Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, kicsit önző leszek de majd később visszaolvasok...

Véleményeket szeretné kikérni:

60 perces cukor: 7,4 - bazi sok. A mérőm kicsit többet mér (a vénással összehasonlítva legutóbb 0,3 volt az eltérés) de ez azért akkor is határ.

kb. 80-85 perces cukor: 6.0... na ez már nem rossz...

Dilemma... A kórházban diéta mellett a 90 perces határ 6.8 a 30CH-s reggelinél (Sotén 7.0 a 60 percesnél de az mindenki szerint túl szigorú). Most jobban odafigyeltem (ld. max. 30 CH-nyi kenyér és 2-2,5 deci tej -max. 10-15CH- capuccino formájában, de abszolut tilos kategóriás dolgokat reggeliztem hiába nem ettem brutál sok CH-t). A dilemma az, hogy egy hete még tej után is szuper cukrokat mértem.

Létezik, hogy valami front van? Vagy készüljek lelkileg arra, hogy nemsokára kemény diéta lesz?

Gáááááááz....

(azért örülök a cukormérőmnek.. így legalább tudatosabban reggelizek és a CH-t is elkezdtem kalkulálgatni... csak még nem tudom mivel válthatom ki pl. a reggeli KV-t -a koffein ugye sokat ront a helyzeten én meg sajna capuccinofüggő lettem- plusz mit ehetnék még mellé ami CH de lassú és meg is bírom enni...)

Koffeinmentes KV az van itthon, de nekem ugye a koffein is kéne... a tea meg valahogy nem igazán szimpatikus (egész életemben teafüggő voltam... vices)...

Valszeg a tejszín lesz a problémamegoldás kulcsa... asszem vetetek a férjemmel egy habszifont és azt nyomom majd a jól felvizezett KV-ra... abban alig van CH viszont marha zsíros így jó a GI-je...

Minden tippet megköszönök :) (Ld. ha kemény diéta kéne akkor nem filóznék, csak letudnám valahogy a CH-kat valami szuper GI-s cucc formájában aztán annyi, de most azért inkább úgy szeretnék túlélni, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon)
Vendég

Ezo: Boldog szülinapot Gergőnek:) Na ezt nevezem gyönyörű tortának:)))

Dimet: TESZT???????????

Monácska: ?
Vendég

Monee, a kutya apja magyar drótszőrű vizsla, anyja duna-tisza közi :lol:

Csakegy, hát nem tudom, de egyrészt nekem soknak tűnik a kaja, amit eszel (REjo bocs, tudom, nincs diéta terhesség alatt, de azért Csakegy eredményei sztem hétről hétre lesznek rosszabbak és gondolom, ő sem akar inzluint...és hát gdm esetén azért vigyázni kell) szóval én visszafognék a kajából egy kicsit, mert eldurvulhat....a tej nekem eleve felvitte a cukrom kivéve este...és neked assszem tegnap vagy mikor írtad, hogy nem tetszika cukorérték, szóval ezt már nem hiszem, hgy a frontra lehet fogni...
Vendég

reggelire no tej. anno ez is tanács volt tűű-től. én nem tartottam be, de nekem rendben volt a cukrom. egyél kicsit okosabban :)

du. veszek tesztet.

jaj, hunci, emilt írok ma. vagy este messenger?

annyi dógom van. de voltam ma is aerobin. szaunáztam is. bibibiiiiiiiiiiiiii

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Hunci: inzulin tutira nem kell, szerintem azokban az esetekben sem kell amikor ész nélkül adnak (max. 10%-ukban...)

A napközbeni cukraim is tökéletesek, nekem a reggeli a necces pont, igazából arra keresek most valami köztes megoldást ami nem szigorúan diétás de nem is túl laza... (normális esetben van, hogy délig sem eszek semmit csak most ugye a baba miatt kéne...). Nem kaja mennyisége a gond hanem a minősége... (Vagyis ha pl. most Kistarcsán figyelnék a cukrom -ott ugye a 90 percest nézik GDM-nél- akkor még tökéletesnek miősítenék, csak ugye most a tendencia a lényeg)

Front: az sajna több napos folyamat, nálam 3-4 nap is szokott lenni amire lefut csak most az a fura, hogy mintha a hidegnél romlana a cukrom... Lillánál a melegnél romlott. Fura.

Szóval most alacsony GI-s könnyű, gyors reggelitippeket keresgélek:) (amiben pl. nincs kenyér... e azért van CH). A tejet ugye valszeg tejszínnel fogom kiváltani, arra azért van megoldás.
Vendég

Tényleg... miért van az, hogy minden olyan reggeli ami gyors és praktikus tele van CH-val és a GI-je is magas? (A bundáskenyér gondolom még pont jó lenne de az már olyan egészségtelen, hogy inkább kihagyom)...
Vendég

sziasztok!

ZAZZY GRATULÁLOK!!!!!!!!

