Új privát üzeneted érkezett!

kerekes nagyon édes a kicsi!!!!!!!!!Az utolsó kép az nagyon tetszik!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

HASONLÓ PROBLÉMÁM VAN MOST NEKEM IS MINT KEREKESÉKNEK!!!
ELŐSZÖR IS GYÖNYÖRŰ A KISLÁNYOD HALLOD!!!
NEKEM ANNYI LENNE HOGY NORINA TEGNAP VOLT 2 HÓNAPOS ÉS 100MILINÉL TÖBBET NEM SZOPIZIK ESTÉNKÉNT AZ ALVÁS ELŐTT, SŐT UGY KELL PISZKÁLNI MERT ELALSZIK!!!4050GRAMMAL SZÜLETETT, 3770GRAMMAL HOZTUK HAZA ÉS MOST 2 HÓNAPOSAN 5200GRAMM MEZTELENÜL ÉS KAKI NÉLKÜL!!!ÉN UGY ÍTÉLEM HOGY A FEJLŐDÉSE SZÉP NEKI DE MIÉRT ESZIK ILYEN KEVESET???
ENNYIRE TÁPLÁLÓ LENNE A TEJEM!!!
NORINA OLYAN 20:30KOR ALSZIK EL ÉS OLYAN 02:15KOR KEL LEGKÖZELEBB ENNI!!!TEJEM VAN MERT NEM SÍR HOGY ÉHES LENNE!!!
NA SZERINTETEK???
JA ÉS EGY JÓ HÍR!!!
SIKERÜLT A SZORULÁSOMAT RENDBE HOZNI!!!AZ ÉN ÉDES DRÁGA SZÜLÉSZNŐMNEK KÖSZÖNHETŐEN!!!
OLAJAT KELLET 1-2 KANÁLLAL MEGENNI REGGEL MEG ESTE ÉS MÁR LETT IS SZÉKLETEM ÉS NEM IS FÁJT!!!PEDIG MÉG A HOLNAP UTÁNT IS ÖSSZE ETTEM MÁR A VÉGÉN!!!SZÓVAL KÖSZÖNÖM ERZSIKE HA OLVASOD ESETLEG!!!
UGYHOGY LEHET HOGY NEM IS HÍZTAM HASRA CSAK HOGY NEM KAKILTAM SOKÁIG IGY ELKEZDETT NŐNI A HASAM!!!
AMUGY NEKEM IS MARADTAK MEG HOMEOPÁTIÁS BOGYÓIM A SZÜLÉS UTÁN AMIK UGYEBÁR A TÁGULÁST SEGÍTIK ELŐ UGYHOGY HA VALAKINEK SZÜKSÉGE VAN RÁ CSAK SZÓLJON ÉS KÜLDJÜK MI IS!!!
NA MEGYEK PIHIKÉZNI!!!
SZIASZTOK!!!
JÓ ÉJSZAKÁT!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Morca!
Gratulálok, sok boldogságot kívánok nektek én is. :D

Jól kinézelődtem magam a képeken, amiket felraktatok. Nagyon jók.

A másikba már írtam egy hosszabbat.

Puszi mindenkinek,
Évi

Kép
evisan

Ági!

Ha Norcsi szépen fejlődik, gyarapodik és nem srdogál, akkor nincs semmi baj azzal a 100-120 milivel.
Domi a mai napig 120-140 milit iszik evésenként!!!!!!!!!!!!
(Igaz ő másfél óránként már éhes is...) :D

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok!

Hatalmas gratula az újdonsült kismamáknak és a babáiknak!!!

Nálunk is hasonló jelenség volt 3 hónaposan mint Zsuzsáéknál. Gina szopizott, de mégis hamar éhes lett.
Én megpróbálkoztam a tízórai gyümölcsözéssel. Az első héten barackot ettünk, most már az alma van soron.
A barackot már a harmadik nap megette mind, sőt tudta mikor jön a kanalas evés ideje és követelte! Én meg is lepődtem. Az almával is hasonló a helyzet, annyiban eltér ugyan, hogy az alma pépesebb, de Gina nyeli rendesen. Utána szopizik. A többi evés is szopi.
Úgy tűnik, hogy ez bevált, mert elégedett, jóllakott és vitamint is közvetlenül kap.

