Sziasztok!
Na végre elaludtak a gyerkőcök!
Berni!
Hát valami nagyon nem stimmel a mérlegemmel, mert most este meg kevesebbet mért, mint szopi előtt, szóval egy nagy sz.. az egész!
Lehet, nem kéne mérlegelnem, csak az bosszant, hogy most telt le az egy hónap, és a napokban hosszabbítattam meg! Talán az elem merül ki... Van valakinek ilyen tapasztalata?
A receptet én is kipróbálom, jól hangzik! Én ált.ban muffinokat szoktam sütni, azok is hamar megvannak, és nagyon jól variálhatók, a kedvencem a nutellás muffin! Nyam-nyam...
Joli!
Helyesek vagytok a képen, az alvós is nagyon tetszik! De az nem most készült ugye? Mármint arra gondolok, h. baromira lehűlt a levegő, a body most nem elég! Én nem is tudom sokszor, mit adjak rá, de még a lakásban is elkél a pulcsi, meg a hosszú gatya!
Patrícia!
Jó sűrű programok!
De legalább nem unatkoztok!
Gabuska, Neirda!
Ez a hordozókendő tényleg klassznak tűnik, én még nem próbáltam, csak korábban a kengurut, szerintem most is azt fogom, ha már megvan, nem tudjátok, mikortól lehet használni? Én úgy emlékszem 3 hónapos kortól, de pontosan nem tudom...
A testközeliségről ugyanaz a véleményem, mint Adrinak, ilyen piciket szerintem sem lehet "elrontani"!
Megyek aludni, jóéjt mindenkinek: Évi