Fatima mi újság, hogy van Zsömi? Nem baj, ha én is Zsömit írok?
Vagy inkább Tarek?
Szóval hogy vagytok?
Zsófi, jó h. felvetetted ezt a kulacsdolgot, mert már én is gondolkodtam, h. milyet is kéne venni. Én is akarok valami praktikusat. Amit láttam másnál a játszótéren az a decatlonból való volt, jónak tűnt. Ezeket a nubykat nem ismerem, de jól néznek ki.
Ti most egyébként mit használtok?
Láttam egyébként egy olyan pénztárcakímélő megoldást is, h. sportkupakos üdítőst használnak. Ezzel mondjuk egyszer Emma faszán odacsípte a kis nyelvét.
De én is várom ezügyben az ötleteket!
Szerintetek hogy lehetséges, h. két nyugodt embernek (akik gyerekként is nyugisak, egyedüleljátszósak voltak) van egy igen-igen aktív, sosem tudok egyedül játszani típusú gyereke?
Én ezt nem értem, h. Emma miért ilyen. Nem baj, nem azért, de nagyon fárasztó. 5 percre nem tudja magát lefoglalni, ott kell ülni mellette. Éjszaka sem tud egyedül visszaaludni. Mintha anya/apa non-stop kéne neki.
Ma is voltunk babauszin. Jajj, annyira élvezem. Folyamatosan elérzékenyülök és nem csak az én lányomon, bármelyik gyereken.
A nagyobbak 2-3 évesek már olyanokat nyomnak, h. én csak ámulok és alig várom már, h. Emma is ilyeneket csináljon. Nagyon ügyes, jól haladunk, imádja a vizet, a Kati nénit is megszokta már, úgyhogy jó. Most gondolkodunk egy őszi igazi úszótáboron, több napos.