Mona nálunk is újra ébred a gyermek amióta jön a foga(2-3 hete,pedig 2 hónapos kora óta átaludta az éjszakát).A dokinéni megvígasztalt,hogy a szoptatok babák felkelnek enni fogzáskor!Szupi mi? :? Kölcsönkaptunk borostyánnyakláncot.Amióta rajta van az éjszkai 3-4 ébredés helyett már csak 1 van!De ez is már szupi a szinte egész éjjel cickón csüngés helyett! :wink:

Kincs nálunk kb 2 hónapos koráig cumizott Tomi,majd megtalálta az újját.Volt egy hét kb amikor hol cumizott ,hol meg az újját szopta.A rákövbetkező héten meg már őrjöngött ha a szájába akartam adni a cumit!Rambókának igaza volt,a gyerek majd eldönti,hát ő eldöntötte! :? Én igazság szerint jobban örülnék a cuminak.Nálunk Levi 20 hós koráig cumizott,akkor a cica elvitte és semmi baj nem volt belőle,de állítólag az újjszopi már lelki doldog is.Na meg nem elvehető! :(

Monee nagyon tetszik a videó!Jó volt nézni,kellemes emlékeket jutatott eszembe!!! :D

Jaj majdnem elfelejtettem:EZO BOLDOG SZÜLINAPOT GERGŐNEK!!!!

Dimet én is vasaltam ma 1 órán át,sajnos én is azt csináltam mint te ,összegyűjtöttem :wink: :?

Kép

Kép
lecso

Hali!

Gyümi fagyasztós anyukák, ti porciózva raktok el 1-1 adagot vagy nagy kiszerelésben?? Én vettem pár kis edénykét 1 adagnak de abból 10kiló meggynek meg egyebeknek kell egy rakat :roll:

Lecso szia!
Én nem is tudom miért nem akarom,hogy ujját szopizza ...egyszerűen se a cumi se az ujj nem tetszik ha az egész gyerekből ez látszik...a fogacskák nem zavarnának csak a koszos ujjacska ami kisebesedik meg ki tudja meddig szopizza van aki 9-10évesen is :( bár az ujjnál az szimpi hogy mikor már játszik nincs mit bekapnia...cumit legalább elviheti egy cica...

Monee hát ez a kekszes dolog szülés után érdekesebb sztem... :oops:

Megyek mert fő az ebíííd
Vendég

Sziasztok!

Ezo: Gergőnek nagyon boldog szülinapot!

Köszi az érdeklődést, kakil most már rendeset, de még mindig nagy kínszenvedések árán :( Normaflore-t nem tudom, hogy adjam be neki, nem hajlandó azt a tejet meginni, amibe beleöntöttem. Lehet csak 30ml, de akár 70 is :( A 70-ből sikerült 20-30ml-t a gyerekbe "tuszkolnom", de ez így nem megoldás. Tanácstalan vagyok. :cry: Pedig annyira reménykedtem benne, hogy esetleg ez segíthet a picin...
Plussz még a bal mellem is bedurrant, hiába fejtem le teljesen, aztán szopizott belőle Bence, megőrülök, ha hozzáér csak egy picit is :( A következő szopi abból lesz :roll: Előre félek tőle.
Tegnap Bence egész nap aludt, összesen asszem 3 órát volt fent nappal, nem evett rendesen, mindössze csak 6x. Este meg kicsit rövidebb volt az üvöltős ideje, de nem fűzök ahhoz túl sok reményt, hogy ez esetleg így marad...
Megyek ledőlök, végre alszik a fiam, este nagyon keveset aludtam a mellem miatt...

Majd jövök, ha Bence engedi...

Puszi

Kép

Kép
bettica

jaj Bettica ezt szomorúan olvasom!!!! :cry: Az orvossal beszéltél Bence kakija miatt?Begyulladt a melled?Lázad is van?Nekem Levinél volt mellgyulladásom,antibiotikumot kaptam rá.Pedig akkor már punnyat kis cickóim voltak csak ,szopi helyett ha fejtem 10-20ml-ke jött csak és mégis képes volt rá.Nagyon rossz!

Kép

Kép
lecso

Kincs!

Ezt úgy érted, hogy még rosszabb?! :shock:

Őőőő izé, szerintem egy kiegyensúlyozott gyerek (amilyen Kiskincs is lesz) nem szopja tíz éves korában az ujját. Nyugodj meg, ezt ő választotta, nem tudsz vele semmit kezdeni.

Bettica!

A Normaflore-t nem lehet higítatlanul adni neki? A szájába csöpögteted és annyi.
Nemtom, a csajok majd megmondják, de talán azt a Proakármit lehet hogy lehet.
A cicid sajnálom nagyon. Nézz utána a neten, vagy csörgesd fel a védőcsajt, hogy hogy tudnád kicsit csillapítani a gyulladást.

