Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta!
Muffingyűjtemény jöhet, így legalább megtudom az új mailcímed és eltudom küldeni a karácsonyi recepteket.Kép

Panka

panka

Sziasztok!

Panka, a sütés kimaradt a hétvégén, idő hiányában. Helyette jégkrém volt meg gesztenye püré.Kép A karácsonyi recepteket én is kérem szépen!

Gyöngyöske, akkor pénteken lehet, hogy együtt megyünk?Kép Nekem is lesz vizsgám, de még semmit nem tanultam, és szabim is alig van már.

Kata, úgy sajnálom, hogy nem hallhatom Dodót! Lehet, hogy most hülyét kérdezek, de nem lehet ezeket az anyagokat lementeni lemezre? Mert akkor a tesóm gépén meg tudnám hallgatni.Kép

Anita, nálunk is lenne mit takarítani!KépKépKép Fogyókúrával hogy állsz?

Kriszta, mi még mindig ott lakunk, ahol eddigKép, gyertek át nyugodtan!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Kata 007!
Nagyon ügyes Dodó!Olyan jó volt hallgatni a hangját!
Máté még ott tart,hogy tánci,cici,tecc=tetszik.

Gyöngyöske!
Gratulálok,és ismételten szorítok!

Panka!
Karácsonyi recepteket én is kérem szépen!
Beszéltem Berkes atyával,és azt mondta,hogy nincs akadálya,csak egyeztessünk idöpontot vele!

Dous!
Én már lassan készen vagyok!A fogyit jól bírom,eddig -8 kilónál tartok!A kezeléseknek vége,most majd egy jó Fittnes termet akarok keresni.

Valakinek nincs kedve jönni tornázni?Én 5 körüli idöpontokban megyek!

Puszi!
Anita
kacajka

Anita, állítólag a Sissy elég jó hely. A Matróz fölött van, az Arany Corvin mellett. Egyébként csábító ajánlat...Kép Én lehet, hogy élek majd vele. Ketten mindig jobb, mint egyedül.
Milyen kezelésnek van vége?

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka!
Kérek a karácsányi receptből

Kriszta!
Nekem nincs muffim receptem,kérek. Igaz muffim sütőm sincs, még...

Anita!
A - kgokhoz gratulálok. Én szívesen mennék Veled, lehet, hogy megoldható.

Kata!
Újabb művek?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Dodus!
Csak holnap du. tudok babanetezni, ezért gyorsan írok neked. A Dodó wav-jait el tudod menteni 1-1 kislemezre. Gondolom tudod, hogy kell, ha nem akkor holnap dél körül leszek és leírom.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Jaj de jó gyertek csak tornázni!Én sem igazán szeretek egyedül menni!

Dodus!
Akupunktúrás kezelésre jártam.Ettól nem voltam éhes,és fölgyorsította az anyagcserét.Napi 600 kcal-ával füszerezve sikerült leadnom ennyit.

Pussz!
Anita
kacajka

Panka!
Visszajött az email-em. Nincs véletlenül tele a postafiókod?

Anita!
Erről az akupunktúrás dologról írnál nekem részletesebben email-ben?
Új címem: dmkrisztina@freemail.hu

Kriszta
dkrisztina

Sziasztok Lányok

Kriszta, Panka, muffin, készétel nincs, enni nem lehet? Kép

Anita férfiak is mehetnek?

Marika kösziKép Láttott ma a családtagjaim 1/5-e, olyan szertettel mondta Kép

Volt egy véletlen minitali tegnap előtt Neváékkal, hmmmm a lányok-fiúk olyan édesek ebben a korban.

Bocs ma ilyen napom van

Zoli
bbendi

Anita, nekem is jöhet mélben ez az akupunktúrás dolog. De ez komoly, hogy napi 600 kcal-t ettél? Az nagyon kevés.

Kata, a mentés már megy.Kép

Majd még jövök.

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Panka!
Süti szuperKép Én megcsináltamKép Receptkönyv jöhet nekem isKép Beni?

