Új privát üzeneted érkezett!

Gröni

még nem jött meg, de most délután megint elkezdett vérezgetni! fa@ kivan, hogy már mi van velem megint! Dokim szabin, szombaton meg húzunk horvátba. áááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Zapáné

én a múltkor kidobtam az összeset mérgemben! :twisted:

Luca

Babácska jó lesz :lol: :lol: Remélem a leányzódat rendben rakják végre, amúgy anyukám is volt így, vagyis neki a gerincsérvéről fájt a lába, alig bírt menni, aztán elkezdte enni az ásványi anyagot, azóta kutya baja :wink:
babácska08

Zapáné itt a vírusod!!!!!!!!!!!
Vendég

Zapáné

én is letiltottalak ha nem baj, csak míg ki nem nyirjátok a vírust :wink:
babácska08

Csajok! Eddig a babanet volt szar, most folyton az msn dob le :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
babácska08

Zapáné

ezt a köcsögöt nem lesz elég karanténba zárni :evil: valami komolyabb írtás kell, enyim párom egy napig irtotta a miénkről

én is letiltottalak bocsi mert küldöd :oops:
Vendég

Kép

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sehol senki???

kobzoszsu

Szia Zsu!
Vendég

Hogy vagy?
Vendég

Szia!

Köszi jól vagyok, sokat sétálok, kutyázok. A takarítást apára hagyom, ahogy a mosogatást is. Én csak főzök. :lol:
Amúgy a tüneteket nem nézem, néha érzem a pocimat, olyan mintha semmi nem történt volna. :roll:

És te hogy vagy? Nagyon sajnálom a lánykát. Bizti műtét lesz?

kobzoszsu

Asszem én elteszem magam holnapra.

Jó éjt!

kobzoszsu

Jó éjt Zsu!!!!

Kép
Vendég

Jó éjt Mindenkinek!!!!!
Vendég

Szép napot!

Én most jutottam ide.

Zsu

Nekem se jött sms tőled, gondoltam elfoglalt vagy, meg ha már úgyis itt vagyunk nem kérdezek rá megint. De örülök, hogy megkaptad, és legközelebb már csak ++++-at válaszolsz... :lol: :lol: :lol:
Augusztusban jössz dottore? Én 13án, már készítem a hideg élelmet, iszonyú lesz a tömeg. Miért kell 1 hónap szabira mennie!!!!!!!!! :evil:

Zapáné

A jó szomszéd csöppet irigy. Akkora b@cott házat épített, hogy a telkén a ház mögött csak a szalonnasütője fér el, de körbeülni is nehezen tudja, mi meg még termelünk is, hát ez felháborító!
Kedvenc időtöltése, hogy kukkerrral vizslat lát-e nálunk parlagfüvet, és má tárcsázza is az önkormányzatot.
Nem baj! Szeretjük a külhonból hazarepült hazánk fiát, mert hát dógozni büdös, a hülye magyar majd eltartja, jó a segély is! Fú az egész környék ki van akadva rá!

Vicuska

Sajna a megtorlás nekem is büntetendő elemeket tartalmaz, de törkük az agyunk ezerrel, ha már mást nem illik törni! :D

Luca

Jobbulást a lánykádnak. Sztem a párom uncsitesójának is hasonló dolog miatt műtötték a lábát, mindkettőt, most már jól van. Sztem őt még ált sulisan, vagy középsulisan? hú passz, most 25 éves, és az időjárás megviseli, de amúgy oké minden

Boboka

Tündéri Krisi! Ha lesz időm megkeresem neked Árpim képét a babakocsis alvásról...mintha Krisit cseréltük volna le! :D
Tök ugyanúgy aludtak. Valahogy az anya nálunk sem nyerő szó, sőt, ha apa kéri, hogy anyát is mondjon, kajánul közli, hogy Nem! :D

Mami

Amikor Törpe beindul, és ebben a rossz időben ez gyakori, sokat gondolok Rád! Egyedül is tud annyi helyen rúgni, mintha egy hadsereg lenne odabent, el sem tudom képzelni milyenek az ikrek! gondolom a pocid mintha Alien mozogna odabent! :lol:

Gröni Drága!