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Monee: Keksz??? Te jó ég! Idejét sem tudom, mikor volt rá példa... :lol: Valahogy a párom féltette Bencét, s őszintén szólva nekem meg nem volt libidóm. Illetve biztos volt, csak valahol a békafeneke alatt :oops: Most estek végre ki a varrataim, de még eléggé fáj a gátam és a h.bemenet, így nem tudom mikor lesz legközelebb szeretgetés... :roll: Talán, ha már iskolás lesz a gyerek :twisted:

Bence néha a cumit szívja ezerrel, néha meg bepipul, ha megpróbáljuk a szájába tenni. Ha nincs kéznél a cumi, akkor ő is az öklét tunkolja be :lol: Szerintem jobb a cumi ilyen szempontból, mert attól könnyebb megszabadulni talán (pl. "elvitte" a cica vagy "odaadjuk" egy kisebb babának)... Meg azt lehet kifőzni is :D

Köszi mindent. A védőnőt nem hívom, a múltkor is kint voltam vele a vízből a hagyjam sírni a gyereket, meg ne vegyem fel a kiságyból, ha sír szöveggel... Ha holnap is fáj még, akkor elmegyek a házidokkerhoz délután és iratok ki Augmentint. Még nincs lázam, szerintem igencsak az elején vagyok még, borogatnám, csak nem tudom, hogy hideg vagy meleg borogatás jó-e ilyenkor. A tejem mégsem szeretném elapasztani. :roll: Talán lesz valami a neten erről :roll:

Egyébként azért vettem Normaflore-t, mert az harmadannyiba kerül, mint a Protexin. Lehet hülyeség volt, de most már megvettem, valahogy megpróbálom a dedbe "parancsolni". Ha nagyon nem megy, akkor megveszem, de nem akarom még ilyen könnyen feladni.

Megyek Bence is hív, meg utána is nézek ennek a borogatásnak...

Kép

Kép
bettica

Lecsó!!
Vazzzzzzzzzz No, fenen vigye el. no, nem baj, kelünk, majd alszunk máskor!

Kincsecske!
ZACSKÓHEGESZTŐGÉP!!! Nincs olyan kis adag, amit nem lehetne vele bezacsizni! Ha nagy adagba rakod el, akkor egy hétig kell egye a gyerök, míg elfogyik.......... Illetve persze a gyerek étvágyától is függ!!!!

Dimet! Mizu??????????????????????????????????????
Vendég

Jajjjj Bettica!

Hideg borogatással elapad a tejed, ez tuti!!!!!

Antibigyó, és fejni etetni fejni etetni ezerrel, nehyogy komoly baj legyen!
Vendég

Ezo!

Boldog szülinapot kívánok Gergőnek! Nagyon szép a tortája!

Csakegy!

Jó ez az összehajtogatható szivacs, amit a gyerekszobába vettetek. Erről tuti nem fog lezúgni éjjel Lilla :lol: és még nappal is jól el tud játszni rajta. Tényleg a kiságyat "kinőtte" már?

Kép
babancs

Ezo!

Boldog szülinapot Gergőnek!

Monee!

Mi az a szex???? :roll: :twisted:

Bettica!

Az Infacol cseppentőjével be tudod neki adni hígítatlanul.

Mellgyulladásra:
Forróvizes borogatás ill. forróvizes zuhany. Ha van masszírozós zuhanyotok, akkor azzal, ha nincs, akkor kézzel masszírozd ki a forró víz alatt. Lehetőleg minden szoptatás előtt.
Ha van infrás masszírozótok az is nagyon jó, és most egy időre tedd annyiszor mellre, ahányszor csak tudod!

Lecsó!

Ebben a korban még szüksége van valamire a szájában, ha az ujja kell neki, akkor nem tudsz mit tenni.
Nem lesz vele semmi gond.

rambóka

Babancs:) Lilla addig marad a kiságyban amíg ki nem mászik belőle:) Iszonyú praktikusak a rácsok:)

Képeket kapunk?

(Lehet, hogy nyáron összeereszthetjük majd a kölyköket egyszer... ha minden igaz arrafelé megyünk majd nyaralni... ha megyünk...)
Vendég

Sziasztok!
Jó hírekkel jövök! :D Antitest negatív, ft3, ft4 olyan közepes(határértékeken belül)úgyhogy egyelőre nem kaptam semmit! :D 8-10.hét között újra nézzük!
Mostmár tényleg fellélegeztem, de Angéla már érkezésemkor is megjegyezte, hogy végre csillog a szemem :wink: hétfőn tényleg nagyon beparáztam :roll:
Mostmár tényleg nyugi, és pihi van!

Csipit csak hiányolnom kellett, megérkezett a másikba! :D

Monee:
Nem tudom lefotózni, csak egy nagy fehér folt lesz mindig :shock: :roll: Tudjátok, hogy technikai zseni vagyok! :lol:

Megyek visszaolvasni!
zazzy

Én meg ma egész délután úton voltam.

Férj hazajött, kijelentette, hogy hulla (délutáni komett program amibe már beleéltem magam törölve), beszólt egyet mert a konyhában véletlenül kiöntöttem egy kis kaját 5 perccel azelőtt meg valami más miatt is morgott...

