Új privát üzeneted érkezett!

Adri: nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek. Várjuk a vonalzódat nagyon!!!!

meriann
 
 


Adri,
gondolok rad sokat,minden okes lesz!!!!!!!!!!++++++++++
A fene ebbe a polipba :?

Kép

Kép
arwen07
 
 


Hajni,
Marci hogy viseli az uj etrendet?
Pont nemreg lattam,hogy a fagyikban is van szoja....hihetetlen,hoyg mindenbe ezt nyomatjak :roll: :shock:

Kép

Kép
arwen07
 
 

 
 

Esztora,
Nyunyi tortajta szuper volt!!!!!!!!Milyen izu volt? Izlett neki? :lol:
A furcsis is nagyon edes!!!!!
Bejon neki a wagon?

Kép

Kép
arwen07
 
 


ARwen: a tápszerrel/tejjel nem tudom mit akarok. Ma volt itt a védőnő, de nem mondott semmit. Illetve azt, hogy a tejtermékekkel várjak 1 éves koráig. De tápszert nem javasolt. Továbbra is mondja, hogy vigyem el kivizsgálásra, miért nem eszik, nem tudom majd a drnő mit mond, egy hét múlva megyünk.

Adri: örülök, hogy minden rendben veletek, az a fránya polip meg majdcsak eltűnik. Mielőbb várjuk a vonalzódat.

Angyal: édes lehetett Csenge amint szeretgeti a kisebb Babát.

Fú, képzeljétek ma kaptam meg az internetes számlát. Elvileg akciósan 1.000 Ft egy hónap 5 G forgalomig. (belépési kedvezmény 3 hónapig) Erre kijött a szla, több mint 17.000 Ft-ról. Elkezdtem zenéket letölteni, és nem figyeltem a korlátot, "kissé" túlléptem. Nem tudom apa mit fog szólni, de megdícsérni nem fog, az biztos.
vivi79
 
 


Sziasztok!

Úgy látszik, ettől a hülye időjárástól minden baba hiper nyügi lehetett, hogy senki nem jött. Peti is csak cicin volt hajlandó aludni délelőtt, 2 etetés között, s mire ennie kellett volna, beájult a fáradtságtól. :roll: :roll:

Képzeljétek, 4250 gramm a Srác! :shock: :shock: Úgy parázok, hogy az 1 hónapos tanácsadáson leszúr a gyerekorvos, hogy miért tömöm a gyereket tápszerrel. Dehát az etetés első felében 20-25 percet cicin van, csak utána kapja a pótlást, ami most 80-110 milli között mozog. Ha kevesebbet próbálok neki adni, keserves üvöltésbe kezd. :? Ilyenkor még a komfort szopi sem segít. Sírni meg mégsem hagyhatom.

Ja és ma este először egy hangja sem volt fürdetéskor! Olyan büszke voltam rá! :wink: :wink: Csak nézelődött csendesen :)

Arwen, nagyon édes lehet Ati a leírtak alapján :) Főleg ez a tánci-tánci :)
Mi megtaláltuk Peti 2. kedvenc dalát :) Az első a Cirmos Cica Haj, nagy, tágra nyitott szemekkel figyel, amikor énekeljük neki. A másik meg a Börtön Ablakában című tábortűz sláger. :) Arra ma kb. 10 perc alatt bealudt :) Bár lehet, hogy az én hangom volt annyira szörnyű, hogy inkább elaludt, csak ne kelljen hallgatnia :):):)

Adri, nagyon örülök hogy jól alakulnak a dolgok :) Jövőhéten már hallgathatod a kis Manó szívhangját is :) Jó fej a dokitól, hogy ennyire elővigyázatos. :wink:

Vivi, elég kellemetlen lehetett ez az internet számla. :shock:

Nekem egyszer ellopták a mobilomat a fodrásznál, s mire hazajöttem, észrevettem és letiltattam, a tolvaj csinált nekem egy 24e Ft-os számlát. :roll: Azt sem volt élmény kifizetni.

Na megyek vacsizni, a srác az ágyban alszik, Apa mellett. Etetés után beájult, s Apa reklamált hogy amikor elalszik, egyből viszem mindig a kiságyába, most hagyjam ott. Elvileg 1/2 11-kor van a kövi etetés, addig úgyis ébren leszünk.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


sziasztok! Hát tényleg nagy a pangás. Azt hittem a rossz idő miatt majd többen tudnak jönni, de tévedtem.
Enci édesen eljátszadozik itt mellettem a csipeszekkel. Úgy tűnik ezt nem bírja megunni. (remélem nem kiabáltam el) ki-be pakolássza őket a dobozába. És közbe gagyog folyamatosan.

Pinkiné: először Enci is sokat hízott, majdnem 1 kg-ot 1 hónap alatt, pedig Ő csak szopizott. Akkor mondta is a drnő, hogy biztos azért sír, mert túl sokat eszik, és fáj a pocija. De mit tudtam csinálni? Ha szopni akart, hagytam.
Most bezzeg örülnék, ha enne, de most meg úgy kell megtömni.

Szerintem ne aggódj azon, hogy mit mondanak tanácsadáson. Max kapsz egy ejnye-bejnyét. És akkor mi van? Inkább éhezzen szegény gyerkőc?
vivi79
 
 


Egy pár kép a nyaralásról, aztán majd bővebben teszek fel a képtárba:

A Balatonban:
Kép
Bealudtunk:
Kép
A parton homokoztunk(csupa sárosan):
Kép Kis huncut: Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz
 
 


Ágota!
Miután letettük utána jutott eszembe, hogy nem csak Badacsonyban van ilyen part kialakítva gyerekeknek, hanem Ábrahámhegyen is (ez badacsonyörs mellett van), és mintha úgy hallottam volna, hogy Siófok beachen is van ilyen rész. :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz
 
 


Akrisz nagyon jó képek!!

megvolt a vérvétel 5 kémcsőnyit vettek le (teljes vérkép plussz étel és egyéb allergia)
Ricsi volt bent vele, nagyon sírt de hamar megnyugodott,nekem még nehezebben megy :wink:
holnap lesz eredmény de az allergia csak 1 hónap múlva...

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Akrisz nagyon jó képek!!

megvolt a vérvétel 5 kémcsőnyit vettek le (teljes vérkép plussz étel és egyéb allergia)
Ricsi volt bent vele, nagyon sírt de hamar megnyugodott,nekem még nehezebben megy :wink:
holnap lesz eredmény de az allergia csak 1 hónap múlva...

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Adri, fránya polip!!! De a fő, hogy a bébivel minden rendben. Várjuk a vonalzódat!

Angyalkrisz, nagyon klasszak a képek! Látom Csenge is a jó nagy lapátot kedveli :)

Jut eszembe, képzeljétek vettünk rumbatököt, olyat, ami Arwenéknek van. Balázs az első percben rögtön földhöz vágta, az szétesett és apró fém golyócskák jöttek ki belőle szanaszét. Szuper mi? Miért töltik meg ilyen apró, simán lenyelhető golyóval??? Aztán azóta vettem neki olyan rumbatököt, ami strapabíróbb, azt szereti.

