Új privát üzeneted érkezett!

Rituspoc!
Idd a málnalevél teát, mert az visszafog. Én pár napja nem iszom, hogy rendeződjenek ott benn a dolgok, de ma este már benevezek egy bögrényire. Szülés után semmi pénzért nem innám, hiszen szorulást okoz.
bende

énisénis szeretnék már szülni!!ha jó a megérzésem akkor nem hordjuk túl se végig én magamnak a 38.hetet löttem be és szombaton töltjük :D :D
Vendég

Cs- Andi!

Én is becéloztam a 38. hetet, ehelyett mindjárt betöltöm a 39- ket is. Az nst-n pedig rengeteg kismami van, akik már a 41. sőt a 42- ket tapossák, illetve egymás sarkát, hiszen ilyenkor már naponta odarendelik az embert. Nekem jövő hét szombatig van határidőm, ez ugyebár a kiírt időpontom. Titkon reménykedem, hogy nem húzom addig, de a megérzéseim azt súgják, hogy még jó néhány napig nem fog velünk történni semmi.
Valaki írta, hogy Ő már a lakásból is alig bír kilépni, minden nehezére esik...stb. Nekem ilyen problémám nincs. Ma is voltam kutyát sétáltatni, mindennap főzök, jövök-megyek, szóval semmi problémám nincs.

Kajás futárszolgálat, hazatérés után: sajnos nálunk nem lehetséges, valszeg akkor is mindennap, de minimum minden másnap főznöm kell, hisz a páromnak is ennie kell. Napi két menü befizetése már nem fér bele a mi anyagi keretünkbe.
Cs- Andi! Ha a nyereményem ellenére beelőzöl, felmegyek Pestre és megharaplak. :twisted: :lol:
bende

LÁnyok, most hívott a barátnőm.. helyesbítek:

36.héttől itta ateát, és szedte a bogyeszokat..és az eredmény:

reggel kilenckor elfolyt a magzatvize és utána másnap hajnali 2 kor megcsászározták, mert egy darabig tágult, utána semmi... a bogyókat elöször szedte bennt is, de aztán minden kijött belőle, így infuzióba kapta az oxitpocint..utána EDA..stba stb.. :shock:

tényleg alkattól függ, hogy hogyan reagál a szervezetünk..de alényeg a lényeg, van egy gyönyörű kisfia... :lol:

nekem az Angelcare 300 as van http://www.minimano.hu/termekeink/ottho ... o.htmlcsak ost valmiért a BAby Controll szimpibb :oops:
http://www.minimano.hu/termekeink/ottho ... gyelo.html

Madarász utcai klinika kedd 3/4 16 ra lehet menni 16.18 ig avn az előadás... csecsemőosztály első emelet 209es szoba Szántó IMre asszem)15- 16 ig lehet megvásárolni a készüléket..ehhez az intenzives főnövért(MArgit) kell keresni

tanfolyam 2000Ft plusz kis füzet ha akarsz 900Ft
Vendég

Nicike, az EDÁ-ról elmondták, hogy hogyan történik a beadása és hogy milyen mellékhatásai és szövődményei lehetnek. Igazából azt mondta az aneszteziológus doktornő, hogy teljesen egészséges terhességnél úgymond "kellemesebbé" teszi a szülést, ami persze nem jelenti azt, hogy akkor nem érzel fájdalmat, csak tompább. Vannak olyan esetek, azonban, amikor a szülés közben terápiás céllal is szolgál, mert a méhlepény keringését aktiválja, ami jó a babának (cukorbetegeknél, epilepsziásoknál, koraszülötteknél, stb.) Az a lényeg, hogy nekem kell majd eldönteni szülés közben, hogy kérek-e, és ha igen, akkor behívnak egy anesztest, aki beadja. Engem az egészben a beadás rettent el, hogy a hátamba beszúrjanak egy tompa és vastag tűt, ami egyébként nem fáj, mert előtte bőr alá kap az ember egy lidocain injekciót, de mégis. Ezt a fájdalmat el kell viselni és kész (mármint a szülési fájdalmat), mert ennek van értelme, ott lesz a végén a gyönyörű jutalom. Hát kábé ez volt.

Lányok, hogy lehet az, hogy nekem, az állandó szorulásosnak azóta van rendben az emésztésem, amióta iszom a málnalevél teát?