Ja, és Gina soha nem evett 120 gr. nál többett egyszerre. Inkább 90-100 gr egy evés alatti teljesítmény. Ekkora a gyomra befogadó képessége. Nem is erőltetem mert kibukja a többit.

Nagyon édesek a babák, szépen fejlődnek. Kristófról nem is hinném hogy még csak 8 hetes. Jóval nagyobb babának látszik.
Norina szerintem típusra az anyuci, arcra meg apuci.
Bius meg tündéri pofika.

Nálunk Gina tiszta apja. Arcra, formára, viselkedésre és szokásokra. Legalábbis anyósék szerint ilyen volt kicsinek az apuci.
Nekem nagyon szokatlan, a két nagyobb csemetém (más volt az apuka) teljesen eltérő volt. Ginával teljesen "első gyerekes anyukának" érzem magam.

Gina most kezdi méricskélni a távolságokat a játékok és a kis keze között. Nagyonkat vidulunk a kis ügyetlenségén, néha olyan mozdulatokat tesz, mintha meg akarná bokszolni a tárgyat. Inditja a kis kezét, majd elsuhan a kiszemelt játék mellett. Nagyon aranyos. Ha véletlenül megtalálja fogni, hangosan visítva örül neki.
Néha csak ülök mellette és elnézegetem. Képes vagyok órákon át.

Hétvégén szülinapi buli volt a húgoméknál. Ott is van három gyerkőc. Összetereltük a gyerekeket (nem volt egyszerű) egy fénykép erejéig. Hát így sikerült:

Kép

szép napot, sziasztok

Judit

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Szép kis család :wink: Gyönyörűek a gyerekek, irígylésre méltó :wink:

Morca írta sms-ben, hogy ma jönnek haza a kórházból ha ideje engedi jön és mesél.
bluebox

morca várunk ám,amint tdsz gyere a történettel és képekkel is! :lol: :roll: :oops:
yusz nagyon helyesek a gyerekek így együtt! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Gratulálok Morcának és várjuk a beszámolót!

Kerekes Zsuzsi! A képek egyszerűen gyönyörűek. Bius imádnivaló, ahogy a kék háttér előtt ül. Nagyon-nagyon édi!!!!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Köszi a szúnyogriasztós tippet, megvettük, bár ezek piszok kitanult szúnyogok, mert (legalábbis egy biztos) megvárja, míg szoptatok és akkor támad, mikor ugye harcképtelen vagyok. Állítom, még röhög is!
Nagyon érdekes témákat hoztok fel, most örülök, hogy nektek már nagyobbak a babák és okosodhatok előre vagy majd később visszanézhetem :D
Yusz tényleg szépek a csemeték, a vonalzó alapján beazonosítottam a Tieiteket :D Ugyan mit mondhattatok nekik, hogy ilyen nagy a vidámság?
Jó vacak idő van, biztos a ti picurkáitokat is megviseli.
Szebb napot: Judit
kisvitéz

sziasztok!Mit szoltok ehhez a nyári időhöz?
szép mondhatom,ilyenkor kabátot meg majdnem már csízmát is kel felvenni! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Judit!

Te nem teszel fel vonalzót, hogy láthassuk mekkora a kisfiad?
Egyébként Kirust is megviseli ez az idő, állandóan nyűgös, én meg nem tudom, hogy mit adjak rá, félek, nehogy megfázzon, de túlöltöztetni se akarom.

Szia
Lilla
Vendég

lilla szerintem elég rá egy hoszzu ujju bady vagy rugdalozó! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Az idő pocsék, ezt aláírom :roll: Szegény nagy fiam most van az apjáékkal a Tisza-tónál. Jókor :cry: :cry: Sebaj, legalább az apját is fárasztja egy picit :lol: :lol: Legalább Ő is belekóstol milyen jó is egy kamasz fiúval :lol: :lol: :lol: Én már megedződtem, legalábbis azt hiszem mindig, de aztán rájövök, még mindig tud ujjat mutatni :wink: :roll:

Morca: ha van már képed, amit felszeretnél rakni, akkor küldjed nyugottan, már csinálom is :wink:

Mindenkinek szép napot :wink:
bluebox

SZIASZTOK!!!