Lilla persze ezt átvette, halál ideges volt, üvöltött. Felöltöztettem, felöltöztem és a zuhogó esben elhúztam otthonról és begyalogoltam az Örsig (csak egy óra gyalog). Elmentem az Ikeába, bezabáltam mindent amit értem, Lilla játszott egyet... aztán 7-re hazavonszoltam magam (egész nap keményedtem úgyhogy ez a délután kínszenvedés volt).

A hócipőm meg most is tele. Nem is beszélünk, egyszerűen nem akarok.

Elegem van mindenből. Ha az ő cuccairól van szó akkor azonnal rohanni kell és mindig van hozzá kedve, ha az én dolgaimról akkor csak akkor ha VÉLETLENÜL van kedve mászkáni, ha véletlenül nem fáradt stb. Az én programjaimat egy mozdulattal törli, a sajátja persze szent és sérthetetlen. Hálás lehetek ha egy kicsit Lillázik vagy ha véletlenül ő fürdeti (fú... január óta talán kétszer????). Arra hivatkozik, hogy mert Lilla anyás... persze... ha egyszer az apja csak akkor foglalkozik vele ha kedve van hozzá...

Persze ha ezt felhozom akkor kidumálja és azonnal felhoz két példát arra, hogy hülyeséget beszélek.

Nem tudom, nekem most elegem van mindenből. Rühellem, hogy semmi életterem nem maradt, hogy abszolut függésben vagyok, hogy úgy xar az egész ahogy van.
Vendég

Köszönöm az újabb gratukat! :D De csak halkan!!!!

Csakegy!
Nekem úgy bejött a Wasa, hogy nem is gondoltam volna!Én azt reggelizek vasárnap óta.
zazzy

Hú Csakegy, ez nagyon nem könnyű, de lehet, hogy egyikőtöknek se könnyű, és a férfiak pocsékul kezelnek minden problémát. Tanácsot adni nem tudok, mert én is meglehetősen kész vagyok, utóbbi időben nagyon csúnyákat veszekedtünk, kb.2 hete ott tartottunk, hogy vagy hajlandó változtatni(mert nem volt ilyen!Nem tudom, mi lett vele, idegbeteg lett, folyton dühöng, ok nélkül is, vagyis nem ok nélkül, de sokkal nagyobb bajok is vannak, mint amiken dühöng)vagy itthagyom. Na erre jött most a + teszt :roll: Mikor összekerültünk, rögtön azt hajtogatta, hogy ha egyszer terhes leszek, a tenyerén fog hordozni, hát ebből eddig nem nagyon vettem észre semmit :(
Olyan nehéz ügy ez, és olyan borzasztó, hogy annyira másképp működnek, mint mi, és annyira nem értenek meg minket!De lehet, hogy ők is ugyanezt gondolják rólunk! :roll: Most olvason ezt a 5 szeretetnyelv c.könyvet, de basszus, magamról nem tudom eldönteni, hogy milyen szeretetnyelvet beszélek, akkor ő honnan tudja??? :shock: Bár én ezeket a beskatulyázós módszereket sosem szerettem, nincs olyan, hogy valami csak fekete vagy csak fehér. Vagyis én tuti szürke vagyok ebből a szempontból! :lol:
Kitartás!Sajnálom, hogy nem tudtam okosat írni!
zazzy

Monácska!
Még "csak" 4 tesztem van! :lol:
zazzy

Csakegy!

Holnap csípőszűrésre kéne mennem...............
15 órára. (Ja, ez a 6 hetes csípőszűrés amúgy, csak a kórház mostanra adott időpontot....................)
Megígérte, hogy jön és megyünk.

Nem jön...............
Oldjam meg. Hát hogy az anyámba???????????
Ezzel a kocsival nem tudok metrózni, a kenguruba max fél órát lehet a gyerek.

Meg is oldom jól, nem megyek és kész!!!

Függés................ Az van! Privi megy mindjárt!
Vendég

[quote="zazzy"]M írta:zazzyonácska!
Még "csak" 4 tesztem van! :lol:

Helyes!
Nem csalódtam benned!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ZSIZSIK?????????????????????????????????????
Vendég

Csakegy!

Én semmit nem aludtam éjjel, mert folyton szúrkált a hasam alja, meg a Kistesó is kavart odabenn rendesen!
(Basszus, hatalmas a különbség aközött, amikor Gergőnél mellső fali lepényem volt és az tompított mindent, most szinte a gyerek lábujjait is érzem! :shock: )
És isteni, amikor félálomban belülről oldalba bök valami igen hegyes alkatrészével! :twisted:

Ma csak fekve volt jó, de a ded hiába ment el fél kettőkor aludni, fél négyig randalírozott. Mire bementem, kiderült, h. már mindent kidobált az ágyából, így nincs mivel aludjon. Megkapta a takaróját onnantól csend volt, persze én már csak fél órát tudtam aludni! :evil:
Hócipőm tele!
Hálistennek holnap, ha emberi idő lesz, megyünk talizni a két kis barátnéjával. Remélem lefárasztják, mert már olyan alváshiányom van, h. csak na!

