Jó reggelt!
Dimet, nagyon őszintén, és meglepődéssel gratulálok!
Valakinek meglepődni is kell.
Úgy látom én is, hogy hamar sorjáznak itt a kistesók, mint a kiskacsák! Erre mondják, hogy "ha egyszer egy bolt beindul..."
Nálunk is rettentő nagy nyűg van. Szerintem ez az őszies, esős idő kikészít mindenkit. Kivételesen nem az urammal, hanem Bogikával van gond.
Semmi nem jó, ordít, mindent kitép a kezemből, rájár a hűtőre, egyszerre kiszolgálja magát 3 Túró Rudival... most jön anyu, már várom, hogy hűtse a kedélyeket, mert kissé a megbolondulás szélén állok én is.
Most épp gyűjtöm az erőt, hogy kimenjünk focizni. Én, a pocak, rövid méhszáj, meg a foci.
Mit csináljak? Boginak addig a pontig érdekes a babája a kocsijában, amíg azt a feje tetejére nem állítja, és az garantáltan bekövetkezik a második percben.
Egy kis illusztráció a habitusáról:
Most olvasom Szendi Gábornak az új könyvét, a "Nők felemelkedése és tündöklése" címűt. Igazán érdekes dolgok vannak benne! Tanulmányokra hivatkozik, melyek bizonyítják, hogy a magasabb tesztoszteronú nőknek nagyobb eséllyel születik fia. Az arányt 150:100 körülinek kell képzelni, de nálunk szerintem ennél is nagyobb...
Az NLCafén is panaszkodnak, hogy mostanában kivételes a kislány a PCO-soknál.
Lányok, voltam laborban, tökéletes a cukor (még relatív hipo sincs), viszont ha alacsonyabb az ft4 (10,5 pmol/l - Tűű kérte), az mit jelent?? Alulműködik a PM?