Sziasztok Lányok!
Lívia, az a Madrid olyan, mint a napsütés, gyönyörű színe van!!!
Kendőhosszúsághoz: igaz, kicsit későn, de beneveztem egy kendőbe is (Girasol old rainbow). Megvitattuk előtte, mekkora is kellhet nekem (175 cm, kb. 40-es méret), és 4,2 m-est rendeltem, ez egy csapott végő kendő. A batyun kívül azonban több hasznos kötést épp hogy koppra meg tudok csomózni, úgyhogy most azt mondom, a tuti kedvéért aki vacillál, egy mérettel hosszabbat vegyen! Mondjuk nekem lehet, hogy 4,6 -os kéne.
MT-hoz: Lívia, nagyon jól sikerült a MT-od, a pántok szerintem megfelelő szélességűek, de a body fejíve úgy gondolom, hogy alacsony, és a fejlógatást nem orvosolná, ha belevarrnál egy merevítést (legalábbis nem tökéletesen). Úgyhogy varrj újat!
Legalább nézhetsz mág valami szép anyagot...
Lábvágás: érdekes dolog: a Kozynak egyenes a body szabása, mégsem vágja a lábat. A Bamberoo-nak meg kicsit ívelt, és még lábpárnázás is van benne. Ennél meg egyértelmű, hogy nem vágja, de azt akarom mondani, hogy szerintem nem a body formája miatt vágja, hanem valahogy a súlyelosztással nem stimmelhet talán valami.
Pumperka, úgy látom, Neked is a baba lába alatt van hátravive a vállpánt, nincs kedved megpróbálni úgy, hogy először a láb fölött viszed hátra, ott csinálsz egy keresztet a popóján, és úgy hozod megint előre megcsomózni a lába alatt elvezetve? Csak azért merem javasolni, mert főleg kisebb babánál, aki még tuti bent tartja a karját, ha a láb alatt van megkötve, nincs ami rögzítse, és félő, hogy kidől oldalra a lukon.