Új privát üzeneted érkezett!

Ami!
Köszike, de szivesen cserélnék veled hajat :lol:
Mi második napja vagyunk nyűgik. Este is ki kellett vegyem, pedig hetek óta szépen alszik egyedül. Most sem cicin alszik el, meg az ölemben, de valami nem okés nála. Annyira, hogy most délután csak úgy volt/van el, hogyha fél méter sincs közöttünk. Még a játsziszőnyeg mellett is űlnöm kellett, sőt most is itt van. Jajjjj remélem csak az idő.
na megyek, mert itt sem jó, mászkálni kell

Kép
bettó
 
 


Ami: Az a baj, hogy sehogy sem jó. Ha megszárítom, az 1000 év. Utána úgyis össze kell fognom, mert belemarkolnak a csajok. Akkor meg a tartásának annyi. Ha hagyom megszáradni, akkor meg vízben tocsog a hátam, nyakam, mégha teszek oda törölközőt, akkor is.... :?
Vendég
 


Bettó!

Nekem is összeesik másnapra a hajam, ez csak aznap szép, amikor megszárítom. Most már csak akkor szárítgatom, ha megyek valahova....amúgy megvan mosással együtt 10 perc alatt, de van vagy 20 szál hajam össz. és az is vékonyszálú, szóval én is utálom!!! Az se jó, ha sok, az se ha kevés.......

Andi!

Gratula Dórinak! Csatlakozunk mi is az "angyalsághoz", már 1 órája egyedül játszik a játszószőnyegén, úgy, hogy nem is lát, csak a rádió szól nála. Kivi vagyok, meddig bírja.

Ami!

Köszi a dícséretet, erre csak azt tudom mondani: "bagoly mondja verébnek.....":)

jutiboszi
 
 

 
 


Alig várom, hogy a lányok nagyobbak legyenek. Legalább egyenek egyedül, és/vagy tudjanak menni. Állatira unom az itthon létet! Belehülyülök! Gyerekek még mindig randalíroznak az utcán, újabban Jázmin is. Halálosan unom!

Amúgy meg beléjük csapott az energia bomba! Nem lehet pelusozni, etetni (se kanál se cumi), altatni, játszani, sétálni. Folyamatosan kalimpálnak, marnak, dobálják magukat, forgolódnak, karmolnak, forgatják a fejüket evésnél össze-vissza, kiverik a kezemből a kanalat, üveget, szétkenik az arcukon a kaját, vagy kifolyatják a szájuk sarkában a tápit. Folyamatosan megy a nyűgösködés, ha 2 percig nem látnak, hiszti ezerrel.
És mindez duplán, NO segítség, mert a nagyanyám berágott rám, mert pár napra lemegyünk a volt párom szüleihez muszájból.

Úgyhogy megettem egy rúd toblerónét, amit nem is szeretek, mert tele van olyan nyúlós izével, ami beleragad az ember fogába.
Vendég
 


Vivi!

Megértelek! Én mondjuk nem így vagyok, mert szerencse még mindig nincs vele sok nyűgi, de azért a csoki nálam is befigyel! Mogyorós Milka-egész táblával....hm... a toblerone-t én se szeretem mert beleragad...és a Jóbarátokban az Joey kedvence. Nem értem, miért.

jutiboszi
 
 


Én kaptam a toblerónét Görögországból!!! Unokanővérem volt kint, és mondtam, hozzon valami görögöt. Ezt hozta :shock:
meg a lányoknak görög babadesszertet. Én valami kagylóra a tengerartról, vagy képeslap vagy valami ilyenre gondoltam...
Joey megette azt a desszertet is, amit Rachel csinált, mikor összeragadt a szakácskönyv lapja, és a gyümölcsréteg közé májat (vagy mit) tett. Szóval nem lepődök meg :lol:
Vendég
 