Apa nálunk is csalánra pisált! Két napja csak balhézunk. Képtelen kezelni a ded hisztijeit és állandóan felhúzza magát rajta! Utána meg vádaskodik, vagdalkozik és engem hibáztat minden hülyeségért! :evil: Nem tudom, mi lesz, ha Kistesó is megérkezik! :shock:
Annyira elegem van nekem is!

Remélem végre elhúz ez a rohadt front valamerre, mert én ezt már nem bírom sokáig! :cry:

rambóka

Sziasztok!
Bettika!
Vigyázz be ne lázasodj!
Én decemberben szenvedtem így, azt hittem kezdődő influenza (el is mentem gyors az orvoshoz), de nem. Tudom, h nagyon fáj, de masszírozzad ki a csomókat de csak a csomókat!!
Rami is írta:
Forróvizes (amit elbírsz) zuhany az nagyon állati lesz, meglátod. Utána masszízozás. Sőt én akkor is masszíroztam miközben lánykám evett.

Dimet!
Na mizu :?:

Keresek babakocsit: PP Venezia 07-es design, vagy valalmi hasonló érdekelne. :roll:

Kép
lara26

önzőzök....

ültök?????????????????????

Kép

egyzser....egyetlen egyszer mensiztem szülés után. és egyetlen egyszer nem védekeztünk (ok, a védekezés a legminilálisabb volt :) ). de tudjuk mikor estem teherbe, mert utána megbeszéltük, ebből tuti gyerek lesz. vegyes érzelmekkel ülök itthon. örülök. meg ijesztő :shock: :) igaz azt terveztük,hogy zs 1 éves korától elkezdünk próbálkozni. nem sokat kellett. éreztem én, hogy ez a 3szor 1000mg metformin lökött rajtam egyet. pár napja aerobin nem is tudtam hasizmozni nagyon sokat. és múlt héten. erős paprikát zabáltam.,mint zsuzsinál az első hétben :) (először és) utoljára június 15én mensiztem. még koraterhesség, de majd meglássuk mi lesz......jövő héten elmegyek otthon dokihoz.
bassz.....basssz :lol:

viszont zsuzsiannyira édes. mivel mostanság este nem riszálom, már okoska és hozza a mesekönyvét, abból éneklünk, dőlünk-borulunk az ágyon és elalszik.

Kép

dimet

jaj még valami elmaradt....
ma először felállt egyedül.. Kép

Na mi van, elfogyott a kajám? Hm?
Kép

az új etetőszék is tetszik neki..
Kép

Kép
lara26

Dimet!

Ez SZUPERRRRR!!!!!!!!!
Egy újabb metbébi van kialakulóban! :D

Kép
lara26

Dimet ez ám a meglepetés, :lol: :lol: :lol: sejtettem
Gratulálok!!!!!!!!!!

Lara, jók a képek, Lara nagyon édes és ügyes...mi lemaradva egy kissé :cry: még nem ül, pláne nem áll, épp most kezdett kúszni.
Vendég

szuper? tényleg?? :shock:
:)
na, nem szenvedek. majd meglássuk mi lesz belőle :)

hunci, nyugi, zsuzsi is lusti volt nagyon. egyedül felülni akkor mikor elkezdett mászni, májusban. kúszni meg kb ő is 7-8 hónaposan. mostmeg már az önálló állást gyakorolja!!!

Kép

dimet

Dimet!

ÖRÜJJÉ!!!!!! :twisted:
Basszus, megúsztad a ráparázást! Hogy PCOS-sként vajon a második is összejön-e?! Nem kell azon görcsölnöd, h. vajon a kistesó belefér-e majd a GYED-be! Hogy vissza kell-e menned a két gyerek közt, és ha igen, mikor?!
Máááááázlista!!!!!! :D :D :D :D :D :D
És ezek szerint még jól is esett! :wink: :twisted:

Lara!

De megnőtt a kiscsaj! :shock:
Holnap engedjétek le a kiságyat a legalsó állásba, mert már Lara válla is a felső perem felett van, nemcsak a feje, így könnyen átbukhat!!!
Ha látok eladó Veneziát, szólok!

rambóka

Sziasztok!

Gergő nevében köszi a gratukat :D

Bettica!
Én nem nagyon tudtam szoptatni, de anno kaptam egy jó tanácsot a csomók masszírozásához.Jól be kell testápolózni, és úgy masszírozni, akkor nem fáj.Próbáld ki, hátha...

