Új privát üzeneted érkezett!

Próbálkozok feltölteni képet magamról és a gyerekszobáról, ha sikerül. Ilyet még nem csináltam...

Vagy nem is fogok??? hmm.

Hogyan kell képeket feltölteni?? Nekem mindig azt írja ki, ha betöltök 1 képet, hogy hiba történt...(JPG formátumot használtam..)

:(

petra79

Imádok képeket nézegetni, tegyetek csak szépen fel sokat-sokat!! :D :D

És gyerekszobait is, mert szeretnék ötleteket lopni!! :D Bár a mi szobánk már régóta készen van, várjuk a lakóját..Ha majd 1x sikerül a képfeltöltés, megmutatom én is...

petra79

Egyszerü :lol:

feltöltöd a képet 1 ingyenes tárhelyre,mondjuk ide:http://www.kepfeltoltes.hu/

Ha kész kimásolod belőle a direkt linket :arrow:
aztán azt itt az oldalon beilleszted

[img]IDE%20RAKD%20BE%20A%20KIMÁSOLT%20DIREKT%20LINKET![/img] közé

:lol:
és megjeleníti a képet :lol: remélem sikerült érthetően leírnom :roll:
én legalábbis így szoktam csinálni...........

[/url]

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Ancsa, remélem sikerül azért ezt a készüléket használnod, gondolom nem volt olcsó! Lehet hogy a hátát mutatja, befele van az arca-keze-mellkasa, azért nemigen hallod, nem?
Nagyobb lurkóknak milyen progitok van ilyenkor nyári szünetben?

Petra!
Úgyis lehet képet, hogy előtte lekicsinyíted (Képre jobb klik-társítás-M.Off. Picture Manager-átméretezés-ott megadom %-ban-mentés másként) és ezt a lekicsinyített fájlt választom ki az ablak alatti melléklet feltöltésébe. V.hogy mindenképp le kell butítani itt a babanet elég kicsit enged feltölteni.
Én is nézegetek képeket szívesen, úgyhogy várom Én is.

lola77

Most találtam a neten,gondoltam titeket is érdekel hogy hétről hétre hogyan alakul a baba súlya a pocakban :lol:
itt találjátok :arrow: http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magzati_meretek/

Lola
Nem volt drága,egy dopplerhez képest,mert akciósan vettem 7000 ft-ért :lol: most nem tudom mennyi :arrow:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok,

Évi,
Nagyon-nagyon tuti a fiúk új szobája!!!
Tetszik.
Nekünk most szeptemberben csak összeköltöznek és majd akkor újjítunk, ha Roli megy a suliba és akkor kap majd ilyen galériás alá íróasztalos variációt.
Végre lesz dolgozónk és nem az étkezőt használja a férjem. Mert ugye a Réka őszi rosszullétei óta átköltözött a dolgozóba a kiságyával és ha itt alszik akkor bejárás nincs.
Ha ősztől meg együtt leszenek ovisak és ottalvósak akkor egyformán kell aludniuk a lurkóknak.
Nekünk akkor nem jött csak be a közös szoba ha Réka aludt és Rolit meg nem engedtem be játékaiért, nehogy felébressze Rékát. Ekkor szokott rá a nappalis kanapés Minimaxozásra. :roll:

Erika,
Igen szerintem is te az alkalmat keresed mikor süthetsz ilyen gyönyörű tortákat!!! :lol:
Tuti nálad rendelek majd szeptemberben. Majd egyeztetünk az allergia miatt. (spec.tejpor a tejhez ha kell és margarin vaj helyett és van habbbá verhető növényi "tejszínem".
Ha aktuális majd hívlak.

Moncsi,
Örülökl hogy jól telt a nyaralás és hogy jó időtök volt.
Aranyosal a lurkók! Szavaztam rájuk!

Ancsa,
Jó dolog lehet ez a hallgató. Bárcsak nekem is lett volna!!!
Talán előbb észreveszem a rossz szívhangot és nem kapott volna pillanatnyi oxigénhiányt még a méhemben!
Pesze ezen kár aggódni. Nem véletlenül alakult így az élet!!! Lehet nem hallom azzal sem rendesen...
Tudod (nem tudom mennyire olvastál vissza) Rékámnál már az első NST-n rossz volt a szívhang mert mikor kivették másnap teljesen össze volt tekeredve a zsinór és már alig kapott oxigént meg valsz. táplálékot is mert 37. héten 2400 g született. Az apgar jó lett 8/10 így senki nem aggódott. Aztán 10 hónapos kora óta hordom mindenfelé mert nem kezdett mászni. Most tanulta meg a járást. Mindennel el van maradva, de szerencsére szellemileg ép. A lemaradást behozza, mint a normál koraszülöttek. Szeptembereben már oviba megy amikor 3 lesz!

Konyhaátalakítás: volt szomszédaink még a panelben megcsinálták, nem kis meló, de nagyon tuti lett. Nekik is a konyha lett a szoba és egy nagyobb szoba meg a konyha étekző.

A penicilin próbára emlékszem. Rolival amikor a 41. héten beindult a szülés de ugye a farosság miatt készültünk a lehetséges császárra a fájásoktól meg sem éreztem a csípést, ahogy a katéteret sem. Aztán mikor Rékával nem voltak fájásaim és penicilin próbáztak meg katétereztek mindkettő nagyon fájt. Tehát minden relatív!!!! :lol:

Magunkról:
Rolinak még van ovi...
Nekünk is még úszás és torna...
Voltunk egyik hétvégén Balcsin a másikon meg Tatán a Fényesen.
Voltunk ketteseben motorozni is!
Aug. 03-tól lesz a nagy nyaralás Egyiptomban családilag anyuékkal, férjével meg annak a gyerekeivel (barátnőstül jönnek). Tavaly Hugrhadán voltunk idén Sharm el Sheik-re megyünk. Roli nagyon várja!!! Meg mindenki! Jó lesz együtt!!! Befizettek minket az idén is. Pedig necces volt, attól függött hogyan veszik át a búzájukat: takarmány vagy étkezési? Ennek pont egy üdülés a különbsége... igaz még tart az aratás de már nincs sok. Volt hogy Andársom is besegített... :lol:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Balatonon fürcsi után

Kép

Homokozás

Kép

Ugrálóvár

Kép

Kép

:lol: :lol: :lol:

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike

:oops: sajnálom :oops: :oops: :oops:

Én is hasomlóan jártam anno a lányommal :oops:
ő is oxigénhiányos állapotba volt bennt a pocakomban :oops: majdnem későn vették észre

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Cirmike!

Igen, tudom az "egybeszoba" átkait, de a nappalinkba abszolute nem fért volna a kiságy és ugye Nekem Soma délig oviban lesz, tehát csak a du-i alváskor lesz esetleg gond, de úgy gondolom, újszülöttként úgyse suttogunk a baba mellett, kihozhatja közben a játékait majd a nappaliba, később pedig előre kihozatom Vele, aztán kész, hogy fel ne kelljen az öcsi... aztán ember tervez, Isten végez-ugye! :lol: Ja és Soma már nem alszik délben, csak elég ritkán...