Egyébként én is azt hittem, hogy megszülök hamarabb, de egyre többen mondják nekem azt, hogy általábban az első gyerek nem siet annyira kifelé, ha meg fiú is, akkor meg pláne nem. Mondjuk erre Katica pont rácáfolt, de nekem hétfő óta nem nagyon volt összehúzódásom, szóval egyelőre nyugi van. Élvezzük a hűvös időt.

szuszu

szuszu én is naponta többször járok a kétbetüs helységbe a málnalevél óta :lol:
Vendég

Nekünk egyenlőre nincs légzésfigyuszunk. Bölcsőben nem is lehet, csak egy fajtát, ami augusztus vége előtt nem kapható.
Ha valami baj van a picúrral, benn a kórházban szólnak, vagy ajánlják, akkor beszerzünk. Addig meg ringatjuk és figyelünk.

Nem tudom, de eddig akivel beszéltem, mindenki kikapcsolta pár nap után, mert folyamatosan beriasztott minden éjjel többször, amikor félkómásan kivették a kicsit szoptatni, és ebből elegük lett.

Ettől függetlenül jó dolognak tartom, de még jobb, hogy a párom legalább gyakorlatban tudja mit kell tenni, ha gáz van. Ez mindenképp nagyon megnyugtató.

Én is a 38. hetet céloztam be, de ahogy hallom mostanában rengeteg a túlhordás. Nem is értem hiszen a frontok pont ellenkező eredményt szoktak hozni.

Zsófi, tényleg nem tudom hogy alakul a reggel, meg az éjszaka, tehát semmit se fixáljunk, beszéljünk reggel. Mikor hívhatlak legkorábban? Bár tuti úgyis Te kelsz fel előbb, de azért mégis. 9?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka és melyik márka az, amit bölcsőben is lehet használni?
Vendég

sziasztok!

itthon vagyok végre! voltunk sokfelé, Tesco, Retz, Diego, meg közi... hosszú volt az út hazafelé, de szerencsére jól bírtam!

remélem, hogy holnapra nem lesz hirtelen ezer fok, mert akkor megint jól járunk!

Aproo, megkerestem Niki hozzászólását, tehát itt van a melltartós:

"a csepeli piac Kaiser's felöli végéről közelíts, akkor a bal szélső sorban talán a 3. stand jobbról, egy középkorú höly árul ott fehérneműket, meg fogod találni, mert virítanak a fehér bugyogók, alsógatyák"

amúgy 9-kor már nyugodtan hívhatsz, mert fent leszek korábban is, illetve, ha még nem vagyok magamnál, akkor ki vagyok kapcsolva, szóval nem zavarsz, nem keltesz fel, sőőőt, sms-t is kapok a nem fogadott hívásokról, de szerintem a 9 tökéletes lesz!

és akkor otthonról jönnél, szóval tudok menni veled, vagy talizzunk csepelen? illetve hazafelé jössz erre, vagy van még más dolgod is? mert akkor ki kell figyelnem egy buszt a hazafelé útra. bocs, hogy ennyit kérdezek, csak nem szeretek úgy indulni, hogy nem tudom, hogyan kerülök haza! ;)

Kitti, remélem, hogy megnyugodtál a dokival való beszélgetés után! a barnás tényleg nem szokott gondot okozni, csak az erős piros.

hát most röviden ennyi, még lehet, hogy felnézek, de reggel tuti jövök Bende! remélem, hogy Ti is itt lesztek még, vagy legalább egy üzenet az éjszaka közepéből, hogy indultunk szülni xy :D

sophie27

Szuszu!

Sztem a terhesség mindenkiből mást hoz ki. A málnalevél tea zacsijára van írva, hogy elvileg hasmenés ellen.
De pl. az összes vastablettára az van írva, hogy szorulást okozhat, ezzel szemben én ha beveszem, tuti nem tudok másnak kimozdulni otthonról. :oops:

Zsófi, sztem ne buszozz, majd beugrom érted és viszlek is. Így egyszerűbb.