Tegnap voltunk 3. agyhártyán. Kisasszony úgy befeszített, hogy kipattant a tű a fecskendőbőlKép nem is csoda annyi lépcsőzéstől van farizma a picurnakKép Neki nem kell konditerembe menni ezértKép

Jaj de jó lányok, közös torna, majd beszámoltokKép

Kata!
Dodó haláli, Dorka meghallotta kicsi hangját rögtön felmászott ide, hogy jobban élvezhesse.

Zoli!
Én is láttamKép De annyi más embert isKép Jó volt beszaladni egy kicsitKép Zoli nem sokat változottKép

Kriszta!
Szikszó sincs olyan távol...Kép

Puszi, Marika
Marika

Dodus!

Köszi az invitálást, ha egy cseppet összevakartam magam hamvaimból élünk a meghívással.
Itt Arnóton nem akarsz majd tornázni jönni? Van a suliba, kedd és csütörtök talán fél 7-től.
Ja persze majd csak ha Zsoltim haza jött. Én megyek.

Marika!
Neked is köszi a meghívást! Kép Ha ezen a héten sikerül letudni az ügyfeleket, jövő héten kilátogatunk hozzátok. Majd még beszélünk.

Én mostanában kelt tésztákkal próbálkozom. Készült már kakaós csiga, meg túrós táska. Az utóbbit megörökítettem az utókornak olyan szépre sikerült. Ha le tudom kicsinyíteni a képet nektek is megmutatom, dicsekvés képpen. Rendesen sikerélményem volt.

Puszi mindenkinek.

Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Kriszta,Dodus!
Elküldtem hozzátok Emilt!

A kelttésztákat én is imádom,de valahogy nem igazán sikerülnek!

Zoli!
Igen férfiak is mehetnek,és járnak is sokan!Az egyik úriember Nyiregyházáról jár föl minden másnap!A férjemet nem tudtam rábeszélni!Kép

Panka!
Annyian dícsérték a sütidet,hogy nem tudtan ellenálni a kísértésnek,és már bent is van a sütöben!Kép

Puszi!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Húúúúú végre ide is eljutottam.Kép Dancsinak megígértem, hogy a karácsonyi vásárra csinálok neki egy pár apróságot szalvétával. Végül lett belőle 22 db poháralátét.KépKép
A sulijukban van minden karácsony előtt ilyen vásár. A gyerekek visznek apróságot ami még másnak jó lehet, vagy készítenek apró ajándékokat. Egy kétnapos vásáron ezeket jelképes összegért bárki megveheti és a pénz az iskoláé.

Képzeljétek ma szétnéztem a RÉGIÓ-ban. Én kis naív, Dodóval. Az én drága pici lányom mit gondoltok mikre gerjedt be? A babákra? Áááááá! A labdákra? Ááááááá! A plüss állatkákra? Ááááááá! A kamionokra.KépKép Azt még megértem, hogy minden kamionban csakis apa ülhet, de könyörgöm mégiscsak lány.Kép Ordítva jöttünk ki a boltból mert neki egyfolytában a KAIKÓ (kamion) kellett. Azt hiszem leparkol hozzánk a jézuska a karácsonyfa alá egy kamionnal is...KépKép

Gyöngyöske!
Nálunk ez a számolás pedig azért megy, mert nem igazán tűri a kisasszony ha pelust cserélünk. Hogy egyhelyben maradjon, figyelemelterelésképpen (hú milyen csúnya szónak látszik, de hát ez a legjobb ráKép) elkezdtem neki számolni 10-ig. Ez lekötötte és velem együtt számolt. Eleinte utánam, aztán egyre gyakrabban fordult ez meg. Ő mondja, hogy mi következik. Amikor nemrég beteg volt az orvosságból a 15 cseppet is mindig együtt számoltuk és így észrevétlenül megtanulta a számokat. Most már a 10 ujját is hibátlanul megszámolja.Kép
Ja, és a fentiek miatt semmi újabb művem nincs. Na meg egy darabig nem is lesz, mert hozzáfogtam a katicákhoz, aztán jönnek az ünnepek, takarítás, sütés, főzés.KépKépKép