De jó, hogy mentek megint Egyiptomba, emlékszem tavaly az útlevélparátokra! :D és az külön tök jó, hogy Anyukádék be is fizettek Titeket! Nem is tudtam, hogy mezőgazdasággal (is) foglalkoznak.... és szerencse hogy így sikerült akkor a búzájuk... jó nagy területük lehet, gondolom.
Réka tök sokat változott, nagyon csini és Rolinak nagyon tetszik a frizkója, a legjobb kép, ahol együtt homokoznak, az tök édes!

Mi most hétvégén készülünk a Fényesre, vagy Komáromba!

lola77

Sziasztok,

sajna csak most találtam erre a jó kis oldalra, pedig a 39. hétben vagyunk :D 27-re vagyok kiírva, Pődör doktornál és Beniczné Veránál fogunk szülni. Nagyon nagyon nagyon félek, ezért is olvasgattam el az idáig beírt tapasztalatokat. Volt ami megnyugtatott kicsit, és volt ami... :roll:
szilvia1981

Szia Szilvi!

Ne bánd, én sem olyan rég regisztráltam magam, bár nekem még van max. 6 hetem hátra. Soha nem késő..
Attól függetlenül, mert nem leszel nem sokára kismama, nem fog kitiltani senki sem innen.. :) sőt , majd te fogsz tanácsokat adni nekünk!! :D És aztán biztos lesz következő alkalom, amikor te is kismamaként csatlakozol a hozzászólásokhoz...

Szóval, minden napos vagy?? És vannak előjelek??
Mit érzel a szüléssel, babavárással kapcsolatban?? Egyébként első baba lesz?

petra79

Szilvia :lol: Gratulálok :lol:
Akkor te már a célegyenesben vagy! :lol:

Minden jót kívánok neked :lol: És problémamentes,gyors szülést :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Olyan jó, aki még nyaralhat.. :D Na jó én sem panaszkodom...Mert a babázást nem lehet összehasonlítani egy nyaralással. Csak mi mindig olyan örökmozgók voltunk, és nagyon szerettünk utazgatni. Most meg már nagyon nem merünk messzebbre elmenni. Külföldről nem is beszélve..Na és persze az előírt ágynyugalomról.. Ami úgyszintén nehezen megy...

Szerintem talán nem is a gyerekszoba a lényeg, hanem kapja meg a gyerek a szeretetet, biztonságot, és a testi és lelki fejlődéséhez szükséges dolgokat...Az pedig biztos mindnyájatoknál megvan vagy meglesz...A többi csak mellékes dolog. Természetesen mindegyikünk mindig többre vágyik, többet szeretne, de ilyenek vagyunk mi emberek.. :D Minél nagyobb a kínálat , annál inkább elveszünk a részletekben.. :) Én sem vagyok kivétel, csak amikor valaki sanyarú sorsú családot , gyereket látok a TV-ben, vagy az életben, akkor fordulok magamba, hogy mi a fenét panaszkodom, mikor más gyerek például egy tál meleg ételről álmodik. :(

petra79

Sziasztok!

Cirmike
nagyon aranyosak a képeken a gyerekek!
Nekem is a homokozós kép tetszik a legjobban!
Az utolsón Rolinak hogy "világít" a szöszi haja :wink:
Jó nyaralást nektek is!!!!!!!!!!

Szilvi
üdv köztünk!
Mi lesz a picurka neve?Hol laktok?Első gyermek?
Könnyű és gyors szülést kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!

Petra
mi lesz a Picurka neve?Kinél fogsz szülni?

Aki nyaralni indul szép időt,jó kikapcsolódást!!!!!!!!
Kismamáknak kitartást!!!!!!!!!!!!!

Puszi:Erika
legközelebb július 28-án leszünk itthon :P

cseriviola

Erika,
valószínűleg Barnabásnak fogjuk hívni kisfiúnkat. (Szabó Barnabás) :D Hosszas tanakodás után döntöttünk így, de persze van még 5 hét addig...Eddig a Zsombor és a Márk volt, ami nagyon tetszett, de kicsit beleuntunk... A Zsombornak nem tetszik a Zsombi -féle becenév, a Márkot meg nem lehet becézni, az egy nagyon határozott, karakán név, ami nagyobbnál vagy felnőttnek nagyon jó, de picinek még is csak valahogy szeretném becézni.

A Pazár dr.-nál fogok szülni. Bár most ment el 3 hét szabira, aug. 11-én jön vissza. Remélem addig azért nem készülődik ki a babóca. Akkor töltöm a 38. hetemet..

Már tudom, kérted a képeket rólunk, de még sajnos nem sikerült feltennem őket. Pedig megmutatnám szívesen a babaszobát is. Valami miatt nem enged a rendszer feltölteni képeket. Se kicsinyítve, se ahogy írtátok egy képfeltöltős oldalról sem..Lehet, hogy még esetleg valami más formátummal megpróbálkozom...

Kellemes hétvégét mindenkinek!! :)

petra79

Szilvia,

Nekem is a Pődör - Banitzné páros volt !!!

Csak jót tudok róluk mondani.
Ők összeszokottak.
Első szülésnél még nem volt szülésznőm, csak doki.
Császárnál is jó volt, hogy volt a Vera. Mikor a dokim mondta, hogy akkor most műtét, felhívtam a Verát, aki már jött be a kórházba mert a Pődör szólt neki...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Köszönöm az üdvözléseket és jókívánságokat!
Igen, az első babát várjuk. Kisfiú, és Áron lesz a neve. Bár nagyon kislányt szerettünk volna, Ő már korán megmutatta, hogy Ő bizony kisfiú:-)
még 7 nap van hátra elvileg, de akármikor jöhet végre. Remélem, mert a szülésznő, Vera mondta, hogy ha 27-ig nem bújik elő, be kell feküdni... mintha nem félnék így is eléggé :roll:
És különben is, már nagyon szeretném látni és megfogni Áront:-)
Petra, nem sokkal vagy lemaradva, de természetesen leírom majd mi történt a szülésen, mert nekem is nagyon jó volt elolvasni itt mások tapasztalatát. Bár az biztos, hogy nincs két egyforma szülés.
További szép hétvégét kívánok mindenkinek:-)
Szilvia
szilvia1981

Sziasztok!

Már rég nem jelentkeztem. Kissé el voltam fáradva. Már mindennel kész vagyunk a picur érkezésére, már csak a kiságyba kell a belevalókat kimosnom-vasalnom.
Észrevettem, hogy átestem a ló másik oldalára. Mióta nagy takarítást csináltam, rosszul vagyok, ha valaki koszol, vagy ilyesmi. Ma volt itt az egész bagás köszönteni az 1 éves kicsikémet (hip-hip-hurrá bébikém!), és ahogy elment a család, porszívóztam, felmostam (igaz, délelőtt is), mert mindenhol morzsát láttam, meg kifolyt üditőt, csokit. Kész.... ez a fészekrakási ösztön??? A derekam közben leszakad :(

Voltam uh-n pénteken. Elvileg 34 hetes vagyok, a feje Bencének 36 hetesnek felel meg, combja 33 hétnek. Király.... ) Nem baj, olyan lesz, mint Dórikám. Rövidlábú, de formás bébi...