Boniko, olyan ami kb. akkora mint két ceruzaelem és a babarucira tehető aksis légzésfigyelő. Így bárhova vihető, babakocsi, hordozó, stb.....Nagyon szuper és nem is vészes az ára sztem, bár ez csak légzésfigyusz, nincs bébiőr funkció.
Respisense légzésfigyelő, már volt itt többször szó róla. Csak Dél- Afrikából szállítják, és most a gyár augusztusig nem tölti fel a raktárakat.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja, köszi Zsófi, hogy előkerested. Így már menni fog a dolog. :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

EDA: csak annyit szeretnék az edáról elmondani, hogy én nagyon féltem tőle, és csakis azért kaptam, mert úgy volt, hogy irány a műtő. Iszonyú volt a tudat, hogy a gerincembe szúrják a tűt, de tudtam, hogy a doki vér profi, aki adja. Ennek ellenére csak másodjára sikerült beadni, mert a 2 perces fájások között nem sok idő volt arra, hogy össze is gömbölyödjek és be is szúrja tűt. van egy barátnőm, akinek viszont bejött, tudott kicsit pihenni.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok lányok!

Most tudtam csak jönni, egész nap mászkáltunk...

Zsófi, Apró, akkor remélem így már odataláltok a melltartóshoz :))
Zsófi, biztos tuti lett a kajcsi úgy is, kelbimbó, brokkoli, karfiol, sokféleképp csináltam már én is...;)

Pöttöm drága! Nagyon drukkolok nektek holnap, jaj nagyon jó lesz már nektek végre !!! Bár már mi is ott tartanánk....
Minél előbb gyertek a hírekkel, képekkel !!! Ja és sok finom tejcsit kívánok Nono babának!!! :)

Csimby, jobbulást neked és remélem minél hamarabb a kezedben tarthatod Te is a kis picurkádat ;) kitartás, már nincs sok hátra!

Mai orvosi vizsgálat adatai:

3000-es zárt méhszáj, hasam icipicit ereszkedett csak lentebb, baba becsült súlya: 3593 gr. azért még kellett kérjek 2 hét múlvára időpontot a dokimoz, ami pont a kiírt dátum.... remélem addig nem várunk ;)

BPD: 94.1 mm
AC: 355 mm
FL: 73.4 mm

sniky

Sziasztok!

Egy kicsit levagyok maradva mert a párom itthon van a héten és pakolunk meg csinálgatjuk a babasarkot. Meg hát ő is gépezik nem csak én. A héten voltam védőnőnél meg vérvételen majd hétfőn megyek dokihoz.
engem mütőttek bokaszallag szakadással és akkor is a gerincembe adtak érzéstelenítőt, de nekem nem fájt :D .
remélem mindenki jól van és élvezi a jó időt.
mindenki vigyázzon magára és babájára!

Kép
nitty

Sziasztok!

Ma voltam az Istvánba vizsgálaton. Nálam most sem és múlt héten sem volt senki, a ctg-n egyedül voltam és a váróban is csak 1 ember ül.

UH eredmény:
BPD: 90 mm
AC: 335 mm
FL: 68 mm
Súlybecslés: 3230 g
III. fokú érettségű a lepény
A mért adatok alapján 37+2 napos.

CTG: F.score:10 --> 10 percen belül 2-3* 70-90%-os méhtevékenység, én még keményedést sem éreztem.

Hüvelyi vizsgálat:
a méhszáj felpuhul, 1 cm-re nyitva, burok rendben, vérzés nincs --> erre azt mondta a doktornő, hogy a hetet még kibírjuk együtt, de a jövőhetet már nem valószínű.

De az tuti, hogy felélénkültem, hogy lehet, hogy ilyen közel az idő... :) már nagyon várjuk!.

Aludjatok jól!

Kata
Vendég

Sziasztok lányok!

A hasmenés szerintetek nem azért van véletlenül, mert a szervezetünk készül a szülésre, úgymond tisztítja magát? Én már erre is gondoltam, mert 1 hete én is elég gyakran látogatom a kétbetűset, de aztán helyre áll minden.

Andi te hogy szeded a homeos bogyókat? És melyiket?

Pöttöm nagy drukk, könnyű szülést!!!