Esztora, nem semmi mennyiséget vettek Nyunyitól! Megnéztem a képeiteket és tök szuperek. A torta is jópofa volt!

Vivi, mi lett? leszúrt a férjed? (mármint nem szó szerint értem, hanem, hogy szóban szúrt le :lol: )

Arwen, élmény volt olvasni soraidat, hogy miket csinál Ati. :lol:

Pinkiné, ne izgasd magad a tápszerezés miatt, de most komolyan ne!!! Ilyenkor még sokat híznak a babák. Balázs egy hónap alatt sokszor többet hízott, mint egy kiló. Úgyse fogsz kevesebbet adni neki, nem hiszem, hogy éheztetnéd, csak mert a doktornéni azt mondja, hogy sokat hízott, igaz? :lol:

A többiek merre lehetnek? Fio??? Porsi??? Orsi??? Vicky? Meri? Ragota???(bocsi, akit esetleg kifelejtettem)...
szerika
 
 


sziasztok lányok!

Esztora, szegény Nyunyi, megértem, hogy sírt :? tőlem tegnap 6-tal vettek, de a végén már én is elég kétségbeesetten néztem a csajszira, hogy nem akarja-e abbahagyni :? Drukk a jó eredményhez!

Krisz, szuperjók a képek! Csenge mintha nem is egyéves lenne, olyan komoly nagylány a képeken! :D Még jó, hogy nem most vagytok a Balcsin :D

Adri, meglásd, minden rendben lesz hétfőn! Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arwen, de édes lehet Attila! Zenebölcsibe nem jártok? biztos azt is élvezné :D

Vivi, elhiszem, hogy bosszant a számla, egy ismerősöm is így járt, csak ő 4 nap alatt csinált állítólag 150 ezres számlát. Még a fogyasztóvédőkhöz is elment és a végén ki kellett fizetnie mégis :evil:

Pinkiné, örülök, hogy jól eszik a Srác, szerintem erre nincsen sablon, hogy mennyit "kell" híznia...

Marietta, jól vagytok?

Szeri, aranyos vagy, hogy hiányolsz, megvagyunk - hihetetlen, de mióta alig dolgozom, tele van a naptáram, mindig rohanok valahová :lol: Ma fogorvosnál voltam és a leleteimért a kórházban, szerencsére okés minden :lol: :lol: Holnap megyünk 4d-re, remélem megmutizza Mazsola a lábaközét is :wink:

Pussz mindenkinek, hétvégéig kitartás, akkor újra sütni fog a nap 8)

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok!

Hat nekem attol sajna kevesebb idom lett,hoyg rossz az ido,mert Attila bent nagyon eleven :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Es hat foglalkoztat ezerrel :lol:
De azert be-beneztem! :lol:
Most pl uvolti,hogy jaj jaj jaj jaj...tegnap labdaztunk (vettunk neki 100 db szines mini labdat-kb 5-6 cm atmerojuek- meg szulinapjara,hogy majd beletesszuk medencebe jo idoben-tudjatok ez olyan,ami a jatszohazakban van csak kb 50000 db :lol: es beleteszik egy nagy "medencebe" :lol: )-szoval jo ido hijan mi beletettuk a jarokaba a labdakat.
Tegnap beletettem ot is a labdakhoz es elkezdte kidobalni en meg elkapni es visszadobni,es kozben kiabaltam,hoyg jaj-jaj,na persze o vegig hangosan rohogott.Erre ma,kivulrol szedi ki a labdakat a jarokabol es dobalja vissza es uvolti,hoyg jaj jaj :lol: :lol: :lol: :lol:

Angyalkrisz,
nagyon edes Csenge!!!Kis fotogen :lol: HOgy elaludt a pleden...en csak almodom ilyesmirol....
Multkor is egy ismeros mutatott kepet,hoyg a kislanya elaludt az etetoszekben meg a hintaban...pffff...
Attila a babakocsin,autosulesen es agyon kivul nem aludt meg el "csak ugy" :lol:

Esztora,
jaj szegeny Nyunyi!
remeljuk nem lesz semmi allergia.Miert kellett mennetek,nem emlekszem :oops: Nem volt semmi allergiaja,nem..?Vagy a csaladban van tobb allergias?
Mikor tavasszal vettek Attilatol vert (2x is) en voltam bent vele,nalunk Apja nem birja a kikepzest,de szerencsere o nem sirt,csak nezelodott,meg dumalt :lol:

Szeri,
huuu bakker,ez nem semmi!
En is neztem,hoyg csomo jatekot apro golyokkal toltenek meg,pedig bevizsgalt meg mittomenmilyen hiperszuper cuccok :shock: Nem ertem!
Attila mar vagy ezerszer foldhozvagta a rumbatokot (kepzelheted!),de meg nalunk egyben van...de most mar figyelem!
Hogy allsz a beszed parazassal? :lol: En tegnap eloadtam a maganszamom ferjemnek,hoyg ez normalis-e :lol:

Vivi,
jaj ez a netszamla :roll: Ez nagyon bosszanto....
Nekunk ezert van korlatlan hasznalat,mert amugy biztos nekunk is ennyi lenne.Pont most valtunk szolgaltatot es havi 4-5ezer lesz korlatlanul es nem lassu netkapcsolattal :wink:
Ami eddig volt,az a duplaja volt,muszaj valtani,minidg jonnek ujabb akciok.

Pinkine,
tok normalis,hogy az elejen ennyit hizik!DE ha kesobb is sokat fog,hat sokat fog!Minden baba mas!Tudod,van aki 6 honaposan 10 kilo es van aki meg 1 evesen sem,sot!
Szoval ezen ne aggodj!!!!!Egyen,amenniyt szeretne! :wink: Olyan pindurik meg ilyenkor nem szamit a suly meg :wink:
Aztan ugyis altalaban fel eves kor utan lassul a hizas,1 eves kor utan meg plane.
Nezd meg Attila most kb 10 kg lehet,es a Sogornomek 4 eves kislanya meg 16kg.Szoval ezutan mar nem fognak anniyra hizni.
relax,mindent jol csinalsz :wink:
nalunk is nyuglodes volt ez a sz.r ido,plane,hogy nem lehetett kimenni,mert szakadt egesz nap...ez ilyenkor nekem is egy borton,nemcsak neki :wink:

Tenyleg nagyon eltuntetek Csajok,tessek jonni! :wink:

Ja es a mai nap hire:Attilanak levagtam a hajat :lol:
Apjaval elment delelott venni gepet,vettek egy tok jot, egeszen 4cm-ig tud vagni.Szoval nem csak 2mm-es hajat lehet vele,azert azt nem akartam. 2,4cm lett neki,es edes nagyon! :lol:
Hat nem elvezte a vagast szegenykem :roll: De szupi lett!Sajnos a kep nem adja vissza,probaltam fotozni,majd ha lesz olyan,amin latszik hozok :wink:

Pusz

Kép

Kép
arwen07
 
 


Vicky,
4D,de jooooooooooo!
Varjuk a kepeket am!!!
Pont arrol beszelgettem egy kismama baratnommel,hogy miutan az ember abbahagyja a melojat meg kevesebb ideje lesz :lol:
Velem is igy volt,vele is,meg ezek szerint sokakkal :lol: :lol: :lol:
Az viszont teny,es ezt ma konstataltam,hogy az elso varandossaghoz nincs foghato. Van ido magadra es a babara figyelni,pihenni,aludni,ilyesmi.
Ha mar van egy vagy esetleg tobb mano mar,hat akkor ez mar nem igaz... :lol:
Ugyhogy tessek kielvezni Kismamik nagyon! :lol:

Huuu vegigneztem a szoban,bombatamadas kb.. :roll: Attila rendesen szetkapja a szobat par perc alatt is akar...

