sziasztok
képzeljétek most jöttem haza a szülőszobáról
te jó ég,hogy hogyan bánnak itt Tatabányán a kismmamákkal
képzeljétek,valami vízszerű folyt ki belőlem, 2 tenyérnyi nagyságú és megijedtem
felhívtam a védőnőmet,elmeséltem neki mi történnt és azt tanácsolta nekem,hogy lehet h magzatvíz volt lehet hogy csak túl sok folyás távozott belőlem, biztos ami biztos,menyjek be a kórházba és csináltassak egy Uh-át, inkább legyen 1 felesleges vizsgálat,minthogy baj legyen belőle
igazat adtam neki és be is mentem azonnal.
Megállapították,hogy a méhszájam változatlan C:2100, és szerintük nem magzatvíz folyt.
Ezután néztek egy Uh-át, egy ős régi géppel, amin 5 percig nem találták meg 5-en a baba szívműködését
Azt hittem ott ájulok már el,mire nagy nehezen kinyögte a doki,hogy van szívműködés,magzatvíz normális és áll bennem a gyerek,medencefekvésű a baba./ez volt szó szerint/
Na elkezdtem öltözködni,mivel azt mondta a doki,h minden rendben van, erre megszólalt,hogy maradjak bennt a kórházban,mert nem vállal felelősséget értünk.
Mondom neki,de minek,ha most az előbb állaptotta meg,hogy minden rendben van,nem magzatvíz folyásom volt
Megkérdeztem tőle,hogy akkor most ha nem tudja eldönteni mi a helyzet akkor miért nem hív maga helyett 1 olyan orvost,aki érti is a dolgát és amit kijelent,azért meri is vállalni a felelősséget.
Erre csak annyit felelt,hogy szó sincs itt semmi magzatvíz csurgásról,de akkor sem vállalnak felelősséget
Ehhez mit szóltok? mit keres egy ilyen orvos a szülőszobán,aki nem mer felelősséget vállalni a saját diagnózisáért
Az ilyet mennyi orvosi hibát követhetett már el? És borzalmasan sajnálom azokat akik valamiért pont egy ilyen orvos keze alá kerülnek
Ugyhogy holnap első dolgom lessz,hogy keresek egy normális orvost mert én nem vagyok hajlandó ilyen orvosok keze alá kerülni és nem bízom rá ilyen orvosokra a babámat sem
Csak szorítsatok nekem.