Kérdezted hogy vagyunk, oszt egy nyikkot nem írtam! Most, hogy megfordult, megnyugodtam. Bár oké farral is meg kell szülni, de azé így csak jobb, remélem nem gondolja meg magát. Ez a hűvös idő nekem jó, nincs annyi víz bennem, nem vagyok olyan fáradt, de a gyerek szinte semmit nem alszik. Én nem tudom, hogy bírja, remélem októberre elfárad, és kint behozza az alvási lemaradást. :)
Árpival megint küzdelem van, megint megkezdődött a mindent kihányok időszak, és alig eszik. Már nem is erőltetjük, ha vmire rámutat, hogy kéri, akkor adunk neki, legyen az csoki, vagy kuki...szinte minden másnap pörkölt van, vagy tejfölösen, vagy natúr, vagy gulyásként, az egyetlen, amit megeszik, és vég nélkül kéri...ja meg a paradicsomos dolgok, de azt nem merem túlzásba vinni.
Túl vagyunk a sebészeti herce hurcákon, kukifelhúzás, rá két hétre málnatüske fúródott jó mélyre, és nagyon begyulladt, minden féle népi praktika ellenére...szegénykém, mindehol van vmi bibi rajta...bár ha azt veszem, hogy a sebészet nagy része a betört orrok, eltört kezek látványától duzzadt, hát akkor a szerencsésebb fajtából vagyunk... :)

Babcsit mindenki mindenhol hiányolja, de iwiwen se jár...azé remélem olvasni olvas!!!!!!!!!! :wink:

Na megyek kidőlök a gyerek mellé...nevetni fogtok, a tegnap éjszaka olyan hideg volt, hogy mint két kifli aludtunk, és apjuk is annyira fázott, hogy az éjszaka közepén begyújtott...hát megváltás volt! Egy hete kiteregettem a ruhákat, ma behoztam őket, mert folyton újramossa az ég! LEGYEN MÁ VÉGE ENNEK A VÍZESÉSÉNEK!

Szép jó éjt!

Kép
ticsimû

Ja vírus!

Apjuk felrakta az irtót, meg a keresőt, aszongya nincs virnyogónk! Ha tőlem nem kap senki msn-en hasonlót, akkor tán amiatt szerencsésen megúsztuk, hogy nem nyílt meg...vagy senkinek nem nyílt meg?

Luca, tán te mondtad, hogy csak lementeni tudtad? Én is ezt tettem, nálatok mi a helyzet, apjuk talált vmit?

Kép
ticsimû

Pálinkásat :!:

De korán van....... :?
Megyek gyurni. :D

Vírus miatt bocsika. tegnap este megint sziránázott. - előbújt a kicsike- ....meg most reggel is. :evil: De most tudtam mozgatni karanténba. Milyen vírusírtó kell hozzá? Szólnom kéne a rendszergazdánknak. :roll:

tegnap este voltunk babázni. Addig bohóckodtak a kölkeim a kicsilánnyal (14hónapos), míg elfeledkezett magáról, elengedte a kapaszkodót és elindult!!!!! Történelmi pillanat tanúi lehettünk!!! :D :D :D Volt nagy örömködés! :D :D

Jessszus, indulnom kéne!!!!!!!!!!!!!!!!
zapáné

Zapáné gyúrj helyettem is!!!!!!!!!!!!

Zsófi látlak ám gyere irj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na itt vagyok, csak privikre válaszoltam, aztán meg be kell gyújtani a cserépkálhába, mert hideg van. :? 8)

Szóval sziasztok és köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Tegnap csak délután engedtek haza, mert reggel a doki úgy vélte a zacsiról, illetve a csövemről a pocakban, hog még ürül és addig nem akart elengedni. persze délutánig egy ml-rel sem jött több, de fő a biztonság.