Panka!
Köszi!Kép

Kriszta!
Jobb később mint soha!Kép Köszönöm!KépKép
A kakaós csiga fotóját légyszi nehogy mailban küld. Apa imádja, nem is győzöm csinálni neki. De nem is ez a gond, hanem az, hogy 1 hete volt. Ha most meglátná a képet újra sütnöm kellene neki.Kép Bár péntekig nem látom, talán meg is érdemelné. A fenébe! Miért kell neked ilyenekről írni?KépKépKép

Anita!
Köszi!Kép

Dodus!
Ez szuper! Remélem így már sikerül meghallgatnod.Kép

Marika!
Aranyos lehetett Dorka.KépKép Képzeld, amikor én újrahallgattam, Dodó nem tudta, hogy most mi van.Kép Honnan beszél anya és főleg kivel? Aztán hamar feltalálta magát, ismételte amit a hangszóróból hallott.Kép

Na, mára befejezem, jó éjt!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Gyöngyöske!
Hazudtam az előbb, csak 20 db.Kép
Dancsi megmondta mit csináljak, kiválogatta, hogy miből és ILYENEK lettek.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata! A poháralátétet mire csinálad, mert karácsonyra én is gondolkodom rajtaKép Nagyon szépek egyébkéntKép(melyik suliba is jár? Megyek és lecsapok rájukKép) Régió jó lehetett, Dorka motort kapott mikulásra a nagyszülőktől. Most el van dugva, mert tolja és szalad utána, aztán puffan, így jelenleg parkoló állásban vanKép Kamion szerintem mehet lányoknak is, én sokáig katonákkal játszottamKép
Ja a lényeg van két katicásKép Látom most kilátogatás nem menne egy ideig, így marad a jó öreg posta (lehet, hogy már van ilyened). Remélem még jó címet ismerekKép

Anita!
Süti milyen lett? Szerintünk finiKép

Puszika, Marika
Marika

Marika!
Az alátéteket csak úgy csináltam. Dancsi kitalálta, hogy ez legyen, kiválogatta a szalvétákat én pedig megcsináltam. Ez egy olyan karácsonyi vásár ahol minden van. Lufi, játék, apró ajándék. Filléres dolgok amiket a gyerekek megvehetnek a zsebpénzükből, tehát ők is meglephetik a családtagokat.Kép
Különben a Kazinczy suliról van szó.Kép
Katicás? Szuper!Kép Címem a régi, remélem azt ismered.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

DodusKép
Gesztenyepüré is fini.Kép
Péntekre megy a drukk.

AnitaKép
Ez szupi. Már írtam is egy mailt a többieknek.
Gratu a - kgkhoz. Párom meg is jegyezte vasárnap, hogy csinos vagy és jól áll neked ez a frizura.Kép Hú, napi 600 kalória, nem semmi. Én 800 kalóriáztam tavaly és nem voltam mellette éhes, le is ment 10kg, ami azóta se jött vissza.Kép Akupunktúráról emil nekem is jöhet.
Süti ízlett?

KrisztaKép
Emilt megkaptam, köszi. Mostanában a freemail nem az igazi. Múltkor küldtem magamnak egy levelet a freemailes címemre, másfél nap alatt kaptam meg.Kép

MarikaKép
Örülök, hogy ízlett a süti. Ugye milyen könnyű összedobni?Kép
Szegény Dorka.Kép
Beni köszöni jól van.Kép Sajnos a betegség óta nagyon anyás, most is itt alszik az ölemben.Kép Meg pár napja hiper szuper nyügi. Néha olyan keservesen felsír, mintha fájna valami, talán a foga (még jó, hogy van mire fogniKép). Enni még mindig nem eszik. Az éjszakáink rémesek, 1/2 - 1 óránként felsír és csak a cici nyugtatja meg. De egyébként jól vagyunk.Kép

KataKép
Poháralátétek szupik. Mire dolgoztad rá a szalvétát?
KamionKép
Küldtem volna neked mailt, de betelt a postafiókod.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Kata!Kép

Én is küldtem volna mélt, dehát tele vagy...Kép
Csak azt akartam írni, hogy Anyapoc nekem is küldött egy negyed katicás szalvétát, amit szívesen átadok Neked. Már ha érdekel.Kép
Ja, és tényleg, miből csináltad a poháralátéteket?

