köszönöm lányok. én is oda vagyok a szobáért.. életem álma volt egy rózsaszín babaszoba.. no és benne egy édes pici lányka..
monee!
hihetetlen, hogy Ákos baba milyen iramban játszadozik odabent..
nagyon édes
a falon azok nem képek, hanem a neten rendeltem a mesedekoron. hungarocellből vannak.. bár a képeken amit feltöltöttem nem látszódik.
honey!
hát igen, vannak bunkó nők, hogy mondhat ilyet egy "szolgáltató", hogy nem fodrászüzlet??
Ha nagyon izgulsz, bár szerintem nincs gond, Flóra baba növeszti a sejhaját
és azért érzed mocorogni többet.. bár tudom, hogy milyen érzés.. én is ilyen vagyok
Viszont, ha mégis látni szeretnéd, akkor ott van a Genesis, ők tuti "befogadnak" mára.. ha nagyon ügyesen beszélsz a telefonban.. náluk bejön szerintem...
Lanta!
Hihetetlen, hogy milyen nagyokosok ezek az ultrahangosok! Össze-vissza nézik a babádat..
DDEEEE
A lényeg, hogy egészséges a picikéd!!! Ennél fontosabb nincs is!!
-bár, ha nálam kiderülne, hogy nem kislányt hordozok a pocimban -bár kétlem, mert én olyan sok genetikusnál megfordultam- de ha mégis kisfiú születne.. jó sz..ul járna a szobával... minden rózsaszín, az összes ruhácska lányos... hát az biztos egy ideig rózsaszínbe öltöztetném..
muris lenne...
a.m:
Mennyit nőtt a pocakod
hihetetlen
-ja és a fiúk azok kicsit lustábbak, azért nem érzed olyan nagyon kicsi Gyuszikát
Hogy haladsz a vasalással?? Minden készen áll Gyuszika fogadására?? Én a héten teljesen kész lettem mindennel. A babakocsit jövőhéten szállítják.. és nemrég telefonáltak, hogy a megrendelt fürdetőkád is megérkezett.. úgyhogy megyünk holnap az elefániba.. már csak Adélka kell, hogy megérkezzen
bejci!
de jó neked, hogy ilyen édes a védőnőd! én ma akartam hozzá menni, fel is hívtam tegnap.. még jó, hogy telefonáltam, mert ma nincs. hétfőn megyek hozzá.
tesztcsík: nekem is olyan van.. és, hogy tudd: abból 1 db -ot kb. 700 ft-ért vettem!!!!
eszike!
nagyon helyes vagy te is a pocakoddal.. neked is nagyot nőtt!
ja.. és én is úgy érzem, hogy nem fogunk a 40. hétig 2 in 1 lenni!! Érzem, hogy előbb jön Adélkám
nem tudom, hogy miért, de belül érzem!
Rólunk:
Én 3 napja mérem a vérnyomásomat naponta 3-4 szer..
Levegőt egyre nehezebben veszek.. és szuszogok..
Éjszaka annyit pisikélek.. hogy néha már azt hiszem, hogy a könnyeimet is kipisiliem
ha sírni akarnék nem tudnék, mert az is kijön belőlem..
Adél aktívan mozog, ami nagyon nyugodttá tesz. Legalább ezen nem idegeskedem...
Jövőhéten megyek csütörtökön nst-re, majd csütörtökön lesz uh- is. -méhlepény működését megnézetem.. -már mondtam, hogy a fiúknál hamar meszesedett..
ja... és hormonálisan... kész vagyok... hangulatváltozásaim azok elég erőteljesen jelen vannak.