Molnár fődoki volt, aki minősithetetlen volt. Első 5 perc arról szólt, hogy megalázott, lefikázott, hogy mennyire felelőtlen vagyok, hogy 1 éves császár után már nemsoká szülök, teherbe estem. Meg sem bírtam mukkani. Volt képe azt állítani, hogy ők elmondták, hogy nem szabad teherbe esni!! Senki nem mondta el, de én is tisztában vagyok a dolgokkal. Így alakult! Nekem kell a 3 gyermeket felnevelni, meg apának!! Egyfolytában a kockázatról beszélt, hogy hegszétválás stb., közben azt mondja, nem kell hetente mennem hegnézésre, mint ahogy a dokim mondta. "Felesleges".. Értitek ezt??? Úgy éreztem bent magam, mint aki a 20.-ik gyerekét váró cigányasszony vagyok.... És mindezt a lányom előtt mondta. Tök megalázó volt!! Undorító! Egy hónappal a szülés előtt szerintem már nem erre kéne koncentrálni, hogy felelőtlen módon, "d....tunk, mint a nyulak". Már ezt a szöveget vártam tőle...

Úgyhogy már a végén kérdezni sem mertem, hogy tényeg fiú e, jó lenne, ha egy dokin kívűl legább még egy mondta volna....

Amúgy minden ok. Néha (sokszor) keményedik a pocakom, elég nehéz pihenni (képtelenség) két gyerek mellett. Max. egy hónap és megszületik a gyönyörűszép kisfiam... Ismét hip-hip hurrá!!!

Na sziasztok, Emese mamánál alszik, törpém már alszik, úgyhogy gondoltam, egy év után veszek egy könyvet a kezembe :)

Jó éjt

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvia Sajnálom, hogy Te is így jártál! Én is a Molnárnál voltam UH-n, csak kedden és 2 hete a 18 hetes genetikain. Nekem 1 percig tartott a vizsg és 2 percen belül aláírással mindennel együtt kint találtam magam. Én ezen az UH-n mertem megkérdezni, hogy lány vagy fiú várható. Erre Ő: nem mindegy!? Így is úgy is hazavisszik, vagy megtartják! Már nem emlékszem pontosan a szóra!
Tudtam, hogy ilyen a modora, így nem is vártam mást. De ha ez az első terhességem idején lett volna, mikor még azt sem tudtam ki Ő, akkor biztos sírva távozom.
De azért, hogy 34 hetesen "nem látja" a nemét, illetve inkább azt mondanám, hogy nem AKARJA látni! Na meg, hogy ítélkezik más felett. Felnőtt ember vagy, tudod, hogy mi mivel jár! Ez felháborító. Egyre több embertől hallok rá panaszt az elmúlt hetekben, hogy mit "művelt" UH-n.
Én elhiszem, hogy nyár idején kevesebben vannak, de erről nem mi tehetünk. Osszák be másképp!!
De örülök, hogy azért minden OK!
Boldog szülinapot kívánok a babódnak!
Többiek! Remélem veletek is minden OK!? Nagyon ritkán van eszmecsere a fórumban!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Húúú Szilvi, Emese is hallotta? Az tényleg gáz! Az ember tök megalázkodik abba a szar kórházba, én is ettől félek leginkább (csecsemősök-dokik-nővérek), mert ilyenkor az ember nem akar tiszteletlen lenni, meg visszaszólni, pedig tényleg megérdemelnék!
Én még nem is láttam ezt a Molnárt, de mostmár ezek után eléggé előítéletekkel vagyok iránta, remélem nemsok kapcsolatom lesz Vele a kórházi tartózkodásom alatt.
Varjut is kinevezték főorvosnak-most hallottam egy kórh. dolgozótól! Ennek örülök, biztos több mindenben dönthet így!
Boldog szülinapot Dórinak, éljen sokáig egészségben-szeretetben!

Gabi, a Te kisfiadnak is látom most lesz hamarosan, Isten éltesse Őt is! Felfog v.mennyit a pocakodból, szoktad Neki mutatni a kistesót?
Ti mentek v.hova 4 D-re?

Lányok!
Ti kaptatok v.milyen kiváltható várandós kupont? Anno volt ilyen... nem a kórházi kisbőröndre gondolok, hanem amit még pocakosan lehetett kiváltani Móciban, bababoltokban.... már nincs ilyen? Elfelejtettem a védőnőnél rákérdezni.

Petra!
Én meg v.hogy pont NEM szeretem, ha becézgetni lehet a babák nevét, ettől függetlenül persze más becenév úgyis ráragad! A Márkot pl. Kicsi Márk!
Nekünk most Noé lesz és kicsiNoé lesz a beceneve, aztán majd rá is ragad v.mi úgyis.... :)
Mondjuk nektek a Szabóhoz mindhárom illik, amit fent írtál!

Nekem mostanában elég erőteljes paráim vannak, hogy akár 2 hét múlva kibújhat Noé! Már nem olyan aktív, ritkán rugdos, de akkor hirtelen-váratlanul akkorákat, hogy majd leszakad a gyomromnál a bordám, vagy kilukad a szeméremcsontom! Sz.tem már nemigen van helye, a hasam meg már nem "tud" nőni, félek hogy ezért jön előbb...

Szilvia1981!
Szurkolok, hogy 27-ig kibújjon Áron (tetszik a neve nagyon) és ne kelljen befeküdnöd, addig még sok idő van :wink: Jöhet hidegfront, melegfront...

Na megyek, felkelt Soma is....

lola77

Sziasztok!

Szilvi, Gabi: Az eszem megáll, hogy ilyen bunkó orvosok dolgozhanak ebben a kórházban! :twisted: Nem lehetne ilyenkor mondjuk a betegjogi képviselőnek ezt jelezni???? Talán feltűnne valakinek a dolog... Hogy meri venni a bátorságot, hogy így beszéljen valaki egy várandós anyukával.....

Várandóskák! :D Olyan klassz neveket választottatok!!! Ilyenkor azért irígykedem ám! :lol: :lol: :lol: Kitartást minden babavárónak!!!
Nálunk is hamarosan itt az első szülinap. Hihetetlen hamar elrepült 1 év.... Tavaly ilyenkor még cígöltem a nagy pocakomat jobbra-ballra, most pedig itt egy totyogó, nagyszájú, édes kisnőci....

Lola: a kupon a várandós kismamakönyben volt benne, és azt kellett a Móciban beváltani.

V.erika
v.erika

Szomorúan olvasom, hogy más is így jár, mint én az egészségügyi szolgáltatás igénybevétele közepette... Nem tudom, miért van ez így...Semmi humanitás nem szorul már az emberekbe??ÉN soha nem merném megtenni azt , amit ők, nem merném azt a hangnemet megengedni magamnak.. Én mindig azt vallom, és annak megfelelően cselekszem,hogy úgy próbálom ápolni a beteget és azt a minőségi ellátást biztosítani, amit én is elvárhatok, ha egykoron szükségem lenne rá... De ne is várjunk már senkitől semmit??? Csak fizetség ellenében??? Hmmm. Fura egy világ..