HÁLA A JÓ ÉGNEK ÉN MEGFOGTAM AZ ISTEN LÁBÁT MERT NORINA MÁR 3. NAPJA CSAK ALSZIK MEG ESZIK DE AZT IS UGY HOGY VAN HOGY CSAK EGY CICIT SIKERÜL KISZOPIZNIA MERT ELALSZIK ÉS UGYANÚGY A 3-4 ÓRÁT VÉGIGALUSSZA!!!MÁR HIÁNYZIK A FENNTLÉTE HOGY JÁTSZHASSAK VELE KOMOLYAN MONDOM!!!ÁLOMKÓROS NAGYON A CSAJSZIKA!!!GÜGYÖGY EZERREL ÉS HA ZENE SZÓL AKKOR PRÓBÁLGATJA A HANGJÁT IS!!!VICCES NAGYON!!!
LILLA!!!
NITÁCSKÁNAK IGAZA VAN!!!HA BENNT VAGYTOK A HÁZBA AKKOR SIMÁN EGY RUGDALÓZÓ ELÉG NEKI!!!NORCSIN IS VAN EGY UJJATLAN BODY MEG EGY PAMUT VÉKONYBB RUGDALÓZÓ!!!NÁLUNK A LAKÁSBA MONDJUK 24 FOK VAN UGYHOGY ANNYIRA HIDEG NINCSEN DE BIZTOSRA MEGYEK ÉN IS!!!
NA MEGYEK MERT MÁR TEGNAP ESTE ÓTA VASALOK ÉS MÉG MINDIG VAN!!!NEM SEMMI MI???
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Sziasztik Anyukák!

Rég jártam erre,mert nagyon el voltam havazva.

Mi ma voltunk 3 hós oltáson. Megkapta a kötelezőt és a választottat is ( MEnjugate,ami agyhártyagyulladás ellen véd )

Szegénykémnek nem szállt le az egyik heréje,így holnap vinnem kell a Heim Pálba.
Van valakinek valami tapasztalata e téren?
A doki azt mondta már le kellett volna szállnia. Annyira aggódom miatta!

Minden baba nagyon szép és nagyon jó gyönyörködni ezekben a képekben!

Edina

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok!

Judit! Azt hiszem a nagymama bohóckodott nekik, erre mindegyik nevetni kezdett. A két kicsit volt a legnehezebb rábírni a nyugtonmaradásra.

Borzalmasan rossz idő van, Ginus egész nap nyűgösködik. Tegnap is elmaradt a séta, ma sincs rá lehetőség. Lehet, hogy ez is közrejátszik a sírásoknál.

Szép napot mindenkinek!

Judit

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok!
Már rég nem írtam, mostanában csak az olvasásig jutottam el :oops: És gyönyörködtem a fotókban. Nagyon szépek a gyerkőcök.
Gratulálok az új babákhoz és jó egészséget nekik.
Én nem bánom hogy ilyen esős idő van. Ugyanis hasonló a helyzet mint Ágiéknál :) Le is kopogom gyorsan. Szinte folyamatosan alszik a picurkám. Tegnap a séta után még 3 órát aludt a babakocsiban. Meg amúgy is jobban elviseljük mint a nagy hőséget.
Noémi szépen fejlődik. Általában meglepődnek az emberek mikor mondom hogy két hónapos. Tényleg nagyobbnak néz ki. Szuper kiscsaj, hagy időt a nagytesónak is ezért ő sem érzi magát elhanyagoltnak. Jaj, és állandóan vigyorog, olyan kis cuki. Ahogy hozzászólunk egyből mosolyog, és formálja ő is a kis száját.
Két hét múlva megyünk a nagyszülőkhöz 10 napra. Kiváncsi vagyok milyen lesz így négyesben. Remélem nem fogja nagyon megzavarni a környezetváltozás a picit. De én már nagyon várom.
Kriszta hogy állsz a diétával? Nagyon ügyes vagy. Én biztos nem tudnám megcsinálni. Még mindig fojton édességet ennék, pedig már nem lehet ráfogni a terhességre :shock: Nekem a hasam elég ronda lett, 5 kiló maradt rajtam, de majd pár hónap múlva letornázom remélem.
Sziasztok,
Andi.