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Nem értem... KépKépKép
Szinte tök üres a postaládám. 6150kb-ból 5463kb szabad. Biztos, hogy azzal megy vissza a levél, hogy megtelt? Csak mert pár napja vacakol a prímposta.
Alátét: hungarocel. Az az álmennyezetféle ami a Tescoban is van. A széle pedig arany és ezüst lakkfilccel van díszítve.

Dodus!
Milyen az a negyed, mert nekem is küldött. Ha az amelyiken egy hatalmas katica van, akkor elfogadom.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

KataKép

Igen, az a hatalmas!Kép Majd lelevelezzük, hogy s mint jut el Hozzád. Milyen az a lakkfilc és hol vetted?
Bár én a profilodban található címre szoktam írni, egy freemailesről jön a hibaüzenet. Át van irányítva? Most is próbáltam egyet küldeni, de visszajött.

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

KataKép

Én is a profilodban lévőre küldtem és egy freemailesről jön a hibaüzi.
Elküldtem újra és úgy látom, hogy megoldottad a dolgot, mert most nem jött vissza a levél.Kép

Panka

panka

Húúú csajok én ezt már nem értem.Kép
Az OK, hogy van freemailos címem is, de egyeltalán nem használom. Most, hogy mondtátok benéztem és tényleg tele van.Kép
Az is igaz, hogy a ku-ka-s címem át van irányítva, de nem a freemailra, hanem a vodafonosra, mert így azonnal kapok egy sms-t ha emilem érkezik.
Most az összes beállítást végignéztem de semmi köze a freemailosnak a ku-ka-hoz. Hogy miért mennek át oda a leveleim nem értem. Ehhez már apa fog kelleni.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Kata!
Aznap délután mi is jártunk a Régióban, de a lányok nélkül. Apuci nálunk is teherautót nézett a pici lányának (babát, főleg Barbit, nem fog venni), igaz én pedig favonatot. Végül vettünk még néhány meglepit, és rendeltünk Gyöngynek jégkorcsolyát a Táboriban. :-)

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

A fogyni vágyóknak!
Cím: Tudomány és Technika Háza
Átváltoztatjuk szalon 117-es szoba,1 emelet.
Rendelés: Hétfö-Szerda-Péntek 16-19 óráig
Megpróbálok elöásni telcsiszámot!

Panka!
Nagyon finom,és egyszerü!A fiúk nagyon értékelték!KépNeked is küldöm a mailt!

Puszi,Anita
kacajka

Sziasztok!

Kata!Hogyan vágsz ki köröket a hungarocellből? Mert nekem a sima négyzet is nehezen megyKép

Pá, Marika
Marika

Postafiók témában passzolok. Írtam a prímpostásnak, hogy csináljanak valamit, mert az az átirányítás már nem él, régen le is vettem róla, de a mai napig átmennek oda a leveleim.

Gyöngyöske!
Apa is mindig azt mondta, hogy ő Barbit nem vesz a lányoknak. Aztán amikor látta, hogy Dancsi bekarikázta a Corás ujságban az összes Barbit és látta, hogy Dodó kezében két Barbi hogyan beszélget és puszilja meg egymást, akkor azt mondta, hogy vesztett.Kép
Attól még lesz kamion a fa alatt.Kép

Marika!
Kirajzolás után tapétavágóval nagyon könnyen lehet vágni. Olyan nem nyiszálós módon hanem finom húzni a tap.vágót, mert ugye az marha éles. Persze csak addig míg nem vágsz vele pár hungarocelt. Nagyon kiveszi az élét, de én mióta szalvétázok ua. az egyet használom.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok
Most érkeztünk a kardiológiai UH-ról, még van luk a sövényen Kép, de semmi teendő nincs hat hónap múlva kontroll. Olyan izgága volt Bendi, hogy le kellet fogni Kép