Szeri,
megkaptad meg anno a furdoszobas privimet? Remelem igen! :wink:

Valaki olvasta: Bruno Bettelheim: A mese buvolete es a bontakozo gyermeki lelek c. konyvet?
Nemreg vettem meg,remelem nem tul szaraz :roll:

Tok jo,mostansag megint sokat olvasok,ugy elvezem. :lol:

Jezusom,Attila maszik fel a szekrenyre..na mentem...

Kép

Kép
arwen07
 
 


Vicky, nekem is nagyon sok rohangálnivalóm és teendőm volt, amikor már nem dolgoztam. Több, mint amikor dolgoztam :lol:Mentem is mindig, mint a mérgezett egér :)
4 D? De jóóóó!!! Írj holnap, hogy mi volt. MÁr én is kiváncsi vagyok a gyerkőcötök lábaközére :lol:

Arwen, megkaptam azt a prividet, amiben azt írtad, hogy megkaptad a terveket. Arra gondolsz? Mondjuk szánom-bánom, de arra már nem válaszoltam, pedig akartam... :oops: Szóval, örülök, hogy tetszik és hogy egy az ízlésünk.
Mi jól kifogtuk ezt a selejtes rumbatököt, a fene vigye el! PEdig nem is volt olcsó!
Tényleg nem tudtok valami játékot ajánlani? Most jöttem rá, hogy így be vagyunk zárva, hogy Balázsnak nincs is igazán játéka. A toli-húzi játékok érdeklik, a botok, mindegy, csak nagyobb legyen, mint ő. :lol: de olyan, ami hosszabb időre leköti, hát olyan nincs...

A beszéd para, hááát, néha idegesítem magam rajta, néha nem. Látom Balin, hogy érdekli minden, rákérdez dolgokra, hogy azok mi (a ggye? kérdéssel), mutogat stb... szóval szerintem nem lesz itt gond... csak nem utánozza a szavakat, de helyettük hablatyol valamit orosz nyelven :) meg mostanában sokat beszélget magában olyan összefüggéstelenül, eddig ezt se csinálta... szóval alakulgat... Szuperjó paramaminak lenni, nem? :D
Arwen, tök jó, hogy van időd olvasni! Irigyellek. A D. Tóth Kriszta könyvét is éjszaka olvastam alvás helyett, de azóta nem sikerült más könyvvel rávenni magam erre a kínzásra, pedig nekem is sorakoznak a jobbnál jobb olvasnivalók.
Gratula Ati hajvágásához. Én Balinak egyszer vágtam fürdés közben, de csak ollóval, jól tűrte, aztán meg elvittem fodrászhoz, ott is jól viselte (vittem magammal kölesgolyót és azt eszegette)... De egyébként nagyon egyszerű levágni géppel. A fodrász is géppel vágta, semmi különösebb nem volt benne, legközelebb én is gépezek.
Képet teszel Ati új sérójáról?

Na megyek, kicsit rendet kell még pakolnom...
szerika
 
 


Szeri,
hat en is este olvasok :lol: :lol: Nappal lehetetlen lenne!
De persze minden este nem jut ra ido,tegnap is meggyes retest sutottem miutan lefektettem Attilat,majd jott a ferjem.
De ha pl nincs itthon este,marmint keson jon nagyon,akkor addig olvasok,vagy ha olyat nez a tvben,ami engem nem kot le,akkor a mellkasan kivaloan tudok olvasni,mig o tvz :lol: :lol: :lol: :lol:
A lakasotok meg tenyleg szupi lesz,majd irok privit meg ezzel kapcsolatban.
Jatek:hat nalunk van jatek dogivel,de Attila leginkabb azokkal jatszik,ami nem az ove :lol: MOndjuk ami nalunk slager,az a labda-mindenfele,autok,barmi,ami csorog-zorog.
Most pl egy kislabdaval uti a parkettat :lol: Biztos orul az also szomszed :lol:
A botokat Attim is birja :lol: Na meg amig meg nagyon az a zsinorok,kabelek.Van egy telefontolto,hat azt imadja,megfogja a veget es huzza magaval mindenhova,barmit csinal.

Kép

Kép
arwen07
 
 


Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról , a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!
Apa kicsit mérges volt a számla miatt, de aránylag hamar lehiggadt. Igaz én voltam béna, mert küldenek sms-t, 80% és utána 100 % felhasználtságnál. Csak ugye én nem néztem az sms falat. Mert amikor a múltkor valami reklám sz*rt küldtek, arra kiírta a gép, hogy érkezett üzenet, rákérdezett megnézem-e. Azt hittem ez mindig így lesz. De mikor saját hasznukra játszanak, akkor már nem figyelmeztet a gép, csak érkezik sunyin az sms. Én meg abban a tudatban voltam, hogy majd jelez a rendszer.
Na, de mindegy, már tudom hogy figyelni kell.

Mondtam már, hogy Enci elkezdett mászni? Eddig csak kúszott, de kb 3 hete már szabályosan mászik. Sőt 2-3 napja felállt a kiságyában. Olyan édes, áll, kapaszkodik és be nem áll a szája, hablatyol össze-vissza mindent.

Angyalka: Csenge nagyon szép kiscsaj, látszik a képeken, hgoy jól érzi magát.

Esztora: vérvételre nekünk is vissza kellett volna már menni, ( hónapok óta szedjük a vasat) de húzom az időt. Majd rákérdezek, hogy muszáj-e? Bár amikor másodszor voltunk szegényke meg sem szólalt, csak amikor belebökték a tűt, akkor nyögött egyet, aztán csendben nézelődött tovább.

Vicky: várjuk a beszámolót az UH-ról, és képet is, ha kapsz.

Arwen: édes lehet ATi az új frizkóval, és gondolom milyen zabálnivaló volt, amikor jajjongott a labdákkal.

