Sziasztok!
Ígérem teszek fel vonalzót, csak még kicsit el vagyok úszva.
Bár jövő héten szabin lesz a párom, de megy intézni a tb kártyát, a MÁK-ba és a munkahelyemre, úgyhogy max 2 nap marad megint együtt
, de azért több, mint a semmi. Viszont szoptatni és helyettem aludni sajnos nem tud
Szombaton lesz Dávid 3 hetes
Rohannak a napok, bár néha azt kívánom bár csak már 3 hónapos lenne és elmúlna a hasfájás! Mi az Infancol-t esszük, tegnap estig sikeresen, most megint elkezdtem inni a szoptatós teát, a védőnő szerint abban is van édeskömény és ánizs is, nagyon remélem, hogy használ, de Lilla69 nagyon köszi a segítséget, ha nem javul bepróbálkozunk a Gripe Water-rel! Egy kolleganőm írta épp ma, hogy Angol vizet vegyek, lehet, hogy ezt értette alatta?
Anhel, gyorsan csapj le Ildire, mert egy hónapban csak 3 szülést vállal, bár szerintem a fórumozók előnyben vannak (azt mondta a többedszer nála szülők is, ezért gondoltam magunkat is protekciósnak!
) Képzeld engem felhívott a szülés napján, hogy vannak-e már fájásaim, mert sütni készül és neki fogjon-e vagy ne? Ctg-k után mindig előkerítette a dokimat, időpontban is teljesen rugalmas volt, hívott ha változott a beosztása, ő vitt le Kocka Zitához a cukros vérvételre és diétás tanácsadásra, szóval nagyon kézben tartott
Ja gátvédelemmel is próbálkozott, sajnos nálam kevés sikerrel, na nem rajta múlt, a doki sem bírt a szöveteimmel (izmaimmal).
Anhel ki az orvosod?
Egyszer olvastam egy babák közti beszélgetést, hogy van-e élet a születés után. Valaki nem ismeri? Olyan jó lett volna leírni vagy letölteni