Sziasztok!!
Tegnap nem volt időm sajna, de ma végre VÉGE!!!!Annyira jó érzés. Összeszedtem a cuccaimat, tegnap sütöttem egy kis sütit, pingvin szeletet,(életem első igazi sütije, mert nem állt a hátam mögött anyukám....
) de jól sikerült. Olyan felszabadító érzés. Akartam írni, hogy talán egy hangyányit javult a kezem, mert a szurkálások abbamaradtak, de éjszaka megint bedurvult. Szurkálni nem szurkál, inkább csak zsibbad. Elég rossz érzés, de megpróbálom elviselni.
Csehi, bocsi, most vettem észre, neked véletlenül nem reagáltam.
KÖszönöm szépen neked is az infót. Kalciumot? Milyen formában?Van itthon pezsgőtabletta. 4 kiló??????
Azt a mindenit. Gratulálok hozzá. De szeretnék a helyedben lenni!!!
Gabi, Ani, Chrissy, köszi a válaszokat!
Ildi, nagyon örültem, hogy találkoztunk!Csak kár, hogy olyan keveset tudtunk beszélgetni. Pont azt néztem, hogy neked is csak a pocid növekedett, de az óriási. Nagyon jól nézel!
Dehogynem idegesít!!!Akivel szoktam beszélgetni kismamival, pont ezen szoktuk a fejünket fogni!!Hihetetlen az a pasi. HA tehetné, ő szülne, az tuti!Nem tudom, hogy bírja ki a csaja?
Amikor a légzéstechnikát mutatta az Edit, a pasi azonnal ott volt. Szinte nem is láttam semmit, nem nagyon zavartatta magát.
Tand, annyira nagyon szép a kis Gréti, igazi kishölgy!Tényleg nem csoda, hogy nem tudtál választani. Kép jöhet minden mennyiségben!!! Nem tudom, sajnos mi van Ágiékkal. De holnap jön az anyukája hozzánk, és kifaggatom.
Ani, annyira édes ez a kis Roni!!Hihetetlen milyen aranyosan horkol!!!
Alexa, na vesd el de gyorsan a rossz gondolataidat!!!ejnye!
Nagyon aranyos vagy, köszi az együttérzést. Remélem, hamar megoldódnak a kisfiaddal ezek a fürdés gondok. Mikor látom a képeken, állandóan a topiktali jut eszembe, amikor rám vagy másra nézett, és azonnal éigig érő szájjal, akkorákat rötyögött!!Annyira édes volt.
Chrissy, jaj de jó, hogy kibujt a foga Martinkának!
Andesz, VÁÓ!!Gratulálok a -10 kilóhoz!Ügyes vagy!Csak így tovább!
Nati??????2 in 1???
Judy, de sajnálom, hogy nem volt jó időtök. Talán augusztusban be tudjátok pótolni, nem? Őszintén sajnálom, ami az unokahúgoddal történt.
Szülésfelkészítő: nekem végülis tetszik. Bár az elméleti órákat egy kicsit gyengének találom én is, mert annyira látszott a mostani órán is, hogy nem igazán tudnak mit mondani, a nőcinek nagyon kellett gondolkodnia, hogy mit mondjon még?A légzéstechnika szerintem nagyon hasznos. Most egy kicsit hülyének is érzem magam, amiért rákérdeztem a szem dologra, mert ez annyira evidensnek tűnt mindenkinek ott is. Na mindegy.