Kép
andaka

lehet, hogy belekihez vitte a futár bende helyett :?: :!: :?: :!:
remélem nem hoznak ilyen kellemetlen helyzetbe :oops: :oops:
Vendég

homeopátia : a szülésznő ajánlásával 36.héttől

1.caulophyllum 9-es ch---- 5golyó !MINDEN REGGEL! és első este / méhre hat
2.arnica montana 9-es ch ---- 5golyó második este / erekre hat
3.cimicifuga 9-es ch---- 5golyó harmadik este / méhre hat
4.pulsatilla 9-es ch---- 5golyó negyedik este / női dolgokra hat
(ha csak 12ch-sat kapunk a gyógyszertárba az is jó)
és ha a 4 nap lejárt kezdjük újra természetesen elölröl.

A fentiekben olvastam , hogy vajúdás alatt ez ajánlott :
caulophyllum 30-as ch----ezt is beraktuk a kórházi csomagba...
Vendég

Jó estét, éjszakát!

Hazaértünk, végre teljes a család! Az elsö fogadtatás nagyon pozitív volt! Regövel mentem Dönciért, megint bevigyorogta magát a már ismerös növérkék szívébe. Dönci 2550 gr és gyönyörü! Nagyon jól szopizik, elég sokszor kel fel érte és sokat is van ébren, nézelödik érdeklödöen.
Vannak rossz hírek is, aminek nem örültem, hogy finoman szóljak. Abban a faluban, ahol a gyerekeinket kereszteljük, van egy idös néni, Sárika, akinek anno elvitte a gép az egyik ujját, de ettöl eltekintve fitt volt fizikailag és szellemileg is. Ahhoz képest, hogy a falut életében nem hagyta el és tudomásom szerint nem volt tv-je, csak egy mobilja, jobban eligazodott a világpolitikában és a gazdasági életben, mint néhány tanult ember. Nagyon szerettem öt, becsültem a szorgalmáért. Pár éve magához vette az anyukáját is, hogy együtt legyenek, ö 100 éves és olyan fitt ö is, mint egy fiatal csitri! Ök ketten álompárt alkottak a szememben. Hát Sárikának fájdalmai voltak, az anyagi létbizonytalanság is tetözte, hiszen egész életében önálló gazda volt, a maga ura, tehát nem volt nyugdíja, s ez a létbizonytalanság kivitte az istállóba, ahol aztán meg is vált életétöl önkezüleg (felakasztotta magát). Nehezen tudom felfogni, nagyon hiányzik és hiányozni is fog!

A barátnömet (a kórházi szobatársam) szerdán reggel fogják császározni. Nagyon ideges vagyok miatta, mert azért nincs egészen minden rendben a babával, szükek a szívhangok, a lábacskái meg 4 héttel kisebbek a koránál, a 33. héten az egész baba csupán 1.2 kg... Hát ilyen gondjaim vannak.

A sör egyébként tejszaporító.
A szülés elötti hasmenés pedig nálam is volt, hormonátállás.
Megyek aludni, hátha van egy kis szerencsém. Holnap menni kell a papírokért, végre sikerült bebizonyítani a német hivatalnokoknak a Dömötör név létét! :)
Söt több tiszteletkör után a gyógyszereket is sikerült beszerezni, amit a kórház felírt. A korababa tápszer volt a legnehezebb, de az is megvan. Megnyugtat, hogy van, mert a teltermelés mindig változhat, nem maradhat kaja nélkül a törpike!

Eldugulok!

Pöttöm!

Sok sikert, fájdalomban szegény napokat, gyors felépülést, sok tejcsit és boldog idöszakot kívánok nektek megfejelve egy nagy porció egészséggel!

Barbi
maass

A képek persze lemaradtak. Kép
Kép
Kép
maass

A háttérben a hegynyi vasalnivaló és az ominózus kupac karton látható, akitöl nagyon szeretnék megszabadulni...
maass

Barbi, gratulálok a hazatérésetekhez, a topikban pedig mindenkinek ilyen gyönyörűszép kisbabát kívánok, mint Dönci.

szuszu

Jó reggelt!

Aproo köszönöm :lol: nem hallottam eddig erről a tipusról...

Pöttöm kívánok neked gyönyörűséges szép Napot Noel születéséhez! :lol:

Beleki hajrá Neked is!

mivel minidg olvastalak benneteket így mindenkienk drukkolok ..kiváncsi vagyok az érkezési sorrendekre!

cs-andi barátnőim is így szedték.. én csak a caulophyllum 5ch-t eszem napi 2*5 öt...