Eltűnt csajok, merre jártok?
vivi79
 
 


sziasztok! Szuper volt a 4D és KISFIÚ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép buksi

Kép kis csomag:)

Kép pofi, pocak és kukac:)

Kép
vickybabe
 
 


Szia Vicky!
De jó képek! És gratula a kisfiúhoz.
Képzeld épp azért léptem vissza, mert kérdezni akartam nincsen-e megérzésed a nemére vonatkozóan. Én kisfiút éreztem Neked, (tudom, utólag már könnyű mondani), de múlt héten tesómnak is írtam, hogy szerintem fia lesz, és bejött. Hetedik érzék.
Gondolom jó volt "találkozni" Babácskával. Hogy fogjátok hívni? Most már akkor vásárolgathatsz kedvedre. Ez olyan szép időszak, kicsit irigykedem ám.
vivi79
 
 


a második képen milyen édesen tartja a lábait. És a harmadik is nagyon jó. Kire hasonlít? Tiszta Anyja, nem? :lol:
vivi79
 
 


Vicky:
gratulllllaaaaaa

Kép
Kép
h@jni
 
 


Vicky, gratulaaaa!!! Ezt a kukacot el se lehet nézni annyira egyértelműen látszik :lol: Szuper, hogy tudjátok a nemét. Neve???
Nagyon klasszak a képek!!! Gondolom megnyugodtál, hogy megvan mindene :) Én leginkább csak ezért mentem anno 4D-re, hogy lássam minden a helyén van :)

Vivi, Encinek is gratula a mászáshoz, álláshoz. Kis ügyeske! Mostmár vége a jó életnek, egyik szemnek rajta kell lenni, főleg, ha gyorsan elkezd teperni :)

Arwen, várom a privit, majd ha ráérsz :) Balázs is szereti a labdát (van neki több is), de kábé öt percre köti le az is. A kábelek, zsínór nála is sláger, de az a baj, hogy ezek nem kötik le hosszabban. Mostmár a logikai játékokkal játszik. leülök vele és akkor olyan jól elvan és próbálgat. Meg várat is építünk. Csak ugye nekem olyan játék kellene, amivel egyedül hagyhatom egy negyedórára és tök jól elvan. Vagy ilyen játék nem létezik? :P

Képzeljétek, Bali kicsit megfázott ebben az időben. Este alig aludtunk. Be is lázasodott. Elvittem dokinénihez és nincs semmi baja. :shock: De ez mondjuk nem is baj, egy kis nátha, nem piros a torka, csak nem kap levegőt, folyik az orra és lázas. Adom neki az Osci...akármi homeopátiát, ezt Ragota ajánlotta, remélem hatni fog. Ebből mennyit adhatok neki egy nap, nem tudjátok? A könyvem azt írja, hogy elég egy ilyen fiolával...

Na megyek kismanót megetetem.
szerika
 
 


Sziasztok!

Nem igérem hogy sokat fogok tudni most írni,de azért bejelentkezem.
A szüléstörténettel is lógok még de igérem az is lesz elöbb utóbb.

Az a helyzet hogy a lányunk nagyon jó gyerek,csak én nem vagyok még jól. Gyenge vagyok és fáj a hasam. Vagyis olyan bajom van mintha a beleimmel nem lenne minden oké. Alig birok egyenesen járni mert úgy marhára fáj a hasam. Két oldalról szúr,és olyan mintha tele lennék levegővel és nem akarna kijönni. Már bocsi. :oops: De ne tudom másképp leírni. Remélem semmi komoly. A sebem is még kicsit érzékeny,néha úgy bele bele nyillal ha jobban "ráülök". :lol:
De egyébként minden oké. 8)

Flóra álom gyerek. Sírni még nem hallottuk csak a szülőszobán. :lol:
Nagy zabás. Szeret cicin lenni nagyon. De 20 perc alatt mindig lerendezi az evést. Az idő alatt megeszi a maga 120-130 grammját.
De van olyan is hogy 80-90 eszik. Mikor milyen hangulata van. De a 3 órákat nem szereti kivárni. De engem nem is érdekel. Akkor adok neki amikor Ő szeretné. Ha 1,5 óra telt el két kaja között akkor annyi.
Éjjel is csak enni kel fel,aztán alszik tovább. Ma éjjel például csak egyszer evett aztán szunyált tovább reggelig.
Nappal is ilyen jó gyerek, Ha fennt is van akkor is nézelődik nyugiban.

Pinkiné!

Ne aggódj a hízás miatt. Annyit eszik Peti amennyi neki jó. Meg a tápszeres babák én úgy tudom jobban híznak.
Flóra szopizik de Ő is szépen gyarapodik ám.
Ugye Ő 3810grammal született,3500-al jöttünk haza vasárnap,és csütörtökön már 4 kg volt. Hogy most mennyi nem tudom,de majd este fürdésnél lemérjük pocosan ha nem felejtjük el. :D

Vicky!

Nagyon jók a képek. És gratula a fütyishez. Hát jól megmutatta. :lol:
Tényleg Neked még lógok a szülőszobás képekkel. Pótolom. 8)

Most csak ennyi.
A többiektől bocsi.


Vickynek!
Kép Kép Kép

Az ágyat úgy állítod ahogy csak Neked jó. Aztán már mikor jön a gyerkőc ők Veled együtt pillanatok alatt átalakítják. :D
Voltam a kádban is. NAgyon jó volt ahogy a melegvizet engedték a hasamra. Meg van labda is meg szülőszék is. Nem próbáltam ki mindent,mert örültem hogy élek. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipcsab 2009.01.30 13:02-kor.
csipcsab
 
 


Köszönöm lányok :lol:

Vivi, nem éreztem semmit a nemével kapcsolatban, a párom állította, hogy lány lesz, emiatt én is inkább lányra számítottam. De ugyanúgy örültünk volna, bármelyiknek :lol: :D Szerintem egyikőnkre sem hasonlít :lol: egyelőre :lol:
Név: egyelőre a Levente a befutó :wink: De még agyalunk rajta, van még más is, ami tetszik :lol:

Marietta, köszi, tényleg szép a szülőszoba! 18 hetes UHUra oda megyek, kíváncsi leszek, már alig tudtak időpontot adni arra a hétre, gyanítom, jó sokat kell majd várni...Flóra egy kis tündér! :lol:

Szeri, jobbulást Balinak!!!!

Hajni, köszi Neked is! :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok!

Vicky, nagy Gratula a kis Tököhöz! :) Olyan kis édes :) Az enyémet most épp az Apja eteti :), úgyhogy kaptam pár perc "magányt" :) Akartam is kérdezni, hogy hova mentek 4D-re, de látom a Genesisben voltatok :) Jó választás :)

Szeri, jobbulást Balinak! Porsiék szegény Ákosa is náthás lett :( Ő is lázas. De reméljük mindkét srác hamar meggyógyul :)

Marietta, remélem hamar rendbe jössz. Nem hívod fel a dokidat, hogy mi lehet ez? Az enyém azt mondta, hogy ha a 6 hetes kontroll előtt bármi bajom lenne, azonnal hívjam fel. S hát az, hogy nem tudsz kiegyenesedve járni, elég nagy bajnak tűnik. :roll:
Flóra tényleg nagyon aranyos, bár azért Petivel sincs gond. Mondjuk szegény evési-alvási ritmusát eléggé megzavarta ez a hülye időjárás, reméljük hamar helyre áll. Mert előtt azért tartotta a 3 óránként evés és alvást. Tegnap pl. csak ölben és cicin aludt, ma meg minden etetés előtt már 1 órával ébren volt. :?
Eléggé nehézkes volt így főzni meg takarítani, de több részletben megoldottam. Bár megfordult a fejemben, hogy hétközben, mikor egyedül vagyunk, rendelni kéne a kaját, s csak hétvégén főzni, mikor Apa is itthon van. :roll:
Csak nem tudom, anyagilag hogy jön ki jobban. :roll: :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


sziasztok, csak beugrok egy kicsit vidékről.
De ne mbírtam ki, h ne írjak, mert az utolsó oldalt elolvastam, és gyönyörködtem a csodaszép kis Flórában, és úgy meg vagyok hatva, olyan sokszor eszembe jut, mennyire vártad, Marietta, h jelezze a jöttét - és most itt van!