Zoli

"A boldogság: egyensúly vágyaink, képességeink és lehetőségeink között."
bbendi

Sziasztok lányok,fiú!Kép

Látom zajlik az élet aminek örülök.
Tőlem mindenki várja az élménybeszámolót, de sajnos mindig csak kevés időm van.
Laura ismét elkapott valami vírust, de ezúttal semmi komoly, szerencsére.
Megkaptuk az oltást, ami után 3 napig volt láz.
Most jön a 9. foga, ebből az alkalomból tegnap hajnalban nem aludtunk hanem mesét néztünk.Kép
9,9 kg volt a mázsáláskor, ami szerintem egész jó.
Dumcsizás kicsit lassan megy, de napról napra többet értünk egymásból.
Munka rengeteg, de ez már csak így van decemberben.
Internet még mindig napi téma a családban, de egyelőre a gép szerzésénél tartunk. Szóval az idén már biztos, hogy nem lesz és a chello is elvetve. De van más...Kép
Mindenkinek kellemes ünnepeket.
puszi
neva
neva

Sziasztok

Neva tudok olcsó kisgépet eladót Kép

A lángész: egy százalék ihlet és kilencvenkilenc százalék verejték. (Edison)
bbendi

Sziasztok!

Panka!
megkaptad a mailt?Mert jött valami üzi,hogy nem ment el!

Zoli!
csak így tovább!Mindennapra kérünk valami jó kis idézetet,aforizmát!

"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nemtud és tudja, hogy nemtud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nemtud és nemtudja, hogy nemtud, az hülye, azt hagyjátok!"

Ez is aranyos nem?

Engem okítsatok!Kép

Dekupálósok!
Van egy kérdésem!
Vettünk egy garázst,ami teli van falfestékkel,azt hiszem olyan vízzel lemoshatós beltéri.Kis üvegekben szép szinek!Ezeket is lehet használni valamire?Mondjuk alapozni?
Holnap elkezdem a szükséges dolgok beszerzését!

Neva!
Laurának mielöbbi gyógyulást és fájdalommentes fogzást kívánunk!
Te pedig gyere gyakrabban!

Van nagyon szupi sós receptem!Kéri valaki?

Jó éjt mindenkinek!

Anita
kacajka

Majd elfelejtettem!
Van egy jó kis bolt,azthiszem Kriszta írta a múltkor!
Írisz Kreatív Kézmüvesbolt! Széchenyi u.52
Van vásárlókártya is
2500 felett 250 forint
5000 felett 500 f.
7500 felett 750 forint értékü bónusz jár.Ha 1500 összegyülik,akkor lehet beváltani!
Holnap írok pontos útleírást!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Marika!
Kaptam ma 2 katicás szalvétát.Kép Nagyon-nagyon szépek.Kép Ilyet még nem is láttam. Köszönöm!Kép

Panka!
Ki kell próbálni a festéket ha nem tudod, hogy pontosan milyen. Fess le valamit, aztán szalvátázz rá. Meglátod, hogy viselkedik.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

KataKép
Ezt a festék dolgot szerintem Anitának szántad.Kép
Tapétavágó alatt a sniccert érted?

AnitaKép
Igen, megkaptam, köszi. Sós recept jöhet.
Örülök, hogy ízlett a süti.

NevaKép
Remélem nem fogja sokáig kínozni Laurát az a fogacska.Kép

ZoliKép
Az utolsó Uh-on Benit is lefogtákKép, pedig akkor még egyáltalán nem volt izgága, 2 hónapos volt. Szegénykém úgy sírt miatt.

Olyan jó lenne már egy talit összehozni. Nyár már olyan régen volt, nem? Gondolom idén már az ünnepek miatt nem fog összejönni, de mit szólnátok jan. 3.-án egy pótszilveszteri talihoz? Várom a véleményeteket.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Jaj, majdnem elfelejtettem, tudnátok ajánlani egy jó számítógépszerelőt?