BArbi gyönyörűségesek a gyerekeid az utolsó kép annyira megható :lol: remélem szobatársadnál minden rendben lesz

lehet én is kimegyek a piacra azokért a szopis melltartóért, ha már ilyen jó útmutatás van róla...

Bende kitartás és hajrá!
Vendég

Jó reggelt!

Barbi nagyon szépek a gyerekeid! Annyira kis "szorongatnivaló" Döme-baba. :)

Köszi mindenkinek, aki mihamarabbi szülést kíván, de azt hiszem még várnom kell rá.
Tegnap voltam dokinál, és nincsenek valami jó híreim. Vérnyomásom nem akar lemenni (igaz nem mérem olyan sokszor, mert akkor még jobban felhúzom magam) 150/100 körül mozog. A másik mellé kaptam még egy fajta vérnyomáscsökkentőt, amit ma reggel kell elkezdenem, plusz kaptam napi két nyugtatót. Úgy be leszek gyógyszerezve, hogy tiszta kóma leszek tőle. Nem tudom elképzelni, hogy ez nem árt a babónak. :( Másik dolog, hogy méhszájamat megnézte és még mindig csak 2000. Semmi jele, hogy szülök mostanában, pedig mára terveztem. :)
Hétfőtől ráadásul nyaral a doki... tegnap is nézett szívhangot, az szerencsére rendben volt. Héfőn megint NST, utána UH, mert ő is azt mondta, hogy jobb többször ellenőrizni a picit.
Kérdeztem, hogy nem lenne-e jobb, ha megindítaná a szülést, minthogy teletöm gyógyszerrel (napi 8 tabletta), de szerinte ez még nem ok rá.
Ugye nem lesz semmi baja a KisCsajnak?

Cs.

Kép

Kép
csimby

csimby :cry:
doki biztos nem játszana az életetekkel! nyugi! és kitartás Nektek!
Vendég

Barbi, nagyon édes Dönci baba, és a többiek is nagyon aranyosak, ahogyan körülállják a kis jövevényt! ;) A többi rossz hírt sajnálom, de reméljük, hogy minden rendben lesz a szobatársnőd babájával is! Te ne idegeskedj, nehogy elmenjen a tejed!

Csimby, szerintem ne aggódj, biztosan nem adnak olyan gyógyszert, ami a babára nézve árt! Inkább az ártana, ha nem vinnék le a vérnyomid, szóval csak pozitívan!!! ;)

EDA-val kapcsolatban azt is hallottam, hogy lassíthatja a szülést, ellenben segítheti a tágulást, vagy a méhösszehúzódásokat, szóvan van úgy, hogy külön ajánlják, persze gondolom, ha te nem akarod, akkor nem adnak, csak max. felléphetnek komplikációk. Én úgy állok hozzá, hogy nem kérek, aztán, ha mégis úgy alakul, hogy ajánlják, vagy én érzem már nagyon fáradtnak magam, akkor esetleg kérek! Gondolom, hogy majd az élet hozza a döntést, előre nem idegeskedek rajta, legalábbis megpróbálok!

Aproo, oké, köszi, akkor majd jelentkezz, ha útra kész vagy, és én is összekapom magam...

Na, mentem reggelizni, aztán hajat mosni! Pöttömre meg erősen gondolok! Most már biztos benne van a jó értelemben vett para! ;)

sophie27

Brabi, örülök, hogy végre együtt vagytok! Dönci nagyon szép baba. A vasalnivaló izgasson a legkevésbbé, inkább élvezd, hogy együtt lehetsz a gyerekeiddel. Sajnálom, ami az ismerőseiddel történt :( ilyenkor az ember különben is érzékenyebb az átlagnál, tudom mennyire bánthatnak a rossz hírek téged.

Ma éjjel össze-vissza álmodtam mindenfélét és szokás szerint nem aludtam túl sokat :( pedig nagyon tetszenek a hűvös éjszakák.

Pöttömnek megy a nagy drukk mára! És nagyon kíváncsi vagyok ki lesz a következő. Ki szeretne leghamarabb szülni?? :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Barbi,de jó,h végre együtt!!! Annyira édes Döme baba!!

