Új privát üzeneted érkezett!


Ani
:wink: és azt elfelejtettem hozzátenni, hogy természetesen a leendő kismamákról :D
bessy76
 
 


Bessy, ez csak természetes, fel se tűnt, de én is így gondolom!!!

Alexa, te nem tudsz videót felrakni? Megnézném ahogy röffent. :) Biztos nagyon jó lesz a hétvégétek.
Mi is megyünk anycámékhoz, remélem jó idő lesz, mert főzni akarunk egy babgulyást.

Már megint az a fránya laptető, de most nem ilyeszt be (még megvan)

madiani
 
 

 
 

Ani
Annyira tündéri Roni!! Kétszer is megnéztem nagyon aranyosan horkol. :lol: :lol: :lol:
bessy76
 
 


Bessy!Sajnálom a fejfájást,lehet,tényleg az időtől van.Hihetetlen mennyire lehűlt a levegő,tegnap dzsekiben mentünk vásárolni! :shock: A nyár leghűvösebb napján,a szakadó esőben vettünk medencét,hát mi sem vagyunk normálisak!! :lol: :lol:
Nekem is sokat fáj a fejem,van,hogy csak a sötét szoba és csend segít. :?

Tand!Vannak fürdőjátékai,meg most vettünk neki újabbat is,egy fókát.Tetszik neki,de annyira nem lehet már átverni. Sajnos.Remélem átmeneti állapot lesz. :?

Csehi,gratula a +4 kilóhoz,hogy csinálod? :shock:

Szőrös has:nekem nem volt,de egy sötét csík lett rajta,ami szépen eltűnt szülés után.Pedig féltem,hogy ott marad! :?

Alíz!Még olvasni is rossz ezt a kézfájást,szörnyű lehet!! :schock: Kívánom,hogy enyhűljön a fájdalmad!!

Kriszti!Gratulálok a fogacskához,biztos emiatt is volt nyügi Martinkád!!

Ildi!Tényleg szép pocakod van neked is!Milyen a szülésfelkészítő??Sok érdekes dolgot mondanak?Én nem jártam,mert feküdnöm kellett abban az időszakban amikor volt,de azt mondta a védőnő,hogy nem maradok le semmiről,ő úgyis mindent elmond.
A szülésznő meg megmutatta nekem a légzéstechnikát,szülés alatt pedig mindíg rámszólt amikor elfelejtettem alkalmazni. :oops: Nekem egyébként ez a légzés sokat segített,könnyebben viseltem a fájdalmat.

Ajaj,ébredés van,megyek,többiektől bocsi!!!
Vendég
 


De ééééédes!!!!!!Én is 2x megnéztem!!És a végén már hangosabban csinálja!!De drááága!!! :D :D
Sajnos én nem tudok feltenni videót.

Na,tényleg megyek de Ronit meg kellett néznem! :lol: :lol: Pussz!
Vendég
 


Alexa
Nem baj, hogy megvettétek a medencét, lezs még jó idő! :wink: :D

Ani
Tényleg jól szétrepedt a köldöködnél :? gondolom fájt rendesen...
Nekem csak az orromban van piercing, a köldökömbe nem rakathattam a nagy hasam miatt :x :D csak a lapar hege csúnya, mint Natinak annak eltakarására viszont jó lenne a piercing :P :P

Itt a topikban mindenki járt szülésfelkészítőre? Mert nekem nincs szándékomban, az még 10ezer... :shock: nem baj ugye? :roll:
bessy76
 
 


Bessy, semmit nem éreztem abból hogy szétrepedt. Abszolult nem fájt.
Én se jártam szülésfelkészítőre a korházba. A mi védőnői körzetünkbe csinált az egyik védőnő ingyen. Sztem itt a fórumon mindent megtudhatsz ami ott elhangzik. Nyugodtan kérdezz!

madiani
 
 


Bessy
Én jártam szülésfelkészítőre, de szerintem nagy baromság! Mindent tudsz már ami ott elhangzik. Én is csak azért jártam, mert a barátnőim kíváncsiak voltak (ugye még egyik sem szült, és még nem is olvasott úgy utána, mint az aki gyermeket vár), mindenesetre Ők élvezték!

Kép
tand
 
 


Tand! Hogy Gréti baba mennyire gyönyörű, leírni sem lehet.

Hát remélem tényleg nincs összefüggésben a babaák súlya azzal, hogy anyuka mennyit hízott, mert én 3 hete voltam védőbe, és már akkor 16kg!!!!! plussz volt rajtam. Azt érzem, hogy dagadok, de 100 %-osan nem látom hol van ez a 16kg.

Azt légyszi azért írjátok le, hányadik héttől iszogassam a teát, illetve naponta mennyit?

Alexa! Örülök, hogy jöttél!

Ani! Írtó cuki Roni baba.

Bessy! Mikor derül ki, hopgy ki lakik a pociban?
n.k.ildi
 
 


Bessy! Tényleg igaza van Tand-nak. Azokat mondják el, amit már így is tudsz, amit meg nem, sokkal jobban jársz, ha itt kérdezed meg a tapasztalt anyukáktól.