Annak idején, mikor legelőször megjelentem a védőnőnél, adott mindenféle olvasni valót a babavárással kapcsolatban, amit szerintem minden kismama kap, és abban van kupon, de ezek inkább csak termékmintákra korlátozódnak...

Képzeljétek-nem tudom mit jelent- reggel, mikor elmentem WC és megtöröltem magamat, halvány sárga benne barnás-véres foszlányos folyásom volt. Csak nem ez a nyákcsap??? Vagy mi lehet ez?? Most figyelem magam, mert ilyen még nem volt. Azt mondták, ha vérzek, rögtön menjek orvoshoz. De ez nem masszív friss vér volt.. Kicsit félek...Szerintetek mi ez? Normális?? Más bajom nincsen, semmi fájdalom, stb, a baba is mocorog úgy , mint eddig..

Sziasztok!

petra79

Petra Nekem így nézett ki a nyákdugó! De ez a Dani születése előtt 6 nappal távozott. Még csak a 34. héten jársz hát nem tudom! Mivel ha ez a nyákdugó lehetett, akkor onnan 1 hét, max 10 nap lehet hátra. De az is lehet, hogy szépen lassan nyílik csak a méhszáj! És eltart még egy pár hétig mire a babó kibújik. Jól tenné, ha még maradna úgy egy 3 hetet odabenn!
Mikor mész legközelebb orvoshoz?! Kíváncsi vagyok mit mond.

Lola Köszönjük szépen! Továbbítom a drágámnak! Mondhatni, hogy semmit nem fog fel belőle. Beszélni még nem tudok vele erről. Nem tudom, hogy decemberig lesz-e rá alkalmam. Érdekes egy helyzet lesz, hogy egyszer csak hazaállítunk egy kisbabával és az a bébi nem csak átmenetileg lesz, hanem végleg marad. Ha addigra "értelmesebb" lesz, akkor talán akkor tudok vele erről tárgyalni.
4D-re olyan 24-30 hét között terveztem valamikor. És nem igazán tudom hova menjek. 2 tippem van. Az egyik Tatán, nem tom pontosan hol, a másik meg Lollok. A sóginőm volt nála és úgy tűnt, hogy alapos. Bár csak a felvételt és a képet láttam, de jobbnak tűnt mint a mienk. Mi Danival a kórházba voltunk és akkor is olyan sietős volt az UH. Telefonon 20 percet mondtak vizsg időnek, ehelyett 15 percnyi anyag volt a DVD-n és a kép sem volt valami tökéletes, mert szinte oldalról fényképezte le, nem szemből.
És azért ha már fizet érte az ember, akkor szakítsanak időt rá és úgy legyen ahogy az ember elképzeli.
Már csak 2-őt kell aludni és megyünk nyaralni. Már nagyon várom, mert tavaly ugye elmaradt az az igazi nyaralás. Most meg ez lesz az első hármasban, illetve már velünk lesz a negyedik is csak pocakban!
Mindenkinek szép napot!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Hallottam én is, hogy a nyákdugó akár pár nappal is távozhat a szülés előtt, és az nem feltétlen azt jelenti, hogy máris szülni fogok, de izgulok emiatt, hogy most mi van...Orvosnál pont most voltam 34 hetesen, és semmi nem volt...(legközelebb csak aug. 12-én mennék) Vagyis továbbra is 2100-as a méhszájam, rosszabb nem lett a kórházban fekvésem óta... Ráadásul a dokim most szombattól van szabadságon 3 hétig...
Majd próbálok minél többet pihenni. Végül is nem is lenne más dolgom... Már a babaszoba is csillog-villog, kitakarítottam, kimostam mindent, lefertőtlenítettem a bútorokat, összecsomagoltam, minden a helyén van, úgyhogy meglátjuk mi lesz..

Jó nyaralást kívánok Gabi neked is és mindenkinek, aki mostanában készülődik valahova!! :)

petra79

Petra Hát akkor szorítok, hogy minden rendben legyen! És mivel már minden kész, tényleg csak pihenned kell!
Köszi! Reméljük jól sikerül!
Hétfőig még vagyok! Igyekszem azért sokszor benézni ma is meg holnap is!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Petra!

Nekem egyszerre ment a nyákdugó, a magzatvízzel együtt a 37+4 napon.... olyan véres-taknyos izé, elég nagy darab, de tényleg még lehet akár 2 heted is, ha darabokban jön le...bár nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy ez az lehet, ahogy leírtad!
Ha friss a vér, akkor nagyobb a baj, mert az lepényleválásra utalhat, persze nem akarlak ijesztgetni. Tényleg pihizz, de ha 1-2 napig még mindig vérezgetsz, sz.tem jobb ha bemész, hogy megnézzenek, mint hogy baj legyen... inkább 1 hét kórházban fekvés, nem?
Átadott v.kinek addig a doki, vagy akkor az ügyeletesnél szülsz? A szülésznő is most van szabin, vagy legalább ő ott tudna lenni...?
Szurkolunk mindenesetre....

lola77

Sziasztok
Remélem mindenki jól van és jól telt a hétvégétek :lol:
Most nincs időm visszaolvasni,mert indulok is a terheléses vércukor vizsgálatra :( meg aztán ma délelött áramszünet lessz nálunk,ugyhogy majd délután jövök valamikor :roll:
szép napot mindenkinek :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az együttérzést a doki miatt. Ma voltam először nst-n. Minden ok volt. Gyerekeket átvittem addig mamához, hátha csúszás van. Hát volt is...

Dokinőm aranyos volt, odajött, megnézte az eredményemet. Tényleg le a kalappal a kedvessége előtt. Elmeséltem még neki aznap a Molnárt és jövő hétre úgy kért nekem időpontot uh-ra, hogy tuti ne ő legyen. Azt mondja, ne idegeskedjek, árt nekem, de higgyem el, ő is fel volt háborodva.

Velem tavaly is elég bunkó volt, ordítozott velem, mikor megkértem, ne pénteken kelljen befeküdnöm, mert hétvégén úgy sem történik semmi, hanem inkább hétfőn. Két órán keresztül bőgtem miatta. Férjem azt mondta, bejön és leüti. Hát mondtam, szívesen, örülnék neki, de sajnos azzal nem leszünk kisegítve és akkor hogy szüljek én itt?? Gyerekek miatt meg nem tudok távolabbi kórházba menni...

Amúgy ok minden. Kiságyba cuccokat is kimostam, vasaltam, de még nem tettem be az ágyba. Kifőztem cumikat, üvegeket. Hiába 6 hét van hátra, nekem max. 3-4. A császár miatt, ahogy megmondta dokinő.