Beleki irigykedem, mi meg egymás sarkát tapostuk.... :roll:

Én nagyon jól aludtam, még pisilni sem keltem fel...kifársztaottam magam tegnap az idegeskedéssel.... még ma is vérezgetek...remélem elmúlik.
Bende nagyon rossz emlékeim vannak a barna folyásról és hát sajna egyből az jutott eszembe, ugyanakkor tudom,h Kismukk max koraszülött lehet míg a "tesó" viszont meghalt, ezért pánikoltam és most is bennem van az ideg,de próbálok nyugodt maradni....
Na nem nyekergek itt nektek, megyek visszadőlök, bár álmos nem vagyok....

Szép napot Mindenkinek! Ez Pöttömék napja! :)
makadu

Kitti, és ez a vérezgetés még mindig barnás???

sophie27

Na mi a helyzet Bende!? Merre vagy!? Csak nem!?!?!?!? Megérkeztek cs-andi futárjai!? ;)

sophie27

szép jó reggelt mindenkinek! :)
hozzám órát lehetne állítani :)) már hónapok óta szinte mindig 9-kor kelek :))

hajrá Bende, én nagyon szorítok, hogy minél előbb mehess szülni ;))

Barbikám, nagyon örülök, hogy végre együtt a család, nagyon, de nagyon édes, formás Döme baba !!!
Sajnálom én is a többi rossz hírt, de Te továbbra se idegeskedj, szomorkodj, jóóó??!!

Zsófi, ma mentek melltartót felkutatni? Úgy látom jobb idő lesz egy picivel, itt legalábbis süt a napocs :)

na megyek, összekapom magam, mert ma felkeressük a gyerekorvost végre, aztán egész délután itthon pihi:)

azt az onlineakadémiás oldalt nézegettem, és úgy látom az Istvánban rögzítették a videókat, legalábbis a vajúdószoba ua., meg az alternatív is ;)

na mentem, majd még jövök! :)

sniky

Kitti, orvost azért felhívtad, vagy látott?

sniky

Niki, elvileg igen, ma megyünk a piacra a melltartóshoz! ;)

Majd beszámolunk a fejleményekről! :P

Na most lepihizek kicsit, ameddig Aproo nem hiv, mert kényelmetlen ülnöm...

sophie27

Jó reggelt csajok!

Én ma nagyon jól aludtam, anyu elment ötkor és fel sem ébredtem rá. Szerencsére a fogam és az aranyerem is jobban vannak már.

Barbi! Gyönyörű Döme baba, jó, hogy végre együtt lehettek!

Csimby! Ne izgulj, a dokid biztosan tudja, hogy mit szabad ilyenkor szedned amivel a babának sem ártasz. Azért mielőbbi szülést kívánok, mert a bizonytalanság lehet a legrosszabb.

A hozzátáplálásról jutott eszembe, hogy valamelyik nap kezembe akadt a tesóm kórházi zárója, ő 81-ben született és azon azt írták, hogy hat hetes kortól gyümölcs és gyümölcslé adása javasolt. Változnak az idők!

Andi

KépKép
jazmin2005

Jó reggelt!

Köszönöm Andi az infót.
Én úgy szedem, hogy napi 5 golyó a caulophyllum 5CH-ból, majd fél órára rá a cimicifuga 5Ch, előtte , utána nem enni nem inni semmit fél óráig. Ezt tanácsolta a szülésznőm. Igaz nekem a cimicifugából 9CH-ám van, remélem nincs nagy különbség az 5 és a 9 között.

Kép
andaka

Itt vagyok! :(
Hülye futár...
Pedig éjjel azt hittem kopogtat. 22 és 1.30 között 20 percenként jártam pisilni és mensisszerű fájdalmaim voltak. Nem sokat aludtam. Ma reggel elmentem vérvételre, aztán kutyát sétáltattam, megreggeliztem Anyumnál, hazajöttem, aztán kopogtatott...
na ki?...
a róka.
Már nagyon kivagyok, úgyhogy mindenkihez nel fogok menni aki beelőz és megharapom. :twisted: :D
Ha így megy tovább tekintélyes címlistám lesz, ahová el kell jutnom.