Valamilyen hús került a pudingba....asszem! Nagy Jóbarátok rajongó vagyok, Te is???? :lol:
A barátnőm anyukája is hozott valami görög babadesszertet a gyereknek, ők nem adták oda, inkább megették, de azt nem tudom, hogy ízlett-e. Én egyszer ettem valami rózsás görög sütikét, hááát, soha többet...a rózsa arra való, hogy gyönyörködjünk benne, nem enni! Még most is ráz a hideg, ha az ízére gondolok.

jutiboszi
 
 


Az időjárás is nekem dolgozik!!!! Mondtam tegnap, hogy ma nem megyek sehova, mert takarítani kell, erre úgy esik, hogy ha akarnék se tudnék menni seháse! Örül, örül! Csak kicsit depresszív ez az eső, de a szép rend felvidít!!! A nagyszoba, gyerekszoba kéééééész!!! Hurrráááá, most már enni is kéne valamit!

Egyébként asszem fogytam! Illetve ASSZEM FOGYTAM!!! :wink: Hurrá, hurráááááá, csak az a baj, hogy nem kilóban mérhető, hanem látványban, és ruhaméretben. Kisebbnek látszom, és 1-2 ruha feljön rám, ami eddig nem, viszont kilóra még mindig ugyanannyi! Ki érti ezt? :shock:

jutiboszi
 
 


Juti! Biztos átrendeződtek a kilók. :D Legalábbis nekem az első gyerek után nagyon meváltoztak az arányok. Mindig alul voltam teltebb, most meg fordítva.
Nekem is tetszik a hajad!
Mindjárt írok neked e-mailt, mert voltam játékboltban.

Betti, képzeld, ÁBRIS HÁTRAFELE HALAD :D Kukacmozgással, kéz kinyom, majd popsi kinyom. Kincső is így?Amúgy meg bemérgesedik rajta, mert távolabb kerül a kiszemelt tárgytól (ami ált. Szonja játéka - SZonja nagy örömére). Szonja el is kezdett vele irígykedni, gondoltam, hogy nem tart örökké a jószívűsége. :lol:

Vivien, ja, ez nagyon bosszantó, amikor nem engedik ezeket a dolgokat. Nincs a környéketeken valami baba-mama klub? Vagy ismerős kismamik? Együtt gyorsabban telik az idő. És mikor utaztok el?

Nekem abból a szempontból jó az eső, hogy Ábris ilyenkor csomót alszik. Éjszaka meg számtalanszor kel, még mindig nem törte át teljesen a foga az ínyét, pedig 3 jön egyszerre :shock: 3 kis púp van az alsó ínyén. Már nem is próbálkozok semmivel, Szonjával mindent kipróbáltam - ahogy Pilchard írta - aztán magától abbamaradt. A homeós chamomillát nem veszi be, Dentinoxon gondolkozom még, hogy bevessem-e.

Lecsó, köszi a címet, még nem rendeltem, de fogok!

Puszi csajok, kitartás! Asszem felébredt, nagy még alszik, én meg eszek egy kis jégkrémet. :P

Jóbarátokat én is nagyon szeretem! Lehet, este nézek is párrészt, olyan nagyon régen láttam! :D

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok!
Ma én is takarítottam, meg jégkrémeztem... :) A porszívó túlmelegedett, így még a nappali várat magára, amíg újra beindul. Dóri alukál egy órája már.
Tegnap alvásidőben elmentünk sétálni, nem esett, nem volt hideg, nem volt meleg, szóval élveztem, sétáltunk egy órát, már nagyon kókadozott a lelkem, de nem aludt el. Ahogy hazaértünk, kivettem a kocsijából, egyből betettem az ágyába, oldalrafordult és elaludt. Hát, lányok, ilyen jól sikerült beszoktatnom nappali alvásra a kiságyába! :shock:
Vivien! Hogy segítsünk??? Nálunk nővéremnél vannak ilyen családi gondok, anyuék ott is úgy be tudnak indulni, ha akár apukáról, netalántál másik nagyszülőkről van szó. Teljesen meg tudlak érteni, hogy kemény ez a helyzet Neked! Kitartás! Minden elmúlik!