Kép
Kép
apcukk

apcukk majd le mennek a kilók szépen!! :lol:
yusz nálunk Máté inkább azért nyűgösködik mert nem mehet ki,de kezdek én is hisztis lenni a bezártságtól!!!!!!!!!! :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Újabb tanácsért fordulok hozzátok! Az egyikre már választ kaptam, miszerint szerkesszem le a gyerekről a hosszú ujjú felsőt :-)
A másik az lenne, hogy hány napos kortól vittétek ki a levegőre ill. bevásárolni? A gyerekorvos és a védőnő is csak annyit mondott, hogy hát egy kör a ház körül biztos nem árt meg, de a bevásárló központot kerüljük el. Szombaton lesz 3 hetes a Pindur. A szépséghiba, hogy itt Pesterzsébet városközpontban CBA és Interspár van, ahol napi bevásárlást érdemes véghezvinni. Mindkettőt bevásárló központnak titulálták. Lehet, hogy a hat hét a választó vonal, ami a gyerekágyas időszak vége? De már én is kezdek bezsongani a bezártságtól, még jó, hogy Ti itt vagytok! Meg nem utolsó sorban segítség is csak a párom, aki este 6-7 körül ér haza... elfogyott a kenyér és jönnek a csekkek. Szóval jó lenne mozgósítanom magam! :roll:
kisvitéz

kisvitéz a nagyáruházakba szerintem se vidd még a sok baci miatt!
De amugy már nyugodtan kimehetsz vele sétálni és nemcsak a ház körül!
Én már 2 hetesen kivitem sétálni pedig tél volt és nem lett semmi baja!Meg s hülyültem volna ha hat hétig ki se mozdulhattam volna!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szerintem baciügyben teljesen mindegy, hogy bevásárló központ vagy kis ABC., posta, lépcsőház stb... Emberek járnak mindenhová, még séta közben az utcán is elkaphatja. Vagy az apukája is hazahozhatja akár a munkahelyről.

Én Ginát 3 hetesen vittem először vásárolni, mégpedig a TESCO-ba. Végigaludta az egészet és nem lett semmi baja. Azóta mindenhová hordozom magammal. Eddig még nem volt beteg szerencsére.
Sőt 2 hetesen anyóséknál (kertes ház) kint levegőzött az udvaron három kutyájuk meg békésen őrizte.
Nekem is elmondta a gyerekorvos a fokozatos levegőztetést. Egyik gyerekemnél sem alkalmaztam.

A védőnőt meg nem kell mindenről tájékoztatni. Szerintem azt, hogy mi a jó a babádnak csak te tudhatod és érezheted, nem pedig egy idegen aki a könyvekből indul ki.

Amint jobb idő lesz, nyugodtan vidd magaddal a babádat. Neki is jót tesz és te sem leszel depis. Arról nem beszélve, hogy a tejtermelésnek sem jó ha rossz a kedved és szomorkodsz.

Sziasztok, Judit

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Halihó!

Kisvitéz: egyetértek az előttem szólalóval :P Én a helyedben a SPAR-ba mennék, mert az nagyobb, tágasabb mint a CBA mármint az erzsébeti :wink: Szerintem ha délelőtt lesétálsz Vele, amikor nincs tumultus, biztos semmi probléma nem lesz nyugodj meg. Tényleg bárhonnan össze lehet szedni sajna a bacikat :cry: CSak arra vigyázz, hogy minden nagy bevásárló kp-ba klíma van. Ha nagy melegből bemész hirtelen a klímás helyre, könnyen megfázhat. Szóval, takard be jó melegen :wink: Ez az én véleményem, de nem vagyok sem szakápoló, sem védőnő, sem doktornéni, egy egyszerű anyuka vagyok, aki már sikeresen felnevelt félig már egy kamasz gyerkőcőt :wink:
bluebox

mára elköszönök!jóéjt és szép álmokat mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kisvitéz!

Én is itt kérdeztem a lányokat, és az Ő tanácsukra 2 hetesen kivittem sétálni (védőnő szerint csak a kertbe lehetett volna) és 3 hetesen visszük mindenhová: piac, bevásárlóközpont stb. Arra figyelek, hogy lehetőleg délelőtt, még a nagy tömeg előtt menjünk el. És amit Márti írt: takaró a klimás helyiségeknél és figyelek, hogy a sapka rajta legyen bent. Hétvégére már jó időt mondanak, szerintem vihetitek nyugodtan.