Nyákdugó: nekem ugyebár egyszer sem távozott, de én is kapásból arra gondoltam, mikor írtad-írtátok. Én azt is olvastam róla, hogy hetekkel a szülés előtt is távozhat.
Azóta semmi fejlemény ezügyben??

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Na mi is túl vagyunk a nyaraláson.Sajna elég rossz időt fogtunk ki,de hát azért nem unatkoztunk. Balatonfüreden voltunk előző héten. Egy nap tudtunk csak igazán fürcsizni,sikerült is leégnem,a többi nap mászkáltunk,nézelődtünk,kirándultunk. Timinek nagyon sok volt az élmény,szegény azt sem tudta eldönteni hogy mikor mit szeretne,mindent szeretett volna egyszere. Hazajöttünk és mint a kisangyal beült a szobályába és játszott, még olyanokkal is amit már ezer éve nem vettt elő.
Most a héten itthon vagyok vele,jövőhéten anyósnál lesz a kertben,azután meg anyu meg majd apu vigyáz rá. Elég sok ez a 4 hét,de hál istennek meg tudtuk oldani.

A kismamáknak további kitartást.Tök furi hogy annyira hamar elment az idő, hogy sorba jelentettétek be a pocaklakókat és nemsokára mindenki megszül. REmélem mindenkinek problémamentes lesz és nem lesznek a dokik akkor már olyan taplók. Én barátnőm is a 18 hetesen úgy járt mint itt szinte mindenki. Fel is ment pestre 22-23 hetesen és csináltak neki egy nagyon átfogó geneteikai uh-t,és berakták a többi közé, hogy na tatabánya ismét remekelt.Sajna nem volt ismeretlen tény pesten.

Ja mindenkinek, nyílt egy bababizi- használt rucis dózsakert végén,ahol a weltgumis van az után.Nagyon szépek a gyerekruhák és elég jó áron van.Van babakocsi is ,kiskád meg ilyenek.Rendes a csajszi is nagyon. Érdemes benézni.Igaz lány ruhákat most nem tud bevenni bizibe mert az sok van neki,de a fiú ruhákat szívesen fogadja. Amúgy úgy van, hogy pénzt nem ad az eladott ruhákért hanem le lehet vásárolni.

Na most mentem, üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok

Végre van áram,de nekem rossz kedvem van,mert telefonáltam délután a laborba és közölték,hogy magas a cukrom :oops:
pontos eredményt nemondtak,csak annyit h magas :oops:

most megyek,mert csempézzük az új konyhát :roll: majd holnap tudok csak visszaolvasni,reagálni

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa!

Írdd meg, hogy mennyi lett a cukrod, kíváncsi vagyok! És persze nem irigyellek, Neked is kezdődik a diabetológiás procedúra............ nem hiszem el, van még olyan kismama ma Tb-n, akinek NEM kell mennie? :twisted: :?:

lola77

Lola
nem tudom a pontos eredményt,mert a telefonba nem mondták meg :? csak azt hogy magasabb a határértéknél :? ma meg a szerelőt vártam itthon így nem tudtam elmenni érte.
van valakinek tapasztalata magas cukorral kapcsolatosan?
egyáltalán hogyan kezelik itt tatabányán a ilyen kismamákat?
rendszeres vérvétel? vagy Uh is mint pesten?
nem tudom itt hogyan megy ez,de jó lenne tudni

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa!
Ja, azthittem ma mész érte, azért kérdeztem....
Nekünk 3-unknak (Edi78.Emesedora+Én) sajna van friss tapasztalatunk! 7,5-ig jó az én dokim szerint, nekem 7,9 lett, erre elküldött Ő is (Varju)+ védőnő is diabetológiára. Hetente kedd és szerda reggel lehet menni, mindkét nap más dokinő rendel, én 1-szer elmentem, kijelentette: terh. cukorbeteg vagyok! Annak ellenére, hogy 2 kg-ot híztam, előző gyerek nem volt 3 kg születéskor, nem magas a vérnyomásom, hanem alacsony.... ezekkel az egyebekkel nemigen foglalkozott. Na mindegy, adott tájékoztató füzeteket,mondta vegyek vércukormérőt, vagy kölcsönözzek, vezessek naplót, 160 gr-os napi szénhidrát diéta, semmi cukor! Adott beutalót 6 pontos vérvételre (reggeli előtt, után, ebéd előtt, után, vacsi előtt, után)
Hát többet nem mentem a környékükre sem! Vérc. mérője senkinek a családban, 9ezerért nem vettem, a védőnőtől kapott listát betartottam: napi 1 zsemle v. kifli, sok tejtermék, de tej max napi 2 dl, kétszerre elosztva, bármennyi felvágott Vollkornnal, vagy olyan puffasztott búzaszelettel, tojás, májkrém bármennyi. Ezek reggeli és vacsira, köztes étkezésre 10-12 dkg eper, vagy gyümi, kivéve banán, szőlő, ebédre max 8 dkg kifőtt durum tészta v. rizs, néha krumpli, de leginkább sok husi (natúr, sült, fűszeres, pörkölt bármilyen, csak ne rántott) meg saláták. A lényeg, hogy napi 5-ször-6szor kell enni. Na ezt bírtam olyan 1,5 hónapig akkor elmentem a hatpontosra, ahol minden eredményem jó lett, azóta persze nem figyelek így oda, de remélem nem lesz semmi gond a Picurral megszületés után!
Ha van időd olvasdd vissza miket írtunk itt egymásnak mi kábé 10 hete, de kérdezz is nyugodtan!

lola77

lola
Értem,hát nekem még vércukormérőt tudna kölcsönadni apukám,met náluk 2 van,ugyanis apu-anyu,cukorbeteg :cry:
de nem hangzik valami túl jol.........
és UH-án is többszőr néznek?
Ugytudom a lepény miatt ilyenkor gyakoribb az Uh is.....vagy itt Tatabányán már ezzel nem is foglalkoznak?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Ancsa: ultrahangon egyáltalán nem néznek emiatt többet. Pedig több magzatvizet és nagyobb súlyt is okozhat. Az ismerősöm, aki többször feküdt a cukor miatt bent, 10 volt a cukra és inzulinozták, egyszer sem nézték többet uh-n a kötelezőn kívűl (mint másnak).
Inzulin, diéta mellett is 3700 grammal született a gyerkőce.

Én is besokalltam tőlük, szerintük már mindenki cukorbeteg. Védőnőm mondta, jelenleg 25 kismamája van, abból 20 terhességi cukorbeteg. Nekem 7,8 lett az eredmény, az a határérték.

Azért szerintem Nálad azért necces, ha a szüleid is azok, azért jobb odafigyelned rá. Tényleg ne legyen gond. Nálunk hál istennek senkinek nincs a családban.

Sziasztok, Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Kitartást a jó idhöz! :? De jó nektek kismamik, legalább nem szenvedtek a melegben :)

Petra!
Nekem sem volt nyákdugóm, de tuti az volt amit leírtál! De nem jelentkezel, ez egy kicsit gyanús :)

Már előre parázok a következő gyerkőcnél a cukros vizsgálattól, amiket itt leírtatok, nagyon gáz! A bunkó dokikról ne is beszéljünk. Velem anno a Hetényi volt egy b... tapló, bőgtem is utána eleget.
Aztán irány BPest, mint oly sokan mások. Érdekes hogy mindenki ott köt ki a végén :cry: Ez senkinek sem tűnik fel?!

