Szép napot!
Én most jutottam ide.
Zsu
Nekem se jött sms tőled, gondoltam elfoglalt vagy, meg ha már úgyis itt vagyunk nem kérdezek rá megint. De örülök, hogy megkaptad, és legközelebb már csak ++++-at válaszolsz...
Augusztusban jössz dottore? Én 13án, már készítem a hideg élelmet, iszonyú lesz a tömeg. Miért kell 1 hónap szabira mennie!!!!!!!!!
Zapáné
A jó szomszéd csöppet irigy. Akkora b@cott házat épített, hogy a telkén a ház mögött csak a szalonnasütője fér el, de körbeülni is nehezen tudja, mi meg még termelünk is, hát ez felháborító!
Kedvenc időtöltése, hogy kukkerrral vizslat lát-e nálunk parlagfüvet, és má tárcsázza is az önkormányzatot.
Nem baj! Szeretjük a külhonból hazarepült hazánk fiát, mert hát dógozni büdös, a hülye magyar majd eltartja, jó a segély is! Fú az egész környék ki van akadva rá!
Vicuska
Sajna a megtorlás nekem is büntetendő elemeket tartalmaz, de törkük az agyunk ezerrel, ha már mást nem illik törni!
Luca
Jobbulást a lánykádnak. Sztem a párom uncsitesójának is hasonló dolog miatt műtötték a lábát, mindkettőt, most már jól van. Sztem őt még ált sulisan, vagy középsulisan? hú passz, most 25 éves, és az időjárás megviseli, de amúgy oké minden
Boboka
Tündéri Krisi! Ha lesz időm megkeresem neked Árpim képét a babakocsis alvásról...mintha Krisit cseréltük volna le!
Tök ugyanúgy aludtak. Valahogy az anya nálunk sem nyerő szó, sőt, ha apa kéri, hogy anyát is mondjon, kajánul közli, hogy Nem!
Mami
Amikor Törpe beindul, és ebben a rossz időben ez gyakori, sokat gondolok Rád! Egyedül is tud annyi helyen rúgni, mintha egy hadsereg lenne odabent, el sem tudom képzelni milyenek az ikrek! gondolom a pocid mintha Alien mozogna odabent!
Gröni Drága!
Kérdezted hogy vagyunk, oszt egy nyikkot nem írtam! Most, hogy megfordult, megnyugodtam. Bár oké farral is meg kell szülni, de azé így csak jobb, remélem nem gondolja meg magát. Ez a hűvös idő nekem jó, nincs annyi víz bennem, nem vagyok olyan fáradt, de a gyerek szinte semmit nem alszik. Én nem tudom, hogy bírja, remélem októberre elfárad, és kint behozza az alvási lemaradást.
Árpival megint küzdelem van, megint megkezdődött a mindent kihányok időszak, és alig eszik. Már nem is erőltetjük, ha vmire rámutat, hogy kéri, akkor adunk neki, legyen az csoki, vagy kuki...szinte minden másnap pörkölt van, vagy tejfölösen, vagy natúr, vagy gulyásként, az egyetlen, amit megeszik, és vég nélkül kéri...ja meg a paradicsomos dolgok, de azt nem merem túlzásba vinni.
Túl vagyunk a sebészeti herce hurcákon, kukifelhúzás, rá két hétre málnatüske fúródott jó mélyre, és nagyon begyulladt, minden féle népi praktika ellenére...szegénykém, mindehol van vmi bibi rajta...bár ha azt veszem, hogy a sebészet nagy része a betört orrok, eltört kezek látványától duzzadt, hát akkor a szerencsésebb fajtából vagyunk...
Babcsit mindenki mindenhol hiányolja, de iwiwen se jár...azé remélem olvasni olvas!!!!!!!!!!
Na megyek kidőlök a gyerek mellé...nevetni fogtok, a tegnap éjszaka olyan hideg volt, hogy mint két kifli aludtunk, és apjuk is annyira fázott, hogy az éjszaka közepén begyújtott...hát megváltás volt! Egy hete kiteregettem a ruhákat, ma behoztam őket, mert folyton újramossa az ég! LEGYEN MÁ VÉGE ENNEK A VÍZESÉSÉNEK!
Szép jó éjt!