Szia
Lilla
Vendég

sziasztokMit szoltok ehhez az ismét szar időhöz?
hétvégére már joidőt mond de hétfőtöl megint rossz időt! :? :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi a jó tanácsokat és a bíztatást. Hogy Bábaildit idézzem, a gyereknevelés két fő ellensége a védőnő és a nagymama. Szóval a védőnőt én is csak meghallgatom, aztán bólogatok nagyokat :D Valahogy még elsőgyerekes anyukaként sem értek vele egyet semmiben. Pl. a három óránkénti szoptatás, szerinte elég egy hétig kínozni a gyereket és majd rááll. Hát hallgassa ő az éjszaka közepén azt az óriási sikongatós keserves sírást! Lehet, hogy így nehezebb lesz az életünk, már most izgulok mi lesz a csípő vizsgálaton, amire állítólag 6 hetesen a Heim Pálba kell vinni, de majd lesz vhogy. Felszerelkezek cumisüveggel, szoptatós párnával, aztán mindent bele! vagy előre engednek :lol:
Megint fáj a pocija a Pocoknak. Az első két itthon töltött nap után vettünk vmi csöpögtetős hasfájás ellenit, azt hittük megoldódott a gond. A gyerekorvos szerint nem is biztos, hogy hasfájás, mert lehet, hogy csak attól durrogtat, hogy felhúzza a lábát. Hát utána viszont már nem sír, úgyhogy szerintem az. Aztán vettem édeskömény teát is, de szopizás mellett nem is nagyon akar inni és rendesen bele tud fulladni a cumisüvegbe, úgyhogy hanyagoltam. Most azon töröm a fejem mit ehettem, de semmi ötletem. Szalámis kenyér, tojás, csirkecomb (fűszersóval), krumpli, nasi a depi ellen jó sok tartósító szerrel gondolom. Semmi k betűs vagy hüvelyes. Talány.
Most koncentráljunk a hétvégi jó időre, mert Ildinek be fog fagyni a feneke! Mintha sátorozni mennének :roll: vagy csak kempingbe? Bár ott sincs fűtés és nem hiszem, hogy jeges fürdőzésre készült volna szegény :(
Hát nagyon rendes csajok vagytok, hogy így elláttok tanácsokkal!
Köszi: Judit
kisvitéz

lila azért vagyunk hogy segítsük egymást! :lol:
Ildinek tényleg küldjük a meleget me4rt befagy a hátsója szegénynek! :( :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hát szegény Bábaildi tényleg kifogta ezt az időt. És Hartman doki is most van szabin, holnap leszünk 6 hetesek, de nem tudok menni hozzá kontrollra, mert aug. 4-ig szabin van.

Judit!
Mi is hasfájósak vagyunk, most éppen a Gripe Water nevű termékkel kísérletezünk. Ezt evés közben vagy evés után kell adni neki. Büfizik is tőle nagyokat, ami eddig nem nagyon volt. De csak 1 hónapos kortól lehet adni. Ti hány hetesek vagytok? Nem teszel fel vonalzót, hogy lássuk?

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Én is küldöm a meleget a távolból Bábaildinek: képzeljétek, minap kérdeztem a dokimat, hogy szülésznőnek kit ajánl - anélkül, hogy említettem volna neki, Ildit innen kvázi ismerem - és kapásból őt ajánlotta. :)

Kép
anhel

Sziasztok!