Cirmike,
ma láttalak titeket a Fő téren! Nagyon megnőtt a Réka, és láttam ahogyan sétálgatott! Bocsi, hogy a múltkor a Mekinél nem maradtam ott beszélgetni, de a Mátét kellett féken tartani! :) Ha rajta múlik megeszi az össszes krummpliit!

Erika,
csak nem nyaraltok? Nem is mondtad.. Mondjuk ugysem olvasod :)

Móni,
nagyon nagyok a lányok! Az a hotel engem is érdekel!

A héten én vagyok itthon a Matyekkal, hát néha táncol az idegeimen :) :) :) Az előző héten Apával volt, mint a kisangyal.. :)
Azóta akkora a szerelem közöttük, hogy csak na!! :) :)
Nagyon édesek!

na sziasztok mindenkinek!
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Szilvia
Ez érdekes,mert Pesten és sok helyen máshol is /kismamáktól tudom/ hetente Uh-nak,ugyanis a cukortól elmeszesedhet a méhlepény és idő elött elöregedhet,ami veszélyezteti a magzatot :oops:
Szomorúan olvasom,h itt Tatabányán ezzel nem foglalkoznak :wink: ez érdekes nagyon :wink:
Pedig mi is ugyanolyan kismamák vagyunk mint mások, nekünk is járna a megfelelő ellátás a baba érdekében, az esetleges veszélyek elkerülése végett,mint akár más városokban
:twisted: Bárcsak lenne személyautónk, 1000% hogy elmászkálnék inkább Pestre,vállalva a többletkiadásokat,mint hogy ilyen szinten aluli ellátásban részesüljek,de sajnos ezt nem tehetem meg,pedig szívem szerint szülni is inkább Pestre mennék.
Autó nélkül pedig elég gázos lenne felmászkálnom,mert az alacsony vérnyomásom miatt uton-utfélen rosszul vagyok,így nem mászkálhatok Pesten egyedül.
Bocsi ha valakit megsértettem ezzel a véleményemmel,nem szándékos volt,de én személy szerint és több okból is pocséknak tartom a Tatabányán az egészségügyi ellátást :shock:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa: miért nem mész el a Lollokhoz uh-ra???Akkor nem kell Bpestre mászkálni. Én speckó azt csináltam, hogy egyszer sem mentem el a kórházba uh-ra, hanem amikor volt valami kérdéses probléma (pl. az orvosom rosszul látta a baba méretét), vagy genetikai uh volt soron elmentem a Lollokhoz, Ő profin megvizsgált, és nem paráztatott. Nála kb. fél óra egy uh vizsg. Mondjuk nem olcsó (10.000, vagy 12. 000 ft), de megéri....
Ez a cukor-vizsgálat mizéria pedig elgondolkodtató.... lehet, hogy kevés a diabetológia betegforgalma és generálni kell "betegeket"????? Nem csodálkoznék....... :x
v.erika

Ancsa! A magas cukor a lepény nem tökéletes működése miatt van, ami miatt ugye a baba folyamatosan (?) magas cukorszinten van a pociban, ezért szülés után nagyon leeshet neki. Azt nekem pl. se Varjú, se a védőnő mondta, hogy elmeszesedhet a méhlepény (ezt nem is tudtam), hanem hogy méhen belüli magzatelhalás is lehetséges, illetve születés után a babának szívizomgyengeség v. elégtelenség.... ezért kell odafigyelni, bár nem ijesztgetni akar.
Én mentem a Lollokhoz Uh-ra (4D-12 ezer) utána és ő is csak a több magzatvizet mondta a magas cukor miatt, a méhlepényt is megnézte persze, de minden ok volt vele....

V.Erika!
Állítólag a közelmúltban volt egy kismama akinek szülés után majdnem bekómált a baba a leesett vércukor miatt, ezért ez a nagy felhajtás. Amikor én egyszer mentem a diabet-re, én voltam az utolsó kismama, utánam jöttek az "egyéb" cukrosok, hát jó sokan voltak, de persze ez még nem jelenti azt, hogy statisztikailag elég! :evil:

Zsanka!
Máté kisördög? Tényleg, olyan jókisfiúnak láttam én mindig! Persze Anyával más, tudom én!Még mindig nem tudod mikor mentek Balcsizni? Bár ez az időjárás most nemigen kedvez a nyaralóknak!
Szerintem amúgy idén megússzuk azt a 2-3 hétig tartó 40 fokot, amit Én nem bánok, de azért jobb idő lehetne, mert Somával most elég nehéz programokat szervezni, egyik nap ilyen idő, másik nap olyan... a héten se Anyuval nemigen tudnak hova menni (3 napot van vele, 2-t Apával), se Apával.... :evil:

Ancsa!
Te lurkóidat mivel lehet egész nap lekötni ilyenkor?

lola77

Hát erre én is gondoltam,de ha hetente megyek el hozzá UH-ra , az már heti 13000 Ft,ugyanis nekem ennyit mondott :wink:
viszont jó lenne tényleg sürübben megnézni a babót,ha már sztk-án nem nézik :wink:
esetleg van még más doki is,aki csinál Uh-át és olcsobban dolgozik a lolloknál?mert ugye én heti 1 Uh számolnék..........

köszönöm a tippet előre is

lola
lekötni öket?sehogy
Bár én elég nehéz helyzetben vagyok ebből a szempontból,mivel veszélyeztetett terhesként szigoruan feküdnöm kell,így nem nagyon tudom őket elvinni sehova :( szegénykéimet nagyon sajnálom ebből a szempontból,így most nem lessz valami jó nyaruk miattam :(
de sajnos ezt most muszály kibírnunk a baba érdekében,nehogy megszülessen idő elött /ami elég valószínű/

Petra
Nagyon eltüntél! Mi van veled?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Ancsa: Pődör dokinak a bánhidai lakótelepi rendelőjében is van uh, ott egy vizsgálat (nem 4d, csak uh) 6.000. Bár én őt (nagyon) nem szeretem, de járnak hozzá sokan. De nincs olyan jó a gépe és ő sem olyan jó uh-s.
Lollok is csak akkor csinálja 13000-ért, ha komplett 4d-s felvételt kérsz, dvd-vel, fotóval. A terhestanácsadás vizsgálattal, uh-val 8.000. Jó, ez sem kevés, de valamivel jobb. Én is filózom, hogy egyszer még elmegyek hozzá, majd meglátom. Szerintem ha mondjuk havonta elmész hozzá az sztk-s mellett, akkor azért jobban megfizethető.