Kép
monkeyhead
 
 


Figyeljetek! Levert a víz! A Google-n rákerestem a fotoalbmra, hogy mi a pontos címe, hogy megnyissam és találatként felhozta azt a hozzászólásomat, amiben megadom a felhnevet + jelszót. Rosszul vagyok!!!!! Lehet régi hozzászólást törölni???? Jaaaaaaaaaaaaaaaj! Ti is látjátok ezt a találatot???
Megváltoztatom a jelszót, ha nem gond! Ha sikerült, megírom!

Kép
monkeyhead
 
 


új jelszó: album

Bocsánat!!!!

Kép
monkeyhead
 
 


Andi!

Csak Te tudod a saját hozzászólásodat törölni, vagy megváltoztatni, a hsz tetjén ott van a szerkeszt felirat, arra klikk, és így lehet!

jutiboszi
 
 


Andi! Szerintem csinálj megint újat és priviben küldd tovább :wink:

Jóbarátok KEDVENC! A tékában allándóan azt néztem :D

Vivien! Remélem hamar el fog repülni az a pár nap majdnem anyóséknál :wink: Kitartás, hamarosan a csajok beszélnek és egyedül fognak eni. Nézdd csak, már lassan 7 hónaposak :wink:

Juti! Képzeld én reggel 44 kg voltam, de a gatyó mosatnság nem nagyon ér össze. Van olyan, ami összeér, de amiket nagyon imádtam, azoknál még kell egy kicsi minusz a pociból.

Kincső is sokat aludt ma, már délután fél 3-tól semmit. Előtte viszont 2 órát, csak ebédelni ébredt fel és így hárman tudtunk pihenni. Kivételesen apa is itthon volt :D

Manka! Úgy bizony, ahogy mondod! Mint egy kukac :lol: Az is rátesz egy lapáttal (szerintem), hogy laminált padlónk van és amikor lecsúszik, vagy leforog a játsziszőnyegről, csúszik!
Jut eszembe! Juti! Milcsi egy órát a játszószőnyegen? Nem semmi! Kincső max. fél óra egy hely! Utána sűrgősen változtatni kell e helyet :lol:

Kép
bettó
 
 


Andi! Dórit is úgy szoktattad a nappali alváshoz, mint én az estihez, hogy bizonyos időkben bementél hozzá, megvigasztaltad és szépen lassan megszokta?

Kép
bettó
 
 


Andi, szerintem semmi gond nincs! Képzeld, amikor írtad, meg is néztem, és beírtam a fotoalbum.hu-t, véletlenül az eu helyett, babanetes jelszóval. És mit adott ki? A 2008 márciusi topik fényképeit. :lol: Gyorsan kiléptem. :)

Betti, Ábris ezt a szőnyegen csinálja, a kis kukac. :) ÉS Ábris sincs el fél óránál többet egy helyen, egyszerűen megunja.

Képzeljétek, én ugyan nem szoktattam a kiságyban alváshoz Ábrist, és pár napja egy pillanat alatt elalszik egyedül. :shock: Egyszerűen nem szeret kézben elaludni. Hozzábújik a szopipáránához (ezt persze kiveszem éjjelre), meg az alvós kutyusához, oldalra fordul, és cumi és alvás. Tök jó. Persze., ha nem elég fáradt akkor ez nem megy, de hát akkor semmi sem.

Pussz

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok!

Ez a hüvős esős idő nálunk is jót tett, volt alvás, na persze nem éjjel, de napközben 2x is aludt több mint 1 órát.:) Igaz szegényt itthon hagytuk a mamára, mig elmentünk vásárolni a férjemmel, és anyüsnak nem sikerült elaltatni, igy nekem ordított 1 órát, mert úgy átesett, hogy vigasztalhatatlan volt. Végül adtam neki chamomillát, attól 5 perc alatt bealudt, igy kérdés, hogy megnyugodott tőle, vagy a foga fájt és azért sírt. Eredetileg a chamomillát mi arra kaptuk, ha nagyon nyűgős, attól megnyugszik, később hallottam, hogy jó a fogzásra, igy most nem tudom mi volt a baja.:)

Manka,
te hogy adod Ábrisnak, hogy nem veszi be, mert mi egy pici vízben feloldjuk, és megitatjuk vele..