Barbi! Hurrá, hurrá, hurrá, hogy végre mindenki otthon van. Nagyon aranyos a tesós kép. Bár belegondolva nem tudom, hogy én elboldogulnék-e ennyi gyerekkel. Megint minden tiszteletem Feléd száll.
Kitti! mi két ,, tesót ,, veszítettünk el, nem szabad ilyesmire gondolni. Most már koraszülött sem lenne.
bende

szegény Bende, megpróbálok besegíteni ;)
küldtem én is futárt hozzád, hátha segít, mert nem akarom, hogy megharapj ;) szerontem még a héten odaér...

sniky

Barbi,
Jó, hogy otthon vagytok végre! Nagyon szép a kicsifiú, Zalánnak is mutattam, hadd szokja :D Sajnálom a rossz híreket, és mennek a drukkoka szobatársadnak és a babájának is!

Bende,
hamarosan meglesz a baba, ne izgulj! Nekem Zalán akkor érkezett, amikor tényleg nem számítottam rá. Csak nyugi :D

Csimby,
Ne aggódj, bízz a dokidban!

Zsófi,
Az Edát tényleg be lehet olyankor adni, amikor már csak hátráltatja a szülést. Zalánnál nekem a dokim azt mondta, hogy ki fogok nyílni tőle, pedig kb. 10 óra oxitocinos vajúdás után kezdtem kapni, és ilyenkor már nem ajánlják. A többiek (prof, ügyeletes stb) meg jól összevesztek a dokimmal, hogy milyen hülyeséget csinál. Na, a lényeg, hogy lefolyt a cucc, és kb. 1 óra múlva baba volt. Igaz a dokim is meglepődött :D Mindent el kell hinni a dokinak és bízni kell benne!!!!

Kitti,
Szerintem sem kell már idegeskedni, lassan megszülsz :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Jóóóóóóóóó reggelt lányok!

Itt a szép idő! Lassítsatok nem bírok haladni veletek pedig csak másfél nappal vagyok elmaradvaaaaaaaaaaaaa, de csak úgy pörög mindenki :lol: szülési lázban égtek :lol:
Pedig megint el kell mennem 1-2 órára azalatt meg tuti megint vagy 2oldalt olvashatok még plusszba. :D Nemmmmmm bírok haladni :D:D:D
Hétvégére jó időt mondanak mindenki tervezzen valami kirándulós pihenős progit!
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Én is gondolok Pöttömre ezerrel! Túl van már a műtéten?

Barbi! DE jó, hogy most már együtt a család. Döme továbbra is egy kis falat, és nagyon szépséges baba. Gondolom a többi csemetéd is ölelgeti ezerrel. Sajnálom ami a nénivel történt, próbáld magad túltenni a dolgokon!

Én ma reggel voltam a dokinál, és fejlemény semmi. Illetve van egy kis negatívum, az hogy holnap 9-ig ha megszülünk, akkor nála, ha nem, akkor egy másik dokinál fogok szülni. Kicsot kiakadtam, hogy miért csak most szól, de mint kiderült, nem a tervezett nyaralását rakta be, hanem július elején vmi konzul invitálta meg külföldre, és nem tudott kitérni a meghívás elől. :cry: :cry: :cry:
Úgyhogy ma el kell beszélgetnem Rékával, hogy döntse el, melyik doktorbácsinál akar megszületni, és ha a régit választja, akkor húzzon bele, de gyorsan.

Volt egy nyúlferknyi ctg is (5perc), ezalatt egyszer éreztem vmit, az egy 50erősségű fájás volt, de gyakorlatilag semmi. Észrevettem, hogy ahogy felraknak a gépre a kisasszony sunyin lapítani kezd, és nem hajlandó mocorogni. Bezzeg ahogy kijövök rákezdi! Látszik, hogy kisoroszlán lesz!
Tegnap este hányingerem volt (ezúttal savmentesen) és fájt a fejem is (ez most is), pedig nem szokása. Most a hasam feszít, de várom a csodát, hogy jöjjenek a keményebb fájások, hogy rohanhassunk be végre a kórházba.
Szorítsatok, hogy még ma történjen vmi!!!
:?

panna1

Mi történt a vonalzómmal? Miért nem jön be? Nem csináltam vele semmit pedig. :shock: :roll:

panna1

Vagy lehet, hogy nem csak az enyémmel van baj? Látom, Rita, Niki, Andaka nálatok is csak x van helyette... Lehet, hogy a babafalva oldal gázos...

panna1

Dokival azóta nem beszéltem, olyan barnás a folyásom, ami nem sok meg pisi törlés után a pár csepp vér a papíron (nincs aranyerem). Ennyi.
Akkor nem aggódok.
Szerintem korai lenne, mert 2héttel kisebb a dátumnál és 1800 gramm. Bende?

