Jó reggelt ebben a ronda időben!
Egész napágyban maradnék inkább..
Lanta, nem semmi ez a fiú-lány dolog. Hát én elég mérges lennék, ha most kiderülne hogy lány, mert elég sok fiús dolgot bevásároltunk... Persze azért másik oldalról meg sírnék örömömben hogy mégis csak lány. De nálunk már két doki is mondta, hogy fiú. Egyik 100%-ra, a másik 99,95 %-ra biztosra mondta! Szóval azért már kicsi az esély, hogy lányka lesz belőle mire megszületik
De ezek szerint akkor tuti, ha már a saját szemünkkel látjuk..
Én mondjuk 4D-n nem voltam, így csak a 2 és 3D UH volt.
Nyuszi, én tényleg viccesnek találtam a nyaralás= építkezés-t!!
Mi főleg az én állapotom miatt hagytuk ki az idén. Én nem bírnék most sokat utazni. mint ahogy azt már valaki előttem írta, én már főleg itthon érzem jól magam. Ez van. A babáért természetesen megéri lemondani a nyaralásról (még a strandon is kihagyom a fürcsizést inkább), de azért az ember szíve sóvároghat utána!
Köszi a MagneB-s hsz-eket. Már most sem szedem rendszeresen, csak ha görcsölök, meg szúr.. Szóval nem lesz hirtelen leállás, csak nem tudtam meddig lehet szedni.
Tegnap jött meg a tenyésztés eredményem.. Hát a fene enné meg a bacikat. Strepto-m van, így most meg szedhetem az antibiotikumot. Nem örülök neki, de ha nem szedem be, nem kezeljük ki, az ártalmas lehet a babának. Azt meg nem akarom, így inkább a bogyó
Mindig előjön valami, de már olyan edzett lettem, hogy tegnap igazán meg sem lepődtem, amikor felhívtak, hogy be kéne menni receptért..
Sikerült beszereznem baromi jó áron egy magyar elektromos mellszívót. Már vagy 2 hónapja itt van, de olyan áron vettem meg, hogy nem szabadott kihagyni. Orrszívóval együtt van, aksiról is és hálózatról is mükszik.
Mi nem vetetjük le a köldökzsinórvért..
Márti, ez nagyon jó! Csak te tudod a nemét! Micsoda meglepi lesz. Én is így szerettem volna, de anyukám ott volt a 18. heti UH-n és ő visszament a dokihoz megkérdezte.. És ha már ő tudja, akkor nehogy máá pont én ne. Meg a párom is tudni akarta, így hát legalább felkészültünk arra hogy fiunk (?) lesz.
Türelem: hát én is nagyon hamar elveszítem a fejem. Nem bírom kivárni a boltban a sort, ledudálom a szüttyögős autókat magam elől, türelmetlenül válaszolok, és egyre kevesebb toleranciával fogadom a jótanácsokat meg a majd meglátod szövegeket.. Eddig még csak-csak mosolyogtam az ilyen embereknek, de most már csak egy ühü-re telik, és alig bírom magam türtőztetni. Néha igazi kis hárpiának érzem magam..
Juj, van akinek már igen-igen közeledik a nagy nap! Már lehet lassan izgulni, ki lesz a befutó. Aztán meg sorban mindenkinek mehetnek a drukkok. Ez olyan izgi. Az aug. már nagyon gyorsan el fog repülni..
Ma megyünk a 3. szülésfelkészítőre. Remélem jobb lesz mint a múltkori, mert azon majd bealudtam. Egy elég unalmas fazont küldtek be mint szülész-nőgyógyászt.. Hát nála tuti nem szeretnék szülni. (amilyen "szerencsém" lesz, lehet pont ő lezs bent). Tutyi-mutyi, motyorgós, megalszik a tej a szájában. Apa is nyüglődött rendesen. De majd a mai
Én megfogadtam az elején, hogy rendszeresen megyek majd tornázni.. Hát egyszer sem voltam, itthon elkezdtem, de aztán kinyílt a méhszáj. Akkor ugye nem szabadott, most meg már luta vagyok nekiállni. Szégyellem is magam érte rendesen..