Sziasztok!
Húúúúú végre ide is eljutottam.
Dancsinak megígértem, hogy a karácsonyi vásárra csinálok neki egy pár apróságot szalvétával. Végül lett belőle 22 db poháralátét.
A sulijukban van minden karácsony előtt ilyen vásár. A gyerekek visznek apróságot ami még másnak jó lehet, vagy készítenek apró ajándékokat. Egy kétnapos vásáron ezeket jelképes összegért bárki megveheti és a pénz az iskoláé.
Képzeljétek ma szétnéztem a RÉGIÓ-ban. Én kis naív, Dodóval. Az én drága pici lányom mit gondoltok mikre gerjedt be? A babákra? Áááááá! A labdákra? Ááááááá! A plüss állatkákra? Ááááááá! A kamionokra.
Azt még megértem, hogy minden kamionban csakis apa ülhet, de könyörgöm mégiscsak lány.
Ordítva jöttünk ki a boltból mert neki egyfolytában a KAIKÓ (kamion) kellett. Azt hiszem leparkol hozzánk a jézuska a karácsonyfa alá egy kamionnal is...
Gyöngyöske!
Nálunk ez a számolás pedig azért megy, mert nem igazán tűri a kisasszony ha pelust cserélünk. Hogy egyhelyben maradjon, figyelemelterelésképpen (hú milyen csúnya szónak látszik, de hát ez a legjobb rá
) elkezdtem neki számolni 10-ig. Ez lekötötte és velem együtt számolt. Eleinte utánam, aztán egyre gyakrabban fordult ez meg. Ő mondja, hogy mi következik. Amikor nemrég beteg volt az orvosságból a 15 cseppet is mindig együtt számoltuk és így észrevétlenül megtanulta a számokat. Most már a 10 ujját is hibátlanul megszámolja.
Ja, és a fentiek miatt semmi újabb művem nincs. Na meg egy darabig nem is lesz, mert hozzáfogtam a katicákhoz, aztán jönnek az ünnepek, takarítás, sütés, főzés.
Panka!
Köszi!
Kriszta!
Jobb később mint soha!
Köszönöm!
A kakaós csiga fotóját légyszi nehogy mailban küld. Apa imádja, nem is győzöm csinálni neki. De nem is ez a gond, hanem az, hogy 1 hete volt. Ha most meglátná a képet újra sütnöm kellene neki.
Bár péntekig nem látom, talán meg is érdemelné. A fenébe! Miért kell neked ilyenekről írni?
Anita!
Köszi!
Dodus!
Ez szuper! Remélem így már sikerül meghallgatnod.
Marika!
Aranyos lehetett Dorka.
Képzeld, amikor én újrahallgattam, Dodó nem tudta, hogy most mi van.
Honnan beszél anya és főleg kivel? Aztán hamar feltalálta magát, ismételte amit a hangszóróból hallott.
Na, mára befejezem, jó éjt!
K.