Aki szülni szeretne szorítok!!!
Talán az esti front....
makadu

Kitti!

Itt vagyok, csak ettem egy picit és megint jött a róka- koma. Ledőltem egy picit, de valahogy nem tudok aludni sem. Örülök, hogy nálatok minden rendben. Ne aggódj. Ha még korainak találod, akkor nem is fog kibújni.
bende

Feladom. Ettem egy fél kiflit, mert már baromira éhesnek és gyengének éreztem magam... Azt is visszaküldte... Megyek visszafekszem.
Mindenkinek szebb napot, mint amilyen nekem jutott.

(Pöttöm már biztos babázik...)
bende

Sziasztok!

Barbi, de jó volt ilyen jó hírre és képekre ébredni!! Annyira örülök, hogy minden rendben veletek!! Háromszoros hurrá!!!!
A többi szomorú dologgal most akármennyire rossz, tényleg nem kéne foglalkoznod, annyi van neked is, ami miatt aggódj!!

Pöttömmel megbeszéltem, hogy küld smst, a hírekről, azonnal írom majd a fejleményeket!

Panna megy a drukk neked, nagyon rossz lehet, hogy pont most lép le a doki, én a helyedben nagyon kiakadnék!!

Velünk minden ok, egész jól aludtam is, ma megcsináljuk a baba függőágyat, teszek fel majd képeket. Azt hiszem, nem fogok szülni, majd csak a kiírt után, tök jól vagyunk, semmi jele a jövetelnek, jól érzi magát a babó.

Ági

KépKép
columbine

sziasztok!

megjöttem a piacjáratból! ;)

melltartó sikeresen beszerezve, plusz 2 db nagyi bugyi, mert már megvadulok attól, hogy a legurgulázó bugyik vágják a hasam alját, szóval most ebben fogok "hódítani" az utolsó hetekben... férjemnek lehet, hogy minden kívánalma elszáll, ha meglát benne! :D szegény!

lányok! ne aggódjatok, a babák úgyis akkor jönnek, amikor ők akarnak! ;) tudom, sovány vígasz, és majd én is kész leszek az utolsó 10-9-8-7-6 stb. napban, szóval egyelőre csak a szám jár, remélem, hogy nem haragszotok meg érte!

amúgy nálunk minden rendben, gyerek feszít néha, de nem egy nagy mocorgi ma sem!

az nst-n amúgy szerintem ők is csak figyuznak, és azért lapít szinte mind, bár én hétfőn kipróbálom Ági tanácsát a kakaóval és a sport szelettel :P azt úgy is nagyon szeretem! :)

rosszul levőknek jobbulást, kitartást! csak azt csináljátok, amihez kedvetek van, ne erőltessetek semmit! :(

amúgy Pöttöm, mintha azt említette volna, hogy csak egy műtő van, így nem biztos, hogy 12 előtt sorra kerül, sőt, de Ági száma elvileg megvan neki, szóval csak dob egy sms-t, ha már tud mobilozni, illetve apa biztosan rak fel holnap képeket a nagyfiúról! én legalábbis ebben bízom, de ez mondjuk tényleg az Ő napjuk! ;) (zárójelben, azért másé is lehet, akik ugyi már nagyon szülnének...)

sophie27

Ági, de hiszen voltak múltkor kiugró fájásaid NST-n, nem? az azért csak jelent valamit!? hm? :) vagy Te mit szeretnél amúgy?

sophie27

off...

lányok, tudna valaki segíteni, persze priviben, mert nem kellene itt terhelni a rendszert, Mecsinek is egyel kevesebb hozzászólás! :)

tudna valaki segíteni, hogy pontosan mit is jelent a licit, vagyis, hogy mi a licit fogalma, pontosan!?

köszi előre is!

...off

sophie27

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról , a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?