Tegnap, képzeljétek, mutatták, hogy hogy kell az apukáknak megtartani a fejünket a kitolásis szaknál. Hát az én Krisztiánom nem igen értette, mondtam neki, hogy kell, erre megszólal:"Majd akkor segíts akkor is, hogy mikor mit kell csinálnom, és hogy hogy csináljam."
De jó, még figyeljek erre is?! :lol:
Remélem csak szórakozott.
Na majd gyakoroljuk ma este.
n.k.ildi
 
 


Akkor megnyugodtam, tőletek már úgyis nagyon sokat tanultam :wink: :D elég lesz csak szülőszoba látogatásra elmenni :D

Tand
Ez tetszett, hogy a barátnők élvezték :lol: legalább ha odakerülnek, már nem kell eljárniuk 10ezerért :D

Ildi
Jó fej lehetett a férjed :lol: szülés közbe nem lesz elég bajod, neki is magyarázhatsz :D de szerintem tudni fogja, hogy mit kell tennie-ösztönösen :wink:
bessy76
 
 


Ildi
Remélem, hogy hétfőn kiderül :D
bessy76
 
 


Ildi, 36. héttől kell inni a teát napi 2-3 bögre. Amiatt meg ne izguljatok hogy mit kell majd csinálni, jön magától, ami meg nem azt úgyis mondják majd. Különben én apácskám se tanulta soha hogy kell tartania a fejem, mégis jól tartotta.

Köszike mindenkinek a dícséreteket. Apácskának annyira teccik hogy ez lett a csengőhangja. Mamikája pedig egy jó nagy sírást szeretne a telójára. :D

madiani
 
 


Már annyira a szülőszobán lenne a helyem, hogy a bnet sem engedett be a jelszavammal már kb 1 órája... :shock:

Gabi,
Hát, bizakodni és is bizakodom… de látod semmi…

Ani,
Gratula Mártinak, biztos nagyon ügyesek votlak, hamar meglett Danika baba!!!!
A horkolásra én is kíváncsi vagyok, egy ilyen kis csöppség biztos aranyosabb, mint mi vagyunk..
Ani, nem is horkol Roni, hanem beszélget!!! Biztos valami üzenetet küldött neked!!!!

Csehi,
Hogy csináltad ezt a 4 kilót????? Hihetetlen, hogy csak ennyit híztál!!!! Nagyon ügyes vagy!!! Hát, mit ne mondjak, én is elég sírós hangulatban voltam délelőtt… de szerencsére mostanra jól kialudtam! Remélem nálad is elmúlik!!!

Andi,
Ó, hát Gréta baba még mindig csodaszép és milyen boldogan mosolyog mindenhol!!!! Nagyon szép kislány!!! Sajnálom, ha nem tudtok jönni a talira, de persze megértem!!!

Bessy,
Biztos az időváltozástól fáj a fejed!!!! Bárcsak ránk is hatna, de Bencét semmi nem viseli meg, úgy érzem. Nagyon remélem hogy ez majd akkor is így lesz, ha már megszületett!!!!!
Jobbulást neked!!!

Alexa,
Hát igen, kíváncsi vagyok mit szól, ha bepisil és meleg lesz!!!! Nem értem ezt a vizes dolgot, lehet, hogy megijedt valamitől???
Te is túlhordtad Martinkát, ugye a sok fekvés után??? Mire indult be aztán???
Vendég
 


Nati drágám remélem nem azért voltál sírós hangulatba mert Márti megszült és te még nem. Ugye nem? Mond hogy nem, kérlek. Nem akartam neked rossz hangulatot kelteni. :(

madiani
 
 


Ani,
nem, dehogy!!! Csak felhúzott a védőnő, jöttek az sms-ek, telefonok olyanoktól, akikkel már rég nem beszéltem (pedig ők nem is tudták a mai "időzítésünket"), anyukámmal is sajnos összekülönböztünk, anyós is hívogatott - szóval kicsit túlfeszült a húr... de most már sokkal jobb, este megyünk apával vacsizni :P

Turmixoltam le ringlót és lefagyaszottam - szerintetek ez jó lesz Bencének??? Nekem írtó savanyúnak tűnik.... vagy cukrozni szokták ezeket a babáknak???? Köszi

Ani,
te csak simán elraktad a gyümit, vagy leturmixoltad?? Cukroztad?
Vendég
 


:) :D Nati akkor jól összejött ez most neked, mégegyszer bocsika.

Én csak a kis ujjaimmal jól lepépesítettem a sárgabarackot, könnyű volt mert már nagyon érett volt. Az őszit meg reszeltem. Egyiket se cukroztam elég édesek így is. Különben azt olvastam valami magazinba hogy nem szabad cukrozni, ha nagyon savanykás inkább ne add. A méz meg egyenesen tilos 1 éves koráig. Én a turmixgépet lusta vagyok ilyenér elővenni, mert az még hagyán hogy szupi lesz az állaga, de el kell mosogatni. Sztem vegyél ilyen jó kis üveg reszelőt, Intersparba lehet kapni. Könnyen kezelhető mosogatható, az alámát is jól lehet vele reszelni. Ja és az almából is az édesebb fajtát ajánlják elösször, késöbb már lehet kombinálni a savanykássat mondjuk banánnal (de abból is csak a nagyon éretett).
Kis adagokat zacsiba lefagyasztottam (legközelebb jégkockatartóba).

Csajok az normális ha ma a kis drágám olyan jól és sokat alszik mint még soha? Ugye nem lehet beteg? Ja és ma már 4 órákat bír ki kajci nélkül. Evés után kb. 1-1,5 órát fent van beszélgetünk, nevetgél, de utána már sírdogál. Akkor hsaraborítom és már szunyál is. Lehet az idő miatt?

madiani
 
 


Ja és Nati, készülj fel! Amint megszületik Bence annyi de annyi sms-t fogsz kapni, hogy csak na. Na meg a telefonok, látogatok. Aztán meg majd jönnek a "jó" tanácsok hogy így vagy úgy csináld. :)
Különben nem értem a védőnőd.....ha otthon lesztek már Bencével minden nap menni fog?


Itt volt Jocó (Márti férje), mutitott képeket. Csodaszép az a gyerek. Sajna infúziót kap (kapott) mert nagyon elfáradt és levegőt se úgy vett az elején ahogy kellett volna. De valószínüleg mostanára már az édesanyjával van. Holnap megyünk és lefotózzuk, hogy megmutissam nektek is.