Ígérem teszek fel vonalzót, csak még kicsit el vagyok úszva. :( Bár jövő héten szabin lesz a párom, de megy intézni a tb kártyát, a MÁK-ba és a munkahelyemre, úgyhogy max 2 nap marad megint együtt :cry: , de azért több, mint a semmi. Viszont szoptatni és helyettem aludni sajnos nem tud :(
Szombaton lesz Dávid 3 hetes :D Rohannak a napok, bár néha azt kívánom bár csak már 3 hónapos lenne és elmúlna a hasfájás! Mi az Infancol-t esszük, tegnap estig sikeresen, most megint elkezdtem inni a szoptatós teát, a védőnő szerint abban is van édeskömény és ánizs is, nagyon remélem, hogy használ, de Lilla69 nagyon köszi a segítséget, ha nem javul bepróbálkozunk a Gripe Water-rel! Egy kolleganőm írta épp ma, hogy Angol vizet vegyek, lehet, hogy ezt értette alatta?
Anhel, gyorsan csapj le Ildire, mert egy hónapban csak 3 szülést vállal, bár szerintem a fórumozók előnyben vannak (azt mondta a többedszer nála szülők is, ezért gondoltam magunkat is protekciósnak! :D ) Képzeld engem felhívott a szülés napján, hogy vannak-e már fájásaim, mert sütni készül és neki fogjon-e vagy ne? Ctg-k után mindig előkerítette a dokimat, időpontban is teljesen rugalmas volt, hívott ha változott a beosztása, ő vitt le Kocka Zitához a cukros vérvételre és diétás tanácsadásra, szóval nagyon kézben tartott :D Ja gátvédelemmel is próbálkozott, sajnos nálam kevés sikerrel, na nem rajta múlt, a doki sem bírt a szöveteimmel (izmaimmal).
Anhel ki az orvosod?
Egyszer olvastam egy babák közti beszélgetést, hogy van-e élet a születés után. Valaki nem ismeri? Olyan jó lett volna leírni vagy letölteni :roll:
kisvitéz

Ma mentünk volna újból mérlegelésre, hogy mennyit hízott 1 hét alatt Bius (megjegyzem én itthon is mérem este, úgyhogy semennyit ). De nem mentünk, mert találkoztam reggel a péknél a mi doktornéninkkel. elmondtam neki mi a helyzet velünk. Ki is jött hozzánk délelőtt. Azt mondta, hogy valószínűleg annyira változott meg a tejem összetétele, hogy ami tápanyag van most benne, az csak arra elég, hogy a szükségletét kielégítse, de elraktározódni már nem tud, ezáltal nem is hízik, ezért van az is, hogy kétnaponta kakilunk. Úgyhogy homeós vasat ajánlott, hogy adjak neki, valamint én is kezdjek el szedni valami vitamint is, hogy az ő tejcsikéjébe is jusson több az ásványi anyagokból. Valamint továbbra is igény szerint szopizzunk, ha kell óránként . Amennyiben nem elég jön a hűtőből a fagyasztott tej, és csak miután az elfogyott a tápszer. A hozzátáplálást még nem ajánlja nekünk. Látjátok van olyan védőnő és doki is, aki még most is azt mondja, hogy annyiszor szoptass, ahányszor a gyerek kéri.
Valamint megkérdeztem most tőle a plussz védőoltást is: ő annak a híve, hogy külön legyen beadva a kötelezőtől, mivel így ha valamely összetevőre a gyerek rosszul reagál, akkor egyértelmű, és nem kell találgatni, hogy melyik okozta.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

SZIASZTOK!!!

KISVITÉZ!!!
A SZOPTATÓS TEÁTÓL IS LEHET A BABÁDNAK HASFÁJÁSA!!!VANNAK OLYAN BABÁK AKIKET NAGYON MEGGÖRCSÖLTETNEK EZEK A TEÁK AKÁR TE AKÁR ŐK ISSZÁK!!!ÉN TEGNAP MEGCSINÁLTAM A NAGYON AJÁNLOTT RÁNTOTT LEVEST!!!HÁT MEG IS LETT A KÖVETKEZMÉNYE!!!SZEGÉNY NORINA MEGÁLLÁS NÉLKÜL SÍRT ESTE UGY GÖRCSÖLTETTE A KÖMÉNY!!!TEJEM IS LETT JÓCSKÁN DE SZERINTEM NEM ÉRTE MEG MERT NORINA 80-100AKAT SZOPIZIK ÉS ANNYI MEG SIMÁN VAN NEKEM MINDENFÉLE KOTYVALÉK NÉLKÜL!!!MAJDNEM VELE SÍRTAM ÉN IS UGY HARAGUDTAM MAGAMRA!!!DE EZ IS BABAFÜGGŐ!!!SZEGÉNY ESTE 22:30KOR TUDOTT IGY ELALUDNI CSAK MERT JÓ HÜLYE VOLTAM!!!
ÉN HOMEOPÁTIÁT ADOK A NORINÁNAK A HASFÁJÁSÁRA!!!NAPPALRA IS MÁST MEG ESTÉRE IS MÁST!!!ÉS SEMMI BAJA A LÁNYOMNAK AZÓTA!!!NO MEG PERSZE AZ INFACOLT IS ESZI!!!
MÉG MINDIG ÁLOMKÓROS A DRÁGÁM AMUGY!!!
NA MEGYEK MERT ESZEK VALAMIT ÉN IS AMITŐL NEM LESZ BAJA A POCIJÁNAK!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA Kép ÉN MINDIG CSAK ALSZOM!!! Kép

Kép
Kép
snápi

JAJJJJJJJJJJJJJ!!!

