Sziasztok Lányok!
SZépen írtatok megint. de igazán írhattatok volna jobb híreket is.
Bridget
Megdöbbenve olvastam, hogy mi is derült ki. Polyp, mióma????
Elléggé brutálisan hangzik. A polypot egy rutinműtéttel megoldják. A miómákról nemigazán tudok sokat, de remélem nem is kell velük megismerkednem. Sajnálom, hogy van neked. Az a 90 % eléggé jól hangzik, de én is aggódnék a 10 miatt. Mindenki aggódna. Milyen az orvosod? megbízható? Mert ah igen, akkor sokkal könnyebben futna neki az ember, ezeknek a beavatkozásoknak. Majd várjuk a híreket, a továbbiakról. Most nagyon gondolok rád! Lehet, hogy most műtenek. És még egyszer: nagyon gondolok rád!!!! Sajna nincs meg a számod, de mindjárt felhívom Zsut, hogy megtudjam, és tudjak neked írni. Remélem jól viseled a napot! Ill. jól viselted, mert már amikor olvasod, már túl leszel rajta. Várom a híreket! Vigyázz magadra, és pihenj sokat! Aztán gyere, ha jól vagy!!! de csak akkor!!!!!!!!!!!!
Nócika
Egyetértek Zsuval! Menj inkább feleslegesen, mindhogy baj legyen! A vakbélgyanú nem játék!!!!!! Tessék kivizsgáltatni magad!
A munkahelyed hogyhogy megszűnik? Hát ott nem éhes senki?????
Remélem sikerül összehozni azt a kis babócát addig.
Zsu
szóval apácska bealudt? Lehet, hogy mára gyűjtötte az energiát.
Ma ne hagyd elaludni!
A hőm teljesen meg van bolondulva. tegnap 36.3, ma meg már 36.9.:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 57600_.png
Ma már itthon leszünk mind a ketten végre. Nem látam a Drágámat kedd reggel óta. Azóta folyamatosan váltjuk egymást. Ma hiába lenne puding, nem lesz belőle babóca, mert most nekünk sem szabad összehozni egy babát. Az a gumis dolog, meg a megszakítás...?!
Hát ....., nekem eléggé rosszul hangzik.....
Na de majd megoldjuk...
Tegnap felhívtam a dokimat, és kaptam jövő hét szerdára időpontot átjárhatóságira. Még aznap hazajöhetek én is,mint Zsuzska. Sőt!! Tök rendi dokim van, mert ugye ez a órház, ahol csinálja, vidéken van, és már azon gondolkodtam, hogy hogyan is fogom megoldani az átmenést, inkább a hazajövetelt, mert csak busz van. Az meg ugye ilyenkor állítólag nem egészséges. Mármint a rázkódás! Apácska meg dolgozik, nem tud átvinnni. Szóval a lényeg, hogy a dokim mikor mondta, hogy mikor lesz az időpont, egyből hozzátette, hogy át is tud vinni, és vissza is tud hozni délután. Úgyis pihenni kell pár órat beavatkozás uátn rögtön. Aztán 3-kor végez, és jön ő is haza, így engem is hoz.Tök rendi. Máris meg van oldva a bajom.
Most megyek boltba, meg főzni kéne valamit. Éhes vagyok. meg fáradt!
Puszi nektek!!!!