És Viki, nagyon édes a Picifiú, gratulálok a kis trónörököshöz!!! :wink: Apa mit szólt?

Adri, óriásnagy drukkok a köv. vizsgálathoz is, meg a jobbuláshoz is. Nem leeht semmi Gabcsi mellett babát várni. Én nem tudom, hogy bírnám Doró mellett. Ügyes vagy!

Krisz, nagyon szépek a képek Csengéről, ennivaló, és sztem is sokkal nagyobbnak néz ki. Milyen elmélyülten homokozott! Doró nem akart, inkább ment bele a vízbe folyton...

Arwen, én olvastam a könyvet, kb. 10 éve, akkor tetszett, de most már nem értek vele egyet. Érdekes gondolatok, de ezekről a mesékről mást gondolok már.

Mi még most a nyaralás közepén vagyunk, csak most egy kis időre a szüleimnél. Fura, tavaly jobb volt a nyaralás, nekem akkor jobban esett, azt hiszem, most nyűgösebb vagyok, de azért talán így is ad egy kis feltöltődést. Majd hozok képeket.
Addig is szép napokat mindenkinek, akkor is, ha esősek!!! Puszik!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Jo reggel Lanyok!

Vicky,
gratula a kissrachoz!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Hat ez nem ketseges,hoyg pocsos :lol:
En is fiut tippeltem Neked! :wink: A Levente szep nev,nalunk is a pakliban volt.

Marietta,
Anyam,Flora annyira Rad hasonlit!!!!!!!!!!!!!!!!Gyonyoru szep!!!!Orulok,hogy jol megy minden Vele!
Juj ez nagyon rosszul hangzik,hoyg nem tudsz kiegyenesedni....sztem is hivd fel a dokidat,es inkabb nezzen meg,vagy akar mas doki,de nehogy baj legyen..!
Az also fertaly tok normlais,hoyg faj meg,de ez a belso fajdalom nagyon nem jo sztem...

Nandorka,
mar aggodtam,hogy hol vagy,mert Te nem szoktal iylen sokaig elmaradni :wink: De sejtettem,hoyg vmi nyaralas van a dologban!
Sajnalom,hoyg most nem esik olyan jol a pihi a szuleidnel :?
Kivancsi vagyok a konyvre,ezek utan meg plane :wink:

Pinkine,
hat ez az idojaras nem csoda,ha megkavarta Petit!
Porsinak szolj,hogy jojjon azert :wink: Akosnak jobbulast!!

Vivi,
beindult a Csaj!!!!!! :lol: :lol:
Gratula!!!!Most mar porogni fognak az esemenyek!!!! :wink:

na meg irok,Attila megbolondit,maszik ram egyfolytaban.....

Kép

Kép
arwen07
 
 


Na itt vagyok ujra,de sietek,mert Dragam elvitte Attilat magaval az etterembe,igy en fozok,takaritok addig ezerrel...

Szeri,
majd irok privit,igyekszem :lol: :lol:
Balinak jobbulast!En sajnos nem tudom,hoyg hogy kell szedni az oscillot...
Jatek negyed orara?Na ha valaki tud ilyet,szoljon nekem is!
Attila regebben lejatszott sokaig,de mostansag inkabb a kozelemben szeret lenni, vagy rosszasagon tori a fejet,ha csendben van es elvan..szoval az nalunk gyanus :lol:
O olyanokkal kivaloan elvan negyed orakat,mint a ruhaszaritorol leszedni az osszes meg vizes ruhat,vagy a fotelon emelkedo vasalnivalokat szanaszet dobalni,es tarsai...ezek nagyon mennek...Csak hat en is kicsit jobban orulnek,ha mondjuk a jatekaival lenne el :lol: Na de majd alakul ez is :lol:
Most nalunk az akorszak van,hogy mindenre ramutat (megeszem ahogy a mutatoujjaval mutat!),es mondja,hogy ooo? (mint Nalatok a ggye?)es akkor elmondom,hoyg az mi.
Egy nap ezerszer,es mindent a szobaban,vagy akar az utcan,az ablakon at.

Vivi,
nem is irtam,hogy gratul a tesodeknak a kisfiuhoz.Es orulok,hogy minden rendben,kepzelem min mentek at,mire meglettek a vizsgalatok...

Na nem is mondom...Attila tegnap lepegetett onalloan!Nem is keveset,legalabb 5-6 lepest. :lol: Es tobbszor is.Odaszaladt hozzam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ma meg semmit.Na de nem felek,majd biztosan raerez az izere :lol: :lol: :lol:

na mentem,hiv a konyha.... :?

Kép

Kép
arwen07
 
 


Sziasztok!

gyors helyzetjelentés.

Jobban vagyok. Sikerült "úgy" elmennem wcre és már most sokkal jobb. Már nem tudom hány napja nem voltam. De nem is gondoltam volna hogy ez lehet a baj. :?
csipcsab
 
 


Sziasztok!

Végre tudok hozzátok benézni kicsit.
Nem is tudom, mikor olvastam utoljára, remélem, mindenki jól van.
Csak az utolsó pár oldalt nézegettem most.
Nem igen jutok géphez sajnos.

Legfontosabbak:
Pinkiné, Marietta gratula a kis lurkókhoz, gyönyörűséges mindkettő.

Adry,
Neked is gratula a kistesóhoz.

Vicky,
jók a fotók a fiúcskáról. Szépen látszik mindene.

Arwen,
Atti is nekiindult a nagyvilágnak... :)
Milyen érzés volt, mikor először indult el feléd?

Mi jól vagyunk.
Júniusban elkaptuk a hányós-hasmenéses vírust, amivel kórházban is voltunk két napot. Kellett két hét mire túl voltunk rajta.
Aztán meg két hetet nyaraltunk a Balcsin. Bence úgy fürdtt, mint a nagyok :)
Egyébként meg egy hónapja mászik, mint a veszedelem és mindenhol feláll, ahol tud. Úgyhogy beindult az utána szaladgálós, minden veszélyes dolgot elrámolós időszak. De rájöttem, hogy nem igen gyerekbiztos a lakásunk :)

Nem igérem, hogy ezután többet jövök, de már megszoktátok :oops:
Azért majd olvasni próbálok.
Ha lesz kis idő, akkor próbálok majd fotókat is tölteni a képtárba.

puszi mindenkinek

Kép
bodzi
 
 


Vicky gyönyörű a kisfiatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek Nyunyi nincs itthon,anyóséknál van és ott is alszik el aztán megyünk mi is ottaludni
előtte István a király a program Társulat előadásában!
iszom is egy asti martini pezsgőt

Arwen Nyunyi is így volt pár lépés aztán szünet,most meg gyalog jön haza :lol:

Szeri játszóházba nem tudtok elmenni hátha ott lenne olyan játék ami tetszene neki és tudnád merre indulj
1 tubus oscilo elég Balinak

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Nikó, nagyon boldog névnapot!!!

