Sziasztok!
Toncsi
Én se úgy gondoltam, hogy óvodás korig kellene várni az utazással.
Hanem, ha lehetséges, az utazást hozzáhangolni az Ő napirendjéhez (pl. alvásidőben).
És ahogy Enikő is írja, ha már ott vagytok Anyudéknál, akkor ott már megint tudjátok a napirendet tartani!
Enikő
Elhiszem, hogy nehéz Neked egyedül a 3 gyerkőccel!
Nekem most nem volt anyukám két hétig, Apa 1 hétig nem volt itthon éjszaka sem (Efott-on volt melózni), és hát egyedül néha kipurcantam estére.
Amúgy meg a korod sztem cseppet sem akadály 4-eskéhez!
Én 32 vagyok, de azért nem hiszem, hogy túl öreg lennék - még Noémi 20 éves korában sem!
Anyukám pl. 62 éves, és egyáltalán nem tűnik öregnek, és tök aktív, biciklivel közlekedik, és hetente 3x unokázik nálunk, hetente 2x pedig tesóméknál!
A többi indokot megértem, hasonló okok miatt nekem se lesz több (apa sosincs itthon...stb).
Szilcsi
Hát nekem se tűnik Lali egyáltalán vékonynak!! Ráadásul hihetetlen, milyen hosszú!
És ugyebár azt tudjuk, hogy a gyerekek hol centire nőnek, hol kilóra....
Ráadásul ez a betegség és fogmacera nagyon megviselte, az a jó, hogy gyarapodott, az most tök mindegy mennyit!
Szal a védőnődre sokadszor: no komment
Hát Noéminek egy kory,és egy falat gyümölcs nem megy le a torkán...
Próbálkozunk, mostmár több, mint 1 hete, de semmi...
Vagy kiköpi azonnal, vagy úgy összeszorítja a száját, hogy abba kanalat dugni lehetetlen.
Szopizik, de nem mondanám arra sem, hogy habzsol. De nem baj, nem panaszkodom, legalább szopizik, nálunk ez is nagy szó!
Ráadásul gyarapodik is, szóval majd egyszer csak elkezd mást is enni. Állítólag az sem gond, ha 8-9 hónapos koráig nem fogad el semmit, a lényeg, hogy ne fogyjon.
Erről meg szó sincs, tegnap este mértem 7490 g!
A centit nem tudom, de nem hiszem, hogy sokat nőtt volna, ő olyan kis tömörgyönyör!
Örülök, ohgy jól sikerült a házassági évfordulótok!
Nekünk júni végén volt az 5. , de semmi extra nem volt, mert Apa szokás szerint dolgozott (sörfeszt.), úgyhogy 1 héttel később kaptam egy csokor rózsát...De nálunk minden évben ez van sajna, talán a 10.-et méltó módon meg tudjuk ünnepelni.
Zita
Nagyon szívesen a tápit!!
Sajnálom, hogy kell, de örülök, hogy ezzel segíthettem!
Jobbulást Szandinak, Neked pedig kitartást!!!
Gira
Megkaptad a csomagot?????
Mi velünk semmi különös.
Megrendeltük Boti ágyába a matracot is, végül Rottex bio latex komfort lett. Ez egy közepesen kemény matrac, antialergén, téli nyári oldallal, és kipróbáltam, nagyon kényelmes!
Jövőhéten legkésőbb leszállítják (gyártótól van, Tatáról), akkor összerakjuk az ágyat is! Kíváncsi leszek, mit szól majd Boti hozzá!
Leesés gátlót nem vettünk, teszek az ágy mellé egy szivacsot. Előbb vagy utóbb úgyis meg kell tanulnia lelesésgátló nélkül aludni!