A NÉVNAPI AJCIJÁT NEM IS MUTATTAM NEKTEK MEG!!!AZ OKOS NŐVÉREM ÖTLETE VOLT!!!

Kép RENDSZÁMTÁBLA A BABAKOCSIRA!!!

Kép
Kép
snápi

snápi nagyon tetszik a rendszámtábla!!!!!!!!!!!!!!iszonyat milyen jó ötlet volt !!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Snápi: Hol csináltatta a tesód ezt a rendszámtáblát?
Tegnap voltunk a Heim Pálban. Várni kell fél évet és utána megműtik a Milust,mert már nem fog leszállni neki a kis heréje. A lágyékcsatornában van és nem tud leszállni. Ne haragudjatok,hogy ilyenekről írok,de én annyira sajnálom szegénykémet. Tegnap hazáig csak bőgtem,annyira sajnálom.

Edina

Kép

Kép
mannogab

Kisvitéz, kösz a tippet, én is erre gondoltam, mármint Ildire, hogy betámadom. Persze csak ha visszajött a jól megérdemelt szabijáról - és lőn, süt a nap is! :)
Dokim Bárány János.

Kép
anhel

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról, a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Edina!
Nagyon sajnálom Milánkát és téged, de ne csüggedj, fel a fejjel. Nem lesz semmi baja!!! Szépen rendbejön, ezek a babák igen szívósak ám!
Tudom könnyű ezt mondani, de ne szomorkodj és bizz az orvosokban.
Gondolom azért kell várni a műtéttel mert még nagyon kicsi. Ha jól tudom fél éves kor alatt nem műtenek csak életveszély esetén, az altatás miatt.
A húgom kisfiának meg letapadt a bőr a fitymáján :oops: . Neki is nemsokára lesz aktuális a kezelés, de neki egyszerűen feltépik. (vagy le? nem is tudom) Fájdalomcsillapítás nélkül. Állítólag nagyon fájdalmas dolog. Szegény húgom is sírdogál miatta. De ha muszáj akkor nincs mit tenni.
Milánt altatják tehát nem fog érezni semmit. Mindenesetre drukkolok nektek!

szép napot, Judit

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok!

Annyira köszönöm mindenkinek,hogy bíztat és bátorít!

Köszönöm!

Kép

Kép
mannogab

SZIASZTOK!!!

EDINA!!!
ELŐSZÖR IS FEL A FEJJEL MILÁNKÁVAL KAPCSOLATBA MINDEN OKÉS LESZ HIDD EL!!!
A TESÓMÉK SZIGETHALMON LAKNAK ÉS VALAHOL OTT CSINÁLTATTA A RENDSZÁMTÁBLÁT NORCSINAK!!!DE HA SZERETNÉD MEGKÉRDEZEM NEKED!!!
CSODA SZAR IDŐJÁRÁS VAN MA IS!!!MONDJUK A VIHARIG MI 2SZER IS LEMENTÜNK SÉTÁLNI NORINÁVAL!!!JA ÉS TALIZTUNK APCUKK ANDIÉKKAL A JÁTSZÓN ÉS NAGYON ARI BABA NOÉMI!!!ÉS JÓ SOK HAJA VAN NEKI!!!
NA MEGYEK FŐZÖK VALAMIT MERT A NORINA MÉG MA IS ÁLOMKÓROS!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

yusz jol mondod letapadt fitymát feltépik,/öcsémmel/is ez volt mikor kicsi volt! :(
snápi nekem is kérdezd meg a rendszámtáblát!Nekünk közel van Szigethalom,mellette vagyunkHalásztelken! :lol: :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Esetleg van még itt valaki, alo az aug-i szülőszoba nézésre jön?

Kép
anhel

alo=aki

Kép
anhel

többek merre vagytok?gondolom kint a "jóidőben" :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Halihó!