És akkor még feldobom a táblát is:
Kép

P.

panka

Sziasztok

Anita jó volt Kép

Kata, nem hiányzik még amit Zoli elhozott, most találtam rá a többi között Kép

Panka, Bendinek most az a heppje, hogy hasrafordul és emiatt kelllett lefogni, ekkor persze sírt Kép
Magam is bütykölök egyre több sikerrel, de van informatikus barátom is, ha magánban leirod mi a gond meglátjuk, ja és ingyen dolgozunk, mert barátom Kép

<font color="aa00aa">"Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelentheted magát a világot."
Gabriel García Márquez</font>

Zoli
bbendi

Panka!
Igen, tényleg Anitának szántam.Kép

Tapétavágó: igen azt hiszem úgy hívják.Kép
Gépszerelő: mi a gond? Én tudok egyet. Jöhet mailban is.
Tali: tényleg jó lenne már egy.Kép

Zoli!
Most kérdeztem apát, ő tudja miről van szó, de arról volt szó, hogy majd hozza. Szóval nekem nem hiányzik, mert nem velem üzletelt.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Ma nagyon sikerekben gazdag napom volt!Csináltam 4 képet a konyhába hungarocellre,és kiöntöttem 6 keretet!Elsöre egészen jók lettek!Legalábbis apának és Ádinak nagyon tetszett!A talált festékek nagyon jól müködnek!

Panka!
küldöm a receptet!Szerintem nagyon jó!

Most megyek aludni!
Jó éjt mindenkinek!

Puszi,Anita
kacajka

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Olvasgattam a Gynevac nevű injekcióról. Van valami tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Meg fogom kérdezni a dokit a jövő héten, úgyis mennem kell uh-ra, hogy mi a véleménye ezzel kapcsolatban.
Megtennétek, hogy megírjátok nekem, hogy kinek mennyi idő alatt jött össze a baba. A legjobb lenne e-mailben, mert akkor tuti elolvasom.
Anitáról tudok, hogy neki elsőre jött mind a két csemete.
Panka is írta, hogy jó pár hónap kellett hozzá, bár nem tudom ez mit jelent.
Májustól is eltelt jó pár hónap, kezdek elkeseredni Csajok!
ágica1

Sziasztok!

Újra jelentkezem, immár 3 hetes a fiúcska, tejem rengeteg van, hála Istennek nagyon jól szopik, és ráadásul jó baba is, szinte nem is sír! De!
Mégis olyan fura érzések kavarognak bennem... Néha csak úgy ok nélkül elkezdek bőgni, pedig van 2 egészséges gyerekem, csodás férjem, anyukám, aki nagyon sokat segít, mégis nem tudok felhőtlenül örülni! Miért van ez????
Segítsetek! Volt nektek a szülés után efféle hangulatotok? Bár fel voltam rá készülve, hogy ez lesz, mert a kislányom születése után is eltelt kb. 1-2 hónap mire összeszedtem magam, de azt hittem ez a 2. babánál már nem így lesz...
Ez a csodás időjárás meg még rátesz egy lapáttal...
Szóval most egy kissé depi vagyok! Ti hogyan kezeltétek ezt a helyzetet? Persze ha egyáltalán voltatok ilyen helyzetben.

Előre is köszi!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Újra jelentkezem, immár 3 hetes a fiúcska, jó baba, ügyesen szopizik, a kislányom sem féltékeny, de...
Mégsem tudok felhőtlenül örülni, néha ok nélkül sírva fakadok. Pedig 2 szép gyerekünk van, szuper férjem, anyukám, aki sokat segít, és mégis.
Ti voltatok anno ilyen helyzetben? Hogy kezeltétek?
Bár számítottam rá, mert a lányom születése után is kellett 1-2 hónap, mire magamra találtam.
Ráadásul ez az időjárás rátesz egy lapáttal...
Szóval most egy kissé depi vagyok...