Bodzi, de klassz, hogy jöttél! Nagyon el voltál veszve, jó volt hallani felőletek. Képeket a képtárba!

Marietta, örülök, hogy jobban vagy.

Arwen, ilyenekkkel nálunk is el van Bali, mármint, hogy ruhákat hajigál szanaszét, vagy pl a vasaló, na azzal is elvan egy negyedórát, csak ugye én mostmár ezeket nem engedem neki. Mindent elpakolok előle, próbálok tiltani, több kevesebb sikerrel... de ezek szerint akkor nem én vagyok ezzel egyedül. Azt hittem, hogy más gyerekek szépen eljátszanak, mint pl barátnőm kislánya, egy angyal ilyen tekintetben, ő nem pakol és gondoltam, hogy nálunk is ezt be kellene szüntetni és játékokat venni, amikkel elvan hosszabb időt. Amúgy tudom mit fogunk venni neki, van ez a sátor, amit állítólag imádnak a kicsik és oda venni fogok bele ilyen kis labdákat, amiket ti is, és azt tuti hajigálja majd ki, be, meg a sátorozást is imádják. Ilyen hosszú alagutast fogok venni... Remélem tetszeni fog majd Balázsnak.
Ja, és mondjuk vannak kis könyvei, pl ilyen hogy színek, vagy játékok és azt lapozgatja és kérdezi, hogy ggye? a könyveit imádja tényleg! Csak azzal sincs el hosszabb időt :(

Esztora, jó ötlet a játszóház, készülünk menni.
Klassz az esti progitok, jó szórakozást!
szerika
 
 


Bodzi: jó, hogy jöttél, már ezer éve nem hallottunk Rólatok.

Nikó: BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Vicky: gyönyörű a kissrác. Mennyi fiú! :D

Marietta: hogy mekkora Flóra már! Szerintem is Rád hasonlít.

Nálunk beindult a ház ezerrel. Hullák vagyunk. Tegnap voltunk uh-on, már nem haránt fekszik Áron, hanem faros. Nem úgy néz ki, mint aki meg akar majd születni. Utálja ha fotózzák, csak ilyen képek születtek, mert 1 órán át takarta ki az arcát. Először csak egy karral, majd két karral, aztán a lábait is bevetette:
Kép
Kép

Viszont tiszta apukája az arca. :) Mindene tiszta husika. Úgy tűnik, hogy rövid tömör gyerek.

meriann
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

meriann
 
 


:oops: úgy néz ki, mint aki NEM akar megszületni.

A nagyimmal nehéz. Képzeljétek, azt mondta, hogy ha jön egy új családtag egy réginek menni kell. Vagyis Áront hibáztatja a saját betegsége miatt. Pár napja megkérdezte, hogy a saját almánkat eszem-e, mert kaptunk nyári almát mi, de az az övé. Jönnek hozzá látogatók és hoznak neki finomságokat, nem kell neki, de mindent összetuskál és ha rossz, akkor felajánlja, hogy egyem meg, mert az neki nem elég jó. Az anyukám ettől még jobban kiborul, mint én. Aztán ha már látja, hogy anyának ki van sírva a szeme, akkor bocsánatot kér. Ezt így elég nehéz betudni a betegségének, mert ha magáról van szó, akkor nem beszél hülyeségeket, csak ha bántani, sértegetni kell. Megértem én, hogy nehéz neki, de akkor sem pusztulhat bele az egész környezete.

meriann
 
 


Niko,
en is boldog nevnapot kivanok!!!!!!!!!!!


Szeri,
igen,en is probalom tiltani,de nalunk sem megy a dolog.Van,hogy hallgat ram,de ritka. :?
Minden gyerek mas vermersekletu,ahogy mi is.Lehet,hoyg a baratnod kislanya ilyen nyugodt gyerek,de en nem szamitottam ra,miutan picinek sem volt Attila az az "eszik-alszik" tipus... :?
Pont Anyum mondta,hogy menniyt megy ez a gyerek,honnan van az energiaja....erre mondtam neki,hoyg draga Anyukam,a kisunokad nem egy szobanoveny tipus :wink: (lerakod es ottmarad)
Mi egy jatszohazazas utan dontottuk el a szulinapi ajijat,a jatekasztalt.Szereti,ja,de sztem pl ma a kozelebe sem ment. :wink:
Ma amivel le tudtam kotni az a zene (mindig bejon!!!!!hangja nics es jatszik kozben,mig szol a cdje! :wink: ) es 2 kiurult bonbonos doboz :wink: Az egyik fem (marha jol zorgott neki,ahogy utotte verte) a masik papir.Hiaba van neki ezer jateka,ezeket szereti.
A konyveket Attila is szereti,hozza,hoyg olvassak,meseljek neki.
Meg persze o is nezegeti ezerrel.Anyumektol kapott sznapra Attila egy kis satrat,ami ilyen haz alaku.Nalunk abban vannak a jatekok,es bemegy,kihoz vmit,ennyit tolt el odabent :lol: :lol:
De sztem ezek a jatekok,meg az,hoyg elvan igazan a jatekaival,az meg kesobb kovetnezik,nagyobb korukban.
De persze van,aki pici koraban is.
Mondom,nalunk az a fura,hogy 3-4 honapja siman elvolt Attila fel orakat is!Nagyon le tudta kotni csomo dolog.
Es hat megvaltozott a dolog.

Kivancsi vagyok a tobbieknel ez hogy van a gyerkocokkel!!!!??
Neha ilyenkor erzem,hoyg talan ilyen szempontbol konnyebb ha van teso,mert jobban eljatszanak egymassal (persze ez is gyerekfuggo)
De pl Attila,ha az unokatesokkal van osszeeresztve,hangja nincs,nagyon elszorakoztatjak ot,naphosszat!!!!Pedig 4-6-10 evesek.Szoval nem picik.

Esztora,
jo szorakozast estere!!!!!!!!!!!
Aztan volt azert ma is produkcio,lepegetett a dragam,olyan cuki.

Bodzi,
jaj de jo,hoyg jottel!Nagyon regen voltal!Es igen,kepeket kerunk!!!!!!!!!!!!!!!
Amikor Attila megtette az elso onallo lepeseit es elsirtam magam....
Sajnalom,hoyg meg a korhazat is megjartatok.. :(

Marietta,
orulok,hoyg jobban vagy,remeljuk akkor csak ez volt a ludas :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07
 
 


Meri!