Front: Gergőt is megviseli, ilyenkor nagyon hisztis.Hálisten, apa ezért nálunk nem szól, inkább megpróbálja nagy ívben elkerülni a gyereket, mert egypárszor rábíztam ilyenkor, hogy lássa, nemcsak nálam hisztizik.Azóta menekül :lol:

Férjtéma: A férfiaknak mindig a saját dolguk a legelső és legfontosabb! :evil:
Ha valahova el akartam menni, mindig mondta, menjek busszal, babakocsival.Nahát, erre nem vagyok hajlandó, hogy 40 perc buszozás a városközpontba oda, ugyanannyi vissza, a kettő közt meg cipelhetném a gyereket kézben, mert már nem ülne meg a seggén. A gyerekcipelést is rábíztam egy-kétszer apára,azóta a buszozós ötletét sem veti be :twisted:
ezoterike

holnap úgyis megyek melóheylre, ott egy sztk-s csaj mondta, ha esetleg terhes lennék, vagy tervezzük, szóljak és ő kitalálja hogyan járok a legjobban, rákérdezek, de persze még várok a dologgal.

ja, mázlista vagyok. tudom. mindig az voltam :lol: 8)

persze, még ez a baba picike. majd meglássuk. ráadásul szedek egy gyogyót, amit nem szabad terhesség alatt :? utánanéztem, egyszerűen csak nem szabad és kész. mást nem találtam, de holnap megkérdezem kolléganőmet.

Kép

dimet

Dimet!

GRATULÁLOK!!!!!!!

(megjegyzem, én meg félek egy másodiktól, bár titkon szeretném, de nem tudom hogy bírnék kettővel, így apának mindig azt mondom, hogy nem szeretnék kistesót :oops: :oops: Ő meg szeretne, de persze a gyereknevelésből má nem szeretné kivenni a részét...)
ezoterike

Dimet!

Mit szedsz? (ha kényes, írd meg priviben) Utánanézek, h. mennyire nem szabad. Addig meg ne izgasd magad ilyeneken!

rambóka

a sorban Ezo, Lara és én jönnék...elméletileg...én átadom valakinek a lehetőséget

Dimet, apa mit szólt?

ha hordozóban kilóg a lába, a válla széltében elér végig, a feje épp a hordozó végénél, meddig jó még a hordozó???
Vendég

A lehetőséget én is passzolom...

Hunci!
Ha a lába kilóg, az még nem gond, de a feje és válla miatt szerintem hamarosan cserélni kell.Én ilyenkor már Gergőn azt vettem észre, hogy neki sem volt kényelmes, mert nem volt helye.
ezoterike

Dimet :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Hihi :D :D :D :D :D :D :D

Szép munka volt :D :D :D :D :D :D :D :D :D

(Azért ez nem semmi... nézzétek meg... a PCO-s lányok közül aki második babát is akart az már babás... és az is aki még nem akart, annak is összejött véletlenül:)))) Egyszóval senki se görcsöljön rá a projektre, nekem eddig az tűnik a legjobb fogamzásgátló módszernek:)
Vendég

Nálunk ma este válságkezelés folyt. Tea, gyertya. Átbeszéltük a dolgokat, kielemeztük a vélt vagy valós problémákat, 3 oldalas listát írtunk a tennivalókról... Szééép lesz :)

Első körben holnap Lilla lepasszolódik a nagyszülőkhöz én meg kipakolódok a városban vásárolni:) (eredetileg Lilla is jött volna vásárolni de úgy döntöttünk, hogy nem kínozzuk)

Amúgy kiderült, hogy azért volt félreértés is a dologban... Nálam ugyanis a végső biztosítékot az verte ki, hogy amikor ma a séta után hazafelé jöttünk visszapakoltam a kocsi csomagtartójába a babakocsit, Lillát addig odaállítottam a babakocsi mellé és vagy 15 percen át azon szenvedtem, hogy az Ergóban felvegyem a hátamra... abszolut nem akart együttműködni és még le is hányt egy kicsit... Szóval remek hangulatban vonultam felfelé... Fent meg a férjem nyitni próbált és mivel nyitott: "csak nem egy gyereket láttam a csomagtartóban?" (a konyhaablakból pont rálátni a kocsira)... Sejthetitek... alig voltam pipa, hogy végignézi a negyedórás szenvedésem és még be is szól... Aztán most mondta, hogy izé, ő pont azt a részt látta amikor Lillát épp sikerült felvennem, így nem gondolta, hogy segítség kéne. Állat. Nem?
Vendég

Helloka!

Fú, akkor ezek szerint örülni kell neki, hogy nálunk most béke van?! :lol: Látom, mindenki meg van zakkanva kicsit. :)
Én tegnap a szekszelős dolog miatt voltam kibukva, de jól megbeszéltük a dolgot, úgyhogy most megint dúl a love. :D Ééés készül (már majdnem kész) a fürdőszoba bútor. Egy szót sem kell szólnom miatta, csinálja a zUram, mint a kisangyal. :) Lehet hogy nekünk direkt jó a hideg front? :lol:

Dimet!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Így kell ezt csinálni! :D

Zazzy!