Előre is köszi a tanácsokat!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Ditta!
Nekem nem ilyen,csak hasonló volt ,én inkább túl akartam magam teljesíteni,hogy minden rendben legyen,és mindenkinek megfeleljek!Emiatt egyre feszültebb lettem,idegesebb.Ehhez hozzájött,hogy éjszakánként nem aludtunk Áditól szinte semmit,így szépen lassan kiborultam.Én is gyakorta sírtam,sokszor a férjem is erre jött haza.Nekem az segített sokat,hogy néha elmentem egy kis idöre a városba,sétálgattam,és Persze Ádámot alvásra bírtuk!
El szoktál járni társaságba a gyerekek nélkül?Egyszer-egyszer félóra,és mint ha kicseréltek volna,szinte feltöltödtem!
Remélem hamar elmúlik!Nagyon szorítok neked!

Puszi,Anita
kacajka

Sziasztok!

Ditta!
Nekem mindhárom lánynál volt ilyen. Én is sokszor minden ok nélkül elsírtam magam. Nagyon sokat segít ha néha-néha elszabadulsz a kicsitől. Akár a pároddal, akár egyedül mégy, akár a lányoddal sétálsz egy nagyot, vagy éppen elmentek együtt vásárolni. A lényeg, hogy a pici nélkül. A kicsi marhára fog hiányozni de ugyanakkor fel is töltődsz. Kell egy kis szabadság neked is tőle, hidd el. Ez talán kegyetlenül hangzik, hogy néha meg kell szabadulnod a kicsitől, de tényleg így van. Most itt az alkalom, jönnek az ünnepek, menj el a kislányoddal valahová. Legyetek csak ketten. Beszélgessetek, nézelődjetek, vásárolgassatok. Hidd el neki is nagyon sokat fog számítani, hiszen elvégre kicsit ő is háttérbe szorult.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Ditta!
Nekem nem volt ilyen, de most mióta suliba járok és néha ki-kimozdulok tőle tényleg jobb. Nagyon hiányzik a padban ülve, de fel is töltődik az ember egy kicsitKép

Anita!
Nagyon ügyi vagyKép Sós süti jöhetKép

Puszika, Marika
Marika

Helló Mindenkinek!Kép

Pénteki vizsgám négyes lett, a legelső meg ötös, úgyhogy elégedett vagyok magammal.Kép Hétfőn még lesz egy, bár erősen foglalkoztat a gondolat, hogy már nem megyek el. Akkor viszont szóbeliznem kell. Majd meglátjuk.
Képzeljétek, a halállományunk egyre fogy. Két hete vettünk tíz darab neonhalat. Az a kilenc, amelyik túlélte a szállítást nagyon szép volt a vízben. De másnap már csak hét volt, és így tovább, három kivételével mind elpusztultak, plusz a régiekből is. Így most már kevesebb halunk van, mint mielőtt megvettük a tizet.Kép Nem tudom mi lehetett a baj. Valaki halas nem tud tanácsot adni? Kata, úgy emlékszem Nektek volt akváriumotok.

Anita, a sós receptet én is kérem szépen. Most már nem vagy 600 kalórián? Csak mert azt írtad, hogy nagyon fini volt Panka sütije.KépKép A tornát már elkezdted? Úgy látom, Te is meg vagy fertőzve!Kép Majd lássuk az eredményeit is!

Anita+Panka! Ti hol vettetek gyömbérport? Mert én nem találok.

Kriszta, én is szívesen járnék tornázni. Majd összehangolunk. Én régebben jártam ide, egy tesi tanárbácsi tartja.Kép

Neva, jó, hogy írtál! Laura tüneményes, a szemei még mindig óriásiak. Azok a kékeslila foltok meg direkt jól állnak neki.Kép Remélem összejön az a MÁS otthonra és jössz majd gyakran. Kitartás, nemsokára huszadika és utána pihizhettek!Kép

Zoli, örülök, hogy Beninél nem találtak semmit. Már biztosan jó nagy fiú.Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Anita, Kata007, Marika!

