Jó estét, éjszakát!
Hazaértünk, végre teljes a család! Az elsö fogadtatás nagyon pozitív volt! Regövel mentem Dönciért, megint bevigyorogta magát a már ismerös növérkék szívébe. Dönci 2550 gr és gyönyörü! Nagyon jól szopizik, elég sokszor kel fel érte és sokat is van ébren, nézelödik érdeklödöen.
Vannak rossz hírek is, aminek nem örültem, hogy finoman szóljak. Abban a faluban, ahol a gyerekeinket kereszteljük, van egy idös néni, Sárika, akinek anno elvitte a gép az egyik ujját, de ettöl eltekintve fitt volt fizikailag és szellemileg is. Ahhoz képest, hogy a falut életében nem hagyta el és tudomásom szerint nem volt tv-je, csak egy mobilja, jobban eligazodott a világpolitikában és a gazdasági életben, mint néhány tanult ember. Nagyon szerettem öt, becsültem a szorgalmáért. Pár éve magához vette az anyukáját is, hogy együtt legyenek, ö 100 éves és olyan fitt ö is, mint egy fiatal csitri! Ök ketten álompárt alkottak a szememben. Hát Sárikának fájdalmai voltak, az anyagi létbizonytalanság is tetözte, hiszen egész életében önálló gazda volt, a maga ura, tehát nem volt nyugdíja, s ez a létbizonytalanság kivitte az istállóba, ahol aztán meg is vált életétöl önkezüleg (felakasztotta magát). Nehezen tudom felfogni, nagyon hiányzik és hiányozni is fog!
A barátnömet (a kórházi szobatársam) szerdán reggel fogják császározni. Nagyon ideges vagyok miatta, mert azért nincs egészen minden rendben a babával, szükek a szívhangok, a lábacskái meg 4 héttel kisebbek a koránál, a 33. héten az egész baba csupán 1.2 kg... Hát ilyen gondjaim vannak.
A sör egyébként tejszaporító.
A szülés elötti hasmenés pedig nálam is volt, hormonátállás.
Megyek aludni, hátha van egy kis szerencsém. Holnap menni kell a papírokért, végre sikerült bebizonyítani a német hivatalnokoknak a Dömötör név létét!
Söt több tiszteletkör után a gyógyszereket is sikerült beszerezni, amit a kórház felírt. A korababa tápszer volt a legnehezebb, de az is megvan. Megnyugtat, hogy van, mert a teltermelés mindig változhat, nem maradhat kaja nélkül a törpike!
Eldugulok!
Pöttöm!
Sok sikert, fájdalomban szegény napokat, gyors felépülést, sok tejcsit és boldog idöszakot kívánok nektek megfejelve egy nagy porció egészséggel!
Barbi