Aztán a hazajövetellel is volt kavar. Férjem nagymamáját tegnap temették, így nem tudott megvárni, hazajött, apukám meg beült a kocsiba és lejött értem Pécsre. De annyira esett az eső, hogy csak lassan tudott jönni. De végülis hazaértem és elég jól vagyok.

Most kihagytam a hányást az altatás után, cserébe inkább elájultam amikor ez első pisilésből kisért vissza a nővérke. Leesetta vérnyomásom.

Amúgy nem vagyok elkeseredve, éreztem, hogy így lesz. Lombiknak örülök, annak meg különösen, hogy nem kell végigvárni a várólistát, mert decembernél van a vége.

Ikrek: nekem nem lenne a legjobb, így kérlek 1 babykének szurkpljunk. Ok: dokia szerint 2 baba kéne, egymás után, hogy 4 évig egyfolytában terhes legyek vagy szoptassak, akkor lenne esély a gógyulásra. De ha az első ikrek lesznek, akkor 1 éves ikrek mellé hogy vállalok be még egy babát???? :shock: :lol: Kicsit kesze-kuszán írtam, remélem értitek.

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt!

Ticsi :D

Gondoltam, hogy nem ment el, mert általában szoktál válaszolni. Pedig többször is elküldtem. Azt hiszem kellene egy új telefon. :evil:
Én nem tudom mikor talizok dokibával, minden jövő pénteken kiderül. Majd írnom kell smst(szerintem a párom telefonjáról), vagy hívnom, hogy mi lett a vv eredménye.

Zapáné :D

Gyúrj helyettem is. :D

Zsófi :D

Örülök, hogy jól vagy, s nem bánkódsz az endo miatt. Akkor nagyon drukkolok a lombikhoz és az egy babához. Aztán a következőhöz. :D
Mikor lesz a lombik?

kobzoszsu

Megyek kutyát sétáltatni.

Pusz

kobzoszsu

Zsu!
Még nem tudom, hétfőn megyek varratszedésre, utána talán többet tudok.

Te mikor tesztelsz? Drukkkk!!!+++++++++++++++

Jó sétáltatást. Itt esik. :?

KépKép
zsófikukac

Zsófi!
Sajnálom a nem túl jó híreket, örülök, hogy nem vagy elkeseredve!
Jó, hogy gyorsan belevághattok lombikba, szorítok, hogy minél előbb sikerüljön 1 bébi, aztán meg még egy!

Gyugyi, elfogysz már!!!!! :wink:
Lassan a lányod nadrágja is leesik Rólad!

Ticsi, nekem nem találta meg a vírusirtó a dögöt, de lehet, hogy előjön még majd...
Vízesést én is utálom már, de úgy néz ki, talán egy időre vége lesz...

Zsu, vigyázz Magadra, szorítok Neked is!

A hétvégén nem nagyon leszek. Ma takarítok, holnap reggel meg elmegyünk a kisebbik lányommal vízitúrára.A fiúk már tegnap elmentek, de mi olyan rossz időben nem akartunk, meg piri is rémtört ezerrel.
Viszont most itt süt a nap, úgyhogy holnap reggel megyünk, ha jó idő lesz.Kicsit félek a sátorban alvástól, de egyszer kibírom.Csak ne legyen nagyon hideg, mert azt utálom!
A természetet nagyon szeretem, most éppen erre van szüksége a lelkemnek, a nyugalomra, amit majd ad nekünk a Szigetköz.
Szóval várom is, félek is...
Bár a kemping zajos, mert motoros-találkozó van, mindenféle koncert van, meg ilyesmi.Ott zajlik az élet.

Hétfőn meg már megyek dolgozni.

Mindenkinek jó hétvégét!
Vendég

Zapáné :D

Mit gyúrsz?

Ticsi :D

Várom a képet!