Nati, holnap 5 óra felé megyünk látogatni, légyszíves írd majd meg hogy Ti melyik szobába lesztek. :wink:

madiani
 
 


tand: igen az elején fogytam 3 kilót, mert állandóan hánytam.De amióta megmozdult babóca,azóta eszem rendesen, és kb. másfél hónapja meg szinte mindig eszek :) tesóm fia meg is jegyezte,hogy szinte nem is lehet olyankor hívni engem amikor ne ennék. De tényleg :oops: Akármikor hív / pedig elég sűrűn teszi / én mindig éppen falatozok valamit :) Ez van.

alexa: köszi, de semmit nem teszek érte. állandóan éhes vagyok, és mindig eszek valamit. Talán lehet,hogy az teszi,hogy én nem vagyok valami édesség függő ??? nagyon ritkán eszem nasit.én sosem voltam csoki,meg süti mániás. lehet ez a szerencsém ?? :)


tnati : köszi, én is örülök ám annak,hogy nem híztam sokat, mert barátnőm pont ma mondta,hogy őt ma fogta diétára az orvos, mert már mot 19 kilót felszedett. És ő október 4-re van kiírva :?
Hálistennek már elmúlt a sírógörcsöm. Sőt , most már tök jól érzem magam :) Remélem te is. És jó vacsit nektek. Megvacsiztok szépen aztán mehettek szülni :lol:

Kép
csehi77
 
 


Juj, Ani, megijesztettél!!!! REmélem jól van Danika és tényleg már az anyukájánál szopizik!!!!!!!! Drukkolok, hogy minden rendben legyen velük!!!!! Hányasban van Márti, majd oda kérem magam :wink:

Ani,
én se turmixolok, nincs a pénz amennyiért azt mosogatnám állandóan :lol: . Kézi mixerrel csináltam, így is jó pépes lett.

Vacsi megvolt, jól teleraktam a bendőmet :P :P Ha Bencus sokáig várat magára, rámegy a pénztálcánk - mindig azért megyünk el, hogy no most akkor utoljára kettesben elmegyünk vacsizni... de már ez a mai is ráadás volt :P :oops:

Köszi Csehi, már én is jól vagyok, csak aludnom kellett egy kicsit :wink: Meg jógáztam egyet, jó kis hajolgatós pozíciókat csináltam, nem esett rosszul az se :wink:
Fura, hogy pár hete alig bírtam menni, most meg tele vagyok energiával és szuperul érzem magam :P :P cask a levegőm hagy el sokszor :shock: :oops:

No, lányok, elrakom magam a nagy eseményre, hátha még történik valami :P - bár nagyon meg lennék lepve, mert kutya bajom :wink:
Holnap jelentkezem, addig is szép álmokat!!!
Vendég
 


Lányok, aki szülés után tanulni szeretne, okj-s tanfolyamok vannak 50%-os kedvezménnyel gyes-en és gyeden lévő anyukáknak:
http://www.efeb.hu/felnottkepzes_tanfolyamok
Vendég
 


Ügyesek vagytok,hogy máris raktok el gyümit!:D
Én botmixereztem a barackot,almát,úgy ette Martinka.
Cukrozni nem szabad,na esetleg egy kis szőlőcukor nem okoz bajt!
Valóban nem egy nagy élmény elmosni naponta többször is a turmixot! :D

Nati!Jó lehetett a vacsi,helyben mentetek el étterembe?
Igen,túlhordtam Martinkát,sajnos nekem apa sem segíthetett :oops: ,mert be kellett feküdnöm a kórházba.Szépen tágultam észrevétlenül,aztán jóóóól megvizsgált a doki és másnap kirobogott a Drágám!
:D

Ani!Lehet,hogy ezt az időt érzi Roni,a babák nagyon megérzik a frontokat! :wink: Remélem Mártiék jól vannak !!Rosszul hangzott az infúzió!Szegényke! :(
Vendég
 


Hoztam pár képet: :D

MARTINKA
Kép

VIRÁGOT KAPOK Kép


NYUSZILESEN APÁVAL
Kép
Vendég
 


Jóéjt mindenkinek!! :D
Vendég
 


Nati, örülök hogy jó volt a vacsi, és emlékezetes ugyanis ez volt az ucsó.
Danika a ma estét még anyukája nélkül tölti, de holnap már együtt lehetnek. Amúgy a 111-be vannak. Állítólag 3 nő van a ygermekével az egész osztályon. Most van hely bőven.

Alexa, köszi reméljük igazad van. Holnap jön a védőnéni kikérdezem majd. Nagyon szuperek a képek, olyan nagyfiú már Martinka.

Megyek én is csicsikálni, jó éjt mindenkienk.
Nati kb. 1-2 között fogunk legközelebb enni, remélem addigra már várni fog a sömid.

madiani
 
 


Nem fogjátok elhinni, de elgondolkodtam ezen a tanfolyam dolgon. Pedig hogy örültem hogy vége az előzőnek.... :)

madiani
 
 


Nati! Nagyon felcsigáztál ezzel a tanfolyamos dologgal. Még van egy befejezetlen sulim. (Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser) Kéne egy középfokú C nyelvvizsga és akkor már csak vizsgáznom kéne.
Még átrágom, de lehet belevágok, muszáj lenne, hogy el tudjak helyezkedni egy jobb helyen.
Mégegyszer köszi és továbbra is megadrukk nektek!

Bocsi a többiektől, majd jövök.