Jaaaa, és képzeljétek,forog.:))) 2 napig mindig meglepett, mert mire visszamentem hason találtam, de ha ott ültem mellett, akkor persdze nem forgot, ma viszont láttam, olyan kis ügyes, még nagyon erőlködve megy neki, vörösödik a kis feje, de átdobja magát. Ezzel lepett meg igy 5 hónaposan..))

Kép
k.krisztina78
 
 


És még valami, ami a fogzás illeti, nekem nem a Dentinoxot ajánlották, hanem a Dologel-t, az állítólag hatásosabb és tovább is tart, igaz mi még nem próbáltuk..

Kép
k.krisztina78
 
 


Sziasztok!

Milcsinél is változó, valamikor 5 perc után megunja egy helyen. Ma valahogy tetszett neki a játszószőnyeg. Körberaktam játékokkal, meg új csörgőket lógattam fel, és akármerre fordult, mindenhol új játék volt. Sztem ezért tetszett neki. De aztán jött a szopi, és szopi után már amint leraktam a játszószőnyegre, rögtön sírt. Megunta azonnal. Vagy csak velem akart lenni.

Az elalvás egyre nehezebben megy, eddig ő is ha már elég fáradt volt, csak elfordult, cumi, manócska, és már aludt, most én vagyok a cumija. Addig nyafog, míg beviszem a nagyágyra, ott cici, és azon elalszik. Utána még ha fel is ébred, beviszem a kiságyba, és ott már nyekk nélkül alszik. Viszont éjjel ha felkel, nem alszik vissza, csak cicin, de ott rögtön. Akkor is beteszem az ágyikójába, és már alszik is.

jutiboszi
 
 


Juti,
Náltok akkormég mindig jobb a helyzet, mert éjjel én nagy nehezen altatom vissza Kristófot, és ha beteszem azágyba, felébred és kezdi előröl a sírást. Hiába bánok vele tök óvatosan, akkor is felébred.:( És akkor előről kell kezdeni az altatást..:(((

Kép
k.krisztina78
 
 



Aug.2-án utazunk. Csak az a bajom ezzel, hogy egy isten háta mögötti helyre megyünk, a falu, bocsánat KÖZSÉG ( :? :roll: ), egyetlen utcából áll, ami kb.2-3 km hosszú. Se gyógyszertár, se normális közért, se semmi. Van viszont jobb oldalon szürkemarha, bal oldalt libatelep, a hátam mögött méhészet, szemben velem meg Béla bácsi, aki látta, amint egy fénysugár leszáll az égből, és kiégeti a szilvafát.
Ragozzam még...?
Vendég
 


Sziasztok!
Remélem, nem lesz gond a képeinkkel, olyan gonosz emberek vannak...
Na, régóta nem volt ilyen rémes éjszakám. Legalább 6x fent voltam. Volt, hogy csak álmában nyűgizett, bár tegnap is elég anyás napja volt. Furcsa volt pár átaludt éjszaka után újra jönni-menni. Enni nem evett, csak most, de most újra alszik.

Szerintetek, ha reggelre hideg a keze és a lába, akkor fázik? Pedig már hosszú újjú rugiban altattam, így - gondoltam én - ha ki is takarózik, nem fázik meg. De akkor vissza a hálózsák.

Bettó, igen, ki-be mászkálással szoktattam rá a napközbeni kiságyas alvásra, volt hogy 1/2 akár 3/4 órát is eltartott, én meg téptem a hajam. Kb egy hónap munkája volt.

Amit 7végén bemutatott, hogy felül a babakocsiban és megfordul + gurul, azt azóta sem csinálja. Olyan mintha elfelejtette volna. Próbálkozik, de nem sikerül neki. Pedig úgy örültem, hogy akkor éjjel majd megfordul magának. :D

Na, ma jönnek babavendégek, már nagyon várom.