Nálunk végre kisütött a nap. Krisi még mindig húzza a lóbőrt :shock:

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Zsófi :D

Pénteken lesz vérvétel. Itt nem esik most, szerencsére süt a nap. Azt hiszem mától meleget mondanak. Vagyis remélem. 8)

Luca :D

Hétvégére jó pihenést, jó vízitúrát. A pirit sajnálom. Hétfőre jó munkát, de szerintem addig még úgyis jössz. :wink:

kobzoszsu

Vicuska :D

???? Csak nem dolgozol, hogy nem jössz?

Mofly, Fenci, Krisz?

Már nagyon régen voltatok. :(

kobzoszsu

Elmentem vásárolni, majd délután jövök.

Pusz

kobzoszsu

Zsu!

Fencike Svájcban nyaral! :lol: Akkor már csak egy hét! :lol: +++ Én most nem bántam, hogy nem volt 30 fok amíg kórházban voltam. 8) :wink:

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt! :lol:

Kép

jelentem, most keltünk csak fel :oops: :lol:
aztán hétvégén meg ügyeletes leszek :twisted:
ha minden jól megy, utoljára :D :D :D

Kukac!
örülök, hogy pozitívan fogod fel 8) akkor hajrá egyes ikrek :P
hétfőn mikor és hova mész?lehet én is akkor kell menjek T-ra :D

Luca!
sajnálom lánykádat :( , a vízitúra biztos jó lesz :lol:

Ticsi!
szuper hogy befordult a bébi 8)

Zsu!
a főzéssel is vigyázz, ne emelgess 20 kg-s krumpliszsákokat :roll:

Zapáné!
te még mindíg gyúrsz? :shock: :D :D
olyan büszke vagyok rád :wink:

Babácska!
de jó lesz nektek horvátban 8) irígy-irígy :oops:
Vendég

Vicuska!
Tapolcára megyek 11-re! Te mikor mész? Jó lenne végre találkozni! :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról , a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

sziasztok!

Üdv a régi-"újaknak", örülök, hogy újra pörög a topic :lol: csak így nehéz követni az eseményeket :oops:

Zsófi, hajrá lombik, nagyon jó a hozzáállásod és az tényleg szuper, hogy nem kell decemberig várnotok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Drukkolok ám nagyon! :wink:

Susy, azóta is szoktál görcsölni? A méhszalagok nyúlásától lehet. Nekem csak egyszer volt nagyon erős görcsöm, de mint utóbb kiderült, azt az előző este elfogyasztott görögdinnye okozta :?

Voltunk 4D-n és kisfiunk lesz :lol: :lol: :lol: Bár szégyellős volt, de a néni addig kergette az uhuval, amíg megláttuk :lol:

Kép

Kép
vickybabe

Viki!!!!!!!!!!!!!!!

Jé egy biga!!!!!!!!!!!!!!!! De rég láttam már ilyet :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Zsófi

hajrá lombik! :wink: ++++++++++++++++++++++++

vicky

nagyon nagyon gratulálok a pici fiadhoz! Már most nagyon jól tud pózolni :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma megkaptam a harmadik gynevacot, már csak kettő van, ez is kiba@ottul fáj! Az nem mikor beadja ,mert olyan kis tüvel csinálja hogy meg se érzem, csak mikor már elkezd hatni az anyag, kegyetlen.
És megint vérezgetek, most már olyan menszi gyanusan, bár semmi előjele nincs, mert nem görcsölök, meg semmi, de így már csak megjön, legalábbis most már nem bánnám, ha nem játszana tovább. 28 cn.
babácska08

Vicky! :D

Édi a kis bögyörője! Nagyon cuki a kisember! Tudom, hogy beszéltünk már a nevekről. De van már ami mindkettőtöknek tetszik? 8) :D

Susy! :D
Utólag is sok boldog szülinapot kívánok neked!
Hétfőn pedig várunk az uh- után, mielőtt haza jönnél! :wink: :D

Puszi mindenkinek!
kolibri28

Sziasztok!