Köszönöm a tanácsokat, már az is segített, hogy tudom, nem csak én küzdök ilyen gondokkal. Bár ahogy múlnak a napok, egyre jobban érzem magam, mert tudom, hogy ez csak átmeneti állapot, és el fog múlni.

Most még abban kérném a tanácsotokat, hogy a kisfiamnak már több, mint 1 hete váladékozik a szeme, és semmitől nem múlik el. Tudtok erre valami gyógymódot?
A védőnő szemcseppet jevasolt, 1 hétig kezeltük, de nem sok mindent javult, most kamillával mosogatom. Csak attól félek, hogy könnycsatorna-elzáródás miatt van, és akkor nem kerülhetjük el a beavatkozást! Ha esetleg erről tudtok valamit (hogy csinálják stb.) erről is írhattok!

Anita!
Nálad meddig tartott a szülés után az a feszült, ideges állapot? Mikor voltál ismét a régi? Ja és mikortól aludták át a fiúk az éjszakát?

Köszi a tanácsokat, és olyan jó, hogy így ismeretlenül is tudok beszélni ezekről veletek!

DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Dodus! Remélem jó, ha én válaszolok arra a kérdésre, hogy gyömbért hol vettünk? Mi az Interfructban vettük, neked az útba esik jövet menetKép A legutolsó sorban vannak a fűszerek azok között van kis csomagban és jó nagy dobozos isKép

Ditta! Dorkának is váladékozott a szeme, próbáltunk szemcseppet kétfajtát is, kamillás mosogatás, bár sokan azt mondják, hogy allergizálhat, így tiszta vízzel is elég. Sajna mi nem kerültük el a szemészetet, de szerencsére nem volt elzáródva. Mondjuk átmosás után meg is szünt, lehet hogy anélkül is megszünt volna a tünet, csak már nem akartunk sokat várni, mert később nehezebb. Ja ekkor már 10 hetes volt.

Puszi, Marika
Marika

Nagyon szomorú vagyok és bocsássatok meg hogy benneteket is terhellek vele, de rettenetesen fáj.

"A szeretet azt mondja nekem, hogy én minden vagyok. A bölcsesség azt mondja nekem, hogy én semmi vagyok. És a kettő között ott folyik az élet...
Niszargadata Maharadzs
bbendi

Szia Zoli!
Részvétünk a családnak,és persze neked!Nehéz ilyenkor bármit is mondani,de tudom,hogy milyen kisgyereket gyászolni!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Dodus!
Recept ment!
Nagyon ügyes vagy!
Igyekszem tartani a 600-at,ilyenkor belekombinálom az étrendbe!Ja,és minden sütit Glukonon édesítövel csinálok!Gyömbért lehet kapni szerintem a Spárba is,én a Reálba vettem!Ez itt a reklám helye!Kép
A müveket még nem tudom megmutatni,mert a fotómasina szervízben van!

Ditta!
A szem kezelésére forralt vizet,vagy gyógyszertári desztillált vizet is lehet használni.Nekünk a kamillától sem lett bajunk,de tényleg elöfordulhat allergia!
Még néha most is vannak stresszes napjaim sajna!Egyedül vagyok nap mint nap nem számíthatok senkire,anya segítene,de messze lakik,anyós pedig 800 méterre!Erröl ennyit!Tehát még most is csak ritkán tudok kimozdulni egyedül valamerre!
Ádi 7,Máté pedig 10 hónapos korától aludta át az éjszakát!Na,kipanaszkodtam magam!Bocsi!De néha ez is sokat segít!
Tényleg jól összeszokott kis csapat lettünk,és a mindennapokban nem csak szép dolgok,és örömök vannak,de szerintem itt mindenki segít megoldani a felmerülö gondokat,ha mással nem is egy pár kedves szóval!
Lányok,és Zoli!Jó.hogy ismerhetlek Titeket!Nagyszerü emberek vagytok!

Puszi mindenkinek!
Anita!

KépDodus,ezt találtam neked!Kép
kacajka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?