Nagyon sajnálom hogy ilyen nehéz a nagyiddal. Hát bizony ez mindannyiotoknak nagyon nehéz. Nem is tudom mit mondhatnék.

Nagyon édi Áron! :D
Hát és most nagyon kiakadtam ahogy megláttam a vonalzódat. Hihetetlen hogy már Te is 30 hetes vagy. :shock: Olyan mintha most mutattad volna a pozitív tesztedet. :D

Lányom kiakaszt most. Cumival akar most csak aludni. És ahogy kiesik a szájából egyből nyöszörög.

Na megyek is.
csipcsab
 
 


Meri,
sajnalom :(
Jaj ez nagyon nehez igy.... :(
Aron gyonyoruuuu!!!!Edes kis pofija van nagyon!!!!!!!!!Hat igen,tenyleg hihetetlen,hogy mar 30 hetes vagy!Farosbol meg atfordulhat :wink:

Kép

Kép
arwen07
 
 


Sziasztok!

Esztora,
Jó lesz az István a Király, mi már láttuk és nagyon tetszett.
Jó szórakozást Nektek!

Meri,
azért látszik az a buksi.
Szégyenlős a fiatalúr :)
A mi 4D-s uh-on még ennyi sem látszott amúgy.
Bezzeg a fütykösét azt mutogatta.
Sajnálom a Mamád. Sajnos nekünk is van egy beteg rokonunk, aki teszi lassan tönkre a családot. Olyan nehéz nem haragudni rájuk ilyenkor. Az biztos, hogy rengeteg kitartás kell hozzá.

Húú lányok,
az én gyerekem már most sincs el egyedül. Mi lesz itt később.
Imád velem játszani, akkor egy handja nincs, ha a közelben vagyok. De amint nem rá figyelek...
NA úgy látom,ez egy darabig nem fog változni :lol:

Kép
bodzi
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, aztán megpróbálok pihenni. Eléggé nyomi éjjelünk és reggelünk volt. :roll:
Éjjel 1/2 1-kor felébredt enni, 2-kor le tudtam rakni aludni, de 1/4 óra múlva már az Apja ringatta, mert felébredt. Aztán 1/2 óra múlva behozta a hálóba, magam mellé vettem, cicire raktam és így aludtunk 4-ig. Akkor újra felébredt enni, 1/2 5-re leraktam aludni és aludt reggel 1/2 7-ig. Kajált, majd szórakoztattuk egymást hármasban de. 1/2 11-ig. Akkor tudtam újabb kajálás után lerakni aludni. S most alszik, de sirdogál álmában :oops: :oops: Ez mitől lehet? Ha bemegyek megnézni, hogy felébredt-e, látom hogy alszik, de ha kijövök tőle, hallom, időnként hogy nyöszörög. Ilyen boldogtalan lenne? :cry: :cry:
Úgy félek, hogy valamit rosszul csinálok, szerintem túl sokat sír és nem csak akkor ha éhes. Ha tele a pocak, tiszta a pelus és ringatva van, akkor is és látom rajta hogy dühös, csak ügy püföli a levegőt (meg engem néha) a kis kezeivel. Jaj, bárcsak megtanulna már beszélni. :roll: :roll:

Bodzi, jó hogy hírt adtál magatokról. Tessék gyakrabban jönni! :)

Meri, jaj szegénykém nem lehet egyszerű. Nekem egyszer anyukámnak volt hasonló megnyilvánulása. Megkért, hogy rakjam el bankkártyáját, ne vesszen el. Mielőtt indultam el tőle haza, kivettem a táskájából és mondtam neki, hogy akkor elviszem. Reakció: "Jól van, vigyem, de azért mielőtt elkezdenék mindent elhordani a házból várjam meg míg meghal" :shock: :shock:
Leraktam a kártyát, az első közelben lévő asztalra, adtam egy puszit Anyunak és eljöttem haza. Beálltam a garázsba és olyan keserves sírásba kezdtem, hogy anyósomék a lakásban hallották, hogy sírok. Üvöltöttem kínomban és dühömben, hogy mi jöhet még. :oops:

Egyébként nagyon szép a kissrác :) Ja, amikor a méhszáj a betöltött 40. héten is csak 2000-es volt, én is sírtam a kocsiban, hogy ez a gyerek nem akar megszületni, mert biztosan fél Tőlem és tudja, milyen rossz anyja leszek. Férjem majdnem "megcsapott". :) Tessék szépen megnyugodni. Be fog fordulni az a gyerek, még van ideje és ha nem akarna hozzátok születni, eleve meg sem fogant volna. Szóval nyugi :)

Marietta, az én Fiam is ezt csinálja. Ha végső kétségbeesésben a szájába adom a cumit (mert a cicit is kiköpi), elalszik vele (kivenni a szájából nem tudom, mert szívja) és ha kiesik, egyből elkezd bömbölni. Ilyenkor jön a végső megoldás, ágyba összebújva szopi. Csak éppen én ilyenkor nem tudok aludni (éjjel sem), mert annyira kényelmetlen 1-1,5 órát az oldalamon feküdni. :roll:

Porsi már javasolta, hogy napközben rakjam hordozókendőbe a gyereket. De félek, hogy akkor meg aztán végképp nem fog az ágyikójában aludni. Tudom, hogy nem könnyű neki, mert 9 hónapon át hozzászokott, hogy velem van egyfolytában, de éjjel tök jól elalszik az ágyában, meg napközben is, csak a hajnal és a kora reggel ilyen nehéz.

Képzeljétek, anyósom tegnap a 3 hetes gyereknek bábozott. Ami nem lett volna baj, csak épp 2,5 méter távolságból :):) Aztán mondtam neki, hogy a gyerek ebből nem sokat lát. Ja és nehezményezte, hogy a gyerek nem néz rá! :)
Ja és megkaptam Tőle, hogy irígy vagyok, mert amikor feljön, a gyerek az esetek 90%-ban alszik és nem veheti fel. :shock:
Mert hát olyan édes, olyan puha és muszáj neki naponta egy kis időre odaadnom, mert folyik a nyála hogy babusgathassa. :roll: Még jó, hogy megígérte, nem lesz erőszakos. :?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Sziasztok!

Csajok!

Van valamelyikőtöknek listája hogy mit lehet enni szoptatás alatt és mit nem????????????

Fontos lenne.

Köszi!
csipcsab
 
 


Marietta,
listam nincs,de en is alig ettem mar avegen valamit,mert Attilam brutal hasfajos volt.De aztan kideult szamimra,hogy tok mindegy,ha egesz nap csak vizet ittam,akkor is uvoltott.Szoval ez sztem csak attol van,hogy eretlen meg az emesztorendszeruk.Es hat van olyan baba,akinek extran erzekeny.Az a pech.Sajnos nekem pechem volt :wink:
Ami tuti nem tesz jot a babapocaknak: huvelyesek,mindenfele magvak,k betus zoldsegek,sokaktol hallottam a tejrol es tejtermekekrol is...most tobb nem jut eszembe,de irom,ha eszembe jut.
Flora miatt?Vagy masnak kell?

