Sziasztok!
Hat nekem attol sajna kevesebb idom lett,hoyg rossz az ido,mert Attila bent nagyon eleven
Es hat foglalkoztat ezerrel
De azert be-beneztem!
Most pl uvolti,hogy jaj jaj jaj jaj...tegnap labdaztunk (vettunk neki 100 db szines mini labdat-kb 5-6 cm atmerojuek- meg szulinapjara,hogy majd beletesszuk medencebe jo idoben-tudjatok ez olyan,ami a jatszohazakban van csak kb 50000 db
es beleteszik egy nagy "medencebe"
)-szoval jo ido hijan mi beletettuk a jarokaba a labdakat.
Tegnap beletettem ot is a labdakhoz es elkezdte kidobalni en meg elkapni es visszadobni,es kozben kiabaltam,hoyg jaj-jaj,na persze o vegig hangosan rohogott.Erre ma,kivulrol szedi ki a labdakat a jarokabol es dobalja vissza es uvolti,hoyg jaj jaj
Angyalkrisz,
nagyon edes Csenge!!!Kis fotogen
HOgy elaludt a pleden...en csak almodom ilyesmirol....
Multkor is egy ismeros mutatott kepet,hoyg a kislanya elaludt az etetoszekben meg a hintaban...pffff...
Attila a babakocsin,autosulesen es agyon kivul nem aludt meg el "csak ugy"
Esztora,
jaj szegeny Nyunyi!
remeljuk nem lesz semmi allergia.Miert kellett mennetek,nem emlekszem
Nem volt semmi allergiaja,nem..?Vagy a csaladban van tobb allergias?
Mikor tavasszal vettek Attilatol vert (2x is) en voltam bent vele,nalunk Apja nem birja a kikepzest,de szerencsere o nem sirt,csak nezelodott,meg dumalt
Szeri,
huuu bakker,ez nem semmi!
En is neztem,hoyg csomo jatekot apro golyokkal toltenek meg,pedig bevizsgalt meg mittomenmilyen hiperszuper cuccok
Nem ertem!
Attila mar vagy ezerszer foldhozvagta a rumbatokot (kepzelheted!),de meg nalunk egyben van...de most mar figyelem!
Hogy allsz a beszed parazassal?
En tegnap eloadtam a maganszamom ferjemnek,hoyg ez normalis-e
Vivi,
jaj ez a netszamla
Ez nagyon bosszanto....
Nekunk ezert van korlatlan hasznalat,mert amugy biztos nekunk is ennyi lenne.Pont most valtunk szolgaltatot es havi 4-5ezer lesz korlatlanul es nem lassu netkapcsolattal
Ami eddig volt,az a duplaja volt,muszaj valtani,minidg jonnek ujabb akciok.
Pinkine,
tok normalis,hogy az elejen ennyit hizik!DE ha kesobb is sokat fog,hat sokat fog!Minden baba mas!Tudod,van aki 6 honaposan 10 kilo es van aki meg 1 evesen sem,sot!
Szoval ezen ne aggodj!!!!!Egyen,amenniyt szeretne!
Olyan pindurik meg ilyenkor nem szamit a suly meg
Aztan ugyis altalaban fel eves kor utan lassul a hizas,1 eves kor utan meg plane.
Nezd meg Attila most kb 10 kg lehet,es a Sogornomek 4 eves kislanya meg 16kg.Szoval ezutan mar nem fognak anniyra hizni.
relax,mindent jol csinalsz
nalunk is nyuglodes volt ez a sz.r ido,plane,hogy nem lehetett kimenni,mert szakadt egesz nap...ez ilyenkor nekem is egy borton,nemcsak neki
Tenyleg nagyon eltuntetek Csajok,tessek jonni!
Ja es a mai nap hire:Attilanak levagtam a hajat
Apjaval elment delelott venni gepet,vettek egy tok jot, egeszen 4cm-ig tud vagni.Szoval nem csak 2mm-es hajat lehet vele,azert azt nem akartam. 2,4cm lett neki,es edes nagyon!
Hat nem elvezte a vagast szegenykem
De szupi lett!Sajnos a kep nem adja vissza,probaltam fotozni,majd ha lesz olyan,amin latszik hozok
Pusz