :)

KépKép
Kép
patricia83

bocsi,2-szer ment el...

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Csudahelyesek a babók és a nagytesók is! :)
Én is próbálgatom a közös képeket, de elég kevés sikerrel! :? Vakuzni nem merek a pici miatt, így viszont ált.ban tökhomály az egész!

Köszi a kengurus tippeket, Gabuska, te elég kreatív vagy, ügyesen alakítottad át a kengurudat. :wink:

Szilpa!
Én is emlékszem Rád, szívből gratulálok a kisbabádhoz, majd képet is tegyél róla!

Kindertojás!
Együttérzek veled, én is már tűkön ültem az utolsó napokban! :?

Patrícia!
Ez a tejleadás tényleg elég bosszantó! :evil:
A pólyás kép tényleg haláli! :lol: :lol: :lol:
Szerintem is ráértek még a bilivel, úgyis látni fogod, ha megérett rá!

Mi most pár napra "felmegyünk" a tesómhoz Bp-re, val.leg szombaton jövünk csak meg. Szervezünk pár közös programot Violával, de csak rövideket, h. szoptatásokra visszaérjek.

A recepteknek én is örültem! :)

Vince is 110-130 körül eszik, néha meglep, volt már 180 is, de átlagban ilyeneket eszik. Tiszta súlyt mindig elfelejtek mérni neki :oops: , de szemmel láthatólag jó húsban van!

Egy-két kép tőlünk is:

Kép
Kép
Kép
Kép

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Évi!
Nagyon édik a gyerekek!!! És olyan egyforma a szemük,tekintetük! :shock:
Az uccsó képen ugye te vagy? Mer ' kkor Violka tiszta anyukája! :shock: Nálatok előre megfontolás volt,hogy azonos betűvel kezdődjön a gyerekek vezetékneve? Nálunk igen (de nem azért,mert anyós azt mondta,mindegy csak ne "M"-betűs legyen :lol: )hanem mert jól alliterál a vezetéknévvel! :)
És miért kell hazasietni szoptatni? Ha pl.(persze nem tippeket akarok adni :wink: ) az állatkerte mentek,ott van szptatós helyiség is! Meg ha autóval agytok,bent is megetetheted,és akkor nem kell megszakítani a npot! :wink: Kint a szabadban még én sem etettem,de pl. a Kikában már igen,bár ott is van szopisarok,pelenkázóval!

Gyerkőcök épp alszanak egyszerre!!!!!Van 1-2 szabad órám!Juppijé! :)

KépKép
Kép
patricia83

Évi! Aranyosak a gyerekek! Vincének haláli a fülcimpája!

Patr! Gondolom Évi csak Violkával akar közös programot csinálni és Vincét otthon hagyni, azért kell hazaérni szopira.

Ha nekem egyzserre alszanak a gyerekek, én is alszok! Most keltünk fel!

Kép
szly27

...igazad van Sly!Violkával szervez közös programot! :oops: :oops:
Nálunk időközben Mira felébredt,bár ő jóval hamarabb is aludt el...Márk meg csak 3/4 2-kor!

KépKép
Kép
patricia83

nálunk már mindenki fent van. roli kelt először. megetetem jázmint aztán megyünk a boltba meg a játszótérre.

Kép
szly27

Sziasztok!
Nagyon sokat bosszantott a babanet, csak a nagy fehérség volt a társalgó helyén :(
Jók a tesós képek :)
Szly, nálatok egy szőke, egy barna :)
Évi, a tieidnek olyan egyvágású szemeik vannak :) Évi, Pestnek melyik részében leszel? Ha jársz a Belvárosban akár össze is futhatnánk!
Pat, kösz, hogy névsorolvavást tartottál, már én is gondoltam rá, de sosem jutott rá időm! A lagzit én nem annyira, pedig kell menjünk, mert hiába keresek rucit, ami jótékonyan eltakar :x és lehet, ha úgyanúgy fogok csak mulatni, mint Gabuska. Ja és a keresztelőre is ruha kell! Aug.16-án lesz. Márk meg ráér még a szobatisztasággal! Gratula az első átaludt éjszakához, sok ilyet és kevés mást kívánok!
Berni, Pat, a szopizás közbeni gépeléssel nekem az a gondom, hogy csak akkor lehet, ha a balból szopik, de akkor is elvonja a figyelmemet róla és sokkal tovább húzza a kis huncut :)
Réka, Minimanó csak nem akarja megvárni azt a fránya csempét! Most már gyors és könnyű szülést kívánunk, talán siettetjük ezzel :)

Adri. tőlem nyugadtan offolhatod a topikod Görögország bemutatásával :)

KépKép
Kép
el..né

Hello!
Én mégmindig itt.Azt sem tudom várjak-e még vagy sem Kicsaj 6 óra 10-kor vacsizott,7-től alszik. :shock: Lassan már a 2. etetés ideje lenne,ha 3 órát számolunk,de még csak nem is mocorog.Ha lefexek aludni,10 perc és kukorékol,ha nem fexek le,lehet 3-ig itt ülhetek! :idea: Teendő :?: :?: :?:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Pat!
Végülis mikor ébredt a kiscsaj? :) Az enyém is tegnap korán vacsizott, és persze éjszaka 2-kor kért is enni! :?
Jó ötletet adtál, igen, elsősorban Violával programozunk, de pl. az állatkertbe bizti elviszem Vincét is, a babakocsiban szépen szokott aludni. Jó tudni, hogy ott is van szopis helység, de én nem csinálok abból se gondot, ha pl. egy félreeső padon kell megszoptatnom!
Igen, az utolsó képen én vagyok, de nem láttad még a gyerek apját! :) :shock: Szóval ő kiköpött apuka a nagy barna szemeivel, Vince viszont már jobban az én fajtám lesz, asszem! :)

Szly!
Én is dobtam egy hátast a szülőszobán, amikor megláttam a fülcimpáit, ráadásul teljesen el volt feküdve a fülkagylója! Azért talán majd változik, a családban senkinek nem ilyen! :shock: :)

Joli!
Eléggé kint leszünk a keleti részen, szégyen, de pontosan nem tudom, hol lakik, nemrég költözött oda! :oops: Majd onnan is megpróbálok írni!

Kép Apával

Kép Ez pedig Viola egy hónaposan!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Patr! Én azt javaslom neked, hogy az esti kaja után ha már alszik, ne várd meg ébren a következőt! Feküdj le te is ha már Márk is alszik. Én így teszek, ahogy elalszanak a lurkók már én is dőlök el, ki kell használni az időt. Ha fél kilenckor már alszanak, akkor én is :lol:

Kép
szly27

Évi! Tényleg nagyon hasonlítanak a gyerekek! Nálunk már nem annyira! Sajna Roliról nincs a gépen picikori kép. De majd keresek valami pár hónaposat.

Kép
szly27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?