Kép
monkeyhead
 
 


NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK KINCSŐNEK!!!
Kép
Vendég
 


Krisztina, úgy csináltam, hogy a nyelve alá tettem a bogyót, és szépen elolvadt. Félrenyelni sem tudja, annyira pici. Köszi az infót a Dologelről, lehet, hogy ma veszek a patikában, mert nagyon sokszor keltünk ma éjjel is.
NAgyon vacak lehet, hogy nem alszik vissza. Ábris azért hamar visszaalszik, de akkor is szörnyű.

Andi, ezt így szokták, pláne, amikor elhíreszteled, hogy már forog, akkor hagyják abba. :lol: De ne aggódj, 1-2 hét múlva újra csinálni fogja.

Vivien :lol: Ez így vicces, ahogy leírtad, persze, a valóságban nem annyira.

Megint nem tudom befejezni, ezért sokszor bele sem kezdek. :(

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Örömmel konstatáltam, hogy a lányokra alig jók a hosszú ujjú bodyk. :?
Még hosszra úgy-ahogy, de az ujjuk olyan szűk, hogy alig bírtam áthúzni a kezüket rajta. Nem értem miért csinálnak ilyen rucikat? Gondolják, a kezük nem nő?
Vendég
 


Vivi!

:shock: :shock: :shock: Ez a szilvafás sztori........mégiscsak vannak ufok??? :wink:

Ja, sokszor olyan formátlan ruhákat tudnak gyártani! Nekem nem szűk, hanem rövid szokott lenni az ujja. Mag a másik, hogy 1-2 ruhát olyan szélesre gyártanak-vagy csak Milán túl vékony?!

Andi!

Nekem is így volt, 3 hónaposan átfordult, aztán csak 4 hónaposan kezdte újra gyakorolni.
Milán lába is hideg, meg a keze is, de a teste meleg, szóval már én se tudom mit adjak rá. Nemcsak éjjel, napközben is bajban vagyok, mert a plüssben izzad, a pamut meg kevés. Asszem hosszú ujjú body, harisnya, naci, meg vékony pulcsi lesz rajta nappal. Éjjel meg én is dugom be a zsákba. Nagyon hideg lett nálunk az utóbbi néhány napban. Tuti ezért is nyűgösek.

Kincső!

Mondd meg anyukádnak, hogy adjon helyettem egy nagy cuppanósat névnapodra! Kösziiii! Kép

jutiboszi
 
 


Szerinte Uv sugárzás volt...
Béla bácsi amúgy vicces, csak nem értem amit mond. Fura tájszólása van, és olyan kifejezéseket használ, amikről nem tudom eldönteni, hogy most tetszik e neki valami vagy nem. Mintha nem egy bolygón élnénk..alán ő is ufo? :D
Vendég
 


Béla bácsi látott már vihart? Mert általában egy villámlás alkalmával van esély az ilyenre....:)
Vagy esetleg Béla bácsiba is belecspott az az UV sugár, attól ilyen?!

jutiboszi
 
 


Most épp szoktatás van, betettem a kiságyába, és mondtam neki, hogy mától itt fogsz napközben, és este is elaludni. Mosolygott, azóta elvan csöndben. Cuppog a cumijával. Ez a legújabb játéka..ki a cumit, be a cumit..nagy cuppogások között.

jutiboszi
 
 


Elkezdett nyüsszögni, aztán hasra fordult, sírt, kicsit hagytam, aztán kivettem, kis cici, és alszik,mint a bunda. 12.00től.

jutiboszi
 
 


Nos, most jöttem vissza a közértből. Lili rámkötve, Jázmin egyszemélyes kocsiba. A közértben semennyire nem voltak segítőkészek. nem mintha szükségem lett volna rá, de pl.akkor nyílt új pénztár, és senki nem mondta, hogy "ugyan anyuka menjen csak". Még a biztonsági őr is csak bámult, aki hívta a pénztárost. Mindegy.
Vendég
 


Vivi!