Lola: tök jó az omega centerben a fáni játszóház. Mi tegnap voltunk először. Az is egy program. Jó, sokat nem tud bent lenni Soma, mert fél óra 400 Ft, de mire elsétálnak oda, meg vissza, esetleg hazafelé egy stop fagyi, eltelik az idő (persze nem esőben).
Azon filóztam, ha lesz ilyen idő jövő hónapban is, mit adsz Noéra? Voltam c&a-ban, nincsenek most harisnyák.
Bélelt nadrágom, kabátom, harisnyám nincs rá. Neked vannak ilyesmik?

Erika: szerintem így is sokan járnak a diabetológiára. Állítólag megszígorították a korlátot is és ebbe többen beleesnek, meg hát nagyon tart a kórház a bakik, műhiba perek miatt, én is hallottam, amit Lola mesélt. Úgyhogy... végül is azt mondom, vegyék komolyan, ésszerű határokon belül. De mikor odamegy az ember, a naplót meg sem nézik, hogy mit ettél, két perc alatt végzel, közben azt hazudsz, amit akarsz, akár a vérvételre úgy mész el, hogy előtte koplalsz vagy diétázol, addig szerintem elég humbuk a dolog.

Na megyek, Dórikám eléggé nyüglödik. Ma kapott agyhártyagyull. elleni oltást.

Sziasztok, Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Csak gyors leszek mert a csajok itt vannak, és a ZSoci mindig nyomkodni akarja a billentyűt!

Kismamáknak és babavároknak!
Én a Rókai dr.-t csak ajánlani tudom!
Ő komáromban az oszt vez. Nagyon aranyos. Az egész osztály nagyon kedves és mindenben segítenek az első perctől. 2x szültem ott, de 2. alkalommal megismertek! A dr. ur is mindennap külön bejött és beszélgettünk. Olyan családias a hangulat és most átalakitották és 2 szobánként van 1 tusoló.
Állitolag nagyon szép lett!
Ott minden gyogyszert adnak (Nekem sajna kijött az aranyerem és napi 2x hozták a kupot), a cumikat mellszivot kifertőtlenitik használat előőt, külön kérés nélkül!
Rendelője itt van Tatabányán és most 7000ft egy terhestanácsadás. Engem minden alkalommal megnézett UH. Képet is adott! Az árlistán ki van irva ha külön mész UH-ra akkor az 7000ft. ( árakat a sogornőmtől tudom, Ő most 38 hetes)
Jaj!! Ha a Rókaihoz jársz akkor csak a vérvételt csinálják itt Tbányán, 18 hetes UH komáromi Uh-ban van.

Más:
A Hotel Balatonföldváron van. Anna-Mária Villa HOtel. Honlapjuk : www.amv.hu Bár sok kép nincs fent, de ha lesz időm akkor lekicsinyitem a szobaképeket meg a parkot is!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

sziasztok

képzeljétek most jöttem haza a szülőszobáról :oops:
te jó ég,hogy hogyan bánnak itt Tatabányán a kismmamákkal :oops:
képzeljétek,valami vízszerű folyt ki belőlem, 2 tenyérnyi nagyságú és megijedtem :oops: felhívtam a védőnőmet,elmeséltem neki mi történnt és azt tanácsolta nekem,hogy lehet h magzatvíz volt lehet hogy csak túl sok folyás távozott belőlem, biztos ami biztos,menyjek be a kórházba és csináltassak egy Uh-át, inkább legyen 1 felesleges vizsgálat,minthogy baj legyen belőle :oops: igazat adtam neki és be is mentem azonnal.
Megállapították,hogy a méhszájam változatlan C:2100, és szerintük nem magzatvíz folyt.
Ezután néztek egy Uh-át, egy ős régi géppel, amin 5 percig nem találták meg 5-en a baba szívműködését :oops: :oops: :oops:
Azt hittem ott ájulok már el,mire nagy nehezen kinyögte a doki,hogy van szívműködés,magzatvíz normális és áll bennem a gyerek,medencefekvésű a baba./ez volt szó szerint/
Na elkezdtem öltözködni,mivel azt mondta a doki,h minden rendben van, erre megszólalt,hogy maradjak bennt a kórházban,mert nem vállal felelősséget értünk.
Mondom neki,de minek,ha most az előbb állaptotta meg,hogy minden rendben van,nem magzatvíz folyásom volt :shock:
Megkérdeztem tőle,hogy akkor most ha nem tudja eldönteni mi a helyzet akkor miért nem hív maga helyett 1 olyan orvost,aki érti is a dolgát és amit kijelent,azért meri is vállalni a felelősséget. :shock:
Erre csak annyit felelt,hogy szó sincs itt semmi magzatvíz csurgásról,de akkor sem vállalnak felelősséget :shock:
Ehhez mit szóltok? mit keres egy ilyen orvos a szülőszobán,aki nem mer felelősséget vállalni a saját diagnózisáért :twisted:
Az ilyet mennyi orvosi hibát követhetett már el? És borzalmasan sajnálom azokat akik valamiért pont egy ilyen orvos keze alá kerülnek :(
Ugyhogy holnap első dolgom lessz,hogy keresek egy normális orvost mert én nem vagyok hajlandó ilyen orvosok keze alá kerülni és nem bízom rá ilyen orvosokra a babámat sem :oops:
Csak szorítsatok nekem.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa!
Te szegény, jól kifogtad.....
Azt több kórházról hallottam, hogy ha v.ki v.milyen problémával megy be, akkor nemigen engedik ki a kezük közül....... műhiba perek, tudod! Ők is úgy gondolják, hogy ha ott bennt vagy, viziten több doki lát, más is megvizsgál biztosan, aztán előbb-utóbb elengednek...
Azért arra jó, hogy most legalább meguh-ztak, mondjuk elhiszem, hogy mit éltél át, amíg nem találták a szívhangot.......... :evil: Te jó ég, belegondolni is rossz.
Nem a lenti uh-val néztek, ami a terhesgondozóban van?
Lehet kapni patikában olyan magzatvízszivárgást kimutató betétet, vagy mit, vegyél azt is holnap....
Szerintem anyagilag jobban jársz, ha szülésznőt is fogadsz, azok is sok mindent el tudnak ugye intézni a kórházban, ahogy itt a lányok mondták, akik fogadtak.... mint a heti UH-val, bár szerintem is elég a havi 1!
Amúgy most Te kihez jársz?

A Rókait (+komáromi kórházat) sokan dícsérik tényleg, tudom hogy Komárom messze van, de nem a világ végén.

Remélem minden oké lesz Veletek!

Petra lehet hogy megjárta már a szülőszobát, vagy esetleg benntfogták?

lola77

Sziasztok!