Puszi és jóéjt!
Vendég
 


Sziasztok!
Madiani nagyon édesen horkol Roni!Olyan cuki.
Remélem ma már jobb idö lesz mert jó lenne már kicsit a szabadban.
Tnati reméljük ma eljön a nagy nap. :D
Megyek tizre fogorvoshoz. :( Nem szeretem de muszáj. :(
Késöbb majd jövök.



vikcy6
Pákozd
 
 


Sziasztok!
Tegnap nem volt időm jönni,mert egész nap voltak,dolgoztam!
Natikám,rengeteget gondolok Rátok!Kitartás!!!!! :wink: :wink: :wink:
Tand!
Nagyon-nagyon gyönyörű Gréti baba,elhiszem,hogy nem tudtál választani a képek közül :D
Alexa!
Martinka,is nagyon édi!!! :D
Tegnap esti fürcsi jobb volt már?
Kiváncsi lennék,mi válthatta ki ezt Nála! :roll:
ja,a festék,az a poli-fabre platinum,amit minden hova használtunk,a gyerekszobába a levendula van,egy kicsit kevertem fehérrel,hogy ne legyen olyan sötét! :)
amúgy merem ajánlani,nagyon könnyű vele festeni! :)
Vikcy!
Drukk a fogorvoshoz! :)
Csehi!
Nagyon ügyi vagy,hogy csak 4 kg -ot szedtél fel! :D
Bessy!
Akkor remélhetőleg hamarossan kiderül,hogy KI lakik a pocidban! :D
Ani!
Nagyon édi Roni,ahogy horkol :lol: :lol: :lol: ,ja és gratula a szomszédotoknak :)
Chrissy!
Gratulálok Martinkának az első fogacskához :lol: ,lehet ezért is volt olyan nyügi! :roll:
Jaj Lányok,képzeljétek,már -10 kg,nál járok :D
Annyira örülök neki :D
Most már érzem a ruháimon is :D
De majd akkor lesz jó,ha még legalább ennyi lemegy :)
Jövöhetem elég kemény lesz,lehet majd kevesebbet jövök :roll: :?
Bocsi,akit kihagytam :oops:

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Sziasztok!!


Vikcy: sok sikert a fogorvoshoz :)

madiani: hát az a horkolós felvétel..... nem semmi, nagyon édes Roni :)

tnati : hogy vagy? egyben még? ma biztos kibújik bencus :)

andesz : köszi, de még 6 hét hátra van :shock: neked pedig gratula a - 10 kg-hoz :lol:

alexa: nagyon -nagyon szép Martinka, gratulálok hozzá :)

Kép
csehi77
 
 


Sziasztok

Tand
Gyönyörűséges Gréti baba,nekem a második kép tetszik a legjobban,de mindegyiken gyönyörű,nem csodálom,hogy nem tudtál választani.

Ani
Danika szüleinek hatalmas gratula,sok boldogságot és rengeteg tejecskét kívánok nekik!Várjuk a képet róla!
Roniról fantasztikus a videó,olyan cuki rajta,tök aranyos.Köszike!
Én 5 és fél hónaposan kezdtem a hozzátáplálást és nem maradtunk le semmiről,Noel így is nagyon jó evő lett.Tejem volt elég,ezért feleslegesnek tartottam előbb elkezdeni.azszem 4 és fél hónapos elmúltt amikor elkezdtem neki napi 1x cici után egy kis kávéspohárnyi gyümilevet adni,ezt pohárból itta.És mikor az első szilárd ételt kapta,ami alma volt nem 1 kiskanállal kezdtem,hanem kb 40 grammal.És eleinte mindig szopi után kínáltam neki.
Tudom,sokan másképp vélekednek erről a dologról,de én a következő babánál is tuti így fogom csinálni.

Ildi
Én a málnalevél teát a 34. hét végén kezdtem inni a szülésznőm tanácsára és reggel-este 1-1 bögrével ittam.
Amúgy a tescóban a herbáriában vettem és nem került 200 ft-ba se egy zacsival.

Alexa
Martinka nagyon édes lehet,ahogy röffent.El tudom képzelni.
A poly farbe platinum,nagyon jó festék,mi is azt használjuk,ha festünk.2,5 liter elég egy kb 4*5-ös szoba kifestésére és a legdrágább szín is kb 3500 ft(2,5 l) -ba kerül.
Érdekes ez a fürdis dolog,és ha rákérdezel miért nem akar fürödni,akkor nem mondja el?Vagy még nem tudja magát annyira kifejezni?Nektek már az összes fogacskátok kint van?
Édes a képeken Martinka!Olyan nagyfiú már!Nálunk van kiskecske,biztos tetszene neki!

Bessy
Ahogy írtad,ez a topic már rég nem a címéről szól,de azért ezt nem bánjuk.
Reméljük a babátok most már megmutatja mi rejlik a lába között.

Natikám
Még mindig nagyon sokat gondolok rátok,reméljük Bence most már nem várat sokat magára.Hétvégére itt a szép idő és reméljük ez majd motiválja a kisfiadat!

Légzésfigyelőről:én nagyon nem bántam meg,hogy volt.Már nem használjuk,de az első időkben nagyon megnyugtatott,főleg,hogy Noel már az elejétől fogva hason aludt.Nappal is be volt kapcsolva,soha nem riasztott be tévesen.Én 10 000-ért vettem használtan,Angelcar típusú.Nálunk 5 cm-es sima szivacsmatrac alatt volt.

Szülésfelkészítőről:Én jártam,de aki nem megy az is ugyanúgy megfog tudni szülni :wink: .Ha fizrtni kellett volna érte,akkor tuti nem megyek én se.Azért volt jó mert apa is jött velem és ő kérdezett,amit itthon tőlem nem.Ő neki nagyon hasznos volt,kicsit közelebb került ezáltal az eseményhez és talán ez megerősítette abban,hogy benn akar lenni kisfia születésénél(elötte még nem volt biztos benne).Szülésnél nagyon sokat segített,számolt,hogy hogy vegyem a levegőt,mondta mikor fújjam ki,hogy szívjam mélyre...stb.És ezt mind ott tanulta.Szóval én nem bántam meg,de az elméleti részt már tudtam,semmi újat nem mondtak.A légzéstechnika az hasznos volt.
Vendég
 


Most megyek,
bocsi akinek nem írtam,végre elaludt Noel és főznöm kellene,na meg hajat mosnom,mert már szörnyen zsíros a hajam,csak vhogy ez a hajmosás mindig elmarad,sosincs rá időm.