Tök jók a jó hírek! :D Relax!
A Párodnak szerintem még le sem esett, hogy most akkor mi van. Lesz még később tenyéren hordozás, csak figyelj! :wink: Enyemé is a szívdobogásig, aztán a 12. hétig nem fogta igazán az adást. Addig csak azt bírta megjegyezni az egészből, hogy van egy szikhólyagunk. :twisted: :lol:
Dimetet megtartod zebra párnak? :lol:

Lara!

Tök jó vigyori kisLara. :D Jól áll neki a szék is. :lol:

Ezo!

Királyul megoldottad apa leszerelését. :lol: Tippek, trükkök, praktikák jöhetnek ám! :wink:

Bettica!

Hogy vagy? Jobb lett kicsit a helyzet cici ügyben?

Tegnap csajozós napon voltam, hajnalban estem haza, úgyhogy most kicsinykét fáradt vagyok. Persze hogy ma kell menni 8.15re a védőnőhöz... Ha hazaértem, akkorát alszok mint egy ház! :D Kéne készülni. Szakad az eső. Blö. :? :)

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

csakegy, ezek az apró pici félreértések. ezek tudják a legnagyobb balhékat előhozni....

bettica, helyzet?

hunci, férjem már mióta zsu megszületette folyamaosan akar. de mivel az eksön után biztosak voltunk az eredményben meg sem lepődött. csak hüppögött :lol:

Kép

dimet

Sziasztok!

Hű, micsoda hírekre jövök! :lol:

Zazzy, Dimet, GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Így kell ezt csinálni! És milyen igaz, hogy a zebrák mindig párban járnak... :wink: :P

Monácska, Nóri baba hurkái zabálni valóak! :lol: Tisztán látszik hogy éhezik a csaj! :wink:

Monee, hason alvással hasonlóan vagyok mint Te! Alig várom!
Múltkor ágyban akartam netezni, mondtam páromnak hogy a laptopot tegye már oda nekem, erre a drága a párnára készítette, hogy majd odahasalok elé... :lol: :lol: Olyan jót nevettem rajta! :)
Én is 7 kilónál tartok! :lol: :lol: Dorkaával ilyenkor már 10 körül voltam..

Czinke, gratula a kukishoz! :) Tényleg jó sok itt a fiú...

Ezo, Gergő tüneményes kiskrapek! Boldog szülinapot neki utólag is!

Bettica, kaki-helyzet? Cicid?

Magunkról. Itthon vagyunk Anyuéknál, Kistesó mocorog ezerrel, pocim nő szépen.
Vásárolgatunk, szerencsére sok minden nem kell. Kedden megyek dokihoz, rákérdezek újra,hogy még mindig kukacos-e, vehetem-e a pasis cuccokat :)

Később jövök még, teszek új kismami lastát!

Kép

Kép
anyoooka

Jó reggelt!

Dimet, nagyon őszintén, és meglepődéssel gratulálok! :D Valakinek meglepődni is kell. :wink:

Úgy látom én is, hogy hamar sorjáznak itt a kistesók, mint a kiskacsák! Erre mondják, hogy "ha egyszer egy bolt beindul..."

Nálunk is rettentő nagy nyűg van. Szerintem ez az őszies, esős idő kikészít mindenkit. Kivételesen nem az urammal, hanem Bogikával van gond. :roll: Semmi nem jó, ordít, mindent kitép a kezemből, rájár a hűtőre, egyszerre kiszolgálja magát 3 Túró Rudival... most jön anyu, már várom, hogy hűtse a kedélyeket, mert kissé a megbolondulás szélén állok én is.
Most épp gyűjtöm az erőt, hogy kimenjünk focizni. Én, a pocak, rövid méhszáj, meg a foci. :evil: Mit csináljak? Boginak addig a pontig érdekes a babája a kocsijában, amíg azt a feje tetejére nem állítja, és az garantáltan bekövetkezik a második percben.

Egy kis illusztráció a habitusáról:

Kép

Most olvasom Szendi Gábornak az új könyvét, a "Nők felemelkedése és tündöklése" címűt. Igazán érdekes dolgok vannak benne! Tanulmányokra hivatkozik, melyek bizonyítják, hogy a magasabb tesztoszteronú nőknek nagyobb eséllyel születik fia. Az arányt 150:100 körülinek kell képzelni, de nálunk szerintem ennél is nagyobb... :roll: Az NLCafén is panaszkodnak, hogy mostanában kivételes a kislány a PCO-soknál.

Lányok, voltam laborban, tökéletes a cukor (még relatív hipo sincs), viszont ha alacsonyabb az ft4 (10,5 pmol/l - Tűű kérte), az mit jelent?? Alulműködik a PM?
Vendég

Sziasztok!

Dimet nincs olyan emotikon ami elmondaná az arckifejezésem
:lol: :shock: :lol: :shock:
Gratulálok....jönnek itt a metes tesók sorjában....a napokban visszaolvastam a másik topikban...hát mennyit szenvedtünk és olyan jó hogy látszik a javulás és eredmény! :D
Nem is tudom.. kismami nagyon szeretnék lenni akár már most is de ha belegondolok hatalmas feladat egy 1éves+ egy 1hónapos ellátása....

