Hát, Kata, sajnos nem jött be az érzésed, de remélem mára bejön!!!!
Ani,
majd elsírtam magam, hogy Mártiék már bent vannak.... drukkolok nekik nagyon - csak már én is ott lennék!!!!!
Azon kívül, hogy Apával este jól éreztük egymást
semmi sincs. Pedig már megmásztam az emeletet többször, pakoltam, vasaltam, most jön a porszívózás, pakolás, délután egy óriási séta, este Apa, aztán meglátjuk....
Felhívott a védőnő is hogy mi van már???? Menejek be délután beszélgetni hozzá... NORMÁLIS????? Minek menjek???? Mondtam, hogy ne haragudjon, de most nincs kedvem...
Ildi,
a végén még megelőzöl
Bár bevallom, nem örülnék neki, te növesztgesd még egy kicsit a pocid!!!!
Alexa,
engem pl érdekel hogy haladtok a bilis dologgal!!! Lehet, hogy idősebb Martinka az átlagnál, de én nagyon élvezem az élménybeszámolóidat és a tanácsaidat is, szóval eszedbe ne jusson nem jönni!!!!!!
Kriszti,
örülök, hogy gondoltál rám a tali időpontjában!!! Remélem mi is olyanok leszünk mint Aniék és hordjuk jobbra-balra Bencust - csak jöjjön már ki!!!!!
ez aztán a fejlődés!!! Gratulálok a fogacskához!!! Látod, lehet, hogy ez volt a gond!!!
Nekem a kórházban a szobatársam volt bagós - napi egy doboz. S mivel polipja volt az orrában (horkolt), nem érzett semmit, ezen kívül rendkívül izzadt és nem volt a tisztaság mintaképe. Minden este szóltak neki a nővérek, hogy fürödjön meg, mert "illatos". Teljesen kikészített, pedig aranyos volt, csak nem bírtam elviselni a szagok keveredését
Pici is lett a babája...
Alíz,
remélem rendeződnek a gondok a kezeddel!! Ne aggódj, nem mérgezés!!! csak az izületek nem tudnak rendesen működni!!!!
Jaj, lányok, annyira aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok és gondoltok ránk!!! Remélem meglesz a hatása!!! Egyébként ma van a 280. nap, tehát elvileg mára lennék kíírva
Ani,
gyere majd Márti hírével, izgulok érte!!!!