Puszi
Vendég
 


sziasztok,
most csak gyorsan jövök, majd alvás után írok mindenkinek!

Magzatvíz tiszta, nst rendben volt, bár én nagyon megijedtem, mert 110-208-ig ugrált a szívverése az elején - ilyen még sose vot és közben nem is mozgot.... :shock: De a doki szerint ok :P .
ja és ami a legszebb: sötét haja van, látta ahogy a magzatvizet megnézte :P :P :P
Méhszáj szépen tágul, már 2333-as, azt mondta jót tett a hüvelytorna :oops: :oops:

No megyek aludni, aztán jövök, visszaolvasok és írok mindenkinek!
Puszi
Vendég
 


Sziasztok,

Csak beköszönök, hogy megjöttünk, már tegnap hazajöttünk.
Nagyon szar időnk volt, egész héten hideg volt, esett az eső, szinte alig tudtunk kimenni. Fiuk esőmentes pillanatokban pecáztak, mi meg sétáltunk. Fürdeni abszolut nem lehetett, mert 19 fokos volt csak a tó.
Azt kell hogy mondjam, ilyen szar nyaralásunk nem mostanában vot. Ráadásul lelkiismeretfurdalásom is van, hogy a gyerkőcök nem tudtak fürdeni, meg egész héten pulcsiban rohangáltak. Mondjuk azért jól elvoltak, de én nem éreztem magam jól. :cry:
Ráadásul előre ki kellett fizetni a szállást, így igencsak buktunk egy jó pár forintot.

Most azon gondolkodom, hogy augusztusban valahova el kellene mennünk egy hosszú hétvégére, valami fürdős helyre.
Persze ami olcsó, mert ugye most nem igazán lesz sok pénzünk. Kocsi műszakira megy, sulikezdés is lesz. :shock: :shock: :shock:

Ja és még egy nagyon rossz hír is fogadott minket itthon. Az unokahúgom kórházban van, 9 hetes terhesen elvesztette a babáját. Másfél év próbálkozás után a 3. closty-s hónapban jött a baba, de sajna már nincs vele. A keresztanyám hívott ma, én ugy elkezdtem sírni, már a rucikat is elvittem neki amiket Barbika kinőtt és semleges színűek. Már annyit tervezgettünk és most....
Tudom, hogy nem az én babám, de nagyon közel áll hozzám, mindig én adtam a tanácsot neki. Olyan mintha egy kicsit az enyém is lett volna, és most nagyon szomorú vagyok. :lol: :lol: :lol:
Este megyek hozzá a kórházba, most tágítják és holnap műtik. :cry:

Nati,

Nagyon szépen tágulsz, már 3 cm-re nyitva vagy. Szerintem holnap már babázni fogsz. :lol: :lol: :lol:

Bocsi, hogy most nem olvasok vissza, de nincs is hozzá kedvem, nagyon összejött most minden.
Ne haragudjatok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Persze ezek helyett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezt akartam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy,
tiszta szívemből sajnálom az unokahugodat!!!!! Nem lehet most könnyű neki!!!! de azért remélem, hogy hamarosan újból babás lesz és minden rendben lesz velük (persze tudom, ilynekor ez semmit nem vígasztal...)
Irj majd, hogy anyukád hogy van, javulgat-e már!!!
Kitartás neked!!!!

szia Gabi,
szép lettél???? Sikerült kicsit magaddal foglalkoznod? Gondolom, hogy milyen nehéz lehet, mert mindenkinek a baba az első...

Andesz,
hű, mínusz 10 kg???? Mit csináltál, hogy ennyi lement??? Hihetetlenül ügyesek vagytok Gabival együtt!!!!
Jövő héten aztán jöhet az elmélet és zsipsz-zsupsz vezetni fogsz!!!! Hajrá!!!! :P

Vikcy,
mostanra biztos végeztél a fogdokinál. JObb, ha most minden rendben lesz, mert babó mellett látod, alig van időnk magunkra...

Csehi,
jobb ma a kedved??? Ha belegondolok, már neked sincs sok hátra.. :shock: HOgy álltok a gyerekszobával és a vásárlással???

Alexa,
nagyon édes Martinka és szerintem nagyon sokat nőtt mióta láttuk!!!!! S Te pedig írtó csini vagy!!!!

Kriszti, Ani,
látom, sikerült felcsigáznom benneteket :wink: Már én is nézegettem, de nincs viszonyítási alapom árak tekintetében... Ti tisztában vagytok, hogy kb mennyibe kerülnek ezek máshol? Én épp csak belekukkantottam ebbe a listába, de a természetgyógyász megfogott :oops: :wink: Ti miket néztetek???