Engem akkor sem engedtek előre, amikor sírt a Milán, én meg csitítgattam, hogy mindjárt otthon leszünk....és persze a nyugdíjasok tolakodtak, akiknek annyi dolguk van......TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!

jutiboszi
 
 


Lemondtak a babavendégek... sőt a holnapi vendégek is (azt annyira nem bánom, sógornőm + 2 gyereke + após), úgyhogy a csudatisztalakásban fogunk hemperegni...Igen, igen! Mert ma megint csinálta, csak persze pont nem láttam, csaka végeredményt...

Voltunk ma piacon mamával, meg utána elkalandoztunk egy zokninagykerbe (120 ft-ert vettem bébizoknit, pamut!!!), és mama nagyon büszke volt az uncsijára, még sosem látott ilyen jó gyereket, azt mondta egy eladónak :) Egy szó nélkül nyomult velünk Dóri mindenhová, 1 órát néztük a zoknikat pedig... És a hentes néni megkérdezte, mennyi idős és azt kellett kimondanom, hogy 6 hónapos! Úgy megviselt, olyan volt, mintha azt mondtam volna, hogy nagykorú vagy ilyesmi. Olyan nagy, már nem kis pici baba!!! De azért így is édes! :)

Áttértünk a Milumil 1-ről, a 2-re ill. csak szeretnék, eddig az 1-et nem lehetett kapni, de 2-t, 3-at igen, most persze a 2-t nem lehet kapni. És ezért vagy negyed órát álltam sorban a aptikában, meghallgatva egy hány db-os gyógyszert vegyen a felírt helyett, meg egy csíp ha pisilek, segítsen rajtamot, akkor kinyílt a másik pénztár és a mögöttem álló nyugdíjas bácsi, aki alig élt, amikor beért, oly hirtelen ott termet, hogy én addigra meg sem fordultam. Ufó ő is???
Én bevallom, amíg terhes voltam, nem is mentem bkv-val, mert annyira féltettem magam az emberektől, a reggeli és délutáni csúcsforgalomban. Dolgozni kocsival kizárólag, inkább ültem a dugóban, ill. lemondtam egypár dologról. Egyszer metróztam, még éppencsak kerekedtem, ekkor egy 50 körülő hapek arrébb húzodott, így lett egy fél hely számomra, de nem állt volna fel! Tehát vette a lapot, hogy pocaskos vagyok, de nem állt volna fel. Aztán elkezdtem ájuldozni, mert valamit nyomhatott Dóri, és akkor itthon maradtam végleg. Ennyit a régi szép pocakos időkről...

Kép
monkeyhead
 
 


Nem tudom törölni a régi hozzászólásomat. Van valakinek ötlete? A szerkeszt gomb csak addig van ott, amíg más nem ír utánam, mint azt korábban írta is valaki... :(

Kép
monkeyhead
 
 


Sikerült mégis törölni!!!! Kicsit megkönnyebbültem! :)

Kép
monkeyhead
 
 


Juti: Nem értem miért ilyen tahók a népek. Lili rajtam lóg, egyik kezemmel Jázmint tolom, másikkal fogom a kosarat, harmadikkal a szatyrot, negyedikkel pakolok a szalagra, ötödikkel fizetek. A csaj meg hisztizik a pénztárban, hogy zárják már be az ő gépét, mert pihenni akar.

Az, hogy a buszon nem adják át, az egy dolog. De mikor megyek UH-ra, és az összes apuka, nagypapa+2-3 gyerek ücsörög, és eszükbe sem jut fölállni, sőt, még a sportáskákat is rápakolják a padokra, az azért arcátlan pimaszság. Nem?
Vendég
 


KépLilicica
Kép Jázmin baba
Kép
Vendég
 


Vivi!

