A.m!
Nem is tudom, ki irta (talán konan), de nekem is, valahányszor nézem a képedet, az arcod jobban feltűnik, hiszen mindig vidám, mosolygós vagy... jó lennél terhességnépszerűsitő reklámnak!
Amúgy nagyon nagy már a pocid, és én azért még rád fogadnék, hogy első leszel friss anyukaként...
Sziszi!
Nagyon durva, hogy nálatok mennyire más a helyzet, a rendszer és a hozzáállás... ilyenkor mindig eszembejut azért, hogy mindig, minden kizárólag viszonyitás kérdése...
Hozzátok képest mi jól el vagyunk látva, de a fejlett nyugathoz viszonyitva nálunk is gáz a helyzet...
Ti pedig hozzánk képest vagytok rosszabb helyzetben, de nagyon sok elmaradottabb országban még orvos sem látja a kismamát, és szül, amikor és ahogy tud...
Azért ilyenkor tudom értékelni azt az életformát, amiben mi élhetünk. Mindig sirunk, hogy de rossz nekünk, de sokaknak nem lakáshitel gondjaik vannak, hanem eleve nincs lakásuk... se munkájuk, nemhogy hitel...
Azért jó volt, hogy leirtad, kicsit most megint értékelem a mindennapjaimat.
Húúúúúúúú csajok!
Kicsit most kiszakadna belőlem valami...
Anyósomtól a falra mászok!!!!!!!!!!!!!!! Nem viccelek, meg tudnám folytani... Már az is boldog elégedettséggel tölt el, ha elképzelem, hogy nincs... tudom, ez nagyon gonosz dolog, de iszonyúúúúan idegesitő. Gyűlölöm a buta és tapintatlan embereket, és ő nagyon az!
Lola születése óta cirka 1-3 hetente jön el hozzánk látogatóba, olyankor is talán félórákra. De azok is mindig olyan alkalmak, amikor totál alkalmatlan... és tojik rá. Eddig akkor jött, amikor a lányom aludt (és ki volt akadva, hogy ez a gyerek mindig alszik!!!), most meg az esti fürdetés, vacsi idejében állitgat be... ráadásul iszonyúúúúú szaga van. legalábbis az én jelenleg hiperérzékeny gyomromnak nagyon kellemetlen. És ebben a hidegben meg még szellőztetni is szar utána...
Már nagyon az idegeimre megy.
Múltkor már mondtam páromnak, hogy ha már ideette az anyját hivatlanul a fene, és ilyen büdösen jött, akkor fürdesse meg ő az anyjával a gyereket, mert nem akarom a nyakában viszontlátni az ebédemet... Már szabályosan rákérdeztem, hogy hagymát evett, vagy pucolt??? Erre ő: igen... De baccus... nem lehetne valahogy azt kimosakodni??? Bezzeg amikor diót tör, akkor jön, és viszi a citromot, hogy kezet moshasson, de a saját büdös hagymaszaga nem zavarja????????
Bár az is lehet, csak én vagyok most túl érzékeny szagokra, és emberekre egyaránt...
Amúgy! Tök nagy hirem van!
Jelentkeztem a pókerarcba, és jövő pénteken megyek próbafelvételre, átmentem az első rostákon!!!! Totál rá vagyok kattanva, szoritsatok nagyon!!!!
Már csak azért is, hogy szülés előtt lemenjen a nagyja, és szülés utánra már csak az 50 milláért kelljen Pestre mennem...
Na most ennyi, lassan ébred a nagyobbik kicsim...
További szép napocskát nektek (szó szerint, mert most már azért előbújhatna a felhők mögül...)!