Ani,
puszilom Mártiékat, és nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!! BB azt mondta, az éjszaka óriási forgalom volt és majd mindnekinél komplikáció, nem aludt egy percet sem...
Hozzál majd képet és szülésbeszámolót is!!! Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi hogy volt, mitől lettek gondok a babával és hogy
Vendég
 


tnati: kialudtad magad? minden oké? köszi ma már tényleg sokkal jobb a kedvem,de már tegnap is jobb volt. Úgyhogy gyorsan frissen sütöttem is aranygaluskát :) most meg mindjárt lekváros buktát :) tele vagyok energyvel :lol: hihetetlen. Hát igen már nekem sem sok van hátra. Már várom nagyon. Eleinte féltem a szüléstől, mostmár nem félek, csak várom,hogy eljöjjön a nagy nap.
És közben drukkolok neked ezerrel :lol: Remélem neked is jó kedved van. Ma már a nap is kisütött végre , lehet ,hogy a napocska is azért bújt ma ki,mert Bencus is ma fog kibújni ??? :wink:
A gyerekszoba már kész van, és azt hiszem minden nagyobb dolog megvan, már csak apróságok kellenek. Sőt képzeld én már a táskába is bepakoltam a cuccaimat, ha menni kellene. Bár még nem szeretnék, de sosem lehet tudni.

judy : nagyon sajnálom az unokahugodat, tudom mit él át. én ugyanígy jártam 2006-ban :cry: kívánom neki,hogy legyen erős, és mielőbb túljusson ezen a fájdalmon. És kívánom,hogy minnél előbb babázhasson :)

Kép
csehi77
 
 


Sziasztok!
Én megint jól eltüntem, de volt egy takarítós nap, utána pedig a párom itthon! Ment a nagy babakocsivadászat, mert eladtam a Panna alól a kocsit. Kell vennem egy másikat Szofikának kell a mózes, Pannának a tesófellépő! Találtam egy külföldi oldalt, ahol nagyon olcsón(a magyar oldalakhoz képest) lehet venni használt kocsikat!!! ha érdekel valakit, és beszél németül www.ebay.at érdemes körbenézni, és a legtöbb eladó postázza a kocsit 25-50 EUR áron!!!
Nati,
remélem jól vagy, de ne izgulj, a fiúk egy kicsit késni szoktak(a randiról is) :lol: :lol: :lol: .Ha itt az ideje, akkor jönni fog. Addig is nyugalom!!!
A linket köszi, nagyon hasznos lesz! Éppen azon gondolkodtam, valahova el kéne menni tanulni!

Mindenkinek írom!
A légzésfigyelő ügy megoldódott. Már meg is érkezett!!!Most naaaaaaagyon boldog vagyok!

Gabi,
A tali gyerekes, papás vagy inkább csak csajos? Nekünk elméletileg bármelyik nap jó!

Csehy,
Mi látásból ismerjük egymást. Bár nem volt túl szerencsés a kezdet! A Schwarczi rendelőjében volt egy nézeteltérésünk! Én voltam az, aki aggódott este negyed 8-kor, hogy mikor kerülök sorra(6-ra volt időpontom), hiszen a 15 hónapos kiscsaj otthon vár fürdés és vacsora nélkül! Emlékszel? Na de sebaj, majd orvosoljuk egy szülőszoba látogatással a kezdeti problémát. Persze, csak ha Te is akarod még ezek után!!! :lol:

Enikő,
a hordozó adapteres. BéBé Confort vázzal lehet használni! Ha küldesz egy mail címet, küldök fotót róla!

remélem mindannyian jól vagytok, most megyek mert a lányom már szétpakolt mindent. a fiam meg repülő modellt ragaszt, úgyhogy most nem ér rá tesózni!

Jók legyetek
Anna

Kép
Kép
szofika3
 
 


Sziasztok!

Gyorsan pár sor.

Voltunk Mártiéknál. Olyan gyönyörű Danika. Megmondom nektek őszíntén elbőgtem magam mikor megláttam. Kaptok majd képet is de most anycáéknál vagyunk. Nagy fekete haja van barna és szép tiszta bőre. (tisztára mint Roni) Szépen szopizik, bár tejci még nincs, de mindent megtesznek hogy legyen. Már anyucival van éjjel nappal. A légzése, tüdeje rendben van. Sajna viszont elkapott valami fertőzést amire antibiotikumot kap, de amúgy jól van. Hétfőn jöhetnek csak haza, ha akkor jó lesz a vérképe. De jó lesz ez nem is kérdés. :D Sajna a szülésről nem tudok még mesélni, de majd késöbb azt is leírom persze ha érdekel beneteket. Többen voltunk látogatók Mártinál, nem akartam ezzel fárasztani, különben nagyon jól néz ki, mintha nem is szült volna. Az Orosznál szült, mert a Schand szabin van (ő volt a fogadott dokija), nagyon meg volt elégedve vele. Neki is volt szülésznője (nevét most nem tudom), a férje azt mondta hogy nagyon jó volt hogy fogadtak.

Mindenkinek nagyon köszönöm dícséretet, annyira jól esik.

Viki, mi volt a fogdokinál?

Andesz, gratula a 10 kg-hoz. Hogy csináltad? Nekem is kell még úgy 5-6-ot.

Orsi, örülök hogy nem félsz a szüléstől. Nem is szabad! Kérünk képet a gyerekszobáról.

Gabi, nagyon köszönöm a tanácsot a hozzátáplálásról.

Nati, sztem megéri ez a várakozás és a hüvelytorna :D Nagyon szépen tágulsz. Hidd el így sokkal könyebb lesz. Nem nagyon tudom hogy hol mennyi a tanfolyam és még az se tudom hogy mit kéne tanulni, de jó volna valamit. A legjobb volna nyelvet, de attól kicsit tartok.

Judy, nagyon sajnálom hogy rossz időtök volt. :( Bűntudatod ne legyen hisz erről nem te tehetsz. Jaj édes tervezőm, nagyon sajnálom az unokahugod. Nem tudom mit élhet át, de iszonyú lehet. Kitartást kívánok neki, sikerülni fog.

Anna, holnap lesz a névnapod :D Buliztok? Előre is boldog névnapot! Örülök hogy a légzésfigyelő dolog megoldódott.