Snápi!
azt hiszem a Párodat láttuk ma a sétálón Norinával, ha jól emlékszem,narancssárga pólóban volt,Norina pedig aludt.. :) szegényt úgy megnéztem :oops: mert amikor ránéztem,akkor esett le,hogy már láttam a képeken.
Ő volt az? vagy benéztem ? :?
Téged nem láttalak :(

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

SZIASZTOK!!!

MESI ÉS LARA BABA!!!
TELITALÁLAT!!!
IGEN A PÁROM TOLTA A BABAKOCSIT ÉS BENNE NORCSIT!!!ÉN MEG OTTHON SÜTÖTTEM A FINCSI PIZZÁT MEG TAKARÍTOTTAM STB...
DE MOST MÁR HOLNAP LEMEGYEK VELE ÉN IS MERT Ő IS MESÉLTE HOGY A KISMAMATORNÁS CSAJOKKAL IS TALIZOTT MEG EGY CSOMÓ ISMINKKEL ÉS MÉG VELETEK IS TUDTAM VOLNA TALIZNI HA BELEKAKKANTOK EGY KICSIT A HÁZIMUNKÁBA ÉS LEMEGYEK VELÜK!!!DE HOLNAP EZ IGY IS LESZ!!!
JÖTTÖK???ÉN PASSZOLOM HOGY MIKOR MEGYÜNK MÉG MERT NORINA FÜGGŐ!!!
ÜGYES VOLTÁL MESI!!!AMUGY TEGNAP AMIKOR AZ APCUKK ANDIÉKKAL TALIZTAM AKKOR ÉN IS NOÉMIT VETTEM ELŐSZÖR ÉSZRE A BABAKOCSIBA MAJD AZ ANDIT ÉS UTÁNA ALIZKÁT!!!
NA MEGYEK MERT ELFÁRADTAM A MAI TAKARÍTÁSBA!!!
SZIASZTOK!!!
JÓ ÉJSZAKÁT!!!
ÁGI ÉS NORINA BABA

Kép
Kép
snápi

Halihó!

Ági!
Nem tudom,hogy megyünk-e,s ha megyünk mikor,mert ma jön apukám és festeni fognak a párommal... bár séta az kell... na majd meglátjuk,mert nekünk is Lara függő :)

ha megyünk,akkor is csak délután...

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!!

Először is köszönjük a rengeteg jó kívánságot!!

Gyorsan jöttem egy kis élménybeszámolóra, mert nem sok időm van mostanában!

A szülésről röviden: Azt mondhatom, hogy könnyű és gyors szülésben volt részem. Júl. 18.-án reggel fél négykor elfolyt a magzatvíz, kb. fél hatra bent voltunk a kórházban és 8.23-kor már ki is bújt Ákos baba. A szülésznőm Godóné Gizi volt, akinek ezúton is örök hála és köszönet a fantasztikus élményért. Vidámságával, végtelen kedvességével, átsegített a legnehezebb pillanatokon és pontosan olyan körülményeket teremtett, amire vágytam.

Ákos nagyon cuki baba, már a szülőszobán tudta, hogy mi a dolga és vadul szopizni kezdett, amit azóta is bőszen gyakorol. Tejcsi van elég!!!!! Matyika nagyon szereti, sokszor hozzábújik, simogatja, segít pelenkázni, odabújik hozzánk ha szopizik Ákos. Velem már nehezebben jött egyenesbe, nagyon megviselte az elmúlt időszak, de most már ez is rendeződni látszik.

Ma először egész délelőtt egyedül voltam a fiacskáimmal, és képzeljétek, hogy még sétálni is ki tudtunk menni hármasban! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egész ügyesek voltunk.

Márti: Szeretnélek megint megkérni, hogy tegyél fel nekem képeket! Ha nem gond, akkor küldöm neked őket.

Üdv Mindenkinek :!: :!: Móni

Kép

Kép
morca

Szia Morca!

Nagyon örűlök, hogy ismét itt vagy Velünk :wink: Nagyon ügyik voltatok, hogy már sétálni is tudtatok :wink: Azért ha lesz egy picivel több időd, akkor én kicsit részletesebben is kíváncsi lennék Ákos születésére, persze, ha Te is szívesen mesélnél. A képeket pedig persze, hogy felrakom, feltéve, ha elküldöd :wink:
Millió pusszancs Nektek, gyere majd nem sokára :wink:
bluebox

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?