Igaz csak Legyekmamit jöttem megkukkolni, de az msn vírus okozta problémára tudok gyógyírt. :wink:
Nekem is volt a gépen. Apa kiírtotta. :wink: :D
A helyzet az, hogy most persze nem jut eszembe a neve illetve amivel ki lehet írtani, de ha itthon lesz apa rákérdezek ... és megosztom veletek. :)

Lmami,
örülök, hogy jól vagytok. Rég voltál felénk (beülti elött ....) pedig hiányoltunk. :) ... azért oszd meg néha velünk is a veled történteket, ha van időd.
Vigyázz magatokra és leld sok -sok örömed a kispöttömökben. :D

A többieknek is hasonlókat. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

www.msnvirusremoval.com
MSN Virus Removal Software

Elméletileg ezzel sikerül kiírtani. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kép

Jelentem, elméletileg virgyogó kiírtva. Rendszergazdánknak hála! :D

Hajnóca :)
Köszi a linket, lementettem a kedvencek közé. :wink: Bár remélem, nem kell használnunk.....

Kép
zapáné

Zapáné!
Ügyes vagy!!! :lol: Te kis virgyóírtó!!! :lol:

Viki! :lol:
Nagyon édes a kis kukis! :lol: Köszönöm.

Babácska!
A gynevac nekem is fájt. :wink: De a cél érdekében ki lehet bírni. :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok! :lol:

Vicky!
hajrá kukis!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
nagyon csinoska 8) , igaz én nem látom pontosan mi hol van :oops: :roll:

Babácska!
akkor most meg fog jönni? :shock: gynevac túlélhető, bár nekem is csípett :shock: :D

Kolibri!
szija :lol: mi újság? :roll:

nem jött hozzám senki pirije még :? :evil:
Vendég

Vicuska!
Mikor kell Tapolcára menned? Szólj ám, aztán összehozunk egy fagyizást!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Vicuska!
Ma fogunk tudni kettesben lenni a párommal. Majd kiderül, hogy megy-e tovább együtt, vagy nem. :cry:
Bezzeg ilyenkor kitol veled a piri. :evil:
Pedig most már csipkedhetné magát, mert a célegyenesben vagytok! :D :wink:

Zsófi!
A szomorú hírek ellenére, Neked is csak ezt tudom mondani. Lombikkal már Nektek is össze fog jönni egy szempillantás alatt.
:D :D

Babácska!
Én még nem tudom, hogy milyen ez a fájdalom amit a Gynevac okoz. :? Nem irigyellek érte. De ha kell, hát túlélem. :D
Neked is küldöm a pirit, mert nálam még mindíg tart. :wink: :D
kolibri28

Zapáné

akkor levehetem a tiltást rólad msn-en? :roll: :D

Vicus

olyan jókat tudsz néha kérdezni :lol: :lol: :lol: még magam se tudom mi van, mert most megint abbamaradt :evil:
babácska08

Babácska!
:lol: :lol: :lol: én már csak ilyen vagyok.... 8) 8) 8)
kéne lőnöd egy tesztet :wink:

Kolibri!
gondolok rád ma este :D

Zapáné!
kb.35 perce is jött ám tőled msn-en egy "ez te vagy......"
az nem vírus volt? :shock: nem nyitottam meg :shock:

Kukac!
oksi :lol: piri függvénye, a 3.napon kell mennem, de még sehol :shock: , de jövőhéten mindenképp mennem kell, mert csüt-ön elfogy a Deca :roll:
Vendég

Vicus

sztem nem kéne :lol: az elmúlt három hónapban mindig lőttem, és mindig pozitív volt, és mégis megjött :x én már a tesztnek se hinnék :roll:
babácska08

Nekem is jött Zapánétól vírus :twisted:
Vendég

Baba!!!!!!!!!!!!!!!

Fakanál Kép
Vendég

Nati

:lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: nyugi :wink: :wink: :wink:
babácska08

Én nyugodt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Kép
babácska08

Hááááát...... kellett Hajnóca linkje! :evil: :evil:
Remélem, most már rendben van. Szóljatok, ha még küldözgeti magat az a kis ****! :evil: :evil:
zapáné

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?