De igen, elszomorító!!! Ja, és a másik amit szeretek, hogy régebben még suhanc iskolás koromban volt hogy buszoztam, és akkor felpattantam az idős néniknek, hogy üljenek csak le, mert tele a busz, és vérig voltak sértve, hogy nekik jó a lábuk, maradjak csak nyugodtan......na, most akkor döntsd el!!!!!! :)

Milán ma lilára sírta a fejét.....délután megint álmos lett, gondoltam na, megint lehet szoktatni a kiságyhoz..hát, nem úgy van az! Kicsi nyüszi után , miután rájön, hogy bizony nem veszem ki, azonnal üvöltésbe kezd, mire beértem, már lilult a feje, és persze levegőt is elfelejt olyankor venni......most akkor? :shock: Legyek kitartó? Vagy hallgassak a szívemre? Mert akkor állandóan cicin aludna el, és ha már nem lesz tej, akkor újra hiszti...nem tudom, majd meglátom a következő alvásoknál. De így úgy érzem egyikünk sem nyer. Hurrá, elalszik a kiságyban, de milyen áron? Ő lila, én holt ideg, megnyugtatni meg csak cicin lehet. Akkor már egyszerűbb rögtön cicire tenni, nem? És akkor nincs lilulás, meg idegesség. Hjajajajaj, minden nap más, néha olyan könnyen elalszik, néha meg egész nap csak cicin lógna.....úgy szeretnék segíteni neki......

jutiboszi
 
 


Kincső baba köszöni a névnapi köszöntőt! A millió puszit is megkapta :wink: :D
Jujj megint sokmindent szeretnék írni, remélem nem marad ki semmi!
Juti! Én úgy csináltam, hogy mindig bizonyos időkben bementem hozzá. Hogyha hallottam, hogy jobban sír, nem vártam meg az 5 percet. Viszont akkor is bementem, amikor nem sírt. Hogyha viszont már lilut a feje, kivettem. (Pl. tegnap este. nem tudom mi van vele pár napja, sír, hogyha beteszem, pedig hetek óta nem csinált ilyet, ja és mi is visszatértünk napközbeni cici alvásra, pedig már egyszer erről is leszokott! :roll: ) Szóval, én próbáltam úgy is, hogy enm vettem ki, hanem puszilgattam őssze-viszsa, attól is megnyugodott. Kitartónak kell lenni az tuti! Mi holnap kezdjük a napközbeni kiságyas dolgot is. Ja Amúgy állítólag a 7-8 hónap a legkritikusabb, akkor a legragaszkodóbbak, abban az időben meg sem szabad próbálni a leszokatást.

Manka! Ügyi ez a nagysrác! Szerintem, hogyha a cumi a barátja lenne még minidg, akkor nem lenne gond. Mivel összevesztek én már nem is békítem ki őket :D

Vivien! Egyem meg a csajokt! Haláli mosolyuk van! Kincső elvileg 64 cm, de a 68-ok nagy része kicsi :shock:
Nem csodálom, hogy nme akarsz menni. Mennyi időt is kell a világ végén töltenetek?
Én már nem is mérgelődök e "suttyó" embereken! Nem éri meg. :wink:

Kép
bettó
 
 


Bocsi, hogyha valamit össze-vissza írtam :oops: :lol:

Kép
bettó
 
 


Bettó!

Én is felvettem, nem hagytam sírni, csak ő olyan gyorsan tud lilulni, hogy mire bemegyek már az! Elég ijesztő. Nálunk már most kezdődik a ragaszkodás, úgy tudja bámulni a cicimet napközben. És addig kalimpál meg nyafizik, míg meg nem kapja. És látszik rajta az öröm, amikor megkapja. Sikítani is szokott, meg vigyorogni, és nagyra nyitott szájjal várja, hogy bekaphassa. Nagyon cuki. Ja, és reggel még amiíg mellettem fekszik a nagyágyban, csak kibontom a ruhám, és mindig arra ébredek, hogy addig-addig ficánkol, míg rácuppan. És akkor békésen alszom tovább. Vissza fogom még sírni ezt az időszakot!!!!!!!!!!