Vikikéék, sajna még nincsenek túl jól. Levike nagyon lefoogyott és nem igazán akar enni. Otthon vannak, a kórházból végleg haza engedték őket. Viki jól van csak aggódik Levikéért. Kérlek drukkoljatok nagyon nekik, hogy minnél elöbb gyógyuljon.

madiani
 
 


szofika : szóval te vagy az ? :oops: hát bocsika, de azért amikor már felmegy a pumpa nálam akkor igencsak előfordul ilyen eset. Ritkán ,de te pont kifogtad :lol: sorry :) majd orvosoljuk :)

Kép
csehi77
 
 


Anna!

Előre is sok BOLDOG NÉVNAPOT!

Nagyon nyűgi volt ma Martin, biztos dolgozik a foga. Be vagyok úgy úszva itthon, hajat nekem is kéne már mosni, de majd ha apa is itthon lesz, akkor megcsinálom. Vasárnap megyünk bográcsozni, apa halászlét főz. A munkatársa fogott egy 7kg-s pontyot, meg most is kint vannak még a hallébe fogni halat.

Puszi és jóéjt mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!! :D :D

Tegnap nem volt időm sajna, de ma végre VÉGE!!!!Annyira jó érzés. Összeszedtem a cuccaimat, tegnap sütöttem egy kis sütit, pingvin szeletet,(életem első igazi sütije, mert nem állt a hátam mögött anyukám.... :oops: ) de jól sikerült. Olyan felszabadító érzés. Akartam írni, hogy talán egy hangyányit javult a kezem, mert a szurkálások abbamaradtak, de éjszaka megint bedurvult. Szurkálni nem szurkál, inkább csak zsibbad. Elég rossz érzés, de megpróbálom elviselni.

Csehi, bocsi, most vettem észre, neked véletlenül nem reagáltam.:oops: KÖszönöm szépen neked is az infót. Kalciumot? Milyen formában?Van itthon pezsgőtabletta. 4 kiló?????? :shock: Azt a mindenit. Gratulálok hozzá. De szeretnék a helyedben lenni!!!

Gabi, Ani, Chrissy, köszi a válaszokat!

Ildi, nagyon örültem, hogy találkoztunk!Csak kár, hogy olyan keveset tudtunk beszélgetni. Pont azt néztem, hogy neked is csak a pocid növekedett, de az óriási. Nagyon jól nézel! :wink: Dehogynem idegesít!!!Akivel szoktam beszélgetni kismamival, pont ezen szoktuk a fejünket fogni!!Hihetetlen az a pasi. HA tehetné, ő szülne, az tuti!Nem tudom, hogy bírja ki a csaja? :shock: Amikor a légzéstechnikát mutatta az Edit, a pasi azonnal ott volt. Szinte nem is láttam semmit, nem nagyon zavartatta magát.

Tand, annyira nagyon szép a kis Gréti, igazi kishölgy!Tényleg nem csoda, hogy nem tudtál választani. Kép jöhet minden mennyiségben!!! Nem tudom, sajnos mi van Ágiékkal. De holnap jön az anyukája hozzánk, és kifaggatom.

Ani, annyira édes ez a kis Roni!!Hihetetlen milyen aranyosan horkol!!!

Alexa, na vesd el de gyorsan a rossz gondolataidat!!!ejnye! :D :wink: Nagyon aranyos vagy, köszi az együttérzést. Remélem, hamar megoldódnak a kisfiaddal ezek a fürdés gondok. Mikor látom a képeken, állandóan a topiktali jut eszembe, amikor rám vagy másra nézett, és azonnal éigig érő szájjal, akkorákat rötyögött!!Annyira édes volt.

Chrissy, jaj de jó, hogy kibujt a foga Martinkának!

Andesz, VÁÓ!!Gratulálok a -10 kilóhoz!Ügyes vagy!Csak így tovább!

Nati??????2 in 1???

Judy, de sajnálom, hogy nem volt jó időtök. Talán augusztusban be tudjátok pótolni, nem? Őszintén sajnálom, ami az unokahúgoddal történt.

Szülésfelkészítő: nekem végülis tetszik. Bár az elméleti órákat egy kicsit gyengének találom én is, mert annyira látszott a mostani órán is, hogy nem igazán tudnak mit mondani, a nőcinek nagyon kellett gondolkodnia, hogy mit mondjon még?A légzéstechnika szerintem nagyon hasznos. Most egy kicsit hülyének is érzem magam, amiért rákérdeztem a szem dologra, mert ez annyira evidensnek tűnt mindenkinek ott is. Na mindegy.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Halihó

Chrissy, sajnálom a nyüglődést de csak kibujik szép lassan az összes fogacska. Jaj megint fincsi halászlét esztek...nyam nyam.

Alíz, köszi a dícséretet. Fincsi süti...nyam nyam, nekem is sütni kéne valamit. Ne érezd hülyének magad! Ez nem evidens, honan a fenéből kéne tudnod. Én is innen tudom!

Rólunk: volt ma a védőnénink. Nagyon meg van elégedve Ronival. 4700g, kis pufokka [nevet] Nagyon figyel már mindenre, sokat mosolyog, felísmeri az arcokat. Alig sír, nagyon jókedvű baba. Kicsit nyáladzik és tömi a kezét a szájába, állítólag a fogcsíra elindult [meglepodott] Tanácsolta a védőnő hogy amikor csak tudom altassam az ágyba, hogy ne szokjon kézhez. Ma minden alkalommal sikerült is, max negyedórát nyüglődött, forgolódott (annyit még én is szoktam :D ) Néha azért bűnözni fogok (főleg reggel, mikor még én is fáradt vagyok), hisz úgy szeretem ha rajtam alszik. Na meg a nagyiknak úgyse tudom ezt megmagyarázni. Megjegyzem eddig egyik se tudta elaltatni (sehogyse). Ma is anyósnál volt, de egy percet se aludt, és vagy 3 órán keresztül kézbe volt. :evil: Nem lesz ennek így jó vége. Pedig kértem mindkét nagyit hogy ne tegyék ezt mert, velem szúrnak ki. Lehet brutkón hangzik, de próbálok tudatos lenni. Na de nem panaszkodom.... :D
Ma egyedül fürcsiztünk (elösszőr), mert apácska Dani tejfakasztójára ment.