Pinkine,
kitartas!!!Sajnos en aterzem,mert Attila brutal siros baba volt,es en is emiatt elegge nem voltam jol lelkileg az elejen,vagy 3 honapig. Azt hittem en csinalok rosszul valamit,mert amikor mar mindenen tul voltunk,es meg mindig sirt,akkor kiabuktam...
Emlekszem,hogy volt olyan,hoyg en is sirtam vele.
Anyukam is itt volt akkor es mondtam neki,hoyg ennek a ygereknek tuti vmi belso szervi baja van,mert SEMMI MAS NEM LEHET!Es csak sirt,sirt keservesen....
Es sokszor duhosen.
Ugyhogy sjanos arra jutottunk,hogy a hasa faj....Pedig alig ettem valamit....Meg ha ettem,akkor is szendvicset,vagy pl huslevest vagy hust krumplival kb,mert mast nem mertem szinte....
De sajnos,ami az en tapasztalatom,hoyg ezt tul kell elni..tul kell lenni az elso par honapon,aztan javul a helyzet.Mert sztem mas nem segit a hasfajason,csak az ido.
Adtam en neki mindenfele cseppeket,meg pukiztato teat,meg pocak masszazs....haaaaat....
Aztan javult,olyan 3 hos koraban mar sokkal-sokkal jobb volt,de igazan nalunk olyan 6 hos koratol oldodott meg a helyzet,nem kifejezetten a hasfajossag,de a sirossag akkor mult csak el.
Ugyhogy lehet,hoyg Peti babanak is a pocija faj :( Es akkor sokat nem tehetsz.
A kendo sokaknal bevalik,az teny.Neha beleteheted,attol meg nemcsak ott fog tudni aludni sztem. :wink:
Kitartas!!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára arwen07 2008.07.27 19:38-kor.

Kép

Kép
arwen07
 
 


Arwen!

Köszi! Igen Flóra miatt kérdeztem. Eddig nem hasfájós szerencsére de ma nagyon szenvedett a lelkem. Húzgálta nagyon a kicsi lábát és nem bírt kakilni. Csak nagy ritkán sírt felt keservesen 1-2 másodpercig. Úgy tűrte ezt is a kicsi szentem. Aztán kiderült hogy a tegnapi lecso amit ettem azt nem kellett volna. Segítettünk neki apájával kakilni és most már elvan. Igénybe vettük a hőmérőt. :oops: Lehet valaki megvet ezért de mi már nem bírtuk nézni ahogy rossz neki.

Ma fürdésnél mérlegeltük a csajszit és már 4220 gramm. :D
csipcsab
 
 


lázmérőt akartam írni. 8)
csipcsab
 
 


szepen hizik,nem semmi :lol:
Attilanak is olyan brutal gazok lehettek a pocakjaban,mert jo sokszor elofordult,hogy mikor levettem rola a pelust,es felemeltem a labat,mint az agyubol lovellt ki a kaki belole...de nagyon durvan...beteritett engem,a foldet, az agya oldalat,es ellott a szemben levo szerkenyig is,ami 2 meterre van...durva volt!
Ezen utolag csak rohogok,de altalaban ezt a mutatvanyt ejjel 2 korul csinalta,amikor nem volt olyan felemelo takaritani vagy fel orat,amig o uvolt!Szegenykemet ugy sajnaltam..majd megszakadt a szivem!
Lecso: ja igen,pl a paprika sem tul jo.
Na meg a csipos dolgok. :wink:

Kép

Kép
arwen07
 
 


Hát igen szépen hízik. Főleg hogy ugye 3810-el született,de 3500-al jöttünk haza mert csak a 3-ik napon lett tejem. És azóta már ennyit felszedett. :D

Nekünk is csinált már olyat Flóra. Apja rakta tisztába és egyszercsak ismét jött a kaki. a pelenkázó a szőnyeg de még az ágyunk is olyan lett. :lol: Takaríthattam.

Egyébként képzeljétek. Nappal már csak alig alig alszik. De elvan szépen nézelődik meg mosolyog ránk ahogy beszélünk neki. De este 7 után fürdetünk,aztán kaja meg ilyenek. ( után ágyba kerül és szunyál. És beállt arra hogy éjjel 2 után kel enni és alszik megint reggelig.

Pinkiné!

Hát nálunk ez a cumi dolog úgy működik hogy Flóra nem cumizik,anélkül alszik is meg minden. Csak néha már bedugom a szájába mikor még 1 órája sincs hogy szopizott és már megint cicizne. És akkor egy darabig elkínlódik vele,olyanokat cuppog rajta. :lol: Csak az a rossz hogy kiköpi én meg ugrálhatok visszatenni a szájába. Úgyhogy ez se jó megoldás. De azért néha alkalmazom mert igaz hogy igény szerint szoptatok de fél óránként csak nem rakom mellre. 8) :lol: Általában 2-2,5 órákat kibír.

Tej ügyben hogy állsz??? Esetleg próbáld ki ezt ha gondolod. Nagyon sok jót hallottam róla és hogy eddig szinte mindenkinek bevált. Hátha Neked is segít.

KARAMALZ malátaital (alkoholmentes) van citrom ízesítésű is. Tescoban tuti lehet kapni és 79 ft.
csipcsab
 
 


Ezt en is ittam,tul,keppen alkoholmentes sor :wink:
Az (Inter)Sparban is lehet kapni :wink:

Kép

Kép
arwen07
 
 


Pinkiné,
Nehogy azt gondold, hogy Peti nem boldog Veletek.
Valószínűleg Arwennek igaza van, ő ilyen sírósabb típus.
Sajnos én megoldást nem tudok rá, mert az énBencém nem volt ilyen.
Viszont annak ellenére, hogy ő kezdettől fogva nyugodt és mosolygós, vidám baba, számtalanszor előfordul, hogy sír álmában, illetve sírva ébred.
Nem hiszem, hogy ez attól lenne, hogy nem boldog. Úgyhogy nyugi, szuper anyuka vagy Te. :)

JA és anyós.
Ne verjetek meg érte, de én nem tudom megszeretni az enyémet. Időnként kísértetiesen hasonlít a TIédre. :(
Mondjuk szerencsére ő csak két hetente jön, de akkor állandóan cipelni akarja a gyereket. Amikor meg szólok neki, hogy tegye le és úgy játsszon vele, akkor fel van háborodva. Mert neki ez jár, hisz olyan ritkán látja...
Úgyhogy abszolút átérzem, amiket írsz.

MArietta,
szerintem is túl kell élni ezt a hafájós időszakot.
Én is nagyon odafigyeltem az ételekre, mégis minden éjjel műsor volt két hónapos koráig. Utána meg mintha elvágták volna. Rögtön átaludta az éjszakát. (Bezzeg most kétszer kel minden éjjel. :twisted: ).

És kérdezni akartam:
Melyikőtöknek is van sütifaló bödönje?
Annyira megtetszett, hogy nem bírtam ki és vettem Bence névnapjára. Kiváncsi vagyok, mennyire tetszett a Ti manóitoknak.

Kép
bodzi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?