Holnap ha jó idő lesz, alvóidőben leviszem, mert talán jobban alszik levegőn. Ma és tegnap is sokat aludt napközben, de mivel esett, nem voltunk sétálni.

Na, jó éjt!!!

Pusssz!

jutiboszi
 
 


Juti! Kincső tegnap itthon 2 és fél órát aludt egyfolytában. Ilyet még nagyon mini korában sem csinált. Nem bánnám, hogyha rendszer lenne belőle! Jót pihentem én is :D
Képzeljétek, Kincső felébredt este fél 11-kor. Gondoltam, hogy na megint kelünk vagy 3-szor. Köv ébredés, fél 3-kor volt, de visszaaludt, és a következő fél 6-kor, amikor már kivettem! Nem semmi! Haladunk! :D

Kép
bettó
 
 


Lili nekem is 2-3 órát aludt délelőt és délután is. Jázmin persze semmit, úgyhogy nem unatkoztam. Nem tudott elaludni, pedig iszonyt álmos volt. Csinálhattam bármit, 10 perc után már megint fönt volt. Ezt eljátszottuk párszor,aztán legyintettem. Majd alszik este. Így vot.

Bettó: 5 napot leszünk lent max.

Én sem mehetek ki még pisilni sem, hogy ne szóljanak utánam. De nem tudom magammal cipelni őket mindenhova.

Én annyira szeretem az öszies időt!!! A meleget utálom. A ködösnek olyan furcsa hangulata van :) Azt szeressük!! :wink:
Vendég
 


Vivien! Jujj 5 nap! Kitartás! :wink:
Én is úgy szoktam, hogyha az istennek sem akar aludni, akkor majd este!
Egy kis sorozat:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
bettó
 
 


Nagyon édes :D

Képzeljétek, ha megtapizom Jázmin ínyét, akkot érzek valami kis éleset :lol: Igaz, még hetek kérdése is lehet, de már úton a fogacska :!: :!: :!:
Vendég
 


Bettó!

Nagyon széééép, még mindig! Irigy-irigy az alvások miatt. Illetve az éjszakai alvás miatt. Nekem napközben mindig jól alszik, éjjel ébred csak igen sűrűn, és akkor ennie is kell, addig nem nyugszik.
Szép Kincső haja is! Milcsi már majdnem kopasz, csak hátul alul van még hajacskája, de lassan az is kihullik. Ahhoz képest, milyen hajasbaba volt, amikor született....

Vivi!

Húh, akkor már lassan tényleg lesz ott fogacska! Milcsinek még semmi, de imádja ha a szájában tapperászok, hogy megnézzem, van-e már fogacska.

Krisztina!

Boldog névnapot Kristófnak!

Kép

jutiboszi
 
 


Hurrá, jó idő van, megyünk is sétálni!!! Megyek, megveszem az anyagokat is!

Reni! Krisztina!

Veszek a Ti babáitoknak is anyagot, mert egyszer már jeleztétek, hogy szeretnétek, azért priviben írjátok majd meg légyszi a címeteket, hogy hova küldjem. És ha esetleg mégsem kellene, akkor sincs baj, majd eladom másnak! Addig nem hímzem rá a Kristóf feliratot!

jutiboszi
 
 


Kristóf! Nagyon sok boldog névnapot!
Vivien! De jó! Már én is várom az első fogacskát. Olyan kis cukik lesznek!

Juti! Ez még csak egyszer volt, de azért bízom benne, hogy így is marad. Bár szerintem azért is aludt ilyen jól, mert déllután kimaradt kb. 6 kanál pép és azt este fürcsi előtt megkapta. Biztosan jobban laktatott. Meg mostmár megvárom, míg nem nyöszörög. A pelusát szopizta a drága és úgy aludt el. :roll:
Kincső haja is kopik, de szerintem nem lesz kopasz.

Képzeljétek, tegnap este óta nem szopizott a jobb mellemből és úgy be van durranva, hogy már lassan fáj! Feszül, mint állat. :shock:

Kép
bettó
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?