Lola,
igen megyünk a Balcsira, úgy néz ki aug 5-10ig Badacsonyba ahol a múltkor voltunk lent 1 éjccakát. Nagyon tetszett ezért oda visszamegyünk. Felmerült hogy mivel szabikat már kivettük, ezért menjünk el tengerpartra - valami lasminute-val - de a Máténak lejárt az útlevele, így a kérdés elnapolva :( :(. Remélem jó időnk lesz.
Amúgy a Matyek jó gyerek, főleg idegenek között ,de otthon elereszti magát:) Olyan dumája van, hogy behalok :) :) :)

Ancsa,
nagyon kemény amit leírtál, elhiszem hogy kivagy. Ki volt a doki?
Amúgy ezek tényleg levédik magukat, nemhiába van az Uh-s papíron is az a 8 sornyi szöveg, hogy nem vállalnak felelősséget, ha valamit nem vesznek észre! Nagy szemétség az biztos. Engem is felelősségre vonnak ha nem végzem el jól a munkám, vagy írassak alá egy nyilatkozatot?! Ők orvosok, ez a feladatuk. Biztosan nem egyszerű- ők is emberek. Ezen tökre kivagyok, ez szemétség.
Tényleg gyorsan keress egy megbízható dokit, az enyém a Pazár volt.
Amúgy nekem is volt hasonló, valamikor a 30 hét táján. Tényleg elég ijesztő, de aztán minden OK volt.

Komáromról én is csak jót hallottam, ált. a Rókai betegeitől, anno én is elgondolkodtam hogy ott szüljek - e , azért lett TB, mert itt van intenzív osztály a gyereknek, ha valami gond van, csak leviszik 1 emelettel lejebb. Legalábbis akkor még így volt. Meg úgy hallottam eléggé lepukkant Komárom. De azóta természetesen megváltozhatott minden, végül is lassan 3 éve volt! :) :)

csak ennyit akartam.
sziasztok,
Zsani 8)

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok

Csak jöttem életjelet admi magamról Rolling Eyes
Éjjel sem volt semmiféle szivárgás a történtek óta legalábbis nem vettem észre, bár betettem egy tisztasági betétet is,de nem látszik rajta semmi Rolling Eyes
Megvárom amíg kinyit a gyógyszertártár,aztán okosan előbb végigtelefonálom az összeset,hogy hol kapok olyan magzatvíz szivárgást kimutató betétet és célirányosan oda megyek,ahol van Arrow így elkerülöm hogy autó nélkül esetleg bejárjam egész Tatabányát feleslegesen,mert ugye nyitott méhszájjal nekem ennyit menni nem szabad Embarassed

Bocsi akinek nem reagáltam most,de jövök még ha végzek a gyógyszertárral Rolling Eyes

Ja,képzeljétek a tegnapi történntek után olyan rosszat álmodtam a babával kapcsolatosan Embarassed nem is írom le inkább,de szörnyű volt Embarassed gondolom ennyire felzaklatott a tegnapi nap és az agyam próbálta volna éjjel feldolgozni a történnteket Embarassed

Mindenki vigyázzon magára! Laughing

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Lola
nem a lenti Uh-val néztek,hanem ami bennt van a szölöszobán ős régi gép :oops:
Azt ugye mondanom sem kell,hogy se a lepényt,se az áramlást,se a baba méreteit nem nézték meg :oops:
Szóval ennyit az alaposságukról,egy nagy szar,már bocsi :evil:

Fogalmam sincs ki volt a doki,mert most láttam életemben előszőr őket :shock:
De az egyik teljesen őszhajú, mackós testalkatú volt és olyan kb 50-60 közöttire saccolnám a korát

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Szia Ancsa!

Szerintem az a doki a Hermándi volt. Legalábbis leírás alapján.
Én nem szeretem őt, de a tesóm pl. hozzá jár.
Anyunak sincsenek jó élményei vele kapcsolatban. Nála szülte a húgomat anno. Aztán szülés után ottfelejtették a szülőszobán több, mint fél óráig kikötözött lábakkal. Utána alig bírt mozogni.

Én tudom ajánlani a Varjút. Nagyon szeretem. Régi dokim a Lollok volt, de ő már nem vállal szülést, és elég borsos az ára.
Dícsérik a Vargát + a Hetényit is.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Nincs semmi baj velünk, olvastam, hogy hiányoltatok.. Aranyosak vagytok...nem működött 3 napot a számítógépünk, mert párom új alkatrészeket tett bele és szerelés alatt állt... Így most tudtam gép elé ülni..

Egyébként nem valami nyugodtan töltöttem ezt a pár napot a vasárnap reggel "színes" folyás miatt. Idegesít, hogy mi lehetett az. Mindenki azt mondja, hogy a nyáldugó.. Pedig nem volt olyan nagy mennyiség.. Bár nem is tudom, mennyinek kellene lenni. A méhösszehúzódásaim nagyon megszaporodtak, de alapvetően még fájdalmatlanok.. Kivéve ma először éjjel éreztem kicsit kellemetlennek 4-5 percig tartott. Lehet, hogy ezután már gyakrabban lesz ilyen.. Ideges vagyok, mert nem tudok semmit. Mikor? Hogy? Hogyan? Minden rendben lesz?? És ha szülni kell, ki lesz az ügyeletes??? Mert hogy a dokim pont most van szabin...Ilyen az én szerencsém...és ilyen a terhesség...Csupa izgalom..

Visszaolvasgattam a leveleiteket.
Én is a komáromi kh. dícséréséről hallottam..
A Hermándiról én igazából szakmailag jót hallottam, viszont azért pénzéhes, és ez ami nem tetszik nagyon benne, és 100x visszarendel mindenkit a magánrendelésére, ha van valami apróság is..

Az az igazság, hogy én már megtanultam, hogy nem szabd senkinek senkit ajánlani, mert valakinek ez az orvos jön be, valakinek a másik..Sajnos meg kell tapasztalni...

Sajnálom Ancsa, amin keresztül kellett menned, remélem jobb a lelkiállapotod. De tényleg ha teheted, válassz magánorvost!! Az nagyon fontos, mert akkor kapsz odafigyelést!

petra79

sziasztok

köszönöm mindenkinek a sok hasznos infot,nagyon aranyosak vagytok :lol:

Egyenlőre hírekkel jöttem:
Ma délután,de legkésőbb holnap reggel megérkezik a gyógyszertárba a magzatvíz szivárgást kimutató betét :lol:
AL-SENSE KIT a neve és csak rendelésre hozzák, az ára 3 Db betét -2900 Ft
Szóval remélem hamar kiderül hogy most szivárog-e a magzatvíz vagy sem, DRUKKOLJATOK nekem légyszi.köszönöm.......

Más
Ma este 20:30 ra kaptam időpontot 4D vizsgálatra Pestre :lol:
Egy nagyon kedves szülésznővel beszéltem hogy mi a gondom, így rendelési idő után fogadnak is :lol:
Remélem egy alapos Uh után többet megtudok arról hogy mi is a helyzet a babával és remélem hogy ez a teszt is majd kimutatja egyértelműen h szivárog-e a magzatvíz.
A szülésznő rettenetesen felháborodott,hogy a kórházban miért nem adtak nekem ilyen betétet és akkor már rég tudnánk mi a helyzet.
Bár nagyon aggódok, de bízom benne,hogy minden rendben lessz,remélem,mert még nagyon-nagyon korai lenne babázni :oops: :oops: :oops:
Igaz éjfél után fogunk hazaérni,de holnap reggel mindenképpen jövök a hírekkel.
Remélem csak jókat fogok hozni!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?