Férjes témákban örülök,hogy némi javulás mutatkozik.
Az biztos,hogy máshogy vannak összerakva, 37.6 fokos "lázzal" két napja fekszik :lol: én egy hete simán mosolyogtam a gyerekre, etettem pelenkáztam hurcoltam mert mikor már sírdogált nem tudott mit kezdeni vele..ja és akkor is szundított délután mert fáradt :lol:
vásárlásokra én is úgy készülök mint vmi irtózatos eseményre, :lol: szinte az utcából csak akkor mozdukok ki...most anyagot kéne venni és varrnék vmi széép fejvédőt és paplan huzit kiskincsnek :D

ma nincs kedvem főzni
kellemes napot mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Dimet: Azta :lol: Hát ez aztán gyors volt ;) Gratulálok a kistesóhoz! A párom tesójáék is így jártak. Egyszer volt mensije a szopi alatt a lánynak, aztán össze is jött a kistesó, pedig mondta is az urának, hogy úgy sem jön össze elsőre :lol:

Párkapcsolati zűrök: Hát ilyen frontos és változékony időben nem csodálom, ha a felnőttek is megzakkannak. Én nem is tudom, melyik nap voltam zizi. Szerencsére visszafogtam magam és először meghallgattam a párom, mert kiderült hogy ok nélkül ugranék neki, mindössze félreértés volt...

Köszi az aggódást! Mellem alakul, tegnap folyamatosan melegítettem (van ilyen aventes zselés párna, gondolom hűtőben kellene használni, de én melegvízbe tettem és azt tunkoltam be a cicifixbe), masszíroztam és minden szopit azzal a cicivel kezdtem, közben pedig ezerrel massz. Fekvés előtt pedig alaposan még le is fejtem, csak kevés tejcsi volt már benne. Szóval alakul, már nem kell sikítani a fájdalomtól, ha pl. Bence hozzáér :roll: Éjjelre megtelt, de Bence szépen kiürítette, úgy hogy valszeg nem lesz már gond...
Kaki dolog? Hát változatlan. illetve nem is annyira, mert ma reggel úgy megtöltötte a pelust (szinte sírás nélkül), hogy minden olyan lett :twisted: Este még mindig megy a harc, de tegnap mi győztünk. Sírt, sírt, de nem az a keserves sírás volt, hanem az a nyűglődős, így mindig betunkoltuk a szájába a cumit, kb a 4. alkalom után már aludt is. Sosem volt még olyan, hogy a gyerek 8 előtt elaludt volna :shock:

Na jó lassan kajcsi, megyek is fejni, meg masszírozni :) De jó is az ;)

Pussz

Kép

Kép
bettica

Nahát, ezek a gyerekek is milyen szépek!!! Jól megnőttek :lol:

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Először is szeretnék én is minden kis új zebrának gratulálni :) Nagyon jó ilyesmit olvasni.

Rólunk: asszem, hogy igen és tényleg Mocorog :D

Férjes téma: pffúúú.....nálunk is némi mosoly szünet állt be. Ez annak is köszönhető, hogy amikor rátette kezét pocimra megrúgta a fia, és azt mondja, hogy ezt neki fel kell dolgoznia !!! Én meg vártam volna valami kitörő örömöt vagy valami, de ezzel szembe neki fel kell dolgoznia :?: ...ki érti ezt... :shock:

Eső mentes napot mindnekinek!

tyche

Dimet!

Sokan örülnek, Norka meglepődik, Mona bőg........... Ma bőgős napom van!!!! Azt is kell valakinek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!! Hihetetlen!!!! Hihihihihihihihi Emlékszem, mikor bejelentetted, hogy megjött!

Norka!
Boginak basszus a szeme sem áll jól!!!!!! Ne focizz!!!!! Ne is tollasozz, se pedig körtáncolj!
Énekeljetek, vagy ugróiskolázzon Bogi!!! Anyud a villámhárító???? El is hiszem, hogy kell a segítség!

Férjek:
Enyém pasim elaludt reggel.......... Hogy direkt-e vagy nem, azt nem tom, de megyünk ma csípőszűrésre. :roll: :roll: :roll:
Valószínűleg véletlen volt, egyébként az éjszakánk után nem is gondolnék róla rosszat, ha tényleg elaludt volna.......

http://www.kismama.hu/baba/hogyan_alszi ... szik/2190/

Eztet is elolvastam már kínomban. Olyan zombi vagyok, mitn hatmásik................

Megyek, megint ébredés van!

Pusza lányok!
Vendég

Hű, Nórának így utólag is boldog hófordulót :lol:

Norka: Szerintem sem kellene focizni, kivéve, ha van valaki aki beáll a gyerek mellé és te csak nézed ;)

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?