Na megyek, eszem egy kis fagyikát...
Pusz mindenkinek

madiani
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a névnapi jókívánságot!

Csehi,
Látod milyen kicsi a világ? Különben nincs harag! Amúgy nagyon nyugis emberke vagyok, órákat elüldögélek, na meg kell is a nyugalom, meg a türelem 2 gyerekhez, de az a szitu, hogy 6-ra voltam beírva és negyed 8-kor még semmi, a kicsi otthon anyummal, se fürdés, se kaja, és még haza is kell sétálni a rendelőből, egy kicsit kiborított. Tudod, vagyis majd meg fogod tudni, hogy egy gyerkőcnél, főleg amíg kicsi fontos a napirend! Evésidő, alvásidő, fürdésidő, játék stb. Na mindegy! Orvosoljuk! Mikor megyünk szülőszoba látogatásra?

Én sosem voltam egyik gyerkőccel sem szüléselőkészítőn, de amikor ott voltam, a szülésznő és az orvos segítségével minden rendben ment! Pénzt semmi esetre sem adnék ki érte!

Jó pofák a pocakos képek, gratula mindenkinek! Szépek vagytok. Az én felszedett kilóim kb.5kg, és éppen ma beszéltük anyukámmal, hogy az étvágyam nem valami fényes! Az volt a vicces, hogy az első időben inkább fogytam, mint híztam. Most is 70,5 kg vagyok!
Különben nálunk is jönnek a fogacskák. Eddig volt 4 felül, 4 alul. Most megint jön 4, úgyhogy néha nyűgös a kiscsaj! De szerencsére nem veszélyes!
Kérdés!
Gondolom tudtok valami jó használtruha boltot, ahol lehet venni baba és kisgyerek holmikat! Megköszönném a segítséget! Körbe néznék, hátha találok valami szépet! Nagyjából megvan ami kell Szofinak. Babakocsi remélem meglesz, amit kinéztem, légzésfigyelő, mérleg a szekrény tetején, kiskád, állvány a garázsban, kiságy majd, ha megszületik, addig is alszik majd a babakocsi mózesébe, vagy a Panna ágyába(addig mellénk kerül a kiscsaj). Hiányoznak a ruhák és a fürdető és ápolószerek, de meglesz az is! Ja! Még az én cuccaim egy része hiányzik, de lassan azt is összepakolom!
Na most megyek, mert enni kell a Pannának!
Jó éjt mindenkinek! :lol: :lol: :lol:
Anna

Kép
Kép
szofika3
 
 


Sajna csak egy képet tudtam Daniról csinálni és azt is telóval, élőben még ennél is csodálatosabb :D

Kép

Na meg ha már képek akkor Roniról is egy-kettő.

Kép ez egy mosoly akar lenni, csak béna vagyok

Kép

madiani
 
 


Ani, értettem! :oops: :oops: :D

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Alíz :D :D :D

Anna, a Fal-közbe, a Távirda utcába, a József A. utcába (TB-vel szembe) nagyon jó turik vannak. Én is sok rucit turtam Roninak, és ha újra kezdhetném csak turis cucca lenne. :)
Különben ha Kata felnéz mostanság, biztos hogy tud mondani neked jó helyeket. Ő a topic "turka boszija", mindig tudja hova és mikor kell menni.

Na megyek csicsikálni. Pusszancska

madiani
 
 


Sziasztok!

Viki!Mi volt a fogdokinál?Remélem nem fájt a kezelés!!

Andesz és Gabi,köszi a festék nevét!!

Andesz
!Gratula a -10 kilóhoz!Nagyon ügyes és kitartó vagy!

Gabi!
16 fogacskája van Martinkának,olyan mint egy kis gyöngysor,amikor nevet! :D
Sajnos még elmondani nem tudja,hogy mi a baj fürdésnél,még nem beszél.Egyébként tegnap és ma már jobb volt a helyzet,nem ellenkezett amikor apa betette a vízbe,de továbbra is csak álldogállt.

Nati!Továbbra is megy a drukk ezerrel,a méhszájad gyönyörű!!Nagyon jó,hogy így tágulsz,legalább nem nulláról indulsz amikor beindul a szülés!Én 4cm-re voltam nyitva amikor jött az első fájás! :wink: :D

Judy!Még gondoltam is rátok,hogy pont kifogtátok ezt a rossz időt. :( Unokahúgodat nagyon sajnálom,borzasztó lehet elveszíteni egy kisbabát!! :( Kívánom,hogy hamar erősödjön meg testileg-lelkileg és jöjjön a babó!!
Anyukád hogy van?

Orsi!Igazad van,ne is félj a szüléstől!!Én mindíg rettegtem,aztán amikor terhes lettem ez elmúlt,a várandósság végén már nagyon-nagyon akartam szűlni menni! :D

Ani!Szépen hízik Roni,látod nem kell aggódni!
Fagyi??Nyam-nyam! :D
Vikiéknek jobbulást,sajnálom Levit,hogy így lefogyott,reméljük hamar visszajön az étvágya.

Alíz!Örülök,hogy kicsit jobban vagy!!
A babatalis nevetés nekem is eszembe szokott jutni,Martinka azóta is csinálja!! :lol: :lol:

Kriszti!
Jó bográcsozást hétvégére!! :D

Anna
,én is már most kívánok BOLDOG NÉVNAPOT!!
Vendég
 


Ani!Nagyon szép Danibaba!! :D
Roni is édes,kis piszénpisze!! :D

Jó iccakát!
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?